Revisió del gestor de contrasenyes de Steganos: actualització 2020

Steganos Password Manager Review

Steganos ha estat en el joc durant molt de temps, però lamentablement el gestor de contrasenyes té alguns problemes sobre els competidors més ecològics. No fa ús del núvol i la interfície és confusora en el millor dels casos. Dit això, la seva funcionalitat de preus i multiusuaris tenen per objectiu aconseguir uns quants fans.


steganos-password-manager-slider1

steganos-password-manager-slider2

steganos-password-manager-slider3

steganos-password-manager-slider4

steganos-password-manager-slider5

Anterior

Pròxim

Steganos és una companyia de privadesa i seguretat en línia que ofereix molts productes. Des de la privacitat de Steganos Mobile a iOS i Android fins a la línia de protecció en línia VPN, Steganos ofereix una àmplia eina per protegir les vostres dades en línia. El seu gestor de contrasenyes s’adapta bé a la llista, però no s’aconsegueix en comparació amb els nostres millors gestors de contrasenyes. 

En aquesta revisió de Steganos Password Manager, detallarem la nostra experiència amb l’eina després de passar una estona amb ella. Al llarg del camí, tocarem les seves característiques, preus, seguretat, facilitat d’ús i suport, tot abans de dictar el nostre veredicte..

Tot i que Steganos ofereix accés per a mòbils i pot organitzar les llistes de contrasenyes, hi ha poca cosa més que l’eina de gestió de contrasenyes aparegui a la taula. Necessitareu un servei d’emmagatzematge en núvol per accedir a les vostres contrasenyes a dispositius, hi ha una llista limitada de funcions i la seguretat no és tan bona com podria ser. Dit això, hi ha una prova gratuïta de 30 dies, de manera que no hi ha cap risc de donar-li un tret.

Fortaleses & Debilitats

Alternatives per a Steganos Password Manager

Característiques

L’administrador de contrasenyes de Steganos inclou un nombre decent de funcions en paper, però a la pràctica gairebé no importen. Les addicions com PicPass són excel·lents, però no substitueixen funcions útils com un tauler de seguretat i notificacions incomplidores. Quan es pren en conjunt, Steganos se sent mancat, encara que els materials de màrqueting suggereixen el contrari. 

Abans d’entrar a les llaminadures, és important parlar de què és el Gestor de contrasenyes o, més ben dit, de què no ho és. A diferència d’Abine Blur, que sincronitza automàticament les vostres contrasenyes amb un núvol inclòs, Steganos és una aplicació de només local. La sincronització en diversos dispositius encara és possible, però només mitjançant Dropbox, Google Drive, OneDrive o MagentaCLOUD. 

Les opcions de sincronització són limitades, així com els tipus d’entrada. Steganos admet contrasenyes, comptes bancaris, targetes de crèdit i identitats, però res més. Podeu adjuntar fitxers a entrades, però Steganos no admet els tipus d’entrada personalitzats.

Independentment de les entrades que utilitzeu, es conservaran en un clau. Podeu tenir tantes claus com vulgueu, amb tantes entrades en cadascuna, però es desen a una carpeta oculta de Windows. Si teniu en compte que Steganos us limita a quatre serveis d’emmagatzematge en núvol, tindreu un accés més fàcil als fitxers de claus de clau. 

També hi ha poca cosa pel que fa a la configuració. Podeu canviar la manera en què Steganos mostra la informació d’inici de sessió i quan s’ha de bloquejar la vostra cadena clau, però no gaire fora d’això. Tenint en compte que és una eina de gestió de contrasenyes centrada en el local, ens hauria agradat veure més coses sobre la forma de configuració. 

Funció portàtil i d’impressió Steganos

La característica més útil és Steganos Portable, que us permet utilitzar l’eina en qualsevol PC Windows. Podeu emmagatzemar la versió portàtil en una unitat USB, que és funcional fins i tot sense instal·lació. Dit això, no podreu veure les vostres contrasenyes tret que estiguin emmagatzemades en un dels serveis d’emmagatzematge en núvol anteriorment esmentats. 

A la pàgina del producte, Steganos també menciona una capacitat d’impressió a la llista de característiques, tot i que ho diu una mica difícil. Podeu imprimir les vostres contrasenyes per guardar-les, per exemple, en una caixa de seguretat, però aquesta mena de problemes derrota en el propòsit d’un gestor de contrasenyes.

