Revisió SecureSafe – Actualització 2020

Revisió SecureSafe

Dirigit gairebé exclusivament a persones que volen emmagatzemar fitxers petits i contrasenyes de forma segura, SecureSafe sembla voler evitar els gestors de contrasenyes i protegir l’emmagatzematge simultàniament. Cal dir que els resultats són més aviat diversos, com podeu llegir a la nostra revisió completa de SecureSafe.


Opinions sobre emmagatzematge al núvol

SecureSafe va ser llançat el 2008 per l’empresa DSwiss AG, amb seu a Zuric. Crea voltes digitals que proporcionen una gran seguretat en línia, de manera que no és sorprenent que tingui funcions úniques que la diferencien dels altres proveïdors d’emmagatzematge en núvol. En aquesta revisió SecureSafe, farem un cop d’ull a aquestes, a més de les altres funcions del servei..

Com el seu nom indica, posa la seguretat en primer lloc, cosa que podria fer que sigui capaç de competir amb els nostres serveis d’emmagatzematge en núvol més segurs, com també Tresorit, basat a Suïssa (consulteu la nostra revisió de Tresorit).

SecureSafe no és com els serveis principals d’emmagatzematge en núvol, ja que no ofereix gaire espai, opcions de col·laboració o col·laboració potents. Més aviat, SecureSafe apel·larà als usuaris que necessiten emmagatzemar de forma segura petits fitxers i contrasenyes. Si això us intriga, continueu llegint les dues categories detallades. En cas contrari, consulteu la nostra llista dels millors serveis d’emmagatzematge en núvol.

Alternatives per a SecureSafe

Fortaleses & Debilitats

Característiques

Els serveis d’emmagatzematge al núvol et permeten expandir-se més enllà de les capacitats del disc dur i col·laborar amb altres. Tanmateix, SecureSafe per a usuaris personals no funciona així, perquè l’espai d’emmagatzematge és limitat.

S’assembla més a una caixa forta petita on podeu emmagatzemar els vostres fitxers i contrasenyes de forma segura. Si necessiteu millorar el vostre treball en equip, llegiu el nostre millor article d’emmagatzematge en núvol per a l’article de col·laboració. Si busqueu un servei amb molt espai d’emmagatzematge, llegiu el nostre millor emmagatzematge en núvol per a la peça de fitxers grans.

Creació segura i segura en equip

El vostre “equip segur” us permet transferir dades de forma segura a altres membres de l’equip. Té diversos protocols de seguretat sobre els quals parlarem més a la secció de seguretat.

safe-safe-password-safe-safe-1

SecureSafe inclou un gestor de contrasenyes que us permet importar les vostres contrasenyes en un fitxer .csv o afegir contrasenyes manualment. Un cop ho hàgiu fet, podreu copiar el vostre nom d’usuari o la vostra contrasenya amb un clic o obrir un lloc web associat a ells i SecureSafe copiarà la vostra contrasenya al porta-retalls perquè l’enganxeu..

afegir contrasenyes segures i segures

Podeu separar les vostres contrasenyes per categories i veure la força de cada contrasenya individual. Ens agrada aquesta funció, però no coincideix amb els millors gestors de contrasenyes.

correu electrònic segur i segur

Si necessiteu mantenir el vostre correu electrònic segur, podeu utilitzar el correu-in, que us permet enviar correus electrònics, inclosos fitxers adjunts, directament a la caixa de seguretat privada. N’hi ha prou d’especificar la vostra adreça de correu electrònic de correu electrònic i enviar-la per correu electrònic; de forma alternativa, consulteu la nostra guia sobre com xifrar els vostres correus electrònics.

Un cop enviat, el correu serà a la vostra caixa forta. Podeu definir les notificacions perquè en rebin una de forma immediata quan hagi arribat un correu electrònic o una vegada per dia, setmana o mes. La vista predeterminada de Mail-In us mostra tots els fitxers, però només podeu filtrar-la per veure els documents si voleu. No podeu filtrar per altres tipus de fitxers.

Si treballes amb molts fitxers .pdf i imatges, pots utilitzar el .pdf i el visor d’imatges integrats per visualitzar-los en línia, cosa que fa que la descàrrega sigui innecessària..

