Slørgennemgang – Opdateret 2020

Sløring gennemgang

Sløring er en nem at bruge adgangskodemanager, der belønner dem med en set-it-and-glem det-mentalitet. Dets nakne knogledesign fungerer i baggrunden, men tilbyder ellers ikke meget fleksibilitet. Du kan læse mere om det i vores fulde slørgennemgang.


sløring-Slider1

sløring-slider2

sløring-slider3

sløring-slider4

sløring-slider5

Tidligere

Næste

Abine Blur er en adgangskodemanager, der får meget rigtigt, der tilbyder en unik overtagelse af privatlivsfunktioner og en generøs gratis plan. Dog mangler det chops til at gøre det på vores bedste liste over adgangskodeadministratorer. Fra en usammenhængende grænseflade til en dataovertrædelse, der opstod engang i 2018, har Blur nogle problemer, der er for store til at ignorere. 

I denne Blur-gennemgang vil vi fortælle vores oplevelse, nu hvor vi har taget appen til en spin. Efter tilmelding online, som enhver betalende kunde ville, lancerede vi en inkognito-konto for at bedømme tjenesten på tæt og personlig måde. Gennem denne gennemgang berører vi vores oplevelser med brugervenlighed, sikkerhed og funktioner, alt inden vi afsætter vores dom. 

Da et firma fokuserer på privatliv og tilbyder værktøjer som DeleteMe, ser det ud til, at Abines intentioner er på det rigtige sted. Imidlertid har udførelsen af ​​sløring nogle problemer. Selvom vi kan lide appens funktioner, udgør den kontekst, der omgiver disse funktioner, ofte mere besvær, end det er værd. Det er ikke at nævne det absolut sindssyge prismærke.

Styrker & Svagheder

Alternativer til sløring

Funktioner

Blur er mere end bare en online adgangskodemanager, og den tilbyder en række privatlivsværktøjer, der er værdige til Abines navn. Selvom DeleteMe – Abines online oprydningsværktøj – ikke medfølger med Sløring, er en række andre privatlivsfunktioner. Uden ekstra gebyr kan du beskytte dine kreditkort og blokere trackers på tværs af websteder. 

Der er tre aspekter, der udgør Blurs funktionssæt, hvoraf det første er adgangskodestyring. Sløring har dog ikke noget særligt, når det kommer til det. Du kan gemme adgangskoder, adresser, kreditkort og identiteter, men intet andet.

Ud over at springe forbi funktioner over noteopbevaring og deling, mangler Blur ikke nogen form for kontoanalyse (skønt det er værd at bemærke, at du kan tilføje noter til bestemte konti). Du kan se dine genbrugte adgangskoder fra kontosiden, men du har ikke en samlet sikkerhedsvurdering som du er med Dashlane eller LastPass. 

sløring-adgangskode-side

Telefon- og kortmaskering

En af de største funktioner, der adskiller sløring fra andre værktøjer til adgangskodehåndtering, er dens maskeringsfunktionalitet. Du kan skjule e-mail-adresser, telefonnumre og endda kreditkort bag en falsk væg og udvise falske oplysninger, der omdirigerer til et ægte sted. For eksempel kan en maskeret e-mail se ud [e-mailbeskyttet]

sløring-maskeret-mail

Funktionen af ​​maskering er vidtrækkende, så du kan tilmelde dig tvivlsomme websteder online uden at risikere dine kære personlige data. Maskerede kort er dog en interessant bit. I modsætning til virtuelle kreditkort, som simpelthen binder falske oplysninger tilbage til dine faktiske kreditkortoplysninger, giver Blur dig en grænse. 

Når du opretter et maskeret kreditkort, skal du indtaste, hvor meget du planlægger at bruge. Dette kort er godt kun til det køb. Heldigvis kan du dog generere maskerede kreditkort undervejs ved hjælp af dine kreditkortoplysninger og browserudvidelsen til slør. 

Tracker-blokering med udvidelse af sløret browser

Det er en tracker-blokering, der afrunder Blur’s trio af funktioner. Som vi påpeger i vores 99 gratis værktøjer til at beskytte din beskyttelse af dine personlige oplysninger, er sporing på tværs af browsere en af ​​de største trusler mod dine personlige data. Heldigvis blokeres trackere automatisk med udvidelsen Blur, som du har brug for til automatisk udfyldning. 

sløring-browser-udvidelse

Selvom der er masser af andre browserudvidelser, der blokerer trackere, inkluderer Blur det gratis med enhver bruger. Du kan naturligvis slå denne funktionalitet fra, men der er virkelig ingen grund til det. Ud over at blokere trackere på tværs af websteder holder Blur også en fortegnelse over hvor mange trackere den har blokeret hver dag, som du kan se i dit kontoudashboard. 

