Revisió MiMedia – Actualització 2020

Revisió MiMedia

MiMedia és un interessant servei que se centra principalment en arxius multimèdia. Ofereix molt per als usuaris, inclòs un esquema de preus prou amigable, però la seva interfície i el seu sistema de suport podrien utilitzar algunes millores definitives.


Opinions sobre emmagatzematge al núvol

MiMedia és un proveïdor d’emmagatzematge en núvol personal que es centra en emmagatzemar les vostres fotos, vídeos, música i documents. Es va llançar el 2010 per ajudar-vos a organitzar i gestionar els fitxers que contenen els vostres records i documents. En aquesta revisió MiMedia, veurem com la companyia va aconseguir fer-ho i quines altres característiques ofereix per convertir-la en una bona alternativa de Dropbox.

Té bones velocitats de càrrega, funcions interessants i preus decents, però MiMedia necessita millorar el seu suport i l’experiència de l’usuari si vol competir amb els millors proveïdors d’emmagatzematge en núvol. Si voleu saber-ne més, llegiu. Entrarem en detalls sobre àrees específiques del servei i reflexionarem al final.

Alternatives per a MiMedia

Fortaleses & Debilitats

Característiques

Els serveis d’emmagatzematge al núvol faciliten el trasllat del treball al núvol, compartiu els fitxers i col·laboreu amb d’altres. També redueixen la vostra dependència del disc dur, que es podria trencar o bloquejar.

MiMedia us permet penjar documents, però no podeu editar-los ni col·laborar-hi. Els serveis es centren més en els fitxers multimèdia. Si necessiteu un servei d’emmagatzematge al núvol que sigui bo amb fotos i vídeos, però també és compatible amb molts altres tipus de fitxers i ofereix moltes funcions, llegiu el nostre millor emmagatzematge en núvol per a fotos i vídeos..

Si preferiu saltar la llista i llegir sobre la selecció superior, consulteu la nostra revisió pCloud.

Quan pengeu fotos, MiMedia les mostra a la pàgina “fotografies”. Només podeu ordenar-los per data presa i data afegida. Filtre pot seleccionar totes les fotos o només els vostres favorits, que marqueu fent clic a la icona del cor.

També podeu afegir subtítols a les vostres fotos.

mimedia-webb-aplicació per any

Si feu clic a l’any que hi ha a l’extrem superior esquerre de la pàgina de “fotos”, podreu veure les fotografies ordenades per mes i any. Accedir-hi pot ser un dolor. L’aplicació ens va navegar cap a un any diferent de la que vam fer clic.

La icona de cerca a la part superior dreta us permet cercar les fotografies per nom. El menú principal té diverses funcions: “favorits”, “aquest dia”, “descobrir”, “col·leccions” i “MiDrive”. “Preferits” presenta els vostres suports favorits.

“Aquest dia” us mostra una animació que consisteix en les fotografies fetes en un dia determinat acompanyades de música de fons.

“Descobrir” escaneja les vostres etiquetes i mostra les vostres fotos en grups segons aquestes. També mostra un mapa de Google, que creiem que se suposa que és el lloc on vas fer les fotos, però la funció encara està en desenvolupament.

“Col·lecció” agrupa les teves fotos i vídeos, mentre que “MiDrive” és un espai on pujar fitxers i convidar usuaris. En parlarem més a la categoria de compartició que es descriu a continuació. Podeu deixar comentaris a les fotos i editar-ne el disseny.

Quan feu clic a una foto, podeu veure-la ampliada i modificar-la. Només hi ha una opció d’edició de fotos: girar. Penseu que es tracta d’un servei dedicat als fitxers multimèdia, que esperàvem que tingués opcions bàsiques d’edició. Hi ha altres aplicacions, incloses Flickr i 500px, totes dues que es troben a la nostra millor llista d’aplicacions de gestió de fotografies.

Amb la foto ampliada, podeu compartir-la, afegir-la a una MiDrive o col·lecció, gestionar-ne les etiquetes, descarregar-la o eliminar-la.

L’aplicació d’escriptori MiMedia també us permet utilitzar-la per especificar fonts del núvol per al fons de pantalla d’escriptori. L’interval de temps per canviar fons de pantalla pot ser de 10 segons o fins a un dia. El mateix passa amb el salvapantalles.

