Revisió Woelkli – Actualització 2020

Woelkli Review

Woelkli és un excel·lent servei d’emmagatzematge en núvol que ofereix protecció, facilitat d’ús i velocitat. Tanmateix, això va amb l’inconvenient que els plans tenen poca flexibilitat i són bastant cars. Llegiu la nostra crítica completa de Woelkli per obtenir més informació.


Opinions sobre emmagatzematge al núvol

Woelkli es basa en Nextcloud, que és un programari que us ajuda a construir i mantenir el vostre propi emmagatzematge al núvol. Construir el vostre propi núvol té avantatges, com ara proporcionar-vos el control i permetre mantenir la vostra privadesa intacta. Si us interessa aquestes acrobàcies informàtiques, consulteu el nostre millor article sobre eines d’emmagatzematge en núvol.

Woelkli té la seu a Suïssa, que té algunes de les millors lleis de privadesa del món. Com que es basa en Nextcloud, el servei té una forta capacitat de seguretat. A més, el conjunt d’aplicacions i integracions natives la converteixen en una bona opció per a aquells que vulguin col·laborar.

El client web funciona bé i resulta atractiu i intuïtiu. El mateix es pot dir per a l’aplicació per a mòbils, però el client d’escriptori necessita treballar. Woelkli té unes fortes funcions de seguretat, com ara el xifrat de coneixement zero. La seva velocitat de sincronització també és ràpida. No obstant això, els preus no estan entre els punts forts.

Woelkli és un dels serveis més cars del mercat. Això, juntament amb el fet que no ofereix molts emmagatzematges, fa que sigui un valor dolent.

A la revisió de Woelkli, anirem a conèixer els detalls sobre el servei, així que seguiu amb nosaltres si voleu saber-ne més. En cas contrari, consulteu la nostra millor comparació d’emmagatzematge en núvol per trobar alternatives.

Fortaleses & Debilitats

Alternatives per a Woelkli

Característiques

Les funcions bàsiques de qualsevol solució d’emmagatzematge al núvol són la sincronització i la compartició. La sincronització al núvol us ajuda a evitar la pèrdua de fitxers amb malfuncions del disc dur i compartir us ajuda a enviar-los a altres persones. Veurem més informació sobre com s’enfronta a Woelkli amb les que trobareu a la secció següent. Aquí, veurem funcions que no són habituals entre els serveis d’emmagatzematge al núvol.

Woelkli no s’integra amb Office Suite o la suite d’oficines de Google, però funciona amb els seus homòlegs, OnlyOffice Online Editor i Collabora Online Office. Aquests serveis es superposen a moltes funcions, però difereixen pel que fa als formats compatibles. Segons els formats que utilitzeu, només en necessitareu.

woelkli-only-office

Ha tingut la sort perquè has de pagar per integrar-los a Woelkli. Collabora Online Office és de 20,12 dòlars mensuals per 20 connexions simultànies. OnlyOffice Online Editor Community Edition proporciona el mateix nombre de connexions pel mateix preu. OnlyOffice Online Editor Enterprise Edition ofereix 50 connexions per 80,49 dòlars al mes.

woelkli-collabora-online

Podeu trobar serveis que no requereixen que pagueu per editors en línia a la nostra llista del millor emmagatzematge en núvol per a la col·laboració.

woelkli-previsualització fotogràfica

Podeu previsualitzar les fotos en un bon previsualitzador bàsic i fàcil d’utilitzar. L’aplicació web també us permet crear àlbums i compartir-los amb els vostres amics i familiars. També podeu reproduir vídeos. Si necessiteu emmagatzemar moltes fotos i vídeos, llegiu la nostra guia sobre el millor emmagatzematge en línia per a fotos i vídeos.

Si necessiteu més opcions, inclosos organitzadors de fotografies fora de línia, consulteu el nostre millor article sobre programari de gestió de fotografies.

Woelkli no arriba a totes les marques quan es tracta de productes multimèdia perquè no pot reproduir fitxers d’àudio, per la qual cosa els entusiastes de la música han de consultar el nostre millor emmagatzematge en núvol per a la llista de música per obtenir un servei alternatiu..

