LaCie Rugged Mini Review: resistent, però lent: actualitzat el 2020

LaCie Rugged Mini Review

Si voleu un disc dur que us permeti superar, LaCie Rugged podria semblar una bona compra. Si voleu una bona HD externa que funcioni bé, eviteu aquest producte. Llegiu el perquè a la nostra revisió completa de LaCie Rugged.


Miniatura de lacie-rugged-ruggedlacie-rugged-mini-2lacie-rugged-mini-1

Anterior

Pròxim

LaCie Rugged Mini
Nota de l’editor: 1 TB74,94 dòlars2 TB85,99 dòlars4 TB141,99 dòlars$ 74,94Mostra els comentaris: compra a Amazon$ 125,83Mostrar comentarisComprar amb Walmart$ 80,99(9 comentaris) Comprar a Best Buy99,94 $ 85,99Estalvieu 13,95 dòlars (14%) Mostra les opinionsCompra a Amazon149,99 $ 109,99Estalvieu 40,00 dòlars (27%)(1 comentaris) Comprar a Walmart$ 104,99(184 comentaris) Comprar a Best Buy$ 141,99Mostra els comentaris: compra a Amazon$ 169,99Mostrar comentarisComprar amb Walmart$ 159,99(9 comentaris) Comprar a Best Buy

Qualsevol que no hagi sentit a parlar de LaCie probablement reconegui alguns dels productes que fabrica. La banda taronja que envolta la seva robusta sèrie de discos és icònica, mostrant que la unitat pot suportar fins i tot la més dura de les pallisses. Veurem l’opció més accessible de la llista en aquesta revisió de LaCie Rugged Mini.

Si no coneixeu, LaCie és propietat de Seagate, de manera que moltes de les eines i funcions són comparables als discos de Seagate. La gamma LaCie, en contraposició a la gamma Seagate, se centra en el factor de forma i el rendiment per sobre de tot, cosa que es mostra en els conjunts d’unitats Porsche Design i discs de còpia de seguretat d’escriptori d2.. 

Dit això, el Rugged Mini tampoc no es mostra. Tot i que la carcassa pot suportar els entorns més difícils, el rendiment deixa molt a desitjar i, tenint en compte que el preu és molt superior a algunes unitats competitives, és una venda difícil. Tot i així, si teniu problemes a les unitats o les utilitzeu en condicions difícils, un Rugged Mini pot ser el disc dur extern més adequat per a vosaltres..

Fortaleses & Debilitats

Alternatives per a LaCie Rugged Mini

Característiques

Si hi ha alguna cosa clar al desactivar la caixa de notes de LaCie Rugged Mini, és possible que la unitat pugui afectar-se. L’icònica banda taronja és rígida, garantint que la vostra unitat continuarà essent útil si es produeixen caigudes desafortunades. Sota el sudari, sembla qualsevol disc dur portàtil. A diferència dels Western Digital Elements, però, la carcassa és de metall (consulteu la nostra revisió Western Digital Elements).

lacie-rugged-mini-1

Dit això, la major part del preu surt en aquesta caixa, que veurem a la següent secció. A la caixa, obteniu la unitat, un cable USB de tipus A a micro de tipus B i un cable USB de tipus A a C. Tot i que la unitat no funciona amb USB 3.1, encara podeu connectar-la a un port USB de tipus C per obtenir més comoditat. 

Encara que estàndard de la bogeria en gairebé tots els aspectes, la carcassa és el que diferencia un LaCie. Els discos estan dirigits a anar cap a on aneu, gestionant amb més facilitat els entorns més durs. El vostre dòlar no compra rendiments addicionals, sinó la possibilitat de garantir que les vostres dades es mantenen segures.  

No és només una idea general. LaCie ofereix uns límits específics a la pàgina de productes per al que pot fer servir un Rugged Mini. L’accionament és resistent a la pluja, pot absorbir el xoc de gotes de fins a quatre peus i pot durar fins a uns 2.205 lliures de pressió.

LaCie Rugged Mini Configuració

No ha de sorprendre que la configuració d’un LaCie Rugged Mini s’assembli a la configuració d’una unitat de Seagate Portable (consulteu la nostra crítica de Seagate Portable). Les dues aplicacions “comencen aquí” que es carreguen a les unitats Seagate també es troben en unitats Rugged Mini i feu clic a la que correspon amb el vostre sistema operatiu, us obrirà en el camí.. 

lacie-rugged-mini-review-registre

Bé, obrirà una pàgina de registre, que recomanem fer una ullada. No només registreu la vostra unitat per obtenir assistència en garantia, sinó que també podreu comprar fins a tres anys de recuperació de dades per 15 dòlars i descarregar Toolkit, que veurem en un minut. 

