ADT Преглед на защитата от кражба на самоличност – Актуализиран 2020 г.

ADT Преглед на защитата от кражба на самоличност

Въпреки че вероятно познавате ADT най-добре от всички знаци в дворовете на хората, тази дългогодишна охранителна компания предлага и цифрови услуги. Защитата срещу кражба на самоличност ADT е най-евтиното предлагане на пазара в момента, но все пак остава изчерпателна, както можете да прочетете в този преглед.


adt-Slider1

adt-slider2

adt-slider3

adt-slider4

adt-slider5

предишен

Следващия

ADT съществува отдавна, основана през 1874 г. като система за сигнализиране, базирана на телеграф от Едуард А. Калахан. Той е имал идеята, след като взломник е влязъл в дома на Елиша Ендрюс, президент на Златната и фондова телеграфна компания. 

Оттогава ADT продължава да предоставя системи за сигурност за домове и предприятия, но съвсем наскоро влезе в царството на защита на кражбите на идентичност. В този преглед на ADT Identity Theft Protection, ние ще видим дали има отрязъци, за да го превърнем в нашия най-добър списък за защита от кражба на самоличност. 

Издаден през 2018 г., ADT Identity Theft Protection има за цел да осигури основно покритие на разумна цена. Част от гамата „Цифрова сигурност“, защитата от кражба на идентичност е единственият продукт, който в момента се предлага в пакета, въпреки че ADT планира да пусне защита на домашната мрежа и виртуална частна мрежа в бъдеще.. 

Като начало на гамата, защитата от кражба на самоличност е впечатляваща, въпреки че в нея липсват някои критични характеристики. Мониторингът на социалните медии не е включен и някои от образователните ресурси са трудни за намиране. Тези проблеми обаче са лесни за пренебрегване, като се има предвид колко евтина е услугата.

Характеристика

За цената ADT Identity Theft Protection е снабдена с функции. Както ще влезем в следващия раздел, ADT не предлага множество нива на защита. По-скоро всичко е включено в базовия слой и при това на добра цена. Това, което иначе би бил списък с характеристики на акции, изглежда далеч по-впечатляващо, като се има предвид курсът. 

Основната защита се състои в наблюдение на вашите кредитни карти, банкови сметки, социалноосигурителен номер, паспорт, шофьорска книжка, медицинска застраховка, адрес и др. В допълнение към проследяването на използването на вашата информация, ADT наблюдава и тъмната мрежа за потенциални измами, които са място за киберпрестъпност. 

Ако нещо се появи, ще бъдете уведомени чрез онлайн таблото си за управление, за което ще говорим повече в раздела „лекота на използване“ по-долу. В допълнение към сигналите на таблото за управление можете да настроите и известия по имейл и мобилни известия. За съжаление няма мобилно приложение, така че мобилните сигнали са само чрез текст. 

Мониторингът на ADT е подкрепен с 1 000 000 долара за възстановяване на всички разходи, свързани с кражба на самоличност, в случай че вашата личност бъде открадната. Без значение кога стават новините, ADT има специалисти по резолюция, които чакат да ви помогнат и вие. Можете да се обадите денонощно на ADT за съдействие за възстановяване на контрола върху вашата самоличност. 

Това, което отличава цената на ADT е, че той включва годишен кредитен отчет от Experian. Можете също така да наблюдавате кредитния си резултат месечно от таблото си за управление. Въпреки че това са огромни включвания за цената, няма опция за закупуване на кредитен отчет от трите кредитни бюра.  

Липсват и някои други функции, а именно мониторинг и прозрение в социалните медии. Някои услуги за защита на кражбите на самоличност, като Identity Guard, включват доклад за социална проверка, който следи как използвате личната си информация в социалните медии и дали това използване ви излага на риск. 

ADT не говори много за социалните медии, вместо това наблюдава области като съдебни записи и базата данни на USPS National Change of Address. Въпреки че това са основни области, които трябва да бъдат обхванати, мониторингът на социалните медии става само по-важен. 

