Bedste Cloud Storage til iPhone 2020

Ude af kassen er iPhone i stand til at tage fotos, optage videoer og oprette dokumenter. Det tager dog ikke lang tid at udfylde en enheds interne plads, hvilket understreger behovet for supplerende skylagring. Når det er sagt, er det ikke nok at tilføje lager. De gemte filer skal også være let tilgængelige og sikre.


Ofte forveksles med online-backup skaber cloud-lagring ikke en kopi af alt, der er gemt på iPhone, men tilføjer mere til det, der allerede findes. I stedet for at tage dyrebar begrænset plads på iPhone, ligger cloud-lager på en udbyders servere. For mere om, hvordan de adskiller sig, kan du tjekke vores sammenligning af online lagring vs. online backup.

Vi testede fem af de bedste cloud-lagerudbydere til iPhone og rangordnede dem efter, hvor godt de fungerede under vores kriterier. Vores øverste valg er Sync.com, der fungerer godt med iOS og tilbyder robust sikkerhed uden at oplade en krone.

Den skyopbevaring, der er bedst, afhænger af, hvad du bruger den til. Foto-junkies behøver ikke kigge længere end den bedste online lagerplads til fotos. Ligeledes finder videografer det bedste cloud-lager til video nyttig. Vi har endda sparsommelige brugere, der er dækket af vores bedste gratis cloud-lagerartikel.

Bedste Cloud Storage til iPhone 2020

Hvad der gør det bedste Cloud Storage til iPhone

Det første område, vi vil dække, er, hvor godt hver udbyder integreres med iOS. Jo mere en app drager fordel af iPhone’s indbyggede funktioner, jo hurtigere og lettere er det at udføre opgaver, såsom at dele filer med andre.  

Derefter skal data, der er gemt i skyopbevaring, forblive synkroniseret, uanset hvilke enhedsbrugere foretager ændringer fra. Når en bruger finder ud af, at fotos på deres iPhone ikke vises i deres cloud-opbevaring, tvinger det dem til at grave i hvor langt tilbage problemet startede. Opdateringer til fotos, videoer eller dokumenter skal afspejles automatisk i realtid på tilsluttede enheder.

Deling er et andet vigtigt benchmark, vi ser på, fordi brugere vil være i stand til at sende data, der ikke gemmes direkte på deres iPhones. Det skal være let, ukompliceret og give et sæt tilpassede indstillinger til hver omstændighed og modtager. For eksempel kan det være en god idé at oprette en dokumentvisning, før du deler det for at forhindre andre i at redigere det.

Når brugerne uploader til en cloud-lager, overlader de et andet firma deres personlige data. Derfor er den fysiske placering af dets servere og de sikkerhedsforanstaltninger, den tilbyder, også overvejelser. Lær mere om, hvordan lagringstjenester beskytter dine data med vores oversigt over skysikkerhed.

Endelig kan mængden af ​​lagerplads, som en tjeneste tilbyder, træffe eller bryde ens beslutning om, hvilken service man skal bruge. Vi ser på, hvor meget plads hver tjeneste tilbyder gratis, og hvad der er inkluderet for brugere, der betaler ekstra.

1. Bedste Cloud Storage til iPhone: Sync.com

Billede-3-Sync.com-kamera-upload-2

Apple-produkter er enkle, lette at lære og har et ry for at være sikre. Sync.com deler disse træk, hvilket gør det til et naturligt valg for iPhone-brugernes cloud-lagringsbehov.

Filer er tilgængelige fra enhver Apple-enhed takket være et webpanel til Mac-computere og en app, der fungerer til iPhone, iPad og iPod Touch. Det, der får Sync.com til at skille sig ud, er dets sikkerhedsfunktioner, der sikrer, at brugernes data forbliver beskyttet og private, og det er grunden til, at de indtager vores top placering. Se vores Sync.com-gennemgang for en komplet gennemgang af, hvad tjenesten har at tilbyde.

Synkronisering reflekteres øjeblikkeligt på iPhone og vice versa fra en Mac. IPhone-appen fungerer forskelligt fra webpanelet ved at gøre filer tilgængelige efter behov. Det betyder, at det kun vil tage nogle få sekunder at indlæse et billede eller en video fra iPhone-appen, og at det ikke tager plads i processen.

