Bedste Cloud Storage med Sync 2020

Stort set alle er fortrolige med en form for skyopbevaring. Det giver dig mulighed for nemt at gemme og få adgang til dine filer over internettet. Bortset fra blot at gemme dit indhold online, giver mange udbydere dig også mulighed for at synkronisere indhold direkte mellem dit skrivebord og cloud-lagringstjeneste. Dette giver dig mulighed for at opbevare nøjagtige kopier af dine filer både i skyen og på din enhed.


Selvom denne praktiske funktion kan øge din produktivitet, tilbyder desværre ikke alle cloud-lagerudbydere de bedste sikkerheds- eller synkroniseringsfunktioner. Det kan være skræmmende at finde det bedste cloud-lager med synkronisering, så vi har testet dem alle og sammensat denne vejledning.

Bedste Cloud Storage Med Desktop Sync

 1. Dropbox – Let at bruge, synkronisering på blokniveau, “smart synkronisering”
 2. Egnyte Connect – Flerbrugerplaner, synkronisering på blokniveau, god sikkerhed
 3. pCloud – Let at bruge, synkronisering på blokniveau, levetidsplaner
 4. Sync.com – Let at bruge, god sikkerhed
 5. Tresorit – Bedste i klassen sikkerhed, kompatibel med Linux
 6. Google Drev – Samarbejde, tredjepartsstøtte, god gratis plan

1. Dropbox

Det er ingen overraskelse, at Dropbox fører pakken, når det kommer til desktop-synkronisering. I vores omfattende guide til den bedste cloud-opbevaring er Dropbox næsten opført på grund af dens synkroniseringsfunktioner. Med værktøjer som blok-niveau synkronisering og “smart synkronisering” gør Dropbox det nemt at sikkerhedskopiere og se dine filer i skyen.

dropbox-desktop

Dropboxs desktop-klient er let at installere og logge på. Når den er installeret, kan du se filer, du har gemt i skyen gennem din mappe. En funktion, der adskiller Dropbox er synkronisering på blokniveau. De fleste cloud-lagerudbydere omskriver en hel fil, når du foretager en ændring af den. Med synkronisering på blokniveau synkroniserer Dropbox kun ændringerne.

Sammen med synkronisering på blokniveau har Dropbox en funktion kaldet “smart synkronisering”, som giver dig mulighed for at se alle de filer, du har uploadet, ved at gøre dem kun online. Dette giver dig mulighed for at se dine dokumenter, uden at de optager plads på din harddisk. Selvom “smart synkronisering” ikke er en gratis funktion, er den tilgængelig på alle Dropbox’s betalte planer.

For brugere, der stadig nyder den gratis plan, tilbyder Dropbox “selektiv synkronisering.” Mens “smart synkronisering” tillader, at dine filer, der kun er online, kan vises fra dit skrivebord, kræver “selektiv synkronisering”, at dine filer downloades til din harddisk, så du kan se dem.

dropbox-pris

Dropboxs gratis plan starter dig med 2 GB lagerplads for at prøve softwaren. Selvom 2GB ikke er meget, tilbyder Dropbox også to individuelle planer. 2TB-planen starter ved $ 11.99 pr. Måned, og 3TB-planen starter ved $ 19.99 pr. Måned.

For sikkerheds skyld tilbyder Dropbox AES 256-bit til at beskytte dine filer i hvile. Når du er i transit, bruger Dropbox SSL / TLS til at beskytte dine filer, når de flytter mellem Dropbox-apps og servere. Desværre bruger Dropbox ikke ende-til-ende-kryptering. Heldigvis kan Boxcryptor tilføje ende-til-ende-kryptering til Dropbox. Hvis du vil lære mere om Boxcryptor, skal du se vores Boxcryptor-gennemgang.

Andre grunde, som vi kan lide Dropbox

Der er meget at lide ved Dropbox. Det har en simpel indlæringskurve, synkroniseringsfunktioner, der sætter det foran spillet og et godt udvalg af lagerplaner. Dropbox har også ret god sikkerhed, og selvom det mangler ende-til-ende-kryptering – også kendt som nul-viden-kryptering – er Dropbox kompatibel med Boxcryptor, hvilket gør nul viden til et ikke-problem.

