Revisió de còpia de seguretat de Zoolz Home Cloud Backup – Actualitzat el 2020

Revisió de còpia de seguretat de Zoolz Home Cloud

Zoolz Home Cloud Backup és una solució de còpia de seguretat fàcil d’utilitzar en línia que té com a suport posterior Amazon Glacier. En general, està molt bé, però no té aplicacions mòbils i una història estranya amb els seus plans de vida. Llegiu la nostra crítica completa de Zoolz per obtenir més informació.


Lliscant1

Lliscant2

Lliscant3

Lliscant4

Anterior

Pròxim

Zoolz Home Cloud Backup és un servei de còpia de seguretat fàcil d’utilitzar que us ofereix un gran grau de control sobre els vostres fitxers, a més d’una excel·lent seguretat, privadesa i atenció al client. També obté molt espai per emmagatzemar el preu, tot i que la majoria és “freda”. Si us sembla un paquet interessant, continueu llegint la nostra revisió de Zoolz per obtenir més informació sobre el que necessiteu saber.

No tot són bones notícies, ja que també hi ha algunes debilitats importants. No hi ha aplicacions mòbils de Zoolz, ni hi ha cap opció per crear una imatge completa del disc. 

També és difícil conèixer el sistema de preus, ja que hi ha diverses pàgines diferents als llocs web de Zoolz que mostren plans completament diferents. A més, com que la majoria de l’emmagatzematge al núvol és “fred”, en la majoria dels casos no podeu restaurar els fitxers de forma instantània des dels servidors.

Si aquestes debilitats us semblen desbloquejadors, podeu consultar el nostre llistat dels millors serveis de còpia de seguretat en línia per obtenir alternatives.

Fortaleses & Debilitats

Alternatives per a la còpia de seguretat de Zoolz Home Cloud

Característiques

Tot i que alguns serveis de còpia de seguretat opten per empaquetar el client amb funcions, des d’enllaços de xarxes socials fins a l’emmagatzematge en núvol tradicional, Zoolz es centra en proporcionar una solució de còpia de seguretat ben funcionant però bàsica sense gaires funcions avançades..

El pilar principal de Zoolz és el seu enfocament dual en núvol de còpies de seguretat que utilitza tant l’emmagatzematge regular com el fred. 

Similar a Amazon Glacier, l’emmagatzematge en fred permet a Zoolz oferir un espai d’emmagatzematge relativament barat sotmès a algunes limitacions. El que és més significatiu, qualsevol cosa que col·loqueu a l’aire lliure no serà accessible a l’instant. Més aviat, quan comenceu a restaurar la descàrrega des de l’emmagatzematge en fred, haureu d’esperar des de tres a 12 hores abans que comenci la descàrrega.

Restauració de Zoolz-Cold-Storage-Restore

Tot i que això és una limitació important, no és el major acord si només necessiteu fer una còpia de seguretat de fitxers que rarament utilitzeu, com ara fotografies antigues i documents que sovint s’utilitzen. A més, moltes solucions d’emmagatzematge en fred (com ara Amazon Glacier) cobraran diners per cada restauració que faci, cosa que Zoolz fa de franc.

Comparativa de Zoolz-Fred

En termes de tipus de dispositiu, podeu utilitzar Zoolz per a còpia de seguretat de servidors i ordinadors, però no de dispositius mòbils. També hi ha una opció de còpia de seguretat híbrida, que permet emmagatzemar els fitxers tant al núvol com a una destinació local alhora.

Parlarem més detalladament d’aquestes funcions a la secció “restauració de fitxers i restauració de fitxers” a la revisió, així com del servei de recuperació de missatgeria que Zoolz ofereix..

Malauradament no hi ha cap opció d’imatge de disc, cosa que significa que no podeu clonar tot el vostre sistema. Aquesta és una característica que podeu obtenir amb moltes altres solucions de còpia de seguretat, com IDrive o CloudBerry, de manera que si es tracta d’una característica que necessiteu, podeu consultar aquests serveis en el seu lloc.