Igual que el Seagate Backup Plus Portable, també hi ha ofertes addicionals (consulteu la nostra crítica sobre Seagate Backup Plus Portable). Per a aquesta unitat, vam rebre dos mesos del pla de fotografia d’Adobe. Amb LaCie Rugged Mini, podeu obtenir un mes d’Adobe Creative Cloud. És genial, tenint en compte que Adobe va superar el millor programari d’edició de fotografies i les millors llistes de programes d’edició de vídeos.

LaCie Rugged Mini Backup i seguretat

Com s’ha esmentat, una part del procés de configuració és descarregar Toolkit, que és un concentrador tot en un per a les funcions del Rugged Mini. Tot i això, abans d’arribar a això, haureu de passar pel procés de configuració de LaCie, que formatejarà i optimitzarà la vostra unitat per al sistema operatiu que utilitzeu. 

També us demanarà si voleu fer còpies de seguretat o reflectir fitxers a la unitat. Si bé les còpies de seguretat s’adapten millor a un disc com a Western Digital My Book, podeu reflectir els vostres fitxers (consulteu la nostra ressenya de Western Digital My Book). Com que un Rugged Mini està pensat per anar cap a on vagi, es pot tenir, bàsicament, una còpia de la màquina allà on estiguis.

Una omissió fulgurant, però, és la protecció de contrasenya, malgrat les afirmacions de LaCie que Rugged Mini l’ofereix a la pàgina del producte. Hem instal·lat totes les aplicacions disponibles per al Rugged Mini i no hem trobat cap lloc on establir una contrasenya. En anar al procés, vam descobrir que es tracta d’una funció per a LaCie Rugged Secure, no per a Rugged Mini.

És una pena, tenint en compte que la unitat està protegida a qualsevol altre front. Un Mini resistent pot ser una opció excel·lent per agafar dades de forma continuada, però si voleu bloquejar les còpies de seguretat, voldreu considerar un proveïdor de còpia de seguretat en línia, com ara Backblaze (consulteu la nostra crítica de Backblaze).. 

Descripció general de les característiques de LaCie Rugged Rugged

A partir de 7494 dòlars, tots els plans

Característiques

Capacitat
1 TB, 2 TB, 4 TB

Utilitat de còpia de seguretat

Interfície
USB 3.0

Plataforma

Windows

macOS

Android

Rendiment

Velocitat de tracció
5400RPM

Tipus de disc dur
Filat

Assistència

Període de garantia
24 mesos

Serveis de recuperació

Taula de velocitat

Preu

Com s’ha esmentat, les unitats Mini Rugged són més cares que altres competidors de la caixa negra, i gairebé tots els costos addicionals aniran al recinte. Només hi ha tres capacitats disponibles, però ofereixen una àmplia gamma per a aquells que necessiten emmagatzematge durant el moviment. 

LaCie Rugged Mini
Nota de l’editor: 1 TB74,94 dòlars2 TB85,99 dòlars4 TB141,99 dòlars$ 74,94Mostra els comentaris: compra a Amazon$ 125,83Mostrar comentarisComprar amb Walmart$ 80,99(9 comentaris) Comprar a Best Buy99,94 $ 85,99Estalvieu 13,95 dòlars (14%) Mostra les opinionsCompra a Amazon149,99 $ 109,99Estalvieu 40,00 dòlars (27%)(1 comentaris) Comprar a Walmart$ 104,99(184 comentaris) Comprar a Best Buy$ 141,99Mostra els comentaris: compra a Amazon$ 169,99Mostrar comentarisComprar amb Walmart$ 159,99(9 comentaris) Comprar a Best Buy

La part baixa de la línia no és impressionant. Per gairebé 10 cèntims de gigabyte, podeu obtenir una unitat d’estat sòlid com la SanDisk Extreme Portable (llegiu la nostra ressenya de SanDisk Extreme Portable). En comparació amb els conceptes bàsics de Toshiba Canvio, la disparitat és clara. La versió d’1 TB d’aquesta unitat costa al voltant de 25 dòlars menys (llegiu la nostra revisió bàsica de Toshiba Canvio). 

Seguint la línia, el model 2TB del Rugged Mini és més raonable, però encara gairebé el doble que altres unitats externes de caixa negra. Dit això, el model 4TB no és dolent. Tot i que encara és més car que un portàtil Western Digital o el Seagate Backup Plus Portable, el suplement és lleuger i, tenint en compte que el Rugged Mini és ben resistent i exterior, el cost addicional val la pena..

El més difícil d’aquesta secció és que un Rugged Mini no ofereixi un benefici significatiu en el rendiment. La unitat encara gira a 5.400 rpm per USB 3.0 i hem vist que altres opcions fan el mateix per molts diners. 

