Bedste Cloud Storage til Video 2020

Uanset om det er hjemmevideoer, snaps i øjeblikket eller de huskninger, der er en gang i livet, du er nødt til at gemme, og det er vigtigt at sikre dig, at du har nok plads til at gemme dine videoer. I stedet for at risikere dem på en lokal harddisk, skal du tænke på skylagring. 


Dette fjerner besværet med at gemme din videosamling, især med stadigt voksende videoopløsninger (og filstørrelser). For at hjælpe dig med at beslutte, hvilken der er den bedste cloud-lagringstjeneste til video, har vi sammensat en kort liste, der hjælper dig med at sile gennem det gode, det dårlige og det virkelig grimme. Vi har otte udbydere til dig at se på, hver med deres egne fordele og ulemper.

Hvad er den bedste skyopbevaring til video?

Vi fortæller dig med det samme, at pCloud er den service, vi anbefaler som det bedste cloud-lager til video i øjeblikket. Det leveres med op til 2 TB, ingen filstørrelsesgrænser, en integreret medieafspiller og mobile apps, der automatisk uploader dine videoer, mens du tager dem. Vi har dog en fuld placering nedenfor.

  1. pCloud
  2. Sync.com
  3. Google Drev
  4. MEGA
  5. Amazon Drive
  6. Dropbox
  7. SugarSync
  8. Boks

Sync.com er ikke langt bagefter på andenpladsen, og vores andre udbydere er heller ikke så dårlige. Lad os gå igennem hver udbyder for at hjælpe dig med at tage din beslutning.

1. pCloud

Vi starter med vores top valg til opbevaring af video sky. Dette har længe været en af ​​vores favoritter, og som vi talte om i vores pCloud-gennemgang, er der en masse fordele, inklusive dets vigtigste sikkerhedsfunktioner, overkommelige lagerplaner, gode delingsmuligheder og en indbygget medieafspiller, der spiller stor video formater. Det fungerer godt på både desktop såvel som sin mobilapp.

pcloud-desktop-app

Hvis du arbejder med store 4K- eller 8K-videofiler, vil du være tilfreds med pCloud. Det begrænser dig ikke efter filstørrelse, hvilket betyder, at du kan uploade enorme videofiler uden problemer. Som det også er nævnt, kommer det med en indbygget medieafspiller, der lader dig se dine gemte videoer fra din foretrukne webbrowser.

PCloud-medieafspilleren er muligvis nødt til at konvertere disse videoer til dig, før den afspiller dem, men den gør dette automatisk. Det erstatter ikke dine originale filer, men det giver dig en webvenlig kopi, som du kan afspille uden problemer over internettet.

Mobile enheder understøttes også godt. Dens Android- og iOS-apps giver dig adgang til dit online sky-drev, og dets automatiske upload gør det nemt for dig at kontinuerligt sikkerhedskopiere dine filer.

pCloud-tilbud

Du behøver ikke at betale for at prøve pClouds tjenester, blot det at indtaste din e-mail-adresse gør. Med gratis online opbevaring på op til 10 GB er du i stand til at prøve de fleste af de tilbudte funktioner uden at betale noget. Betalte planer starter ved pCloud med store harddiskplaner svarende til 500 GB eller 2 TB.

Kun adgangskodebeskyttelse og udløbsdatoer for offentlige filer er ekskluderet fra den gratis plan, ligesom kryptering med nul viden er. Hvis du er bekymret for din videosikkerhed, skal du abonnere på en betalt plan.

2. Sync.com

Hvis pCloud ikke var på billedet, ville Sync.com være vores nummer én mulighed. Som det står, er det imidlertid en værdig runner up, og den tæller stadig som en af ​​de bedste skylagringspladser til billeder og video, som vores tidligere Sync.com-anmeldelse viser.

sync.com-sync-web-app

Vi starter med fortrolighedslove. Som et canadisk-baseret selskab drager Sync.com fordel af en af ​​de bedste og mest støttende privatlivsregler i verden. Dette forklarer, hvorfor det også kræver en høj placering på vores mest sikre cloud-opbevaringsliste.