Hvis du er på hegnet omkring Dropbox, kan du finde ud af mere i vores omfattende Dropbox-gennemgang.

2. Egnyte Connect

Egnyte Connect kommer ind på et tæt sekund til Dropbox. Det er en EFSS-udbyder, der er designet med hold i tankerne. Når det er sagt, anvender det nogle af de samme synkroniseringsfunktioner som Dropbox og har fremragende sikkerhed.

egnyte-desktop

Egnyte Connect tilbyder både en synkroniseringsmappe og et netværksdrev. Et netværksdrev gemmer dine filer i skyen og giver dig adgang til dem via et drev på dit skrivebord, sådan som “smart synkronisering” med Dropbox. Du kan også vælge mapper til offline brug, som vil downloade dem til din harddisk. I lighed med Dropbox tilbyder Egnyte Connect også synkronisering på blokniveau.

egnyte-pricing

Egnyte Connect har ikke en gratis plan, selvom du kan tilmelde dig en 15-dages prøveperiode. Hvis du beslutter, at du kan lide Egnyte Connect, har du muligheden for Office-planen, Forretningsplanen eller Enterprise-planen. 

Office-planen starter ved $ 40 pr. Måned og inkluderer 5 TB lagerplads. Husk, at denne plan også kræver mindst fem brugere og koster $ 8 per måned for hver bruger.

Forretningsplanen starter ved $ 20 pr. Bruger pr. Måned med mindst 25 brugere, og den inkluderer 10 TB lagerplads. Enterprise-planen inkluderer tilpassede opbevaringsmuligheder og support til mere end 100 ansatte. Denne plan kræver, at du kontakter Egnyte Connect direkte for at få et tilbud.

For dem, der har brug for tre eller færre brugere, er der også Team-planen, der tilbyder 1 TB lagringsplads til $ 10 pr. Bruger pr. Måned.

Egnyte Connect tilbyder stor sikkerhed med AES 256-bit-kryptering i hvile, kryptering i transit, multifaktor-godkendelse og – hvis du har Enterprise-planen – nul-viden-kryptering. Hvis du ikke har Enterprise-planen, kan du stadig have nul-viden kryptering med Boxcryptor.

Andre grunde, som vi kan lide Egnyte Connect

Egnyte Connect er ikke for alle. Det er designet til at være en virksomheds- eller flerbrugerløsning til skylagring, og tjenesten gør det virkelig godt. Selvom der ikke er en gratis plan, tilbyder Egnyte Connect flere planer, der passer til ethvert antal brugere, og det har stor sikkerhed og synkroniseringsmuligheder.

Hvis du overvejer at prøve Egnyte Connect, bør du tjekke vores fulde Egnyte Connect-anmeldelse. Du kan også læse vores Egnyte Connect-guide, som hjælper dig med at komme op med Egnyte Connect.

3. pCloud

pcloud-desktop

pCloud er en anden virkelig god all-round service, der tilbyder en række ekstramateriale sammen med en anstændig desktop-klient. pCloud understøtter blok-niveau synkronisering, som giver mulighed for hurtigere synkroniseringstider. Det tilbyder også levetidsplaner og god sikkerhed, så du kan sikkerhedskopiere og få adgang til dine filer med tillid. 

I stedet for en synkroniseringsmappe bruger pCloud et netværksdrev, der giver dig adgang til dine filer fra dit skrivebord, mens du er online. pCloud giver dig også mulighed for at synkronisere mapper til offline brug ved at vedhæfte dem til en lokal mappe.

pcloud-pris

pCloud beskytter dine filer i hvile og under transit. Det bruger AES 256-bit-kryptering såvel som nul-viden-kryptering og multifaktor-godkendelse. I modsætning til de fleste cloud-lagerudbydere inkluderer pCloud meget af dets sikkerhed i en separat plan kaldet Crypto, som kan tilføjes et ekstra $ 47,88 pr. År eller et engangsgebyr på $ 125.

pClouds abonnementsmodel for levetid strækker sig ud over Crypto-pakken. Begge pCloud’s lagerplaner kan købes månedligt, årligt eller en gang for livet. 500 GB Premium-planen starter ved $ 47,88 for året eller $ 175 for livet. 2TB Premium Plus-planen starter ved $ 95,88 for året eller $ 350 for livet.

