Bedste gendannelsessoftware fra 2020: Gendan filer hurtigt

En stor del af Cloudwards.net-mission drejer sig om at fremme skyværktøjer som et middel til at forhindre datatab. Især cloud-backup-løsninger er ideelle til at sikre, at du altid har en kopi af dit mest værdifulde indhold. Når det er sagt, forstår vi også vigtigheden af ​​at tage sådanne foranstaltninger kommer ikke rigtig frem, før du er blevet bidt af datatab-fejlen. Vores roundup med den bedste datagendannelsessoftware viser dig, hvilke leverandører du kan stole på.

Den gode nyhed er, at hvis du finder dig selv at rive dit hår ud, fordi du ved et uheld har slettet en fil eller har at gøre med en beskadiget, slettet eller formateret partition, kan der være en udvej, selvom du forsømmer at oprette en sikkerhedskopieringsplan. I løbet af denne roundup introducerer vi vores læsere til nogle af vores foretrukne datagendannelsessoftware.

I toppen af ​​dette felt står tre mærker, du gerne vil være opmærksom på: Stellar, Prosoft Engineering og EaseUS. Hver af disse virksomheder producerer en række produkter designet til datastyring, computerdiagnostik og andre it-aktiviteter. Hver sælgers værktøj til redning af filer er bygget til at appellere til teknologier, men enkle nok til at bruge til enhver.

Tæt bag disse leverandører, men uden udvalget af hjælpeprodukter er Cleverfiles. Dens gendannelsesløsning, Disk Drill, er en næsten perfekt budgetløsning til Windows PC-brugere (Mac-versionen koster mere).

Andre værktøjer, vi målrettede, har mere udtalt svagheder, enten hvad angår brugervenlighed, pålidelighed, support eller en kombination af alle tre. Det lykkedes dem stadig at få øje på den ene eller den anden grund og rangordne dem foran de tredive værktøjer, vi checkede ud i forberedelsen af ​​denne roundup.

Bedste datagendannelsessoftwareanmeldelser 2020

Hvad datagendannelsessoftware kan gøre

Der er mange måder at miste data, og de bedste datagendannelsesværktøjer kan håndtere dem alle.

Almindelige årsager til datatab inkluderer:

 • Tilfældig sletning: Du har slettet en fil fra papirkurven eller papirkurven
 • Programsletning: et program eller virus slettede din fil
 • Slet partition: du har slettet en datavolumen
 • Formateret partition: du formaterede en datavolumen
 • RAW-partition: en datavolumen mistede sit filsystem af en eller anden grund
 • Partitioner, der ikke er monteret: filstyresystemet for datavolumen er intakt, men du har stadig ikke adgang til det
 • Ikke-startcomputer: når din bootpartition bliver beskadiget

Nogle af disse problemer er brugeroprettet, og andre er resultatet af normalt slid; andre kan være forårsaget af virusinfektioner eller mere alvorlige hardwareproblemer.

Der er forskellige markante symptomer på ødelagte drev, som du muligvis støder på. Disse inkluderer fejlmeddelelser som:

 • Disk ikke formateret. Vil du formatere nu?
 • Ugyldigt læsedrev i medietypen Afbryd, Prøv igen, Mislykkedes?
 • Sektor ikke fundet

Du kan også se mærkelige tegn i filnavne, hvis din partition har problemer. Eller, partitionens filsystem kan muligvis bare vises som “RAW.”

Selvom datagendannelsesværktøjer ofte kan få jobbet gjort, skal du ikke tage fejlen ved at tro, at de er skudsikker. Meget ofte kan slettede data ikke gendannes, hvis de allerede er overskrevet af andre filer. Nogle gange er partitioner så hårdt beskadiget, at dine data ikke kan gemmes.

At stole på et værktøj til gendannelse af data for at redde dig for datatab er ikke den bedste handling. Det er især tilfældet, når du overvejer, at de mere pålidelige værktøjer koster $ 75 og op. Cloud-backup-løsninger tilbyder praktisk garanteret gendannelse. Desuden koster mange af de bedste cloud backup-tjenester kun omkring $ 5 pr. Måned.

Gennemsøgning af datagendannelsessoftware

Antallet af tilgængelige datagendannelsesværktøjer i de snesevis. Nogle er magtfulde værktøjer rettet mod it-fagfolk og andre strømbrugere, mens andre er enkle budgetværktøjer, der muligvis kan gendanne en slettet fil i en klemme.

