Revisió de Keepit: actualització 2020

Revisió de Keepit

Keepit és un proveïdor sòlid de moltes maneres, però haurà de tenir una interfície complicada. Tanmateix, passa per sobre, obté un proveïdor de còpia de seguretat il·limitat que funciona bé amb Linux. Llegiu la nostra revisió completa de Keepit per obtenir més informació.


Millors ressenyes de còpia de seguretat en línia

Keepit és un proveïdor de còpia de seguretat en línia amb seu a Dinamarca i que treballa des del 2007 des de 2007. Disposa de dos productes: Keepit i Keepit Classic. El primer és un servei de còpia de seguretat de núvol a núvol que reflecteix fitxers a Office 365, G Suite i aviat a Dropbox. Aquesta darrera és similar a les solucions de còpia de seguretat principals com les que podeu trobar a la nostra millor llista de còpies de seguretat en línia.

Keepit Classic pot fer servidors de còpia de seguretat, no només ordinadors domèstics o ordinadors portàtils. Com que la versió núvol a núvol s’adapta més a les empreses que emmagatzemen grans quantitats de dades, aquesta revisió se centrarà en Keepit Classic, adequat per als usuaris domèstics..

Keepit Classic té molts avantatges, però també hi ha desavantatges seriosos. Ofereix una còpia de seguretat il·limitada de manera barata, és compatible amb tot tipus de fitxers, cosa que és rara, té versions de 60 dies i funciona en un parell de distribucions de Linux. Tanmateix, la seva interfície és malvada i no hi ha cap client web ni aplicació mòbil que pugueu utilitzar quan esteu lluny del vostre ordinador.

A diferència d’altres solucions de còpia de seguretat, les opcions de programació són escasses. Si arribeu a un problema, haureu d’esperar una resposta de suport, perquè el lloc web d’ajuda té poques respostes i algunes en danès. La política de privadesa també té la seva part de problemes. Si sembla que hi ha molts desavantatges, potser voldreu considerar un altre servei de les nostres millors ressenyes de còpia de seguretat en línia.

Tot i així, si encara esteu interessats en Keepit, seguiu-nos amb nosaltres a mesura que detallem en aquesta revisió Keepit Classic.

Fortaleses & Debilitats

Alternatives per a Keepit

Característiques

Els discs durs, ja siguin interns o externs, acabaran fallant. L’única cosa que varia és la durada que duren. Les unitats externes poden durar més perquè no s’utilitzen tant com les unitats internes, però també es poden descompondre, agafar-se en un incendi o inundar-se o algú els podria robar.

Keepit Classic diu que subscrivint-lo i fent còpia de seguretat de les dades al núvol, podeu evitar-ho i tenir tranquil·litat. Es tracta d’una afirmació realista perquè la característica principal de Keepit Classic és l’espai de còpia de seguretat il·limitat que us ajudarà a protegir les vostres dades.

Podeu fer còpies de seguretat de qualsevol mida i tipus, inclosos, per exemple, les sessions de Pro Tools i els projectes d’Adobe Premiere Pro. Si sou un professional que treballa amb tipus de fitxers rars, aquesta és una característica clau.

Un cop hagueu penjat les dades a un centre de dades de Keepit, es reproduirà a almenys un centre de dades més en una ubicació geogràfica separada. Si suprimeix un fitxer per error o caure víctima de ransomware i els fitxers estan danyats, podeu confiar en el seu historial de còpies de seguretat de 60 dies per recuperar-lo. Us permet restaurar els fitxers suprimits o versions anteriors dels darrers 60 dies.

Una altra característica interessant per a les empreses que utilitzen Windows és la possibilitat de distribuir Keepit als seus usuaris mitjançant el desplegament de MSI. Si necessiteu fer una còpia de seguretat i restaurar tot el vostre sistema, podeu, però només si us subscriviu al pla més car.

Si les vostres necessitats funcionen en aquesta direcció, però necessiteu més opcions, proveu la versió de còpia de seguretat de CloudBerry. Disposa de funcions i opcions que us permeten personalitzar la vostra còpia de seguretat. Tingueu en compte que pot ser massa per a usuaris principals. Obteniu més informació sobre aquest en el nostre comentari de còpia de seguretat de CloudBerry.

