Revisió de caixes de dipòsits de dades: actualització 2020

Revisió de caixes de dipòsits de dades

Tot i que ofereix una còpia de seguretat il·limitada, les caixes de dipòsits de dades es donen de vista en tots els altres aspectes. Millor aspecte en un altre lloc.


Millors ressenyes de còpia de seguretat en línia

El dipòsit de dades de la solució de còpia de seguretat empresarial atrau gràcies a que es pot fer servir una única subscripció per fer còpies de seguretat de dispositius il·limitats, inclosos ordinadors, telèfons intel·ligents i servidors. Tanmateix, quan es tracta de la línia de fons, el servei no és tan assequible com algunes de les altres opcions de la nostra biblioteca de revisió de còpies de seguretat en línia..

Això, segons resulta, és només una de les raons per mirar a un altre lloc. Durant aquesta revisió de la caixa de dipòsit de dades, us presentarem un servei que no hem passat gaire temps escrivint aquí a Cloudwards.net i amb una bona raó, segons resulta. Una experiència d’usuari confusa i una limitada funció de còpia de seguretat, restauració i seguretat són tots els punts en contra.

Si encara teniu la voluntat de donar una possibilitat a la caixa de dades després d’acabar-ho, aprofiteu una prova gratuïta de 30 dies abans d’inscriure-vos al servei només per estar segurs..

Si creieu que és millor mirar cap a un altre lloc, la nostra millor còpia de seguretat en línia per a l’enfocament empresarial té moltes opcions millors. Per a les solucions de còpia de seguretat de casa en lloc de les comercials, consulteu la nostra guia de còpia de seguretat en línia més general.

Alternatives per a la caixa de dades

Fortaleses & Debilitats

Característiques

La caixa de dades proporciona una còpia de seguretat en línia dirigida principalment a les PIME. El suport de dispositius és un dels pocs serveis d’atracció, ja que és capaç de fer còpies de seguretat d’ordinadors, dispositius mòbils i servidors amb una sola subscripció.

Els sistemes operatius compatibles amb ordinadors inclouen Windows i MacOS, però no Linux, per tant, si us plau, consulteu la nostra millor còpia de seguretat en línia per a la guia de Linux. Les aplicacions per a telèfons intel·ligents estan disponibles per a Android i iOS. La còpia de seguretat del servidor de fitxers s’ofereix per a Windows.

El suport del disc dur extern i el suport NAS també és compatible, tot i que a causa d’alguns problemes d’ús fàcil, entre altres coses, certament no situem la Caixa de dipòsit de dades entre la millor còpia de seguretat en línia per a opcions de NAS que hi hagi..  

La caixa de dipòsit de dades tampoc és capaç de fer còpies de seguretat d’imatges de disc, només de còpia de seguretat per tipus de fitxer. Tenim un conjunt d’opcions de còpia de seguretat basades en imatges principals si és necessari. Recomanem especialment aquesta tasca per a CloudBerry Backup (consulteu la nostra ressenya de Cloudberry Backup)..

Una cosa que ens agrada és que el Dipòsit de Dades ofereix una versió de fitxers personalitzable, que emmagatzema còpies de fitxers anteriors que podeu tornar a generar en cas de canvis accidentals o corrupteles de fitxers, incloses les causades per programari maliciós..

Des del mateix tauler de configuració, també podeu accelerar la vostra còpia de seguretat per reduir l’impacte sobre els recursos del sistema.

En general, les funcions que ofereix Dipòsit de Dades són una mica de bossa mixta. Hem trobat el principal problema del servei, és que no utilitza el client d’escriptori per gestionar els processos de còpia de seguretat. A continuació, abordarem aquest problema més quan es tracti de la facilitat d’ús.

Preu

Els plans de subscripcions de Dipòsit de Dades es construeixen al voltant d’un conjunt d’opcions de diversos nivells des de 60 GB i fins a 1 TB. Si necessiteu més d’1TB, podeu contactar amb les vendes per obtenir els termes.

Els pagaments són de mes a mes, el que significa que podeu cancel·lar-lo quan vulgueu. No hi ha cap descompte per registrar-se a llarg termini, tal com s’obté amb molts altres serveis de còpia de seguretat en línia.