Versió de Zoolz

La versió de les versions és un dels punts forts més importants de Zoolz, ja que podeu triar exactament quantes versions anteriors de fitxers voleu conservar, així com la durada dels fitxers eliminats a l’arxiu. No hi ha límits imposats per Zoolz al respecte, de manera que podeu optar per conservar un nombre il·limitat de versions anteriors de fitxers i penjar-los als eliminats per sempre si voleu.

Zoolz-Versioning-Settings

Fora de la pròpia funcionalitat de còpia de seguretat, no hi ha moltes coses a dir sobre les funcions de Zoolz. Tanmateix, podeu compartir fitxers que heu penjat als seus servidors a través del client web, ja sigui per correu electrònic o mitjançant un enllaç personalitzat.

Zoolz-Compartir

Malauradament, no hi ha cap aplicació Zoolz per a Android o iOS, cosa que significa que no podeu utilitzar el servei per fer còpies de seguretat dels vostres dispositius mòbils, ni tan sols podeu accedir als vostres fitxers de seguretat sense passar pel navegador client.. 

Almenys, les aplicacions mòbils per a l’accés a fitxers és una cosa que la majoria d’altres serveis de còpia de seguretat (com Degoo o Backblaze) ofereixen, fins i tot si no poden fer una còpia de seguretat del propi dispositiu mòbil, com per exemple IDrive.

Vista general de les característiques de Zoolz Home

Logotip de còpia de seguretat de Zoolz Home Cloudwww.zoolz.com

Comença des de 416 mesos al mes per a 1000 Plans GBAll

Còpia de seguretat

Programador de còpia de seguretat

Còpia de seguretat contínua

Còpia de seguretat incremental

Còpia de seguretat basada en imatges

Còpia de seguretat de la unitat externa

Còpia de seguretat de NAS

Còpia de seguretat del servidor

Còpia de seguretat híbrida

Còpia de seguretat del dispositiu mòbil

Còpia de seguretat il·limitada

Dispositius il·limitats

Speed ​​Throttling

Còpia de fitxers a nivell de bloc

Còpia de seguretat multithreaded

Restaurar

Servei de recuperació de missatgeria

Accés al navegador

Accés a l’aplicació per a mòbils

Versió

S’ha suprimit la retenció de fitxers

Seguretat

Xifrat privat

Xifratge At-Rest

Xifrat en trànsit

Protocol de xifrat
AES 256-bit

Autenticació de dos factors

Centres de dades endurits

Configuració del servidor intermediari

Compleix amb HIPPA

Assistència

Assistència 24/7

Suport de xat en directe

Assistència telefònica

Assistència per correu electrònic

Fòrum d’usuaris

Base de coneixements

Diversos

Intercanvi d’arxius

Sincronització del dispositiu

Prova gratuïta
Il·limitat

Preu

Tot i que certament no és l’opció més barata que hi ha, Zoolz ofereix una gran quantitat d’espai d’emmagatzematge per a tots els seus plans, amb poques diferències entre ells quant a funcions. Dit això, trobar els propis plans reals és un procés confús perquè no hi ha cap pàgina de preus unificada.

Els dos primers plans d’usuari de casa que ofereix Zoolz són el pla Família i el pla Pesat, tots dos que permeten cinc usuaris. 

L’única diferència entre els dos plans pel que fa a característiques és que els comptes de la família poden fer còpies de seguretat de tres unitats externes / de xarxa, mentre que els comptes pesats no tenen límits en aquest sentit. Cap dels dos plans us permet pagar per mes, és a dir, que us heu d’inscriure a un any complet.

Zoolz-Família-I-Pesada

El pla Family us permet accedir a 1 TB d’emmagatzematge en fred per 69,99 dòlars l’any i el pla Heavy proporciona 4TB per 249,99 dòlars l’any. Actualment, aquests plans tenen un gran descompte, cosa que significa que podeu obtenir-los per 39,95 dòlars anuals i 99,95 dòlars anuals si us registreu ara.  

Tot i que aquesta és, certament, no l’opció més barata que hi ha, sobretot si teniu moltes dades a còpia de seguretat, s’ajusta aproximadament a alguns altres proveïdors com IDrive, on obteniu 2 TB d’emmagatzematge per 69,50 dòlars a l’any o 5,79 dòlars al mes..