Преглед на функции за защита от кражба на самоличност на ADT

Ценообразуване

ADT разполага с най-евтината услуга за защита от кражба на самоличност, която видяхме. Въпреки че можете да спестите няколко долара с плана за икономия на Identity Guard – прочетете за това в нашия преглед на Identity Guard – той не предлага функциите, които ADT прави. А именно ADT включва годишен кредитен отчет и оценка от Experian.

Това е огромно в сравнение с услуги като LifeLock, които начисляват близо 25 долара повече на месец от ADT за трибюро доклад (прочетете нашия преглед на LifeLock). 

Въпреки че не получавате отчети и резултати от Equifax и Transunion, спестявате много пари с ADT. Дори в сравнение с услуги на разумни цени, като IdentityForce, блести ADT (прочетете нашия преглед на IdentityForce).

Има само един план за избор, но можете да добавите до пет членове към него. Цената не намалява с броя на потребителите, но имайки предвид колко евтин ADT, това не е твърде голямо притеснение. ADT също така прост вашият цикъл на фактуриране. Ще бъдете таксувани веднъж месечно, докато не се откажете. 

Оценяваме директния подход, макар че може да е разочароващо, когато дойде време за проверка. ADT не предлага отстъпки от защитата от кражба на самоличност, което означава, че не можете да закупите година напред, за да спестите няколко кости. Цената е достатъчно ниска, че в повечето случаи няма значение, но все пак е добре да се види годишен план.

Ниският процент обаче оказва влияние върху някои други аспекти на ценообразуването. Например, няма конкретна политика за възстановяване. Потърсихме агент за поддръжка, който каза, че трябва да се обадим в отдела за връзки с клиенти за повече информация. След като претърсихме уебсайта, не открихме спомена за възстановяване на средства. 

Възможно е възстановяването на суми да се обработва за всеки отделен случай, което за повечето хора означава, че няма политика за възстановяване. Простият подход се осъществява дори там. Получавате това, за което плащате, стига да решите да го платите. Въпреки това получавате и напълно предлагана услуга на разумна цена.

Лесно използване

ADT, въпреки че предлага множество услуги за сигурност, поддържа своя уебсайт оптимизиран. От началната страница можете да намерите услугата за защита на кражба на самоличност в раздела „продукти и решения“. Оттам няма бъркане с избора на план. Всичко, което трябва да направите, е да кликнете „купи сега“, за да започнете.

adt-кражба на лични данни защита преглед-касата

Поръчката е проста, с няколко екрана, които искат да въведете основна информация за плащане и да потвърдите плащането. ADT не ви изисква да въведете лична информация, преди да завършите покупката си. В действителност, след потвърждаване на плащането, ще трябва да изчакате, докато ADT се подготви за записване, което, както видяхме в нашия преглед на ID Watchdog, вероятно е добро нещо. 

Отне само час, за да пристигне нашия имейл за записване, който ни каза да регистрираме акаунт, за да получим защита. Регистрацията е проста, като ADT изисква вашето име, имейл адрес, парола и няколко въпроса за сигурност. Този процес на настройка обаче е само за създаване на ADT акаунт. Ще трябва да свършите малко повече работа, за да стартирате защитата си. 

adt-кражба на лични данни защита преглед записване

След като се регистрирате, ще бъдете стартирани до таблото за управление, което показва наличните ви услуги. За защита от кражба на идентичност, която включва четири варианта: възстановяване на разходите, защита на идентичността, разрешаване на инциденти и център на знанието. За да се защитите, ще трябва да щракнете върху бутона „използвайте сега“ под полето за защита на самоличността, което не е изяснено. 

adt-кражба на лични данни защита преглед-табло

Оттам ще бъдете преведени на различен екран за записване, който използва същото потребителско име и парола като вашия стандартен ADT акаунт. Тук ще настроите защитата си от кражба на самоличност, включително да въведете своя социален осигурителен номер и дата на раждане, както и да отговорите на някои въпроси за сигурност. 

adt-кражба на лични данни защита преглед-настройка

Процесът на регистрация на ADT не е труден, но е разочароващ. Където трябва да отидете и какво трябва да направите, не е изяснено и с отделни табла за вашия ADT акаунт и защита срещу кражба на самоличност системата може бързо да се обърка. Разделянето между две таблото за управление предизвиква някои проблеми и след настройването.