sløring-tracker-historie

Oversigt over slørfunktioner

Slør logodnt.abine.com

Start fra $ 325 per måned Alle planer

Sikkerhed

2FA

Kryptering
AES-256

Nul-viden

2FA nøgler

Sikkerhedsanalyse

Synkronisering af flere enheder

Sikkerhedskopiering og gendannelse

Mobile apps

Adgangskodeskifter

Adgangskodegenerator

Browserudvidelse

Auto-udfyld

Form automatisk udfyldning

Browser-brugergrænseflade

Desktop UI

E-mail

Live chat

telefon

Hjælpecenter

Fora

24/7 support

Mere

Gratis plan

Prisfastsættelse

Med en ubegrænset gratis plan og en række funktioner ser Blur ud som en sikker indsats, især sammenlignet med andre gratis adgangskodeadministratorer. I modsætning til LastPass, som du kan læse om i vores LastPass-gennemgang, tilbyder Blur ikke synkronisering med flere enheder i den frie ende af tingene. Det tvinger dig til en kostbar betalt plan.

Der er to muligheder, Grundlæggende og Ubegrænset, selvom de fleste betalende kunder skal holde sig til Ubegrænset plan. Basic er billigere og koster lidt over $ 3 pr. Måned, når det faktureres årligt, men det følger ikke med den maskerede kreditkortfunktion. I stedet skal du betale et gebyr på $ 2 per kort, der er under $ 100 og et gebyr på 1,5 procent for alle kort over $ 100. 

Grundplanen er i tråd med andre adgangskodeadministratorer, der koster lidt mindre end Dashlane og lidt mere end Keeper (læs vores Dashlane-gennemgang). Der er dog en betydelig prisforhøjelse, når du går med Ubegrænset. Ud over at have en månedlig faktureringscyklus, leveres Unlimited med alle de maskerede kort, du kunne ønske dig uden ekstra gebyrer. Imidlertid er $ 15 pr. Måned en hidtil uset pris. Selv Dashlanes $ 10 Premium Plus-plan – som leveres med et virtuelt privat netværk, beskyttelse af identitetstyveri og mørk webovervågning – ser beskeden ud i sammenligning. Sløring har en masse funktioner, men du betaler en stor præmie for dem på sin ubegrænsede plan.

Slør gratis og forretningsplaner

Den gratis plan er imponerende, men ikke på niveau med en service som Sticky Password (læs vores Sticky Password review). Du får ubegrænset adgangskodelager, men kun på en enkelt enhed. Backup og synkronisering er forbeholdt betalende abonnenter. Stadig inkluderer Abine sin maskerede e-mail-funktion og tracker-blokering. Den gratis plan leveres også med en 30-dages prøveversion af Ubegrænset. 

Der er dog ikke nogen forretningsplaner. En service som Zoho Vault er generelt bedre egnet til mellemstore til store forretninger, skønt små virksomheder kunne drage fordel af Blurs maskeringsfunktioner. 

Uanset hvad kan alle nye brugere hvile let med et 14-dages refusionsvindue. Trods at tilbyde en gratis plan giver Blur dig også mulighed for at få dine penge tilbage inden for to uger efter at du har købt et abonnement, uden spørgsmål.

Brugervenlighed

Tilmelding til Blur er vel en sløring. Du skal bare indtaste din e-mail-adresse og en adgangskode, og du startes med det samme på instrumentbrættet med det samme. På nogle måder er denne proces stor, da du er i gang inden for få sekunder. Manglen på håndholdning kan imidlertid vise sig at være problematisk for technophobes. 

sløring-betjeningspanel

Selve webstedet udgør også et par forhindringer. Der er faktisk ikke et Blur-websted. Snarere kan du købe Sløring gennem Abines websted. Udfordringen kommer fra det faktum, at Abine også taler om DeleteMe der, hopper forbi en traditionel side om priser og funktioner til et enkeltark-design. 

Sløring er let at bruge, når du først kommer forbi webstedet, men tilbyder et strømlinet layout til dets mange forskellige funktioner. Dashboardet, som du er mødt med, indeholder fire hovedkategorier: “konti”, “tegnebog”, “maskering” og “sporing.” Du kan udvide disse sektioner, hvis du leder efter noget, f.eks. Dine identiteter eller dine kreditkort. 

sløring-udvidet

Import og organisering af konti

Kontosiden er det sted, hvor vi tilbragte det meste af vores tid, som er udstyret med en liste over dine adgangskoder og antallet af dem, som du har brugt igen. Hvis du starter fra bunden, kommer du i gang med at klikke på knappen “ny konto”. Du kan tilføje dine oplysninger, generere en adgangskode direkte på siden og endda tilføje en etiket. 

sløring-ny-adgangskode

For os sprang vi til importfanen, fordi vi har brugt andre adgangskodeadministratorer. Blur-brugere kan importere adgangskode fra andre adgangskodeadministratorer, herunder KeePass og, eller dumpe deres konti i en generisk CSV-fil. Der er dog ikke nogen tutorials om, hvordan man udfører denne proces på importsiden. 

