Преглед на IdentityForce – актуализиран 2020 г.

Преглед на идентичността

IdentityForce е мощна услуга за защита от кражба на самоличност в старата школа, която съществува от доста време и все още издържа теста на времето. Въпреки че не е напълно без недостатъци, тук има много неща за харесване, както можете да прочетете в пълния ни преглед на IdentityForce.


identityforce-Slider1

identityforce-slider2

identityforce-slider3

identityforce-slider4

identityforce-slider5

предишен

Следващия

IdentityForce е услуга за защита от кражба на самоличност, която съществува от 2005 г., въпреки че наследството й датира много по-далеч от това. Изградена от останките на множество компании за предотвратяване на поверителност и загуби, създадени от семейство Bearak, IdentityForce носи традицията за защита на личната информация в съвременната ера на интернет. 

В този преглед на IdentityForce ще разберем дали има отрязъци, за да бъде включен в нашия най-добър списък за защита от кражба на самоличност. Регистрирахме инкогнито за акаунт, оценявайки неговите характеристики, лекота на използване, защита и други, за да видим дали това е правилната услуга за защита от кражба на самоличност за вас.

За повечето хора отговорът е „да“. Традицията очевидно е оказала голямо влияние върху IdentityForce, което показва чрез своя обмислен списък с безплатни ресурси и табла за не-глупости. Това каза, обикалянето на уебсайта може да бъде скучна работа, тъй като това е мишмаш от модерен дизайн с реликви от миналото.

Характеристика

IdentityForce предлага изчерпателен списък с функции във всичките си планове. Както ще влезем в следващия раздел, той опростява нещата само с два лични плана, предлагайки еднаква основна защита между тях. Независимо кой план изберете, ще бъдете защитени на всички фронтове. 

Тази защита започва с 1 000 000 долара застраховка срещу кражба на самоличност, което е броят, който повечето водещи услуги изхвърлят. Всякакви разходи за джобни или загубени заплати се покриват, ако самоличността ви бъде открадната. 

Не бива обаче да достигате никъде близо до марката 1 000 000 долара. IdentityForce предоставя специалисти по възстановяване денонощно и те ще се справят с всички документи и телефонни обаждания за вас. 

Освен това трябва да можете бързо да спрете кървенето. IdentityForce постоянно следи вашето име, социалноосигурителен номер, информация за банковата сметка и други. Ако някога има открит акаунт във ваше име или измамна дейност, свързана с личната ви информация, ще бъдете уведомени незабавно.

Тази защита също влиза в други по-укротени области на кражба на самоличност. Освен да следи информацията за банковата си сметка и SSN, IndentityForce може също да следи вашите акаунти във Facebook, Twitter, YouTube, Google+ и Instagram за измамна дейност. 

Хакерските акаунти в социалните медии да разпространяват злонамерен софтуер е често срещана практика в киберпрестъпността, обикновено завършваща с клевета и понякога наказателни обвинения. 

Както можете да видите в нашия как да осигурите ръководството си за уеб камери, преди няколко години хакери атакуваха акаунти в социалните медии, за да получат достъп до уеб камери. Нападателят ще проникне в акаунта на потребителя и ще го използва за изпращане на злонамерени връзки до приятелите на този потребител. 

През 2013 г. Мис Тийн САЩ, Касиди Волф, беше изнудвана с голи снимки, които бяха заснети с нейната уеб камера, използвайки тези тактики.

С IdentityForce не е нужно да се притеснявате за това. Въпреки че ще трябва да сте бдителни, за да не кликнете върху злонамерени връзки – най-добрият ни антивирусен софтуер може да ви помогне с това – няма да се притеснявате, че ще изпратите съобщенията.

IdentityForce включва допълнителна локална защита под формата на анти-фишинг и анти-keylogging софтуер. Фишингът и блокирането на ключове са два от основните начини за кражба на лична информация, така че е хубаво да видите, че IdentityForce включва някои рудиментарни инструменти. 

Въпреки това, препоръчваме ви да използвате и антивирус с тези функции, като Bitdefender (прочетете нашия преглед на Bitdefender Antivirus).

Вашият акаунт също включва множество ресурси в таблото ви за управление, включително калкулатор за сравнение на заем, калкулатор за сравняване на кредитни карти, речник на термините и примерни букви. Ще поговорим повече за тези в раздела „лекота на използване“ по-долу.