Les tarifes també són més que la majoria dels altres proveïdors. Per exemple, amb CrashPlan (llegiu la nostra ressenya de CrashPlan), podeu obtenir una còpia de seguretat il·limitada per a un equip empresarial per només 10 dòlars al mes.

És cert que heu de tenir en compte que el dipòsit de dades es pot utilitzar per fer còpies de seguretat il·limitades d’ordinadors i també de servidors i dispositius mòbils. Això fa que IDrive (llegiu la revisió de IDrive per a empreses) sigui una millor comparació, un servei que us permet fer còpia de seguretat de dispositius il·limitats i preus de 1.25 TB al voltant de 50 dòlars al mes.

Per tant, la caixa de dipòsit de dades encara no surt gaire barata. Abans d’instal·lar-vos a la caixa de dades com a solució de còpia de seguretat, haureu d’aprofitar la prova gratuïta de 30 dies per saber si realment compleix les vostres necessitats.

Facilitat d’ús

La inscripció al quadre de dipòsit de dades només requereix uns minuts, i després haureu de descarregar un client d’escriptori.

Tanmateix, el procés de creació d’un pla de còpia de seguretat i posterior restauració d’arxius s’executa íntegrament mitjançant una interfície gràfica web. Això va en contra de la norma seguida per la majoria d’eines de còpia de seguretat en línia avui dia.

Tot i que no ens importa l’ús d’una interfície gràfica web mitjançant una interfície gràfica d’escriptori, el disseny se sent de moda, amb un petit tipus de lletra i fa un mal ús de l’espai disponible. Això fa que sigui difícil aconseguir els seus coixinets al principi.

Canviar entre pestanyes a l’eina del navegador també va suposar temps de càrrega més llargs del que esperàvem, un problema que inexistiria amb una interfície gràfica d’escriptori..  

No és el cas, però tampoc ens ha agradat molt que el dipòsit de dades comenci immediatament a fer una còpia de seguretat del nostre ordinador sense demanar informació. Tot i que els admiradors llargs de l’enfocament establert i oblidat de Backblaze, aquest servei, almenys, t’explica què farà abans de començar a fer-ho, mentre que amb el dipòsit de dades no teníem clar què s’havia de fer una còpia de seguretat..   

Còpia de seguretat & Restaurar

Com s’ha esmentat, el Dipòsit de dades comença immediatament a fer una còpia de seguretat del disc dur després d’instal·lar el client d’escriptori. Aquest procés es gestiona a través d’un navegador, però si tanqueu el navegador, es farà una còpia de seguretat en segon pla.

S’inclouen per a una còpia de seguretat immediata la carpeta d’escriptori, a més de les subcarpetes de documents i imatges de la carpeta d’usuari. Per descomptat, podeu canviar-ho si voleu, restar i sumar carpetes i fins i tot etiquetar fitxers específics per fer còpies de seguretat.

Aneu a la pestanya “Configuració” i feu clic a “seleccions de còpia de seguretat” per veure i fer modificacions al vostre pla de còpia de seguretat.

De manera predeterminada, la còpia de seguretat s’executa de manera predeterminada, la qual cosa proporciona la millor protecció. Tanmateix, la majoria d’eines de còpia de seguretat en línia també us ofereixen l’opció de crear còpies de seguretat programades; El dipòsit de dades no ho fa.

D’altra banda, hi ha una opció de bloqueig, on podeu programar blocs de temps durant els quals no es corre la part posterior. No és tan bo com el calendari, però gairebé.

Podeu restaurar els fitxers fent clic al botó “restaurar” de la GUI web. Quan trieu els fitxers, podeu indicar una data de còpia de seguretat anterior per restaurar les versions anteriors del fitxer.

Un cop hàgiu seleccionat el fitxer, feu clic al botó de baixada. No heu rebut cap opció de restaurar els fitxers a la ubicació original. En canvi, el dipòsit de dades us prepararà un fitxer .zip.

En general, no vam quedar impressionats amb el procés de còpia de seguretat i restauració. No és tan flexible i ric en funcions com en alguns dels altres serveis posteriors disponibles, ja sigui una solució de gamma alta com Acronis Backup (llegiu la nostra ressenya de Backup Acronis) o una elecció econòmica que garanteix el pressupost com CrashPlan (consulteu la nostra crítica de CrashPlan).