Hvis du ikke er helt forpligtet til en af ​​pCloud’s premiumplaner, men er nysgerrig efter den, har pCloud også en 2 GB gratis plan, som du kan vokse til 10 GB ved at udføre visse opgaver. Det er en interessant tilgang, men 10 GB er ikke en lille mængde data, og det skal give dig en god idé om, hvordan du kan lide tjenesten.

Andre grunde, som vi kan lide pCloud

pClouds lette interface og levetidsplaner gør det værd at investere. Bortset fra det tilbyder pCloud også indbygget medieafspilning, hvilket gør det til en af ​​de bedste online lagringspladser til fotos. Samlet set er pCloud en fantastisk løsning til desktop-synkronisering og hæmmes kun lidt af de ekstra omkostninger til sikkerhed. For mere om pCloud, se vores fulde pCloud-gennemgang.

4. Sync.com

Sync.com er en rigtig god cloud-lagringstjeneste, der er let at lære og enkel at bruge. Det giver også stor sikkerhed og tilbyder nul-viden kryptering med alle sine planer. Selvom desktop-klienten mangler indstillinger, er dine filer nemme at få adgang til via synkroniseringsmappen. 

sync-pris

Sync.com er en temmelig grundlæggende service, når det kommer til synkroniseringsfunktionalitet, men den skinner virkelig, når det kommer til dens lagerplaner. Sync.com tilbyder en gratis plan, der starter ved 5 GB, men du kan tilføje en ekstra 1 GB ved at udføre forskellige opgaver.

Individuelle brugere har også muligheden for tre forskellige Pro Solo-planer. Der er ingen månedlige indstillinger, men de årlige planer er utroligt konkurrencedygtige, og det månedlige ækvivalent er $ 8 pr. Måned for 2 TB, $ 10 pr. Måned for 3 TB og $ 15 pr. Måned for 4 TB.

Sammen med de store opbevaringsplaner har Sync.com også stor sikkerhed. Sync.com tilbyder AES 256-bit kryptering, multifaktor-godkendelse, kryptering i transit og nul-viden kryptering.

Andre grunde, som vi kan lide Sync.com

Sync.com er en af ​​de bedste udbydere af cloudlager til alt-brug. Det har gode delingsfunktioner, gode planer og fantastisk sikkerhed. Desværre var vi ikke i stand til at rangordne det med Dropbox på grund af hvor forenklet desktop-klienten er. Stadigvis er Sync.com en fantastisk cloud-lagringstjeneste med meget at tilbyde, og det er bestemt værd at overveje til dine lagringsbehov.

sync-desktop

Hvis du er nysgerrig efter, hvordan Sync.com sammenlignes med Dropbox, skal du tjekke vores opdeling af Sync.com vs Dropbox, hvor vi sammenligner de to head to head. Du kan også se på vores Sync.com-anmeldelse for mere om Sync.coms sikkerhed, priser og mere.

5. Tresorit

Tresorit er en sikker cloud-lagringstjeneste, der har en stejlere indlæringskurve end andre tjenester. Tresorit gemmer dine filer i krypterede mapper, kaldet “tresors”, som du skal synkronisere individuelt. Når du først har konfigureret den, er Tresorit imidlertid en fantastisk service, der sætter det meste af sit fokus på at beskytte dine filer.

tresorit-desktop

Tresorits desktop-klient er robust i sammenligning med mange andre cloud-lagringstjenester. Det tager lidt at vænne sig til, men når du først har gjort det, kan det meste af det, du kan gøre med Tresorit, gøres fra det faktiske desktopprogram. Hvis du vil bruge Tresorit som ethvert andet drev, kan du få adgang til netværksdrevet som på et lokalt drev.

tresorit-pris

Tresorits gratis plan starter dig med 3 GB med mulighed for at opgradere til to premium-planer. Præmieplanerne er dyre og starter ved kun 200 GB for $ 10,42 per måned, når de faktureres årligt. Til sammenligning starter pCloud’s 2TB-plan ved $ 7,99 pr. Måned, når du opdeler de årlige omkostninger.

