Преглед на LogMeOnce – Актуализиран 2020 г.

LogMeOnce преглед

LogMeOnce е многофункционална услуга, която, въпреки обещанието си, се проваля по почти всеки друг начин. Основният нарушител е болезненият интерфейс, прочетете за останалите в нашия пълен преглед на LogMeOnce.


logmeonce-Slider1

logmeonce-slider2

logmeonce-slider3

logmeonce-slider4

logmeonce-slider5

предишен

Следващия

Мениджърът на пароли LogMeOnce е амбициозен инструмент, но в много области пада плосък. Въпреки че акаунтът на LogMeOnce предоставя достъп до вашите запазени пароли, удобството на потребителя прави целия процес да се чувства като кавга. LogMeOnce просто няма котлети, за да спечели място сред най-добрите ни мениджъри на пароли. 

В този преглед на LogMeOnce ние ще ви преведем чрез опита ни, след като прекараме няколко дни в услугата. Ще разбием много функции, които LogMeOnce може да предложи, както и сигурността, която има. В края на краищата ще дадем присъдата си дали мениджърът на пароли си заслужава или не. 

За повечето хора отговорът е не. Въпреки че функции като Password Shock са нови, те не правят разлика в практиката. LogMeOnce е твърде завладяващ, за да се препоръча и за съжаление многото функции не правят безпорядъчното потребителско изживяване да си заслужава.

Силни & Слабости

Алтернативи за LogMeOnce

Характеристика

LogMeOnce има обратния проблем на Encryptr (прочетете нашия преглед на Encryptr), тъй като мениджърът на пароли предлага твърде много функции. Въпреки че ни е трудно да се оплакваме от вкусотии, LogMeOnce просто отива твърде далеч. Има твърде много екстри, повечето от които са ненужни. 

За справка, страницата с „най-добрите характеристики“ на мениджъра на потребителски пароли ще отпечата 53 листа хартия. Когато превъртате надолу по страницата, много от описанията се чувстват като нещо на китайски сайт за търговия на едро, с множество стокови изображения и Photoshop графики, които обръщат повече внимание на количеството услуги, отколкото качеството на тях. 

Страницата „Цени и сравнение“ предлага по-смилаем списък от функции, сравнявайки списъка на LogMeOnce със стек от бисквитки и други мениджъри на пароли с кракер. 

Почти всички „ненадминати диференциатори на LogMeOnce“ имат някакъв патент зад себе си, дори когато това няма смисъл. Например, всеобхватното двуфакторно удостоверяване има статут на висящ патент и очакваме да остане така. 

logmeonce-функции-сравняване

За щастие, стандартите се отчитат. LogMeOnce включва отчитане, сигурни бележки, двуфакторни опции за удостоверяване и мобилно приложение. Тя също така включва поддръжка за редица различни платформи, включително Windows и macOS, както и най-добрите браузъри наоколо, като Chrome, Firefox, Safari и Internet Explorer. 

Проблем в град Feature

Останалите функции непрекъснато ни караха да си почесваме брадичките и да питаме „защо?“ Нещата като Password Shock, които се опитват да изплашат натрапниците, когато имат достъп до вашето устройство, са добре, ако са малко странни. Проблемът е, че е трудно да разбереш до кои функции всъщност имаш достъп. 

Както ще влезем в следващия раздел, LogMeOnce има доста кратък набор от планове, но разликите между тези планове са, за да бъдем нежни, трудни за разбиране. Знаейки какво е половината от битката с LogMeOnce. Като се има предвид колко много от неговите функции могат да предложат, това не е битка, която си струва да има. 

Изглежда LogMeOnce е пропуснал смисъла на това какво означава да бъдеш гъст. Услуги като Dashlane и 1Password имат много функции, разбира се, но списъкът е пряко свързан с това как потребителите взаимодействат със софтуера (прочетете нашия преглед на Dashlane и 1Password преглед). 

LogMeOnce, от друга страна, пропуска полезни екстри и вместо това ги замества с ненужни допълнения.

Преглед на функции на LogMeOnce

LogMeOnce логоwww.logmeonce.com

Започва от $ 100 на месецВсички планове

Сигурност

2FA

Encryption
AES-256

Нулево знания

2FA ключове

Анализ на сигурността

Синхронизация на много устройства

Архивиране и възстановяване

Мобилни приложения

Промяна на парола

Генератор на пароли

Разширение за браузър

Функцията за автоматично попълване

Формулирайте автоматично попълване

Потребителски интерфейс на браузъра

Потребителски интерфейс на работния плот

електронна поща

Чат на живо

телефон

Помощен център

Форуми

24/7 поддръжка

| Повече ▼

Безплатен план

Ценообразуване

Ако има нещо изкупително за LogMeOnce, услугата е евтина. „Услугата“ е ключова дума тук обаче. LogMeOnce Управление на пароли е евтино, но множеството екстри, които предлага, не са. Ако ви звучи като мениджър на пароли, ще спестите малко монета, но само ако се придържате към основен план.

