Преглед на личността на стража – актуализиран 2020 г.

Преглед на личността на охрана

Въпреки неотдавнашното поглъщане, Identity Guard изглежда е задържал предишната си самоличност и предоставя мощна услуга за защита от кражба на самоличност. Вижте нашия пълен преглед на Identity Guard за всички подробности.


идентичност неподготвен-Slider1

идентичност неподготвен-slider2

идентичност неподготвен-slider3

идентичност неподготвен-slider4

идентичност неподготвен-slider5

предишен

Следващия

Защита на идентичността е около блока, основан през 2001 г. от Intersections Inc. Напоследък обаче, Intersections Inc. беше придобита от iSubscribed и двете се сляха в комбинирания бизнес субект Aura. iSubscribed беше дечицата на Хари Равичандран, който, както видяхме в нашия Endurance International Group, е лоша новина. 

С Равичандран начело на Аура – той пое поста изпълнителен директор след съвместното предприятие – бъдещето на Identity Guard не е ясно. Въз основа на това, което преживяхме при извършването на този преглед на Identity Guard, изглежда, че основната услуга все още е непокътната. По-важното е обаче, че основната услуга е достойна за място в нашия най-добър списък за защита от кражба на самоличност. 

Той поставя принципите на добър пакет за защита от кражба на самоличност, включително 1 000 000 долара за застраховка, тъмен мониторинг в мрежата и известия за промяна на кредити. Освен това, Identity Guard предлага всички тези функции на разумна цена.

Характеристика

Както ще влезем в следващия раздел, Identity Guard разполага с три плана. Въпреки различните характеристики, основната защита между плановете е една и съща. Независимо какво плащате, имате специализиран мениджър на дела, базиран в САЩ, 1 000 000 долара застраховка срещу кражба на самоличност и онлайн табло за самоличност.

Плановете са изградени около изкуствения интелект на IBM „Уотсън“. Ако не сте наясно, Watson е отворена многообладна AI платформа, която позволява на компаниите да изграждат AI модели от нулата. Той е в търговската мрежа от 2013 г. и се използва в различни приложения. Най-важното е, че се използва за определяне на пътищата за лечение на рак. 

Identity Guard използва машинно обучение, за да идентифицира потенциалните точки на кражба на самоличност. Въпреки че AI не е перфектен в този момент, ние сме щастливи да видим, че Identity Guard използва такава похвална система като Уотсън над вътрешно разработен робот. 

Уотсън е ядрото, с функции като мениджър на дела и застраховка от кражба на самоличност, която го подкрепя. В допълнение към проследяването на вашия номер за социално осигуряване, име и други, Уотсън ще следи и тъмната мрежа. Тъмната мрежа в по-голямата си част е пазар на открадната информация, въпреки че се използва за други цели, както можете да видите в нашето ръководство за киберпрестъпления.

Всеки път, когато се крадат данни, обикновено не се насочва, освен ако целта не е мощен индивид, попаднал в, да речем, фишинг схема. Вместо това нападателите крадат бази данни, пълни с пароли, социалноосигурителни номера и други. Когато това се случи, базите данни се продават в тъмната мрежа. С Identity Guard, ако информацията ви се покаже, ще бъдете уведомени. 

Трябва да знаете преди това да се случи. Това е така, защото в допълнение към сигналите за използването на вашата информация, Identity Guard също ще ви уведоми дали има нарушения на съответните данни. По този начин можете да следите какво се случва, преди да се е случило нещо от ваше име.

Въпреки многопластовия подход кражба на идентичност все още се случва. Дори и да го прави, обаче, ви защитава личността. В допълнение към възстановяването на до $ 1,000,000, вашият специализиран мениджър ще се справи с всички тежки лифтинг, като ви съветва какво да правите и кога да го направите.

Функции за поверителност на Identity Guard

Identity Guard включва няколко функции, за да ви защити, когато сте онлайн. Chrome, Firefox и Safari поддържат настройки за поверителност на вашите акаунти в социалните медии и разширение за безопасно сърфиране, но странно, Opera не се поддържа, въпреки че е базиран на Chromium браузър като Google Chrome (прочетете нашия Chromium преглед). 