Vi importerede vores 297 konti fra LastPass uden problemer. Sløring gik endda så langt som at springe forbi duplikatindgange og sørgede for en meget tiltrængt oprydning til vores LastPass-hvælving. Når det er sagt, kan du ikke deaktivere denne indstilling, så det er muligt, at nogle poster kan springes over, hvis de er markeret som en duplikat. 

Du får dog fleksibilitet i, hvordan dine adgangskoder importerer. I stedet for at tage CSV-strukturen som lov, giver Blur dig mulighed for at ændre de overordnede felter for dine poster. For eksempel, hvis det ved en fejltagelse hentede dine adgangskoder som stedets navn, kan du ændre kolonnen, så alt importeres korrekt. 

sløring-import

Gravning i indstillinger for sløring

Selvom du tilbringer det meste af din tid på Blurs kontoside, er der andre funktioner skjult i dens indstillinger. Det mest åbenlyse sted at kigge på er “maskering” -området, hvor du kan indstille maskerede kreditkort, e-mails og telefonnumre. E-mail-maskering er tilgængelig for alle, selvom maskering af telefoner og kreditkort er forbeholdt ubegrænsede abonnenter. 

Bortset fra det har Blur ikke for mange indstillinger. Du kan konfigurere 2FA og se din sikkerhedskopi af adgangskode på indstillingssiden, som vi vil dække i det næste afsnit. Det vigtigste er, at du kan styre, hvor dine konti er gemt på indstillingssiden. 

blur-indstillinger

Som standard gemmer Blur dine konti på dets servere, så det kan synkronisere på tværs af dine enheder. Du kan dog vælge at få dine konti gemt lokalt, hvis du er bekymret for en dataovertrædelse. Desværre er det en bekymring, du bliver nødt til at tænke over med Blur.

Brug af sløret Chrome-udvidelse

For hvor grundlæggende online dashboard er, Blurs Chrome-udvidelse er meget robust. Det bruges hovedsageligt til automatisk udfyldning, til at registrere login-felter, når du lander på et websted. Du kan dog tilpasse, hvordan Slør ser disse felter. Hvis udvidelsen f.eks. Ved en fejltagelse henter, at et kodeordfelt er beregnet til din e-mail, kan du ændre det med udvidelsen.

sløring-extension-indstillinger

Udvidelsen åbner også for en masse indstillinger per sted. Afhængig af den side, du er på, kan du tænde eller slukke for automatisk udfyldning, automatisk optagelse, e-mail-maskering og meget mere. Selvom du som standard administrerer disse indstillinger per sted, kan du også anvende dem universelt.

sløre-extension-site-indstillinger

Sikkerhed

Abine har ikke omfattende dokumentation om dens sikkerhedsstruktur, i modsætning til nogle andre passwordadministratorer, skønt det, hvad vi kan samle, ligner det andre værktøjer. Bekymringen er ikke, hvordan Abine administrerer dine data; alt synes intakt der. Det er snarere en foruroligende sikkerhedsovertrædelse, der kom frem for lidt over et år siden. 

Før vi kommer til det, lad os få den tekniske bit ud af vejen. Dit kodeordhvelv er krypteret med AES-256, som, som du kan læse i vores beskrivelse af kryptering, dybest set er et virtuelt Fort Knox. Den nøgle, der låser op for din AES-256-krypterede hvælvning, er afledt af dit hovedadgangskode, som Blur ikke har kendskab til. 

I stedet krypteres dine data lokalt, inden de sendes til Blurs servere. Denne proces, ofte benævnt host-proof hosting, sikrer, at Abine aldrig kan se indholdet i dit hvælving. 

Abine ser eller gemmer aldrig din hovedadgangskode, hvilket er fantastisk til sikkerhed. Det betyder dog også, at du bliver nødt til at huske denne hovedadgangskode, hvis du vil dekryptere dine data. 