LogMeOnce предлага три нива на обслужване: Premium, Professional и Ultimate. Premium е безплатен завинаги, но не се присъединява към LastPass, Bitwarden и KeePass в най-доброто ни ръководство за безплатни мениджъри на пароли. 

Безплатният Premium план може да съхранява вашите пароли и предлага двуфакторна автентификация на вашия десктоп и мобилни устройства. Липсва обаче поддръжката за парола на уреда, която според LogMeOnce се отнася до вход за рутери и сървъри.

Професионалният план е по-добър и само с един долар на месец, той все още е евтин. За цената получавате ограничен достъп до някои от непознатите функции на LogMeOnce, включително планирано влизане и шок с парола. LogMeOnce също така представя док за производителност в Professional, за който можете да научите повече в следващия раздел. 

В горната част на диапазона е крайният план, макар да го наричаме, че е малко хиперболичен. Въпреки че е по-здрав по отношение на функциите в сравнение с Professional, LogMeOnce Ultimate не включва всичко. Password Shock все още е ограничен до няколко публикации и имате ограничен достъп до функцията за замразяване на акаунта. 

Бизнес цени и пакети от LogMeOnce

В допълнение към трите потребителски плана, LogMeOnce предлага и два бизнес плана: Бизнес и Предприятие. Работещи съответно 2 и 4 долара на потребител на месец, бизнес абонаментите не са твърде скъпи, макар и не са подходящи за повечето тоалети. 

Въпреки че бизнес плановете са стабилни във функции, инструменти като Zoho Vault и OneLogin са по-подходящи по отношение на използваемостта (прочетете нашия преглед на Zoho Vault и преглед на OneLogin). 

Потенциалните клиенти на LogMeOnce несъмнено ще кацнат на страницата „купи“, което, както ще разберем в следващия раздел, е безпорядък. Ние обаче искаме да го отбележим и в този раздел. 

На страницата „купи“ можете да закупите пакет, както и една от допълнителните функции на LogMeOnce. Тази страница добавя към объркването около ценообразуването, като посочените тарифи са неправилни, а някои бутони за „купуване“ не работят. 

Сякаш сайтът на LogMeOnce не е достатъчно объркващ, непоследователното ценообразуване, голям списък с добавки и липса на разяснения относно това какво е включено в плана ви е достатъчно, за да подлуди някой.

Удобство за потребителя

Този раздел е doozy. LogMeOnce има един от най-сложните уебсайтове, които сме виждали. Не само външният вид е, пасва на изображения с ниска резолюция, стокови снимки, опънати до нереалистично съотношение и елементи, които крещят от ранните дни на интернет, но е трудно да се заобиколиш. 

Още по-разочароващото е, че LogMeOnce добави нови модерни елементи към своя сайт, включително предупреждение за бисквитки в долната част и икона за чат на живо. 

logmeonce-сайт

Трудно е да се знае къде да отидеш, за да купиш LogMeOnce. В горното меню има бутон за „купуване“, но той ви отвежда до страница за проверка, която вика „измама“ по почти всеки начин. Освен това тази страница за проверка не показва всички планове на LogMeOnce, вместо това запазва място за добавки като Mugshot и по някаква причина кредити за гласово и SMS двуфакторно удостоверяване (каквото и да означава това). 

logmeonce-бай-страница

По-разумната страница на продуктите е в раздела „Цени и сравнение“ в раздела „Продукти“. Там ще трябва да страдате от повече сравнения на LogMeOnce, но поне можете да видите плановете Premium, Professional и Ultimate на едно място със съответните им цени. 

logmeonce ценообразуване

Можете да видите цените тук, но всъщност не можете да се регистрирате, въпреки големия бутон за „регистрация“, който стои над продължителното сравнение на LogMeOnce. Функциите на страницата „купи“, въпреки че не предлага целия план на LogMeOnce, дори прескача безплатния план. 

Оказва се, трябва да се регистрирате за акаунт с помощта на бутона „влизане“ в горния десен ъгъл, без да използвате бутоните, намиращи се на страницата на продуктите. 

Opera (прочетете нашия преглед на Opera) ни даде грешка, която каза, че връзката се опитва да отвори неизвестен протокол, в случая „ttps :.“ Не можем да кажем със сигурност, но най-доброто ни предположение е, че в връзката за бутона за регистрация липсва “h” в началото, което води до това, че не води до никъде. 