Om Joseph Gildred

At arbejde med data og analysere software har været min levebrød i årevis. Som tidligere dataanalytiker har jeg udført, forbedret og designet datahåndteringsprocesser og datagendannelsesoperationer til både VLDB’er (meget store databaser) og mindre systemer. Som kvalitetssikringsanalytiker vurderer jeg værktøjer til både brugeroplevelse og generel effektivitet.

I løbet af mit arbejde bruger jeg ofte datagendannelsesværktøjer til at trække data fra manglende og beskadiget lagring. Som sådan kender jeg min vej til datagendannelsesværktøjer. Jeg leder altid efter de bedste værktøjer og løsninger til enhver given situation, og i løbet af denne roundup deler jeg med dig nogle af mine fund.

For at finde de bedste gendannelsesmuligheder, der er i stand til at håndtere næsten ethvert datatabsscenario, gennemgik vi funktioner og prisplaner, mens vi også udførte en indledende test. Først da afregnede vi os med en håndfuld tjenester, som vi følte berettiget til en dybere gennemgang for at give de bedste anbefalinger til vores læsere.

Den dybere gennemgang inkluderede at køre et batteri af scanninger for at måle hvert datagendannelsesværktøjs brugbarhed og effektivitet. Specielt kiggede vi på:

 • Kan værktøjet gendanne testfiler, vi har oprettet og slettet?
 • Kan værktøjet gendanne en partition, vi har oprettet og slettet?
 • Hvor lang tid tager hurtige og dybe scanninger?
 • Hvor meget kan processen tilpasses (som scanning efter specifikke filtyper)?
 • Hvor nemt er det at sortere gennem gendannet indhold?
 • Hvor brugervenligt er værktøjets guide generelt?

Ud over disse spørgsmål kiggede vi også nærmere på funktionssæt med særlig opmærksomhed på ting som:

 • Ekstern harddiskgendannelse
 • Flashdrev og SD-kortgendannelse
 • RAID-gendannelse
 • Kloning og gendannelse fra drevbilleder
 • Systemstartdiske

Ikke tilfreds, vi dypper også ind i hver datagendannelsestjenestes kundesupportfunktioner. Vi læser brugervejledninger, ofte stillede spørgsmål, fejlfindingsguider og hoppet på brugerfora, hvis de er tilgængelige. Vi kiggede også på direkte supportkanaler som e-mail, telefon og live chat og stillede forskellige testspørgsmål for at måle responstid og nøjagtighed.

Bedste gendannelsessoftware til Windows

I dette segment ser vi på Windows PC-datagendannelse for at negle de bedste valg. Vores top tre valg i dette segment er temmelig tæt matchede avancerede værktøjer. Når det er sagt, er der nogle vigtige forskelle, som du gerne vil vide om, inden du vælger.

Top tre

Dette er vores tre favoritter, du kan ikke gå galt med nogen af ​​dem.

Stellar Data Recovery Professional

Starter ved $ 50 pr. Måned. Læs vores Stellar Data Recovery-gennemgang for det fulde billede.

Tidligere

Næste

Prismærket Stellar Data Recovery kører foran de fleste andre Windows-gendannelsesværktøjer, men er på linje med resten af ​​vores top tre. Baseret på vores erfaring med det berettiger intet andet værktøj dog omkostningerne lige så meget.

Vi rangerede dette værktøj nummer én på grund af ikke kun dets dejlige guide og enestående ydeevne, men fordi dens funktionsliste let overgår konkurrencen.

Du får alle de grundlæggende indstillinger, du kan forvente af ethvert gendannelsesværktøj, inklusive både hurtige og dybe scanningstilstande til at gendanne slettede filer og mistede eller utilgængelige partitioner.

I vores test gendannede Stellar med succes alle vores “tilfældigt” slettede filer og gendannede en slettet partition. En hurtig scanning fik vores filer tilbage og kørte på få minutter. Dybe scanninger af en 518 GB-partition og vores 1TB-harddisk løb en smule på langsiden sammenlignet med pc-analoger, der blev sat ud af EaseUS og Cleverfiles, men overgik det meste af resten af ​​feltet let.

Ud over at gendanne data fra din computers harddisk, gør Stellar det samme for eksterne harddiske, USB-flashdrev, SD-kort og endda optiske opbevaringsløsninger.