Ligesom pCloud har Sync.com en gratis plan med et generøst henvisningssystem. Ude af kassen tilbyder Sync.com en temmelig begrænset 5 GB lagerplads, hvilket er halvdelen af ​​den lagerplads, som pCloud tilbyder gratis. Du kan dog udvide dette med op til 20 GB ekstra lagerplads takket være henvisninger til nye brugere. Hver tilmelding, du får, tilføjer en yderligere 1 GB til din lagringsgrænse.

Dette kræver en smule indsats, men det er en mere generøs position end pCloud eller andre udbydere som MEGA, som har en politik om at tilføje lagring til henvisninger, der udløber inden for et år.

Sync.com Cloud Storage Priser

Sync.com tilbyder lagringsplaner fra 200 GB til 4 TB, der spænder fra $ 60 til $ 180 pr. År. Til dit abonnement får du sikkerhed på højeste niveau for dine videofiler med en af ​​de bedste cloud-opbevaringsløsninger på nul-viden på markedet. AES 256-bit-kryptering tilbydes sammen med to-faktor-godkendelse for at holde din konto sikker mod hackere.

Du får også en sund mængde praktiske funktioner til dine penge. Sync.com tilbyder filversion i op til en måned, adgangskodebeskyttelse for at beskytte dine mest følsomme videoer og et kraftfuldt kontosystem, der giver dig mulighed for at overvåge adgang til din konto. Du kan også fjerne fjernadgang til brugere og slette filer fra forbundne enheder.

Sync.com-abonnenter behøver heller ikke at bekymre sig om filstørrelser. Ligesom pCloud har Sync.com ingen filgrænser, hvilket betyder, at dine videoer kan være så store, som du har brug for dem til at være. Desværre, mens pCloud tillader medieafspilning direkte fra sit websted eller den leverede app, leverer Sync.com ikke denne funktion.

Hvis du er nysgerrig efter forskellene mellem Sync.com og pCloud, kan du tage et kig på vores Sync.com vs. pCloud-gennemgang.

3. Google Drev

Som den første af de massive tech-virksomheder, der rammer denne liste, tjener Google Drive en generøs tredjeplads på vores bedste cloud-lager til videofiler-kortliste. Det er en god allround-udbyder takket være en kraftfuld, integreret kontorpakke, der konkurrerer med Microsoft Office og 15 GB gratis lagerplads, som vores tidligere Google Drive-anmeldelse forklarer.

sync.com-sync-web-app

Hvis du har en Google-konto, ved du allerede, hvad du har at gøre med, når det kommer til Google Drev. Den inkluderede Drive-lagerplads spreder sig over hele Google-produktpakken, fra Gmail til Google Fotos og deres tilknyttede mobile apps. 

I modsætning til Sync.com har Google ikke et fantastisk ry for privatlivets fred. Tidligere hændelser, hvor Google har manipuleret med filer og afsluttet konti for enhver bruger, den ikke afviser, kan være relateret. 

Den bedste ting at gøre, især uden inkluderet kryptering for de tilbudte filer, er at bruge Google Drive med en løsning som Boxcryptor til den bedste beskyttelse.

Ubegrænset videolagring

Det, der får Google Drive til at skille sig ud, især sammenlignet med nogle af de andre udbydere på denne liste, er, at det tilbyder ubegrænset foto- og videoopbevaring, hvilket gør det til en af ​​de bedste onlinelagre til fotos og video. Dette betyder, at fotos og videoer ikke gælder for din gratis grænse på 15 GB eller på eventuelle efterfølgende betalte lagergrænser.

Du har også flere måder at dele videoer direkte på sociale medier, hvilket er et stort plus, hvis du er stor til at holde dine Facebook- og Instagram-konti opdaterede.

Inden du skynder dig at åbne en Google-konto, er der nogle vigtige advarsler, da kun visse videoformater er inkluderet i den ubegrænsede fillagring. Du bliver nødt til at bruge “høj kvalitet” sikkerhedskopieringsmulighed til at konvertere dine videoer til 1080p kvalitet vha. Google Fotos-appen, eller de tæller med i din samlede Google Drev-lagergrænse.

Med 15 GB lagerplads inkluderet gratis, giver dette dig ikke mulighed for at gemme for mange videoer på 1080p eller i højere kvalitet. For det skal du overveje at betale for ekstra, med Google Drev-priser fra $ 19,99 pr. År for 100 GB ekstra lagerplads, op til 2 TB for $ 99,99 pr. År. 