ADT Login

Основният проблем идва от факта, че ще трябва постоянно да влизате в две области. Първо ще трябва да влезете в таблото за управление на ADT, където можете да преглеждате активните си услуги, след това да влезете в таблото за управление на кражбите на самоличност, за да видите сигналите и да добавите допълнителна информация. 

Въпреки че можем да разберем, че има обединяващо табло, имайки предвид колко услуги предлага ADT, то представя много обръчи, през които да прескочите, когато използвате услугата. 

adt идентичност-кражба-защита-преглед-идентификация-табло за управление

Например, ако получите сигнал и трябва да се свържете с ADT относно потенциална кражба на самоличност, ще трябва да отскочите обратно на таблото за управление на ADT, но ще трябва да влезете в таблото за управление на личността, за да видите сигнала в първия място. 

Би било едно, ако всичко, свързано с кражба на самоличност, беше на едно табло, докато друго притежаваше общата ви информация за ADT акаунта, но това не е така. 

Някои функции, като възстановяване на разходите и разрешаване на инциденти, са в основното табло, докато сигналите са за кражба на самоличност. Отзад напред и назад трябва да имате постоянно отворени два раздела, за да постигнете каквото и да е, което става още по-безсилно, като се има предвид, че ще сте излезли и от двата след 15 минути бездействие. 

Въпреки това, таблото за идентичност е лесно да се заобиколи. ADT показва вашия кредитен рейтинг, всички нови сигнали, текущите ви отчети, някои често задавани въпроси и месечните ви сигнали. Лесно е да прескачате и да намирате отчети за различните области на ADT мониторите, както и да добавяте нова информация в секцията „редактиране на профила“.. 

защита

ADT, както е споменато в секцията „характеристики“ по-горе, показва основните принципи на всяка добра услуга за защита от кражба на самоличност и на разумна цена. Липсват обаче някои защитни характеристики, което обяснява нивото на средното ниво. ADT ще ви защитава, когато става въпрос за тъмната мрежа и публичните записи, но извън това, вие все още сте уязвими. 

Най-очевидният пропуск е защитата на социалните медии, но повече от това някаква система за управление на риска. Защитата от кражба на самоличност е свързана с управление на риска, без значение колко задълбочен е мониторингът на подозрителната активност. ADT не представя никакъв показател за измерване на риска на таблото ви за управление, което може да означава, че неволно излагате самоличността си в опасност. 

Превантивните мерки в най-добрия случай са трудни за намиране. Няма информация за запазване на личните ви данни в безопасност в таблото за управление. По-скоро ADT работи на заден план, сканира някои значими области, но липсва други критични области в процеса. 

Цената е добра, и въпреки че можем да похвалим ADT за това, колко предлага на текущия курс, все пак получавате това, което плащате. 

ADT е по-фокусиран върху това, ако нещо се случи, като не го предотврати на първо място, и на този фронт успява. Планът Ви идва с 1 000 000 долара средства за възстановяване на средства и денонощни услуги за възстановяване на кражба на самоличност. Най-малкото, ако самоличността ви бъде открадната, докато използвате ADT, ще имате много помощ при възстановяването й. 

Има превантивни инструменти, макар че това не е очевидно. Чрез центъра на знанието, за който ще поговорим повече в следващия раздел, можете да разгледате статии за предотвратяване на кражба на самоличност. Можете също да измерите риска с неговия инструмент RiskCompass, който ще представи оценка на риска въз основа на вашите отговори на някои основни въпроси. 

adt-кражба на лични данни защита преглед на риск-компас

Възможно е, ако не е вероятно, да пропуснете напълно тези инструменти, което е толкова добре, колкото да не ги включвате. RiskCompass, например, се предлага изключително чрез центъра за знания, въпреки факта, че това е инструмент, специално създаден за защита от кражба на самоличност. Поради тази причина би имало смисъл да се включи в таблото за кражба на самоличност, а не в областта на поддръжката.

