Revisió de Seagate Portable – Actualitzat 2020

Seagate Portable Review

Seagate fa alguns HD externs força lliscants, i el Portable no és una excepció. Ofereix molt emmagatzematge a un preu molt baix, però les seves velocitats de transferència lentes poden tenir que busqueu a qualsevol altre lloc. Consulteu la nostra revisió completa de Seagate Portable per a tots els detalls.


Seagate-portàtil-característicseagate-portable-2seagate-portable-1

Anterior

Pròxim

Seagate Portable
Nota de l’editor: 1 TB44,99 dòlars2 TB55,99 dòlars4 TB91,99 dòlars8 TB141,99 dòlars$ 44,99Mostra els comentaris: compra a Amazon99,99 $ 55,99Estalvia 44,00 dòlars (44%) Mostra les revisionsCompra a Amazon119,99 $ 91,99Estalvieu 28,00 dòlars (23%) Mostra les opinionsCompra a Amazon$ 256,53(333 comentaris) Comprar a Walmart$ 141,99Mostra els comentaris: compra a Amazon

Seagate és especialista a l’hora d’emmagatzemar. Des de discs durs de 3,5 polzades als escriptoris dels consumidors fins a unitats d’estat sòlid M.2 fins a discs durs externs realitzats per a consoles de jocs, Seagate ha fet de tot. Veurem una de les ofertes més bàsiques de la línia, però, en aquesta revisió de Seagate Portable.

Una unitat de Seagate Portable és tota la simplicitat, oferint grans quantitats d’emmagatzematge a un preu barat. Tot i això, Seagate va amb més utilitats dignes de la nostra millor guia de discs durs externs. Tot i així, la velocitat més lenta pot impulsar-vos cap a una altra opció.

Fortaleses & Debilitats

Alternatives per a Seagate Portable

Característiques

Les unitats portàtils Seagate són coses senzilles. El quadre negre en blanc només està adornat amb un petit logotip de Seagate a la cantonada inferior dreta i un llarg i llarg LED d’activitat a la part superior. En cas contrari, està nua, fins i tot ometent els peus o les pastilles de goma que altres unitats externes han de separar la unitat de la superfície de.

Configuració del disc dur portàtil de Seagate

La nostra unitat portàtil de Seagate portava una caixa de cartró en blanc, que es va omplir amb un sudari de plàstic, la unitat i un cable USB de tipus B a USB de tipus A. Tot i que preferim l’envoltament de bombolles ferma dels conceptes bàsics de Canvio de Toshiba per al seu transport, el sudor de plàstic semblava protegir prou el disc (llegiu la nostra ressenya de Toshiba Canvio Basics).

seagate-portable-1

A Windows 10, la unitat va ser immediatament reconeguda com a “Seagate Portable Drive” i fins i tot es va assignar una icona que coincideix amb el seu aspecte. A diferència d’altres unitats bàsiques que hem vist, com ara els conceptes bàsics de Toshiba Canvio i els elements digitals occidentals, Seagate incloïa alguns bons carregats prèviament (llegiu la nostra revisió Western Digital Elements).

Hi ha diversos articles, inclòs un .pdf sobre informació sobre garantia, però només haureu de prestar atenció a l’aplicació “Comença aquí”. Afortunadament, hi ha una aplicació pre-carregada per a Windows i macOS, però no us deixarà el fred si feu servir un sistema operatiu diferent.

Dit això, l’aplicació és simplement un enllaç a la pàgina de registre del producte. És important registrar la vostra unitat, sobretot si no teniu problemes, però esperem més quan vam llançar l’aplicació. Tot i així, el fet que no hagueu de buscar cap número de sèrie per registrar la vostra unitat és excel·lent.

Pla de rescat de marines

Després de registrar la unitat, se us portarà a una pàgina que us permet comprar un pla de rescat i veure el manual d’usuari ampliat del disc. Rescue Plan és el servei de recuperació de dades de Seagate que restaura o substitueix el vostre disc en cas de fallades, infeccions o problemes de programari. Dos anys de protecció són només 10 dòlars i tres anys només són 15 dòlars.

Seagate-portable-rescue-plan

També hi ha una guia iniciada que us permetrà copiar, moure i eliminar fitxers de la unitat. Seagate no et deixa penjat després de comprar un disc portàtil, que és agradable de veure. Toshiba, per exemple, ni tan sols inclou una guia de configuració per a macOS.