Standout-funktioner, der ikke ofte tilbydes, inkluderer muligheden for at scanne efter filtype og sortere efter filtype, når din scanning er afsluttet. Mens de fleste filtyper understøttes, kan du endda definere nye ved at give værktøjet et par eksempler at lære af.

En stor glip, der er værd at påpege: RAID-lagringsgenopretning kræver en dyre “tekniker” -licens.

Prosoft Engineering Data Rescue PC4

Starter på $ 99 for en livstidslicens. Læs vores Prosoft Engineering Data Rescue-gennemgang for det fulde billede.

Tidligere

Næste

Prosoft Engineering Data Rescue måler ikke helt op til Stellar, når det kommer til gendannelsesmuligheder. Du kan ikke scanne efter specifikke filtyper eller lære værktøjet at gendanne nye filtyper. I modsætning til med Stellar er du nødt til at vente, indtil din scanning er færdig med at få vist og gendanne filer.

Når det er sagt, er denne post stadig miles foran de fleste andre datagendannelsessoftware og gør et par ting, som Stellar ikke gør.

Disse inkluderer muligheden for at gendanne data fra RAID-lagerenheder. Efter deres art bør RAID-lagerenheder ikke kræve datagendannelse ofte. De er “overflødige” for at beskytte dig mod datatab; ulykker kan dog altid ske og altid på de værste tidspunkter.

En anden funktion, der ikke understøttes af Stellar, som vi kan lide i Data Rescue, er, at værktøjet giver dig mulighed for at oprette et startbart USB-drev. Dette kan bruges til at få adgang til data på en maskine, når dens boot-partition er beskadiget.

Ellers måler Data Rescue temmelig meget som Stellar såvel som vores næste yndlingsindstilling, EaseUS.

Værktøjet giver dig mulighed for at køre både hurtige og dybe scanninger afhængigt af dine behov. Disse scanninger kan bruges til at gendanne slettede data eller få adgang til beskadigede, slettede eller formaterede partitioner. Ud over din computers harddisk kan du gendanne data fra eksterne drev, SD-kort og flytbare medier. Optisk mediegendannelse er dog ikke en mulighed.

Datagendannelse PC4 viste en meget grundig scanningsalgoritme i vores test, i stand til at gendanne alle vores testfiler og vores testpartition. Når det er fundet, kan du forhåndsvise alt inden den endelige gendannelse for at sikre, at det er, hvad du vil.

Det løb lidt længere end Stellar, men ikke meget. Vi havde dog nogle problemer med betydeligt længere scannetider uden at genstarte vores testcomputer først, hvilket er et problem, vi ikke støder på med andre datagendannelsestjenester.

EaseUS Pro + WinPE

Starter på $ 99,90 for en livstidslicens. Læs vores EaseUS Data Recovery Wizard anmeldelse for det fulde billede.

Tidligere

Næste

Vi målrettede EaseUS Pro + WinPE-licensen, fordi den inkluderer startbare medier til at gendanne data fra computere, der ikke starter. Hvis du dog er i orden med at gøre det uden denne mulighed, sparer du bare EaseUS Data Recovery Wizard 30 dollars. Denne prisnedsættelse kan være tilstrækkelig grund til, at nogle går med denne løsning over vores to top.

Årsagen til, at vi rangerede det som tredje, var mest på grund af, at EaseUS Pro ikke kan udføre en fuld harddiskscanning. Du kan kun scanne partitioner. I de fleste tilfælde er det alt hvad du har brug for. Lejlighedsvis kan det være, at EaseUS ikke kan registrere en mistet partition. Når det sker, er en fuld drevscanning den bedste handling.

Tre andre funktioner, som vi fandt manglende, var manglende evne til at scanne efter filtype, tilføje nye filtyper og ingen gendannelse af optisk lager. Selve softwaren understøtter heller ikke kloning, men EaseUS udstiller et gratis disk-kopieringsværktøj til det.

Derudover er brugeroplevelsen meget flot med en smart interface, der ser og føles professionel. En ting, der stod ud, er, at EaseUS fangede vores slettede partition med det samme, før vi overhovedet kørte en scanning.

Processen med EaseUS er lidt anderledes, idet den automatisk kører en hurtig scanning først og derefter kører en dyb scanning. Andre løsninger giver dig et valg om at køre den ene eller den anden. I betragtning af at den hurtige scanning kører på to sekunder, og du kan gennemse og forhåndsvise gendannede filer, mens den dybe scanning kører, er dette underlige spørgsmål ikke et problem.