Els tres plans restants (Zoolz 1TB, Zoolz 2TB i Zoolz 5TB) són diferents perquè només permeten un sol usuari a cada inici de sessió de Zoolz, però tots tres permeten fer còpia de seguretat d’un nombre il·limitat de dispositius i unitats externes.. 

Aquests tres plans normalment costen 49,95 dòlars, 149,90 dòlars i 124,90 dòlars anuals, respectivament, però actualment tenen un 60 per cent de descompte. Això vol dir que podeu agafar-ne un per 19,95 dòlars, 59,95 dòlars o 49,95 dòlars anuals, respectivament, si us registreu ara mateix, però no tenim ni idea de quant de temps duri aquesta oferta.

Zoolz-Tres-Nous-Plans

A excepció del pla Zoolz 2TB, totes les subscripcions només tenen emmagatzematge en fred. Si necessiteu accés instantani als vostres fitxers de còpia de seguretat, el pla 2TB proporciona 1 TB cadascun d’emmagatzematge fred i regular (o “instantani” com l’anomena Zoolz), per la qual cosa ve amb un preu més alt que el pla 5TB..

Taula de preus de Zoolz

Si no esteu segur que esteu disposats a eliminar aquesta quantitat de diners en efectiu per a un servei de còpia de seguretat, Zoolz ofereix una prova gratuïta de 14 dies amb 50 GB d’emmagatzematge regular i 100 GB d’emmagatzematge en fred per tal de provar-la a fons..

Prova lliure de Zoolz

Amb tot el que hem dit, Zoolz és clarament el final car de les coses si voleu fer còpies de seguretat de més d’1 TB de dades. Hi ha diversos serveis alternatius que ofereixen un emmagatzematge il·limitat a un preu inferior, com Backblaze o Carbonite.

Zoolz també va tenir el dubtós honor d’haver estat presentat al nostre informe del Estat del núvol del febrer del 2020, en el qual es van detallar algunes pràctiques empresarials esperpèntiques per part de l’empresa en relació amb els seus subscriptors de tota la vida..

Podeu llegir la notícia completa a l’article enllaçat anteriorment, però en resum, fins fa un any podríeu adquirir un pla de vida de Zoolz. Això us permetrà disposar d’1 TB d’espai d’emmagatzematge o de 100 GB d’accés de tota la vida al núvol intel·ligent de Zoolz per un pagament únic d’entre 30 i 40 $.. 

Sens dubte, això va suposar una gran quantitat i molta gent va saltar a aquesta oferta suposant que la conservarien a perpetuïtat..

Tanmateix, això va canviar a mitjans de gener del 2020, quan Zoolz va enviar un missatge de correu electrònic per avisar als subscriptors de tota la vida que, a partir del febrer, haurien de pagar 1,50 dòlars mensuals per accedir als seus fitxers amb una còpia de seguretat. Això posa en qüestió la fiabilitat de l’empresa, ja que és difícil confiar-la en els vostres fitxers després que s’hagi avançat i s’hagi embolicat els seus termes una vegada.

Facilitat d’ús

Zoolz Cloud, com el seu cosí BigMIND Home, ofereix una interfície fàcil d’utilitzar, un procés d’introducció complet i un disseny clar que fa que sigui senzill trobar el que estàs buscant. També teniu molt control sobre el procés de còpia de seguretat, així com molta informació sobre el que succeeix en un moment donat.

Quan us registreu per primera vegada, se us dirigirà al tauler web i us demanarà que descarregueu el client d’escriptori. El tauler web és senzill i mostra informació bàsica sobre els vostres dispositius actius, així com la quantitat d’espai que feu servir i les alertes pendents..

Zoolz-Web-Tauler

Un cop hàgiu descarregat el client, se us fa una introducció que us demana que seleccioneu què voleu fer una còpia de seguretat, així com quin tipus de configuració de còpia de seguretat voleu utilitzar.

Tria de fitxers

A la part de selecció de dades de la configuració, podeu triar fitxers automàticament segons la categoria mitjançant la funció de “selecció intel·ligent” de Zoolz. Aquestes categories inclouen les biblioteques predeterminades de Windows, com ara documents, escriptori i vídeos, i també tipus de fitxers, com ara fitxers financers i llibres electrònics i PDF.

