Revisió MultCloud: actualització 2020

Revisió MultCloud

Tot i que no és tan versàtil com alguns dels seus competidors, MultCloud és una excel·lent eina de gestió de diversos núvols que es pot combinar i combinar un preu decent amb una interfície amable. Llegiu la nostra revisió completa de MultCloud per obtenir més informació.


La gestió de diversos núvols pot ser una de les principals novetats en l’emmagatzematge en núvol, tot i que, tal com està ara mateix, les tasques són força primes. Si el problema principal és moure fitxers d’una unitat de núvol a una altra, MultCloud és una de les millors opcions disponibles ara mateix, almenys fins que aparegui una eina més sofisticada.

Ideal per a la transferència de núvols a núvols, la còpia de seguretat de núvol a núvol i la sincronització de núvols a núvols, MultCloud és una altra eina força limitada a l’hora de fer malabars a diverses unitats de núvol. A diferència d’Otixo (llegiu la nostra crítica d’Otixo), MultCloud no té cap aplicació d’escriptori o mòbil; està completament basat en la web. Tot i que podeu compartir fitxers amb MultCloud, tampoc és una eina de productivitat excel·lent.

Tot i així, per a aquells que vulguin crear relacions d’oblit i oblidació entre els seus serveis al núvol, MultCloud s’aconsegueix la feina i admet també molts dels millors serveis d’emmagatzematge en núvol..

Durant aquesta revisió de MultCloud, parlarem de què són alguns d’aquests serveis, veurem el conjunt complet de funcions de MultCloud, els preus de conversa i us proporcionarem l’experiència de l’usuari..

Alternatives per a MultCloud

Fortaleses & Debilitats

Característiques

MultCloud està especialitzat en transferències de fitxers núvol a núvol, que us permeten realitzar migracions de fitxers únics o crear relacions de còpia de seguretat i sincronització automàtica entre serveis. Vegeu a continuació per esbrinar quins serveis d’emmagatzematge al núvol es poden integrar.

El procés es gestiona completament mitjançant una interfície web. No hi ha cap client d’escriptori disponible, però els processos de núvol a núvol que heu configurat encara tenen lloc tant si us heu registrat com si no. Una cosa sorprenent, MultCloud tampoc té aplicacions per a Android ni iOS.

Tant si heu configurat una relació de sincronització unidireccional o bidireccional, podeu deixar que aquest procés s’executi de manera continuada o bé, si us plau, es planifiqui un calendari per conservar l’ample de banda (si sou subscriptor), que és útil per executar migracions grans durant la nit. . També es poden configurar de manera incremental les sincronitzacions unidireccionals utilitzades per a còpia de seguretat.

MultCloud pot realitzar diverses còpies de fitxers simultàniament. Per als subscriptors, es poden executar fins a 10 processos alhora. Per als usuaris gratuïts, heu limitat a dos. A més, els usuaris que paguen poden establir sincronitzacions d’un sol sentit a diverses destinacions en núvol.

Compartició multCloud

MultCloud us permet compartir i previsualitzar fitxers emmagatzemats en qualsevol unitat de núvol connectada també, però les dues funcions són força limitades. Per exemple, no hi ha cap manera d’adjuntar les dates de caducitat als enllaços per compartir fitxers i no podeu previsualitzar els fitxers de Microsoft Office o Google Docs..

A banda de les errades de funcions, i sense aplicacions d’escriptori i mòbils, l’opció més gran per a la majoria d’usuaris serà probablement la manca d’autenticació de dos factors i el xifrat privat, que parlarem més quan parlem de seguretat més endavant..

Això és tot el que cal destacar per les funcions. Anem a veure quant costa tot.

Preu

Hi ha dues opcions de pla amb MultCloud: una versió gratuïta i MultCloud Premium.

