Revisió sobre carbonites: actualització 2020

Revisió sobre carbonites

Carbonite és un dels proveïdors de còpia de seguretat en línia preferits de Cloudwards.net que ofereix una facilitat d’ús i còpia de seguretat il·limitada per a un dispositiu. No obstant això, la velocitat de còpia de seguretat és lenta. Llegiu la nostra revisió completa de Carbonite per obtenir més informació.


Millors ressenyes de còpia de seguretat en línia

La carbonita forma part del mercat de còpia de seguretat des del 2005, que és antiga als anys de TI. Tot i així, té molta experiència i això ho demostra. És excel·lent per als usuaris personals que desitgen una còpia de seguretat il·limitada per a un o més ordinadors i no importa pagar una prima per obtenir-la.

Dit això, completar la vostra còpia de seguretat requerirà molt de temps, perquè Carbonite es troba entre els serveis més lents que hem provat. No podeu augmentar-lo més ràpid augmentant el nombre de fils de còpia de seguretat, però podeu fer-lo més lent si interfereix amb els recursos del vostre sistema.

Al costat brillant, és fàcil d’utilitzar Carbonite tant si sou al client d’escriptori, al web o al mòbil. La còpia de seguretat automàtica us alliberarà del problema de seleccionar manualment fitxers per fer còpies de seguretat i el procés de restauració senzill us ajudarà a recuperar els fitxers.

No us haureu de preocupar dels vostres fitxers perquè Carbonite proporciona xifratge privat, juntament amb altres funcions de seguretat. La protecció de la privadesa tampoc decepcionarà. De fet, és un dels més forts que hem vist.

Si tot el que sembla és que correspon al vostre carreró, seguiu-nos amb nosaltres a mesura que detallem en aquesta revisió Carbonite. En cas contrari, trieu un altre servei de la nostra millor llista de còpies de seguretat en línia.

Fortaleses & Debilitats

Alternatives per a la carbonita

Característiques

A diferència dels millors serveis d’emmagatzematge al núvol, Carbonite no vol reduir la quantitat d’espai ocupat al disc dur o sincronitzar dades als dispositius. Com a servei de còpia de seguretat en línia, us ajuda quan es produeix un desastre recuperant els vostres fitxers. És útil perquè el disc dur pot bloquejar-se i agafar-ne les dades. Les unitats d’estat sòlid són millors, però experimenten més errors de dades.

Si necessiteu tots dos, podeu acudir amb un servei com IDrive, que pot fer còpies de seguretat de les vostres dades i proporcionar-vos espai de sincronització. Podeu obtenir més informació al respecte a la nostra revisió IDrive. Si no teniu clara la diferència entre l’emmagatzematge en línia i la còpia de seguretat en línia, llegiu les nostres explicacions.

Carbonite proporciona un espai d’emmagatzematge il·limitat sense límits de dades secrets ni límits de la velocitat de transferència. Com que és il·limitat, no podreu fer còpies de seguretat de dispositius il·limitats. En canvi, només podeu fer una còpia de seguretat d’un dispositiu o ordinador amb un pla personal. Aquest és el compromís habitual quan es tria entre una còpia de seguretat il·limitada i dispositius il·limitats.

Dit això, podeu utilitzar Carbonite per fer fotos de còpia de seguretat realitzades amb el vostre telèfon intel·ligent. Consulteu el nostre millor article de còpia de seguretat en línia sense límits per veure com es compara Carbonite amb altres serveis de còpia de seguretat il·limitats.

Característiques de carbonita

A més de la còpia de seguretat il·limitada, les funcions de Carbonite inclouen programació de còpies de seguretat, xifratge privat, còpia de seguretat automàtica de vídeo, accés a fitxers remots i versions, que no funcionen en macOS. A més, tots els plans, a més de Carbonite Safe Basic, poden fer còpies de seguretat de discs durs externs.

Carbonite funciona amb totes les extensions d’arxiu comunes. Com que és il·limitat, pot etiquetar de forma automàtica els tipus de fitxers comuns de còpia de seguretat després d’instal·lar-lo. Dit això, la còpia de seguretat automàtica de vídeo només està disponible per als subscriptors de Carbonite Safe Plus i Carbonite Safe Prime. Els usuaris bàsics han de penjar vídeos manualment.