Preu

El preu és el millor si el servei té plans de bon valor, cosa que significa que obtindreu molt el vostre dòlar. Més emmagatzematge per menys, diversos plans i moltes funcions, són bons indicadors per obtenir un bon valor. Si els plans barats són la vostra principal preocupació, consulteu les nostres millors ofertes en emmagatzematge al núvol.

També ens agrada veure un pla o prova gratuïta, de manera que podeu provar el servei. MiMedia té quatre plans, que difereixen per la quantitat d’emmagatzematge que ofereixen.

El pla gratuït, anomenat Starter, proporciona 10 GB d’emmagatzematge. No és molt, però és suficient per emmagatzemar alguns dels vostres fitxers multimèdia i donar-vos a conèixer el servei.

El següent pla, Basic, cobra 7,99 dòlars al mes, o 85 dòlars per a l’any, i us proporciona 500 GB d’emmagatzematge.

Si necessiteu més, podeu subscriure-vos al pla Plus, que ofereix 1 TB per 9,99 dòlars al mes o 100 dòlars anuals. És un valor excel·lent, però Sync.com, el nostre màxim detallat en emmagatzematge al núvol, ofereix 2 TB per 96 dòlars anuals. Per obtenir més informació, consulteu la nostra crítica de Sync.com.

MiMedia té el seu propi pla de 2 TB, anomenat Premium, però costa 15,99 dòlars al mes o 160 dòlars l’any. Queda molt lluny del millor valor del mercat.

Facilitat d’ús

MiMedia està disponible per a Android, iOS, Windows i macOS. També hi ha una aplicació web que té una interfície moderna atractiva i fàcil d’utilitzar.

A la portada es mostra una col·lecció de fotos a la part principal del menú principal. El menú és a prop de la meitat de la pàgina i mostra les vostres opcions. El costat esquerre presenta els tipus de fitxers que podeu penjar. En fer-ne clic, us enviarà a la pàgina corresponent. El costat dret us permet accedir a les funcions i al perfil d’usuari.

Quan us deixeu fora de la pàgina principal, el menú es transforma en un botó a la part superior esquerra que mostra les vostres opcions quan el passeu per sobre. Una atractiva característica d’arrossegar i deixar anar fàcil de penjar fitxers.

La càrrega es porta a la dreta de les notificacions que no cobreixen l’àrea de treball, de manera que podeu continuar treballant mentre espereu que finalitzi.

Desplaçar-se per les fotos no és tan suau com podria ser, perquè les miniatures de la imatge apareixen primer borroses i triguen un segon per aguditzar-se prou perquè puguis veure la foto real.

Eliminar fotos no és molt millor perquè heu de seleccionar-les manualment, cosa que resulta molesta i terrible si teniu molt a fer. Google Fotos us permet seleccionar i anul·lar la selecció de les vostres fotos d’una manera fàcil d’utilitzar, així que comproveu-la si voleu una millor experiència d’usuari.

Reproduir vídeos funciona sense embuts, però no es pot dir del mateix per a la música. No podeu fer clic en una pista per reproduir-la. En canvi, cal seleccionar-lo i, a continuació, afegir-lo a la cua. A més, la pista no ens va començar a reproduir.

Sincronització de fitxers & Compartir

mimedia-desktop-app-start

Només podeu sincronitzar fotos, vídeos, música i documents i les aplicacions d’escriptori les busquen automàticament. Selecciona tots els fitxers que troba i us dóna l’opció d’excloure fitxers individuals o de tipus seleccionant els botons aplicables a la part superior. Podeu definir els paràmetres d’exclusió automàtica al menú de configuració.

mimedia-desktop-desktop-app-download-content

Podeu penjar fotos des de l’ordinador, les xarxes socials i altres emmagatzematges al núvol. Entre les fonts possibles es troben Dropbox, Facebook, Flickr, Google i Instagram. Hem provat Flickr i hem quedat bloquejats al menú de les carpetes seleccionades. Quan vam provar Google, no va passar res. N’hi ha prou amb dir-ho, la càrrega de fonts externes necessita ser corregida.

L’aplicació d’escriptori no segueix el model de sincronització clàssic perquè no hi ha cap carpeta de sincronització específica. Més aviat, MiMedia busca els fitxers compatibles i us mostra una llista de carpetes que els contenen. De manera predeterminada, seran seleccionats, però podeu triar i triar.