PicPass i el teclat virtual

Quan configureu una nova cadena de claus, haureu de crear una contrasenya mestra per a la qual Steganos té unes quantes funcions. El més interessant és PicPass, que us permet assegurar el vostre clauer mitjançant una sèrie d’imatges en lloc d’una contrasenya tradicional. La idea que hi ha al darrere és que és més fàcil recordar una sèrie de imatges, més que personatges aleatoris. 

steganos-password-manager-picpass

Aquestes imatges s’utilitzen per generar una contrasenya. Tot i que apreciam com és única aquesta característica, es tracta d’una mica de territori no registrat pel que fa a la seguretat, que tindrem en compte a la secció “seguretat” següent. Amb una contrasenya principal, només heu de recordar una contrasenya, de manera que no hauria de ser massa difícil definir-ne una de segura. 

Quan definiu la vostra contrasenya, podeu utilitzar un teclat virtual que protegeixi contra els keyloggers. Steganos no proporciona una correcció de cursors com la de Password Depot, però l’addició d’un teclat virtual no deixa de ser agradable.. 

El teclat virtual i PicPass són funcions úniques, però només estan disponibles per a la vostra contrasenya principal. Tot i que entenem ometre PicPass d’entrades normals, saltar el teclat virtual no té cap sentit. Si hi ha un teclat virtual a la pantalla de creació de contrasenya principal, n’hi hauria d’haver un per a les entrades normals. 

Steganos Password Manager 21 Novetats

Steganos Password Manager 21, la versió més recent a l’hora d’escriure, afegeix un bon grapat de novetats. Tanmateix, la majoria són millores de la qualitat de vida. Si encara utilitzeu una versió anterior de Password Manager, pot ser que aquesta actualització no valgui la pena, ja que s’ha afegit poc en el sentit de la funcionalitat. 

Els temes més destacats són els temes. Ara podeu canviar la forma en què la interfície d’usuari llueix entre un tema clar i fosc, i un mode clàssic i modern. No podeu canviar entre temes fàcilment.

Steganos ha de sortir completament, xifrar la volta i reiniciar-lo perquè el nou tema estigui actiu. 

temes steganos-password-manager-manager

A part d’això, les noves funcions són majoritàriament menors. Ara podeu veure categories de contrasenya a iOS i Android, fitxers adjunts i sincronització entre ordinadors, i també hi ha algunes millores de rendiment amb la sincronització en núvol. Només, aquestes addicions no valen la pena actualitzar-se si feu servir una versió relativament nova del Password Manager. 

Falta les funcions

Tot i que Steganos inclou alguns avantatges únics, falta molt el Gestor de contrasenyes. Manca d’una volta web i no disposa de cap capacitat de compartir, però pitjor que això, no hi ha un pla multiusuari. Si intenteu emmagatzemar contrasenyes per a una família o una petita empresa, heu de mirar cap a un altre lloc.

El nostre millor gestor de contrasenyes per a petites empreses i el millor gestor de contrasenyes per a guies de famílies us hauria de portar al bon camí. Comparativament, Steganos està enfocat només als usuaris individuals i lluita fins i tot per això.

Descripció general de Steganos Password Manager

Logotip de Steganos Password Managerwww.steganos.com

A partir de $ 1749 Tots els plans

Seguretat

2FA

Xifrat
AES-256

Coneixement zero

2FA claus

Anàlisi de seguretat

Sincronització de diversos dispositius

Còpia de seguretat i recuperació

Aplicacions mòbils
Android, iOS

Canviador de contrasenya

Generador de contrasenya

Extensió del navegador

Ompliment automàtic

Formulari d’emplenament automàtic

Interfície d’usuari del navegador

Interfície d’usuari d’escriptori

Correu electrònic

Xat en directe

Telèfon

Centre d’ajuda

Fòrums

Assistència 24/7

Més

Pla gratuït

Preu

A diferència d’altres administradors de contrasenyes, Steganos no té un model de subscripció. És com el Password Depot, on es compra una llicència per a la versió actual i s’actualitza sempre que ho considereu adequat (llegiu la nostra revisió de Password Depot). Tot i que és barat, Steganos t’obliga a utilitzar un altre servei d’emmagatzematge en núvol per a la sincronització de diversos dispositius.

Per 24,99 dòlars, obteniu cinc llicències entre ordinadors i navegadors (Steganos és compatible amb Firefox i Chrome). A diferència de 1Password Families, que ofereix comptes separats per a cinc usuaris, Steganos concedeix cinc llicències per a un sol usuari (llegiu la nostra revisió de la contrasenya).

