Dashlane-anmeldelse – Er Dashlane sikkert? – Opdateret 2020

Dashlane anmeldelse

Dashlane skiller sig ud blandt sin fremragende konkurrence takket være dens mange funktioner, fantastiske interface og venlige priser. Selvom intet er perfekt, kommer det temmelig forbandet. Se vores fulde anmeldelse af Dashlane for at se, hvorfor vi rangerer den som nummer et.


dashlane-Slider1

dashlane-slider2

dashlane-slider3

dashlane-slider4

dashlane-slider5

Tidligere

Næste

Dashlane sidder blandt de bedste passwordadministratorer der er fyldt med funktioner, som andre indstillinger ikke kan kæmpe med. Mere end det giver dog en unik sikkerhedsstruktur, der holder din konto sikker. I denne opdaterede Dashlane-gennemgang vil vi se på den seneste version for at se, om det stadig er værd at prisen er. 

Hvis du ikke er klar over, hævede Dashlane sine satser fra $ 40 pr. År til $ 60 pr. År i 2018 efter lanceringen af ​​version seks. Denne prisstigning kom med en håndfuld nye funktioner, inklusive en VPN og mørk webovervågning. Under denne gennemgang vil vi se på den nye pris og funktioner samt undersøge sikkerhed, brugervenlighed og support. 

Selvom Dashlane er dyrere end andre passwordadministratorer, er det meget mere robust. De tilføjede funktioner er mere end værd at have et ekstra par dollars pr. Måned. Heldigvis, hvis du ikke kan betale, har Dashlane også en generøs gratis plan, så der er ingen grund til ikke at prøve det. 

Styrker & Svagheder

Funktioner

Dashlane bygger på den typiske kodeordhåndteringsmodel med en række unikke funktioner. Det forgrenes sig til andre områder inden for cybersikkerhed og tilbyder en VPN, identitetstyveri-beskyttelse og to-faktor-godkendelse (2FA) -hardware. Når det er sagt, kræver Dashlane en høj pris for disse ekstra funktioner. 

De grundlæggende funktioner er gjort rede for med Dashlane, med dit abonnement inklusive synkronisering af flere enheder, ubegrænset adgangskodeopbevaring og ubegrænset adgangskodedeling. Imidlertid har Dashlane en masse unikke funktioner, der konkurrerer med dem som Abine Blur, som, som du kan se i vores Blur-anmeldelse, har en solid liste over funktioner på egen hånd. 

Dashlanes funktioner inkluderer et sikkerhedsdashboard, der viser din samlede adgangskodesundhed, mørk webovervågning og identitetstyveri-beskyttelse. Selvom det ikke er på niveau med en identitetstyveri-service som IdentityForce (læs vores IdentityForce-anmeldelse), tilbyder Dashlane kreditovervågning og $ 1.000.000 i identitetstyveri-beskyttelse.

dashlane review-adgangskode-sundhed

Desuden inkluderer Dashlane en VPN, som vi vil dække i dybden i afsnittet “sikkerhed” nedenfor. Selvom vi sætter pris på tilføjelsen, er det medfølgende virtuelle private netværk intet sammenlignet med vores bedste VPN-valg ExpressVPN (læs vores ExpressVPN-anmeldelse). 

Dashlanes automatiske kodeordskifter

For alle de funktioner, som Dashlane tilbyder, er det mest unikke dets automatiske kodeordskifter. Med et enkelt klik kan du opdatere dine adgangskoder på flere websteder. Listen over understøttede websteder er lang, inklusive Reddit, Citrix og Corel (læs vores Corel VideoStudio Ultimate-gennemgang og Citrix ShareFile-gennemgang). 

dashlane review-adgangskode-changer

Den automatiske kodeordskifter løser et af de største problemer med onlinekonti, idet det konstant opdateres dine adgangskoder. Det er dog ikke uden risiko. For at ændre din adgangskode korrekt, bliver din gamle og nye adgangskode kort ukrypteret på Dashlanes servere.

Når det er sagt, gemmes oplysningerne kun i systemhukommelsen (RAM) i hele operationens varighed, før de skylles. Oplysningerne gemmes aldrig permanent. Alligevel, hvis du er bekymret for, at nogle af dine adgangskoder bliver dekrypteret, selv midlertidigt, behøver du ikke bruge adgangskodeskifteren. 

Oversigt over Dashlane-funktioner

Prisfastsættelse

Dashlane er en af ​​de dyrere adgangskodeadministratorer rundt omkring, men det gør de ekstra omkostninger det værd. Fyldt med randen med funktioner, sikrer Dashlane, at de få ekstra dollars, du bruger hver måned, ikke går til spilde. Når det er sagt, hvis du leder efter en standard password manager, er der billigere indstillinger. 

