OneLogin Review – Business Password Manager – Opdateret 2020

OneLogin anmeldelse

OneLogin er en kraftfuld adgangskodechef på virksomhedsniveau, der kræver nogle seriøse færdigheder fra en IT-manager for at få mest muligt ud af det. Enkeltpersoner vil sandsynligvis dog rive deres har ud. Se vores fulde OneLogin-anmeldelse for detaljerne.


onelogin-add-app

onelogin-browser-grænseflade

onelogin-event-loggen

onelogin-ny-bruger

onelogin-roller

Tidligere

Næste

OneLogin er en single sign-on (SSO) og multi-factor autentificering (MFA) service. OneLogin er i stand til at integrere med en række applikationer og tilbyder en strømlinet måde for brugere i din virksomhed at hurtigt få adgang til apps til forskellige projekter og daglige operationer. Når det er sagt, gør OneLogins målrettede fokus det til en dårlig kandidat til vores bedste listen over adgangskodeadministratorer. 

I denne OneLogin-gennemgang vil vi detaljerede vores erfaringer efter at have tilbragt nogen tid med tjenesten. Vi tilmeldte os en konto inkognito – som enhver bruger ville – for at evaluere dens funktioner, sikkerhed, priser og mere, alt for at nå frem til vores dom.  

Som en service, der er fokuseret på virksomheder, er OneLogin fremragende, selvom den kun kommer til sin egen, når brugertællingen bliver høj. For små virksomheder er der langt bedre muligheder, såsom Dashlane og 1Password, som begge har gjort vores guide til de bedste adgangskodeadministrationsværktøjer til små virksomheder. Læs videre for vores fulde tanker, eller spring til slutningen af ​​denne OneLogin-gennemgang for vores samlede vurdering.

Styrker & Svagheder

Alternativer til OneLogin

Funktioner

Som kerne er OneLogin en enkelt sign-on-tjeneste, skønt det kun er et aspekt af den samlede sikkerhedspakke, den tilbyder. OneLogin Trusted Experience Platform, som det kaldes, giver alt, hvad din virksomhed har brug for for at interagere med digitale platforme, herunder MFA, identitetsstyring, automatisering og mere. 

Den centrale funktion i OneLogin er dens cloud-bibliotek, der er bygget til at integreres direkte med eksisterende sky-mapper, såsom Microsoft Active Directory, LDAP og Workday. 

I dit bibliotek kan du konfigurere apps, så brugere på tværs af din virksomhed har adgang med et enkelt klik til dem. Selvom OneLogin ikke understøtter enhver platform, tilbyder den en omfattende liste med alt fra produktivitetsapps til marketing- og annonceringstjenester. 

Afrunding af basaltjenesten er MFA, som giver dig mulighed for at implementere sikkerhedsspørgsmål, biometri, engangskodeord og mere for at håndhæve strenge sikkerhedsstandarder. OneLogin har endda noget, der hedder SmartFactor Authentication, der bruger maskinlæring til at identificere falske forsøg på at logge ind. Det taler vi mere om i afsnittet “sikkerhed” nedenfor. 

OneLogin brugerprovisioning, identitetsstyring og onboarding

OneLogins kernetjeneste er solid, men dens række af brugeradministrationsfunktioner er det, der fremhæver mest. For at sikre, at alt kører så glat som muligt, har OneLogin automatiseret brugerlevering. Ved hjælp af identitets- og adgangsstyring (IAM) kan du importere og automatisk tildele roller til brugere til dine forskellige apps.

Du kan også have tilpassede roller og attributter og automatisk tildele disse attributter til brugerne, når du tilføjer dem. Hvis du f.eks. Vil tildele en bruger til en bestemt gruppe inden for en af ​​dine applikationer, kan du gøre det ved hjælp af kortlægning af rettigheder og brugerdefinerede attributter, alt automatisk. 

onelogin-roller

I funktioner og priser er det klart, at OneLogin er fokuseret på store virksomhedsapplikationer. Selvom brugervenligheden er nok til at sælge for selv små virksomheder, vil større udstyr være i stand til at udnytte OneLogins magt fuldt ud. Det er klart, at udviklingsholdet tænkte på alt, hvad der får større virksomheder til at køre uden problemer. 

