Revisió 4Sync: actualització 2020

Revisió 4Sync

4Synch és un servei d’emmagatzematge en núvol força interessant que sembla principalment centrat en l’emmagatzematge i en la compartició de fitxers multimèdia. Això fa un bon treball, tal com descrivim en aquesta revisió 4Sync, però la seva manca de flexibilitat fa que sigui poc atractiu per a molts usuaris.


Opinions sobre emmagatzematge al núvol

4Sync no és el vostre servei d’emmagatzematge en núvol d’execució. És més senzill que la majoria i s’ha centrat en emmagatzemar fitxers multimèdia. Això no vol dir que no es poden emmagatzemar altres tipus, però el servei no té aplicacions que funcionin amb ells. En aquesta revisió 4Sync, us donarem un aspecte detallat de les seves característiques i us explicarem què us falta.

Tot i que no és un dels nostres millors serveis d’emmagatzematge en núvol, pot ser que sigui un concursant per al millor emmagatzematge en núvol de la llista de fotos i vídeos. 4Sync no pot coincidir amb el valor de pCloud, però, que ocupa el primer lloc en aquesta llista, de manera que llegiu la nostra revisió de pCloud si voleu emmagatzemar les vostres fotos i vídeos per a una oferta..

4Sync té velocitats de sincronització ràpides i bones opcions de sincronització i compartició, però necessita millores en altres categories. Per a la resta d’aquest article, parlarem detalladament de les funcions i us explicarem com funcionen.

Alternatives per a 4Sync

Fortaleses & Debilitats

Característiques

4Sync està dissenyat per ajudar-vos a emmagatzemar els vostres fitxers importants al núvol i accedir-hi a qualsevol lloc, a casa o des de qualsevol lloc. Podeu sincronitzar entre dispositius web, escriptori, mòbils i tauletes.

Podeu fer una còpia de seguretat de l’ordinador fins a un punt utilitzant-lo, però hauríeu d’utilitzar un servei de còpia de seguretat en núvol. Si voleu saber més sobre la diferència, llegiu la nostra explicació. Si necessiteu fer una còpia de seguretat de l’ordinador, consulteu la nostra millor llista de còpia de seguretat en línia.

Vista prèvia de 4sync-web-image

4Sync se centra en la reproducció de suports i us permet visualitzar les fotos en miniatura, de manera que podreu trobar el que necessiteu ràpidament. Podeu girar fotografies individuals o veure-les totes en una presentació de diapositives. Altres persones poden fer comentaris a les vostres fotos compartides i reflexionar sobre àrees específiques de la imatge, cosa que és ideal per rebre comentaris.

També podeu configurar el servei per gestionar captures de pantalla, cosa que fa que les pugueu automàticament des del vostre ordinador.

Reproductor de música 4sync-web

Un reproductor de música xoc apareix quan toqueu la reproducció als fitxers d’àudio al núvol. Té les funcions estàndard que esperaves d’un reproductor de música, incloses la creació de llistes de reproducció, l’afegit de cançons a la cua i la commutació. També podeu compartir la vostra llista de reproducció. Quan col·loqueu la finestra per això, una més petita es queda sobre la vostra àrea de treball i mostra la cançó actual.

Si voleu saber quant espai i trànsit heu utilitzat, podeu consultar la pàgina d’estadístiques del vostre compte. Pot mostrar el consum de trànsit del mes actual o del mes anterior. També podeu veure els fitxers més populars pel nombre de descàrregues del darrer dia fins als 14 dies anteriors.