Nulstilling af adgangskode er ikke muligt eller i det mindste ikke muligt i traditionel forstand. I stedet for blot at nulstille dit kodeord, tilbyder Blur en adgangskode til sikkerhedskopi. Denne adgangssætning, der består af 10 eller så tilfældige ord, bruges til at nulstille dit hovedadgangskode, hvis du glemmer det. Du skal dog huske din adgangskode til sikkerhedskopi. 

slør-backup-løsen

Overtrædelse af uskarphed

Sent i 2018 meddelte Abine, at den havde opdaget et dataovertrædelse på sine servere. Denne overtrædelse, der berørte omkring 2,4 millioner brugere, eksponerede bruger-e-mail-adresser, adgangskodetips, adresser, for- og efternavne samt krypterede adgangskoder. Selvom der ikke kompromitteres med almindelige adgangskoder, opfordrede Blur brugerne til at ændre deres hovedadgangskode. 

Der er ingen måde at vide med sikkerhed, hvad der blev udsat for. Det, vi ved, er, at ingen oplysninger, der er gemt efter januar 2018, blev kompromitteret. Abine lærte om bruddet i december 2018 fra en sikkerhedsforsker. Baseret på denne tidslinje er det sandsynligt, at overtrædelsen faktisk opstod engang i 2017. 

Vi vil ikke hakke ord her: Mængden af ​​data, som Blur kan gemme, gør en overtrædelse meget truende. Abine hævder, at ingen brugerdata blev kompromitteret til katastrofepunktet. Når det er sagt, bør en overtrædelse på denne skala ikke tages let. 

Selvom Blur ikke er den eneste passwordadministrator, der lider af et sådant angreb, omgås problemet normalt på grund af den kryptering, der er placeret i en brugers hvælving. Som et privatlivsværktøj har Blur imidlertid muligheden for at gemme dine kreditkort, e-mail-adresser og telefonnumre til maskeringsformål.

Arbejde med begrænset information

Vi vil gerne påpege, at når det kommer til dens sikkerhedsstruktur, kan vi kun evaluere de oplysninger, som Blur leverer til offentligheden. Desværre ved vi uden for hovedalgoritmen, der bruges til at kryptere dine data og nogle to-faktor-godkendelsesindstillinger, meget lidt om, hvordan Blur fungerer på et teknisk niveau. 

De generelle sikkerhedskoncepter er sunde, men Blur afslører ikke processen med, hvordan din konto er godkendt. Dette er et vigtigt punkt, når vi evaluerer en adgangskodemanager, som vi så i vores 1Password-gennemgang. Abine har ikke en hvidbog eller anden teknisk dokumentation, så alt hvad vi kan gøre er at antage, hvilket er en position, vi aldrig kan lide at være i.

Support

Blur tilbyder et temmelig ligetil support-system med live chat og e-mail klar, såvel som et FAQ-afsnit. At kontakte Abine direkte er dog normalt den sikreste indsats. Efter at have nået ud til live chat modtog vi et nyttigt svar inden for få minutter, hvilket er langt fra dens selvhjælpsressourcer. 

Der er ofte stillede spørgsmål, og hvis vi skal tro på den “hyppige” del af det akronym, er det sikkert at antage, at Abine får en masse spørgsmål. Ofte stillede spørgsmål er et rod. Selvom der er klare forsøg på at organisere spørgsmålene, dumpes alt på en enkelt side. Hvis du ville udskrive Ofte stillede spørgsmål, ville det tage 163 ark papir, hvoraf de første seks er dedikeret til indholdsfortegnelsen. 

sløring-faq

Vi sætter pris på opmærksomheden på detaljer, især i betragtning af at de fleste emner er dækket med skærmbilleder. Der er dog bestemt et bedre format til visning af en FAQ. Heldigvis er der en søgefelt, men med spørgsmål i lang form kan en lille ændring af sætningen fjerne hele søgningen. 

For dem, der lige er kommet i gang, er der en brugermanual, der er langt kortere end ofte stillede spørgsmål. Stadig ser du på en enkelt side med alle de oplysninger, der er dumpet på den. Det, der er skuffende, er, at Blurs supportressourcer kunne være fremragende. Formatet, som de er præsenteret i, føles bare dovet og dateret. 

sløring-user-guide

Dommen

Sløring er et uheld af gode ideer og akavet udførelse. Kernekonceptet – at det at være en password manager, der er fyldt til randen med ekstra privatlivsværktøjer – fungerer godt. Imidlertid kunne webstedet, supportressourcer og dashboard bruge en vis finjustering. Det er ikke at nævne det nylige sikkerhedsbrud. 

Som en gratis passwordadministrator er Blur tilgængelig og passer med funktioner, som andre adgangskodehåndteringsværktøjer springer forbi. At betale for sløret er imidlertid et stort spørgsmål. Prisen for den ubegrænsede plan er langt højere end nogen anden password manager, hvilket gør det vanskeligt for os at anbefale slør. 

Hvad synes du om sløret? Vil du give den gratis plan et skud? Fortæl os det i kommentarerne herunder og som altid tak for læsningen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me