McAfee True Key Review – Opdateret 2020

McAfee True Key Review

Som en del af en sikkerhedssuite er McAfee True Key en anstændig passwordadministrator. Som et selvstændigt produkt lider det imidlertid af mangel på funktioner og underlige priser, så vi tøver med at anbefale det. Se vores fulde McAfee True Key-anmeldelse for detaljerne.


sand-key-Slider1

sand-key-slider2

sand-key-slider3

sand-key-slider4

sand-key-slider5

Tidligere

Næste

True Key er en adgangskodemanager fra antivirus-giganten McAfee. Selvom det er imponerende for dets pris og brugervenlighed, holder det ikke op sammenlignet med andre bedste adgangskodeadministratorer. Dets begrænsede funktionssæt og mærkelig prismodel sætter det tilbage mere end et par trin. Når det er sagt, er det værd at tage et skud som en del af en antiviruspakke. 

I denne McAfee True Key-gennemgang vil vi detaljerede vores oplevelser, når vi har taget værktøjet ud til en spin. Fra tilmelding til en konto til aktivering af multifaktor-godkendelse (MFA) dækker vi alle aspekter af True Key, så du kan finde ud af, om det er den rigtige adgangskodemanager til dig. 

For de fleste vil der være bedre muligheder. Selvom det er et kompetent værktøj til adgangskodehåndtering, er sæt funktionen til glattere ikke stor, selv ikke med tanke på prisen. Når det er sagt, samlet med en antivirus, er det bedre end at gemme adgangskoder i din browser. 

Styrker & Svagheder

Alternativer til McAfee True Key

Funktioner

True Key er som mange antivirus-bundlede adgangskodeadministratorer let på funktioner. Selvom det er mere robust end NordPass, mangler det stadig på flere områder. Især er adgangskodedeling ude af spørgsmålet, ligesom plads til flere brugere. True Key er en simpel adgangskodeadministrator, som er god til brugervenlighed, selvom den er dårlig til funktioner. 

Før vi går ind på hvad der ikke er inkluderet, lad os tale om, hvad du kan gemme. Dit hvælv er opdelt i tre sektioner: “logins”, “safe notes” og “wallet.” De to første forklarer sig selv, og selv om den tredje ser ud til også, er der meget mere der sker der. 

sand-key-wallet

Ud over kreditkort kan din tegnebog gemme dit socialsikkerhedsnummer, kørekort, adgangskode, adresse og ethvert medlemskab, du måtte have. Hver af disse poster fungerer som et “kort”, som du kan farvekode og tilføje noter til for bedre organisering. Den digitale tegnebog er True Keys største aktiv. 

sand-key-farvede-poster

Hvad du ikke får

Det er skuffende, at der er flere talende punkter om, hvad der ikke er inkluderet snarere end hvad der er. Ting som Dashlanes adgangskodeskifter eller Zoho Vults brugeradministrationsfunktioner er ude af spørgsmålet. True Key pensler imidlertid forbi selv det grundlæggende. Især er der ikke nogen adgangskodedeling. 

Selvom deling kan udgøre sikkerhedsproblemer, er det en nødvendig funktion for enhver moderne adgangskodehåndterer. McAfee kunne omgå problemet ved at tilbyde en plan, der er rettet mod flere brugere, men det gør det ikke. Hvis du ønsker at sikre en lille virksomhed eller familie, har du det bedre med noget som 1Password (læs vores Dashlane vs. 1Password-sammenligning). 

Derudover tilbyder True Key ikke overtrædelsesmeddelelser eller nogen form for sikkerhedsanalyse. Når du tilføjer en ny adgangskode, får du en meget generøs adgangskodestyrke. Ellers kan du dog ikke se genbrugte, svage eller sårbare adgangskoder, som du kan med andre værktøjer. 

Det, der løser det fra disse undladelser, er dets multifaktor-godkendelse til dit True Key-login. Udvidelsen tilbyder en masse muligheder for at låse din konto fra angreb fra brute force, som du kan læse mere om i afsnittet “sikkerhed” nedenfor. 

McAfee True Key Features Oversigt

McAfee True Key-logowww.truekey.com

Start fra $ 167 per måned Alle planer

Sikkerhed

2FA

Kryptering
AES-256

Nul-viden

2FA nøgler

Sikkerhedsanalyse

Synkronisering af flere enheder

Sikkerhedskopiering og gendannelse

Mobile apps

Adgangskodeskifter

Adgangskodegenerator

Browserudvidelse

Auto-udfyld

Form automatisk udfyldning

Browser-brugergrænseflade

Desktop UI

E-mail

Live chat

telefon

Hjælpecenter

Fora

24/7 support

Mere

Gratis plan

Pris

True Key er en billig administratoradgangskode, der tilbyder ubegrænset lagerplads og synkronisering af flere enheder til kun $ 20 pr. År. Der er også en gratis plan tilgængelig, skønt det næppe er værd at downloade i betragtning af hvor begrænset den er. Når det er sagt ser True Key mest imponerende ud som en del af en komplet antiviruspakke snarere end på egen hånd.  