Això vol dir que podeu instal·lar Password Manager fins a cinc vegades, tot i que podeu utilitzar-lo en qualsevol màquina amb la versió USB portàtil. 

Si ja teniu una llicència, podeu actualitzar per 17,49 dòlars. Steganos actualitza tota la seva suite de seguretat aproximadament un cop cada any, dóna o pren. Si suposeu que voleu estar al dia de la darrera versió, esteu buscant una actualització cada any, reduint el preu fins a aproximadament 1,50 dòlars al mes.. 

Tot i que és barat, podeu obtenir molta més funcionalitat per no gaires diners. RoboForm només té 0,50 dòlars més al mes i inclou una de les aplicacions més flexibles que hem vist, tal i com podeu llegir a la nostra revisió de RoboForm. Infern, pots obtenir més funcionalitats de forma gratuïta.

Prova gratuïta de Steganos Password Manager

Steganos ofereix una prova gratuïta de Password Manager, encara que no és un pla gratuït. En comparació amb els nostres millors administradors de contrasenyes gratuïtes, inclosos LastPass i Bitwarden, Steganos no restarà. Tot i que el pla base fos lliure, no s’hi resistiria. Tot i que ens agrada que pugueu provar Steganos de forma gratuïta, també hi hauria d’haver un pla gratuït.

Tampoc no es menciona cap política de reemborsament. Fins i tot després d’haver excavat els termes del servei, no hem trobat res sobre reemborsaments ni garantia de devolució. Si compres Steganos i no estàs satisfet amb això, no estàs de sort. Per això, hauríeu de descarregar la prova gratuïta abans de comprar una llicència. 

Tot i així, 30 dies són prou temps per decidir si us agrada o no el servei. Steganos tampoc requereix cap compte o targeta de crèdit per començar, així que no podreu provar l’aplicació sense cap risc de renovar-vos automàticament..

Usabilitat amb els usuaris

Steganos ha actualitzat la interfície d’usuari de Password Manager des de la nostra última sortida amb aquesta. Tot i que, encara que augmenta la seva expansió, l’aplicació no és tan moderna ni fàcil d’utilitzar com la competència. L’emplenament automàtic també té alguns problemes, amb una extensió barebones i un molest widget Vista-esque que es troba a la cantonada de la pantalla. 

Quan inicieu per primera vegada Steganos Password Manager, se us demanarà que creeu un clau clau nou, que n’importeu una de la versió anterior del programari o que n’obriu una d’emmagatzematge al núvol. És important tenir en compte que la versió 21 utilitza un tipus de fitxer diferent, per la qual cosa haureu de convertir fitxers antics de clau en aquesta pantalla d’inici.. 

steganos-password-manager-start

Si creeu una nova cadena de claus, haureu d’establir la vostra contrasenya principal. Podeu crear-ne un de nou, amb Steganos fent una breu anàlisi de seguretat o bé podeu definir una contrasenya mitjançant PicPass. També podeu aprofitar el teclat virtual perquè el programari maliciós no pugui registrar l’entrada del teclat. La pantalla de creació de contrasenya és també on podeu configurar l’autenticació de dos factors.

steganos-password-manager-create-password

Després d’això, en quedareu pel vostre compte. Steganos simplement obre la vostra clauera sense cap indicació sobre què fer. L’aplicació no és especialment difícil d’utilitzar, però un petit recorregut de la interfície estaria bé.

Addició i organització de contrasenyes 

L’addició de contrasenyes és un procés difícil, ja que haureu de fer-ho tot manualment. Steganos admet la importació, però només d’un nombre limitat de fonts, incloses Chrome, KeePass i 1Password. No s’admeten altres administradors de contrasenyes més populars, com LastPass i Dashlane (consulteu la nostra revisió de Dashlane i la nostra peça Dashlane vs. LastPass). 

Quan afegiu una nova contrasenya, Steganos us ofereix un nombre limitat de camps, a diferència de la versió anterior, que proporcionava una taula similar a Excel. El formulari d’entrada és bastant senzill. Podeu afegir notes, especificar l’URL de l’entrada, configurar un recordatori per a quan cal canviar la contrasenya i organitzar-la en una categoria. 

steganos-password-manager-new-entry

Si necessiteu camps personalitzats, podeu introduir la vista ampliada, que mostra la taula similar a l’Excel esmentada anteriorment. Aquesta vista és ideal per, per exemple, emmagatzemar un codi de Google Authenticator, però hi ha alguns problemes. 