поддържа

Най-лесният начин да намерите поддръжка е чрез таблото за управление на ADT. На таблото за кражба на самоличност се показва телефонен номер, но това е всичко. Чрез обикновеното табло можете да отворите центъра за знания, който, както бе споменато по-горе, включва поддръжка, както и инструменти за предотвратяване на кражба на самоличност. 

adt-кражба на лични данни защита преглед-знанието център

Термини като „база данни“ и „център на знанието“ обикновено са хиперболични, тъй като тези области са просто ресурси за поддръжка. ADT обаче печели мениджъра. Центърът за знания е място за, добре, да се придобият знания. ADT предоставя съвети за поддържане на защита, ресурси за връзка с финансови институции и други. 

Центърът на знанието обаче е точно това. Няма истински ресурси за поддръжка там. Например често задаваните въпроси включват въпроси като „какво е нарушение на данните“, но не говорят за управление на акаунта ви или настройване с услугата.

Традиционната база от знания се предлага чрез помощния център и за съжаление няма връзка към нея на таблото ви за управление. Ще трябва да се върнете към главния уебсайт, който използва различен URL от таблото за управление, и да кликнете върху бутона „поддръжка“ в горната лента на сайта. 

adt-кражба на лични данни защита преглед-помощ-център

Темите, които са обхванати, са полезни, макар и основни, като например как да видите историята на плащанията си или да промените услугата си. Въпреки че оценяваме сегментирането на център за знания за защита от кражба на идентичност, е трудно да се намеси между две области за поддръжка. Подобно на двете табла за управление на вашия акаунт, намирането на ресурси за самопомощ може да се почувства тромаво. 

Свързването с ADT обаче е всичко друго. Независимо къде се намирате в сайта, ADT постоянно ви напомня, че можете да се обадите по всяко време. Представеният на сайта номер е обща линия за поддръжка, която е достъпна денонощно. Ако имате нужда от помощ при възстановяването на самоличността, има отделен номер, който можете да видите в таблото си за управление. 

Ако имате прост въпрос, винаги можете да посегнете и през чата на живо. ADT предлага денонощен чат на живо, който можете да инициирате през балона в долния десен ъгъл на основния уебсайт. По време на този преглед достигнахме няколко пъти и винаги бяхме посрещнати с отговор за по-малко от минута. 

Присъдата

ADT Identity Theft Protection е евтина и ефективна услуга за защита от кражба на самоличност за повечето цели. Ако искате застраховка, която ще ви защити, ако самоличността ви бъде открадната и която ще следи публичните записи и тъмната мрежа за разумна цена, ADT доставя. За социалните функции обаче е по-добре да потърсите другаде. 

Тези функции обаче се предлагат на висока цена, както можете да видите в нашите прегледи за защита от кражба на самоличност. ADT получава по-голямата част от пътя за много по-малко, така че ако това ви звучи като игра, това е вероятно правилната услуга за вас. 

Какво мислите за ADT? Ще се регистрирате за акаунт? Уведомете ни в коментарите по-долу и, както винаги, благодаря за четенето.

Често задавани въпроси за защита от кражба на самоличност на ADT

  • Какво означава ADT??

    ADT означава Американски окръжен телеграф. Компанията е създадена през 1874 г. като една от 57 областни телеграфни компании, като в крайна сметка използва телеграфната система за доставка като средство за осигуряване на жилищна сигурност.

  • Какво е ADT?

    ADT е корпорация за сигурност, която предлага електрическа сигурност, наблюдение на алармата и противопожарна защита за големи и малки предприятия, както и жилищни адреси.

  • Колко струва ADT?

    Сигурността на ADT, противопожарната защита и надзорът е само с цитат. Цената ще варира в зависимост от местоположението, размера и обхвата на защитата. ADT предлага и услуги за защита от кражба на самоличност за $ 9,99 на месец.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me