Abonnementsprisen er fin, med True Key-indkobling i lidt mindre end RoboForm (læs vores RoboForm-anmeldelse). Du bliver faktureret $ 19.99 årligt for op til 10.000 poster, hvilket er en anstændig sats. I betragtning af hvor sparsomme funktionerne er, kan du dog få meget mere funktionalitet med andre adgangskodeadministratorer for lidt mere mønt.

Selv med hvor billigt værktøjet er, er prisen ikke det værd alene, især med Kaspersky Password Manager, der koster $ 5 mindre. 

Imidlertid, True Key er bundet med en antiviruspakke mere imponerende. Du kan få en individuel cybersecurity-pakke, der inkluderer password manager, sikker webbrowsing, en fil shredder, krypteret lagerplads og antivirus for kun $ 15 mere end et almindeligt True Key-abonnement. 

Indrømmet er, at antivirussen ikke er blandt de bedste, som du kan læse i vores McAfee Total Protection-gennemgang, men fra et antal synspunkt ryster prisen til fordel for antivirussen. Det er dog kun hvis du leder efter en antivirus. Som en password manager isoleret er der bedre muligheder end True Key til ikke meget mere. 

Nedbryder sand nøglefri

Det er tydeligt, at McAfee vil have dig til at bruge True Key Free, da du ikke kan købe et abonnement på True Key-webstedet. I stedet skal du downloade den gratis version uanset hvad. Trods denne opmærksomhed falder True Key Free stadig under vores bedste gratis adgangskodemanager, LastPass (læs vores LastPass-anmeldelse). 

Med hensyn til funktionalitet er Gratis det samme som Premium. Du er dog begrænset til 15 poster, hvilket er pinligt. At kalde det en “gratis adgangskodemanager” er en klap i ansigtet til faktisk gratis muligheder, såsom Dashlane. Ved kun 15 adgangskoder er True Key Free en prøve, ikke en tjeneste leveret af god vilje. Læs vores Dashlane vs. LastPass stykke for at se, hvordan de to sammenligner sig.

Brugervenligheden

Som nævnt leder McAfee dig mod at downloade True Key Free. Webstedet er et enkelt-sidedesign, der gennemgår funktioner – hvad der kun er lidt – priser og platformstøtte. Det er øjeblikkeligt tydeligt, hvordan man konfigureres, med en stor “download” -knap, der vises foran og midt på webstedet. 

sand-key-hjemmeside

Det er vigtigt at bemærke, at du skal have en understøttet browser. Da True Key er en eksklusiv oplevelse med udvidelsen, er der ikke en lokal app til Windows eller macOS. Testning på Opera blev vi omdirigeret til at downloade Chrome, Firefox eller Microsoft Edge, hvilket er underligt, i betragtning af at Opera er en Chromium-baseret browser. 

Når det er installeret, opretter du en True Key-profil. Du har brug for din e-mail-adresse, fulde navn (af en eller anden grund) og hovedadgangskode, som du skal bekræfte. Derefter bliver du bedt om at tilføje dit første login og derefter tage en kort rundvisning i browser-brugergrænsefladen. Fra et brugervenligt synspunkt er alt på top. 

sand-key-sign-up

I praksis er der dog et stort emne. Du bliver ikke bedt om at importere dine adgangskoder, når du først tilmelder dig. Det faktum, at udvidelsen springer over, er desto mere forvirrende, i betragtning af at det kan finde logins, der er gemt i andre adgangskodeadministratorer og i de fleste større browsere. 

Udvid din browser

True Key er en browserbaseret oplevelse som LastPass. Fra et brugervenligt synspunkt er alt fremragende. McAfee viser hurtigt en værktøjstip til enhver ny funktionalitet, og den fanger automatisk dine logins, når du gennemser nye steder. Når du åbner True Key, kan du se dine adgangskoder på en flise-lignende måde med et par hurtige lanceringsikoner til ofte besøgte websteder. 

sand-key-grænseflade

Du kan også organisere dine adgangskoder i et listeformat, med stjernemarkering af dem, der er dine favoritter, og bestille dem alfabetisk eller baseret på de poster, der sidst blev brugt. Alt er fantastisk, når der kun er en håndfuld poster. Når du først begynder at stable på login, går tingene hurtigt dårligt, fordi True Key ikke tilbyder nogen mappeorganisation. 

