Revisió de còpia de seguretat en línia de SOS: actualització 2020

Revisió de còpia de seguretat en línia de SOS

Tot i que SOS Online Backup fa un bon treball en general, el seu pla de preus hauria de fer una pausa als compradors. Altres problemes són la seguretat feble, la falta d’una interfície del navegador i altres coses que podeu llegir en aquesta revisió completa de la còpia de seguretat de SOS Online.


Millors ressenyes de còpia de seguretat en línia

SOS Online Backup es va llançar el 2001. El 2012, la companyia va canviar el seu nom per Infrascale, però el seu principal producte de còpia de seguretat al núvol va conservar el nom antic. Els preus de SOS Online Backup no poden competir amb alguns dels serveis dels que parlem a les nostres ressenyes de còpia de seguretat en línia, però això no vol dir que no obtingui marques positives.

Inclou funcions com ara suport de còpia de seguretat de NAS i mòbil, encriptació privada, arxivatge veritable i versionat il·limitat. Dit això, no tenen funcions importants com ara l’accés al navegador als fitxers, la còpia de seguretat contínua i l’autenticació de dos factors, cosa que ens proporciona sentiments diversos.

Si necessiteu fer una còpia de seguretat dels vostres dispositius comercials, podeu utilitzar la versió d’oficina de SOS Online Backup, però tingueu en compte que també pateix un preu que només atraurà a aquells que no els importa que saneixi diners addicionals..

En aquesta revisió de la còpia de seguretat de SOS Online, us donarem els detalls sobre els bons i els dolents, per la qual cosa seguiu amb nosaltres si voleu obtenir més informació sobre el servei. Dit això, si creieu que els seus avantatges superen els seus avantatges, heu de consultar la nostra millor comparació de còpia de seguretat en línia per obtenir alternatives.

Fortaleses & Debilitats

Alternatives per a una còpia de seguretat en línia de SOS

Característiques

SOS Online Backup proporciona una còpia de seguretat dels vostres dispositius i telèfons intel·ligents. Poder fer còpies de seguretat dels telèfons intel·ligents és bo perquè molts serveis de còpia de seguretat competitius només estan dissenyats per a còpies de seguretat de l’ordinador. Amb una còpia de seguretat en joc, podeu estar segur que els vostres fitxers estiguin a l’abast de les pèrdues causades pels accidents causats pel disc dur o altres fallades de programari.

Podeu fer còpies de seguretat de dispositius mòbils il·limitats, però una subscripció única us limita només a cinc ordinadors. Això és suficient per a la majoria dels usuaris domèstics, però IDrive us ofereix l’opció de fer còpies de seguretat de telèfons i ordinadors il·limitats a un millor preu. Podeu llegir-ne més informació a la nostra revisió IDrive.

SOS Online Backup també pot fer còpies de seguretat de les unitats externes il·limitades i fins i tot dels dispositius NAS. Si necessiteu altres opcions per a aquestes últimes, consulteu la nostra millor còpia de seguretat en línia per obtenir una visió general de NAS.

La còpia de seguretat en línia SOS no restringeix les vostres còpies de seguretat en funció de la mida, el tipus o el nombre de fitxers, que és estàndard per a la majoria de còpies de seguretat en línia..

La còpia de seguretat contínua també és bàsica, però sorprenentment, SOS Online Backup no la proporciona.

L’únic que podeu fer és programar còpies de seguretat per executar-les cada hora, diàriament o setmanalment. En parlarem més quan parlem del procés de còpia de seguretat i recuperació en una secció posterior.

sos-backup-backup-upload-limit

Una altra errada és que tampoc es poden afegir velocitats de càrrega o descàrrega, que també és una opció proporcionada habitualment per eines de còpia de seguretat modernes. Hi ha una opció per establir un límit de càrrega diari, però no és tan útil, tenint en compte que les operacions de còpia de seguretat poden bloquejar la vostra connexió a Internet i evitar que realitzeu altres treballs.