Carbonite també disposa d’un servei de recuperació de missatgeria que us envia les vostres restaures al correu, que poden ser molt més ràpides que baixar-les. La majoria de serveis de còpia de seguretat no ho ofereixen.

Tot i que Carbonite us permet fer una còpia de seguretat dels discos durs externs, no es pot fer una còpia de seguretat de discs durs externs. No és una gran errada, però, perquè la còpia de seguretat il·limitada no funciona bé amb un nombre limitat de unitats externes.

A més, els subscriptors Plus i Premium ja no tenen accés a la funció de còpia de seguretat de la imatge mirall. La còpia de seguretat de la imatge de mirall requereix una còpia de seguretat d’imatges de la unitat del sistema operatiu d’un ordinador i la fa una còpia de seguretat d’un disc dur extern. Això permet als usuaris restaurar el sistema operatiu i les aplicacions del seu ordinador al mateix equip.

Carbonite diu que va eliminar la característica perquè les limitacions de la versió impedeixen que la còpia de seguretat de les imatges especulars protegeixi els usuaris i la còpia de seguretat basada en fitxers. Això pot ser cert, però la funció d’imatge de mirall era valuosa perquè permetia recuperar ràpidament els discos durs caiguts.

A continuació, parlarem amb més detall sobre les funcions de seguretat i de seguretat. Consulteu la nostra biblioteca de còpia de seguretat per obtenir més informació sobre la còpia de seguretat en núvol.

Preu

A diferència dels serveis de còpia de seguretat en núvol que ofereixen un únic pla il·limitat, com Backblaze, Carbonite ofereix tres: Basic, Plus i Prime. Els plans s’adrecen a usuaris domèstics i empresarials que no tenen molts ordinadors. Tingueu en compte que els plans només permeten fer una còpia de seguretat d’un disc dur intern.

Basic és de 71,99 dòlars l’any i proporciona una còpia de seguretat il·limitada sense cap funció addicional.

A més, proporciona una còpia de seguretat de unitat externa i còpia de seguretat automàtica de vídeo per 111,99 dòlars l’any. És el pla més popular, però és car en comparació amb el pla de Backblaze, que és de només 60 dòlars anuals i ofereix les mateixes funcions. Podeu obtenir més informació sobre Backblaze a la nostra crítica de Backblaze.

El màxim és de 149,99 dòlars anuals. Afegeix un servei de recuperació de missatgeria a la part superior de les funcions de Plus.

En qualsevol pla, podeu estalviar un 5 per cent si us subscriviu dos anys o un 10 per cent si us inscriviu a tres. També podeu comprar una còpia de seguretat de Carbonite Safe per a fins a 100 ordinadors. Si no esteu segurs de la carbonita, podeu fer servir la prova gratuïta de 15 dies.

Facilitat d’ús

carbonita-web-client

El disseny del client web de Carbonite és feble però funcional. La pàgina principal mostra els equips dels quals heu creat una còpia de seguretat. També podeu veure o restaurar els vostres fitxers, afegir un equip o reinstal·lar Carbonite.

El menú de l’esquerra us permet navegar a les vostres targetes de crèdit i a la vostra subscripció i informació personal, així com veure l’historial de pagaments i el servei d’accessibilitat. Si teniu dades a la vostra còpia de seguretat, podeu utilitzar la barra de cerca per localitzar fitxers o carpetes per nom o amb una extensió específica.

carbonita-escriptori-client

El client d’escriptori Carbonite funciona en Windows i macOS, però no en Linux. Per obtenir assistència de Linux, consulteu el nostre millor suport en línia per a l’article de Linux. Un cop l’instal·leu, us guiarà a través del procés de creació d’una còpia de seguretat. És senzill i només has de completar un pas.

Carbonite selecciona automàticament els tipus de fitxers més comuns a còpia de seguretat de forma contínua. Si estàs bé, pots iniciar el procés de còpia de seguretat o bé aprofundir en la configuració avançada. La còpia de seguretat automàtica és convenient perquè no us haureu de dedicar temps a seleccionar manualment fitxers i carpetes que voleu desar.