Der er et andet stort problem, når det kommer til browserudvidelsen. Når du klikker på det, åbnes browser-brugergrænsefladen i stedet for en lille lokaludvidelse. Hvis du opretter en ny konto, kan du ikke generere en adgangskode hurtigt. I stedet skal du åbne browser-brugergrænsefladen i en ny fane og navigere til adgangskodegeneratoren.  

sand-key-adgangskode-generator

Ellers tjener udvidelsen sit formål med automatisk udfyldning. True Key er let at bruge i hele. Der er dog et par uheld, der forhindrer det i at være blandt de bedste. I fremtidige versioner vil vi gerne se en anmodning om at importere adgangskoder, når du først tilmelder dig, samt en popout-version af udvidelsen. 

Sikkerhed

Der er generelt lidt information om True Key, så det overrasker lidt, at der ikke er meget snak om sikkerhed. Fra det, vi ved, har det en lignende struktur som andre adgangskodeadministratorer. Data krypteres lokalt, dit hvælvning er sikret med AES-256, og alt er indpakket med dit hovedadgangskode. 

Det er også vigtigt at tage højde for, at True Key er baseret i din browser. Selvom kryptering sker “lokalt”, er du aktivt online, mens processen er afsluttet. Vi har ikke et teknisk whitepaper eller adgang til True Key’s kode for at se, om det stiller nogle problemer, selvom det ikke vil være chokerende, hvis det gjorde. 

Du kan læse vores beskrivelse af kryptering for hvorfor AES-256 er fantastisk, såvel som vores guide til nul-viden kryptering for at se, hvorfor McAfee ikke skulle være i stand til at se dine adgangskoder. Forsøgt, som modellen er, ser det ud til at fungere. Det mest interessante aspekt af True Key er dog dens multifaktor-godkendelse. 

True Key’s multifaktor-godkendelse

Alt er baseret på at have mindst to faktorer til at verificere din identitet. Du kan vælge enten “grundlæggende” eller “avanceret” sikkerhed, hvor førstnævnte kun bruger din hovedadgangskode og sidstnævnte bruger mindst to godkendelsesruter. Du kan tilføje endnu flere faktorer, hvis du siger en af ​​de bedste 2FA-apps og en e-mail-kode. 

sand-key-2FA

På grund af fokus på flere faktorer tilbyder True Key adgangskode nulstilling, så længe du har aktiveret en anden faktor. Kort sagt er du godkendt baseret på din anden faktor, som giver dig mulighed for at nulstille din hovedadgangskode og overføre dit hvælvelsesindhold. Selv om det er teoretisk godt, kan dette udgøre nogle problemer i praksis. 

Indstillingen er som standard aktiveret, så hvis nogen har adgang til din anden faktor, kunne de nulstille din hovedadgangskode. Heldigvis kan du slå denne “funktion” fra, som vi anbefaler. Du skal alligevel bruge tilfældigt genererede, stærke adgangskoder på dine multifaktorenheder, så det er ikke for meget at bede om at huske en hovedadgangskode. 

Support

McAfee har en etableret række produkter, så der er allerede et supportsystem på plads. Du skal dog klatre over alle de ressourcer, der er dedikeret til dens mainline-tjenester for at finde svar rettet mod True Key. Selvom det kan gøre selvhjælp lidt besværligt, er der mange kontaktmuligheder. 

Fra derfra kan du nå ud til supportteamet døgnet rundt via live chat eller telefon og vente i to minutter på førstnævnte og 10 minutter på sidstnævnte, baseret på angivne estimater. Når vi testede disse ruter, fandt vi, at estimatet for live chat var en smule omvendt og det for telefonen lidt liberalt, dog kun med en lille margin. 

sand-key-kontakt-muligheder

Du bliver dog nødt til at hoppe gennem et træ med spørgsmål for at se disse kontaktmuligheder, hvilket dog ligner at finde selvhjælp. Ud af McAfees tætte vidensbase er der 33 poster dedikeret til True Key. De fleste af artiklerne er dedikeret til generelle afklaringer om tjenesten, skønt der er en håndfuld fejlfindingsvejledninger. 

sand-key-vidensbase

Problemet, som det normalt er med disse bundlede adgangskodeadministratorer, er at finde relevante artikler. At træde over McAfees andre produkter er irriterende nok, men med, hvor langsomt supportwebsidet indlæses, gøres processen længere end den burde være. Svarene er der, hvis du har brug for dem, men i de fleste tilfælde er det mere besvær at navigere i vidensbasen end det er værd. 

Dommen

True Key er let at bruge og billig, men det handler næsten om dets eneste gode kvaliteter. Som en samlet kodeordhåndterer er det bedre end at gemme logins i din browser. 

Men hvis du leder efter et fuldt udstyret værktøj, er der andre muligheder, der tilbyder meget flere funktioner. Selv Kaspersky har en billigere adgangskodeadministrator, selvom den stadig er så nøgen, når det kommer til funktionalitet. 

Hvad synes du om True Key? Vil du give den gratis plan et skud? Fortæl os det i kommentarerne herunder og som altid tak for læsningen. 

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me