Vista general de les característiques de SecureSafe

Logotip SecureSafewww.securesafe.com

Comença des de 150 dòlars mensuals per a 1 plans GBAll

Sincronitzar

Carpeta de sincronització

Sincronització a nivell de blocs

Sincronització selectiva

Gestió de l’ample de banda

Sincronitza qualsevol carpeta

Intercanvi d’arxius

Compartir enllaç de fitxers

Contrasenyes d’enllaç

Enllaça les dates de caducitat

Compartir carpeta

Permisos de carpeta

Límits de baixada d’enllaços

Carregueu enllaços

Productivitat

Vista prèvia del fitxer

Edita fitxers

Col·laboració a l’aplicació

Oficina en línia

Google Docs

Aplicació de notes

Reproducció de suports

Aplicacions mòbils

S’ha suprimit la retenció de fitxers

Versió

WebDAV

Seguretat

Xifratge At-Rest

Xifrat en trànsit

Protocol de xifrat
256 bits

Coneixement zero

Autenticació de dos factors

Ubicació del servidor
EU

Assistència

Assistència 24/7

Suport de xat en directe

Assistència telefònica

Assistència per correu electrònic

Fòrum d’usuaris

Base de coneixements

Diversos

Pla gratuït

Preu

SecureSafe ofereix quatre plans per a usuaris privats: Gratuït, Pro, Plata i Or. Gratuït proporciona 100 MB d’emmagatzematge i una contrasenya segura per a 50 contrasenyes.

A partir del pla Pro, podeu contactar amb l’assistència, utilitzar l’autenticació de dos factors, emmagatzemar contrasenyes il·limitades i utilitzar 1 GB d’emmagatzematge. Costa 1,50 dòlars al mes.

Silver té 4 dòlars mensuals i ofereix contrasenyes il·limitades de 20 GB i l’ús del visualitzador .pdf i d’imatges segur.

A més de les funcions anteriors, Gold augmenta el vostre emmagatzematge a 100 GB per 12,50 dòlars al mes i us permet actualitzar-lo si en necessiteu més.

Si bé els plans no ofereixen gaire emmagatzematge, no són cars, de manera que proporcionen un valor decent. Si busqueu plans que tinguin molt emmagatzematge econòmic, consulteu les millors ofertes en emmagatzematge en núvol o aneu directament a la nostra revisió de Sync.com i a la revisió de pCloud, ja que apareixen a la llista.

SecureSafe també ofereix plans de negoci. El pla d’un projecte de grup únic permet 10 GB d’espai d’emmagatzematge expandible per 4 dòlars per usuari al mes.

Si us subscriviu a una empresa, beneficiarà més del pla Per a empreses. Ofereix 100 GB d’emmagatzematge de l’empresa i 10 espais de treball, que es poden augmentar si cal.

Els dos plans de negoci tenen moltes funcions, incloses la versioning, la gestió de membres i el diari d’activitats. Per obtenir una llista completa, feu clic aquí.

Facilitat d’ús

El client d’escriptori segueix el model de sincronització comú desenvolupat per Dropbox. Utilitza una carpeta de sincronització que mostra el contingut del núvol i us permet carregar fitxers nous copiant-los. La icona de la safata del sistema us permet obrir la carpeta de sincronització ràpidament i ajustar la configuració.

El client funciona a Windows 7 i posteriors i a macOS, però no a Linux, per desgràcia. Si necessiteu emmagatzematge en núvol per a Linux, podeu trobar grans alternatives en el nostre millor emmagatzematge en núvol per a Linux.

Configuració segura-segura-escriptori

La configuració us permet canviar la freqüència de sincronització i quant temps abans es bloqueja la seguretat de la contrasenya. L’activitat segura del fitxer us mostra un historial d’operacions, com ara “crear carpeta local”, “descarregar” i “pujar”.

safe-safe-desktop-file-safe-safe

Podeu accedir a la configuració de la contrasenya i a la configuració segura des de la icona de la safata del sistema, però heu d’anar a la pestanya “Seguretat de fitxers” per entrar a les carpetes sincronitzades, que afegeix un pas innecessari. Per evitar-ho, us recomanem que feu una ullada a la nostra revisió Dashlane o a 1Password.