Velocitat

Una zona on la caixa de dades no disminueix és la velocitat. Hem provat el servei mitjançant una carpeta de prova d’1 GB, la mateixa que hem utilitzat per avaluar la seva competència.

Aquí hi ha els números que tenim:

Dipòsit de dades SpeedTest One: Two Test: Mitjana:
Carregueu:01:10:0001:30:0001:20:00
Descarregar:00:16:0000:16:0000:16:00

Les nostres proves es van realitzar a través d’una xarxa WiFi amb 25 Mbps de descàrrega i 10 Mbps de velocitat de càrrega, i la nostra ubicació de les proves va ser al sud-est asiàtic. Si voleu estar més a prop del centre de dades del dipòsit de dades, que es troba al Canadà, podeu esperar millors resultats i si teniu una millor connexió a Internet.

No obstant això, fins i tot des de la nostra llunyana ubicació, els temps no són dolents. Alguns de la competència, per exemple, com Carbonite, van trigar diverses hores a penjar el mateix contingut.

Tot i que pot ser que raonablement espereu que una transferència d’arxius d’1 GB triga uns 15 a 20 minuts, aquest no sol ser el cas de les eines de còpia de seguretat en línia, encara que no hem treballat amb infraestructures més avançades com la d’Amazon S3 o Acronis Backup (llegiu el nostre Acronis Revisió de còpia de seguretat).   

Seguretat

La caixa de dipòsits de dades no revela molt la configuració de seguretat en línia, que sol ser un mal signe. Vam contactar el servei d’assistència per esbrinar que els fitxers, de fet, es xifren abans de deixar l’ordinador i es mantenen xifrats fins a la restauració, és a dir, el xifratge és final a final..

El nivell de xifrat utilitzat és Blowfish de 448 bits. Tot i que és menys comú que el de AES, això hauria de mantenir els fitxers segurs.  

No obstant això, no hi ha cap opció per a l’encriptació privada com la que trobareu amb els serveis de còpia de seguretat en línia més respectables en l’actualitat. Això vol dir que el quadre de dipòsit de dades gestiona la vostra clau de xifratge i pot xifrar els fitxers en qualsevol moment.

No hi ha cap opció per a l’autenticació de dos factors amb el dipòsit de dades, com és el cas de IDrive, Backblaze i molts altres serveis de còpia de seguretat en línia..

La Caixa de dipòsits de dades tampoc proporciona cap detall sobre els passos que cal fer per protegir els seus centres de dades contra atacs virtuals, atacs electrònics i desastres naturals. Tenint en compte això, equivocaríem per prudència i suposem que no és gaire segur.

Assistència

La caixa de dades proporciona assistència per telèfon i correu electrònic. Ens vam acomiadar uns quants correus electrònics per provar l’eficiència de la xarxa d’assistència. Tot i que estàvem contents de rebre respostes en un dia laborable, les respostes que vam rebre no van respondre totalment a les preguntes que vam fer.

Per exemple, vam demanar detalls sobre el protocol de xifratge utilitzat i si era privat i només se’ns va advertir que els fitxers, de fet, estaven xifrats, sense que hi hagués cap altre detall que sol·licitàvem..

Si bé el quadre de dipòsit de dades també té una bona base de coneixement en línia, hem trobat que la majoria de respostes a preguntes que no teníem incloses dins. Incloïa preguntes sobre xifratge i versionat.  

El lloc d’assistència té uns quants tutorials de vídeo fantàstics, però només ajudaran les preguntes més bàsiques.  

Pensaments finals

El que és bàsic és que, a banda de les velocitats de càrrega respectables respecte a la competència, no ens agrada gaire estimar el dipòsit de dades. L’experiència de l’usuari, especialment, se sent com un desastre. La GUI web és lenta, amb un tipus de lletra difícil de llegir i no tantes opcions que trobareu amb solucions de còpia de seguretat en línia més modernes, com ara CloudWid Backup..

Per exemple, no podeu restaurar els fitxers a la ubicació original, només podeu descarregar un fitxer zip. I, sense una opció per a encriptació privada o autenticació de dos factors, la caixa de dades no se sent gaire segura.

Seràs millor que doneu una ullada a algunes de les altres solucions de la nostra millor còpia de seguretat en línia per a guies empresarials. Tot i que realment no hi ha cap servei que superi la resta, podeu fer una tasca molt millor que la caixa de dipòsit de dades.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map