No podeu generar una contrasenya ni utilitzar el teclat virtual en vista ampliada, cosa que resulta més frustrant tenint en compte que la informació que no es produeix entre les dues visualitzacions. 

steganos-password-manager-expandido-vista

Un cop organitzat, podeu sincronitzar les vostres contrasenyes mitjançant OneDrive, Dropbox, Google Drive o MagentaCLOUD, que heu de connectar manualment. A diferència de Password Depot, que també utilitza emmagatzematge en núvol existent per a la sincronització de diversos dispositius, esteu limitat a aquests quatre. Això és menys que vulgueu cavar en una carpeta oculta de Windows per cercar el fitxer de la clau de claus. 

steganos-password-manager-cloud-connection

Ús de Steganos Password Manager al navegador

Un cop hagueu afegit les vostres contrasenyes, interactuareu principalment amb l’extensió i el widget del navegador. De manera predeterminada, Steganos mostra un molest giny Windows Vista-esque a la cantonada inferior dreta de la pantalla, que us ofereix un menú desplegable de les vostres contrasenyes. També hi ha botons per copiar el vostre nom d’usuari i contrasenya per a cada compte.

Es tracta de la pitjor implementació d’un procés d’arrosseguament i capritxa que hem vist. El giny és lleig i no funciona si té moltes contrasenyes. Recomanem que s’adhereixi a l’extensió del navegador, però té una llista pròpia de problemes. 

steganos-password-manager-browser-extension

L’extensió està disponible per omplir automàticament i, a partir de la nostra prova, funciona sempre que només tingueu un únic inici de sessió per a l’URL que heu activat. Hi ha alguns problemes amb diversos inicis de sessió per al mateix URL, tot i que, ja que Steganos no proporciona un menú desplegable al camp d’entrada com ho fa NordPass (llegiu la nostra revisió NordPass). 

Tampoc podeu veure les vostres contrasenyes a l’extensió del navegador. A més, cal que l’aplicació d’escriptori s’executi en segon pla amb la clau clau adequada oberta perquè l’extensió funcioni. 

Hi ha molts cèrcols innecessaris que cal saltar per fer pràctica Steganos. Tot i que afegir contrasenyes no és veritable, l’ús del Gestor de contrasenyes és al costat insuportable. 

Crashes Galore

Durant la prova, hem trobat diversos problemes de rendiment amb l’aplicació Windows 10. En fer clic a l’aplicació després que ja s’hagi obert, se’ns va mostrar un missatge d’error en lloc de l’obertura de la finestra. Això és frustrant tenint en compte que el Gestor de contrasenyes no es redueix a la barra de tasques. 

Pitjor que això, però, hi va haver moltes vegades que l’aplicació va deixar de funcionar. Durant les proves, va ser difícil recrear els accidents amb cap consistència, per la qual cosa no vam poder identificar cap problema. Dit això, mai hem tingut aquest problema amb cap gestor de contrasenyes.

Seguretat

Amb la poca informació que proporciona Steganos, sembla segur, encaixat amb xifratge de 256 bits AES i diverses opcions d’autenticació de dos factors. Tampoc té molts problemes de seguretat vistos amb altres gestors de contrasenyes, ja que tot s’emmagatzema localment. Dit això, heu de confiar en la seguretat del vostre propi sistema i del servei d’emmagatzematge en núvol que utilitzeu. 

Abans d’arribar al mal, comencem pel bo. Steganos no té cap procés d’autenticació que superi el major risc de seguretat amb altres gestors de contrasenyes. En lloc d’això, genera una clau AES-256 basada en la contrasenya principal del vostre keychain (consulteu la descripció del xifrat per obtenir més informació). Podeu desxifrar la volta localment, però és així. 

Mitjançant l’emmagatzematge en núvol, podeu sincronitzar automàticament el fitxer de la clau de claus, però només si es troba xifrat. Això resol la majoria de les amenaces en línia a què s’enfronten els administradors de contrasenyes. Tanmateix, confieu en el servei d’emmagatzematge al núvol que feu servir per mantenir les dades segures, cosa que podria ser problemàtica. Us recomanem que utilitzeu un servei d’emmagatzematge en núvol de coneixement zero. 

Problemes amb PicPass i preocupacions locals

Ara pel mal. Steganos soluciona el problema de l’autenticació, però no necessàriament la fa més segura. El fitxer de keychain es guarda localment. Tot i que està xifrat, si teniu programari maliciós que s’executa amok a la vostra màquina, el fitxer es roba fàcilment, la qual cosa és tan dolent com un incompliment de dades amb altres gestors de contrasenyes. 