Podeu fer clic amb el botó dret en qualsevol carpeta del gestor de fitxers del sistema i escollir l’opció “Carregar una vegada” de MiMedia. Funciona com sincronitzar una carpeta amb altres serveis. 

Si voleu “sincronitzar” el contingut, heu de seleccionar la icona d’engranatge petita de l’aplicació d’escriptori, aneu a “descàrregues” i, a continuació, feu clic a “descarrega ara”.

mimedia-webb-app-share

Podeu compartir fotos senzilles o múltiples a Facebook o Twitter o a través de correu electrònic.

mimedia-new-midrive

Si necessiteu col·laborar amb altres, podeu crear un MiDrive, que és com una col·lecció per a les vostres fotos que us permetrà convidar a la gent a participar-hi..

mimedia-webb-app-midrive

Velocitat

Es van trigar uns 12 minuts de mitjana a penjar 525 MB de fotos, el més ràpidament teòricament possible. La nostra connexió es va realitzar mitjançant WiFi fora de Belgrad, Sèrbia amb una velocitat de càrrega de 6 megabits per segon i una velocitat de descàrrega de 102 Mbps..

Al primer intent, van quedar un parell de fotos, però es van penjar, independentment.

Seguretat & Privacitat

Treballar en línia, inclòs l’emmagatzematge dels fitxers al núvol, té riscos. Un cop els fitxers estiguin en línia, els hackers i altres persones malintencionades no dubtaran a orientar-los. Això significa que una bona seguretat és obligatòria.

La seguretat al núvol utilitza molts protocols i xifrats per protegir els vostres fitxers en transito i en repòs. Inclouen el protocol TLS per aturar els atacs man-in-the-middle, autenticació de dos factors per evitar l’accés si algú roba les vostres credencials d’inici de sessió i el xifratge privat de final a extrem per assegurar la vostra privadesa mantenint a qualsevol persona que no llegeixi la vostra Fitxers.

MiMedia no n’utilitza moltes, però xifra els fitxers durant la transferència mitjançant xifratge SSL de 128 bits. Un cop al servidor, l’arquitectura redundant manté les vostres dades a perill d’accidents.

L’empresa també es compromet a la privadesa dient que només algú amb les vostres credencials pot accedir a les vostres dades, així que assegureu-vos que creeu una contrasenya forta o que utilitzeu un dels nostres millors gestors de contrasenyes.

Assistència

suport mimedia

MiMedia té unes preguntes freqüents dividides en moltes seccions, cosa que facilita trobar el que busqueu. Les seccions inclouen “compte”, “seguretat”, “aplicació mòbil” i molt més. Una barra a la part superior de la pàgina us permet escriure la vostra pregunta per filtrar els temes. També diu que podeu “fer” la pregunta, però no hi ha cap formulari per presentar-lo a l’equip d’assistència.

Dit això, hi ha un formulari al qual podeu accedir a la pàgina “sobre nosaltres” i fer clic a l’enllaç “per arribar-nos”. La pàgina va mostrar un parell d’errors quan la vam obrir i vam informar que calia fer correccions abans de enviar la nostra pregunta, però no va deixar clar quines eren aquestes.

No es menciona l’assistència telefònica i de xat de manera que suposem que no estan disponibles.

Pensaments finals

MiMedia és un servei que us permet gestionar els vostres fitxers i documents multimèdia. Té funcions que et permeten filtrar-les i crear col·leccions. MiDrive és interessant, ja que permet convidar a altres persones a la vostra col·lecció i obtenir el seu comentari.

Dit això, la facilitat d’ús necessita treballar. Les operacions bàsiques, com suprimir i seleccionar fotografies, són una feina, desplaçar-se per fotos és tediós i reproduir música no funciona.

No experimentareu la velocitat de càrrega lenta amb MiMedia. La seguretat és decent, amb protecció per als vostres suports durant la transferència i l’arquitectura de servidor redundant per tal de protegir els vostres fitxers. No es pot dir el mateix sobre l’assistència, ja que només té una FAQ i un formulari de contacte que no funciona.

Si necessiteu un servei de primer nivell per gestionar els vostres suports, hauríeu de consultar les revisions d’emmagatzematge en núvol, però si no teniu molts fitxers, heu de carregar-los ràpidament i no us molesten un parell de qüestions més ràpides, consulteu MiMedia un tret.

Què en penses de MiMedia? Ho fem saber en els comentaris a continuació. Gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me