Et betalt abonnement åbner muligheden for at dele din større lagergrænse med andre familiemedlemmer, hvilket gør Google Drive til en god mulighed for at samle et stort familiealbum med dine mest dyrebare minder.

Tjenesten er ikke perfekt (den mangler kopiering på blokniveau, så det vil være lidt langsomt at uploade dine filer), men det er også en af ​​de nemmeste cloud-tjenester, du kunne vælge at bruge, med en god brugergrænseflade og billig prisfastsættelse.

4. MEGA

MEGA nævnes hyppigt på vores cloud-opbevaringslister på grund af en imponerende generøs gratis plan, der tilbyder op til 50 GB lagerplads uden nogen nødvendige betalinger.

MEGA

Det udformer sig selv som “privatlivsfirmaet”, og som vores MEGA-gennemgang forklarer, er dette ikke en urimelig vurdering, selv med kontroversen omkring Kim Dotcom, grundlæggeren af ​​MEGA.

Selvom han ikke længere er involveret i MEGAs operationer, forbliver Dotcoms beslutsomhed om at opbygge et krypteringsparadis for data – fri for regeringsindblanding -.

Gratis skyopbevaring

Imponerende som navnet er, hvad der er mere iøjnefaldende er mængden af ​​online lager, som MEGA tilbyder. Der er nogle løkker, du er nødt til at hoppe igennem for at få den gratis 50 GB, men det er betydeligt mere generøs end de gratis planer, der tilbydes af nogle af dens andre konkurrenter.

Nye MEGA-brugere starter med 15 GB lagerplads med yderligere 35 GB tilsluttet i 30 dage. Yderligere 10 GB, 15 GB og 20 GB lagerplads kan føjes til din konto ved at henvise nye brugere og installere desktop- og mobilapps. Disse udløber dog efter et vist antal dage (mellem 180 og 365 dage, afhængigt af præstationen).

Når du er tilbage til standard 15 GB gratis lagerplads, skal du henvise brugere for at holde dine grænser op, hvis du ikke er villig til at betale. Hver tilmelding tjener dig dog en ekstra 10 GB. Ellers skal du se på at betale for et MEGA-abonnement.

Dette er et andet markant område, hvor MEGA tilbyder fra 200 GB til en overordentlig 8 TB lagerplads, mellem $ 5 og $ 30 pr. Måned. Der er nogle overførselsgrænser (fra 1 TB til 16 TB), som kan have indflydelse på dig, hvis du overvejer at få adgang til din samling meget.

Det er ikke så billigt som vores øverste mulighed, pCloud, men det tilbyder mere lagerplads med en maksimal 8TB versus pCloud’s maksimum på 2TB. Det handler dog ikke kun om opbevaring, da du får adgang til et antal premium-funktioner, herunder en sikker chatfacilitet og filversion til regelmæssige filopdateringer.

5. Amazon Drive

Som en af ​​de store tech-virksomheder kan Amazon levere sin cloud-opbevaringsløsning til en billigere pris end konkurrenter som MEGA. Amazon Drive er resultatet, og selvom vores Amazon Drive-gennemgang viser, at det ikke er uden problemer, er det bestemt en værdig konkurrent til at være i vores top fem.

Amazon-drev

En af Amazon Drevs store, fremtrædende funktioner er dens ubegrænsede fotolagring. Hvis du leder efter en service, der kan fungere som det ultimative hvelv til dine hjemmevideoer og fotos, er dette en udfordrer, især da den kommer gratis for Amazon Prime-medlemmer.

Hvis du bor under en klippe, er Amazon Prime Amazons abonnementspakke, der inkluderer gratis levering næste dag for Amazon-produkter sammen med andre onlinetjenester, herunder Amazon Prime Video (med film og tv-streaming) og den gratis 5 GB lagerplads, som Amazon Drev giver.

Amazon Drive-prissætning

Det er en skam, at den ubegrænsede lagerplads ikke strækker sig til at omfatte video, men det er stadig værd at overveje Amazon Drive. Du skal dog øge din lagerplads for at gemme en masse videoindhold, selvom. Amazon Drevs 100 GB sætter dig tilbage $ 19.99 pr. År, mens 1 TB lagringsplads koster dig $ 59.99 pr. År. 