Per això, haureu de tenir un antivirus sòlid veient l’esquena. Steganos us ajuda una mica amb un teclat virtual, però si teniu programari maliciós, les vostres contrasenyes són tan bones com desaparegudes. Us recomanem al màxim Bitdefender. Com es pot veure a la nostra revisió de Bitdefender, és el programari antivirus més segur que hem provat. 

La protecció local és un problema solucionable, però PicPass no ho és. No es recomana utilitzar PicPass en cap cas. El seu funcionament és mitjançant la creació d’una contrasenya basada en una sèrie d’imatges. Tanmateix, cada imatge només val un caràcter, i aquests caràcters són estàtics. 

Recordar una sèrie de vuit imatges, el nombre mínim de caràcters que recomanaríem, no és prou difícil, ni molt menys, una sèrie realment aleatòria..    

El major problema és que PicPass suggereix que obtindreu una contrasenya segura, quan en realitat no ho és. En la majoria dels casos, només obteniu uns quants caràcters predeterminats, cosa que és fàcil de trencar. Al cap i a la fi, hi ha un gran nombre de combinacions amb les imatges presentades a PicPass, que qualsevol hacker competent podria escriure un programa per tal de descobrir-ho..

Assistència

Tenint en compte que Steganos ofereix tot, des d’aplicacions de privadesa mòbils fins a programes de xarxa privada virtual, teníem moltes esperances de suport. Malauradament, Steganos no s’ha lliurat. 

A partir de la base de coneixement, es carrega automàticament en alemany, tot i estar disponible en anglès (Steganos recopila informació bàsica del lloc, per la qual cosa hauria de poder dictar l’idioma en funció de la vostra adreça IP). 

esteganos-base de coneixement

També és difícil accedir a la base de coneixement, especialment per als usuaris que només són administradors de contrasenyes. Com que no necessiteu un compte MySteganos, haureu d’anar a la pàgina de contacte a través del peu de pàgina web, on hi ha un enllaç a la base de coneixement. No hi ha cap pàgina d’assistència accessible des del lloc web principal. 

La base de coneixement en si està bé, tot i que una mica difícil de desplaçar-se. Només hi ha 10 articles dedicats al Gestor de contrasenyes i un manual de “primers passos”. Totes aquestes entrades només proporcionen els detalls necessaris, el buit de les captures de pantalla o altres elements visuals. Tenint en compte quants articles hi ha, ens hauria agradat veure una mica més de cura. 

Per a l’autoajuda, us limitareu a la base de coneixement. Steganos no té fòrums de comunitat ni res del tipus. A més, la majoria dels articles estan enfocats a la resta de productes que ofereix Steganos, per la qual cosa és difícil trobar-ne el camí. 

Contactant amb Steganos

Contactar amb Steganos també és un problema. Podeu contactar-hi mitjançant correu electrònic, però no hi ha cap formulari de contacte ni res del tipus. El temps de resposta també és terrible. Quan vam arribar, vam respondre gairebé tres dies, la qual cosa és inacceptable. Tenint en compte quants productes ofereix Steganos, com a mínim, esperem un xat en viu.

A l’hora d’avaluar un servei, mirem les opcions de contacte i els recursos d’autoajuda. Mentre un servei funciona bé en una d’aquestes àrees, reben una nota de superació. L’estèrganos, en canvi, cau de pla als dos fronts. Les opcions de contacte són limitades, el servei és lent i la base de coneixement manca de detalls. En la majoria dels casos, haureu de resoldre problemes amb l’enginy. 

El Veredicte

Steganos Password Manager, tot i haver rebut nombroses actualitzacions al llarg dels anys, és el mateix gestor de contrasenyes descalç que hem vist una i altra vegada. Hi ha algunes funcions úniques, cap de les quals correspon a eines modernes de gestió de contrasenyes, però a més, el Gestor de contrasenyes té poc a oferir. 

Fins i tot per a la gestió de contrasenyes locals, hi ha millors opcions. Tenint en compte la interfície de paràgraf i el suport poc brillants del Gestor de contrasenyes, fins i tot podríeu obtenir-ne només utilitzant programari de xifrat. 

Què en penseu d’aquesta revisió de Steganos Password Manager? L’eina val la pena per justificar un judici gratuït? Feu-nos-ho saber als comentaris a continuació i, com sempre, gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me