Programació de Keepit

Keepit Classic, a diferència de la majoria de solucions de còpia de seguretat en línia, no té moltes opcions de programació de còpies de seguretat. De manera predeterminada, la còpia de seguretat és contínua i incremental, és a dir, un cop finalitzada la còpia de seguretat inicial, Keepit Classic només transferirà la part canviada del fitxer, que estalvia temps i amplada de banda..

Aquest enfocament s’anomena còpia a nivell de bloc.

No podeu definir l’hora en què voleu que s’executi la vostra còpia de seguretat. Més aviat, es publicarà automàticament una vegada cada dia. El que podeu fer és seleccionar els dies de la setmana que voleu que funcioni. És escàs en comparació amb altres serveis. Keepit Classic també té un servei de lliurament de missatgeria, que seria útil per a grans operacions de restauració.

IDrive disposa d’un servei de missatgeria capaç que us permet fer còpies de seguretat o restaurar fitxers per correu electrònic. No és gratuït per a restauracions, però és útil si necessiteu restaurar moltes dades. Llegiu-ne més informació a la revisió IDrive.

Keepit Classic utilitza AES a 256 bits per arrabassar els vostres fitxers, però manca d’autenticació de dos factors. Hi ha més informació a la secció “seguretat” que hi ha a continuació. Si voleu obtenir més informació sobre les funcions, serveis i pràctiques de còpia de seguretat, consulteu la nostra biblioteca de còpia de seguretat.

Descripció general de les característiques de Keepit

Logotip de Keepitwww.keepit.com

Comença des de 454 dòlars mensuals per a 1000 plans GBAll

Còpia de seguretat

Programador de còpia de seguretat

Còpia de seguretat contínua

Còpia de seguretat incremental

Còpia de seguretat basada en imatges

Còpia de seguretat de la unitat externa

Còpia de seguretat de NAS

Còpia de seguretat del servidor

Còpia de seguretat híbrida

Còpia de seguretat del dispositiu mòbil

Còpia de seguretat il·limitada

Dispositius il·limitats

Speed ​​Throttling

Còpia de fitxers a nivell de bloc

Còpia de seguretat multithreaded

Restaurar

Servei de recuperació de missatgeria

Accés al navegador

Accés a l’aplicació per a mòbils

Versió

S’ha suprimit la retenció de fitxers

Seguretat

Xifrat privat

Xifratge At-Rest

Xifrat en trànsit

Protocol de xifrat
AES 256-bit

Autenticació de dos factors

Centres de dades endurits

Configuració del servidor intermediari

Compleix amb HIPPA

Assistència

Assistència 24/7

Suport de xat en directe

Assistència telefònica

Assistència per correu electrònic

Fòrum d’usuaris

Base de coneixements

Diversos

Intercanvi d’arxius

Sincronització del dispositiu

Prova gratuïta
30

Preu

La taula de preus del lloc web mostra tres plans, però no veieu totes les versions disponibles fins que arribeu a la pàgina de compra.

Independentment del pla que trieu, només podeu pagar un any o dos anys. No hi ha cap opció de pagar mensualment. Estaria bé tenir l’opció, encara que sigui uns quants dòlars més, perquè us garanteix la flexibilitat. No pagueu cap descompte si pagueu un any, però obteniu un petit descompte i dos mesos gratuïts si pagueu durant dos anys.

Abans de decidir subscriure-us, podeu utilitzar la prova gratuïta de 30 dies per provar el servei. Podeu provar el pla Home Unlimited o el pla d’escriptori Pro.

Home Unlimited proporciona un espai de còpia de seguretat il·limitat per 4,95 dòlars al mes o 59,40 dòlars per any. Està prou bé si només voleu fer una còpia de seguretat de l’ordinador personal.