Et område, hvor EaseUS skiller sig ud over vores to øverste tjenester (især Data Rescue) er, hvor let det er at sortere gennem gendannede data. Du kan gennemse filer baseret på din filstruktur eller indsnævre tingene baseret på filtype.

Hvad angår yderligere gendannelsesmuligheder, understøtter EaseUS eksternt drev, flytbart medie og RAID-gendannelse, men ikke optisk mediegendannelse.

Samlet set fandt vi også, at EaseUS var den hurtigste af de tre topservices, mens den udførte en lige så god scanning.

Runner Ups

Selvom værktøjerne, der er sat ud af Stellar, Prosoft Engineering og EaseUS, er dem, der vil appellere til de fleste, ville vi ikke gøre vores læsere retfærdige uden at nævne et par andre tjenester, der måske er at foretrække frem for visse brugere af gode grunde..

CleverFiles Disk Drill

Starter ved $ 49 for et års licens og $ 68 for en livstidslicens. Læs vores CleverFiles Disk Drill anmeldelse for det fulde billede.

Tidligere

Næste

CleverFiles Disk Drill overraskede os sandsynligvis mere end noget andet datagendannelsesværktøj, vi testede. CleverFiles er sandsynligvis ikke så kendt i it-kredse som vores top tre udfordrere, fordi det ikke tilbyder nogen kommercielle licenser. For de fleste forbrugere kan det dog være lige så godt.

To funktioner, der mangler fra denne service, er genoprettelse af startdisk til maskiner, der ikke starter, miniatureeksempler og muligheden for at definere nye filtyper til scanninger. Du kan heller ikke vælge specifikke filmapper til at scanne, som du kan med Stellar .

En ting, vi dog kunne lide, er, at CleverFiles ikke kun gav os muligheder for at scanne eksisterende partitioner, det registreres automatisk og lad os scanne vores slettede partition.

Ud over det præsenterer CleverFiles et stærkt sortiment af frynsegoder, der inkluderer eksternt drev, flytbart medie, SD-kort og gendannelse af optisk drev.

Gendannelse af Wondershare-data

Starter ved $ 39,95 for en livstidslicens. Læs vores Wondershare Data Recovery-gennemgang for det fulde billede.

Tidligere

Næste

Guiden til gendannelse af Wondershare Data er enkel, men tilbyder flere fantastiske funktioner til at tilpasse scanninger som muligheden for at scanne efter filtype og scanne specifikke mapper. Du kan også vælge at scanne en mærket partition eller trække data fra partitionstabellen for at finde mistede partitioner.

Der er et par manglende funktioner, som du måske ikke er interesseret i, som kloning, RAID-gendannelse og optisk lagringsgenopretning. Den større grund til, at Wondershare ikke appellerer til brugere, der er teknisk, er, at det ikke kan bruges til at gendanne data fra maskiner, der ikke starter, og scanninger tager meget lang tid at køre (13 timer for en terabyte).

Wondershare gør det heller ikke nemt at få helpdesk support takket være ingen live chat og langsomme e-mail-svarstider (to uger, i vores tilfælde).

Ontrack EasyRecovery

Starter ved $ 79 for et års licens. Læs vores Ontrack EasyRecovery-gennemgang for det fulde billede.

Tidligere

Næste

Ontrack EasyRecovery tilbyder en ligetil gendannelsesoplevelse med nogle pæne guidenfunktioner. En af vores favoritter var, hvor let det gjorde det at sile gennem gendannet indhold med filtypesortering og en miniature-preview-tilstand.

Softwaren kommer dog til kort på nogle store måder, men forhindrer den i at sikre et højere sted i vores placering.

For det første tog vores dybe scanninger dobbelt så lang tid at køre som de foregående muligheder. Sammenlignende med dette problem giver EasyRecovery dig ikke en mulighed for at scanne efter filtype. Desuden kan du ikke gemme dine scanningsresultater til senere senere, hvis du beslutter at udsætte opsving. Endelig kommer EasyRecovery ikke med gendannelses-cd eller kloningsfunktioner.

GetData Gendan mine filer

Starter ved $ 69 for et års licens. Læs vores GetData Recover My Files anmeldelse for det fulde billede.