Vista general de les característiques de 4Sync

Logotip de 4Syncen.4sync.com

Comença des de 825 dòlars mensuals per a 10000 plans GBAll

Sincronitzar

Carpeta de sincronització

Sincronització a nivell de blocs

Sincronització selectiva

Gestió de l’ample de banda

Sincronitza qualsevol carpeta

Intercanvi d’arxius

Compartir enllaç de fitxers

Contrasenyes d’enllaç

Enllaça les dates de caducitat

Compartir carpeta

Permisos de carpeta

Límits de baixada d’enllaços

Carregueu enllaços

Productivitat

Vista prèvia del fitxer

Edita fitxers

Col·laboració a l’aplicació

Oficina en línia

Google Docs

Aplicació de notes

Reproducció de suports

Aplicacions mòbils

S’ha suprimit la retenció de fitxers

Versió

WebDAV

Seguretat

Xifratge At-Rest

Xifrat en trànsit

Protocol de xifrat

Coneixement zero

Autenticació de dos factors

Ubicació del servidor
Canadà

Assistència

Assistència 24/7

Suport de xat en directe

Assistència telefònica

Assistència per correu electrònic

Fòrum d’usuaris

Base de coneixements

Diversos

Pla gratuït

Preu

Molts serveis ofereixen diversos plans entre els quals podeu triar, fet que augmenta la flexibilitat i us permetrà obtenir un que s’ajusti més a les vostres necessitats. No és el cas de 4Sync, però. Només té un pla: Premium.

Proporciona 1 TB d’emmagatzematge i 10 TB d’ample de banda al mes, que podeu afegir si cal. Si opteu per pagar al mes, haureu de preparar 16,99 dòlars. Els 203,88 dòlars anuals. Obtindreu un descompte del 50 per cent si pagueu per un any abans, que a 99 dòlars equival a 8,25 dòlars al mes.

Només podeu pagar només 8 dòlars al mes per obtenir 2 TB amb Sync.com. pCloud es tanca amb 2TB per 9,99 dòlars al mes o 96 $ per any i Amazon Drive cobra 60 dòlars anuals per 1TB. Si esperen el vostre interès, llegiu la revisió de Sync.com i la revisió d’Amazon Drive o llegiu totes les nostres opcions de valor superior a la nostra llista de les millors ofertes en serveis d’emmagatzematge al núvol..

4Sync no ofereix un pla gratuït, però hi ha un període de prova gratuït de 60 dies, molt més llarg que el que ofereixen altres serveis. Podeu ampliar el judici un mes per a cada amic que feu referència i, a la vegada, aconsegueixen un mes addicional. Si es subscriuen a Premium, obtindreu dos mesos addicionals.

Un cop finalitzeu el judici, teniu 30 dies per actualitzar-lo a Premium o el vostre compte estarà desactivat.

Experiència d’usuari

Hi ha moltes maneres d’accedir als fitxers emmagatzemats al núvol 4Sync. Podeu utilitzar el client d’escriptori, l’aplicació web o l’aplicació per a smartphone.

4sync-desktop-settings

L’aplicació d’escriptori consta d’una carpeta de sincronització i de la icona de la safata del sistema. Tot i això, el que ens agrada veure són les icones dels fitxers de la carpeta de sincronització que mostren el seu estat, però només es mostren si elimineu una carpeta o un fitxer de la sincronització. La interfície d’escriptori se sent fechada, però és fàcil i fàcil de navegar.

També hi ha una icona que obre l’aplicació web al navegador predeterminat.

Està disponible per a Windows i macOS, però no per a Linux. Si voleu treballar a Linux, llegiu el nostre millor emmagatzematge en núvol per a la peça Linux.

4sync-web-ui

L’aplicació web mostra els fitxers en visualitzacions en miniatura o en llista. També se sent datat, però és agradable i fàcil d’utilitzar. Els botons de la part superior us ajuden a realitzar accions comunes ràpidament i la navegació a l’esquerra segueix l’estructura de l’arbre comú per no quedar confós. Podeu canviar a una visualització senzilla, que amaga totes les funcions essencials, també per ajudar-vos a centrar-vos.

