Revisió CloudAlly: aporta el teu propi emmagatzematge: actualitzat el 2020

Revisió de CloudAlly

CloudAlly ha tret un full del llibre de CloudBerry Backup i ofereix un servei de còpia de seguretat on proveïu l’emmagatzematge. Tot i això, és més car que la seva inspiració i té alguns problemes d’interfície. Llegiu la nostra ressenya completa de CloudAlly per obtenir més informació.


Millors ressenyes de còpia de seguretat en línia

CloudAlly és una companyia de còpia de seguretat de núvol basada a Israel. Tot i això, és diferent a la majoria dels serveis del nostre millor enllaç de còpia de seguretat en línia, perquè fa una còpia de seguretat de les dades que ja es troben al núvol. Els proveïdors de serveis al núvol inclouen una redundància i una còpia de seguretat integrada per a la recuperació del seu propi desastre, però amb CloudAlly, podeu crear una altra capa de protecció per a les vostres dades de seguretat..

La majoria dels proveïdors de serveis al núvol conserven els fitxers suprimits en una carpeta “paperera”, però no els poden recuperar un cop els hàgiu suprimit. Per evitar-ho, podeu utilitzar CloudAlly per fer còpies de seguretat i restaurar els fitxers que conserveu amb altres serveis al núvol.

CloudAlly s’integra amb diversos serveis de núvols d’empreses populars i té una seguretat i privacitat molt importants, que és primordial tenint en compte que fareu una còpia de seguretat dels vostres fitxers comercials més importants.

Dit això, el seu esquema de preus per fer còpies de seguretat de dades dels serveis d’emmagatzematge en núvol és car si cal fer còpia de seguretat de moltes dades. Tot i això, en la majoria dels casos, només haureu de desar les dades crítiques, que no haurien de requerir molt d’espai de còpia de seguretat. La base de coneixement de CloudAlly pot ajudar a resoldre problemes habituals i el seu equip d’assistència tècnica està disponible les 24 hores del dia.

CloudAlly també és fàcil d’utilitzar però es limita a un client web. Les operacions de còpia de seguretat i restauració són senzilles i ràpides. Si teniu curiositat pel servei, aneu amb nosaltres ja que us anirem explicant els detalls en aquesta revisió de CloudAlly.

Fortaleses & Debilitats

Característiques

La còpia de seguretat clàssica del núvol ajuda a protegir les dades dels ordinadors personals i de les unitats externes. Un cop els fitxers estiguin al núvol, podeu estar segur que els bloqueigs del disc dur o les falles de programari no us faran perdre.

serveis de núvol aliat

CloudAlly és una bestia diferent en comparació amb aquests serveis. No pot fer còpia de seguretat de l’ordinador ni d’un altre maquinari. En canvi, ajuda a protegir els vostres fitxers que ja es troben en serveis d’emmagatzematge al núvol, com Dropbox, Google Drive, Microsoft OneDrive o Box. Els tres primers són noms de la llar. Si no heu sentit a parlar del quart, llegiu la nostra ressenya de la caixa per obtenir més informació.

Si no coneixeu la diferència entre l’emmagatzematge en núvol i la còpia de seguretat, consulteu la nostra explicació.

A més de Google Drive, CloudAlly pot fer còpies de seguretat de Gmail, els vostres contactes, Google Calendar, Google Sites, Tasques de Google i diversos dominis de la G Suite de Google. De la mateixa manera, podeu utilitzar-lo per fer còpies de seguretat dels fitxers d’Office 365, Microsoft Exchange i Microsoft OneNote. OneNote és una de les millors aplicacions de presa de notes. Llegiu-ne la informació a la nostra revisió OneNote.

També hi ha còpia de seguretat de Microsoft SharePoint Online, inclosos llocs, documents i biblioteques. A més, podeu fer una còpia de seguretat de correus electrònics IMAP i entorns de producció de Salesforce i sandbox inclosos documents, fitxers adjunts, fonts de xat i objectes estàndard i personalitzats.