Настройка на LogMeOnce

Въпреки че можете да създадете акаунт и да влезете, всъщност нямате достъп до LogMeOnce, докато не завършите няколко стъпки. Първо, ще трябва да инсталирате разширението, което е достъпно за Chrome, Firefox, Safari, Internet Explorer и Microsoft Edge. След това LogMeOnce ви моли да инсталирате локално приложение, което дава възможност за архивиране, локално съхранение и импортиране. 

logmeonce инструменти

Не се обърквайте обаче (ако сте го направили досега, това е малко вероятно); приложението Tools не е настолна версия на LogMeOnce. По-скоро това е локално приложение, изисквано от версията на браузъра на приложението за достъп до определени функции. 

Използване на LogMeOnce Production Dock

След като влезете, LogMeOnce ви посреща с бележка за своята „вълнуваща и богата на функции“ най-нова версия, придружена с парче „добре дошъл“ клипарт. На този основен екран LogMeOnce предлага някои стрелки, обясняващи различните икони в горното меню, което за разлика от останалата част от интерфейса е добре дошло. 

logmeonce-добре дошъл

Отвъд това LogMeOnce ще премине през урок, в който ще обясни своя интерфейс, разширение на браузъра и как да настроите. Всъщност ни харесва урока, тъй като той предоставя някои толкова необходими обяснения за нетрадиционния подход на LogMeOnce. Ако обаче този подход беше различен, на първо място нямаше да има нужда от толкова много обяснения. 

logmeonce-урок

Освен това ръководството отнема около 15 минути, ако направите всичко, с шепа реклами в края. Процесът е ужасно дълъг, без опция за пропускане. Трябва да прегледате всеки етап от процеса до края. 

Най-накрая ще пристигнете на началния си екран, където можете бързо да получите достъп до графики на производителността, двуфакторна автентификация, мениджър на пароли, защитен портфейл и други. Ако имате платен абонамент, ще можете да видите и док-станцията за производителност LogMeOnce, която е вдъхновена от macOS лента със задачи, която моли за съдебно дело. 

logmeonce дома

Много малко от интерфейса всъщност е посветен на мениджъра на пароли, който поддържа съхранение на пароли, бележки и кредитни карти. Ограничената поддръжка на LogMeOnce за влизане показва как неправилно поставените усилия могат да навредят повече от помощ. Разбира се, има много други функции, но основната услуга, която е управление на пароли, липсва в редица ключови области. 

logmeonce-ново приложение

Мислете различно (за лесното използване)

LogMeOnce възлага на своите потребители да „мислят различно“ на таблото за управление на паролата, което ще трябва да направите, за да обвиете главата си около услугата. Може да изглежда, че ни е трудно с LogMeOnce и сме, но не без причина. Четейки други отзиви, LogMeOnce е похвален за своите функции, но в контекста на използваемостта те стават без значение. 

LogMeOnce, в най-пълнофункционалната си конфигурация, е скъп мениджър на пароли. Той се бори да предложи дори основно управление на паролата под преобладаващия си списък от функции. Освен това процесът на регистрация е толкова заблуден, че е трудно да се каже, че получаването на някоя от тези функции си заслужава на първо място. 

Въпреки това, най-големият ни проблем се свежда до неправилно поставени ресурси. Ясно е, че LogMeOnce се опитва да се открои от тълпата на мениджъра на пароли. С тази цел тя пропусна маркировката. Използването на инструмента не е объркващо, а дългият списък с неподходящи функции просто отвлича вниманието от това, което иначе е мениджър на пароли за баребони. 

Сигурност

Подобно на стандартните функции, LogMeOnce има много по отношение на функциите за сигурност. За съжаление, те също са в ущърб на услугата. В този случай обаче е по-лошо, тъй като някои функции за защита могат да оставят акаунта ви уязвим. 

Започвайки с основните положения, LogMeOnce е доставчик на нулеви знания, което означава, че не знае или съхранява вашата главна парола. Това е най-малкото, което LogGeOnce казва на страницата си за преглед на сигурността. Не можахме да намерим никаква техническа документация за защитния модел на LogMeOnce, въпреки факта, че той твърди, че има справка в страницата за преглед на администрацията му.. 

Тревогата тук е, че LogMeOnce е базиран във вашия браузър. Той използва AES за защита на вашите пароли – въпреки че не определя размера на ключовете – и въпреки че това е стандартът, все още има въпроси за това къде и кога се извършва криптиране (прочетете нашето описание на криптирането за повече информация за това). 