Tidligere

Næste

GetData gendanne mine filer ser ud som et kraftfuldt, poleret datagendannelsesværktøj designet til eksperter. Så vi var forståeligt nok skuffede over, at det tog 17 timer at gennemføre en fuld scanning af vores ene terabyte-harddisk. Det er langsommere end nogen anden service, vi testede.

Scanningen fik dog jobbet gjort. Valgmuligheder som muligheden for at scanne efter filtype kan også reducere tiden, men er muligvis ikke gode nok for nogle brugere.

Gendan mine filer kan bruges til at gendanne data fra eksterne drev, USB-flashdrev og SD-kort. Du kan dog ikke bruge dem til at gendanne data fra computere, der ikke starter. Gendannelse af RAID-lager kræver en dyrere “professionel” licens.

GetDataBack Simple

Starter ved $ 79 for en livstidslicens. Læs vores GetDataBack Simple anmeldelse for det fulde billede.

Tidligere

Næste

Selvom ikke så snappy som vores top tre valg, kører GetDataBack Simple en rimelig hurtig scanning og formåede at gendanne alle vores filer. Årsagen til at den ligger lavt på vores liste er fordi brugeroplevelsen kommer til kort sammenlignet med de fleste gendannelsesløsninger.

Nøglemuligheder som muligheden for at scanne efter filtype, sortere resultater efter filtype og gemme scanningsresultater mangler. Simple kan heller ikke køre en scanning af en fuld harddisk: du er begrænset til at scanne individuelle volumener.

Interfacedesignet er heller ikke meget intuitivt, et problem forstærket af distraherende og sammenstødende farver. For prisen koster vi noget mere poleret.

Piriform Recuva Pro

Starter ved $ 19.99 for et års licens. Læs vores Piriform Recuva Pro anmeldelse for det fulde billede.

Tidligere

Næste

Piriform Recuva Pro får en masse opmærksomhed takket være dens budgetpriser. Selvom du bliver nødt til at betale $ 19.99 prisen for support, er en gratis version af Recuva også tilgængelig. Selvom prisfastsættelsen naturligvis er attraktiv, har du en tendens til at få det, du betaler for med dette opsvingsværktøj.

Flere funktioner fundet med mere avancerede værktøjer mangler. Du kan ikke sortere scanningsresultater efter filtype eller gemme scanninger til senere gendannelse. Kloning og gendannelse fra maskiner, der ikke starter, er heller ikke muligheder. Selv når du betaler for Recuva, er dets supportnetværk temmelig lavt og tilbyder ikke livehjælp.

Det primære problem med Recuva Pro er dog, at det ikke kan gendanne mistede eller slettede partitioner. I betragtning af, at partitiongenopretning er en meget vigtig grund til at bruge penge på et gendannelsesværktøj, er dette en stor strejke mod Recuva, skønt det forklarer den lave pris.

Hvis du dog lige er gendannet efter slettede filer, gør Recuva imidlertid et godt stykke arbejde. Scanningerne er hurtige, og guiden ser godt ud. Vi var i stand til at gendanne alle vores testfiler og forhåndsvise dem før gendannelse.

Bedste gendannelse af data til Mac

De fleste af de bedste gendannelsesværktøjer, vi har gennemgået, indeholdt også Mac-versioner. Disse værktøjer kan bruges til at gendanne slettede data og partitioner på iMac, MacBook Pro, Air, Mac Mini og Mac Pro computere.

I nogle tilfælde er funktioner og omkostninger forskellige for disse Mac-analoger, så vi besluttede at give Mac-brugere et andet sæt rangeringer også til at henvise til. Vi vil dog ikke bruge så meget tid på at tale om Mac-softwaren, da det generelle udseende og betjening af disse værktøjer kan sammenlignes med pc-versioner.

Prosoft Engineering Data Rescue 4

Starter på $ 99 for en livstidslicens.

Data Rescue 4 rangerer som vores bedste valg til Mac OS, trods placering nummer to i vores pc-lister. Det skyldes, at Mac-softwaren leveres med nogle ekstra funktioner. Listen inkluderer FileIQ, som gør det muligt for værktøjet at lære nye filtyper, og Bootwell, som giver dig mulighed for at oprette et sekundært startdrev.

Stellar Mac Data Recovery

Starter ved $ 50 pr. Måned.

Ud over at gendanne data fra din Mac kan Mac Data Recovery trække data fra Time Machine og krypterede diskdrev. Værktøjet er lige så attraktivt som dets pc-modstykke og lige så velegnet til både forbrugere og it-fagfolk.