4sync-mobile-ui

Podeu utilitzar la majoria de les mateixes funcions a l’aplicació per a mòbils. Hi ha una barra de cerca a la part superior que us permet filtrar els vostres fitxers i un conjunt d’icones per a la navegació. Us permeten accedir als vostres fitxers, carregar des de la càmera, veure què us comparteix amb vosaltres, guardar fitxers per a treballs fora de línia i comprovar la vostra configuració de feed i compte. A la configuració, podeu activar les càrregues automàtiques per a les vostres fotos.

L’aplicació mòbil està disponible per a Android o iOS.

Sincronització de fitxers & Compartir

La sincronització i l’ús compartit són importants per a l’emmagatzematge al núvol, ja que són els mecanismes principals que permeten moure l’emmagatzematge al núvol, accedir-hi des de diferents dispositius i compartir-lo.

Carpeta 4sync-sync

El client d’escriptori segueix el model de sincronització comú amb la seva carpeta de sincronització i la icona de la safata del sistema. La icona us permet accedir a les preferències i obrir la vostra carpeta de sincronització sense passar per l’aplicació del gestor de fitxers.

Tot el que poseu a la carpeta de sincronització es sincronitzarà al núvol i qualsevol cosa que poseu al núvol es descarregarà a la carpeta de sincronització.

No heu d’utilitzar la carpeta de sincronització, però, ja que 4Sync us permet sincronitzar cap carpeta. Si no voleu fer-ho, podeu fer clic amb el botó dret a qualsevol carpeta o fitxer i optar per copiar-lo a la carpeta de sincronització. Només podeu sincronitzar les carpetes seleccionades, però no anul·lar-les no eliminar-les. Simplement s’arrossega la connexió endavant. Per excloure fitxers individuals, podeu afegir-los a una llista d’ignoraments.

També podeu ajustar la sincronització quan suprimiu fitxers. Quan se suprimeixi un fitxer al web, podeu suprimir-lo automàticament a l’escriptori, configurar-lo per preguntar-lo si ha de fer-ho o restaurar el fitxer al servidor des de la vostra màquina local.

A més de la sincronització, l’aplicació d’escriptori us permet compartir els vostres fitxers a Facebook o Twitter o generar un enllaç que podeu copiar i enganxar. Podeu compartir un enllaç que descarregui el fitxer o un que obri el vostre recurs compartit a la interfície web de 4Sync. A més, podeu obtenir un codi HTML o fòrum si voleu incorporar el recurs compartit. Tanmateix, no hi ha cap opció per establir una contrasenya d’enllaç ni una data de caducitat.

Podeu configurar la vostra carpeta com a privada si no voleu compartir-la o fer-la pública per permetre que tothom qui sigui convidat hi accedeixi. A més, podeu definir permisos per a les persones que convideu a “visualitzar només” o “penjar i editar”. Podeu protegir l’ús compartit de carpetes mitjançant la configuració d’una contrasenya i convertir-la en un subdomini. L’etiqueta HTML iframe està disponible també per incrustar-la com a widget.

4sync-web-share

L’aplicació web us permet fer el mateix, però us ofereix l’opció d’escurçar el vostre enllaç de compartir i enviar-lo també per correu electrònic. Podeu compartir carpetes a Facebook, però haureu de connectar-vos a Twitter des del menú de configuració per compartir-les.

També podeu utilitzar l’aplicació per a mòbils per compartir fitxers i carpetes amb aplicacions instal·lades, com ara WhatsApp, Slack i Skype. També podeu enviar un enllaç.

Tot i que 4Sync ofereix bones funcions de compartició, no s’apropa als proveïdors dels nostres millors serveis d’emmagatzematge en núvol per a la llista de compartiments.

Velocitat

Es va trigar uns 23 minuts de mitjana a carregar una carpeta de prova de 1 GB amb cremallera. La nostra connexió es va realitzar mitjançant WiFi fora de Belgrad, Sèrbia amb una velocitat de càrrega de 6 megabits per segon i una velocitat de descàrrega de 102 Mbps..