Podeu llançar el client des de la icona de la safata del sistema. El client presenta la informació més important que necessita veure immediatament.

El costat esquerre mostra una imatge d’un ordinador i un enllaç que mostra la configuració. El centre mostra l’estat de la vostra còpia de seguretat i us permet afegir fitxers, activar la còpia de seguretat automàtica o restaurar fitxers. El costat dret mostra el núvol i l’opció de visualitzar la vostra còpia de seguretat.

El botó per restaurar fitxers s’anomena “recupera els meus fitxers” i l’enllaç a la vista prèvia dels fitxers diu “veure la meva còpia de seguretat”. Aquests noms no confondran ningú.

Codificació del color de carbonita

El color de carbonita codifica els vostres fitxers, de manera que podreu veure el seu estat d’un cop d’ull.

Un punt taronja en un fitxer significa que està seleccionat per a una còpia de seguretat, mentre que un de color verd significa que el fitxer s’ha fet una còpia de seguretat.

Un punt groc en una carpeta significa que s’han seleccionat fitxers o subcarpetes de la carpeta per fer còpies de seguretat. Un punt mig verd significa que la carpeta està seleccionada per fer còpies de seguretat i hi ha una còpia de seguretat d’alguns fitxers que hi ha, mentre que d’altres no s’han seleccionat per a còpia de seguretat. Un punt verd en una carpeta significa que es fan còpies de seguretat de tots els fitxers d’aquesta carpeta.

carbonita-mòbil-client

L’aplicació per a mòbils és mínima i fàcil d’utilitzar. Podeu utilitzar-lo per accedir a la vostra còpia de seguretat, a més de guardar els fitxers de còpia de seguretat d’accés ràpid i fora de línia. A més, podeu afegir més equips com a còpia de seguretat, cosa que significa que Carbonite us enviarà un correu electrònic amb un enllaç que heu d’obrir des de l’ordinador que vulgueu fer una còpia de seguretat.

L’aplicació es va actualitzar per última vegada a l’octubre de 2017 i, segons la classificació de Google Play Store, té 3,7 estrelles.

Còpia de seguretat de fitxers & Restauració

Després d’instal·lar el client d’escriptori Carbonite i començar la còpia de seguretat inicial, el client buscarà els fitxers del disc dur i començarà a penjar-los.

Com s’ha esmentat, no haureu de triar els fitxers que voleu perquè Carbonite els seleccioneu per vosaltres. La seva selecció és intel·ligent i inclou documents, imatges, música, correu electrònic, adreces d’interès del navegador, dades financeres i “tot allò important”.

Carbonite exclou alguns fitxers operatius i temporals de la còpia de seguretat automàtica. Podeu veure quins de la llista de tipus de fitxers exclosos al seu lloc web.

Les còpies de seguretat inicials solen trigar molt a completar-se. Tanmateix, un cop acabat, serà molt més ràpid gràcies a la còpia de seguretat contínua que penja fitxers quan els canvieu. Per fer-ho, Carbonite utilitza un algorisme de còpia de fitxers a nivell de bloc.

L’algoritme només transfereix les parts del fitxer que es van canviar, més que el fitxer sencer. Recomanem utilitzar una còpia de seguretat contínua. En aquest cas, com en molts altres, funciona sense impedir la resta del sistema. Dit això, si preferiu programar còpies de seguretat quan no utilitzeu l’ordinador, també ho podeu fer.

configuració de còpia de seguretat de carbonita

Podeu triar fer còpies de seguretat una vegada al dia a una hora determinada o configurar-la per a que no es faci una còpia de seguretat durant determinades hores. Tot i que és convenient, Carbonite té menys opcions de programació que altres serveis. Per exemple, Acronis True Image us permet executar còpies de seguretat dues vegades al dia a hores concretes, cada una a vuit hores, setmanalment, mensuals o en un esdeveniment..

Podeu obtenir més informació sobre Acronis True Image a la nostra revisió Acronis True Image.