La interfície és clara i té colors contrastats que us ajudaran a veure el que esteu buscant. Tanmateix, les icones per mostrar l’estat de sincronització dels vostres fitxers no estan disponibles.

safe-safe-web-ui

La interfície web també és atractiva, clara i intuïtiva. L’ajustaràs ràpidament perquè s’assembla a un gestor de fitxers d’escriptori. Hi ha una estructura d’arbre a l’esquerra que us ajuda a navegar, una llista de fitxers a la dreta i una barra lateral que us proporciona un desglossament dels vostres fitxers per tipus. Curiosament, enumerava un fitxer .mp4 com a document.

Una altra peculiaritat és la incapacitat per eliminar fitxers de la vista de “tots els fitxers”. SecureSafe us permet anar a la vista de “documents” per fer-ho. Si voleu una experiència més intuïtiva, potser voldreu fer una ullada a la nostra revisió de Google Drive.

Podeu utilitzar la funció arrossegar i deixar anar o un botó per carregar. Quan pengeu una carpeta buida, veureu “arrossegar els fitxers aquí” a l’àrea on podeu deixar anar el fitxer. No es carregarà si el deixeu a sota d’aquesta zona. Dit això, el botó funciona com un encant. Si necessiteu una experiència d’usuari més sofisticada, podeu obtenir més informació a la nostra revisió de Dropbox.

L’aplicació mòbil està disponible per a Android i iOS. És fàcil d’utilitzar i mostra la informació necessària d’una manera clara. Permet accedir i previsualitzar fitxers .pdf, vídeo i text, però no documents d’Office. També podeu penjar fotos, vídeos i documents.

També té un servei d’emplenament automàtic que inclou el vostre nom d’usuari i contrasenya quan inicieu la sessió en una aplicació o lloc web. Tanmateix, heu d’escanejar l’empremta digital per utilitzar-la, de la mateixa manera que passa amb LastPass (llegiu la revisió LastPass).

Sincronització de fitxers & Compartir

La sincronització i la compartició de fitxers són funcions importants dels serveis d’emmagatzematge al núvol. SecureSafe fa un treball digne compartint, però no sincronitza. Podeu compartir els vostres fitxers mitjançant la funció SecureSend fent clic amb el botó dret i escollint “enviar de forma segura”, però no ho podeu fer amb les carpetes.

segur-segur-segur-enviar

Podeu adjuntar un missatge al destinatari i configurar un període de caducitat d’enllaç entre 10 minuts i un mes. Si sou un subscriptor Silver o Gold, podeu adjuntar una contrasenya a l’enllaç i rebre una notificació quan es faci servir per primera vegada..

Podeu veure les vostres accions a la pàgina “enviada”. Mostra l’adreça de correu electrònic del destinatari, la data de caducitat del vostre enllaç, el nombre de descàrregues i us permet suprimir la vostra participació. Hi ha serveis que ofereixen més opcions per compartir. Llegiu el nostre millor emmagatzematge al núvol per compartir article si és el que necessiteu.

carpeta segura-segura-sincronització

El client d’escriptori us permet establir un interval de sincronització que pot ser tan curt com cinc minuts o fins a vuit hores. Podeu copiar fitxers a la vostra carpeta de sincronització, però no es començaran a sincronitzar automàticament fora de l’interval que hagueu definit. Haureu de prémer manualment el botó “sincronització” de la pestanya “seguretat de fitxers”.

La manca d’icones que mostren l’estat dels vostres fitxers fa que sigui difícil descobrir què hi ha i no s’ha sincronitzat.

Velocitat

Es va trigar un minut i mig de mitjana a penjar un fitxer de 60 MB, que és igual al temps teòric que hauria de passar. Vam utilitzar una connexió WiFi fora de Belgrad, Sèrbia amb una velocitat de càrrega de 5 megabits per segon i una velocitat de descàrrega de 102 Mbps..