Med et klik på en switch i indstillingerne kan brugerne også lave deres fotos automatisk uploade til deres Sync.com-konto, så det er en mindre ting at bekymre sig om.

Filer kan deles med andre Sync.com-brugere eller andre uden for netværket med kun til visning.

Flere brugerdefinerede præferencer er tilgængelige mellem Sync.com-brugere, f.eks. Holdbare mapper, der kan deles med mulighed for når som helst at tilføje eller fjerne andre, begrænse deres redigeringsrettigheder og gøre forhåndsvisning af filer for at forhindre dem i at downloade det.

Sync.com er vores foretrukne cloud-lagertjeneste her hos Cloudwards på grund af dens sikkerhed. Dets dataservere er bosiddende i Ontario, hvor de er underlagt Canadas lov om beskyttelse af personlige oplysninger og elektroniske dokumenter. Hvis du ikke ved, hvad det er, eller hvordan det fungerer, dækker vi det i vores artikel om skylagring i Canada.

Sync.com bruger nul-viden kryptering, så kun brugeren har adgang til deres data, hvilket gør dem til den eneste steward for deres private nøgle. For yderligere oplysninger om, hvordan denne kryptering fungerer, se linket ovenfor om skysikkerhed.  

Den grundlæggende Sync Starter-plan giver brugerne 5 GB lagerplads gratis. Den næste op, kaldet Personal Pro, starter ved $ 49 pr. År for 500 GB. De, der lider af køberens anger kan drage fordel af en 30-dages refusion for betalte planer.

Andre grunde, som vi kan lide Sync.com

Ikke kun gør Sync.com det nemt at dele filer, men det tilbyder også måder at kontrollere andres adgang til dem. De højere niveau planer, kaldet Sync Pro og Business, tillader endda brugere at sende links med udløbsdatoer som en ekstra sikkerhedsforanstaltning.

2. pCloud

Billede-9-pCloud-Crypto

Ikke kun kommer pCloud højt vurderede her på Cloudwards.net, men dens app fungerer også problemfrit med iOS-funktioner. Uanset om det er at dele filer via AirDrop eller udskrive med AirPrint, pCloud tappes til iPhone-funktioner. Dette kombineret med dets sikkerhedsfunktioner sætter pCloud på andenpladsen. Hvis kun dets sikkerhedsfunktioner ikke koster ekstra, ville det være tættere, hvis ikke lig med Sync.com.

Læs vores pCloud-gennemgang for at få flere oplysninger om, hvorfor det er en af ​​vores foretrukne cloud-lagringstjenester.

Priser med hvad pCloud kalder “øjeblikkelig filsynkronisering”, matcher filer i realtid på tværs af Mac-computere, iPhones og iPads. Brugere får to måder at uploade filer til deres online lager fra appen: manuelt eller ved at aktivere automatisk upload. Denne funktion sparer brugere tid og problemer ved at sende fotos og videoer op til lager, så snart de er snappet.

Baseret i Schweiz, hvor der er strenge fortrolighedslove, kan brugerne finde ro i sindet ved at have deres data gemt på dets servere. Læs vores stykke om de bedste cloud-privacy love for at lære mere om vanskelighederne i Schweiz’s love.  

Blandt pClouds salgssteder for sikkerhed, fremstiller tjenesten fem kopier af filer på dets servere. For et ekstra månedligt gebyr tilbyder det pCloud Crypto. Mobilappen har en sektion indbygget til den stærkere krypteringsmulighed, der gør brugernes data private og kun tilgængelige af dem. Det fungerer med iPhone-sikkerhedsfunktioner, såsom TouchID og FaceID for personlig sikkerhed.

pClouds gratis plan tilbyder kun 2 GB lagerplads og op til 50 GB downloadlink-trafik pr. måned. Den næste plan, Premium, leveres med 500 GB lagerplads til $ 4,99 pr. Måned. Derudover er Premium Plus, der giver 2 TB lagerplads til $ 9,99 pr. Måned. En ekstra $ 39-mulighed for begge planer tilbyder et års filversion og papirkurvshistorie.