Carbonite manté el contingut en centres de dades que utilitzen RAID. Això significa que els vostres fitxers es troben en diversos servidors per obtenir una redundància, cosa que us ajuda a mantenir-los segurs en cas que un servidor funcioni mal. Carbonite té com a mínim tres còpies de còpia de seguretat de 15 discs durs.

carbonita-restauració-pas1

És fàcil restaurar fitxers amb Carbonite. Feu clic al botó “recupera els meus fitxers” al client d’escriptori. La següent finestra us permet triar restaurar tot o fitxers o carpetes específics.

Si necessiteu restaurar tots els fitxers, podeu escollir entre restaurar la ubicació original o baixar a una carpeta nova de l’escriptori..

Si trieu restaurar fitxers o carpetes específiques, el client d’escriptori obrirà el lloc web de Carbonite per ajudar-vos a localitzar el contingut que necessiteu. És útil si necessiteu restaurar una cosa ràpidament i no teniu temps per fer una restauració completa.

El client web mostra el contingut en funció del vostre sistema de fitxers, de manera que no haureu de tenir problemes per trobar-lo. Si ho fa, podeu utilitzar la barra de cerca per trobar fitxers per nom de fitxer i extensió. Un cop hàgiu localitzat el contingut, feu clic al botó de descàrrega que hi ha al costat per baixar-lo o seleccioneu diversos fitxers i carpetes mitjançant les caselles de verificació i, a continuació, feu clic a “baixar”.

Versió per carbonita

Carbonite admet la versió d’arxius per a Windows, però no per a Mac. La versionada us permet recuperar iteracions anteriors de fitxers, cosa que significa que podeu desfer canvis accidentals. Versió també et protegeix contra el ransomware, que pot corrompre els fitxers i exigir el pagament per a la seva restauració.

Carbonite conserva almenys les tres versions més recents d’un fitxer, independentment de l’edat. A més, manté versions antigues dels fitxers canviats fins a tres mesos. A més, una versió diària del fitxer per a cada dia de la setmana passada, una versió setmanal per a cadascuna de les tres setmanes anteriors i una versió mensual per a cadascun dels dos mesos anteriors en què es va fer una còpia de seguretat del fitxer..

La seva política de retenció de fitxers diu que manté els fitxers suprimits durant 30 dies. Si sou un client Carbonite Safe que viu als Estats Units, podeu utilitzar un servei de missatgeria per restaurar els fitxers suprimits. Els subscriptors principals tenen inclosa la recuperació de missatgeria, de manera que només han de pagar 9,99 dòlars per recuperació. Si utilitzeu Basic o Plus, heu de pagar 99,99 dòlars.

Independentment del pla, heu de tornar el disc dur a Carbonite per evitar pagar la quota de les unitats no retornades, que és de 130 o 300 dòlars, depenent de la mida del dispositiu..

A més, els usuaris que gestionen la seva clau privada han de penjar-la abans de sol·licitar servei de missatgeria. És comprensible perquè Carbonite ha de desxifrar les dades abans que les pugueu utilitzar, però no deixa de ser un problema de privadesa. A continuació, en parlarem més.

Podeu veure la informació de preus del servei de missatgeria en una taula d’aquesta pàgina.

Velocitat

Vam dir que la còpia de seguretat inicial pot trigar molt, però, tenint en compte els resultats de Carbonite, pot ser que això trigui més. El temps que trigui dependrà de la velocitat de la connexió i de la proximitat que tinguis dels servidors de Carbonite. La regla general és que la velocitat de transferència serà millor com més a prop estiguis.

Podeu anar a la configuració del client d’escriptori i marcar la casella que redueix l’ús d’Internet de Carbonite, però no podeu augmentar el nombre de fils de còpia de seguretat per augmentar la velocitat.

Utilitzem una carpeta amb cremallera d’1 GB per provar les velocitats de càrrega i descàrrega. Vam realitzar les nostres proves Carbonite mitjançant una connexió Ethernet a Belgrad, Sèrbia, amb una velocitat de càrrega de 6 megabits per segon i una velocitat de descàrrega de 100 Mbps..

Aquestes velocitats impliquen que hauria de trigar uns 21 minuts a carregar la nostra carpeta de prova i poc més d’un minut a la descàrrega sense despeses generals. Els resultats de les nostres proves van ser molt lluny. La nostra carpeta va trigar més d’una hora a carregar-se i a més de set minuts a la descàrrega.