Преглед на функциите на IdentityForce

Ценообразуване

IdentityForce поддържа подредбата проста за лични планове. Има базов план, UltraSecure, който осигурява пълен пакет от защита на разумна цена, както и UltraSecure + Credit, който предоставя същите функции в допълнение към пълната защита и мониторинг на кредита, проследяване на кредитен рейтинг и симулатор на кредитен рейтинг.

В сравнение с LifeLock, съставът е отличен. Както можете да прочетете в нашия преглед на LifeLock, тази услуга използва ценовата психология, за да ви тласне към по-скъп план, предлагайки подпарна защита на долните нива. С IdentityForce това не е проблем. Базовият план се предлага с всичко необходимо, включително 1 000 000 щатски долара при покритие на кражба на самоличност. 

Цената е солидна, въпреки че видяхме по-евтини опции (прочетете нашия преглед на Identity Guard за пример за това). Можете да изберете да плащате ежемесечно или ежегодно, а ако излезете за годишния план, ще получите безплатно два месеца защита. Първите две седмици не Ви таксуват, така че можете да изпробвате безрисково.

UltraSecure и UltraSecure + Credit са двата лични плана, които IdentityForce предлага, но има и други услуги. ChildWatch е услугата за защита на децата на IdentityGuard и въпреки че се предлага като отделен продукт, той използва същата структура на ценообразуване като личните планове. Има и семеен план и бизнес план. 

Семейните и бизнес плановете се предлагат само чрез контакт, което има смисъл, като се имат предвид уникалните нужди на всяко семейство и бизнес. Въпреки това, би било приятно да се види основна ценова структура на уебсайта. 

Като цяло обаче цените са солидни. IdentityForce струва по-малко от скъпи услуги като LifeLock, въпреки че не предлага бюджетен слой като Identity Guard. Това обаче изпреварва конкуренцията с двуседмичен безплатен пробен период и възможност да се плаща ежегодно. 

Лесно използване

Уебсайтът на IdentityForce е модерен, но прилича повече на B2B услуга, отколкото на всичко друго. С множество опции в заглавката и безброй субапсии под тях, може да е трудно да намерите къде трябва да отидете, без значение колко привлекателна е цялостната естетика. 

Това е така, защото IdentityForce включва много образователни страници в основната навигация. Страници като „Данъчни измами с IRS“ & Кражба на ID “трябва да бъде запазена за базата от знания, а не за главното меню. Харесва ни колко отзивчив е уебсайтът и грижата, която се влага в изработването на всяка страница, но има много мазнини, останали по отношение на навигацията.

За щастие, няколко бутона на началната страница ще ви насочат в правилната посока. Кликването върху „присъединете се безплатно за 14 дни“ или „защитете се сега“ ще ви изпрати на страницата с продуктите, показващи личните планове на IdentityGuard. Под всеки вариант има и разширим списък с функции, така че те са лесни за сравнение. 

identityforce преглед продукт страници

След като изберете план, ще бъдете изведени на екрана за проверка, където можете да изберете своя платежен цикъл и да въведете личната си информация. Можете също да добавите членове на семейството на този екран. 

Въпреки че членовете на вашето семейство ще бъдат обвързани с вашия акаунт, няма отстъпка за групиране на всички заедно. Каквото плащате на месец за вашата защита, важи за всички членове на семейството, които добавите. 

identityforce преглед-касата

Накрая можете да въведете информацията за кредитната си карта и да завършите регистрацията. На тази финална страница IdentityForce става ясно, че се регистрирате за 14-дневна безплатна пробна версия, която автоматично ще се поднови с избрания от Вас цикъл на фактуриране, стигайки до момента, в който ще се покаже датата на кога ще бъдете таксувани. Дори на тази последна страница можете да промените своя цикъл на фактуриране.

Настройка на IdentityForce

След като платите, IdentityForce ще ви отведе до крайната страница с бутон, който ще ви изпрати до таблото ви за управление. Въпреки че може да изглежда, че вашата регистрация е приключила, настройката на профила ви току-що е започнала. Щракването върху бутона ще ви изпрати дълъг формуляр, в който ще трябва да въведете цялата си лична информация.

identityforce преглед-настройка

Някои данни, като вашето име, имейл адрес и дата на раждане, вече са попълнени за вас, но ще трябва да разширите тази информация със своя социален осигурителен номер, адрес и други. 