Eines de Seagate

Un dels avantatges de comprar una unitat de Seagate és que obté una llarga llista d’utilitat. En la majoria dels casos, les utilitats que ofereixen els fabricants de discs durs es reserven per a models de gamma alta, com el Western Digital My Book (llegiu la nostra ressenya de Western Digital My Book).

Per sort, aquí no és el cas. Seagate us permet instal·lar i utilitzar totes les seves utilitats amb el vostre disc dur portàtil, i hi ha molts per triar. Hi ha eines per fer còpies de seguretat de les dades a la unitat, reflectir les dades de la unitat, diagnosticar problemes i, si esteu disposats a pagar més, fins i tot recuperar dades perdudes..

Aquestes eines addicionals fan que les unitats de Seagate Portable destaquin perquè molts dels competidors de Seagate no inclouen res amb les seves opcions respectives. A més, Seagate inclou una funcionalitat addicional, mantenint el preu inferior al de la resta del mercat.

Vista general de les funcions portàtils de Seagate

A partir de $ 4499 Tots els plans

Característiques

Capacitat
1 TB, 2 TB, 4 TB, 8 TB

Utilitat de còpia de seguretat

Interfície
USB 3.0

Plataforma

Windows

macOS

Android

Rendiment

Velocitat de tracció
5400

Tipus de disc dur
Filat

Assistència

Període de garantia
12 mesos

Serveis de recuperació

Taula de velocitat

Preu

Tenint en compte els extres, tindria sentit que Seagate cobri més que les opcions de Western Digital i Toshiba. Malgrat això, una unitat de Seagate Portable és més barata i això és cert a totes les capacitats.

Seagate Portable
Nota de l’editor: 1 TB44,99 dòlars2 TB55,99 dòlars4 TB91,99 dòlars8 TB141,99 dòlars$ 44,99Mostra els comentaris: compra a Amazon99,99 $ 55,99Estalvia 44,00 dòlars (44%) Mostra les revisionsCompra a Amazon119,99 $ 91,99Estalvieu 28,00 dòlars (23%) Mostra les opinionsCompra a Amazon$ 256,53(333 comentaris) Comprar a Walmart$ 141,99Mostra els comentaris: compra a Amazon

La unitat està disponible en capacitats d’1TB, 2TB o 4TB, saltant estranyament una opció de 3TB. Si busqueu més espai d’emmagatzematge, el Seagate Backup Plus Portable puja fins a 5 TB, però al mateix preu per gigacte com l’opció 4TB Portable (consulteu la nostra crítica de Seagate Backup Plus Portable).

Quan es busca el preu per gigaquet, Seagate és més barat que Western Digital i Toshiba, però després de fer les matemàtiques, les diferències de preu són mínimes. La unitat d’elements comparable és de 5 dòlars més cara per als models 1TB i 4TB, mentre que les unitats de Canvio Basics només es desvien uns centaus.

El que marca la diferència són les característiques. A diferència de Western Digital i Toshiba, Seagate inclou totes les eines de còpia de seguretat que normalment es reserven per a unitats més cares. Tot i que el SanDisk Extreme Portable proporcionarà velocitats de transferència més ràpides, és molt més car, fent que Seagate sembli més impressionant (llegiu la nostra ressenya de SanDisk Extreme Portable).

Per molt barat, les unitats de 5.400 rpm, els discos Seagate Portable pot semblar una altra opció. Tot i que això és cert en termes de rendiment, rigidesa i especificacions, els extres fan que el paquet global sembli atractiu.

Velocitat & Rendiment

Executem quatre proves en discs durs per mesurar el seu rendiment. Inclouen dues proves de velocitat i dues proves de comprovació d’errors, amb cada categoria que té un punt de referència i una prova rudimentària.

Transferència Seq ReadSeq WriteRandom ReadRandom Write2.3 GB
Seagate Portable
125,9 MB / s 125 MB / s 1.075 MB / s 1.281 MB / s 21,83 s.

Per a la velocitat, vam començar a utilitzar CrystalDiskMark per executar cinc passades amb un fitxer de prova de 4 GB. El nostre test consisteix en lectures i escriptures seqüencials i aleatòries, de manera que podem veure com funciona la unitat en tots els escenaris.

