Revisió del joc de núvols d’ombres – Actualització del 2020

Opinió del joc de núvols d’ombra

Actualment, Shadow és l’únic servei de jocs de núvol completament realitzat que hi ha, de manera que el converteix de manera predeterminada en la nostra selecció. Ofereix bones velocitats i una experiència agradable, tot i que no està exempta de falles. Consulteu la nostra revisió completa de Shadow per obtenir tots els detalls.


Shadow és un dels serveis de jocs en núvol més reconeixibles al voltant i, amb la seva afirmació de “jocs d’alt rendiment, accessible per a tothom”, és fàcil veure per què. 

Ofereix maquinari d’ordinador d’última línia a una fracció del cost i té una biblioteca de jocs massiva per arrencar. En aquesta revisió de les ombres, veurem si té les truques per incloure-la a la nostra llista de serveis de jocs en núvol més adequats. 

Per sort, no només té les costelles per incloure-la a la llista, sinó també per arribar a la part superior. Actualment, Shadow és la experiència definitiva del joc en núvol. Tot i que la tecnologia encara té uns quants anys fins que no es compleixi plenament, Shadow proporciona una rara visió de futur. És fluït que és difícil de trobar al mercat actual del joc en núvol. 

Feu clic al nostre enllaç exclusiu per obtenir 10 $ de descompte amb la primera comanda amb Shadow

Dit això, arriba amb un preu igualat. És un servei car, que es fa encara més car tenint en compte que hauràs de portar els teus propis jocs. Tot i així, mostra el rendiment que no poden tenir altres plataformes, que val només el preu d’entrada.

ombra-lliscant1

ombra-lliscant2

ombra-lliscant3

ombra-lliscant4

Anterior

Pròxim

Fortaleses & Debilitats

Alternatives per a jocs d’ombra núvol

Característiques

La funció més atractiva de Shadow és la configuració. La majoria dels serveis de jocs en núvol ofereixen una sessió en un equip establert per jugar a jocs. En la majoria dels casos, es tracta d’un servidor equipat amb diverses targetes gràfiques i processadors de gamma alta amb tots els jocs compatibles carregats en un disc dur. 

Hi ha alguns problemes amb aquest enfocament. Primer, no rebeu cap recurs dedicat. De forma semblant a l’allotjament web compartit: podeu obtenir més informació sobre aquest aspecte a la nostra visió general dels tipus d’allotjament: els serveis de joc al núvol proporcionen molts recursos a diversos usuaris i espereu que aquests usuaris els comparteixin.. 

Com funciona Shadow Cloud Gaming?

Si algú enganxa massa o és simplement una hora de gran trànsit, tindràs una experiència especial. Amb Shadow, no és cap problema. En comprar un pla, en realitat estàs comprant un ordinador de jocs dedicat: s’adapta amb una targeta gràfica GTX 1080, 12 GB de memòria RAM DDR4, 256 GB d’emmagatzematge dedicat i una velocitat de descàrrega d’1 Gbps – a la qual podràs accedir de forma remota..

És una instal·lació completa de Windows 10, el que significa que podeu fer qualsevol cosa que normalment puguis fer en un equip de Windows 10. Podeu descarregar el vostre navegador favorit, embolicar-vos amb el fons de pantalla d’escriptori, ajustar la resolució fins a 4K i més. No és una plataforma de jocs en núvol, sinó que és una plataforma informàtica en núvol. 

ombra-windows-settings

A més, podeu accedir a aquesta instal·lació de Windows 10 a diversos dispositius. Només podeu tenir connectat un dispositiu alhora, però podeu tenir tantes instal·lacions d’aplicacions Shadow com vulgueu. Està disponible per a Windows, macOS, Ubuntu, Android i iOS, és a dir, que podeu arrencar a l’ordinador de jocs al núvol pràcticament a qualsevol lloc. 

Malauradament, en el moment d’escriure, Windows és l’únic sistema operatiu que podeu instal·lar a la vostra màquina remota. Shadow té previst afegir suport en Linux en el futur, segons les seves preguntes freqüents, però, ara per ara, és així. Tot i això, podeu configurar la instal·lació de Windows 10 al vostre gust.