La versió gratuïta de MultCloud no és una prova, és a dir, és bona per a tota la vida. Tot i això, les seves capacitats i funcions són limitades, de manera que només és adequat per a l’ús de SOHO. Les limitacions inclouen una tapa de 2 TB a les transferències mensuals, només dos fils màxims per a la còpia de fitxers, menys opcions de sincronització unidireccional i menys atenció al client. Tampoc podeu programar el moviment dels fitxers en un compte gratuït.

Les SMB i les empreses més grans amb diversos repositoris en núvol i moltes dades amb les quals col·laboraran voldran anar amb MultCloud Premium, que elimina el límit de l’ample de banda mensual i corre fins a 10 fils alhora..

El cost del servei, en general, és força bo. Mover.io, per exemple, costa 20 dòlars per usuari al mes i només obtindreu 20 GB d’amplada de banda de transferència, cosa que és un tracte bastant terrible en comparació. Tot i que, Mover també és més específicament per a migracions puntuals en lloc de sincronitzacions en curs.

Núvols compatibles & Protocols

Pot ser que MultCloud sigui una eina que sigui majoritàriament capaç, però només és important si és compatible amb la unitat de núvol que escolliu. Afortunadament, la llista inclou al voltant de 30 opcions de núvol en el moment d’aquest escrit. Aquestes opcions inclouen alguns dels nostres proveïdors preferits, com ara pCloud i Egnyte Connect, i els tres grans de Dropbox, Google Drive i OneDrive.

Google DriveDropboxDropbox BusinessEgnyte Connecta
OneDriveOneDrive per als negocisAmazon DriveAmazon S3
CaixapCloudMediaFireADRIURE
HubicSugarSyncHiDriveRetrocés B2
CloudMeOwnCloudMEGAYandex.Disk

Amazon S3 i Backblaze B2 són els únics serveis d’infraestructura del núvol compatibles amb la nota; Els fitxers de núvol d’atzur, Google Cloud i Rackspace Cloud no es troben a la llista. Tot i això, MultCloud admet FTP i WebDAV, que amplien les possibilitats considerablement.

Google Photos i les inclusions de Flickr us permetran fer còpia de seguretat de les vostres fotos, mentre que la de Evernote, la nostra selecció per a la millor aplicació de presa de notes, us permetrà fer una còpia de seguretat i sincronitzar les vostres notes de recerca amb un altre servei al núvol..

OwnCloud, per a aquells que construeixen una xarxa personal d’emmagatzematge en núvol, també és una bona incorporació.

Experiència d’usuari

MultCloud funciona mitjançant una interfície d’usuari basada en un navegador que podeu iniciar la sessió un cop creeu un compte. La interfície no s’assembla gaire, però no la necessita. La pantalla d’inici és un “explorador de núvols” que mostra els comptes del núvol que teniu connectats, la quantitat de dades que heu emmagatzemat a cadascun i la quantitat d’espai que resteu..

Abans de veure tot això, és clar, haureu de connectar els vostres comptes d’emmagatzematge al núvol a MultCloud. Per sort, no hi ha gaire res.

Feu clic al botó “Afegeix unitats de núvol” a la cantonada superior dreta. Això farà que el panell central reuneixi tots els serveis al núvol compatibles amb MultCloud.

Per afegir un servei al núvol, feu clic a la icona per comprovar-lo.

Feu clic a “A continuació” i a la pàgina següent, podreu connectar el servei de núvol mitjançant les vostres credencials d’inici de sessió.

Un cop hagueu concedit el permís perquè el programari MultCloud tragués dades del servei d’emmagatzematge en núvol, apareixerà al marge esquerre de l’explorador del núvol. Si feu clic a qualsevol servei de núvol que figura, us permetrà accedir a les carpetes i fitxers emmagatzemats.

També podeu afegir fitxers al proveïdor del núvol directament des de MultCloud fent clic al botó “penja”. La interfície admet arrossegar i deixar anar, permetent afegir diversos fitxers i carpetes alhora.