Zoolz-Selecció de dades-Smart

Si preferiu triar exactament quins fitxers i carpetes es faran una còpia de seguretat manualment, podeu utilitzar la segona pestanya amb l’etiqueta “el meu ordinador”, que és només una representació bàsica de l’estructura d’arbre del vostre sistema..

Zoolz-Web-Els meus ordinadors

Finalment, la selecció de dades també us ofereix la possibilitat de col·locar fitxers a l’aire fred. Com explicarem a la següent secció, es tracta d’una peça d’emmagatzematge en núvol més econòmica, però que no és accessible a l’instant.

Zoolz-Data-Selection-Cold-Storage

Un cop hàgiu escollit què fer una còpia de seguretat, podeu configurar la configuració de programació, acceleració i “híbrida +” al diàleg final. També és on podeu configurar la vostra clau privada i, si no ho feu, ara, haureu de tornar a instal·lar Zoolz per obtenir l’opció de tornar-ho a fer..

Zoolz-Intro-Settings

Un cop heu passat a la configuració, Zoolz és notablement similar a BigMIND Home, cosa que no és tan sorprenent tenint en compte que han estat desenvolupats per la mateixa empresa matriu, Genie9. 

El tauler principal us ofereix una visió general del vostre nivell de protecció actual i l’estat de qualsevol còpia de seguretat actualment en curs. A la part inferior del tauler hi ha tres botons: “selecció de dades”, “configuració” i “restauració”.

Zoolz-Main-Panel

El menú de selecció de dades és el mateix que vau passar durant la configuració i cobrirem el menú de restauració de la següent secció d’aquesta revisió. Mentrestant, la configuració es divideix en sis categories: programació, optimització de recursos, connexió, híbrida +, configuració avançada i preferències.

Horari de Zoolz

En els dos primers d’aquests, “planificació” i “optimització de recursos”, podeu canviar la configuració de la freqüència amb què Zoolz realitzarà una còpia de seguretat, a més d’altres opcions com acceleració, multithreading i permetre la presentació i el mode de la bateria..

Zoolz-Optimització de recursos

La pestanya “connexió” us permet decidir quins tipus de xarxes voleu carregar, incloses les connexions per cable, sense fil i per a mòbils. També podeu habilitar o desactivar les còpies de seguretat de les connexions comptades i obrir la configuració de proxy del dispositiu, que Zoolz hereta.

Connexió Zoolz

A la secció “híbrida +” de la configuració, podeu configurar la configuració de la funció de còpia de seguretat híbrida de Zoolz. Això inclou la configuració del camí per a la vostra còpia de seguretat local, ja sigui al dispositiu mateix o a les unitats de xarxa, així com els filtres i taps que voleu imposar a la còpia de seguretat híbrida.

Zoolz-Híbrid +

A la “configuració avançada” teniu algunes funcions bàsiques, com ara habilitar les previsualitzacions d’imatges, mostrar fitxers ocults i activar les opcions del menú contextual de Windows. Aquí també es defineix quins tipus de fitxers voleu que Zoolz utilitzi els seus algorismes VSS i a nivell de bloc, amb els quals us explicarem més a fons a la següent secció d’aquesta revisió..

Zoolz-Advanced-Settings

Finalment, la secció “preferències” presenta una finestra independent on es poden configurar exclusions de fitxers, habilitar registre avançat i canviar la unitat que Zoolz fa servir per a la memòria cau.

Zoolz-Preferències

A part del client d’escriptori, també podeu utilitzar la interfície web de Zoolz per fer còpies de seguretat de fitxers i gestionar el vostre compte. Des del tauler, podeu fer clic a “Els meus ordinadors” per obtenir una visió general de tots els dispositius i espai d’emmagatzematge. Des d’aquí, també podeu pujar directament fitxers, tot i que l’estabilitat i la velocitat són molt millors a través del client d’escriptori.

Zoolz-Web-Els meus ordinadors

Còpia de seguretat de fitxers & Restauració

Tot i que no és tan funcional com alguns dels seus competidors, Zoolz encara proporciona un procés de còpia de seguretat sòlid que és fàcil de configurar i gestionar. Mentre hi ha una còpia de seguretat en curs, se us ofereix molta informació sobre el seu estat, de manera que sempre serà fàcil veure què passa.

