Revisió ADRI – Actualitzada 2020

Revisió ADRIURE

Un proveïdor d’emmagatzematge en núvol barat i versàtil, ADrive té massa problemes perquè nosaltres ho recomanem a qualsevol.


Opinions sobre emmagatzematge al núvol

Aconseguir promeses i promocions.

Existeix nombroses funcions valuoses que afirma proporcionar, però la seva implementació només està trencada. El que és funcional demostra un potencial, però el servei és reduït per problemes de seguretat i privadesa, una experiència terrible de l’usuari i un error en proporcionar algunes de les funcions més bàsiques com la sincronització automàtica..

ADrive compta amb suport SCP, SFTP, Rsync i WebDAV, velocitats sòlides i funciona com a còpia de seguretat i emmagatzematge en núvol, de manera que si es tracta de funcions imprescindibles, potser val la pena provar-ho. ADrive ofereix una prova gratuïta de 60 dies i no cal la targeta de crèdit, de manera que podeu decidir-vos per si mateix a ADrive.

Seguiu llegint per veure on ADVER compleix les seves promeses i on es compleix. Per obtenir una altra solució d’emmagatzematge que admet SFTP i WebDAV, consulteu la nostra revisió de Livedrive. Per a qualsevol altre servei, consulteu el nostre article sobre els millors serveis d’emmagatzematge en núvol.

Fortaleses & Debilitats

Tot i que ADrive té algunes funcions convenients, té tants problemes que és difícil de recomanar. Bona part del que promet ADrive no funciona.

Alternatives per ADrive

Característiques

Si visiteu ADrive, trobareu una llarga llista de funcions molt prometedores. El poder de col·laborar en fitxers perfectament, la capacitat de treballar en documents de Microsoft Office al navegador amb Zoho i el suport per a tots els sistemes operatius principals semblen excel·lents, però ADrive no segueix.

La col·laboració es trenca. Si tracta d’utilitzar una carpeta compartida, simplement retorna l’error: “el directori no existeix.” L’edició al navegador també es trenca: fer clic a “editar amb Zoho” no fa res. Si voleu aquestes funcions, haureu de buscar alguna cosa com Google Drive (consulteu la nostra revisió de Google Drive), que compta amb una forta assistència de col·laboració i una suite d’oficines, o Microsoft OneDrive (consulteu la nostra revisió OneDrive) si Office Online és obligatori. -haveu.

Si bé ADrive és funcional a Windows i Android, l’aplicació iOS s’ha tret de la botiga d’aplicacions. ADrive assegura que “treballa per recuperar l’aplicació d’Adrive a Apple App Store”, però és impossible saber quant temps trigarà.

També hi va haver problemes amb l’aplicació macOS. El paquet es pot descarregar al lloc web d’ADrive, però no s’instal·la de manera neta. Primer, ADrive no és un desenvolupador identificat, és a dir, que la companyia no ha trigat a registrar-se a Apple per assegurar-se que el seu programari funciona correctament amb macOS.

En segon lloc, quan vaig intentar instal·lar l’aplicació en macOS, hi va haver un error. Vaig provar amb el mateix Sierra Beta i OS X El Capitan el mateix resultat.

ADrive compleix la seva promesa de compatibilitat amb Windows. La instal·lació per a Windows 10 segueix el procés habitual de fer clic al botó “continuar” fins que no s’hagi acabat.

Més enllà de la muntanya de promeses fallides d’Adrive, hi ha algunes funcions que funcionen realment. L’ús compartit d’enllaços, per exemple, té totes les funcions que busquem aquí a Cloudwards.net. Podeu triar un límit de descàrrega, data de caducitat i una contrasenya per a qualsevol fitxer que vulgueu compartir.

El client Windows d’ADrive també inclou algunes eines útils malgrat la seva falta de promoció al lloc web d’ADrive. Podeu configurar ADrive per sincronitzar o fer còpia de seguretat de qualsevol carpeta del vostre ordinador i fer-ho amb configuracions personalitzables. Els usuaris avançats també poden trobar-hi ajuda per a SCP, FTP, SFTP, Rsync i WebDAV.