SOS Online Arxivar i versionar còpia de seguretat

La còpia de seguretat en línia SOS us permet utilitzar un arxivatge real, cosa que significa que quan suprimiu fitxers del vostre ordinador, no seran eliminats automàticament del núvol. També hi ha una opció per al xifratge privat, és a dir, podeu mantenir la vostra clau de xifrat perquè ningú però pugui llegir els vostres fitxers.

SOS Online Backup proporciona també una versió il·limitada de fitxers, però això pot ocupar més espai de còpia de seguretat. Dit això, com que les còpies de seguretat funcionen a nivell de bloc, és a dir, només es fan una còpia de seguretat de les parts canviades dels fitxers, la versió no hauria d’utilitzar massa el vostre espai de còpia de seguretat..

No hi ha cap opció d’utilitzar una còpia de seguretat d’imatges de mirall amb SOS Online Backup for Home. Per això, heu d’utilitzar la versió empresarial de l’eina. Si necessiteu funcions d’imatge i clonació, llegiu el nostre millor article sobre programari de clonació de còpia de seguretat i clonació basat en imatges.

Una gran errada és el fet que la còpia de seguretat en línia de SOS no us permet utilitzar la interfície web per accedir als fitxers dels quals heu creat una còpia de seguretat, cosa que és estranya, per dir, el mínim..

SOS Online Backup és una barreja de funcions bones i dolentes. Consulteu la nostra biblioteca de còpia de seguretat en línia si necessiteu més informació sobre les funcions de còpia de seguretat.

Vista general de les funcions de còpia de seguretat en línia de SOS

Logotip de còpia de seguretat en línia SOSwww.sosonlinebackup.com

Comença a partir de 375 dòlars mensuals per a 50 plans GBAll

Còpia de seguretat

Programador de còpia de seguretat

Còpia de seguretat contínua

Còpia de seguretat incremental

Còpia de seguretat basada en imatges

Còpia de seguretat de la unitat externa

Còpia de seguretat de NAS

Còpia de seguretat del servidor

Còpia de seguretat híbrida

Còpia de seguretat del dispositiu mòbil

Còpia de seguretat il·limitada

Dispositius il·limitats

Speed ​​Throttling

Còpia de fitxers a nivell de bloc

Còpia de seguretat multithreaded

Restaurar

Servei de recuperació de missatgeria

Accés al navegador

Accés a l’aplicació per a mòbils

Versió

S’ha suprimit la retenció de fitxers

Seguretat

Xifrat privat

Xifratge At-Rest

Xifrat en trànsit
SSL

Protocol de xifrat
AES 256-bit

Autenticació de dos factors

Centres de dades endurits

Configuració del servidor intermediari

Compleix amb HIPPA

Assistència

Assistència 24/7

Suport de xat en directe

Assistència telefònica

Assistència per correu electrònic

Fòrum d’usuaris

Base de coneixements

Diversos

Intercanvi d’arxius

Sincronització del dispositiu

Prova gratuïta
15

Preu

SOS Online Backup For Home té diversos nivells, a partir del nivell 50GB per 4,99 dòlars mensuals. És bo triar entre molts nivells de subscripció, a diferència de la majoria de serveis de còpia de seguretat.

A banda d’això, l’esquema de preus de SOS Online Backup no guanya cap premi. És molt més car que els que ofereixen els competidors. No podreu fer molt amb només 50 GB, i altres solucions us proporcionen molt més espai de còpia de seguretat per costos similars. Per exemple, Backblaze ofereix una còpia de seguretat il·limitada de 6 dòlars al mes. Si us sembla molt, llegiu la nostra crítica de Backblaze.

Els altres plans tampoc ajuden molt, perquè els seus preus no són millors. El pla de 100 GB és de 7,99 dòlars al mes, però només ofereix 100 GB d’espai de còpia de seguretat. Per 7 dòlars al mes, BigMIND Home us permet gaudir de 500 GB, que podeu utilitzar per fer còpies de seguretat de diversos ordinadors i dispositius mòbils, així com unitats externes il·limitades. Llegiu-ne més informació a la nostra crítica de casa BigMIND.