Въпреки че това е проблем, създаването на всяка услуга за защита от кражба на самоличност е. Положителното тук е, че IdentityForce ви изпраща директно на екрана за настройка, вместо да ви изхвърля в таблото за управление и се надява да намерите своя път. 

Тази страница за настройка обаче не е само за въвеждане на вашата лична информация. IdentityForce също ви моли да зададете парола и ви дава възможност да започнете двуфакторна автентификация. Освен това можете да настроите мобилни сигнали. 

Да имаш всичко на една страница е почерпка. Вместо да рови наоколо, за да намерите това, от което се нуждаете, IdentityForce предоставя цялостна страница за настройка по стил на контролен списък. Изисква се известна информация, като например вашата парола и социалноосигурителен номер, но други полета са незадължителни, като например номера на вашата медицинска сметка и паспорт. 

Въпреки че е незадължителен, IdentityForce ви показва, че тези части могат да бъдат защитени. IdentityForce дори стига до това, че казва „можете да актуализирате или добавите незавършена информация на таблото си“ под бутона „запазване“. Настройването на защита срещу кражба на самоличност е болка, но IdentityForce прави процеса много по-лесен.

Контролно табло за идентичност

След като попълните формуляра, ще бъдете стартирани до таблото за управление, снабдено с множество изскачащи прозорци, които обясняват какво прави всеки бутон. В допълнение към личната ви информация и всички предупреждения, които може да имате, IdentityForce показва най-новите новини за кражба на самоличност – включително всички основни нарушения на данните – както и състоянието ви на защита.

identityforce преглед-табло

Таблото за управление показва също колко елементи за самоличност сте въвели, както и полетата за информация, които още не сте въвели. От таблото за управление можете бързо да добавите, да речем, номера на шофьорската книжка с едно щракване. 

Освен това можете да свържете своите акаунти в социалните медии в раздела „социална информация“. Ако сте се регистрирали с Gmail акаунт, вашият акаунт в Google+ автоматично ще бъде наблюдаван. 

identityforce преглед-CONNECT сметки

Ако вече сте въвели цялата си информация, таблото за управление е просто инструмент за наблюдение. Има обаче причина да влезете във вашия акаунт. Разделът „ресурси“ в менюто отляво ще ви изпрати към дълъг списък от безплатни инструменти. Те включват калкулатори за рефинансиране на ипотека, автоматичен лизинг срещу покупка, сравнение на кредитни карти и ипотечна квалификация.

identityforce-преглед-калкулатори

Този раздел е съкровищница от добрини. В допълнение към калкулаторите, IdentityForce включва връзки за изтегляне на мобилното приложение IdentityForce и инструменти за защита на компютъра, примерни писма за отказ от нежелана поща и спорове за кредити, пълния наръчник за действия на потребителите и обширен речник на финансовите условия. 

IdentityForce осигурява курс на срив, за да се запази вашата идентичност отгоре на мониторинга на личните ви данни. Вместо да се надява на най-доброто, IdentityForce ви дава инструментите, от които се нуждаете, за да останете защитени, така че ако нещо се случи, ще знаете точно какво да правите.

защита

Както бе споменато в секцията „ценообразуване“ по-горе, IdentityForce не ограничава защитата въз основа на сумата, която харчите. Основният план, UltraSecure, включва всичко необходимо, с 1 000 000 долара застраховка за кражба на самоличност в центъра. Това е стандартът за повечето услуги за защита на кражба на самоличност (прочетете нашия преглед на ID Watchdog за пример).

Малко вероятно е обаче да се наложи да предявите иск. Базовият план следи измамите, промяната на адреса, съдебните записи, тъмната мрежа, заемите за деня на плащане, списъците с нарушители на сексуални престъпления и акаунти в социалните медии за каквото и да е използване на личната ви информация. При нещо, което се появи, ще бъдете уведомени чрез текстово съобщение и имейл. 

IdentityForce ви защитава в области, които също не могат да бъдат наблюдавани. Например можете да прегледате медицинското си удостоверение от таблото си, за да се уверите, че сте единственият, който използва медицинските си придобивки. Освен това IdentityForce ви позволява бързо да анулирате кредитни и дебитни карти, ако загубите портфейла си.