Vista general de les funcions del joc Shadow Cloud Gaming

Logotip de jocs dombra.tech

Comença des de $ 1199 per mes Tots els plans

Plataformes

Android

iOS

Windows

macOS

Navegador

Jocs compatibles

Cobertura
textura

Plataformes DRM compatibles
Tots

Base de coneixements

Xatejar

Correu electrònic

Telèfon

Assistència 24/7

Jocs compatibles

Shadow admet qualsevol joc que es pugui executar en un PC de Windows 10. Com s’ha esmentat anteriorment, en realitat no esteu subscrivint-vos a un servei de jocs en núvol amb Shadow. Més aviat, us heu subscrit a un ordinador de gamma alta al qual teniu accés remot. Per això, podeu instal·lar i reproduir qualsevol joc que vulgueu, sempre que tingueu una manera de descarregar aquest joc sense disc. 

És un bon canvi de ritme en comparació amb els serveis, com ara Blacknut, que ofereixen una biblioteca limitada de jocs (consulteu la nostra ressenya de Blacknut). Fins i tot els serveis que disposen d’una gran biblioteca, com Vortex, no tenen cap possibilitat en comparació amb Shadow (llegiu la nostra ressenya de Vortex). A causa del seu enfocament al joc en núvol, no us haureu de preocupar de les plataformes DRM.

Podeu instal·lar qualsevol aplicació al vostre ordinador Shadow sempre que s’executés normalment a Windows 10. Fora de la torrentació, Shadow us proporciona una connexió a Internet de 1 Gbps completa per baixar fins al contingut del vostre cor. Per als jocs, és enorme, sobretot si sou fan serveis sense DRM com GOG. 

Un dels principals problemes del joc en núvol és la forma en què s’integra amb plataformes com Steam i Origin. Tot i que aquests serveis proporcionen la majoria de jocs de PC, molts títols més antics (per exemple, prenen SWAT 4), requereixen una mica d’emulació addicional per funcionar en un sistema operatiu modern com Windows 10.. 

Això requereix molta codificació i, en la majoria dels casos, no funciona. Plataformes com GOG han fet un gran esforç per a vosaltres i ofereixen títols de PC clàssics amb tota l’emulació que necessiteu. Com que Shadow us permet descarregar qualsevol cosa, podeu jugar a aquests jocs sense cap problema. 

Tot i així, esteu limitat a 256 GB. No és la fi del món, 256 GB poden contenir alguns jocs, però hauria estat bo tenir més emmagatzematge. Afortunadament, la taxa de descàrrega és molt ràpida, per tant, desinstal·lar i tornar a instal·lar jocs és una brisa.

Feu clic al nostre enllaç exclusiu per obtenir 10 $ de descompte amb la primera comanda amb Shadow

Preu

No hi ha cap manera al voltant: Shadow és una de les plataformes de jocs en núvol més cares disponibles. A 25 dòlars al mes per al pla anual i a 35 dòlars per al mes, és difícil a la llibreta de butxaca. Tanmateix, no només compreu una gamma limitada de jocs de PC; estàs comprant un ordinador sencer.

Feu clic al nostre enllaç exclusiu per obtenir 10 $ de descompte amb la primera comanda amb Shadow

Això canvia molt i fa que el preu sigui molt més raonable en el procés. Com que Shadow us ofereix tanta flexibilitat en la configuració del vostre equip i en el que s’instal·la, el preu no sembla raonable. Tot i que la tarifa seria molt elevada per a una biblioteca de 1.000 jocs més o menys, Shadow ofereix molt més. 

El cost addicional podria valdre la pena en funció del cas d’ús. És important recordar que, amb Shadow, esteu comprant l’equip, no els jocs que hi funcionen. Si comenceu des de zero i no disposeu de biblioteca Steam o similars, haureu de gastar diners addicionals per comprar els vostres jocs preferits.

No és fantàstic, en comparació amb un servei com PlayStation Now, que ofereix més de 800 jocs de la llarga història de PlayStation per menys de 10 dòlars al mes (si compres el pla anual). Com es pot veure a la nostra revisió de PlayStation Now, no funciona tan bé com Shadow, però ofereix un gran valor. 

No hi ha cap prova gratuïta o una garantia de devolució de diners. Més aviat, Shadow ofereix una taxa de presentació de 9,95 dòlars per als primers 10 dies. Gastareu 10 dòlars quan us registreu i inicieu la vostra subscripció normal al cap de deu dies. 

No som fans del període d’introducció. Tot i que pot semblar que esteu rebent un acord, essencialment adquirireu un valor del servei d’un terç del mes, el que significa que se us cobrarà de nou després de signar-vos.. 