Seagate està decebut amb la velocitat de lectura i escriptura seqüencial, que es troba per sota dels elements digitals occidentals i els discos bàsics de Toshiba Canvio. Funcionava millor en lectures aleatòries, però encara lluitava amb escriptures aleatòries.

seagate-portable-crystaldiskmark

Això es reflectia en el nostre test de velocitat manual, on copiem una carpeta de 2,3 GB plena de fotos, vídeos i documents. La unitat de Seagate Portable 1TB que vam provar, no només amb un ritme més lent que la competició en 21,83 segons, sinó que també va lluitar per mantenir una taxa de transferència constant durant tota la prova.

Durant totes les proves, executem CrystalDiskInfo per controlar la salut, la temperatura i la velocitat d’errors del disc. En la majoria dels casos, no hi ha res fora de l’oridariària i, per sort, això és cert aquí. El Seagate Portable es va mantenir fresc sota la pressió i va mantenir un estat de salut “bo” durant tot el temps.

Seagate-portable-crystaldiskinfo

No estàs satisfet amb simplement ratllar la superfície de comprovació d’errors, també hem executat la utilitat “chkdsk” a Windows, escanejant la unitat amb l’ordre “/ r”, que comprova els sectors i clústers incorrectes. El llarg procés, que va durar aproximadament dues hores i mitja, va donar lloc a un registre net, que demostrava que la unitat que vam provar no tenia problemes..

Tot i així, es mantenen els problemes de velocitat. Les unitats portàtils de Seagate són impressionants en altres aspectes, per la qual cosa seria fantàstic també dir que la velocitat era excel·lent. Malauradament, no és el cas, però Seagate no es troba en un marge significatiu. Es pot posar a punt amb unitats competitives a Western Digital i Toshiba, però no pot anar en contra de SSD com el Samsung T5 (llegiu la nostra revisió Samsung T5).

Garantia & Assistència

Trobar la informació de garantia de la nostra unitat de Seagate Portable era difícil, tot i haver-hi un .pdf a la unitat. El .pdf ens va dirigir a la guia d’inici ràpid i la guia d’inici ràpid ens va enviar de nou a .pdf. Tots dos diuen que els clients de la UE obtindran una finestra de garantia més llarga de dos anys. Com que l’oferta d’una garantia limitada d’un any és necessària als EUA, sembla que sigui l’aposta més segura.

seagate-portable-2

L’única manera de confirmar que és anar a un URL específic a la guia d’usuari, introduïu el vostre número de sèrie, el número de model i el país i cerqueu la unitat. Seagate encara no ens va dir el període de garantia, només que vam estar coberts almenys un any més. Això pot canviar en funció de l’envàs que arribi al vostre disc, però, independentment, Seagate hauria de ser més clar.

Però és senzill trobar suport per al vostre disc. Després d’haver estat al servei de “Seagate support”, se’ns va dirigir a una pàgina on podíem seleccionar el nostre producte, sense necessitat de números de sèrie. No hi havia articles sobre la base de coneixement relacionats amb la nostra unitat, però si Seagate proporciona un enllaç a una guia ampliada de l’usuari a la unitat, no estem massa molestos.

També hi ha un xat en viu disponible per solucionar problemes tècnics amb la unitat. Atès que Seagate té una utilitat de còpia de seguretat i emmagatzematge gratuïta i ofereix un servei de recuperació barat, no estem segurs de quina utilitat és, però hi és si ho necessita.

El Veredicte

Els discos durs portàtils de Seagate són barats i tenen funcions fàcils de posar en funcionament. Són barats, però comercialitzeu uns quants dòlars per obtenir rendiment. Tot i que es troba a pocs quilòmetres de G-Technology G-Drive (llegiu la nostra revisió G-Technology G-Drive), Seagate no es troba molt per darrere de Toshiba i Western Digital.

És un disc adequat per agafar fitxers en marxa o fer una còpia de seguretat de l’ordinador externament. Si voleu, per exemple, editar vídeo fora de la unitat, però, probablement voldreu llegir les nostres ressenyes externes del disc dur.

Què en penses dels discs durs Seagate Portable? La velocitat més lenta és un interruptor per al vostre acord? Feu-nos-ho saber als comentaris a continuació i, com sempre, gràcies per llegir.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map