Solo-planen opgraderer din lagerplads til 2 TB, som kører 24 USD pr. Måned, når du faktureres årligt. Selvom lagerplanerne er dyre, er det et sted, hvor Tresorit udmærker sig, i dens sikkerhed.

Tresorit beskytter dine filer i hvile og i transit. Den bruger også AES 256-bit-kryptering, nul-viden-kryptering og multifaktor-godkendelse, plus hver “tresor” er sin egen krypterede mappe. For mere om “tresors” og Tresorits sikkerhed, se vores Tresorit-gennemgang.

Andre grunde, som vi kan lide Tresorit

Tresorit er en meget sikker lagringstjeneste, der er hæmmet af dens høje omkostninger og indlæringskurve. Hvis din primære bekymring er sikkerhed, eller du har brug for din cloud-lager for at have Linux-kapaciteter, er Tresorit stadig en god opbevaringsløsning at overveje. Hvis du ikke ønsker at bruge Tresorit, men stadig har brug for kompatibilitet med Linux, kan du se vores guide til den bedste cloud-lagerplads til Linux.

6. Google Drev

Google Drive er en af ​​de mest populære skytjenester rundt omkring. Med store opbevaringsmuligheder og samarbejdsfunktioner er det eneste, der forhindrer det i at være højere på listen, dets sikkerhed og mangel på synkronisering på blokniveau.

Google Drive-desktop

Brug af Google Drev er en leg. Dens interface er enkel og nem at navigere i, og synkroniseringsmappen er stort set det, du ville forvente. Samarbejde er let takket være dets integration med Google Dokumenter. Google Drive mangler imidlertid synkronisering på blokniveau, hvilket forlænger den tid, det tager at opdatere filer mellem dit skrivebord og skyen. Selvom det ikke er en dealbreaker, er det noget at overveje.

Google Drive-pris

Ved at have en Google-konto giver du 15 GB gratis lagerplads, og det er derfor det er en af ​​de bedste udbydere af gratis cloudlager. Hvis du vokser ud af din lagerplads, har Google flere individuelle planer. 

Google har en 100 GB-plan for $ 1,99 pr. Måned, en 200 GB-plan for $ 2,99 pr. Måned og til sidst en 2TB-plan til $ 9,99 pr. Måned. Google har også flere højlagringsplaner for brugere, der har brug for det.

Google beskytter dine filer i hvile og i transit. Den bruger AES 128-bit kryptering, som ikke er så stor som mange andre tjenester, men den vil stadig beskytte dine filer i næsten alle tilfælde. 

Hvor Google ikke skinner er dets engagement i PRISM, det amerikanske regeringsovervågningsprojekt. Du kan læse mere om Googles sikkerhed i vores Google Drev-gennemgang.

Andre grunde, som vi kan lide Google Drive

Bortset fra lagring af dokumenter giver Google Fotos dig mulighed for at uploade ubegrænsede fotos og videoer på kompatible enheder, hvilket gør det til en af ​​de bedste skyopbevaring til fotos. Google har også robust tredjeparts-appsupport, som giver dig næsten ubegrænsede måder at interagere med Google Drev, Google Drev-appen og Googles anden række software.

Afsluttende tanker

Når du vælger den bedste cloud-lagringssynkroniseringstjeneste, vil vi sikre dig, at du med sikkerhed kan vælge en software, der er sikker, relativt let at lære og har gode opbevaringsmuligheder. Vi gav bonuspoint til cloud-tjenester, der havde ekstra godbidder, såsom livstidsplaner eller ubegrænset fotolagring. Vi gav også høje karakterer til tjenester med synkronisering på blokniveau.

Synkronisering på blokniveau øger overførselstiderne ved synkronisering af filer, fordi den kun synkroniserer ændringerne i stedet for hele filen. I sidste ende sætter “smart synk” og synkronisering på blokniveau Dropbox i første omgang. Vi kunne også godt lide dens opbevaringsmuligheder og enkelhed.

Egnyte Connect og pCloud tilbyder også lignende funktioner ved at lande dem på anden- og tredjeplads. Stadig er alle opbevaringsløsningerne på denne liste gode tjenester, som du ikke vil fortryde at prøve. Hvilken synes du er den bedste service? Fortæl os det i kommentarerne og som altid tak for at have læst.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map