Preu

ADrive reclama al seu lloc web que tingui els “plans de preus més baixos de la indústria”. Tot i que això no té garantia per a cap compromís, però sí el més llarg, els preus són raonables. Encara és més car que molts dels nostres millors proveïdors d’emmagatzematge en núvol.

També es podria veure un pla gratuït, però ADrive va tancar el pla anterior de 50 GB. Tanmateix, hi ha una prova gratuïta de 60 dies, de manera que no cal que comprometeu els vostres diners abans d’utilitzar-la.

Obteniu detalls sobre preus de negocis aquí.

La versatilitat d’ADrive també és agradable de veure. Podeu adaptar el vostre paquet d’emmagatzematge a les vostres necessitats i subscriure-us els pagaments cada mes, any, dos anys o tres anys. Com que els plans d’ADrive han canviat en el passat, hauríeu d’iniciar sessió amb precaució durant un termini llarg de tres anys.

Facilitat d’ús

ADrive és un malson a utilitzar. La meitat de les funcions que s’anuncien simplement no funcionen de certa manera. Algunes opcions no hi són. Altres no es comporten correctament.

Per exemple, la versió no es pot utilitzar. Si feu clic a “restauració de fitxers”, se us portarà a un menú on podeu triar una data per tornar-la. Aquest menú, però, no té dates per escollir.

També tindreu l’opció de “previsualitzar la pestanya nova” dels fitxers seleccionats, però, només en descarregaré el fitxer. El que funciona sovint és difícil d’utilitzar.

La interfície d’usuari té una aparença molt datada, sobretot al navegador. ADrive compta amb dos fitxers carregats de navegadors: un no admet les carpetes, mentre que l’altre requereix que hàgiu activat els applets i executi Java, un enfocament obsolet que evita la competència.

Intercanvi d’arxius & Sincronització

La sincronització d’ADrive és tècnicament funcional i la capacitat de sincronitzar carpetes diferents de la carpeta “ADriveSync” existent és pràctica per treballar amb les estructures de fitxers existents. Tanmateix, falla de manera important en comparació amb altres serveis, com podeu llegir a la nostra revisió de Sync.com o a la revisió de pCloud.

ADRI sincronitza amb una freqüència màxima cada 15 minuts. Un dels avantatges principals per a la majoria de solucions d’emmagatzematge en núvol és que, fins i tot si l’ordinador es trenca quan esteu enmig d’una tasca, no us haureu perdut l’últim desat. Podeu fer canvis valuosos en un fitxer en 15 minuts. Perdre això perquè ADrive no es sincronitza automàticament com la majoria dels serveis seria una frustració important.

Quan es té en compte la funció de col·laboració completament trencada, ADrive es converteix en una venda difícil. Si podeu passar per alt aquests problemes, ADrive té un enllaç personalitzable que permet mantenir els enllaços segurs amb una contrasenya, data de caducitat i límit de descàrrega..

Velocitat

Les velocitats d’ADrive són impressionants. Per posar-lo a prova, he utilitzat la carpeta de prova Cloudwards estàndard d’aproximadament 1 GB amb la meva connexió de 92,86Mb / s a ​​baix i 11,90Mb / s. Aquests són els resultats:

Fitxer de prova 1031MB:
Temps de càrrega: velocitat de càrrega: temps de descàrrega:
Velocitat de descàrrega:
Prova 1:745s11,1Mb / s397s20,8Mb / s
Prova 2:775s10,6Mb / s42319,5Mb / s
Mitjana:76010,9Mb / s41020,2Mb / s

Durant la càrrega, ADrive gairebé va saturar la meva xarxa. La descàrrega va ser lleugerament menys impressionant, tot i que el fet de tocar menys de set minuts demostra que les velocitats d’ADrive són encara molt útils.