Tanmateix, la versió disponible està disponible. Us permet tornar a arrossegar els fitxers a una versió anterior si cometeu un error o hi ha una corrupció a causa del ransomware.

notes de woelkli

Woelkli inclou una aplicació de notes integrada a la qual podeu accedir des del client web. Les seves opcions són bàsiques, per la qual cosa no pot coincidir amb les aplicacions del nostre millor article sobre aplicacions de presa de notes. Microsoft OneNote s’integra amb Microsoft OneDrive i és el màxim escollit d’aquesta llista. Obteniu més informació sobre aquest en el nostre comentari de Microsoft OneDrive.

També podeu treballar amb tasques mitjançant l’aplicació Tasques. Us permet crear, editar i sincronitzar-los. A més, podeu definir recordatoris, marcar les tasques com a importants i afegir-hi comentaris. Les tasques es poden compartir entre els usuaris que pertanyen al mateix compte multiusuaris.

Woelkli funciona amb WebDAV, de manera que podreu accedir als vostres fitxers sense haver de sincronitzar-los. Mitjançant WebDAV accedireu al vostre compte com a unitat remota de manera que pugueu accedir-hi sense haver de descarregar-los localment. És útil quan necessiteu estalviar espai. Si no coneixeu WebDav, llegiu la nostra guia WebDAV.

Si teniu molts contactes i necessiteu una manera de desar-los, podeu utilitzar l’aplicació Contactes. A més de guardar-los, podeu organitzar-los i sincronitzar-los entre l’escriptori i els dispositius mòbils. Podeu fer el mateix per a esdeveniments mitjançant l’aplicació Calendar. Si teniu molts fitxers podeu cercar-los mitjançant la barra de cerca.

Preu

Woelkli té un pla d’emmagatzematge gratuït d’1 GB que no fa que sigui adequat unir-se als serveis del nostre millor article d’emmagatzematge en núvol gratuït. Dit això, n’hi ha prou amb donar-vos a conèixer el servei i decidir si us serveix.

Els preus dels plans d’un sol usuari i multiusuaris no inclouen un 7,7 per cent d’IVA. Els plans de subscripció d’un sol usuari es troben entre els més cars del mercat.

Per 10 GB d’espai d’emmagatzematge, heu d’afegir 7,54 dòlars. pCloud Premium 2TB proporciona un espai d’emmagatzematge de 2 TB per l’equivalent a 8 dòlars mensuals si pagueu un any per endavant. Llegiu-ne més informació a la nostra revisió pCloud.

El proper pla de Woelkli, el nivell C2, duplica el preu i augmenta el vostre emmagatzematge cinc vegades fins a 50 GB puny. Els seus altres plans no ho fan gaire millor.

Els plans comercials també són cars i no ofereixen un emmagatzematge suficient per a les necessitats empresarials. El primer pla comença en 10 GBP per 402,45 dòlars anuals o 33,53 dòlars al mes, cosa que pot ser suficient per a un usuari únic que treballa principalment amb documents. El nivell C6 proporciona 100 GB, però té 8 dòlars al mes. El pla més gran et proporciona 500 GB i costa 83 dòlars al mes.

Obtenir usuaris il·limitats per un preu fix és molt bo, però Woelkli no proporciona gaire emmagatzematge. Amb molts usuaris en joc, el poc que s’ofereix d’emmagatzematge s’ofereixen ràpidament. Altres serveis d’emmagatzematge en núvol empresarial us permeten pagar per usuari, que pot ser més car si en teniu molts, però també és més flexible. També ofereixen més espai d’emmagatzematge.

Un d’aquests serveis és Sync.com. El seu pla Business Pro té un cost de 5 dòlars per usuari i proporciona a cadascun 1TB d’espai. Podeu obtenir més informació sobre els plans de Sync.com a la nostra revisió de Sync.com. Si teniu molts usuaris que necessiten col·laborar, el millor és consultar la nostra millor llista de proveïdors de sincronització de fitxers empresarials i compartir-los..

Si no sabeu quines funcions necessiteu, la nostra millor guia d’emmagatzematge en núvol us ajudarà a triar un servei.