De la mateixa manera, el pla Premium 1TB d’Acronis True Image és de 8,33 dòlars al mes, mentre que els 150 GB de SOS Online Backup són de 9,99 dòlars mensuals. Si Acronis True Image sembla atractiu, llegiu-ne més informació a la nostra crítica d’Acronis True Image 2018.

La fixació de preus no és l’única categoria important, però és rellevant. Amb la seva etiqueta de preu elevada, la còpia de seguretat de SOS en línia no proporciona prou valor per justificar la seva compra amb moltes solucions amb preus més competitius..

Dit això, si trobeu interessant la còpia de seguretat en línia de SOS, podeu provar la prova gratuïta de 30 dies per satisfer la vostra curiositat.

Facilitat d’ús

sos-backup-login

Per començar a utilitzar SOS Online Backup a l’ordinador de casa, heu de descarregar i instal·lar el client d’escriptori del vostre sistema operatiu. Funciona en Windows i macOS, però no en Linux. Llegiu el nostre millor article en línia de còpia de seguretat per a Linux per obtenir idees d’aquest departament.

La instal·lació triga aproximadament un minut. Un cop acabat, heu d’iniciar sessió proporcionant les credencials que vau crear quan vau registrar el vostre compte.

sos-backup-desktop-client

Després d’iniciar la sessió, el client us demanarà que trieu entre continuar com a compte habitual o canviar a xifratge gestionat, anomenat “ultrasafe estàndard”, o xifrat personal, anomenat “ultrasafe max”. En parlarem amb més detall a la secció de seguretat.

Després, el vostre compte estarà llest i podreu començar a fer còpies de seguretat dels fitxers. La interfície d’escriptori és mínima, clara i fàcil d’utilitzar. També és del costat atractiu. A la sortida del ratolí, examinarà el disc dur per fer recomanacions per crear un pla de còpia de seguretat. La finestra principal té un enllaç que us porta al portal web.

sos-backup-web-client

Una vegada que us inicieu la sessió, el client web mostrarà el vostre tauler, que mostra les vostres estadístiques de còpia de seguretat, com ara l’espai total utilitzat i les notificacions. El client és senzill i fàcil d’utilitzar. Utilitzeu la barra de navegació a la part superior per desplaçar-vos entre pàgines. Per accedir al menú del vostre compte, heu de fer clic al quadre amb el correu electrònic que es troba situat al damunt del menú principal.

El client també té vistes per controlar processos i generar informes. Us permetran revisar el vostre registre i l’historial de còpies de seguretat. Podeu exportar-les a Excel, que és un bon toc. La majoria dels usuaris domèstics no necessitaran aquestes funcions, però són un avantatge interessant per controlar la competència.

sos-backup-web-account-cleanup

Una altra característica útil del client web és la possibilitat de netejar l’espai de còpia de seguretat mitjançant l’establiment de polítiques de retenció i versió. També podeu accedir al portal d’assistència de còpia de seguretat de SOS en línia i localitzar el dispositiu.

El client web té moltes funcions, però no té la possibilitat d’accedir als fitxers que heu emmagatzemat al núvol. Aquesta omissió és sorprenent, ja que la majoria de solucions de còpia de seguretat us permeten fer-ho. Amb SOS Online Backup, l’única manera de fer-ho és des de l’aplicació d’escriptori o un dispositiu mòbil.

sos-mobile-home

L’aplicació per a mòbils Còpia de seguretat en línia SOS proporciona les funcions que esperem dels clients mòbils de solucions de còpia de seguretat. El menú de la pantalla d’inici de l’aplicació per a mòbils us permet accedir al vostre emmagatzematge al núvol, veure el que heu descarregat, consultar els fitxers preferits i crear un pla de còpia de seguretat per a mòbils.

sos-mobile-backup

Com moltes solucions, el client mòbil SOS Online Backup us demana que seleccioneu els tipus de fitxers que voleu fer còpies de seguretat. Un cop acabat, podeu executar la còpia de seguretat immediatament o programar-la. La planificació permet triar en quins dies de la setmana i a quina hora es farà la còpia de seguretat.

L’app té una classificació de 3,8 estrelles i una mica més de 10.000 descàrregues per a Android. Hi ha moltes ressenyes en què els usuaris es queixen dels errors. Assignem que el nombre de descàrregues al servei és car. Està disponible per a Android i iOS.