Rabatpriser er tilgængelige med en årlig forpligtelse.

Andre grunde, som vi kan lide pCloud

Med begrænset lagerplads tvinger iPhone brugerne til konstant at rydde data. Funktionen “frigør enhedslager” flytter automatisk filer til papirkurven, når de er gemt på pCloud’s servere. Brugere kan tænde det, så længe de aktiverer den automatiske uploadmulighed for fotos og videoer.

pCloud tilbyder flere fleksible betalingsplaner og en levetidsindstilling, der giver brugerne mulighed for at betale et engangsgebyr og aldrig behøver at bekymre sig om at foretage regelmæssige betalinger igen.

3. Tresorit

Image-20-Tresorit-Activity-funktion

Dernæst er Tresorit, som er en udbyder, der er kendt for sine intuitive funktioner og sikkerhedsmuligheder. Appens mapper, som den kalder “tresors”, fungerer på samme måde som Dropbox’s, men der er ikke en så dyb integration med iOS. Selvom sikkerhedsfunktionerne er bedre end Dropbox’s, koster de ekstra, hvilket lander Tresorit på fjerde.

Læs hvordan udbydere størrelse op mod hinanden i alle kategorier i vores Dropbox vs Tresorit sammenligning.

Tresorit understøtter iOS Files-appen, så brugerne kan administrere filer fra iPhone’s go-to-filnav. Eventuelle iWork-filer – til Pages, Numbers og Keynote – gemmes i tresors, så længe de ikke er større end 500MB.

Der er en mærkbar forskel i filindlæsningstider med dokumenter, der tager længere tid end fotos. Et ikon, der ligner en enhed med en pil ned inde, gør det nemt at downloade filer til offline brug. Det er praktisk, når brugerne vil arbejde uden en internetforbindelse, hvilket er perfekt til flyrejser. Tresorit inkluderede en fane i den nederste værktøjslinje til også at organisere offline elementer et sted.

Brugere får to måder at dele filer på. Den første metode fungerer bedst, hvis der er flere filer, der er gemt i en tresor. Du kan invitere andre og definere, om de er en manager, redaktør eller seer. Seere kan kun læse filer, redaktører kan foretage ændringer i dem, og administratorer har alle rettigheder inklusive deling.

Den anden måde at dele, der fungerer bedst for individuelle filer, er at generere et link. Som med fanen offline er der en praktisk link-fane, der giver en genvej til indsendte aktive links. Hvis disse fremgangsmåder til deling ikke klipper det, kan du tjekke den bedste cloud-lagerplads til deling for at se, om en anden service fungerer.

Selvom Tresorit tilbyder kryptering af nul viden, er den kun tilgængelig i betalte planer. Hver fil har unikke krypteringsnøgler, og disse taster ændres, når der sker redigeringer. Afsendelse af et link giver brugerne mulighed for at tilføje en udløbsdato, en adgangskode og et angivet antal gange andre kan åbne en fil. Brugere kan når som helst ændre disse indstillinger.

Der er en adgangskodeindstilling for at forhindre andre i at logge ind på din Tresorit-konto og to-faktor-godkendelse af betalte planer.

Den gratis plan giver 5 GB lagring og ende til ende kryptering. Premium tilbyder 200 GB for $ 12,50 per måned, med nul-viden kryptering, op til fem enheder, begrænset datagendannelse og mere. Solo-planen tilbyder 2 TB for $ 30 pr. Måned, op til 10 enheder, ubegrænset gendannelse af data, telefonstøtte og mere. En årlig forpligtelse til Premium eller Solo reducerer de månedlige satser.

Andre grunde, som vi kan lide Tresorit

Under menuen er der en aktivitetsfunktion, der sporer hver handling i appen. Vi kan godt lide at have en oversigt over, hvad vi gjorde, og hvornår vi gjorde det til reference. Der er endda en måde at eksportere loggen til en .csv-fil på skrivebordsversionen.

