Jak smazat účet Dropbox v roce 2020

Dropbox je oblíbená služba, která umožňuje ukládat a spravovat soubory v cloudu. Nabízí týmové plány a kompatibilitu s Office Online. Dropbox však není jedinou službou cloudového úložiště a možná budete chtít vzít své soubory někam jinam po prostudování našeho nejlepšího průvodce cloudovým úložištěm.


Naštěstí je smazání účtu Dropbox a odinstalování klienta Dropbox přímým procesem, kterého se budeme věnovat v tomto podrobném průvodci. Pamatujte, že pokud smažete svůj účet, ztratíte přístup k souborům uloženým v Dropboxu. Před zahájením tohoto procesu si stáhněte všechny soubory, které chcete zachovat.

Pokud však chcete svůj účet Dropbox smazat, protože se vám nezobrazuje náskok služby, podívejte se na naši recenzi Dropbox; mohli byste být překvapeni některými výhodami, o kterých jste možná nevěděli.

Jak smažu svůj účet Dropbox?

Před smazáním účtu Dropbox se nejprve musíte odhlásit z placeného plánu. Pokud již používáte základní program Dropbox Basic, můžete přeskočit na poslední odstavec této sekce. Jinak pokračujte ve čtení, abyste mohli začít.

Nejprve přejděte na Dropbox.com a přihlaste se ke svému účtu. Klikněte na svůj profil nebo na kruh v pravém horním rohu stránky. V rozbalovací terciární nabídce klikněte na „Nastavení“ a přejděte na kartu „Plán“. Jakmile se tam dostanete, přejděte do dolní části stránky a klikněte na tlačítko „zrušit plán“.

nastavení

Kliknutím na tlačítko „Zrušit plán“ se dostanete na stránku downgrade. Přejděte na konec, kde máte možnosti kontaktovat podporu Dropbox, změnit svůj plán nebo downgrade. Tlačítko downgrade vypadá šedě, ale pokračujte a klikněte na „Stále chci downgrade.“

zrušit-plán

Na této stránce budete vyzváni k výběru důvodu, proč chcete svůj plán zrušit. Tento krok nemůžete přeskočit, proto vyberte důvod, proč rušíte, a poté pokračujte kliknutím na „Pokračovat“.

průzkum downgrade

Další stránka je shrnutím všeho, co ztratíte zrušením plánu Dropboxu. Přejděte dolů a klikněte na „Stále chci downgradovat“. Budete přesměrováni zpět na domovskou stránku.

opravdu tentokrát

Nyní, když jste zrušili svůj plán, můžete svůj účet smazat. Přejděte zpět k nastavení a přejděte do dolní části stránky a klikněte na tlačítko „smazat účet“. Než kliknete na „trvale smazat“, budete muset zadat své heslo a uvést důvod pro opuštění. Budete odhlášeni z klienta Dropbox a okamžitě přejdete na stránku registrace.

Jak smažu svůj účet Dropbox?

  1. Klikněte na svůj profilový obrázek nebo na šedý kruh v pravém horním rohu obrazovky.
  2. V rozbalovací nabídce klikněte na „Nastavení“ (pokud máte účet zdarma, přejděte ke kroku 10)
  3. Klikněte na kartu „plán“
  4. Klikněte na „zrušit plán“
  5. Klikněte na „Chci downgrade“
  6. Vyberte důvod ke snížení klasifikace
  7. Klikněte na „pokračovat“
  8. Klikněte na „Stále chci downgradovat“
  9. Přejděte zpět na kartu Obecné nastavení
  10. Přejděte na konec stránky
  11. Klikněte na „smazat účet“
  12. Zadejte své heslo a vyberte důvod odchodu
  13. Klikněte na „trvale smazat“

Jak odinstaluji Dropbox z tohoto počítače?

Odinstalace klienta Dropbox z počítače se systémem Windows je mnohem rychlejší úkol. V nabídce Start počítače nebo na tlačítku Windows klikněte na ikonu ozubeného kola. Tím se dostanete do nabídky nastavení.

windows-settings

Jakmile jste v nastavení, klikněte na „aplikace“ a poté přejděte na Dropbox. Klikněte na „odinstalovat“ a poté v rozbalovací nabídce klikněte na „odinstalovat“.

odinstalovat

Odtud se objeví průvodce instalací Dropboxu a kliknutím na „odinstalovat“ odeberete klienta z počítače. Složka Dropbox bude stále na vašem počítači, takže v posledním kroku se ujistěte, že jste odstranili složku a všechny soubory, které nechcete.

Jak odinstaluji Dropbox z tohoto počítače?

  1. V počítači klikněte na tlačítko Start nebo Windows
  2. Klikněte na tlačítko ozubeného kola nebo nastavení
  3. Klikněte na „aplikace“
  4. Vyhledejte Dropbox
  5. Klikněte na „odinstalovat“
  6. Klepněte na druhé tlačítko odinstalovat
  7. V průvodci instalací Dropbox klikněte na „odinstalovat“

Závěrečné myšlenky

Nyní, když jste smazali svůj účet, můžete vyzkoušet něco nového. Doporučujeme Sync.com a pCloud jako naše dvě nejlépe hodnocené služby cloudového úložiště. Oba jsou bezpečné, snadno použitelné a mají skvělé plány. Můžete se podívat na naši recenzi pCloud a naši recenzi na Sync.com, kde se dozvíte více.

Rádi vás slyšíme, dejte nám prosím vědět v komentářích, pokud jste měli nějaký problém se smazáním účtu Dropbox nebo odebráním klienta z počítače. Jako vždy, díky za čtení.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map