Si necessiteu una còpia de seguretat de bases de dades, podeu fer-ho per a les vostres bases de dades Amazon DynamoDB i Amazon SimpleDB.

CloudAlly també proporciona còpia de seguretat i retenció il·limitada d’arxius diaris. Si voleu desar una còpia de seguretat en una màquina local, podeu descarregar-la un arxiu .zip. A més, CloudAlly no esborra mai els fitxers i els podreu recuperar sempre.

Les còpies de seguretat noves no sobreescriuen les antigues per tal de recuperar versions anteriors de les vostres còpies de seguretat. Així funciona la versió de fitxers amb altres serveis de còpia de seguretat en núvol. Podeu trobar més articles sobre la còpia de seguretat en núvol i les seves funcions a la nostra biblioteca de còpia de seguretat en línia.

Vista general de les funcions de CloudAlly

Preu

CloudAlly té un esquema de preus senzill que consisteix en plans que poden fer còpies de seguretat de diversos serveis i bases de dades en línia.

Tots els plans inclouen l’emmagatzematge il·limitat proporcionat per Amazon S3. Si no el coneixeu, llegiu la nostra crítica d’Amazon S3. Tots els plans de CloudAlly també tenen xifratge de 256 bits AES. En parlarem més a la secció “seguretat”.

El primer pla us permet fer una còpia de seguretat de la Suite G de Google i l’Office 365 Exchange de Google per 3 dòlars per usuari al mes. Si pagueu l’any per avançat, el preu baixa fins a 30 dòlars per usuari.

El següent pla pot fer còpies de seguretat de les vostres dades dels serveis d’emmagatzematge en núvol per 2 dòlars per usuari al mes. El pla és flexible, ja que carrega per 5 GB, de manera que podeu utilitzar el màxim o el mínim que necessiteu. Una subscripció d’un any redueix el preu a 20 dòlars per usuari al mes per 5 GB. No hi ha gaire, per dir el menys, i fer una còpia de seguretat de 100 GB us costarà 40 dòlars al mes.

Si necessiteu molt d’espai a un preu més barat, consulteu el nostre millor servei de còpia de seguretat en línia sense límits.

El pla IMAP us permet fer una còpia de seguretat del vostre correu electrònic IMAP per 3 dòlars per usuari al mes o 30 dòlars per usuari i any. El pla de Salesforce costa el mateix i us permet fer una còpia de seguretat de la producció de Salesforce, de les dades i dels fitxers relacionats.

Els dos últims plans poden fer còpies de seguretat de les bases de dades de SimpleDB i DynamoDB per 12 o 15 dòlars mensuals, respectivament. No hi ha cap pla gratuït, però tots els plans tenen una prova gratuïta de 15 dies que us permet provar el servei abans de subscriure-us.

Facilitat d’ús

CloudAlly no té un client d’escriptori. En canvi, tot es fa a través del client web. És clar i senzill d’utilitzar. El menú de l’esquerra us permet anar a les vostres còpies de seguretat, a la pàgina de recuperació, a la vostra facturació, a l’activitat del compte, a la configuració i al suport. Canviar entre les pàgines és ràpid.

cloud-ally-web-client

A la cantonada superior dreta, podeu accedir a la configuració del compte i tancar la sessió. La pàgina de “còpies de seguretat” és la ubicació a l’enllaç quan inicieu la sessió i us permet configurar la còpia de seguretat ràpidament. En parlarem més a la secció següent.

L’enfocament de CloudAlly, en el qual gestiona diverses còpies de seguretat des d’una ubicació, és similar al de CloudBerry Backup. Dit això, CloudBerry Backup utilitza una aplicació d’escriptori, que gestiona diversos emmagatzematges en núvol servits per a fitxers de còpia de seguretat del vostre ordinador i dispositius. D’aquesta manera, és el contrari a CloudAlly. Si voleu això, llegiu la nostra crítica de còpia de seguretat de CloudBerry per obtenir més informació.

L’addició d’una aplicació per a telèfons intel·ligents seria benvinguda, ja que llavors podríeu comprovar l’estat de les vostres còpies de seguretat del núvol o iniciar-ne una en qualsevol moment.