Tresorit tilføjede også en dokumentscannerfunktion, der fungerer sammen med dens ende-til-ende-kryptering for at sikre, at følsomme fotos gemmes korrekt.

4. Dropbox

Image-12-Dropbox-Link-Ready-To-Del

Dropbox blev lanceret i september 2008 og er en af ​​de længste kørende leverandører af skylager. Dets veteranstatus gør det ikke dog til den bedste mulighed, især når det kommer til sikkerhed. På trods af dets mangler er det let at bruge og fungerer godt på iOS. Det er derfor, det lander i midten. Se vores Dropbox-anmeldelse for flere detaljer.

Brugere kan uploade filer fra deres iPhone til Dropbox manuelt eller sende fotos og videoer automatisk ved hjælp af funktionen “kamera uploads”. Det er dog udsat for forsinkelser og fald, så Dropbox-support anbefaler, at du har placeringstjenester til, når funktionen aktiveres.

Deling af filer er et hurtigt tryk væk takket være et kædeikon, der automatisk genererer links. Dropbox understøtter også andre metoder, såsom e-mail og iMessage.

Dropbox fungerer med flere indbyggede iOS-funktioner, såsom AirPrint og TouchID. Det fungerer også med appen Filer, hvor brugere kan få adgang til filer med mange af de samme funktioner, som de vil få fra Dropbox-mappen. Dropbox integreres med tredjeparts-apps, der også fungerer godt på iPhone, f.eks. 1Password, som du kan lære mere om i vores bedste kodeordmanagerup.

En af dens ulemper er ikke i stand til at redigere bestemte filtyper i Dropbox-mappen. Hvis der f.eks. Er gemt et Word-dokument, som du vil foretage ændringer i, trykker du på knappen, der ligner en blyant og papir for at redigere det, brugerne til at åbne det i Microsoft Office-appen. Når de først har foretaget ændringerne der, er det dog let at gemme det i Dropbox igen.

Sikkerhed er måske ikke Dropbox’s stærke punkt, men det tilføjer beskyttelse med kryptering under transit og hvile. Gå til vores sammenligning af Dropbox vs. Google Drive vs. OneDrive for en grundig forklaring.

Dropboxs grundlæggende plan leveres med 2 GB gratis lagerplads. Brugere kan henvise andre for at få yderligere 500 MB, med potentialet for at få op til 16 GB mere.

Plus-planen er den første betalte plan og koster $ 9,99 per måned for 1 TB. Det næste niveau op er Professional, som er $ 19.99 pr. Måned for 2 TB. Der er en rabat for årlige forpligtelser, og betalte brugere får 1 GB ekstra lagerplads for hver henvisning, med potentiale for op til 32 GB mere.

Andre grunde, som vi kan lide Dropbox

Der er en praktisk funktion på iOS-appen, der konverterer et foto, der indeholder tekst til et dokument. Når det kaldes “dokumentscanning”, kan det spare brugerne værdifuld tid ved manuelt at skrive teksten. Det er endda i den gratis version.

Vi kan godt lide, hvordan Dropbox er til stede i områder på vores iPhone, hvor andre tjenester ikke er. Siden “widgets”, som brugere kan få adgang til ved at skubbe lige på deres startskærm, har et plugin, der scanner og uploader filer. Der er også en hurtig adgangsknap til Dropbox i iMessage, så delbare filer er blot et tryk væk under chats.

5. Google Drev

Image-22-Google-Drive-muligheder

Som en af ​​Apples største konkurrenter kan Google Drive virke som et langskud for iPhone-loyalister. Det er en solid mulighed, som Apple die-hards burde overveje, på trods af sine sikkerhedsspørgsmål. Plus, det fungerer med samarbejdende apps i G Suite, såsom Gmail og Google Docs, hvilket gør det til en tiltalende pakke. Stadigvis er dets mangel på sikkerhedsindstillinger og privatlivets fred nok til at lande det på femte.

Læs vores Google Drev-gennemgang for at se, hvordan vi rangerede det i alle kategorier.