OneLogin-funktionsoversigt

OneLogin-logowww.onelogin.com

Start fra $ 200 per måned Alle planer

Sikkerhed

2FA

Kryptering
AES-256

Nul-viden

2FA nøgler

Sikkerhedsanalyse

Synkronisering af flere enheder

Sikkerhedskopiering og gendannelse

Mobile apps

Adgangskodeskifter

Adgangskodegenerator

Browserudvidelse

Auto-udfyld

Form automatisk udfyldning

Browser-brugergrænseflade

Desktop UI

E-mail

Live chat

telefon

Hjælpecenter

Fora

24/7 support

Mere

Gratis plan

Prisfastsættelse

OneLogin har tre tilgængelige planer, som hver er prissat pr. Måned pr. Bruger. Disse er dog ikke dine eneste valg. Selvom planerne Start, Enterprise og Ubegrænset passer til regningen for de fleste virksomheder, kan du kontakte OneLogin for at tilpasse en plan, der passer til dine behov.

Fra og med de forudkonfigurerede planer tilføjer OneLogin nye funktioner, når prisen stiger. Startplanen, for eksempel, leveres med SSO til alle apps og standard support, mens Unlimited leveres med identitetsstyring, MFA og politikstyret sikkerhed. 

Uden for prisen er minimumsantallet af brugere også forskellige for hvert niveau. Skønt det ikke er anderledes på den måde, du måske har mistanke om. 

OneLogin kræver faktisk et højere minimumtæller for brugerne på de lavere niveauer, med Starter der kræver mindst 25 brugere. Hvis du er en lille virksomhed, der leder efter SSO og kun har et par ansatte, skal du bruge meget mere for at komme i gang. 

Ved hjælp af det mindste antal brugere koster Starter mindst $ 50 pr. Måned, mens Unlimited sidder på $ 40. Hvis du kun har fem brugere og har brug for grundlæggende SSO, skal du betale næsten den samme pris som 25 brugere på Starter-planen. 

Selvom vi forstår brugerminimumer, har OneLogin sin prisfastsættelse sat op, så du altid betaler mindst $ 40 hver måned, uanset antallet af brugere, du har brug for eller den plan, du vælger. 

Alligevel er OneLogin billig, så længe du overholder dens tærskler. Der er også en 30-dages gratis prøveversion tilgængelig, der giver dig adgang til desktop og mobil SSO, brugerdefinerede rapporter, MFA, sikkerhedspolitikker og mere. Endnu bedre er du ikke nødt til at lægge et kreditkort for at give det et skud. 

OneLogin tilpassede planer

Hvis du har en virksomhedsstørrelse på 5.000 eller mere, eller hvis du kun har brug for visse tjenester, kan du kontakte OneLogin direkte for at få et tilbud. Tilpassede planer kan bestå af så lidt som MFA for en virksomheds VPN eller så meget som OneLogin-adgang, risikobaseret MFA, OneLogin desktop-applikationen og mere. Ligesom Starter-, Enterprise- og Unlimited-planerne er der dog et minimum. 

Du skal bruge mindst $ 1.200 årligt for en tilpasset løsning. Selvom OneLogin ikke giver nogen prissætning på sit websted, skal det give dig en idé om, hvad du kan forvente. Derudover har OneLogin priser på videregående uddannelser, som ligesom tilpassede løsninger kun leveres via kontakt.

Brugervenlighed

OneLogin er meget en virksomhedsfokuseret service med flere produkter og brugssager spredt langs topmenuen. På trods af at vi er tæt med information, er der aldrig et spørgsmål om, hvordan du tilmelder dig, ligesom der er med LogMeOnce (læs vores LogMeOnce-anmeldelse). Den store “prøv nu” -knap kommer i gang. 

Du kan prøve OneLogin til din virksomhed uden risiko i 30 dage (den beder ikke engang om et kreditkort). Udfyldning af formularen er enkel, men du har brug for nogle grundlæggende forretningsoplysninger for at få adgang. OneLogin beder om en arbejds-e-mail, arbejdstelefonnummer, din titel og antallet af ansatte i din virksomhed. 

onelogin-forsøg

Efter at have verificeret din e-mail, skal du indstille en hovedadgangskode (OneLogin kræver mindst otte tegn bestående af bogstaver og cifre). Vi rammer imidlertid en lille ulempe, når vi forsøger at logge ind. OneLogin beder om et bruger-ID efter indstilling af din adgangskode, som faktisk er din e-mail. Hvis du indtaster et andet brugernavn, får du en “ugyldig adgangskode” pop-up.