Цялата защита идва чрез разширението за безопасно сърфиране. Той ще блокира реклами и флаш заявки, ще принуди HTTPS на уебсайтове и ще ви отблъсне от фишинг URL адреси. 

Чрез таблото за безопасно сърфиране – до което се достига чрез разширението – можете също да управлявате настройките за поверителност за Facebook, LinkedIn, Twitter и Google+ (макар че, както можете да видите в нашето ръководство за поверителност на Facebook, това не е трудно да направите сами). 

идентичност неподготвен преглед-безопасно сърфиране

Въпреки че можете да получите тази защита чрез безплатни разширения за Chrome, хубаво е да имате всичко на едно място. Възможността бързо да променяте настройките си за поверителност на социалните медии, като същевременно е защитена от извличане на ресурси, фишинг и реклами не трябва да се отхвърля. Освен това можете да видите основна информация от разширението директно в таблото за управление на Identity Guard.

Преглед на функции за идентичност

Ценообразуване

Identity Guard попада в съответствие с повечето услуги за защита от кражба на самоличност. Това, което считаме за два „основни“ плана на Identity Guard, е същата цена като IdentityForce. Както можете да прочетете в нашия преглед на IdentityForce, можете да спестите повече пари там, като изберете своя годишен план, отколкото можете с Identity Guard. 

Въпреки това цената не е лоша, особено когато Identity Guard предлага трибюджетен мониторинг на кредитите с около 15 долара по-малко на месец от LifeLock (прочетете нашия преглед на LifeLock). Ценообразуването на акциите е в най-добрия случай просто добре, но Identity Guard се разделя с бюджетен план, с който малко конкуренти могат да се борят. 

Емисионните стойности на „стойностните“ стойности достигат до 7,50 долара на месец, ако купувате година, или 8,99 долара на месец, ако плащате месечно. Въпреки че е по-малко от половината от „общо“, бюджетният ред предлага подобна защита. Все още получавате 1 000 000 долара за застраховка от кражба на самоличност, специализиран мениджър на случаи, базиран в САЩ и открити AI заплахи. 

Всъщност единствените функции, които ви липсват, са свързани с кредита. Разрешени са наблюденията за наблюдение на банковите сметки и сигналите за промяна на кредитни оценки, но имайки предвид колко евтина „стойност“ е лесно да разгледаме тези функции. 

„Total” добавя към тези функции, като ви уведомява за промени в кредита с три бюра и предоставя месечен кредитен рейтинг. Освен това той предоставя известия, ако на ваше име бъдат открити чекови или спестовни сметки. 

Скокът между „общо“ и „премиер“ не е толкова голям, колкото скокът между „стойност“ и „общо“. Най-високото ниво на предлагане на Identity Guard добавя две функции: кредитен отчет на три бюро и доклад за социална проницателност. От двете последното е по-интересно; той следи акаунти в социалните медии на ваше име, за да види дали има нещо измамно.

Имаме изброените по-горе индивидуални планове, но има и семейни версии на всеки ред. Цената се увеличава, както се очаква, но не и с много. Например, „общо“ скача от $ 19,99 на месец – ако се таксува месечно – до $ 29,99. Скокът на цените наистина не е много, особено като се имат предвид семейните планове, които обхващат всички възрастни и деца в едно домакинство. 

Ако опитате услугата и решите, че тя не е за вас, Identity Guard има политика за възстановяване, въпреки че е малко конкретна. Плащането ежегодно награждава пълно възстановяване, ако бъде поискано в рамките на първите 30 дни, докато месечните планове не отговарят на условията за възстановяване. 

В политиката за възстановяване на средства се посочва, че някои планове може да имат гаранция за връщане на пари, въпреки че не можем да ги намерим. Най-доброто ни предположение е, че при конкретни обстоятелства Identity Guard осигурява политика за възстановяване чрез различни промоции и в този случай ще имате 30 дни за анулиране.