Facilitat d’ús

woelkli-web-client

El client web de Woekli és atractiu, intuïtiu i fàcil d’utilitzar. També és ràpid. Un cop hi accedeixis, veuràs els fitxers en una llista o en una vista de quadrícula. Això és perquè l’aplicació Arxius està seleccionada de manera predeterminada. Podeu canviar d’aplicacions mitjançant la llista que hi ha a l’extrem superior esquerre. Les aplicacions que hi trobareu us poden mostrar les vostres activitats, galeries, contactes, calendari, notes i tasques.

Quan esteu a l’aplicació Arxius, el menú de l’esquerra us permet navegar entre tots els fitxers, fitxers recents, favorits i accions. La cantonada superior dreta conté el menú del compte, les notificacions, els contactes i la barra de cerca, que inicia la cerca tan bon punt comenceu a escriure.

El botó plus us permet penjar fitxers o crear una carpeta o fitxer de text. Podeu penjar-ho també amb arrossegar i deixar anar, però no sempre ens va funcionar. Per realitzar accions en un fitxer individual, heu de fer clic als tres punts i seleccionar una acció. És un enfocament adequat, però preferim fer un mètode més ràpid que feu clic amb el botó dret en un fitxer o una carpeta.

Podeu fer el mateix per a diversos fitxers o carpetes seleccionant-los i escollint una acció des de la part superior.

woelkli-desktop-client

L’ús del client d’escriptori és un altre tema perquè Woelkli es basa en Nextcloud i que requereix que realitzeu passos addicionals. Un cop hàgiu instal·lat Nextcloud, heu de connectar-vos a Woelkli. Ho feu introduint l’adreça del servidor Woelkli, el vostre nom d’usuari i la vostra contrasenya. Les guies per a diferents sistemes operatius estan disponibles en aquesta pàgina.

Tot i que els passos per connectar-se són simples, alguns usuaris principals poden preferir un enfocament més senzill. Podeu obtenir-ne un amb MEGA, que ofereix una bona experiència d’usuari, independentment del client que utilitzeu. Obteniu més informació al nostre comentari sobre MEGA.

El client de Woelkli segueix el model comú de sincronització desenvolupat per Dropbox, la qual cosa significa que té una icona de safata del sistema i una carpeta de sincronització. Podeu fer clic amb el botó dret a la icona de la safata per obrir el menú que us permet obrir la carpeta de sincronització Nextcloud o el client web. També podeu accedir a les aplicacions des del client web, veure els canvis recents i fer una pausa en sincronització des del mateix menú.

Un cop obriu el client, podreu veure quina connexió heu establert. En aquest cas, es tracta d’una única connexió a Woelkli. L’aplicació és fàcil de navegar mitjançant les pestanyes de la part superior, que us mostren les vostres connexions, activitats, configuracions generals i configuració de xarxa.

woelkli-mobile-client

L’aplicació per a telèfons intel·ligents és similar a les aplicacions d’altres serveis d’emmagatzematge al núvol. Un cop l’obriu, veieu una llista de tots els fitxers i carpetes, a més d’una icona més que us permet carregar fitxers, fer una foto i penjar-la i penjar contingut d’altres aplicacions..

Podeu utilitzar la icona de l’hamburguesa de l’esquerra per accedir a les vostres accions, notificacions, fotos, configurar càrregues automàtiques, veure fitxers suprimits i molt més.

Intercanvi d’arxius & Sincronització

woelkli-web-share

Podeu compartir fitxers mitjançant clients web, d’escriptori o mòbils. El client web et permet compartir fitxers convidant usuaris i configurant permisos i opcions adequats. Podeu fer el mateix quan genereu un enllaç. L’únic permís de fitxer és “es pot editar”, però es pot desactivar la descàrrega, que emula el permís “només de visualització”. Les carpetes utilitzen les mateixes opcions.

Preferiríem tenir opcions de permís en una finestra independent per facilitar la configuració dels usuaris.

Podeu millorar la protecció dels fitxers establint també una contrasenya o una data de caducitat. També podeu adjuntar una nota al destinatari. Si ja no necessiteu un enllaç de descàrrega, podeu suprimir-lo.

La pàgina “comparteix” mostra el que heu compartit amb els altres, el que altres han compartit amb vosaltres, el que heu compartit per enllaç i les vostres accions suprimides.