Per això, està clar que el cost addicional està relacionat amb la coberta metàl·lica i la banda taronja que hi ha al voltant de la unitat. Aquestes funcions no s’han de descomptar, sobretot si esteu llançant molt al vostre disc. Dit això, per a aquells que tinguin un toc lleuger o estiguin atents a on es dirigeixen les seves dades, són massa importants i el preu és igual.

Velocitat i rendiment

Executem discs durs externs mitjançant una sèrie de quatre proves per determinar el rendiment. Dues d’aquestes proves són de velocitat i dues d’errors, i cada categoria rep una prova pràctica i un punt de referència. 

Transferència Seq ReadSeq WriteRandom ReadRandom Write2.3 GB
LaCie Rugged Mini
133,9 MB / s 27,89 MB / s 1.089 MB / s 0,879 MB / s 74 s.

A partir de la velocitat, vam recórrer el nostre drive a través de CrystalDiskMark utilitzant un fitxer de prova de 4 GB i cinc passis. El nostre Mini Rugged es va esforçar molt, amb una velocitat de lectura seqüencial raonable però poc impressionant i una velocitat d’escriptura seqüencial inacceptable. Les lectures i escriptures aleatòries van estar bé, però hem vist un rendiment més ràpid amb les unitats de Western Digital. 

lacie-rugged-mini-review-crystaldiskmark

La nostra prova pràctica, que consistia a copiar una carpeta de prova de 2,3 GB i cronometrar la transferència, també era abismal. Va trigar un minut i 14 segons, amb una inconsistència considerable. Per a la comparació, la unitat més barata de Toshiba Canvio Basics que vam provar va transferir el fitxer en poc més de 16 segons. 

Aquesta prova es va fer sense l’optimització de LaCie, de manera que vam tornar a executar les proves després d’optimitzar la unitat. No és sorprenent que hi hagi poc o poc benefici en el rendiment. La nostra prova pràctica va ser més consistent, però la velocitat era igual de lenta i CrystalDiskMark va fer velocitats similars a les que vam veure abans. 

Si la velocitat és un problema, el Rugged Mini no lliurarà. És similar al rendiment a moltes unitats de caixa negra, però la taxa de transferència és horrible. Per a aquells que necessiten un disc ràpid per a l’edició de vídeo i similars, probablement hauríeu d’adherir-vos amb un SSD, com el Samsung T5 (llegiu la nostra revisió Samsung T5). 

Afortunadament, la nostra verificació d’errors no va ser enganxada. Vam supervisar la unitat mitjançant CrystalDiskInfo durant tota la nostra prova per veure si la unitat es va calentar o si apareixien errors. Tot va anar bé, i la nostra prova d’errors estesa, que va consistir en una prova d’esforç de dues hores que utilitzava la utilitat “chkdsk”, la va recolzar.. 

lacie-rugged-mini-review-crystaldiskinfo

Garantia i suport

Les unitats LaCie Rugged Mini tenen una garantia limitada de dos anys, que es detalla al manual del producte inclòs i el .pdf que es carrega prèviament a la unitat. És la mateixa garantia que es veu a les unitats de Seagate, cosa que significa que només cobreix les fallades de material o material. 

lacie-rugged-mini-2

No hi ha cap garantia que no es tracti d’una gran incidència, com ara caure, submergir-se o danyar la unitat, i això no hauria de ser un gran problema, tenint en compte que les unitats Mini Rugged estan construïdes com a tancs. Tot i així, si es trenca la barrera i es fa malbé l’accionament, no quedarà garantit. 

Quant a l’assistència, LaCie ofereix algunes entrades de bases de coneixement que cobreixen preguntes freqüents, guies de resolució de problemes i solucions. També podeu parlar amb un servei d’assistència telefònica o per correu electrònic si teniu alguna pregunta concreta. 

Tenint en compte la robustesa de la unitat, esperàvem més ajuda. En lloc de garantir que la unitat pot afrontar forces de la natura, com afirma LaCie, queda amb una garantia estàndard que es pot veure en altres productes de Seagate. El suport és millor que el que obtindreu amb la majoria de discs externs, però esperem més amb un producte com el Rugged Mini. 

El Veredicte

Les unitats Mini robustes us diuen tot el que heu de saber al vostre nom. S’han creat per durar i són petites, cosa que és difícil combinar. Dit això, el rendiment és mediocre. Hi ha un conjunt específic de persones que volen tenir una unitat Mini resistent, però si només voleu prendre algunes coses durant el moviment, hi ha opcions més ràpides i econòmiques. 

Dit això, si publiqueu fotos mentre feu un casament o arrossegueu el disc en una motxilla mentre viatgeu, la protecció brilla. De qualsevol forma, us recomanem llegir les nostres ressenyes externes del disc dur per veure si el Rugged Mini és la millor opció per a vosaltres. 

Què en penses de LaCie Rugged Mini? Val la funda un cost addicional? Feu-nos-ho saber als comentaris a continuació i, com sempre, gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me