La còpia de seguretat en línia SOS ofereix una bona experiència d’usuari, però li falten funcions convenients, com ara accedir a fitxers del navegador. Això fa que l’experiència de l’usuari sigui una mica limitant, però no deixa de ser fàcil i fàcil d’utilitzar.

Còpia de seguretat de fitxers & Restauració

Cal que digueu a SOS Online Backup quins fitxers voleu fer una còpia de seguretat per poder iniciar el procés de còpia de seguretat. El client d’escriptori us ajuda a fer-ho mitjançant la cerca automàtica de fitxers que pot fer còpies de seguretat. Podeu iniciar l’exploració fent clic a la icona de la clau per configurar la vostra còpia de seguretat.

Un cop finalitzada l’exploració, veureu els fitxers que ha trobat i la quantitat d’espai de còpia de seguretat que necessitareu per fer una còpia de seguretat. El botó “avançat” us permet editar l’exploració per excloure fitxers segons la mida o el tipus o podeu seleccionar fitxers específics. Només podeu excloure carpetes escollint-les. També hi ha una opció per incloure tipus de fitxers personalitzats.

Podeu ometre el procés d’exploració si ja sabeu quins fitxers voleu fer una còpia de seguretat, però només han trigat uns 30 segons a completar-nos. El vostre temps pot ser diferent en funció de la quantitat de dades que disposeu. Independentment, premeu “Següent” per continuar configurant el vostre pla de còpia de seguretat.

sos-backup-selection

El següent pas requereix que marqueu manualment el contingut per a còpia de seguretat. Podeu fer-ho a nivell de carpeta o fitxer. Els resultats de l’exploració són en vermell i se’ls selecciona.

És possible que tingueu molt més fitxers a còpia de seguretat que no tingueu espai per a còpia de seguretat, de manera que heu d’augmentar l’emmagatzematge o excloure alguns dels fitxers inclosos automàticament. És similar a serveis que competeixen, com ara Carbonite.

La diferència, però, és que Carbonite és un servei il·limitat i selecciona els tipus de fitxers més comuns de manera predeterminada. També és més barat que la còpia de seguretat en línia de SOS, així que si us resulta molt bé, llegiu la nostra crítica sobre Carbonite per obtenir més informació..

Un cop acabat, feu clic a “següent”. Es mostrarà la finestra següent, que us permet configurar la configuració, però la majoria es pot configurar més endavant.

Programació de còpia de seguretat en línia SOS

sos-backup-options

Heu de decidir l’horari en què s’executaran les còpies de seguretat. Heu de fer-ho perquè no podeu confiar en una còpia de seguretat contínua, que permetria protegir els vostres fitxers tal com s’editen.

En canvi, la còpia de seguretat de SOS en línia predeterminada és una programació diària. Si voleu, podeu configurar-lo perquè funcioni cada hora, però el més petit és només una hora, cosa que significa que una còpia de seguretat contínua no és una opció. Aquesta és una de les funcions més importants i la que més solucions té, de manera que el SOS Online Backup no la té és un defecte important. És una bona raó per considerar altres opcions.

Si voleu, podeu activar les còpies de seguretat manuals desmarcant l’opció “fes una còpia de seguretat fins i tot sense la intervenció de l’usuari”.

Abans que comenci el procés de còpia de seguretat, també podeu triar una còpia de seguretat tant al núvol com a una carpeta local, que pot ser una unitat externa. Es tracta d’una solució de còpia de seguretat híbrida, que us permet obtenir els avantatges del núvol i l’emmagatzematge local. També us ajuda a implementar la regla de còpia de seguretat 3-2-1.

També podeu modificar la vostra política de retenció per als fitxers que s’han suprimit del vostre ordinador. L’opció està desactivada de manera predeterminada, cosa que significa que SOS Online Backup ofereix un veritable arxivat. És útil si voleu esborrar espai al vostre ordinador, però no obteniu espai de còpia de seguretat il·limitada, així que probablement voldreu configurar el client per eliminar els fitxers suprimits del núvol al cap de 30 dies..