Du skal dog huske de forudgående omkostninger for Amazon Prime. Eventuel ekstra lager, du køber, kommer oven på Prime-abonnementet, der koster $ 119 pr. År. I modsætning til Google Drev tilbyder det kopiering på blokniveau med omfattende værktøjer inkluderet i dens desktop-apps til at hjælpe dig med at begrænse din synkroniseringshastighed og forhindre en afmatning.

På den lyse side betyder denne tunge integration, at du kan afspille dit eget videoindhold i Amazon Prime-appen, der er tilgængelig til dit tv og dine mobile enheder.

6. Dropbox

Selvom det ikke er den bedste sky-opbevaring til streaming af video, gør Dropbox’s indbyggede medieafspiller og rimeligt billige opbevaringsplaner det til en potentiel mulighed for dem, der leder efter en enkel, brugervenlig onlineudbyder til deres videosamling, som vores Dropbox-gennemgang udforsker.

dropbox-web-app

Vi lægger vægt på “billig”, fordi selvom Dropbox tilbyder en gratis plan, er du begrænset til 2 GB. Dette er lille for enhver potentiel videosamling, hvilket betyder, at du bliver nødt til at udbetale, hvis du overvejer at bruge Dropbox, eller du bliver nødt til at ramme henvisningerne hårdt, med 500 MB tilføjet for hver tilmelding, du får.

Dets funktioner er også begrænset. Du kan dele filer, men du kan ikke beskytte dem med en adgangskode eller tilføje udløbsdatoer til nogen offentlige links til filer, du opretter. Det er dog en hurtig udbyder med synkronisering af blokniveau for at fremskynde processen.

Dropbox giver dig også mulighed for at afspille dine videofiler direkte fra browseren uden at kræve en tredjepartsapp.

Dropbox-priser

Selvom det stadig er ret billigt, er Dropbox desværre ikke den mest konkurrencedygtige udbyder. Et kig på Dropbox vs. Google Drive viser, at for den samme mængde 2 TB-opbevaring, betaler du dobbelt med Dropbox ($ 99,99 mod $ 198,96 pr. År).

Dropbox tilbyder en billigere plan, hvor 1 TB lagringsplads tilbydes til $ 99 pr. År (eller $ 9,99 pr. Måned på den månedlige plan). Den bedste plan er imidlertid den ubegrænsede skylagringsplan, som vi tidligere har klassificeret som en af ​​de bedste ubegrænsede online lagerplaner på markedet.

For $ 240 pr. År (eller $ 25 pr. Måned på den månedlige plan) får du ubegrænset fillagring. Dette er en kostbar mulighed, men kan fungere godt for brugere med en meget stor samling af videoer. Dropbox leveres også med enkle, installer og glem apps til Android, iOS, macOS og Windows. 

Som far til moderne skyudbydere har Dropbox en masse positive ting, men det har ikke altid været tilfældet. Tidligere dataovertrædelser og mangel på nul-videnkryptering kan være offset for det privatlivsorienterede, især for følsomme videoer. Læs vores Dropbox vs Google Drive vs OneDrive-stykke for at se, hvordan det kan sammenlignes med andre cloud-lagerudbydere.

7. Kasse

Box ville sandsynligvis ikke være det første sky-drev, du kunne tænke på at være vært for din videosamling. Til at starte med, som vores Box anmeldelse forklarer, er Box primært en enterprise storage-løsning, der fokuserer mere på dens produktivitetsapps end noget særlig fokus på videolagring.

box-web-klient

Når det er sagt, med ubegrænsede lagerplaner til rådighed, kunne Box godt være en af ​​de bedste skylagringspladser til videoredigerere. Det er blevet en af ​​de bedste EFSS-tjenester med privat filkryptering og integration med både større kontorpakker, Microsoft Office og Google Docs.

Box ligner meget Dropbox, især dens webklient, med en lignende brugeroplevelse som at starte. Filsynkronisering gør det nemt at dele videofiler mellem alle dine enheder, inklusive dine mobile enheder.