La sincronització a nivell de blocs accelera la transferència de fitxers que ja s’han carregat transferint només la porció canviada, però, malauradament, SecureSafe no la proporciona. Per a una impressionant capacitat de sincronització de fitxers, trieu un dels serveis del nostre millor emmagatzematge en núvol amb llista de sincronització.

Seguretat & Privacitat

La seguretat en línia és un factor important a l’hora d’utilitzar l’emmagatzematge en núvol. La millor protecció contra els pirates informàtics que roben la contrasenya, els atacs intermitjos i el ransomware és el xifratge en repòs i en trànsit i una bona seguretat del centre de dades. Encara és millor si utilitza xifratge final a extrem privat per protegir la vostra privadesa.

SecureSafe té una cura especial per proporcionar una gran seguretat. Utilitza AES 256 bits per xifrar els vostres fitxers abans de la càrrega i el repòs, així com SSL amb el mateix nivell de xifratge en trànsit.

Fins i tot podeu impedir que l’accés als vostres fitxers configureu fitxers encriptats només que siguin accessibles quan teniu la sessió iniciada. Quan tanqueu la sessió des del client d’escriptori, les carpetes xifrades es veuran buides. Aquesta és una característica útil si, per exemple, algú us roba l’ordinador portàtil.

El servei té una arquitectura criptogràfica de diverses capes que està disponible obertament i que ha estat provada per tercers.

Xifrat de forma segura i segura

Per a la màxima seguretat i privacitat, SecureSafe mai emmagatzema la vostra contrasenya. Això significa que compleix el coneixement zero, de manera que cap empleat pot llegir les vostres dades. L’avantatge és que el servei no pot restablir la vostra contrasenya si la perds.

Els vostres fitxers es guarden a dos centres de dades a Suïssa. Un es troba en un antic búnquer militar a les muntanyes. Com que es troben a Suïssa, els vostres fitxers es troben sota la protecció de les lleis de privadesa suïsses, que es troben entre les millors del món.

Els fitxers es copien tres vegades i s’emmagatzemen als dos centres de dades. Els centres fan vigilància 24 hores i tenen alarma automàtica. També se sotmeten a controls de vulnerabilitat externs per part dels principals experts en seguretat per garantir la seva seguretat.

SecureSafe ofereix una autenticació de dos factors per protegir el vostre compte en cas que algú us robi la contrasenya.

A més, els usuaris comercials obtenen la versió que us permet tenir diverses versions del mateix fitxer i us permet recuperar els vostres fitxers si us afecten un atac de ransomware.

Assistència

No hi ha cap fòrum d’usuaris per consultar, però hi ha tutorials de vídeo útils i una clara pregunta freqüent. Els subscriptors Pro, Silver i Gold poden enviar correus electrònics a l’assistència mitjançant el formulari d’assistència. Podeu definir el nivell de subscripció a Pro, fins i tot si feu servir el pla Gratuït, així que ho vam provar i vam obtenir una resposta un dia després.

Formulari de protecció segura

El servei de xat i el telèfon no estan disponibles, de manera que si teniu una emergència us quedareu bloquejats esperant un correu electrònic.

El Veredicte

SecureSafe és un servei interessant amb un parell de funcions noves (caixes de seguretat per a equips i contrasenyes), però no és competitiu amb altres serveis quan es tracta de funcions estàndard.

Compartir comparteix un bon control de contingut, però manca de compartir carpetes, cosa que facilitaria la compartició de diversos fitxers. La sincronització és de qualitat similar. Funciona bé, però no es sincronitza automàticament i requereix que ho feu manualment o que espereu que comenci l’interval de sincronització. La càrrega no es retarda ni es tanca, però falta la sincronització a nivell de bloc.

El servei brilla en una categoria, però, i aquesta és la seguretat. SecureSafe té un xifrat fort, autenticació de dos factors, encriptació privada de punta a punta i centres de dades fiables a Suïssa. Si es tracta d’una seguretat forta i d’un preu just per provar el servei. Si no és així, et recomanem que consultis les altres revisions d’emmagatzematge en núvol.

Què en penses de SecureSafe? Ho fem saber en els comentaris a continuació. Gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me