Seguretat & Privacitat

L’ADrive és bàsicament una pila de banderes vermelles quan es tracta de seguretat i privacitat. Immediatament després de registrar-se, era evident que la seguretat no arribaria primer. La pàgina d’inici de sessió no s’ha xifrat. Seria normal que un servei tingués una pàgina d’inici de sessió HTTPS, però ADrive va escollir HTTP. Això significa que les vostres credencials podrien ser vulnerables.

Si utilitzeu una VPN us pot mantenir segur en casos com aquest, això no és un problema que haureu de tenir quan utilitzeu un servei en núvol. També preocupava que ADrive optés per preguntes de seguretat per a la recuperació de contrasenya. Les preguntes de seguretat són obsoletes i insegures.

ADrive tampoc té cap menció de xifrar les dades en repòs. L’abast de la seguretat declarada d’ADrive és xifrar els vostres fitxers en trànsit amb TLS. Les preocupacions tampoc s’aturen aquí.

Nosaltres, a Cloudwards.net, recomanem precaució quan s’utilitzi un proveïdor que no té coneixement de zero, ja que fins i tot bons propòsits poden provocar incompliments de seguretat si el proveïdor és piratat o obligat per un tribunal. A ADrive, ni tan sols sembla que vulgueu tenir cura de la vostra privadesa.

ADrive es reserva el dret a inspeccionar els vostres fitxers si se us sospita que es faci mal ús per qualsevol motiu. ADrive afirma en els seus termes de servei que té exclusiva discreció sobre com es mouen i s’utilitzen les vostres dades, donant-li al servei molta potència sobre els vostres fitxers..

La seguretat amb ADrive és subparosa i la privadesa és extremadament important. L’única cosa que ADrive va fer correcte en aquest departament és no vendre la vostra informació personal als anunciants. És poc consolar amb un servei que d’altra manera només hauria de ser utilitzat per aquells que no es preocupin per la seguretat i la privadesa.

Servei d’atenció al client

ADrive compta amb una àmplia atenció al client. Totes les meves sol·licituds es van respondre el mateix dia. Si alguns serveis tenen temps d’espera de tres dies o més, és bo. Les respostes són útils, si no especialment expansives. Si feu preguntes, obtindreu respostes. Si no esteu segurs de què demanar, potser trigareu més.

ADrive també ofereix suport telefònic i un fòrum d’usuaris. El fòrum d’usuaris necessita millorar. Com la majoria del lloc web d’ADrive, està molt desactualitzat. També requereix que tingueu un compte no només per publicar-vos, sinó per visualitzar les publicacions d’altres. Aquest mur podria tenir alguna cosa a veure amb la manca d’activitat de la comunitat.

Tot i això, ADrive té membres de l’equip que controlen activament els fòrums i responen a publicacions. Publicar als fòrums d’alguns proveïdors pot resultar com cridar a un buit, però amb ADrive seran escoltats, fins i tot si no hi ha prou membres de la comunitat per formular una discussió real.

El Veredicte

ADrive no destaca en cap àmbit. El seu suport és decent. Les seves velocitats estan bé. També és molt car. Però hi ha altres proveïdors amb un millor suport. Hi ha altres proveïdors que coincideixen i superen el rendiment d’Adrive en velocitat. Malgrat els seus preus assequibles, encara no és la solució més barata en la majoria dels casos.

Amb la seva llarga llista de funcions trencades, ADrive és una empresa difícil de vendre. La seva oferta de suport SFTP i WebDAV és certament important per a alguns usuaris avançats, però també no és única. Livedrive també té aquestes funcions professionals, encara que no tenen petites opcions d’emmagatzematge.

Més enllà d’això, la manca de privacitat i seguretat d’ADrive hauria de ser una preocupació principal per a la majoria dels usuaris. A menys que les vostres dades no siguin sensibles de cap manera, ADrive no ho tallarà.

Hi pot haver alguns casos nínxols que compleix ADrive, però, per a la majoria dels usuaris, hi ha ofertes millors en qualsevol altre lloc. ADrive s’ajusta a les vostres necessitats específiques o estareu buscant a un altre lloc? Ho fem saber en els comentaris a continuació. Gràcies per llegir.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map