Pro Desktop afegeix eines de configuració central, desplegament i informe per ajudar-vos a gestionar els vostres equips empresarials. És de 179,40 dòlars anuals i es redueix a 14,95 dòlars al mes. Admet diversos usuaris i podeu distribuir llicències entre els vostres sistemes, afegir polítiques de còpia de seguretat a màquines o grups individuals i gestionar-les des del vostre tauler de control.

El següent pla en línia és Pro Server, que ve en diverses versions, començant per Pro Server 100.

Pro Server 100 ofereix 100 GB d’espai de còpia de seguretat per al vostre servidor. A més de les funcions del pla d’escriptori Pro, ofereix una opció de restauració i restauració completa del còpia de seguretat del sistema. Per gaudir d’aquest benefici i protegir els vostres servidors, haureu d’afegir una forta quantitat de 588 dòlars a l’any. Les darreres versions afegeixen més espai i augmenten encara més el preu. La versió de 500 GB és de 2.028 dòlars anuals.

Si necessiteu més espai, Keepit Classic us permet comprar més. L’oferta és escalable, és a dir, si assoliu la capacitat màxima, Keepit Classic afegirà un espai en increments de 500 GB per un import addicional de 165 dòlars al mes. 500GB és de 165 dòlars al mes, 1 TB és de 330 dòlars al mes, etc..

Per als usuaris domèstics, Carbonite és el competidor més directe. El seu pla bàsic també ofereix una còpia de seguretat il·limitada, però és de 71,99 dòlars per any enfront dels 59,50 dòlars de Keepit Classic. Dit això, els altres plans de Carbonite realitzen una escala molt millor que els de Keepit Classic i ofereixen serveis de recuperació automàtica de vídeo i de missatgeria de vídeo. Si és el que necessiteu, consulteu la nostra revisió sobre carbonites per obtenir més informació.

Facilitat d’ús

Quan arribeu al lloc web de Keepit, se us presentarà Keepit, no Keepit Classic. Per registrar-se a Keepit Classic, heu de fer clic a l’enllaç al peu de pàgina. Per afegir la confusió, hi ha una versió de còpia de seguretat de casa del servei Keepit que no ofereix cap prova gratuïta.

Una vegada que accediu a la pàgina Keepit Classic, podeu registrar-vos per a una prova del pla Home Unlimited o del pla Pro Desktop. Després d’això, heu de descarregar el client, que funciona en totes les versions principals de Windows i macOS, així com les versions de Debian i RedHat de Linux. Si teniu una versió diferent de Linux, consulteu la nostra millor còpia de seguretat en línia per a l’article de Linux.

Keepit-desktop-app

L’aplicació és fàcil d’instal·lar. Només heu de seguir les instruccions de l’instal·lador i us anirà bé. Després d’instal·lar-lo, veureu l’aplicació Keepit Classic amb quatre pestanyes a la part superior que us permetran navegar-la. El disseny està sent datat i l’aplicació no és tan intuïtiva com alguns dels competidors de Keepit Classic “.

Passar d’una pestanya a la pestanya de vegades requereix diversos clics abans que l’aplicació respongui. Navegar i seleccionar els fitxers també se sent lent i maldestre. Per exemple, Zoolz Home Cloud Backup adopta un enfocament similar, però l’arbre de carpetes és més clar i la vista de selecció té dues finestres que us permetran navegar fàcilment. Podeu obtenir més informació a la nostra ressenya de còpia de seguretat de Zoolz Home Cloud.

Dit això, les pestanyes de Keepit Classic no estan multitud d’informació i només mostren el que heu de saber. Gràcies a això i a la seva estructura senzilla, el client és fàcil d’utilitzar.

A diferència de moltes solucions, Keepit Classic no té cap aplicació mòbil que us permeti previsualitzar els fitxers de còpia de seguretat mentre esteu lluny del vostre ordinador. Hi ha serveis que en falten, però, per tant, l’omissió ve com una petita sorpresa.

El més sorprenent és que Keepit Classic no té un client web, cosa que us permetria accedir a la vostra còpia de seguretat des d’un altre equip.