A més, si aposteu pel compromís anual, realment invertireu més en els primers deu dies. Tampoc hi ha una manera de passar per alt aquest període introductori, cosa que és una vergonya. 

Facilitat d’ús

El registre de Shadow no és massa difícil. Després de triar el pla mensual o anual i seleccionar l’estat en què viviu, se us demanarà que creeu un compte, verifiqueu el correu electrònic mitjançant una contrasenya única i introduïu la vostra adreça de servei. Després d’això, podreu seleccionar entre utilitzar un PC Windows 10 preconfigurat o una instal·lació personalitzada.

registre d’ombra

Shadow només funciona amb Windows 10, tot i que té aplicacions per a macOS, Android, iOS, Windows i Linux. Tanmateix, si voleu canviar com s’instal·la Windows 10, Shadow us ofereix aquesta opció. Hem utilitzat el servei preconfigurat per a les nostres proves.

Després d’això, se us demanarà que instal·leu l’aplicació, però encara no esteu disposat a utilitzar Shadow. Com que Shadow us ofereix essencialment un PC de jocs dedicat amb una instal·lació completa de Windows 10, necessiteu una mica de temps per configurar-vos. Per sort, això s’aclareix en un correu electrònic després de comprar la vostra subscripció. 

Tarda una estona, però. Després de confirmar el pagament, passàrem mitja hora abans de poder utilitzar l’ordinador. Sincerament, aquest procés és més representatiu del que és fer servir un PC de joc real, per la qual cosa és difícil fallar a Shadow. Tot i això, després d’esperar la instal·lació, a més de descarregar jocs, van passar diverses hores abans de començar a jugar. 

A l’aplicació local, se us demanarà que inicieu la sessió. A continuació, Shadow us oferirà una optimització recomanada, inclosa la pausa de totes les descàrregues i l’ús compartit de fitxers, el tancament de qualsevol aplicació de streaming i l’elecció de la banda de 5 GHz al vostre enrutador..

shadow-login

A continuació, Shadow posarà a prova la vostra amplada de banda i, finalment, podeu iniciar la vostra instal·lació fent clic al botó “Iniciar ara”. L’ordinador s’inicia dins d’una finestra canviable i, molt per a la nostra sorpresa, va trigar poc o poc temps a començar. Quan el carregueu per primera vegada, Shadow mostrarà la tecla en calent per accedir al menú ràpid, que podeu utilitzar per ajustar diversos paràmetres del sistema.. 

ombra d’inici

De manera predeterminada, teniu el tauler de control Shadow, un enllaç per a suport i Microsoft Edge a l’escriptori. Com que és un equip complet, hem substituït ràpidament el navegador predeterminat per Google Chrome (consulteu la nostra revisió de Microsoft Edge i la revisió de Google Chrome per saber per què). 

Tot va anar fluït mentre es va configurar el PC. L’entrada del ratolí va ser perfecta i vam poder transitar el cursor entre Shadow i la nostra sessió local sense cap problema. 

La millor part de la màquina remota, però, és que podríem utilitzar dreceres de Windows. Això té sentit, ja que es tracta d’una instal·lació completa, però, tot i així, va ser sorprenent. 

Shadow triga un temps a configurar-se, però no haureu de ser pràctiques. Fora dels 30 minuts més o menys, el procés és perfecte i, després que Shadow t’enviï el correu electrònic dient que la vostra màquina està a punt, realment ho és. Em va semblar utilitzar qualsevol altre equip de Windows 10, la qual cosa és fantàstic.

Rendiment

Com hem dit, Shadow se sent com un ordinador normal. Després d’haver rebut el correu electrònic de confirmació, us posareu en marxa en qüestió de segons, sense cap retard d’entrada perceptible. Estàvem navegant ràpidament pel web i fent multitarea a Windows 10 sense pensar-ho. Shadow se sent com una sessió local. 

En la seva majoria, almenys. Hi va haver alguns trucs menors (per exemple, el desplaçament es va endarrerint una mica), però aquestes qüestions són fàcils de passar per alt. Les pulsacions de teclat es registren immediatament i el cursor del ratolí té la mateixa resposta que en una sessió local. Per als jocs, això fa una gran diferència.

El principal problema amb el joc en núvol és que necessita molt ample de banda amb ping ping. En proporcionar-vos un escriptori complet de Windows 10, podreu descarregar els fitxers que necessiteu per utilitzar l’ordinador remot i accedir a tota la sessió. El fet de tenir recursos aïllats també ajuda molt. 