EaseUS-gendannelsesguide til Mac Pro

Starter ved $ 89,95 for en livstidslicens.

Denne udgave af guiden til gendannelse af data til Mac leveres ikke med opstartsmedier, der kan gendanne data fra Mac’er, der ikke starter. Hvis du vil have det, er der en dyrere $ 129-version. Programmet ser ud og fungerer godt, men rangerer på tredjeplads af samme grunde som dens PC-modstykke.

Du kan ikke scanne efter specifikke filtyper og kan ikke scanne din fulde harddisk, bare partitioner. Du kan heller ikke lære EaseUS at scanne nye efter nye filtyper. Disse er dog ikke store Hangups, og hvis du ikke har brug for startbare medier, vil du vælge EaseUS over Stellar og Prosoft Engineering spare dig for ti dollars, mindst.

CleverFiles Disk Drill til Mac

Begynder ved $ 89 for et års licens, $ 118 for livstidslicens.

Disk Drill til Mac er noget begrænset af dens evne til at “kun” gendanne 200-pluss filtyper, og i modsætning til de to førende indstillinger, kan du ikke tilføje nye filtyper. Plus, livstidslicensen koster omkring $ 20 mere.

Mac-versionen af ​​Disk Drill gør det dog med nogle gode frynsegoder ud over dets standardgendannelsesfunktioner. Disse inkluderer:

 • Disksundhed: SMART-overvågning for at holde styr på potentielle harddiskproblemer
 • Macoprydning: Analyser og optimer diskplads
 • Duplicatsøger: Find og fjern duplikatfiler
 • Gendannelsesdrev: Opret et startbart USB-drev til gendannelse af data
 • Databehandling: Opret en byte-by-byte-klon af enhver partition

Bedste datagendannelsesværktøjssæt til IT-professionelle

Hvis du er it-professionel, er en datagendannelsespakke en vigtig investering i din succes. Med kommercielle bundlede licenser kan du gendanne data på andre menneskers computere, hvad enten det drejer sig om pc’er eller Mac’er.

De fleste af de datagendannelsesløsninger, vi har gennemgået, tilbyder ikke sådan funktionalitet. Faktisk er det kun de leverandører, der landede i vores top tre, Stellar, Prosoft Engineering og EaseUS. Det taler til deres etablerede sted som et top valg for professionelle teknikere.

Stellar Data Recovery Toolkit

PakkePris
Bundle-Stellar Data Recovery Toolkit-Technician$ 499
Windows Data Recovery Technician$ 299
Mac Data Recovery Technician$ 349
Linux Data Recovery Technician$ 199

Ikke kun får du en livstidslicens, Stellar Data Recovery Toolkit inkluderer software til Linux-gendannelse. Selv uden den ekstra bonus ville Stellars tilbud sandsynligvis have landet i vores top stop baseret på den kombinerede kvalitet af sin pc og Mac-software.

De værktøjer, Stellar lægger ud, tilbyder bredere gendannelsesmuligheder end nogen anden udvikler. Værktøjskortlicensen giver dig også mulighed for at gendanne data fra RAID-lagerplads, hvilket den normale pc-software ikke gør.

Prosoft Engineering Drive Genius 4, Data Rescue 4 & Data Rescue PC3

PakkePris
Data Rescue 4, Drive Genius 4, & Data Rescue PC 3$ 499
Kør Genius 4 & Data Rescue 4$ 399
Data Rescue 4 & Data Backup 3$ 399
Data Rescue PC 3 & MediaTools Wipe$ 699
Data Rescue 4, Data Rescue PC 3 & MediaTools Wipe$ 899

Dette bundt inkluderer Drive Genius 4, et diagnostisk værktøj til at opdage og rette problemer på harddisken. Du kan bruge dem til at gendanne data fra både pc og Mac, men licensen er kun god i et år, hvilket er en stor grund til at vælge Stellar i stedet.

Prosoft Eng. har dog flere andre professionelle licensbundter tilgængelige, hvilket muligvis kan appellere til nogle. Disse inkluderer tilbud med MediaTools Wipe, som er et værktøj, der tørrer drev helt rene for data.