Còpia de seguretat de fitxers & Restauració

Quan feu una còpia de seguretat de Keepit Classic, no podreu seleccionar carpetes o fitxers per fer còpies de seguretat del vostre sistema de fitxers. En lloc d’això, completareu el procés des de l’aplicació Keepit Classic.

keepit-folder-selection

La pestanya “Configuració” us ajudarà a seleccionar què voleu fer una còpia de seguretat. No obstant, col·locar-ho és confús. La vista per defecte que hi apareix és la vista senzilla. La vista simple preselecciona unes quantes carpetes. A Windows, són documents, escriptori, preferits i imatges.

Keepit-Advanced-Selecció

Si voleu seleccionar les carpetes, heu d’activar el mode avançat fent clic a l’enllaç “Vista avançada” de la dreta. La selecció de fitxers específics per a còpia de seguretat mitjançant un arbre en lloc del sistema de fitxers és prou dolenta, però només és pitjor tenir l’opció de seleccionar carpetes.

Després de seleccionar les carpetes que voleu fer una còpia de seguretat, podeu seleccionar els dies que voleu que es publiqui la còpia de seguretat. No podeu seleccionar fitxers, però tampoc us restringiu a les carpetes. Podeu seleccionar tot el que hi ha a sobre d’una carpeta a la jerarquia de fitxers.

Aquesta opció, sense cap restricció de mida o tipus de fitxer, us permet fer una còpia de seguretat de tot un disc dur o fins i tot un conjunt en una configuració RAID, sense problemes..

keepit-restore-tab

Per restaurar els fitxers heu de fer clic a la pestanya “restauració”. A continuació, heu de fer clic a l’enllaç “veure totes les còpies de seguretat” o “restaurar l’última còpia de seguretat”. La destinació predeterminada de la restauració és “desktop”, que podeu canviar fent clic a “change destination”.

keepit-restore-sets

L’enllaç “Veure totes les còpies de seguretat” mostra els conjunts de còpies de seguretat. Podeu restaurar-ho tot des d’un conjunt de còpies de seguretat o examinar-lo. Si decidiu fer aquesta darrera, veureu una estructura d’arbre com la que s’utilitza per crear còpies de seguretat.

keepit-restore-files

Des d’allà, podeu seleccionar fitxers específics per restaurar. Seleccioneu els fitxers o les carpetes que voleu restaurar i feu clic a “restaura”. Si voleu canviar la destinació de la restauració, feu clic a l’enllaç “Canvia la destinació” que hi ha a sota de la jerarquia de carpetes.

Finalment, si voleu recuperar alguna cosa que va ser inclosa a la darrera còpia de seguretat, només cal que feu clic a “restaurar la darrera còpia de seguretat” i el procés de restauració només restaurarà aquells fitxers.

Velocitat

Les còpies de seguretat inicials poden trigar molt i això és encara més probable quan pugueu fer còpies de seguretat de dades il·limitades, com ara amb Keepit Classic. La durada del temps depèn de molts factors, però el que és principal entre l’amplada de banda de la connexió i la proximitat que teniu a un dels centres de dades de Keepit. A Dinamarca, als Estats Units i a Austràlia.

No hi ha cap manera d’accelerar les vostres velocitats si Keepit Classic treu massa de l’ample de banda i no hi ha cap opció per augmentar el nombre de fils de còpia de seguretat..

Per provar la velocitat de Keepit Classic, hem utilitzat una carpeta amb cremallera d’1 GB. Vam fer les proves utilitzant una connexió WiFi a Belgrad, Sèrbia, que tenia una velocitat de càrrega de 6 megabits per segon i una velocitat de descàrrega de 100 Mbps. Amb aquestes velocitats, calculem que hauria de trigar uns 21 minuts a penjar la nostra carpeta de prova i poc més d’un minut per descarregar-la sense sobrecàrregues..

La velocitat de pujada va ser gran perquè va promediar 28 minuts i 55 segons. Per comparació, molts serveis triguen gairebé una hora a fer còpies de seguretat de la carpeta de proves amb les mateixes velocitats. Per equilibrar-ho, les velocitats de descàrrega eren horribles. El temps que es triga a descarregar va tenir una mitjana de 23 minuts i 23 segons, quan la majoria dels serveis triguen uns dos minuts.