Tal com s’ha esmentat a la secció “Funcions”, podeu utilitzar Zoolz per fer còpies de seguretat tant de dispositius d’escriptori com de servidors, però no hi ha cap manera de fer còpies de seguretat de dispositius mòbils ni fins i tot accedir a les vostres dades mitjançant una aplicació mòbil..

El procés de còpia de seguretat en si és molt senzill. Tot el que heu de fer és seleccionar quins fitxers voleu fer una còpia de seguretat i, si heu optat pel pla 2TB, també podeu triar què heu de posar a l’emmagatzematge en fred i què entra dins de la “volta instantània”.

Programació de les vostres còpies de seguretat

Tot i que no hi ha cap còpia de seguretat contínua, podeu definir la programació per funcionar cada cinc minuts, cosa que en termes pràctics és gairebé el mateix. L’horari també es pot configurar a intervals més llargs, amb opcions que van des de cada cinc minuts fins a cada 24 hores. Si voleu còpies de seguretat menys freqüents, també podeu triar dies específics de la setmana.

També podeu exercir cert control sobre la còpia de seguretat en termes de filtres i acceleració, així com diversos “modes” de càrregues i descàrregues diferents. Primer, els filtres us permeten ignorar fitxers en funció del tipus de fitxer, la mida, l’edat i les ubicacions. El Throttling, per contra, limita la velocitat de la vostra transferència, que és bo si voleu fer altres coses mentre feu una còpia de seguretat.

Zoolz-Filters

Els diferents modes de càrrega també són increïblement útils en aquest sentit. El “mode de presentació” deté la càrrega automàticament quan utilitzeu el dispositiu per jugar, veure vídeos o fer presentacions, mentre que el “mode bateria” fa el mateix quan el dispositiu té poca potència..

Zoolz admet càrregues i descàrregues multithreaded, i també utilitza un algorisme a nivell de bloc per a certs tipus de fitxers per evitar tornar a carregar un fitxer complet quan només una petita part d’aquest ha canviat. De la mateixa manera, el VSS del servei, curt per a “servei de còpia d’ombres de volum”, permet a Zoolz penjar fitxers mentre s’utilitzen.

Com s’ha esmentat anteriorment, no hi ha cap funció d’imatge de disc, amb la qual cosa es pot obtenir, per exemple, Acronis True Image o Backblaze. Si voleu poder restaurar tot el vostre sistema exactament com en un dispositiu nou, consulteu una d’aquestes alternatives.

Servei de missatgeria

Si feu una còpia de seguretat o restaura un gran nombre de fitxers amb una connexió lenta, Zoolz ofereix un servei de missatgeria anomenat “importació / exportació de Zoolz” per estalviar-vos una mica de banda.. 

Aquí teniu dues opcions. El primer és que podeu utilitzar el vostre propi disc dur, que podeu utilitzar per fer còpies de seguretat o restaurar 1TB, 2TB, 4TB, 8TB o 10TB amb un preu de 160 $, 225 $, 380 $, 740 $ i 1.500 $, respectivament..

Zoolz-Import-Export

La segona opció: utilitzar un dispositiu “bola de neu” d’Amazon subministrat per Zoolz – és una opció molt millor per a còpies de seguretat molt grans. Amb aquesta opció, podeu enviar fins a 100 TB de dades al dispositiu o dispositius subministrats, amb una tarifa plana de 500 dòlars més una taxa de processament, que varia segons la mida de la transferència (100 dòlars per 10TB o 300 dòlars per 50 TB).

Tot i això, el servei d’importació / exportació només està disponible per als clients de Zoolz situats a Europa, Amèrica del Nord o Austràlia, per la qual cosa qualsevol haurà de fer còpies de seguretat de forma antiga..

Restablir fitxers amb Zoolz Home Cloud Backup és un problema poc complicat. Tot el que heu de fer és entrar al menú “restaurar” del tauler principal del client, que us obrirà una finestra independent.