Si afegiu una gran quantitat de dades, la interfície us permetrà conèixer els vostres progressos i aprofitar els vostres treballs. Amb MultCloud Premium, les transferències haurien de passar més ràpidament que amb la versió gratuïta, ja que tindreu 10 fils en funcionament simultàniament per transferir dades.

Si bé és un bon avantatge, desitgem que MultCloud tingués un client d’escriptori. Sense un, heu de deixar el navegador MultCloud obert o el procés s’aturarà.

Transferències puntuals de núvol a núvol

Per realitzar una transferència única d’una unitat de núvol a una altra, feu clic a l’enllaç “transferència en núvol” situat a la part superior de la interfície. A la pàgina que s’obre, seleccioneu els núvols d’origen i destinació.

Podeu transferir tant carpetes com fitxers. De fet, podeu transferir tot el vostre compte d’emmagatzematge al núvol alhora si voleu, la qual cosa és útil per realitzar migracions d’un servei a un altre.

A “Opcions”, podeu dir a MultCloud que només sobreescriu els fitxers duplicats a la carpeta de destinació si són majors, digueu-lo que esborri el fitxer font un cop finalitzi la transferència, envieu notificacions un cop finalitzada la tasca i configureu les exclusions del tipus de fitxer si no voleu transferir tot en una carpeta.

També podeu programar una transferència perquè tingui lloc més endavant.

Sincronització unidireccional i bidireccional

Per configurar una còpia de seguretat de núvol a núvol (sincronització unidireccional) o sistema de sincronització bidireccional, feu clic a “sincronització en núvol” en lloc de transferència de núvol. Igual que amb les transferències, haureu de triar un núvol d’origen i un núvol de destinació i podreu seleccionar carpetes específiques per a cadascun.

A més de triar la vostra font i destinació, haureu de donar un nom al procés i, a continuació, seleccioneu si voleu una relació de sincronització unidireccional o bidireccional.

Si configureu una sincronització unidireccional, a les opcions hi ha diversos tipus diferents de sincronització única que podeu triar entre:

 • Sincronització senzilla: Els fitxers afegits, editats i eliminats de la font es replicaran al destí
 • Sincronització de miralls: els fitxers en origen i destí són sempre idèntics; S’eliminaran els fitxers addicionals a la destinació
 • Sincronització acumulativa: Els fitxers suprimits a la font no se suprimeixen a la destinació
 • Actualització de la sincronització: els fitxers de la destinació s’eliminaran, i els fitxers afegits / editats en font es copiaran a la destinació
 • Còpia de seguretat incremental: a cada sincronització, es crearà un subdirectori a la destinació on es copiaran els fitxers afegits / editats de l’origen.
 • Còpia de seguretat completa: a cada sincronització, es crearà un subdirectori a la destinació on es copiaran tots els fitxers de la font

La sincronització unidireccional i bidireccional també es pot programar amb opcions per executar-se diàriament, setmanalment o mensualment. Si no està programat, les còpies de fitxers s’executaran en temps real, proporcionant una sincronització o una còpia de seguretat contínua.

A més de moure fitxers, el núvol explorador també us permet crear carpetes i descarregar, suprimir i copiar fitxers. Podeu previsualitzar alguns tipus de fitxers a MultCloud, inclosos els fitxers .pdf, .txt i imatge, però no els fitxers Microsoft Office o Google Docs..

Per trobar fitxers ràpidament, utilitzeu la funció de cerca. Podeu cercar fitxers per paraula clau, tant amb la cerca general com amb les opcions de cerca ràpida disponibles (la cerca ràpida s’executa més ràpidament, però no tots els proveïdors admeten aquesta funció).

L’explorador MultCloud et permet compartir fitxers, ja sigui mitjançant l’ús d’enllaços de fitxers, proporcionant accés per correu electrònic o publicant contingut a les xarxes de xarxes socials admeses (Facebook, Twitter, Google+, Tumblr, Pinterest i Linkedin).