Som standard giver appen på iOS brugere redigering og visning af filer. Hvis brugerne uploader filer til en andens mappe, tager det stadig plads ud af deres lagerplads. Heldigvis giver den gratis version brugerne en enorm 15 GB at lege med, men husk at plads deles af alle Google-apps. Fra iPhone kan brugere gemme filer manuelt eller aktivere automatiske uploads til deres fotos.

Standarddelingsindstillingen åbner et udkastvindue, hvor brugere kan vælge deres modtagere og filparametre. Der er tre måder at vælge, hvordan andre bruger filen: “visning,” “rediger” eller “kommentar.” “Vis” lader andre se det, “rediger” giver dem revision og deling af privilegier og “kommentar” er kun for visning, men skaber en tråd for andre til at sende beskeder.

Google er i USA, hvor lovene ikke favoriserer cloud-lagring privatliv. Hvis du vil have et dybtgående kig på det, kan du læse vores artikel om skylagring uden for U.S.A..

Google Drive mangler nul-viden kryptering, men Boxcryptor fungerer som et alternativ, som vi anbefaler i vores bedste cloud-opbevaring til Android-guide. For mere information om kryptering af filer uden for cloud-lagringsapps, skal du læse vores Boxcryptor-gennemgang.

Uden at betale noget får brugerne 15 GB gratis lagerplads. Brugere kan opgradere til 100 GB for $ 1,99 pr. Måned, 1 TB for $ 9,99 pr. Måned eller 2TB til $ 19,99 pr. Måned. Der er endnu større lagringsplaner ud over dem.

Andre grunde, som vi kan lide Google Drive

Google Drevs bedste funktioner har mindre at gøre med cloud-opbevaring og mere at gøre med produktivitet. Hvis du allerede bruger Gmail og Google Docs på iPhone, er det fornuftigt at tilføje Google Drive til mixen på grund af hvor godt de fungerer sammen.

Google Drevs tekniske support er også en god ressource til at læne sig til, når du er i et bindemiddel. Hjælp til Google Drev gør det nemt at finde løsninger og tilbyder en omfattende database med trinvise instruktioner.

Ærlige nævn

Vi vil være opmærksomme på ikke at nævne iCloud Drive, iPhone’s indbyggede cloud-lager. I kølvandet på iCloud Drive-hacket, der kompromitterede data med høj profil af berømtheder, var tilliden til iPhone’s sikkerhed og cloud-lagring på gydelig grund. Derefter fremkom rapporter om, at Apples sky og sikkerhed var forblevet intakt, og at hændelsen var et resultat af phishing, ikke et dataovertrædelse.

Når det er sagt, på trods af sin pålidelige sikkerhed og Apples fremragende kundeservice, tilbyder iCloud Drive mindre end udbydere ovenfor. Læs vores iCloud Drive-anmeldelse for mere.

Microsoft kaster også sin hat ind i skyopbevaringsringen med OneDrive, som er tilgængelig på iOS. Ligesom Google Drev gør det ikke brugernes privatliv en prioritet, men det kommer med fuldt indlæste funktioner, såsom dokumentscanning. Læs vores anmeldelse af Microsoft OneDrive for at se, hvor det lykkes og brister.

Afsluttende tanker

De fem udbydere, vi dækkede, adskiller sig meget fra hinanden. Hver udbyder har sin egen specialitet, hvilket tvinger brugerne til at gå ind på en cloud-lagringstjeneste, der bedst tilpasses deres behov.

Vi rangerede Sync.com først på grund af dets sikkerhedsmetoder og hurtigere uploadtider.

De, der bedst integreres med iPhone, er pCloud og Dropbox, som også tilbyder praktiske funktioner som scanning af dokumenter. Tresorit tilbyder meget af det samme, men kun i sine betalte planer, ellers ville det rangere højere. Google Drev giver ikke brugere ro i sindet med sin manglende sikkerhed, men det tilbyder fantastiske produktivitetsapps, f.eks. Google Docs.

Sørg for at udforske, hvordan du kan tilføje mere beskyttelse ved at læse de bedste VPN-tjenester til iPhone. Se vores bedste cloud-lageropdatering for at se, hvilke tjenester vi generelt bedst kan lide, og resten af ​​vores cloud-lageranmeldelser for mere information.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map