Den standardbetalte plan, Premium, kommer med de funktioner, du kunne forvente af enhver adgangskodehåndterer. Det understøtter ubegrænsede poster og deling – inklusive både almindelige adgangskoder såvel som kreditkortoplysninger – synkronisering af flere enheder og sikker fillagring. Imidlertid er det omkring $ 2 dyrere om måneden end konkurrencen – læs vores 1Password-gennemgang for et eksempel – og det er på grund af de ekstra funktioner. Læs vores Dashlane vs. 1Password-stykke for at se, hvordan de to sammenligner hinanden.

Dashlane Premium-planen inkluderer mørk webovervågning, en VPN og support til YubiKey. Selvom disse funktioner er velkomne, bør de være valgfri. Dashlane opkræver dobbelt så meget som Keeper og retfærdiggør de ekstra omkostninger (læs vores Keeper-anmeldelse). Hvis du ikke er på markedet for en VPN eller mørk webovervågning, er det pengene der spilder. 

For dobbelt så høj pris kan du abonnere på Premium Plus-planen, der inkluderer alle funktionerne i Premium, samt identitetsgendannelsestjeneste, kreditovervågning og $ 1.000.000 i identitetstyveriforsikring. Omkostningerne er høje for en passwordadministrator, men sammenlignet med valgene i vores bedste guide til identitetstyveri er prisen ikke dårlig. 

Uanset hvilket niveau du vælger, tilbyder Dashlane kun årlig fakturering, hvilket betyder, at omkostningerne er henholdsvis $ 60 og $ 120 for henholdsvis Premium og Premium Plus. Selvom vi gerne har set en månedlig faktureringscyklus, tilbyder Dashlane en 30-dages pengene-tilbage-garanti, så der er ingen risiko i at tilmelde dig. 

Dashlane Free vs. Premium

Dashlane tilbyder også en gratis plan, der gik vej til vores bedste gratis adgangskodemanagerliste. Det var dog ikke i stand til at slå LastPass ud, som du kan se i vores LastPass-gennemgang og Dashlane vs. LastPass-matchup. Selv om vi sætter pris på Dashlanes gratis plan, er den begrænset på flere måder sammenlignet med Premium. 

Den gratis plan er begrænset til en enkelt enhed, hvilket betyder, at synkronisering er ude af spørgsmålet, og du er begrænset til 50 poster. Det er ikke så restriktivt som McAfee True Keys gratis plan – læs vores McAfee True Key anmeldelse for mere om det – men den er ikke så generøs som nogle andre gratis planer, nemlig den fra LastPass.

Brugervenlighed

Dashlane er tilgængelig for nybegynderne og veteraner på trods af at være fyldt med funktioner. Den sømløse installationsproces gør det klart, hvad du skal gøre, og at organisere dine poster er så enkel eller kompleks, som du vil have det til. Alt i alt afbalancerer Dashlane imponerende brugervenlighed og funktionalitet. 

Du behøver ikke at tilmelde dig en konto, før du downloader Dashlane. Fra hjemmesiden er alt hvad du behøver at klikke på knappen “lad os komme i gang” i øverste højre hjørne. Dashlane vil automatisk downloade Windows-applikationen med en mulighed for at downloade macOS-applikationen. Derfra kan du oprette en konto. 

dashlane review-skabe-konto

Efter at du har tilmeldt dig en gratis konto, sender Dashlane dig på en kort rundvisning i dens funktionalitet, og forklarer, hvad den er i stand til, og hvad den gør for at beskytte dine adgangskoder og kreditkortoplysninger. Mere end det går det dog gennem dine browsere for alle adgangskoder, du har gemt, og importerer dem automatisk.

dashlane-adgangskode-import

Selv om det er let at indstille en adgangskodemanager, er den kedelige proces med import af adgangskoder og kreditkort – eller, værre, at indtaste dem manuelt – skræmmende. Dashlane holder tingene enkle, alt sammen mens de forklarer, hvad applikationen gør. Dette overføres til desktop-applikationen, som giver dig nogle enkle opgaver, du skal udføre for at afslutte opsætningen af ​​din konto. 

Dashlane Windows- og macOS-applikationer

I den lokale applikation kan du afslutte de resterende opsætningsopgaver, herunder tilføje Dashlane-udvidelsen til din browser, teste autofyld og downloade mobilappen. Når du tilmelder dig gennem installationsprogrammet, er du automatisk tilmeldt en gratis plan. Du kan dog opgradere når som helst ved hjælp af knappen “gå premium” i nederste venstre hjørne.  