Un cop hàgiu configurat, feu clic a “Següent” per iniciar la còpia de seguretat. Una nova finestra apareixerà i us mostrarà el progrés de la vostra còpia de seguretat, però si la tanqueu, SOS Online Backup continuarà funcionant en segon pla.

El client us informa de la velocitat de càrrega del fitxer, però no mostra cap altra informació útil, com ara el temps que pot trigar la vostra còpia de seguretat. Consulteu la següent categoria, “velocitat”, per conèixer el temps que va trigar el nostre procés de còpia de seguretat.

Restauració de fitxers de còpia de seguretat en línia SOS

sos-backup-start-restore

Per restaurar els fitxers heu de fer clic al botó “visualitzar / restaurar”. El client us permet cercar fitxers emmagatzemats al núvol o utilitzar una barra de cerca per trobar-los ràpidament si coneixeu els noms. També us permet filtrar fitxers per mida i data de la còpia de seguretat.

sos-backup-restore-restore-window

Podeu restaurar els fitxers a la ubicació original o a un de nou. Si heu activat el xifratge personal, heu d’introduir la vostra contrasenya per completar la restauració.

sos-còpia de seguretat-restauració-ubicació

Com dèiem, només podeu restaurar fitxers des de les aplicacions de l’escriptori i del mòbil. Aquest és un gran inconvenient per a la còpia de seguretat en línia de SOS, perquè l’accés del navegador als fitxers és una característica important de la majoria d’eines de còpia de seguretat en línia.

Velocitat

Les còpies de seguretat inicials poden trigar força temps si teniu còpia de seguretat de cents de gigabytes. El temps que triga també dependrà de la bona connexió de la vostra connexió i de la proximitat que teniu d’un servidor. Com més a prop estiguis millor serà la teva velocitat.

El més probable és que no estigueu massa lluny d’un centre de dades, perquè SOS Online Backup té 16 repartits arreu del món. Els països que els ostenten són els EUA, el Canadà, Austràlia, el Regne Unit, Austràlia i Sud-àfrica.

Per veure com es compara SOS Online Backup amb altres solucions de còpia de seguretat, vam realitzar diverses proves de còpia de seguretat i recuperació mitjançant una carpeta amb cremallera d’1GB. Vam fer les proves mitjançant una connexió WiFi fora de Belgrad, Sèrbia, amb una velocitat de càrrega de 10 megabits per segon i una velocitat de descàrrega de 31 Mbps..

Amb aquestes velocitats, el nostre fitxer hauria de trigar uns 14 minuts a carregar-se i poc més de quatre minuts a la descàrrega sense processos generals, com ara la deduplicació, el xifrat o el desxifrat. Els resultats de les proves no es van apropar a aquests, tot i que hem desactivat el procés de xifrat.

Primer intent: Segon intent: Mitjà:
Temps de càrrega00:34:1600:34:3200:34:24
Temps de càrrega00:08:0100:08:3000:08:16

SOS Online Backup va trigar 34 minuts i 24 segons de mitjana en carregar el nostre fitxer. Els serveis de còpia de seguretat en línia solen trigar gairebé una hora a carregar un gigabyte, de manera que qualsevol cosa menys és millor que la mitjana.

Els resultats de descàrrega són comparables. Es va descarregar el nostre fitxer SOS Online Backup en línia. Aquest és el doble que el que hauria de passar. Si necessiteu un servei que tingui velocitats ràpides i coherents, heu de provar Acronis True Image.

Les velocitats de descàrrega són estranyes, tenint en compte que SOS Online Backup va fer una còpia de seguretat ràpida de la nostra carpeta de proves i que té servidors de tot el món. Almenys, utilitza un algorisme de còpia de fitxers a nivell de bloc, que ajuda amb la transferència de fitxers que ja s’han penjat transferint només les porcions canviades.

La Còpia de seguretat en línia SOS no us permetrà la velocitat de l’acceleració, que és una característica útil si els processos de còpia de seguretat o restauració s’esforcen a l’ordinador. Tampoc ofereix un servei de recuperació de missatgeria ni servei de còpia de seguretat per a usuaris domèstics com IDrive. Els serveis de missatgeria ajuden quan necessiteu restaurar grans quantitats de dades.