No estàvem a prop dels EUA, on Carbonite guarda els seus centres de dades, i els resultats ho reflecteixen, però segueixen sent pobres en comparació amb altres serveis..

Primer intent: Segon intent: Mitjà:
Temps de càrrega:00:59:5001:25:0001:12:25
Temps de descàrrega:00:03:1100:12:2200:07:46

Seguretat

seguretat del carbonit

Carbonite utilitza el protocol SSL de 128 bits per protegir els fitxers contra atacs de mà al mig, que es produeixen durant el procés de transmissió de dades. Encripta fitxers en repòs als seus servidors amb xifratge AES de 128 bits. No és tan fort com el seu cosí més pesat, AES 256-bit, però proporciona una àmplia seguretat. Pel que algú sap, ningú no l’ha esquerdat.

De manera predeterminada, Carbonite gestiona la vostra clau de xifratge. D’aquesta manera, l’empresa pot restablir la vostra contrasenya en cas d’oblidar-la, però també presenta un risc de privadesa perquè un empleat desconegut podria utilitzar-la per llegir els vostres fitxers. Per evitar-ho, podeu activar el xifratge privat.

Si feu això, utilitzeu un gestor de contrasenyes per no perdre la contrasenya. Si no en coneixeu, podeu triar un dels nostres millors gestors de contrasenyes de l’enllaç del 2019.

Quan activeu el xifrat privat, Carbonite canvia a AES 256-bit. Com que teniu la clau privada, l’empresa no pot llegir els vostres fitxers ni subministrar-los quan ho requereixi la llei.

Tot i que el fet de trencar la clau privada pot ser impossible, aquest no és el cas de les contrasenyes. Una contrasenya feble és presa fàcil per als atacs de força bruta, per la qual cosa en crea una de forta. Dit això, encara que la vostra contrasenya sigui forta, heu d’activar l’autenticació de dos factors.

Un cop fet, el procés d’inici de sessió tindrà una capa de protecció addicional per ajudar a mantenir el vostre compte segur. Sempre que introduïu les vostres credencials, se us demanarà que introduïu un codi de seguretat. Podeu rebre-la mitjançant text o trucada telefònica. Podeu obtenir més informació sobre l’enfocament en matèria de seguretat de Carbonite a la seva llibreta de seguretat.

Carbonite conserva les vostres dades en centres de dades endurits. Aquests centres de dades estan dissenyats per suportar desastres naturals, com ara incendis i terratrèmols, així com atacs físics i virtuals.

L’accés als seus centres de dades està controlat per una combinació d’escàners biomètrics i targetes de claus electròniques. Hi ha disponible una vigilància de televisió de circuit tancat, juntament amb control de temperatura, fonts d’alimentació ininterrompuda, generadors de còpia de seguretat i accés al servidor controlats amb targetes de claus electròniques i codis PIN. Els guàrdies estan actius les 24 hores els 365 dies de l’any.

Privacitat

La política de privadesa de Carbonite és senzilla i no compta amb les clàusules sospitoses que fan alguns serveis al núvol. La política de privadesa de Carbonite és clara i estableix de forma directa quins tipus de dades recopila, que inclouen dades proporcionades pels usuaris, com ara nom, adreça, correu electrònic, targeta de crèdit i altra informació necessària per al registre i la compra d’un producte Carbonite..

A més d’això, Carbonite emmagatzema els vostres noms de fitxer, les mides i les extensions, juntament amb informació sobre dispositius connectats. També recopila dades sobre la vostra adreça IP, tipus de navegador, tipus de dispositiu, proveïdor de serveis d’Internet, referint o sortint de pàgines, sistema operatiu i segells de data i hora.

Carbonite assegura que utilitza les dades amb diversos propòsits, com ara l’enviament de materials de màrqueting amb el consentiment de l’usuari o client, facilitant la còpia de seguretat i restauració de dades, arxivant, proporcionant suport tècnic i complint la llei..