Per compartir carpetes o fitxers amb el client d’escriptori, aneu a la carpeta de sincronització i feu clic amb el botó dret al fitxer o carpeta que voleu compartir. A continuació, seleccioneu una de les opcions corresponents a Nextcloud al menú. Podeu copiar l’enllaç al porta-retalls, enviar-lo per correu electrònic o compartir-lo directament des del client, cosa que us permet utilitzar les mateixes opcions del client web.

Tingueu en compte que el fet de compartir directament requereix que tingueu contactes a Nextcloud.

L’aplicació per a mòbils permet crear un enllaç per copiar-lo i enganxar-lo o convidar usuaris o grups. També podeu utilitzar qualsevol aplicació compatible des del vostre telèfon intel·ligent per enviar un enllaç per compartir.

woelkli-desktop-sync

Podeu utilitzar el client d’escriptori per sincronitzar tots els fitxers o carpetes des del núvol o només alguns. A més, podeu seleccionar quines carpetes del vostre sistema de fitxers voleu sincronitzar amb el núvol. És fàcil fer qualsevol operació, però es podrien fer d’una manera més elegant.

Hem intentat sincronitzar la nostra carpeta de prova, però hem rebut un error que deia que no teníem prou espai d’emmagatzematge, tot i que sí. No vam experimentar el mateix problema que es va penjar a través del client web. Altres fitxers a part de la nostra carpeta de prova es van sincronitzar sense cap problema. Per veure com altres serveis d’emmagatzematge al núvol gestionen l’ús compartit, llegiu el nostre millor article d’emmagatzematge en núvol per compartir contingut.

Velocitat

Woelkli manté els teus fitxers en servidors a Suïssa. Per això, la vostra velocitat de transferència dependrà no només del proveïdor de serveis d’internet, sinó també de la proximitat que teniu dels prats alpins.

Vam estar relativament a prop en comparació amb la majoria del món quan vam realitzar les nostres proves mitjançant una connexió Ethernet a Belgrad, Sèrbia, amb una velocitat de càrrega de 6 megabits per segon i una velocitat de descàrrega de 100 Mbps..

La càrrega va trigar més temps del que devia tenir en teoria i va tenir una mitjana de 25 minuts, cosa que encara és bastant ràpida. La velocitat de descàrrega era encara millor, amb una mitjana d’un minut i 20 segons, que es troba entre els millors resultats de les proves.

Primer intent: Segon intent: Mitjà:
Temps de càrrega00:25:0000:25:3200:25:16
Temps de descàrrega00:01:1800:01:2100:01:20

De manera predeterminada, Woelkli penja i descarrega fitxers sense restringir l’amplada de banda. Si teniu un pla limitat o només necessiteu restringir l’amplada de banda per augmentar els recursos del vostre sistema, podeu accelerar la vostra velocitat si aneu a la pestanya “xarxa” del client..

Woelkli no utilitza la sincronització a nivell de bloc perquè això podria interferir amb la seva implementació de coneixement zero.

Seguretat

Tenir una bona seguretat no és opcional perquè Internet té molts ciberdelinqüents. La seguretat de Woelkli es basa en les funcions de seguretat de Nextcloud, formidables. Entre ells, el més important és el xifrat de coneixement zero, el que significa que Woelkli no pot llegir els vostres fitxers. Per trobar altres serveis de coneixement zero, consulteu el nostre millor article sobre serveis d’emmagatzematge en núvol de coneixement zero.

De manera predeterminada, Woelkli inhabilita la recuperació de contrasenya perquè sigui compatible amb els seus requisits de coneixement zero. Si voleu recuperar la vostra contrasenya, heu d’habilitar-la a la pàgina “seguretat” de la configuració del vostre compte. Si ho feu, però, ja no sereu protegits per encriptació privada.

Woelkli utilitza el protocol TLS per protegir els fitxers en trànsit de transgressions, com ara atacs man-in-the-middle i xifratge AES de 256 bits, que rascola els teus fitxers en repòs..

Woelkli també té autenticació de dos factors. És una característica fantàstica per evitar que persones malintencionades que hagin robat la vostra contrasenya accedeixin al vostre compte. També podeu sol·licitar una contrasenya i una clau única basades en el temps per iniciar la sessió. D’aquesta manera, no us heu de dependre d’ella. En lloc d’això, hauríeu d’assegurar-vos que teniu una contrasenya forta, per començar.

