Revisió bàsica de Toshiba Canvio: actualització 2020

Revisió bàsica de Toshiba Canvio

La línia bàsica de Toshiba Canvio és un dels caps de treball. Són una mica lents i no es poden utilitzar per a transferències massives, però es mantenen per sempre i també són bastant barates. Consulteu la nostra revisió completa de Toshiba Canvio Basics per obtenir més informació.


Toshiba-Canvio-bàsics-destacatstoshiba-canvio-bàsics-2toshiba-canvio-bàsics-1

Anterior

Pròxim

Fonaments de Toshiba Canvio
Nota de l’editor: 1 TB49,99 dòlars2 TB59,99 dòlars4 TB96,99 dòlars$ 49,99Mostra els comentaris: compra a Amazon$ 53,94(64 comentaris) Comprar a Walmart57,99 $ 53,99Estalvieu 4,00 dòlars (7%)(3 comentaris) Comprar a Best Buy$ 59,99Mostra els comentaris: compra a Amazon64,99 $ 59,99Estalvieu 5,00 dòlars (8%)(12 comentaris) Comprar a Walmart67,99 $ 63,99Estalvieu 4,00 dòlars (6%)(5 avaluacions) Comprar a Best Buy$ 96,99Mostra els comentaris: compra a Amazon$ 104,99(2 comentaris) Comprar a Best Buy

Toshiba ha estat creant discs durs des de fa temps, principalment en l’àmbit intern i d’escriptori. Aquestes unitats també funcionen bé, segons la prova de fallades del disc dur de Qbla 2019 de Backblaze. De les tres unitats de Toshiba provades, dues es van mantenir durant un any i una només va tenir una taxa de fracàs petita.

Esperem, que el rendiment es porta a les unitats externes. En aquesta revisió bàsica de Toshiba Canvio, veurem la unitat externa més bàsica de la línia de Toshiba. Tot i que no s’inclouen extres fantàstics, com ara la còpia de seguretat automàtica i la protecció de contrasenya, la unitat bàsica de Canvio és una manera senzilla d’obtenir molt emmagatzematge per un preu barat.

Tot i així, es mostren alguns dels problemes d’un disc de filatura i de la interfície USB 3.0, cosa que significa que una unitat bàsica de Canvio no és ideal per fer còpies de seguretat massives o taxes de transferència ràpida. Seguiu llegint per veure si és un dels discs durs externs millors per a vosaltres o si es pot deixar de banda.

Fortaleses & Debilitats

Alternatives per a Toshiba Canvio Basics

Característiques

Les unitats bàsiques Toshiba Canvio són discs durs externs portàtils i, com el seu nom indica, són bàsics. En lloc de proveir una gran quantitat d’utilitats o funcions addicionals, el sud-o-negre només inclou una connexió LED d’activitat del disc i una connexió USB tipus micro micro. Les unitats estan destinades a emmagatzemar dades i agafar-les, però no gaire més.

toshiba-canvio-bàsics-1

Fins i tot això té alguns problemes. Hem provat la unitat de 1 TB de Toshiba Canvio Basics, que compta amb un disc de gir de 5.400 rpm. Tot i que el sudari de plàstic pot protegir-lo de poques caigudes, qualsevol cosa que sigui més gran farà que la unitat sigui inútil. Una unitat bàsica de Canvio està pensada per anar en moviment, però assegureu-vos de tractar-la amb cura.

La unitat és compatible amb Windows i macOS, però només Windows és fora de la caixa. La unitat està formatada d’aquesta manera, de manera que l’ús amb macOS requerirà que torni a formatar la unitat, que, malauradament, Toshiba no us dirà com fer-ho.

Configuració bàsica de Toshiba Canvio

En lloc d’utilitzar insercions de plàstic o embolcall de bombolles barates, les unitats de Canvio Basics s’inclouen en l’embalatge tradicional i ferm de bombolles que s’engloben els discs durs girats. Això té sentit tenint en compte que es converteixen en unitats de rotació, però hem vist unitats competidores, com Western Digital Elements, enviat en caixes de plàstic fluix (llegiu la nostra crítica de Western Digital Elements).

Les unitats d’elements són el millor punt de comparació perquè, bàsicament, semblen el mateix que les unitats de Canvio Basics. Les unitats Toshiba tenen una plana plana, mentre que les unitats Western Digital són corbes, però, en la seva majoria, són les mateixes. De la mateixa manera, obteniu un micro USB de tipus B per escriure un cable A al quadre.

Tot i això, hi ha una diferència i hi ha una manca de peus a la part inferior de la unitat. Aquests peus no ajuden gaire, però la seva absència redueix la vida ja fràgil dels discs durs portàtils que giren. Si busqueu una unitat portàtil capaç de resistir a qualsevol cosa, llegiu la nostra ressenya de LaCie Rugged Mini.