Primer intent: Segon intent: Mitjà:
Temps de càrrega:00:28:3200:29:1800:28:55
Temps de descàrrega:00:22:1300:24:3300:23:23

Seguretat

Keepit-security

La informació sobre les pràctiques de seguretat de Keepit és escassa. El que sabem és que Keepit Classic utilitza encriptació de 256 bits AES i us permet guardar una còpia de la vostra clau. Com que només en conserveu una còpia, i no la única còpia, el servei no té coneixement zero. També hi ha una clàusula discutible a la política de privadesa relacionada amb això. Llegiu-ne més a la secció següent.

El xifrat fort permetrà protegir els vostres fitxers, però no fa res per a les credencials del vostre compte. Tanmateix, l’autenticació de dos factors, però Keepit Classic no en té. Per això, s’ha d’evitar la creació d’una contrasenya feble, la qual cosa seria presa fàcil per als atacs de força bruta. Consulteu la nostra guia sobre com fer una contrasenya contundent per assegurar-vos que ho feu.

Keepit Classic utilitza el protocol TLS per protegir els vostres fitxers en trànsit. Gràcies a això, podeu estar segur que els atacs intermitjos no podran interceptar els vostres fitxers.

Privacitat

La informació personal que proporcioneu a Keepit no està xifrada de manera que la vostra única protecció és una forta política de privadesa. Ens endinsem per veure com de fort és. El primer que vam notar va ser la data del 18 de febrer de 2008, cosa que no va ser gens encoratjadora. La política ha esdevingut vàlida des de llavors no menciona res sobre el Reglament general de protecció de dades.

El GDPR és una regulació que protegeix la privacitat dels ciutadans de la UE i va entrar en vigor el 25 de maig de 2018. Podeu llegir més informació a la nostra guia GDPR.

La política de privadesa de Keepit no es llegeix com algunes de les millors polítiques que hem llegit. No és tan clar i té clàusules que et faran rascar el cap. Preneu el següent, per exemple.

“KEEPIT té dret a utilitzar proveïdors externs de diversos serveis que requereixen l’intercanvi d’informació del client per a un correcte rendiment del servei. Tots els proveïdors de KEEPIT estan obligats a eliminar tota la informació un cop finalitzada la publicació. KEEPIT declina la responsabilitat per l’incompliment de la relació que el proveïdor hauria fet en cada cas. “

És bo que els proveïdors externs hagin de suprimir les dades, però no hi ha cap garantia que ho facin. A més, no sabem quins proveïdors externs ni tan sols quin tipus de serveis funcionen amb Keepit.

Keepit i tercers

També hi ha una clàusula que protegeix els drets de tercers sobre els usuaris. Sembla que tercers tenen més protecció que els usuaris.

“El client ha de mantenir la responsabilitat de Mantenir la seguretat per assegurar-se que les dades del client no infringeixen els drets de tercers. Si hi ha accions legals contra el client o KEEPIT, al·legant que els serveis de KEEPIT vulneren els drets de tercers, KEEPIT té dret, a la seva elecció, a (I) canviar els seus serveis de manera que cessin les infraccions o (II) acabar aquest acord en total o parcialment sense més responsabilitat per KeepPIT. “

Dit això, Keepit ha de tractar la informació dels usuaris d’acord amb les lleis aplicables en matèria de dades personals.

“Amb la signatura d’una subscripció, KEEPIT registrarà la informació del client, en concret, nom, adreça i correu electrònic a la base de dades de clients de KEEPIT. El tractament d’aquest tipus d’informació de KEEPIT està subjecte i s’ajustarà a la legislació sobre tractament de dades personals. “

De forma estranya, el client ha de comunicar a Keepit els canvis en l’adreça de correu electrònic, cosa que té sentit, però també els canvis en la seva adreça residencial. Si no ho aconsegueixen, Keepit pot retirar els seus serveis. A més, els usuaris es fan responsables de les dades conservades per Keepit.