EaseUS guiden til gendannelse af data

PakkePris
Datagendannelsestekniker PC og Mac$ 598
Datagendannelsestekniker PC$ 499
Datagendannelsestekniker Mac$ 499

Ligesom Stellar giver det at købe EaseUS-teknikerbundt dig en levetidslicens til ubegrænsede computere, så det er en udgift, du kun pådrager dig én gang. På den anden side er det dyrere med to hundrede dollars end Stellar og er ikke et så godt værktøj.

Andre muligheder for IT-teknikere inkluderer separate pc- og Mac-licenser, men de er pebret.

Bedste datagendannelsesværktøjer til Android

Værktøjer til genoprettelse af data til Android giver dig mulighed for at gendanne slettede tekstmeddelelser, kontaktoplysninger, billeder og andet indhold fra din telefon. Generelt fungerer de ved at vedhæfte din telefon til din computer via USB. Nogle værktøjer giver dig imidlertid også en app til at gendanne data direkte fra telefonen.

Wondershare Dr. Fone til Android

Omkostninger: $ 49,95

På toppen af ​​vores liste er Dr. Fone til Android. Dr. Fone kan gendanne slettede data og data fra telefoner med tomme eller ikke-svarende skærme.

Dr. Fone har nogle ekstra muligheder ud over datagendannelse, der hjælper med at rangere det foran EaseUS MobiSaver på trods af dets højere pris. Disse inkluderer rodfæstelse, SIM-oplåsning, fjernelse af låseskærm og sletning af data. Det kan også bruges til at tage backup af telefondata til din computer.

Processer fungerer automatisk, og grænsefladen er smuk og intuitiv.

Vær forsigtig med at indtaste oplysninger om enhedsmodellen nøjagtigt, når du udfører en gendannelse, men da du gør det forkert, kan du miste din telefon og gøre den ubrugelig til alt andet end at fungere som papirvægt.

EaseUS MobiSaver til Android Pro

Omkostninger: $ 39,95.

MobiSaver til Android Pro rangerer som det bedste rene værktøj til genoprettelse af data til Android, som vi har gennemgået på grund af dets evne til hurtigt at scanne og gendanne flere filer på én gang. Softwaren kan gendanne både utilsigtede slettede data og data fra rodfæstede telefoner. Det giver dig preview-tilstand, så du kan tjekke filer for at sikre dig, at de er, hvad du vil have, inden du gendannes.

Vi rangerede det lavere end Wondershare delvist, fordi det ikke gør nogle af de andre ting som at rodfæste eller låse din telefon op.

Det andet problem er, at din telefon faktisk skal være rodfæstet inden gendannelse, mens Wondershare ikke deler denne begrænsning. Råtagning af din telefon forkert kan føre til, at den mures, så sørg for at vide, hvad du laver.

Jihisoft Android Datagendannelse

Omkostninger: $ 49,95.

JihiSoft Android Data Recovery giver dig mulighed for at gendanne data uden at rodfæste din telefon og giver en ligetil gendannelsesproces. Scanninger kører hurtigt, og du kan forhåndsvise filer før fuld gendannelse. Vi rangerede det lidt lavere end EaseUS på grund af omkostninger og fordi guiden ikke er lige så pæn; stadig er det temmelig tæt.

Bedste værktøjer til gendannelse af budgetdata

Hvis du har et bindende og med et budget, er disse værktøjer til gendannelse af data det bedste alternativ. De tilbyder muligvis ikke alle klokker og fløjter med top-end-løsninger, men de skal være i stand til at gendanne data, der slettes ved et uheld, og få adgang til partitioner, der ikke er monteret i det mindste.

CleverFiles Disk Drill

Starter ved $ 49 for et års licens.

Hvis du ikke har brug for en langvarig licens, har CleverFiles $ 49-tilbud lige så mange funktioner som mærker, der koster dobbelt så meget. Dette inkluderer muligheden for at scanne efter filtype og gendanne data fra eksterne drev, flytbare medier, SD-kort og optiske medier.

WonderShare datagendannelse

Starter ved $ 39,95 for en livstidslicens.

WonderShare koster $ 10 mindre end CleverFiles og leveres med næsten lige så mange funktioner. De mest bemærkelsesværdige fejl er kloning og opsving i optiske medier. Den primære årsag til, at vi rangerede det lavere, er imidlertid, at CleverFiles-scanninger kører meget, meget hurtigere: En fuld harddiskscanning med Cleverfiles tog kun tre timer under vores test, mens WonderShare tog 13.

Du får dog en levetidslicens med WonderShare, så du har mere tid til at vente.

