JustCloud Review – Actualització 2020

JustCloud Review

JustCloud ofereix una experiència decebedora que podria resultar desastrosa. Cloudwards.net recomana no utilitzar aquest servei per esbrinar el motiu.


Opinions sobre emmagatzematge al núvol

JustCloud és una decepció aclaparadora: el seu conjunt de funcions és molt limitat i és car ridículament en comparació amb qualsevol dels nostres millors proveïdors d’emmagatzematge i còpia de seguretat. Si no era prou dolent, els usuaris han informat que els seus fitxers només faltaven als servidors quan els necessitaven.

Tot i que aquí a Cloudwards.net preferim que els nostres lectors es pensin, trencarem les nostres regles i aconsellem fermament l’ús d’aquest servei. Si encara esteu disposats a donar-vos un tomb, visiteu Justcloud i registreu-vos, obteniu 1 GB d’emmagatzematge i 15 MB d’espai de sincronització de forma gratuïta.

Fortaleses & Debilitats

Alternatives per a JustCloud

Característiques

JustCloud fa poc per destacar de la multitud. Ofereix un híbrid de còpia de seguretat i emmagatzematge al núvol en una sola aplicació.

Tot i això, el servei de còpia de seguretat és bastant poc fiable i el servei de sincronització està mal integrat i frustrant d’utilitzar. JustCloud també permet compartir, però només amb altres usuaris de JustCloud i n’hi ha molt pocs.

Fins i tot les funcions més bàsiques que podríeu esperar d’un servei d’emmagatzematge en núvol, com ara la sincronització automàtica de fitxers de vídeo a carpetes o la càrrega de fitxers superiors a 1 GB – són extres que s’han de comprar amb un cost anual elevat..

Fins i tot el botó “configuració” obre una recomanació per actualitzar el vostre compte abans d’enviar-vos al menú de configuració real.

Preu

El preu de JustCloud és extraordinari. Fins i tot els plans grans amb un compromís a llarg termini són més cars que el primer nivell d’emmagatzematge de proveïdors com Google Drive (per obtenir més informació, consulteu la nostra ressenya de Google Drive).

Fins i tot podríeu utilitzar un servei com Backblaze (revisió de Backblaze) per a una còpia de seguretat il·limitada alhora que també podríeu utilitzar una solució d’emmagatzematge en núvol independent per a necessitats quotidianes a un preu inferior al que pagueu per JustCloud..

El preu de JustCloud, a partir de més de 0,14 dòlars per GB, no és competitiu en un mercat on la majoria dels nostres millors serveis d’emmagatzematge en núvol ofereixen plans que comencen a partir de 0,02 dòlars per GB i baixen d’allà..

Tot i que obtenir el primer gigabyte de forma gratuïta és agradable, en comparació amb el que ofereixen qualsevol dels nostres millors proveïdors d’emmagatzematge en núvol gratuïts.

Facilitat d’ús

És impossible fer servir JustCloud sense sentir que lluitava enrere. La carpeta de sincronització no s’integra amb l’estructura de fitxers del vostre ordinador, una característica pràcticament estàndard per a solucions d’emmagatzematge en núvol, fent-la accessible només a través del client JustCloud.

A més, l’obertura d’un fitxer de JustCloud l’envia a la carpeta de descàrregues. Això vol dir que per desar els canvis que feu, haureu d’afegir manualment el fitxer a JustCloud. Per afegir aquesta frustració, arrossegar i deixar anar no funciona de manera constant a la interfície.

Tampoc podeu penjar carpetes a l’aplicació JustCloud, obligant-vos a fer tota la gestió de fitxers des de la interfície de la carpeta de sincronització, força difícil d’utilitzar.

Si voleu veure les vostres còpies de seguretat, no hi ha ni una manera de fer-ho des de l’aplicació nativa. El botó “els meus fitxers” us porta simplement a la interfície web, que també té un aspecte força anticuat i que normalment no està en sincronització.

Els fitxers dels quals heu fet una còpia de seguretat normalment no apareixen. En canvi, la pàgina indicaria que no havia fet una còpia de seguretat de fitxers. Malgrat això, encara hi hauria un avís que estava fora d’espai i necessitava comprar més.