Zoolz-Restore

A partir d’aquí, podeu triar quin dispositiu voleu restaurar a la llista desplegable de la part superior de la finestra, que mostrarà tots els fitxers que heu penjat des del dispositiu als servidors d’emmagatzematge en núvol de Zoolz.

Opcions de restauració de Zoolz

Un cop hàgiu seleccionat quins fitxers voleu restaurar, el següent pas us ofereix algunes opcions per a la baixada. Inclou a quina ubicació voleu baixar (ja sigui una definida manualment o la seva ubicació original) i si voleu utilitzar multitreading per agilitar la descàrrega i els filtres en funció de l’edat dels fitxers..

Velocitat

La velocitat és crucial per als serveis de còpia de seguretat en núvol, ja que els usuaris sovint han de pujar i descarregar un gran nombre de fitxers, especialment durant la còpia de seguretat inicial. Zoolz fa molt bé en aquesta àrea i ofereix tarifes de transferència ràpides tant per a càrregues com per a descàrregues, fins i tot quan us trobeu molt lluny d’un servidor..

Per provar la velocitat de còpia de seguretat de Zoolz Home Cloud Backup, hem executat dues càrregues i dues descàrregues d’una carpeta de 3,51 GB a través d’una connexió amb una velocitat de descàrrega de 20 / Mbps i una velocitat de càrrega de 10 / Mbps. De forma realista, ens agradaria veure que la càrrega finalitzaria en aproximadament tres hores i la baixada en aproximadament una hora i mitja.

Primer intent: segon intent: mitjà:
Carregueu02:49:0001:56:0001:22:30
descarregar01:42:0001:24:0001:33:00

Com veieu, aquests són gairebé tots els resultats que esperàvem. Tot i que teòricament és possible assolir velocitats més altes en la nostra connexió, tot això depèn de la càrrega de xarxa (tant al nostre extrem i Zoolz), com de la distància física als servidors. Per a les nostres proves, hem activat el mode multithreading i turbo (que prioritza Zoolz a la vostra connexió de xarxa) per maximitzar la velocitat.

Zoolz-Data-Center-Ubicacions

Val la pena tenir en compte que, perquè realitzem aquestes proves des d’Àsia, varem fer de manera predeterminada als centres de dades ubicats als EUA, la qual cosa té com a resultat una distància important (geogràficament parlant) entre el nostre dispositiu i els servidors. Els usuaris de les regions amb servidors dedicats (Amèrica del Nord, Europa, Austràlia / Nova Zelanda i Japó) haurien de veure millors resultats.

Seguretat

Quan trieu un servei de còpia de seguretat en línia, és important que us sentiu confiats en la seguretat dels vostres fitxers, ja sigui per amenaces virtuals, com ara hackers i ciberdelinqüents o físics, com el robatori i les catàstrofes naturals. Zoolz fa molt bé això, amb l’única excepció notable que té la manca d’autenticació de dos factors.

Els vostres fitxers estan protegits mitjançant xifratge de 256 bits d’AES, que és prou bo que es triguen milers, si no milions, d’anys en produir-se força bruta. Per obtenir una explicació més detallada de com funciona, assegureu-vos de consultar la nostra descripció del xifrat.

Tot i que el xifrat no és privat per defecte, podeu configurar la vostra pròpia clau privada durant el procés de configuració de cada dispositiu. Mentre que els vostres fitxers estan en moviment, Zoolz utilitza SSL per assegurar-se que no corre el risc d’atacs de mà al mig..

Xifrat de Zoolz-Privat

Pel que fa a la seguretat física de les coses, els centres de dades de Zoolz són només Amazon, ja que AWS proporciona la infraestructura del servidor que utilitza el servei. Això significa una protecció d’última generació, incloent l’enduriment contra desastres naturals i sistemes de seguretat d’última generació per prevenir intrusos i robatoris físics..

Zoolz-AWS

Tot i que el cosí de Zoolz Home Cloud Backup, BigMIND Home, ofereix una autenticació de dos factors, no és una cosa disponible per als usuaris habituals de Zoolz. És una vergonya, ja que és l’únic defecte de seguretat en el que d’altra manera és un servei molt segur.