Tilføjelse af applikationer og brugere i administrationspanelet

Når du er startet op til admin-dashboardet, vil OneLogin præsentere dig for et par begyndelsestrin. Det inkluderer tilføjelse af applikationer og brugere og tildeling af disse applikationer til brugerne. 

Processen er overraskende enkel, på trods af bredden af ​​muligheder, der er tilgængelige i OneLogins instrumentbræt. Når du starter, er der flere pop op-vinduer, der hjælper processen med. 

Tilføjelse af en ny app er enkel, hvor OneLogin organiserer sin lange liste over understøttede platforme i kategorier (og heldigvis leverer en søgefelt). Når du har fundet den app, du leder efter, kan du tilpasse et par aspekter af den, herunder visningsnavnet, ikonerne, og hvis appen er synlig i din virksomheds portal. 

onelogin-add-app

Med dine apps tilføjet, er det tid til at tilføje brugere. OneLogin giver dig en masse muligheder, når det kommer til at tilføje brugere og håndtere deres adgang. Du kan indstille roller i din organisation, organisere brugere i grupper, automatisere brugerfunktioner og endda generere et selvregistreringsområde. 

For virksomheder som store og små giver OneLogin dig fuld kontrol over, hvordan du tilføjer brugere til din konto. 

onelogin-ny-bruger

Du kan gøre meget mere i admin-panelet, herunder konfigurere et virtuelt privat netværk og overvåge dine brugers aktivitet. OneLogin giver dig samme kontrolniveau som et værktøj som Zoho Vault (læs vores Zoho Vault-gennemgang). Dog bliver det aldrig for overvældende, hvilket betyder, at enhver kan udnytte sin styrke. 

onelogin-event-loggen

OneLogin i praksis 

Selvom de fleste af OneLogins funktioner findes i administra- tionspanelet, interagerer du sandsynligvis ikke med det dagligt. OneLogin har en webgrænseflade, hvor du kan tilføje nye personlige apps samt se apps, der anvendes på tværs af din organisation. I dette betjeningspanel kan du faktisk indstille logins for hver af de apps, der er forbundet til din konto. 

onelogin-browser-grænseflade

Derudover leverer OneLogin en desktop-applikation og browserudvidelse. Sidstnævnte er mest nyttig til daglig brug, så du og brugerne på din konto nemt kan logge ind på applikationer. Der er mobile apps til Android og iOS, såvel som en gratis OTP-app til mobil.

Sikkerhed

OneLogin er ikke en password manager i sig selv, så det har ikke mange af de sikkerhedsforanstaltninger, som personlige adgangskodeadministrationsværktøjer gør. Det skal bemærkes, at den ikke har en nul-videnmodel. Selvom dine oplysninger er sikre, har OneLogin sikkerhedsforanstaltninger på plads for at beskytte mod et glemt password. 

Hvad angår kryptering, beskytter OneLogin din konto med AES-256, som, som du kan læse i vores beskrivelse af kryptering, er det stærkeste, du kan få. Kryptering er imidlertid ikke bekymringen for OneLogin. Det er sådan, dine medarbejdere interagerer med tjenesten. 

Vigilance AI og SmartFactor-godkendelse 

OneLogin har to egenskaber, der vedrører sikkerhed. Den første er Vigilance AI, der bruger maskinlæring til at identificere risici og opdage trusler, før de kan påvirke dine konti. Ved hjælp af data fra din interne brug og normal brugsstatistik fra tredjepart er Vigilance AI i stand til at oprette en profil til din standardbrug.  

Selvom ingen AI er perfekt, er årvågenhed solid. Når man tager data ikke kun fra maskinlæring, men også fra dine egne brugerdefinerede regler, er OneLogin i stand til at registrere de fleste trusler, mens de ikke forstyrrer de daglige operationer. Vigilance AIs kontekstuelle analyse feeds direkte OneLogins anden proprietære MFA-sikkerhedsfunktion, SmartFactor Authentication. 