Лесно използване

Identity Guard има прост сайт, почти до вина. Той предлага някои основни подробности за списъка с функции, но Identity Guard не се задълбочава. По-скоро на всеки завой се насочвате към страницата с продукти, показваща трите нива, които предлага Identity Guard. Можете да кликнете за повече подробности под всеки ред.

От гледна точка на лесна употреба, това е чудесно, въпреки че някои допълнителни подробности – вероятно скрити под страницата на продукта – няма да навредят. След като кацнете на страницата с продуктите, можете да сравните характеристиките между плановете и да видите разликата в цената въз основа на вашия платежен цикъл. Освен това можете да превключвате между индивидуални и семейни планове. 

идентичност неподготвен преглед продукт страници

След това ще трябва да създадете акаунт – той изисква само имейл и парола – и да въведете някаква предварителна информация, като вашето име и адрес. Identity Guard разгражда процеса на стъпки, което улеснява усвояването. Полезно е също така да се случи всичко преди плащане, тъй като след като сте настроили, няма да има контрол върху покритието.

идентичност неподготвен преглед-настройка

След потвърждаване на плащането Identity Guard ще премине през кратък процес на сканиране в интернет за въведената информация, който се показва чрез анимация на екрана. След това можете да влезете в таблото си за управление. По време на прегледа ни срещнаха известие, че таблото за управление е ново и в бъдеще ще получава актуализации. 

Табло за защита на личността

Таблото за управление е чисто, показва сигнали за активност във ваше име, заплахи и информация в тъмна мрежа. Влязохме обаче с Opera (прочетете нашия преглед на Opera), която официално не се поддържа от Identity Guard. 

Освен ако не използвате Chrome, Microsoft Edge, Firefox или Safari, няма да можете да конфигурирате настройки за поверителност или да включите безопасно браузване (повече за това в следващия раздел). Преминахме към Chrome, за да тестваме тези функции.

идентичност неподготвен преглед-табло

Преди да стигнете до другите области на таблото за управление, има някои „въпроси за заплаха“, които се нуждаят от отговори. Identity Guard ни зададе 32 въпроса, свързани с доходите, банкови асоциации и други. Предполага се, че тази информация е за по-добра защита срещу кражба на самоличност, въпреки че онлайн параноята ни за поверителност избухна. 

Въпреки това е добре да отговорите на тези въпроси. Ако например използвате macOS и основно пазарувате в Macy’s за дрехи, Identity Guard ще ви уведоми, ако компютър с Windows се опита да направи покупка в Neiman Marcus. 

идентичност-пазач от преглед заплаха-въпроси

Въпросите за заплаха са част от вашия списък за наблюдение, който е цялата информация, която Identity Guard защитава. В допълнение към тези въпроси можете да потвърдите самоличността си, като отговорите на кратка серия от въпроси с множество възможности за избор, отнасящи се до заемите, които може да сте взели. В нашия случай всички въпроси бяха неверни. 

Освен това има тъмен уеб раздел от списъка за наблюдение. Там можете да добавите повече информация към вашия профил (вашият SSN, телефонен номер, име, дата на раждане, имейл адрес и адрес се заснемат по време на регистрация). 

Можете също така да добавите кредитни карти, номера на паспорти, други адреси и други. Имайте предвид обаче, че може да не получавате сигнали за цялата въведена информация въз основа на избрания от вас план. 

идентичност неподготвен преглед-добавка артикул

Цялата тази информация се съчетава, за да създаде своя резултат за управление на риска (RMS), който по подразбиране е зададен на 99 от 100. Вашият RMS е комбинация от това как реагирате на сигнали, как се справяте с кредита и начина си на живот. Отговорите на вашите въпроси за заплаха, много от които питат за навиците за харчене, ще повлияят на резултата ви. 

идентичност неподготвен преглед на риск-мениджмънт-скор

защита

С Уотсън начело, Identity Guard предлага някои от най-добрата защита на пазара или поне някои от най-цялостното сканиране. 

Както при всяка услуга за защита на кражба на самоличност, не можете да направите много, за да избегнете кражба на вашата информация, особено ако не сте внимателни с нея. Въпреки това, с колко напреднал е Уотсън, веднага ще разберете дали някой се опитва да използва вашето. 