A la pràctica, el sistema de Shadow dóna els seus fruits. Hem provat quatre jocs: Cuphead, DOOM 2016, el remake Resident Evil 2 i Counter-Strike: Global Offensive. A partir de Cuphead, ens va sorprendre la fluïdesa que sentia la plataforma. Més encara que altres jocs, no sentia que jugéssim a una màquina virtual, ni tan sols amb un joc tan precís com Cuphead.

ombra-vapor-instal·les

DOOM 2016 es va acabar sense enganxament i, mitjançant la supervisió de rendiment en el joc, vam poder comprovar que el joc funcionava a 60fps en 4K i 120fps a 1080p. Es va produir la menor quantitat de retard d’entrada, però no suficient per trencar l’experiència. El mateix passa amb el remake de Resident Evil 2. 

Counter-Strike: l’ofensiva global tenia alguns problemes. El joc en si va estar bé (vam provar unes quantes rondes amb bots), però l’ocupat ocasional en streaming es demostraria massa en un entorn competitiu. Dit això, si esteu al mercat per jugar a CS: GO casualment, Shadow funciona bé.

Segons speedtest.net, teníem un ping de 9 mil·lisegons, una velocitat de descàrrega de 62,07 Mbps i una velocitat de càrrega d’11,39 Mbps, molt per sobre dels recomanats de Shadow 15 Mbps.. 

També vam provar els mateixos jocs a Android i van funcionar igual que ho feien a l’escriptori. Tanmateix, no hi ha cap control en pantalla a l’aplicació Android. Podeu fer servir el tacte del cursor del ratolí i aixecar el teclat d’Android, però això és. Si aneu a joc amb qualsevol opció de servei amb Shadow, haureu de comprar un controlador. 

És molt difícil justificar altres serveis de joc al núvol quan Shadow està a taula. No hi ha una transferència d’un a un entre aquest i un PC de joc local, els veterans de PC endurits a la batalla indicaran una diferència notòria, però està malament tancat. El preu és alt, però tenint en compte el rendiment, val la pena.

Cobertura

Shadow només compta amb sis centres de dades, però els centres cobreixen gran quantitat de terreny. Als EUA, hi ha quatre ubicacions: Dallas, Chicago, Nova York i Santa Clara. Amb aquests centres, Shadow pot oferir servei a 38 dels estats continentals, saltant-se per Washington, Idaho, Montana, Utah, Arizona, Colorado, Wyoming, Alabama, Geòrgia i Florida. 

A Europa, hi ha dos centres de dades: París i Amsterdam. El centre de dades de París cobreix França, Bèlgica, Luxemburg, Suïssa i el Regne Unit, però el servidor d’Amsterdam només cobreix Alemanya. 

Com que el servidor es troba als Països Baixos, vam suposar que el servidor d’Amsterdam també ho cobriria. Tanmateix, segons el lloc web internacional de Shadow, el servei afirma que no hi ha servei disponible. 

Els sis centres de dades disponibles estan treballant molt. Afortunadament, els centres estan ben situats a tot els EUA per proporcionar molta cobertura, i alguns països europeus també en saben. No obstant això, no neguem les possibles limitacions d’intentar acollir tants usuaris amb tan pocs centres de dades. 

Dit això, Shadow no posa a l’abast de tothom el servei, que, tot i decebre, és probablement una jugada intel·ligent. Al limitar la disponibilitat, Shadow garanteix que els centres de dades no s’estenguin massa, ja que ja cobren molta superfície. Tot i això, Project xCloud destrueix la cobertura de Shadow, tal i com podeu llegir en la nostra comparació Shadow vs Project xCloud.

El Veredicte

El joc en núvol encara té uns quants anys fins que tot el que actualment es promet. Tot i això, Shadow s’acosta molt més a les seves promeses que a la competència (llegiu la nostra peça Shadow vs GeForce Now). Tot i que la tartamudesa ocasional pot ser massa per a jocs competitius, tots els altres gèneres funcionen perfectament. Shadow és l’experiència de joc de núvols per excel·lència. 

Feu clic al nostre enllaç exclusiu per obtenir 10 $ de descompte amb la primera comanda amb Shadow

Les ombres fan salts per sobre de la competició. Dit això, ho fa a un preu més elevat. 

Tens previst provar Shadow? Feu-nos saber la vostra experiència als comentaris següents. Com sempre, gràcies per llegir.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map