Els usuaris professionals poden escanejar els seus fitxers mitjançant ClamAV per protegir els seus dispositius contra virus, troians i molt més.

Privacitat

Oriented.net és propietari de Woelkli i la seva política de privadesa diu que la recollida d’informació personal només es requereix quan envieu una sol·licitud a través d’un dels seus formularis de sol·licitud, truqueu per obtenir més informació sobre els seus serveis o productes o comunicar-vos amb el seu suport tècnic..

Oriented.net no ven ni revela informació personal a tercers afiliats o no afiliats en cap circumstància, excepte quan es requereixi per llei per protegir els seus drets i propietats.

Com que Woelkli es basa en Nextcloud, també hem comprovat la política de privadesa de Nextcloud. Diu que Nextcloud Files, que és la base de Woelkli, només es comunica amb servidors i no envia dades a nextcloud.com.

Nextcloud també compleix el Reglament general de protecció de dades, la llei de privadesa paraigua per als ciutadans de la UE. Podeu obtenir més informació al nostre guia GDPR.

Com que Woelkli utilitza xifratge privat, és a dir, els vostres fitxers es xifren amb la vostra clau de xifrat privat, no té accés al contingut dels vostres fitxers. A més, diu que no comparteix cap informació personal que proporcioneu amb tercers.

El xifratge privat és la millor manera de garantir la vostra privadesa, però encara ens agradaria veure una política de privadesa dedicada, detallada i fàcil de llegir, de manera que els usuaris podrien assegurar-se quina informació recopila Woelkli i com la utilitza. Un bon exemple d’aquesta política és la política de privadesa de Tresorit. Podeu llegir més informació al nostre comentari de Tresorit.

Servei d’atenció al client

woelkli-help

Woelkli no ofereix assistència als usuaris gratuïts, però proporciona assistència telefònica i de correu electrònic durant l’horari comercial als usuaris de Pro. Abans de contactar directament amb Woelkli, podeu utilitzar les seves preguntes freqüents i el manual d’usuari Nextcloud per esbrinar la resposta al vostre problema. Les preguntes freqüents són més fàcils de llegir, i us ajudaran amb problemes habituals. Tanmateix, les respostes amb imatges o vídeos serien útils.

El manual Nextcloud es divideix en categories per facilitar la cerca de respostes a les vostres preguntes. Si no us serveix, hi ha una barra de cerca a l’esquerra que podeu fer servir. Tot i així, volíem veure articles dedicats per a Woelkli, igual que molts altres serveis d’emmagatzematge en núvol.

Vam contactar amb l’assistència tècnica com a usuari gratuït i vam obtenir una resposta al cap d’un parell de dies. Aquesta és una resposta lenta, però cal esperar que Woelkli diu que no proporciona suport al pla gratuït.

El Veredicte

Woelkli és un servei fort amb diversos inconvenients. Disposa d’un servei d’atenció al client decent, inclòs suport de correu electrònic i telèfon. Aquestes dues opcions només estan disponibles per als clients que paguen. Els plans pagats són el principal defecte de Woelkli perquè és un dels serveis més cars del mercat.

Podríem dir que el preu està justificat tenint en compte el seu fort conjunt de funcions, però això suposaria els serveis que coincideixen o superen les seves característiques sense fer-vos pagar un braç i una cama i proporcionar complements de col·laboració gratuïts. Dit això, és fantàstic que Woelkli ofereixi un xifrat privat, juntament amb altres funcions de seguretat. Les seves velocitats de transferència també són excel·lents.

Hi ha disponibles bones funcions de compartició i control de contingut, així com les funcions de sincronització necessàries. L’experiència d’usuari de Woelkli també és satisfactòria, i el client web fa brisa.

Què en penses de Woelkli? Justifica el seu preu elevat o aneu a buscar una solució amb millor valor? Podeu consultar les nostres ressenyes d’emmagatzematge al núvol per trobar-ne una. Feu-nos saber què en penseu als comentaris a continuació. Gràcies per llegir.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map