Quan vam connectar la unitat a un portàtil de Windows 10, es va detectar immediatament, tal com mostra el LED d’activitat blau de la part superior. La unitat va ser automàticament denominada i assignada una lletra de la unitat. A l’exterior d’un fitxer .pdf que detalla la garantia limitada d’un any, que podeu conèixer a la secció “garantia i assistència” que apareix a continuació, la unitat estava en blanc.

Eines de seguretat i còpia de seguretat de Toshiba

Malauradament, Toshiba no inclou utilitats de còpia de seguretat ni de seguretat amb les unitats de Canvio Basics. Tampoc hi ha eines al lloc web de Toshiba, de manera que si teniu interès en comprar un disc per fer còpies de seguretat de l’ordinador, haureu d’anar amb una altra estratègia.

Una unitat de bàsics de Canvio encara pot formar part d’aquest procés, de fet, tal i com podeu llegir a la nostra guia de regles de còpia de seguretat 3-2-1, però no passarà automàticament. En canvi, haureu d’invertir en un proveïdor de còpia de seguretat en línia, com Backblaze, que és un dels millors serveis de còpia de seguretat en línia, tal com podeu llegir a la nostra revisió de Backblaze..

Pel que fa a la seguretat, és millor que hi hagi un antivirus segur. Sense protecció de contrasenya ni xifrat, les unitats de Canvio Basics són tan vulnerables com qualsevol cosa. Si no esteu segurs, llegiu la nostra crítica de Bitdefender.

Informació general sobre característiques bàsiques de Toshiba Canvio

A partir de 4999 dòlars, tots els plans

Característiques

Capacitat
1 TB, 2 TB, 4 TB

Utilitat de còpia de seguretat

Interfície
USB 3.0

Plataforma

Windows

macOS

Android

Rendiment

Velocitat de tracció
5400

Tipus de disc dur
Filat

Assistència

Període de garantia
12 mesos

Serveis de recuperació

Taula de velocitat

Preu

Per als discos durs bàsics portàtils, Toshiba no està sorprenent amb els bàsics de Canvio. Tens una opció entre capacitats d’1TB, 2TB, 3TB o 4TB, amb el preu per gigabyte cada cop més barat a mesura que puges. L’única excepció és la unitat de 3TB, que és més cara que l’opció 2TB i rarament disponible en línia.

Fonaments de Toshiba Canvio
Nota de l’editor: 1 TB49,99 dòlars2 TB59,99 dòlars4 TB96,99 dòlars$ 49,99Mostra els comentaris: compra a Amazon$ 53,94(64 comentaris) Comprar a Walmart57,99 $ 53,99Estalvieu 4,00 dòlars (7%)(3 comentaris) Comprar a Best Buy$ 59,99Mostra els comentaris: compra a Amazon64,99 $ 59,99Estalvieu 5,00 dòlars (8%)(12 comentaris) Comprar a Walmart67,99 $ 63,99Estalvieu 4,00 dòlars (6%)(5 avaluacions) Comprar a Best Buy$ 96,99Mostra els comentaris: compra a Amazon$ 104,99(2 comentaris) Comprar a Best Buy

Encara podeu comprar-ho a Amazon, així com en altres minoristes en línia, però el seu preu és alt. A més, la imatge del producte és diferent de la resta de la gamma i, fent una ullada al lloc de Toshiba, està clar que la capacitat 3TB ja no es fabrica. Tot i així, està disponible en línia, de manera que si realment necessiteu 3TB per sobre de 4 TB, podeu adquirir-lo.

Fent cas del model de 3TB, el preu és superior al que preferíem. La gamma de discos de Seagate Portable és més barata a tots els llocs, amb el descompte més considerable provinent de les capacitats més elevades (consulteu la nostra crítica de Seagate Portable). A més, podeu adquirir les unitats portàtils de Seagate Backup Plus per gairebé el mateix preu (consulteu la nostra ressenya de Seagate Backup Plus Portable).

La unitat de seguretat Backup Plus Portable fa que la unitat bàsica de Canvio sigui difícil de justificar perquè obteniu la mateixa capacitat al voltant del mateix preu, excepte amb una utilitat de còpia de seguretat inclosa. Tot i que les unitats bàsiques de Canvio són molt comparades, per exemple, amb el Samsung T5 (llegiu la nostra revisió Samsung T5), només són unitats de filatura de 5.400 rpm que transfereixen dades per USB 3.0.  

Com és el cas de la majoria d’accionaments d’aquest nivell, recomanem mantenir-nos al rang 1TB-2TB perquè pujar en capacitat mostrarà rendiments disminuïdors. La unitat de 4 TB, per exemple, és molt més gruixuda i, per tant, és més lenta. Com més gran sigui la unitat, més temps es triga a cercar dades i no és el que es tracta de la gamma bàsica de Canvio

Les unitats de major capacitat es presten més a la còpia de seguretat local, que, com s’ha esmentat, no és el més adequat per a una unitat bàsica de Canvio. Si això és el que estàs buscant, llegiu la nostra ressenya de Western Digital My Book.