Ако отидете за план UltraSecure + Credit, ще получите и трибюро на кредитния мониторинг, отчети и резултати. IdentityForce също осигурява проследяване на кредитен рейтинг и симулатор с този план. 

Въпреки че IdentityForce покрива всички основи, които би трябвало, пакетът за защита на ядрото не е това, което ни впечатлява най-много за услугата. В крайна сметка стандартът за всяка услуга за защита от кражба на самоличност трябва да бъде пълна защита, така че IdentityForce не нарушава формата, когато става въпрос за мониторинг на вашите данни. Откроява се включените ресурси. 

Всичко от отказване от маркетингови имейли до решаване на автомобилни спорове е обхванато подробно в раздела „ресурси“ на таблото. IdentityTheft не предоставя нищо ново извън калкулаторите, споменати в секцията „лекота на използване“, но комбинира всичко на едно място. 

Тези ресурси ви дават необходимата информация за решаване на евентуални проблеми, които може да имате, но освен това те помагат да се предотврати на първо място тези проблеми. Докато повечето услуги за защита от кражба на самоличност просто следят личната ви информация, IdentityGuard предоставя активни инструменти, така че можете да останете в безопасност на първо място.

поддържа

IdentityForce предоставя раздел „поддръжка“ на таблото ви за управление, което улеснява намирането на това, от което се нуждаете. Щракването върху него ще доведе до три раздела. Първите две „възстановяване“ и „застраховка“ предоставят основна информация за това какво да направите, ако трябва да възстановите самоличността си или да направите застрахователно искане. Последният, „център за поддръжка“, ви отвежда до базата знания. 

identityforce преглед поддръжка по програмата страница

Базата знания не споделя същата благодат като останалата част от уебсайта, но това не е очевидно в началото. Статиите за поддръжка са разделени на девет категории и щракването върху категория ще изведе кратък списък с въпроси, свързани с нея. IdentityForce определя всичко като често задавани въпроси, което означава, че всеки въпрос има кратък отговор, който можете да намерите, като кликнете върху въпроса.

identityforce преглед-база от знания

За осем от деветте категории, страницата просто ще се актуализира със списък от въпроси, запазвайки горната навигация непокътната. Въпреки това, щракването върху категорията „нови ресурси на таблото за управление“ ще ви отведе на отделна страница със списък на видеоклипове, а не във формата за често задавани въпроси, гледан с други категории. 

Базата знания е страхотна, най-вече отговаря на прости въпроси и ви насочва към подкрепа за нещо повече. Странно е, че една от категориите ви отвежда на отделна страница. Това е малък проблем като цяло, но прави зоната за поддръжка – като основната навигация в уебсайта – да се чувства тромава. 

Ако имате нужда от поддръжка, ще трябва да се обадите на IdentityForce. Можете да изпратите имейл или да оставите съобщение с помощта на бутона „въпроси“ в долната част на екрана, но за всичко сериозно, предпочитаният метод за контакт е да се свържете по телефона с някого. За щастие, представителите на поддръжката чакат да се обадят денонощно. 

Извън странния дизайн на базата знания, поддръжката е отлична. Подобно на ресурсите, предоставени на таблото ви, IdentityForce смесва образованието и подкрепата в една област. 

Има отговори на въпроси, отнасящи се до услугата, като например „как мога да персонализирам праговете на банковата и кредитната си карта“ в допълнение към отговорите на общото образование, като „мога ли да получа безплатно копие на моя кредитен отчет“.

Присъдата

По отношение на цените и защитата IdentityForce е просто друга възможност за защита от кражба на самоличност. Въпреки това той се отделя с изобилен списък с безплатни ресурси и чудесно проектирано табло. Той стои над други услуги за защита на кражба на самоличност, но не изисква повече такса, което го прави очевиден избор за осигуряване на личната ви информация. 

Можете да разгледате нашия архив от прегледи за защита от кражба на самоличност, но няма да намерите услуга толкова стабилна, колкото IdentityForce. Той маркира всички кутии, които услугата за защита от кражба на самоличност би трябвало и го прави със съвременен интерфейс и разумна цена. 

Планирате ли да се възползвате от двуседмичната безплатна пробна версия на IdentityForce? Кажете ни за вашия опит в коментарите по-долу и, както винаги, благодаря за четенето. 

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me