Освен това Identity Guard ви дава инструментите, за да разберете какви рискове поемате онлайн. Това започва с резултата ви за управление на риска, който, както бе споменато по-горе, проследява колко вероятно е личната ви информация да бъде открадната или използвана. Въпреки че не обхваща онлайн риска, вашата RMS ви дава бърз начин да разберете каква информация може да бъде заложена. 

Като разчитате на навиците си за харчене, вашите действия и колко бързо реагирате на сигнали, вашата RMS става единственият показател, на който трябва да обърнете внимание. Актуализира се ежедневно и можете да видите резултата си по ден, седмица или месец.

Допълнителната проактивна защита идва под формата на разширение за безопасно сърфиране. Въпреки че коригирането на настройките за поверителност в акаунти в социалните медии може да бъде единствено за, добре, поверителност, понякога това е да възпира киберпрестъпността. 

Настройката на профилите ви в социалните медии на „частни“ гарантира, че нападателите няма да могат да търкат вашите акаунти за допълнителна информация. Това е една от стъпките, които препоръчваме в нашите съвети, за да предотвратите ръководството за кражба на самоличност. 

Проактивната защита е здрава, но Identity Guard все още архивира плана ви с покритие от 1 000 000 долара и специализиран мениджър на делата. Ако нещо се обърка – което е малко вероятно, имайки предвид множеството слоеве на защита – вашият случай мениджър ще ви помогне да възстановите самоличността си и със застраховката, готова да уволни, няма да загубите пари в процеса.

поддържа

Identity Guard улеснява намирането на поддръжката от таблото ви за управление. В горния десен ъгъл ще намерите номера за поддръжка, както и бутон „помощ“, който ще ви насочи към другите ресурси за поддръжка. Вместо да ви отведе на отделна страница, Identity Guard запазва менюто на таблото непокътнато, така че е лесно да прескочите на страницата с помощта, без да отивате в друга област на сайта. 

Помощният екран е прост и като уебсайта, той е прост до грешка. Има четири полета с подробности за различните области на поддръжка, както и често задавани въпроси (макар че, само при три въпроса, не е много полезно). Полетата могат да ви насочат към поддръжка по телефон и имейл, както и да осигурят обиколка около таблото за управление. 

идентичност неподготвен преглед-помощ-страница

Въпреки че е лесен за достъп, помощната страница не предоставя много информация. Има имейл адрес и телефонен номер, но обиколката на продукта е кратка и сама по себе си обясняваща, а често задаваните въпроси изясняват само малки въпроси за услугата, като например анулиране на абонамента ви и отписване от имейли. 

Разстройството е, че на уебсайта на Identity Guard има по-дълъг Често задавани въпроси, но той е скрит в долния колонтитул и е недостъпен от таблото за управление на профила. Освен това той е попълнен само с предварителна информация, например когато започва покритие и подробности за правилата за възстановяване.

Identity Guard е една от най-добрите услуги за защита от кражба на самоличност в почти всички отношения, но се разпада, когато става дума за поддръжка. Поддръжката по телефона не е достъпна денонощно и има малко средства за ресурсите за самопомощ. Освен това не ви се предоставя информация за вашия мениджър на дела, когато се регистрирате, така че може дори да не разговаряте с тях, освен ако няма проблем.

Присъдата

Identity Guard прави всичко правилно по отношение на защитата. Уотсън е впечатляващ AI, който трябва да бъде начело, особено на исканата цена на Identity Guard. Без значение какво можете да платите, Identity Guard осигурява чрез защита и застраховка, което е трудно да се постигне с услугите за защита от кражба на самоличност. 

Това каза, че подкрепата е по-слаба. Въпреки че вариантите са налице и самите представители правят трика, опциите се нуждаят от известна работа. Разширената база от знания и повече опции за контакт ще избутат Identity Guard до върха на нашите прегледи за защита от кражба на самоличност. 

Планирате ли да се регистрирате за Identity Guard? Какво харесваш в него? Уведомете ни в коментарите по-долу и, както винаги, благодаря за четенето.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me