“El client decideix, i és responsable de la informació i dades personals registrades a la subscripció del client i de la forma en què s’utilitzen. KEEPIT administra principalment aquestes dades personals a instruccions del client. “

Els usuaris han de notificar per escrit a Keepit si les dades que proporcionen estan subjectes a la legislació.

“Si hi ha dades sotmeses a la llei sobre el tractament de les dades personals als servidors de KEEPIT, el client ha de comunicar a KEEPIT aquest escrit i a la llei sobre el tractament de dades personals, article 41, paràgraf. 3-5 s’aplica al tractament de dades personals de KEEPIT “.

A més, Keepit no es responsabilitza dels assumptes relatius a les lleis sobre processament de dades personals i de les dades de l’usuari.

“KEEPIT es responsabilitza en tots els aspectes de totes les qüestions que recauen en la Llei sobre processament de dades personals en relació amb les dades processades del client. El client indemnitzarà a KEEPIT per qualsevol reclamació derivada de la Llei sobre processament de dades personals, la segona regulació de dades personals o un altre reglament públic en aquest sentit. “

Com dèiem, el coneixement zero és un avantatge per a qualsevol servei que desitgi assegurar la privadesa dels seus usuaris. Keepit us permet mantenir la vostra clau privada, però sembla que també hi pot accedir, a causa que haureu de continuar funcionant i mantenir la seguretat.

“KEEPIT es reserva el dret a accedir a les dades emmagatzemades del client, fins al punt que després de la millor estimació de KEEPIT sigui necessària per a la situació operativa i / o de seguretat de KEEPIT. En aquest sentit, KEEPIT i el seu personal estaran subjectes a la confidencialitat i notificaran al client que KEEPIT ha tingut accés a les dades emmagatzemades. “

Si voleu assegurar-vos que ningú no pot navegar pels fitxers, potser voldreu evitar Keepit i obtenir més informació sobre els nostres millors serveis al núvol de coneixement zero..

Al costat brillant, Keepit eliminarà totes les vostres dades als 30 dies posteriors al final de la subscripció.

Assistència

keepit-support-site

Keepit té un lloc web de suport que pot treballar amb tots els productes de Keepit, inclòs Keepit Classic. Els resultats estan separats per producte, de manera que quan cerqueu una solució, podeu seleccionar entre ells i veure solucions per a cada un. Un millor enfocament seria seleccionar un producte per veure els problemes més habituals i, a continuació, realitzar una cerca si cal

Hi ha pocs articles per a Keepit Classic i la majoria estan en danès, tot i que el lloc web està en anglès. Els fòrums estan disponibles, però tampoc no ajudaran, perquè no estan actius.

Podeu enviar una sol·licitud per correu electrònic i obtenir una resposta en 24 hores. Vam fer diverses preguntes, però només vam obtenir una resposta. A més, es va presentar una informació limitada. També hi ha una opció de xat, però quan ho vam provar durant la jornada laboral, va dir que l’equip de suport al xat està fora de línia.

El Veredicte

Keepit Classic és un servei excel·lent, si no es tenen en compte les seves faltes, com ara la seva política de privacitat incomprensible, l’escassetat d’articles de suport al lloc web d’ajuda, el client d’escriptori maldat i amb data i la falta d’un client web. A més, el client d’escriptori té poques opcions de programació i falta l’aplicació per a mòbils.

Si us veieu per davant d’aquests errors, trobareu que Keepit Classic ofereix un espai de còpia de seguretat il·limitat de manera barata, és compatible amb tots els tipus de fitxers i us permet gaudir d’una versió de còpia de seguretat de 60 dies. També funciona en Linux, a diferència de molts serveis. Si és suficient per considerar la vostra subscripció depèn de les vostres necessitats.

Què en penses de Keepit Classic? És una còpia de seguretat il·limitada per obtenir un cost prou barat per ignorar els seus defectes? Si no, quins altres serveis plantegeu? Expliqueu-ho als comentaris que hi ha a continuació. Gràcies per llegir.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map