Brug af applikationen er en drøm. Dashlane indeholder flere filtreringsindstillinger for poster, så du kan se dem som en liste eller i blokfliser, segmentere dem baseret på kategorier eller bare alfabetisere dem. Når du importerede omkring 200 adgangskoder, indstillede Dashlane automatisk kategorier for vores poster og var temmelig tæt på hver gang. 

dashlane review-ansøgning

Hvis du har brug for at redigere nogen af ​​de importerede adgangskoder, kan du gøre det ved at klikke på knappen “mere” ved siden af ​​en relevant post. Der er en række muligheder i denne menu, inklusive din adgangskodeshistorie, der er bedst at opdage på egen hånd. Til vores formål har vi bare klikket på “rediger element.” 

På indgangssiden giver Dashlane en masse information. Du kan omdøbe posten, tilføje et sekundært login, tilføje en note og kategorisere adgangskoden enten ved hjælp af de forudindstillede indstillinger eller ved at tilføje din egen. Dashlane går dog ud over det. På hver post kan du også se en adgangskodevurdering samt hvor mange gange adgangskoden genbruges i dit hvælv. 

dashlane review-edit-entry

Dashlane skaber en imponerende balance mellem brugervenlighed og funktionalitet. Mange kritiske oplysninger, som hvor mange gange du har genbrugt en adgangskode, er let tilgængelige. Mere end det, dog, at yderligere oplysninger ikke bryder strømmen af ​​applikationen. 

Check-in med Dashlan’s Identity Dashboard

Der er mange andre funktioner skjult med Dashlanes applikation, herunder muligheder for automatisk udfyldning og automatisk indtastning af indtastning. Vi overlader dig til at afsløre dem på egen hånd, da de er tilgængelige selv i den gratis plan. Vi ønsker dog at fremhæve et unikt område. 

Dashlane giver et identitetsdashboard i den lokale applikation. Dette område viser en samlet score for alle dine adgangskoder såvel som antallet af sikre, svage, genbrugte og kompromitterede adgangskoder, du har. Desuden vil Dashlane vise alle relevante overtrædelsesmeddelelser i dit identitetsdashboard. 

dashlane review-identitet-dashboard

Hvis du betaler, kan du også indtaste din e-mail-adresse til mørk webovervågning, og hvis du abonnerer på Premium Plus-planen, kan du spore din kredit. Denne skærm viser især, hvor robust Dashlane er, og skaber forenklede adgangskodeadministratorer som NordPass til skamme (læs vores NordPass-anmeldelse). 

Brug af Dashlane Password Generator og autofyld i Chrome og Firefox

Den lokale applikation er robust, men det meste af din tid med Dashlane vil blive brugt med browserudvidelsen, som er tilgængelig for Chrome, Firefox og Internet Explorer, men desværre ikke til Opera. Udvidelsen gør et par ting, men vigtigst af alt giver det dig mulighed for at generere adgangskoder til nye konti og automatisk udfylde eksisterende poster. 

Hvad angår kodeordgeneratorer, er Dashlane lager. Det ligner vores egen kodeordgenerator på mange måder, selvom det giver dig mulighed for at undgå tvetydige tegn med stærke adgangskoder. Indstillingerne for autofyld er imidlertid interessante. Hvad angår standard autofyld, gik Dashlane uden problemer, og genkendte automatisk felter og udfyldte den relevante information. 

dashlane review-autoudfyldning

Du kan dog tilpasse, hvordan Dashlane opfører sig, når det kommer til automatisk udfyldning. For en bestemt side eller for et helt websted kan du fortælle Dashlane, hvis du vil udfylde formularer og logininfo, kun logininfo eller overhovedet intet. Det virker simpelt, og det er det, men mange adgangskodeadministratorer tilbyder ikke denne funktionalitet.

Sikkerhed

Dashlane er ved første øjekast standard med hensyn til sikkerhed og tilbyder en nul-viden model og AES-256 kryptering til dit hvælv. Ved at lave et par justeringer i, hvordan du autentificerer din enhed, er Dashlane imidlertid blevet en af ​​de mest sikre adgangskodeadministratorer. 

Vores kig på Dashlanes sikkerhed er baseret på den tekniske hvidbog, der blev leveret af Dashlane på sin hjemmeside og en undersøgelse af applikationen af ​​MIT i 2016. Fra hvidbogen, der er omkring et år gammel på dette tidspunkt, fortæller Dashlane til velkendt fortælling om de fleste passwordadministratorer. Dine data er sikret med AES-256, som er låst bag et stærkt hovedadgangskode (læs vores beskrivelse af kryptering for mere om AES). 

Derudover har Dashlane nul-viden om din hovedadgangskode, hvilket betyder, at den aldrig ser de data, der er gemt i dit hvælving. Faktisk ser Dashlane aldrig din hovedadgangskode eller nogen af ​​dens derivater til godkendelse. I stedet bruges hovedadgangskoden sammen med et 32-bytes salt til generering af en Argon2d-hash, som er 256-nøglen, der bruges til at kryptere og dekryptere dine oplysninger. 