Quan genereu enllaços, podeu crear un enllaç públic que qualsevol pot utilitzar o un enllaç privat amb una contrasenya. Tanmateix, les contrasenyes es generen automàticament i només tenen quatre caràcters. A més, no hi ha cap opció per configurar la caducitat automàtica dels enllaços, com es pot fer amb alguns dels serveis d’emmagatzematge en núvol més segurs, com Sync.com i pCloud.

Feu clic amb el botó dret a qualsevol fitxer o carpeta de l’explorador del núvol i seleccioneu “anar al lloc oficial” us portarà directament al vostre compte d’emmagatzematge en núvol, el que és útil si heu d’utilitzar Google Docs o una altra aplicació integrada per editar un fitxer..

En general, l’explorador de núvols és útil per reunir totes les vostres solucions d’emmagatzematge en núvol en un sol lloc per facilitar-vos l’accés, i també és fàcil de configurar. Tot i això, el benefici real per a l’usuari de MultCloud rau en les seves característiques de núvol a núvol.

Seguretat

MultCloud xifra els fitxers que es copien entre unitats de núvol mitjançant el xifratge SSL amb AES de 256 bits. Això hauria de protegir-se contra els intents de segrest en línia com els atacs de mà al mig.

Malauradament, MultCloud no proporciona un mitjà per xifrar els fitxers penjats a les unitats de núvol. El xifrat privat, de final a extrem, tindria un llarg camí per assegurar serveis en núvols que no tinguessin fuites, en particular aquells que insisteixen a gestionar les vostres claus de xifratge o, pitjor, a aquells que no xifren els fitxers en repòs. Si us cal, visiteu Boxcryptor.

Una altra falta de seguretat és l’autenticació de dos factors (2FA). 2FA és un mitjà per limitar els possibles danys causats per una contrasenya robada mitjançant la necessitat d’un codi de seguretat addicional, normalment enviat al dispositiu mòbil quan inicieu la sessió des d’una màquina desconeguda.

Assistència

Multcloud proporciona un centre d’assistència o base de coneixement en línia, on podeu trobar respostes a moltes de les preguntes més habituals que us poden plantejar. El centre inclou tutorials i una pàgina de preguntes freqüents.

Una cosa que vam observar de seguida és que el centre d’assistència no proporciona cap capacitat de cerca per trobar articles més ràpidament. El portal tutorial no està gaire ben organitzat, amb articles enumerats a la gran velocitat en tres grans categories: transferència de núvols, sincronització de núvols i núvol explorador.

Tot i que hi ha pàgines i articles d’articles tutorials disponibles, sense una manera fàcil de trobar el que desitgeu, el centre d’assistència de MultCloud probablement proporcionarà més frustració que respostes..

Si necessiteu assistència directa, disposeu d’una solució amb MultCloud: assistència per correu electrònic. Els usuaris que paguen reben respostes de màxima prioritat, però no hi ha cap mitjà alternatiu de contacte, com ara el xat en directe o el servei telefònic.

Ens vam desactivar un correu electrònic de prova a MultCloud per calibrar el temps de resposta de suport i vam rebre una resposta en aproximadament 48 hores. Tampoc és exactament una gran transformació, però tampoc el pitjor que hem vist.

Pensaments finals

MultCloud funciona com un encant per establir relacions de gestió de fitxers automatitzades entre els vostres serveis d’emmagatzematge al núvol. El seu compte gratuït és excel·lent per a l’ús domèstic, mentre que MultCloud Premium val la pena costar, tot i que desitgem que vingués amb clients d’escriptori i mòbils, autenticació de dos factors, una opció per a xifratge privat, de final a extrem i millors col·laboracions..

També ens agrada que MultCloud admeti pCloud i Egnyte Connect, dos favorits de Cloudwards.net sobre els quals podeu aprendre en ressenyes diferents:

 • revisió de pCloud
 • Opinió sobre Egnyte Connect

Ets un fan de MultCloud, o creus que necessita una mica més de temps en desenvolupament? Feu-nos saber els vostres pensaments a continuació i gràcies per llegir.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map