Seguretat

De manera predeterminada, la còpia de seguretat en línia SOS no xifra els vostres fitxers. Dit això, podeu afegir encriptació de 256 bits AES, que recomanem fer.

soscriptació

Podeu deixar que SOS Online Backup generi i mantingui la vostra clau de xifrat o que us el gestoreu vosaltres mateixos. Si feu això últim, tindreu un xifrat de final a extrem privat, també conegut com a xifrat de coneixement zero. Assegura que només podeu llegir els vostres fitxers.

Si voleu controlar la vostra clau de xifratge, heu d’activar-la abans de començar a fer una còpia de seguretat dels fitxers. No podreu canviar-ho més tard, el que és normal per als serveis que ofereixen xifratge privat.

El xifrat privat és més segur, però SOS Online Backup no podrà restablir la vostra contrasenya si l’oblidis. Assegureu-vos d’anotar-lo en algun lloc o utilitzar un dels millors gestors de contrasenyes per emmagatzemar-lo.

El protocol SSL / TLS protegeix els fitxers en trànsit contra atacs entre mans, que és habitual entre els serveis de còpia de seguretat en línia.

Als centres de dades, els fitxers s’emmagatzemen en servidors. SOS Online Backup utilitza configuracions RAID avançades per a la redundància i el seguiment de xarxa en temps real. La seguretat del centre de dades inclou personal de vigilància 24 hores i videovigilància, accés de les insígnies, sistemes d’ambient controlat per la temperatura, construcció resistent sísmicament i sistemes d’alimentació redundants.

El major defecte de seguretat és la manca d’autenticació de dos factors, que us ajudaria a assegurar les vostres credencials.

Privacitat

Des del primer moment, la política de privadesa ens informa que SOS Online Backup compleix la UE-EUA. i Suïssa-EUA. marcs de blindatge de privadesa. Els marcs ajuden a gestionar la recollida, l’ús i l’emmagatzematge de la informació personal que transfereu de la UE i Suïssa als EUA.

Infrascale és propietari de SOS Online Backup, de manera que la seva política de privadesa s’allotja al lloc web Infrascale. Tot i que la còpia de seguretat en línia SOS us permet activar el xifratge privat, la política de privadesa és encara important respecte a la informació personal de l’usuari.

Què recopila la còpia de seguretat en línia SOS

Infrascale recopila la informació estàndard que recopilen la majoria de serveis de còpia de seguretat en línia. S’inclou en dues categories d’informació de l’usuari. En primer lloc, les dades processades pel seu maquinari i aplicacions amb finalitats de còpia de seguretat, d’arxiu o de recuperació de canvis.

En segon lloc, Infrascale recopila dades d’usuaris relacionades amb els comptes de clients i la seva gestió, com ara informació sobre representants i contactes de les seves organitzacions de clients, inclosos els seus noms, adreces, números de telèfon, adreces de correu electrònic, títols de treball i el nom del seu ocupador..

Infrascale també recopila informació de la targeta de pagament per processar pagaments dels seus productes i serveis. La companyia genera metadades i dades del sistema en relació amb la prestació dels seus serveis també.

Infrascale recopila la informació personal que proporcioneu quan feu servir el lloc web de SOS Online Backup per comunicar-vos amb representants, enviar un bitllet d’assistència o utilitzar la funció de xat..

Ús d’informació personal

Infrascale processa la informació de l’usuari recollida pels seus serveis per oferir serveis i funcionalitats de còpia de seguretat, d’arxiu i de basament de canvis als usuaris. A més, utilitza informació relacionada amb el compte per comercialitzar serveis, establir relacions, obtenir pagaments pels serveis, proporcionar suport i comunicar-se d’una altra manera amb els clients.

Infrascale també utilitza dades de sistemes de metadades i altres sistemes per executar els seus serveis i proporcionar-los als clients. Només conserva la vostra informació personal sempre que la llei ho permeti.