Stjernet hjem

Starter ved $ 50 pr. Måned.

Stellar Home adskiller sig hovedsageligt fra Stellar Professional, idet det ikke kan gendanne data fra RAW-harddiske. Det kan dog stadig bruges til at gendanne slettede data og data om utilgængelige partitioner. Så det dækker stadig de fleste gendannelsesscenarier og sparer dig $ 40.

Ofte stillede spørgsmål om datagendannelse

Har du brug for en datagendannelsestjeneste eller er software nok?
Datagendannelsessoftware kan gendanne data lige så effektivt som en datagendannelsestjeneste. Dette inkluderer gendannelse fra data fra maskiner, der ikke starter på grund af et problem med deres boot-partition. Den eneste gang, du virkelig har brug for en service, er, hvis du har et drev, der er fysisk mislykket.

Kan alle data gendannes?
Nej. Når du sletter filer fra din computer, eller en partition slettes, er der en chance for, at data kan overskrives af nye filer. Hvis det sker, vil du ikke kunne få det tilbage.

Hvad hvis jeg formaterede min harddisk, kan jeg stadig bruge datagendannelsessoftware?
Mest god gendannelsessoftware, som Stellar, kan gendanne data, selvom din harddisk er blevet formateret. Men igen, hvis du har overskrevet dine data med nye data, er det måske ikke tilfældet.

Hvad opkræver et datagendannelsesselskab?
Datainddrivningstjenester pris normalt baseret på sværhedsgraden af ​​udstedelsen. Det kan være ret dyrt. Den amerikanske elektronikkæde Best Buy opkræver for eksempel mellem $ 200 og $ 1500 for professionel opsving.

Hvad koster datagendannelse?
De bedste værktøjer, vi har gennemgået – Stellar, Prosoft Engineering og EaseUS – koster omkring $ 100 for deres flagskib pc-software. Der er nogle billigere muligheder derude, som Cleverfiles og Wondershare, selvom de ikke er lige så gode.

Har jeg brug for, har jeg stadig brug for cloud-backup, hvis jeg har gendannelsessoftware?
Ja! Datagendannelse er aldrig en sikker ting, mens det er at få dine data tilbage fra skyen. Cloud backup-opsving er også meget hurtigere og kan gøres fra en anden computer. Hvis du har en god backup-plan, skal du ikke nogensinde skulle bruge penge på gendannelsessoftware.

Bedste oversigt over datagenoprettelsessoftware

Under vores indledende Cloudwards.net-undersøgelse af de bedste tilgængelige datagendannelsesværktøjer blev vi begge imponeret over antallet af gode tilgængelige værktøjer, og hvor meget bedre de store værktøjer var end det næste niveau.

Stellar Data Recovery Pro står øverst på vores placering, som giver den bedste blanding af brugervenlighed, funktioner og ydeevne for ethvert værktøj, vi testede. Selvom det er dyrere end mindre muligheder, er dets muligheder værd at være omkostningerne, selvom du ikke tager højde for det faktum, at det leveres med en livstidslicens. Vi ønsker kun, at vi ikke behøver at betale ekstra for en gendannelses-cd.

Tæt på dets hæle var Prosoft Engineering. Mens Data Rescue PC4 ikke tilbyder næsten lige så mange tilpasningsmuligheder til at skræddersy din scanning, kommer det med RAID-gendannelse – noget du skulle købe den dyre “enterprise” -udgave af Stellar for at gøre.

Afrunding af top tre er EaseUS. Kløften mellem EaseUS og vores to yndlingsmærker findes næsten udelukkende på grund af dens manglende evne til at scanne din fulde harddisk på én gang. Hvis ikke for den kendsgerning, har vi muligvis rangeret det som nummer et.

Vi skal huske at nævne en sidste gang, at den bedste måde at sikre, at dine filer altid er tilgængelige for dig, er at investere i et cloud-backupværktøj. Sådanne værktøjer er billige og har generelt indstillinger til gendannelse af slettet indhold inden for et givet tidsrum. Men hvis du er i en binding og ikke er sikkerhedskopieret, er datagendannelsesværktøjerne i denne roundup det bedste alternativ til at redde dine data.

Selvfølgelig vil vi meget gerne høre fra dig om dine egne oplevelser med nogen af ​​disse værktøjer. Så lad os vide, hvad du synes i kommentarerne herunder. Tak fordi du læste.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me