Velocitat & Rendiment

Provar el rendiment del disc dur extern és una cosa senzilla. Utilitzem quatre eines, dues que proven de velocitat i dues que comproven errors. Les eines que utilitzem són de tercers, de manera que no obtenim resultats potencialment esbiaixats que puguin venir amb les eines de prova de velocitat de Seagate o Western Digital.

Transferència Seq ReadSeq WriteRandom ReadRandom Write2.3 GB
Fonaments de Toshiba Canvio
147,3 MB / s 154,1 MB / s 0,509 MB / s 4.731 MB / s 16,61 s.

Comencem amb CrystalDiskMark. Hem utilitzat un fitxer de prova de 4 GB i hem executat cinc seqüències de proves, mesurant velocitats de lectura i escriptura seqüencials, així com velocitats de lectura i escriptura aleatòries. Les velocitats seqüencials van ser excel·lents, més ràpides que Western Digital Elements per un marge important, però la velocitat aleatòria va patir.

toshiba-Canvio-Basics-Crystaldiskmark

També vam fer una prova copiant una carpeta de 2,3 GB plena de fotos, vídeos i documents a la unitat i mesurant el temps que va trigar a copiar. La unitat de Canvio Basics que vam provar es va situar al voltant de 140 megabytes per segon durant tota la transferència, resultant en un temps de només 16,61 segons, la qual cosa és impressionant.

En continuar, vam comprovar el disc a CrystalDiskInfo per veure si va detectar errors. No, no hauria de ser sorprenent, tenint en compte que CrystalDiskInfo no fa una mirada massa profunda. Dit això, durant la propera prova hem detectat una temperatura superior a la mitjana a CrystalDiskInfo al disc.

toshiba-canvio-bàsics-crystaldiskinfo

La nostra prova de “chkdsk” a Windows 10 va trigar dues hores a completar-se, però, per sort, no va trobar errors. A diferència de CrystalDiskInfo, aquesta prova aprofundeix en la unitat, buscant-la per grups i sectors dolents. Afortunadament, Canvio Basics va sortir net.

Durant la nostra prova, vam observar que la unitat s’apagaria quan no s’utilitza, cosa que és excel·lent per allargar la vida de la unitat, però això també significa que triga un minut a desactivar-se el disc després d’haver estat inactiu. No és una diferència significativa, però val la pena esmentar-ho.

Garantia & Assistència

Toshiba inclou una garantia limitada d’un any amb la unitat bàsica de Canvio i, tot i que és la meitat del temps que Western Digital inclou amb les unitats Elements, Toshiba deixa clar que la garantia està inclosa. Com s’ha esmentat, l’únic fitxer del disc quan el connecteu és un .pdf que detalla la garantia.

toshiba-canvio-bàsics-2

Com que és una garantia limitada, hi ha moltes estipulacions incloses. En definitiva, si Toshiba pot justificar qualsevol mal ús de la vostra part que va provocar que el disc no funcionés, la vostra sol·licitud de garantia no serà respectada. A més, els elements que falten, com el cable USB inclòs, no seran substituïts en garantia.

Tanmateix, no hi ha suport. Trobar la pàgina d’assistència del nostre disc era prou difícil (cal cercar per número de sèrie), però la pàgina va ser encara més decebedora. Podeu descarregar la guia d’inici ràpid a la pàgina d’assistència, però no hi ha entrades de controladors, programari o base de coneixement que us ajudin.

Això és especialment important perquè els usuaris del macOS hauran de reformatar la unitat per utilitzar-la a la seva màquina i no figuren a la guia d’inici ràpid. Hi ha un número de telèfon d’assistència al qual podeu trucar, però és una tasca molt important per a alguna cosa que hauria de cobrir a la guia de configuració..

El Veredicte

Les unitats Canvio Basics no són res més que discs durs externs que podeu llançar -o, més bé, de forma lleugera- a la motxilla. Si busqueu transferències ràpides o un exterior resistent, el millor és anar amb una altra opció, però si busqueu una opció barata per ampliar l’emmagatzematge de l’ordinador portàtil o portar pel·lícules fora de marxa, una unitat bàsica de Canvio és suficient..

Tot i així, us recomanem que llegiu les nostres ressenyes externes del disc dur. Toshiba s’aconsegueix la feina amb les unitats bàsiques de Canvio, però podeu obtenir més diners amb Western Digital o Seagate..

Què en penseu dels conceptes bàsics de Canvio? També creieu que el Seagate Backup Plus Portable és un millor acord? Feu-nos-ho saber als comentaris a continuació i, com sempre, gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me