Dit això, Infrascale pot revelar informació dels usuaris i pujar dades a empleats, agents, representants, assessors, afiliats i contractistes independents. La política de privadesa diu que està relacionada amb els seus serveis a favor o en nom dels clients d’Infrascale, però això significa que algú podria accedir a les seves dades a menys que activeu el xifrat privat.

També pot compartir dades amb proveïdors de serveis que l’ajudin en operacions empresarials, vendes i màrqueting, tecnologia de la informació o serveis professionals. També pot compartir dades amb els organismes policials si ho sol·liciten.

Infrascale pot utilitzar Amazon Web Services, Google Cloud o altres proveïdors de plataformes en núvol per allotjar les seves solucions en núvol i recopilar i mantenir les dades d’usuari penjades als serveis..

Per això, Infrascale té acords amb tercers que allotgen aquestes dades. Aquests acords exigeixen a tercers que respectin la privacitat de les dades, només l’utilitzin per a la prestació de serveis a Infrascale, no la divulguin sense autorització i que s’adhereixin a les pràctiques de privadesa resumides en la política de privadesa..

Els vostres drets

Els serveis d’Infrascale us permeten accedir i actualitzar les dades que vau penjar. Podeu visualitzar, actualitzar, afegir i corregir les dades que heu penjat als serveis d’Infrascale o a les vostres solucions de núvols públics o privats..

Podeu revisar la informació que teniu emmagatzemada a les bases de dades d’Infrascale i corregir, esborrar o bloquejar dades que no siguin correctes, tal i com permet la legislació aplicable i les polítiques d’Infrascale. En aquests casos, podeu editar la informació accedint al perfil del vostre compte o contactant amb Infrascale.

Heu d’enviar una sol·licitud per escrit a Infrascale per esborrar-ne la informació.

Si una agència d’aplicació de la llei o un tercer sol·licita l’accés a la vostra informació, Infrascale us ho notificarà. També denegarà totes les sol·licituds si no són vàlides segons la legislació o el contracte.

La majoria de les clàusules de la política de privadesa hi són per protegir-vos, però el fet que els agents i altres persones puguin accedir a les vostres dades és un simple incompliment de la privadesa. Com s’ha esmentat, el millor és habilitar l’encriptació privada i gestionar la vostra clau.

Assistència

sos-backup-help-center

Si necessiteu ajuda, podeu accedir al centre de suport de la còpia de seguretat de SOS Online mitjançant la interfície web. Podeu cercar els articles que necessiteu mitjançant la barra de cerca o utilitzar la guia, que us ajudarà a seleccionar el vostre dispositiu, sistema operatiu, categoria de problemes i, a continuació, llistar articles de suport.

En el moment d’escriure, hi havia 90 articles per a usuaris domèstics. Són primes però fàcils de seguir i inclouen vídeos per ajudar-vos a seguir.

Si no trobeu resposta a la vostra pregunta, també podeu contactar amb l’equip d’assistència al client de SOS Online Backup. Per fer-ho, podeu utilitzar el servei de xat en directe o el servei de recepció de bitllets. L’assistència telefònica està reservada per a usuaris d’empresa.

Hem intentat entrar un xat en directe un parell de vegades, però en ambdues ocasions, els agents de xat estaven ocupats. Per això, vam enviar un bitllet d’assistència. L’endemà vam obtenir una resposta, que és el temps que triguen a respondre la majoria de serveis.

El Veredicte

SOS Online Backup compta amb avantatges, incloent el xifrat privat, NAS i còpia de seguretat mòbil, velocitats de baixada ràpides i la possibilitat de realitzar còpies de seguretat híbrides. Dit això, els inconvenients tenen més cop de puny.

La manca de còpia de seguretat contínua, l’accés a la vostra còpia de seguretat des del navegador i un preu fort impedeixen que competeixi amb els serveis de la nostra millor llista de còpies de seguretat en línia. Si es pot empassar el preu, l’acord no és tan dolent, però recomanem primer utilitzar la prova gratuïta de 30 dies.

Feu-nos saber quins són els vostres pensaments a la còpia de seguretat de SOS Online als comentaris següents. Gràcies per llegir.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map