Intercanvi d’arxius & Sincronització

Podeu compartir fitxers mitjançant JustCloud, però només amb altres usuaris de JustCloud. El missatge de compartir indica que l’enllaç permetrà l’accés, però aquest enllaç conduirà directament a una pàgina per configurar un compte. Això pot ser enormement frustrant si espereu compartir un fitxer únic amb algú ràpidament.

La sincronització tampoc no és del tot funcional. No hi ha una versió perquè els fitxers s’han de penjar manualment cada vegada que els editeu des de la carpeta de sincronització. Això també vol dir que, en cas que passi alguna cosa mentre realitzis edicions, hauràs de tornar a la càrrega més recent que no a la versió més recent..

A diferència d’aquestes solucions d’emmagatzematge més respectables, que es sincronitzen automàticament cada cop que deseu. El senzill fet que una unitat de disc falla podria destruir el vostre treball us hauria d’allunyar d’aquest servei.

Velocitat

Al principi, la velocitat de càrrega és força útil. Amb la meva connexió de 29.86Mbps baixada i 6Mbps amunt, una carpeta d’uns 1 GB va acabar de fer una còpia de seguretat en 1:15.

Tot i això, no tenia cap forma de confirmar aquesta velocitat, ja que el fitxer no apareixia mai a la interfície en línia de JustCloud, fins i tot després de les 24 hores que afirma que pot trigar..

Les velocitats de càrrega i descàrrega semblen ràpides, tot i que és difícil de confirmar, però el temps que triguen a sincronitzar fitxers es mesura en dies més que en segons.

Seguretat & Privacitat

JustCloud afirma utilitzar “xifratge de 265 bits”. El xifrat de 256 bits que probablement JustCloud vol dir que utilitza és una bona característica, però les vostres preocupacions podrien créixer per altres motius que no sigui només un màrqueting descuidat.

JustCloud afirma que la informació dels usuaris es pot compartir amb empreses de tercers amb finalitats publicitàries. JustCloud també té accés als vostres fitxers, per la qual cosa, en cas que se’ls pirateixi o se’ls serveixi una garantia, les vostres dades corren risc.

No només protegeix la vostra privadesa malament, JustCloud també es desvincula de qualsevol responsabilitat. JustCloud afirma en la seva política de privadesa que “no poden garantir la seguretat completa”. O qualsevol seguretat inclosa: us aconsellem que encara no es mantingui sensibilitat remota als servidors de JustCloud.

Servei d’atenció al client

Potser podríeu esperar que, si el producte és tan difícil d’operar, podríeu ser capaç d’anar a veure com s’utilitza, però la documentació de JustCloud és molt limitada. El lloc web és de poca ajuda i no hi ha cap fòrum comunitari per obtenir ajuda d’altres usuaris.

L’assistència telefònica no és millor: mentre JustCloud compta amb un temps de resposta 24 hores per correu electrònic, que és millor que molts altres serveis, no serà útil la assistència que rebeu. Existeixen exemples de que JustCloud és terrible per als seus clients, inclosos correus electrònics implacables després de donar-se de baixa i trucades de telèfon constants.

JustCloud va acusar fins i tot un usuari privat d’utilitzar el servei per a empreses, després va procedir a augmentar el preu del servei sense permís. El temps de resposta no ho és tot: si només són correu brossa inútils, no val la pena.

El Veredicte

Amb una privadesa i seguretat pobres, pràcticament sense integració amb els vostres dispositius, fiabilitat qüestionable i un preu elevat de preu, JustCloud no és una inversió sàvia per a ningú en cap situació..

No importa si necessiteu emmagatzematge o còpia de seguretat en núvol, us recomanem llegir les nostres millors revisions d’emmagatzematge en núvol o consultar el nostre article sobre els millors serveis de còpia de seguretat en línia i escollir qualsevol altre proveïdor. Literalment, qualsevol altre serà un acord millor que JustCloud.

Tens alguna experiència amb JustCloud? Ho fem saber en els comentaris a continuació. Gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me