Privacitat

La nostra privadesa en línia està contínuament infringida, per la qual cosa és important saber que una solució de còpia de seguretat en línia fa tot el que pugui per assegurar la vostra privadesa i anonimat. Igual que amb la seguretat, Zoolz ho fa bé, amb un fort xifrat i una sòlida política de privadesa.

Com es va esmentar a la secció anterior, Zoolz utilitza un fort xifrat privat que protegeix els vostres fitxers dels ulls indisposats tant en repòs com en trànsit. Com que la clau és privada, això significa que només podeu desxifrar els fitxers.

Com que Zoolz utilitza els centres de dades d’Amazon per als seus servidors, exactament on es desen les vostres dades depèn del lloc on estigueu ubicades. Els clients britànics i europeus tenen les seves dades emmagatzemades als EUA, mentre que els centres de dades a Austràlia s’utilitzen per als ubicats a Austràlia o Nova Zelanda, i els usuaris japonesos tindran la seva informació a centres de dades del propi Japó..

Els usuaris nord-americans, i tots els altres no esmentats anteriorment, passaran per defecte als centres de dades d’Amazon als Estats Units. Això és una mica lamentable, ja que els Estats Units tenen notablement una llei de privadesa en línia notòria, amb alguns exemples com la Patriot Act i el PRISM. Dit això, la majoria de serveis de còpia de seguretat en línia utilitzen centres de dades als EUA, de manera que no és com que Zoolz sigui únic en aquest sentit.

Política de privadesa de Zoolz

Zoolz té una sòlida política de privadesa que deixa clar que, si bé recopilen determinats metadades als seus usuaris (inclosos noms, adreces i informació de pagament), no ven aquesta informació a ningú i només la compartirà amb socis de confiança o amb les autoritats. complir les lleis.

Compliment de Zoolz

Genie9, empresa matriu de Zoolz i BigMIND, també compleix tant GDPR i HIPAA, com algunes de les altres normes de privadesa..

Servei d’atenció al client

Confiareu en els proveïdors de còpia de seguretat en núvol amb els nostres fitxers més importants, per la qual cosa és important que proporcionin un servei adequat per al client per assegurar-vos que us podeu sentir segurs, sabent que els vostres fitxers els gestionen bé. Amb un departament d’atenció al client molt atent, Zoolz destaca per això, malgrat la falta d’assistència telefònica.

Per a la majoria de les preguntes, us ha demanat que envieu una sol·licitud de suport mitjançant el formulari de correu electrònic, la qual cosa us demanarà proporcionar una explicació detallada del vostre problema. Hem provat la resposta d’això diverses vegades i sempre hem rebut una resposta al cap d’un dia i, de tant en tant, en poques hores.

Formulari Zoolz per correu electrònic

El suport al xat és significativament més limitat, ja que es centra principalment en proporcionar assistència a les vendes. Dit això, podeu utilitzar-lo per a problemes tècnics menors, però qualsevol cosa més complicada derivarà probablement en el formulari de correu electrònic esmentat anteriorment.

Zoolz-Xat

El Veredicte

Això conclou la nostra revisió de Zoolz. Si tot el que busqueu és una solució de còpia de seguretat en núvol segura per als fitxers als quals no necessiteu un accés constant, Zoolz és, sens dubte, una bona elecció. Una interfície web i un client d’escriptori fàcils d’utilitzar us ofereixen un gran control sobre el procés de còpia de seguretat, i la seguretat i la privadesa són de primera qualitat..

Dit això, la manca d’aplicacions per a mòbils i d’opcions d’imatge de disc, així com la confiança en l’emmagatzematge en fred, podria ser un interruptor per a molts. Els preus també són una mica elevats, sobretot si es comparen amb serveis com Backblaze o Carbonite, que ofereixen un emmagatzematge il·limitat per un preu similar al pla de 1TB que Zoolz ofereix..

Què en penses de la nostra ressenya? Esteu d’acord que marca totes les caselles més importants per a un servei de còpia de seguretat, o és que la manca d’aplicacions mòbils i una funció d’imatge de disc (a més d’unes pràctiques de negoci inquietes pel que fa al pla de vida) és suficient per mantenir-vos allunyat? Ho fem saber en els comentaris a continuació. Gràcies per llegir.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map