El temps de càrrega és igual al temps teòric que es necessita per transferir una carpeta d’1 GB, de manera que podem concloure que experimentareu una velocitat més ràpida, més a prop dels servidors de 4Sync. Suposem que es troben als Estats Units perquè l’empresa té la seva seu a Califòrnia, però una de les seves polítiques va impedir que l’equip assistent revelés aquesta informació.

La velocitat és un factor més important quan es col·labora en fitxers que ja s’han penjat. En lloc de penjar tot el fitxer després de modificar-lo, un algorisme de sincronització a nivell de bloc pot transferir només la part que ha canviat, la qual cosa redueix significativament el temps de càrrega. Malauradament, vam trobar que 4Sync no l’utilitza, ja que els nostres fitxers de prova no es van carregar més ràpidament després que els hàgim modificat.

Seguretat & Privacitat

Si emmagatzemeu els fitxers en línia sense tenir una seguretat adequada, com a mínim, esteu jugant a jugar. Els pirates informàtics poden colpejar-vos amb ransomware, interceptar els vostres fitxers durant la transferència amb atacs man-in-the-middle o robar la vostra contrasenya.

Per evitar que els serveis d’emmagatzematge en núvol utilitzin encriptació en repòs i en trànsit, el protocol TLS per protegir les vostres dades en trànsit i l’autenticació de dos factors per evitar l’accés no autoritzat al vostre compte. La millor protecció per a la vostra privadesa és el xifrat privat de punta a punta, que impedeix que qualsevol persona excepte tu llegeixi els teus fitxers.

Malauradament, 4Sync no té informació sobre la seva seguretat. Sabem que podeu utilitzar SSL per protegir fitxers durant la transferència del vostre ordinador a un servidor i permetre a HTTPS assegurar la vostra connexió, si escau..

El servei no utilitza l’autenticació de dos factors, així que assegureu-vos de crear una contrasenya contundent.

A la seva política de privadesa, 4Sync afirma que només recopila metadades i altra informació relacionada amb estadístiques, tret que us registreu a través de Google, Facebook o Twitter. En aquest cas, recopila les vostres dades personals. Tot i així, la privadesa dels vostres fitxers no està garantida, com passa amb Tresorit, un dels millors serveis de coneixement zero..

Assistència

El suport de 4Sync consisteix en un FAQ i un formulari que permet enviar un missatge a l’equip de suport tècnic. No hi ha cap suport telefònic ni de xat. Les preguntes freqüents són fàcils d’utilitzar ja que es divideixen en seccions: “general”, “Windows”, “Mac”, “Android” i “iPhone”.

Hem enviat un missatge amb un parell de preguntes a l’equip d’assistència i ens van respondre un parell de dies després. No hem rebut cap correu electrònic de confirmació que diu que han rebut el nostre missatge que hauria facilitat l’espera.

El Veredicte

4Sync és un servei decent que proporciona una manera senzilla d’emmagatzemar i previsualitzar els vostres fitxers de música, vídeo i imatge. Podeu obtenir comentaris d’altres persones a les vostres imatges amb pins de comentaris. El reproductor de vídeo reproduirà les vostres pel·lícules sense enganxar mentre el reproductor de música us permet gaudir de la vostra col·lecció de música des del núvol.

L’experiència de l’usuari és decent, però se sent fechada en comparació amb Dropbox. Compartir és capaç, però no té opcions de control de contingut. Les velocitats de sincronització són comparables a alguns dels serveis més ràpids que hi ha, però el mateix no es pot dir per a seguretat, perquè 4Sync no té moltes opcions d’altres proveïdors per als quals donem per fet..

El servei també ha de millorar el seu valor, ja sigui disminuint el seu preu o augmentant l’espai d’emmagatzematge. Tot i així, si no t’importa pagar durant un any, és un bon lloc per emmagatzemar els teus fitxers multimèdia. En cas contrari, consulteu els nostres comentaris sobre emmagatzematge en núvol per a altres serveis.

Què en penses de 4Sync? Ho fem saber en els comentaris a continuació. Gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me