Det er for at få adgang til dine oplysninger, men der er en anden hindring at overvinde. I stedet for at bruge din hovedadgangskode til at godkende din enhed, genererer Dashlane en brugerenhedsnøgle til hver nye enhed, du opretter. Denne nøgle er på ingen måde relateret til din hovedadgangskode. 

I stedet genereres den baseret på nogle hardware- og softwarekarakteristika på din enhed, samt 38 tegn, der er genereret ved hjælp af OpenSSL RAND_byte-funktionen. Hvad angår det, du ser, er alt hvad du skal gøre for at godkende at indtaste en engangskodeord, der sendes til din e-mail. 

På grund af denne fremgangsmåde er godkendelse af din enhed og dekryptering af dit hvælvelse separate processer. Dette er vigtigt at bemærke, da de fleste adgangskodeadministratorer simpelthen godkender ved hjælp af en gemt hash af din hovedadgangskode. Med Dashlane behøver en angriber ikke kun din hovedadgangskode, men også adgang til en af ​​dine enheder eller din e-mail. 

Dashlane 2FA-indstillinger

For yderligere at forbedre sikkerheden i dit hovedadgangskode tilbyder Dashlane en række to-faktor-godkendelsesindstillinger. Du kan bruge de bedste 2FA-apps, herunder Authy og Google Authenticator, såvel som hardwaretaster, der understøtter den universelle tofaktors godkendelsesstandard, såsom YubiKey. 

Dashlane VPN og identitetstyveri-beskyttelse

Som nævnt i afsnittet “funktioner” er Dashlane mere end en passwordadministrator, der tilbyder et gratis virtuelt privat netværk og identitetstyveri-beskyttelse med din plan. Selvom disse funktioner er velkomne, bør de ikke sælge dig på tjenesten. 

Beskyttelse af identitetstyveri er fint, skønt der ikke er noget i forhold til en fuldt udbygget service, såsom Identity Guard (læs vores Identity Guard-anmeldelse for at lære hvorfor). VPN er dog den større bekymring. Dashlane tilbyder faktisk ikke sin egen VPN, men leverer i stedet service gennem AnchorFrees netværk, der ejer Hotspot Shield. 

Dette netværk er gået til flere online sikkerhedsmærker (læs vores Kaspersky Anti-Virus-anmeldelse for et eksempel). Som du kan se i vores Hotspot Shield-gennemgang, er det ikke en frygtelig mulighed, skønt der er bedre VPN’er omkring (læs vores CyberGhost-anmeldelse, hvis det er det, du er interesseret i). 

Support

Dashlane tilbyder et overraskende antal supportmuligheder til en password manager. Selvom de fleste funktioner går uden forklaring, er der masser af måder at modtage afklaring på. Når det er sagt, kan du kun stille spørgsmål i åbningstiden. 

I modsætning til de fleste passwordadministratorer tilbyder Dashlane to former for kontakt: e-mail og live chat. E-mail håndteres via en kontaktformular med support til engelsk, fransk og tysktalende. Engelsk e-mail-support kører syv dage om ugen, skønt franske og tyske repræsentanter kun svarer mandag til fredag ​​i arbejdstiden. 

Live chat er lignende, tilgængelig mandag til fredag ​​fra kl. 21 til 18. EST. Det er værd at bemærke, at live-chat kun er tilgængelig på engelsk, ligesom support-Twitter-kontoen er. Selvom vi sætter pris på kontaktmulighederne, ville en 24/7 mulighed være rart at se. Heldigvis kan du finde svar på de fleste spørgsmål i vidensbasen. 

dashlane review-vidensbase

Dashlane tilbyder alt fra små afklaringer til fuldstændige tutorials i sin vidensbase. Uanset hvor lille emne det drejer sig, dækker Dashlane det i enorme detaljer, der passer til masser af skærmbilleder, når det er relevant. En artikel om deling af genstande i dit hvælving, for eksempel, åbner ind over 1.200 ord, der ikke kun dækker hvordan man deler emner, men hver af de indstillinger, der følger med processen.

Dommen

Dashlane har overskredet standardadgangskodeadministratorer med en robust liste over funktioner og ekstra tjenester, der er samlet med dit abonnement. Det kræver dog en pris, der skal matche. Selvom vi kan godt lide godbidderne, er de ikke for alle, hvilket kan give dig for store betalinger. Når det er sagt, med en ekspertiseret interface og unik sikkerhedsarkitektur, er de ekstra omkostninger det værd. 

Har du planer om at tilmelde dig Dashlane? Hvis ikke, hvilken passwordadministrator bruger du? Fortæl os det i kommentarerne herunder og som altid tak for læsningen. 

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me