Da det tilbyder forretningsplaner, garanterer Box den maksimale mulige sikkerhed for dine filer med AES 256-bit-kryptering og regelmæssig penetrationstest planlagt for at begrænse risikoen for et ødelæggende dataovertrædelse. 

Prissætning af kasse

For 100 GB lagerplads på den grundlæggende Starter-plan er Box dyrere end indstillinger som Google Drive, som opkræver $ 19,99 om året for den samme mængde lagerplads. Ubegrænset lagerplads starter ved $ 17.30 pr. Måned.

Ulempen, især hvis du ønsker at gemme store videofiler, er den begrænsede filstørrelse. Box har en filstørrelsesgrænse på 5 GB, hvilket er ret dårligt, især sammenlignet med nogle af de andre udbydere på denne liste.

Mange af de funktioner, Box-tilbud tilbyder, er fokuseret på erhvervskunder og er ikke relevante for en personlig bruger. Imidlertid kan dens stærke sikkerhed, potentialet for ubegrænset lagerplads og dens offentlige filers adgangskodebeskyttelse og udløbsdatoer gøre dette til en lagringsindstilling til venstre for din videosamling..

8. SugarSync

SugarSync kunne være en af ​​storhederne, men det er det ikke, da vores SugarSync-gennemgang uddyber mere. Dyr og begrænset til funktioner, det er ikke den første udbyder, du kunne tænke på, hvis du var på udkig efter cloud-lager til dine videoer. Til at starte med er der ingen indbygget medieafspiller, og de prisplaner, der tilbydes, er ekstremt dyre sammenlignet med de andre aktører på markedet.

SugarSync-FileTransfer-Overvågning

Den eneste virkelige fordel ved denne service, hvis du kan kalde det en fordel, er hastighed. Uploadhastigheder er anstændige, selvom downloadhastighederne kan være temmelig langsomme. Desværre peger alt andet, som vi kunne dække om SugarSync, i stedet for at bruge en anden udbyder som pCloud.

Dyrt uden grund

Beskrevet på SugarSync-webstedet som den “mest populære” pakke, koster 250 GB lagerplads $ 9,99 pr. Måned. I mellemtiden koster 100 GB $ 7,49 pr. Måned og 500 GB koster hele $ 18,95 pr. Måned.

Lad os sammenligne det med pCloud, der tilbyder 500 GB lagerplads til $ 4,99 pr. Måned. I løbet af et år betaler du $ 167,52 ekstra med et SugarSync-abonnement. Dette tal alene burde være nok til at afskrække dig, men hvis det ikke gør det, ville en dateret grænseflade og mangel på nogen form for indbygget medieafspiller sandsynligvis.

En anden stor ulempe er manglen på indbygget medieafspilningsfunktioner. Videoelskere, kryds SugarSync fra din liste og gå til pCloud, Sync.com eller Google Drive i stedet.

Hvordan vi valgte vores udbydere

Vi bruger den samme fremgangsmåde til hver af vores cloud-lageranmeldelser og roundups. Store spillere får ikke et frikort, og vi betragter hver udbyder som dens fordele. Vi ser på opbevaring, sikkerhed, funktioner, priser og den generelle brugervenlighed, før vi rangerer dem på vores lister.

Kvalitet er konge, og det er derfor, vi er store fans af cloud-lagringstjenester som pCloud, men det er også grunden til, at vi ikke er bange for at nævne middelmådige udfordrere som SugarSync for at give dig det samlede billede af markedet – vorter og alt.

Afsluttende tanker

Otte online lagerudbydere senere håber vi, at du har truffet en beslutning og valgt en lagerplan, der er bedst til din videosamling. Hvis du stadig ikke er sikker, tilbyder næsten alle de udbydere, der er nævnt her, en gratis plan for at friste dig, inklusive vores top anbefaling, pCloud.

Hvis pCloud ikke er muligheden for dig, kan alternativer i topkvalitet som Sync.com, Google Drive og MEGA være løsningen. Hver service har sine egne fordele og ulemper, men du skal muligvis se på de individuelle anmeldelser for hver udbyder, inden du træffer en endelig beslutning.

Hvis du har brugt nogen af ​​tjenesterne på denne liste, eller hvis du er interesseret i at udvide eller være uenig i det, vi har sagt, skal du give os en kommentar under denne artikel. Tak for at have læst!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me