За съжаление нямаме достатъчно информация, за да определим дали LogMeOnce е безопасен или не. Всички части са на мястото си, но не знаем критичния процес на удостоверяване и криптиране / дешифриране. LogMeOnce трябва да предостави повече техническа информация на този фронт. 

Потенциални уязвимости в сигурността

Подобно на други мениджъри на пароли, LogMeOnce използва главната си парола за достъп до вашия акаунт. Не е необходимо обаче да използвате главна парола. LogMeOnce има достъп без парола чрез пинов номер, пръстов отпечатък или снимка. Въпреки че е стандартен за повечето мениджъри на пароли, LogMeOnce се случва нещо различно. 

Можем да намерим най-много информация за PhotoLogin, който използва снимка, която правите или с вашия телефон, или с уеб камера, за да ви удостовери. Това обаче не работи чрез софтуера за разпознаване на лице. По-скоро щракнете снимка на себе си на едно устройство и потвърдете на друго, че е това, което очаквате. 

Като форма на двуфакторно удостоверяване, тя работи, но не като стандартния метод за удостоверяване. И пак това е случай на неправилно поставени ресурси, изглежда. LogMeOnce може да ви принуди да използвате основната си парола – това прави всеки мениджър на пароли – и вместо това да използвате контекстуален анализ на вашия IP адрес, местоположение и други като мерки за сигурност. 

Съществуват и опасения относно спешния достъп до вашия акаунт. LogMeOnce пита по своята същност опасен въпрос за сигурност, като казва, че ще помогне за възстановяването на акаунта. Ако това е единствената мярка за защита на вашите данни за вход от всеки, който може да намери отговора на вашия въпрос за сигурност, това е ужасно.

поддържа

LogMeOnce има портал за дата с поддръжка, но в сравнение с обикновения уебсайт, той изглежда модерен. Като глътка свеж въздух, порталът за поддръжка е лесен за заобикаляне, въпреки чувствителността му от Vista. Там ще намерите често задавани въпроси, видео уроци, помощ за бизнес клиенти, обратна връзка и формуляра за билети. 

logmeonce-поддръжка-център

Контактът е ограничен само до имейл, въпреки че се следи денонощно. За щастие, нямате нужда от акаунт, за да достигнете до LogMeOnce. Формулярът за контакт изисква вашия имейл адрес, информация за устройството и описание на проблема ви. За голяма наша изненада LogMeOnce се върна към нашето запитване в рамките на няколко часа. 

logmeonce-контакт-страница

За самопомощ LogMeOnce предоставя често задавани въпроси, които са доста плътни. Въпреки че отделните теми никога не се вписват твърде подробно, има много статии. Има обаче няколко статии, които нямат смисъл. Вземете тази статия за отстраняване на неизправности за това, че не можете да влезете в акаунта си в LogMeOnce: 

logmeonce-състояние към вход

LogMeOnce съветва тези, които не могат да влязат, да посетят страницата за вход и да се опитат да влязат. Някои статии имат същото третиране на асинин, което отразява нивото на несъответствие, наблюдавано в основния сайт. 

LogMeOnce Видео уроци

LogMeOnce предлага видео уроци и въпреки че те са прилични, са датирани като основния сайт. Последното качване беше преди две години, което посрещна старта на LogMeOnce версия 6. Въпреки че най-новите качвания се обслужват в HD, много от по-старите теми са ограничени до стандартна дефиниция. 

logmeonce-видео-уроци

Въпреки че оценяваме предлагането на видео уроци, много от тях се нуждаят от отчаяние от актуализация. Подобно на статиите за поддръжка, постоянните актуализации позволяват информацията да остане подходяща и полезна. В много от старите видеоклипове LogMeOnce използва остарели версии на софтуера, което може да доведе до объркване.

Присъдата

LogMeOnce е продукт, който няма никакъв смисъл. Разбира се, тя предлага безплатно управление на паролата, но като се има предвид колко противоречиви са процесът на регистрация и потребителският интерфейс, караницата не си заслужава. Има и други услуги – безплатно – които предлагат рационализиран подход с по-подходящ списък с функции. 

Лесно е да изпишете LogMeOnce като мениджър на пароли, който е прекалено амбициозен и изпълнен с допълнителни функции. Нашите изпитвания това потвърждават. Поради фокуса върху екстрите не се предлагат много основни функционалности, като поддръжка за персонализирани записи. В светлината на това е трудно да препоръчаме LogMeOnce на всеки. 

Какво мислите за този преглед на LogMeOnce? Ще кажете ли LogMeOnce за изстрел? Уведомете ни в коментарите по-долу и, както винаги, благодаря за четенето.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me