MFA er en kernefunktion i OneLogin, så du kan bruge en række yderligere faktorer for at holde dine konti sikre. Disse faktorer har imidlertid en kontrol mod dem. OneLogin bruger sin maskinlæringsalgoritme til at forstå konteksten bag ethvert enkelt login. Det inkluderer netværk, enhed, standardtid på dagen, geografisk placering og mere af det forsøgte login. 

Vigilance AI og SmartFactor-godkendelse fungerer i baggrunden. Ved hjælp af begivenhedsloggen kan du imidlertid se alle aktiviteterne på din konto og den tilsvarende risikoscore for en bestemt handling. På den måde, hvis AI bliver for tunge eller ikke blokerer nok, kan du justere dine brugerdefinerede regler i overensstemmelse hermed.

Support

Som det er tilfældet med de fleste virksomhedsfokuserede tjenester, tilbyder OneLogin en bred vifte af supportressourcer og kontaktmuligheder. Selvom der er masser af muligheder for selvhjælp, hvis du støder på problemer, skiller OneLogin sig ud med fremragende læringsressourcer, der hjælper administratorer og medarbejdere med at komme i gang med, hvordan tjenesten fungerer. 

Start derfra tilbyder OneLogin sessioner med “kundeoptagelse”, som er 15 til 30 webinarer, der giver kerneoplysningerne om, hvordan OneLogin fungerer, og hvad det kan gøre for din virksomhed. Selvom registrering og deltagelse i en af ​​disse webinarer live er den bedste måde at gøre ting på, kan du også se dem on-demand. 

onelogin-kunde-aktivering

Hvis du vil gå dybere, skal du gå til ressourcecenteret, som er tilgængeligt fra hjemmesiden til OneLogins websted. Ud over oplysninger om aktuelle bedste praksis og cybersecurity-nyheder tilbyder OneLogin en bredde af ressourcer til at maskere sin platform og sikre, at dine konti forbliver sikre. 

Det inkluderer en række e-bøger, tekniske whitepapers, infographics, analytiske rapporter og endda open source SAML værktøjssæt. Desuden leveres alle disse oplysninger, uanset om du har en konto eller ej.

onelogin-ressourcer

Når det bliver tid til support

OneLogin frontloads bestemt sine supportressourcer. Når det er tid til at løse problemer for eksisterende kunder, gør det et anstændigt job, skønt det ikke understøtter næsten så mange ressourcer, som det gør for potentielle og nye kunder.. 

For kontaktindstillinger kan du ringe til OneLogin for support, når du har købt en plan. Selvom det er den foretrukne metode, ville vi også gerne se e-mail-support. Frustrerende, OneLogin tilbyder e-mail-service til salgsforespørgsler, men ikke til tekniske. 

Heldigvis er der en masse selvhjælpsressourcer i vidensbasen, skønt de ikke er organiserede såvel som materialet i ressourcecentret. 

Alligevel går vidensbasen dybt, hvor næsten alle emner modtager en håndfuld skærmbilleder og nogle endda videotutorials. Hvis du har spørgsmål til, hvordan OneLogin eller hvordan man konfigurerer det, er vidensbasen det bedste sted at se ud. 

onelogin-vidensbase

Selvom vi gerne ville have set flere kontaktindstillinger, er det klart, at OneLogin har lagt arbejdet ind, så kontakt er en sidste udvej. Selvhjælpsressourcerne er fremragende igennem og igennem med støtte til før- og efter-salgskunder. Vi ville dog gerne have set live chat eller i det mindste e-mail-support.

Dommen

OneLogin er en solid SSO- og MFA-service, skønt den er langt bedre egnet til store virksomheder end små. Ud over minimums på tværs af niveauerne fokuserer OneLogins funktionsliste på automatisering, brugertilladelser og onboarding / offboarding. Disse funktioner egner sig alle til udstyr, der har brug for SSO til en lang liste med brugere og en enkel måde at styre det hele på. 

Hvis det passer til regningen for dig, er der dog få andre tjenester, der tilbyder så meget som OneLogin gør. Oven på funktionerne til store outfits er OneLogin ekstremt nem at bruge og meget fleksibel, så det nemt kan passe ind i enhver virksomhed. 

Hvad synes du om OneLogin og denne OneLogin-gennemgang? Skal du give den gratis prøveperiode en spin? Hvis du bruger OneLogin, så fortæl os det i kommentarerne herunder og som altid tak for at have læst. 

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me