El servei diu que no vendrà informació personal als venedors o altres venedors i que no accedeix a les dades emmagatzemades pels clients. Dit això, Carbonite a vegades comparteix informació amb tercers, però només per assegurar-se que els productes interns funcionin.

Si no voleu rebre materials de màrqueting, podeu desactivar-ho enviant un correu electrònic [email protected], contactant amb el servei d’atenció al client al 1-877-222-5488 o al número de telèfon geogràfic adequat que es troba aquí..

Segons les lleis aplicables a la protecció de dades, els clients i usuaris tenen els drets següents sobre les dades personals que gestiona Carbonite:

 • Dret d’accés a les dades personals titularitat de Carbonite.
 • Dret a sol·licitar la correcció de dades personals incompletes, incorrectes, innecessàries o obsoletes.
 • El dret a sol·licitar la supressió de dades personals incompletes, incorrectes, innecessàries o obsoletes en un període raonable de temps.
 • Dret a sol·licitar la restricció del tractament de dades personals per determinats motius
 • Dret a obtenir una còpia de dades personals de Carbonite en un format estructurat, segur, d’ús comú i de lectura mecànica.
 • El dret de retirar el consentiment perquè les dades personals siguin processades en qualsevol moment si aquestes dades es processen basant-se únicament en el consentiment i no en cap altra base legal..
 • Dret a contactar amb el regulador de protecció de dades relatiu al tractament de dades personals per part de Carbonite.

La carbonita també s’adhereix a la UE-EUA. Privacy Shield i els Suïssa-EUA. Marcs de protecció de privadesa. També compleix el Reglament general de protecció de dades o GDPR que està vigent per als ciutadans de la UE. Podeu obtenir més informació a la nostra guia GDPR.

Assistència

base de coneixement de carbonita

Si us enganxeu, la vostra primera opció és navegar per la base de coneixement de Carbonite. Us permet filtrar els temes d’ajuda per producte i dispositiu. Un cop escolliu un producte i dispositiu, obteniu una llista de temes habituals i articles populars. També hi ha una videoteca que inclou diversos vídeos tutorials sobre temes més populars. També podeu cercar la base de coneixement.

visió general de la carbonita-coneixementbase

Si no us serveix, hi ha una secció de preguntes freqüents que conté respostes a preguntes habituals. Si encara no n’hi ha prou, heu de contactar amb l’assistència tècnica.

A diferència de molts serveis, Carbonite proporciona suport telefònic a tots els clients. L’assistència telefònica no està disponible les 24 hores del dia, però podeu trucar a qualsevol dia de la setmana, excepte els festius dels Estats Units, de 9 a 20 hores. EST.

També hi ha assistència per correu electrònic i Carbonite diu que les respostes generalment es donen en 24 hores. Per provar-ho, vam fer preguntes mitjançant el formulari de contacte. La resposta de Carbonite es va produir en menys de sis hores, i és excel·lent. Va ser detallat i tenia enllaços per ajudar-nos a aprendre més.

Carbonite afirma que a la pàgina d’atenció al client, més de 200 agents que tenen una certificació Microsoft Technology Associate. El servei d’atenció al client de Carbonite ha guanyat 64 premis durant els últims cinc anys.

El Veredicte

Carbonite fa un bon treball proporcionant còpies de seguretat il·limitades. Tenint en compte l’oferta de Backblaze, Carbonite no és tan barata com podria, però tampoc no és un dels serveis més cars. És fàcil fer còpies de seguretat dels vostres fitxers i restaurar-los gràcies a un bon client d’escriptori. Si sou en un altre equip, podeu utilitzar el client del navegador per visualitzar i restaurar la vostra còpia de seguretat.

Els fitxers de la vostra còpia de seguretat estan protegits per fortes funcions de seguretat entre les quals destaca el xifrat privat. Una política de privadesa clara també garanteix la vostra privadesa. Dit això, Carbonite és lenta, no té versions per a macOS i pot ser més barata. Si això us brinda l’oferta, consulteu les nostres ressenyes de còpia de seguretat en línia per trobar un servei alternatiu.

Què en penses de la carbonita? És adequat per a vostè? Feu servir altres serveis? Expliqueu-ho als comentaris que hi ha a continuació. Gràcies per llegir.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map