Còpia de seguretat de fitxers & Restauració

cloud-ally-create-backup-start

Tot el que heu de fer per crear una còpia de seguretat dels fitxers és iniciar la sessió al vostre compte CloudAlly i seleccionar un servei que voleu fer una còpia de seguretat des de la pàgina inicial..

cloud-ally-authenticate-dropbox

A continuació, heu de donar accés a CloudAlly a aquest servei. Si ho feu, introduïu les vostres credencials, utilitzant un testimoni OAuth o obrint una nova finestra que us permetrà iniciar sessió en aquest servei. Els mètodes disponibles depenen del servei. Vam triar Dropbox Business i vam introduir les nostres credencials a la pàgina que es va obrir quan vam fer clic al botó “autenticar-se”.

cloud-ally-new-backup-options

Després d’això, veureu les opcions que podeu ajustar. Podeu optar per iniciar una còpia de seguretat automàticament quan s’afegeix un nou usuari, cosa que us facilita si en teniu molts. Dit això, podeu iniciar còpies de seguretat individuals fent clic a la icona de reproducció que hi ha al costat d’una còpia de seguretat al plafó “compte”.

CloudAlly executa una còpia de seguretat de forma automàtica a les 2 de la nit UTC, però podeu canviar-ho a la secció de la part inferior. La còpia de seguretat està configurada per funcionar cada dia, però podeu fer-la funcionar cada tercer dia o una vegada cada setmana al seu lloc.

Configurar la teva còpia de seguretat és fàcil i ràpid. No heu de parar amb la configuració si no voleu.

Si voleu iniciar el procés de restauració, heu de fer clic a “recuperació” del menú de l’esquerra. Un cop ho facis, veuràs una pàgina que enumera els teus comptes actius. Podeu cercar tasques creades o crear-ne una fent clic al panell “compte”.

cloud-ally-restore-start

Hem escollit el nostre compte de Dropbox Business i la pàgina següent ens mostra una llista de còpies de seguretat que podem restaurar. L’única còpia de seguretat disponible, però, era la que fèiem funcionar manualment, de manera que hem fet clic a la icona de fletxa dreta que hi ha al costat.

cloud-ally-restore-selection-choice

La següent finestra us permet restaurar les dades mitjançant una instantània o un fitxer específic. Una instantània us permet restaurar tota la còpia de seguretat d’un interval de dates establert. Vam triar una instantània a partir de la nostra còpia de seguretat inicial i vam fer clic al botó “continuar” per continuar amb el procés.

cloud-ally-restore-list

Podeu triar els elements que voleu restaurar a la pàgina següent. Per a nosaltres, només conté una captura de pantalla. Un cop seleccioneu la captura de pantalla, podeu restaurar-la al servei d’emmagatzematge o bé descarregar-la. L’opció de descàrrega permet exportar els vostres fitxers en format .zip a Amazon S3, Microsoft Azure Blob, Box o Dropbox.

núvol-aliat-restaurar-descarregar

No és difícil restaurar fitxers, però cal fer molts passos. Preferim tenir una opció per restaurar-ho tot amb un sol clic o dos o tres. Això seria més ràpid que el procediment actual.

Velocitat

Les còpies de seguretat inicials poden trigar molt temps. El temps que triguen depèn de la quantitat de dades que hagueu de protegir, però a diferència d’altres serveis de còpia de seguretat en núvol, no importa la proximitat que teniu d’un servei que conté les vostres dades. Més aviat, és important la proximitat dels servidors de CloudAlly als servidors del vostre servei. En aquest cas, vam provar CloudAlly amb Dropbox Business.

Dropbox Business es troba a la nostra llista dels millors proveïdors de sincronització de fitxers empresarials i, per tant, si us intriga, llegiu la nostra ressenya de Dropbox Business.

Per veure la rapidesa amb què es fan les operacions de còpia de seguretat i restauració de CloudAlly, hem realitzat proves de transferència i descàrrega mitjançant una carpeta amb cremallera d’1 GB. Hem utilitzat una connexió Ethernet fora de Belgrad, Sèrbia, amb una velocitat de descàrrega de 95,88 megabits per segon. En teoria, a aquesta velocitat, la descàrrega hauria de trigar un minut i 30 segons.

CloudAlly no és fàcil de comparar amb altres serveis de còpia de seguretat perquè no carrega fitxers des del vostre ordinador, sinó que els transfereix des d’un servei de núvol associat. Dit això, es va trigar una mitjana de 20 minuts en transferir el nostre espai de treball amb equip compartit de Dropbox Business, que contenia la nostra carpeta de prova d’1 GB. És un resultat excel·lent.

L’operació de restauració és un tema diferent perquè podem comparar el seu temps amb el temps teòric que esperem. En un temps mitjà de set minuts i 15 segons, CloudAlly no estava ni tan sols al minut ni 30 segons. És lent que es compara amb altres serveis, que triguen uns dos minuts.

Primer intent: Segon intent: Mitjà:
Temps de transferència:00:01:1800:01:2200:01:20
Temps de descàrrega:00:07:0000:07:3000:07:15

Seguretat

CloudAlly emmagatzema dades a l’emmagatzematge d’Amazon S3 i les xifra mitjançant el xifrat AES-256 bits. El protocol SSL protegeix i xifra les dades en trànsit. Les claus de xifratge són úniques per a cada client i es guarden de forma segura. A més, l’ús d’una carpeta única d’Amazon S3 per a cada client garanteix l’aïllament de les dades.

No hi ha cap manera d’accedir directament a les dades de còpia de seguretat dels clients. Només s’hi pot accedir mitjançant la plataforma CloudAlly. A més, només l’administrador de dades pot gestionar les còpies de seguretat de CloudAlly. El personal de CloudAlly no pot accedir a les dades dels clients i només un nombre limitat de membres de l’equip que “necessita saber-los” tenen accés a les claus de producció per poder resoldre problemes..

Els centres de dades de CloudAlly estan protegits, endurits i inclouen els pedaços de seguretat més recents. A més, CloudAlly està certificat ISO 27001, que és un estàndard reconegut internacionalment per a la gestió de la seguretat de la informació. CloudAlly també compleix els sistemes HIPAA.

No necessiteu emmagatzemar les credencials d’usuari de CloudAlly al sistema CloudAlly perquè utilitza OAuth estàndard de la indústria per a l’accés basat en permisos. OAuth només proporciona la informació bàsica necessària a CloudAlly perquè pugui fer el que necessita fer. Podeu revocar OAuth en qualsevol moment o emmagatzemar les credencials i xifrar-les amb xifrat AES-256 bits.

A més, podeu habilitar l’autenticació de dos factors per afegir una capa addicional de seguretat per al vostre compte.

Privacitat

CloudAlly fa un bon treball per assegurar fitxers i limitar l’accés dels empleats a ells. Tot i així, ens vam endinsar en la política de privadesa per comprovar si hi ha clàusules de privadesa sospitoses.

Com molts serveis, CloudAlly requereix que creeu un compte que contingui informació personal, com ara nom i cognoms i correu electrònic. Utilitza aquesta informació per millorar el seu servei, contactar-vos, autentificar-vos i donar-vos accés als seus serveis.

Pot transferir la vostra informació personal a CloudAlly o a proveïdors de serveis de tercers, però només per proporcionar-vos serveis. A més, es pot transferir informació personal a altres països.

Les filials i afiliats també podran rebre informació personal i no personal per processar-la per CloudAlly. CloudAlly exigeix ​​que aquestes parts processin les dades d’acord amb la seva política de privadesa.

CloudAlly també pot revelar la vostra informació personal o qualsevol altra informació que hagi enviat per complir les lleis, evitar problemes de seguretat o protegir les persones contra els perjudicis..

El xifrat privat no està disponible, però només un nombre limitat d’empleats sèniors tenen accés a l’entorn de producció que conté la informació dels usuaris. A més, el representant de CloudAlly ens va informar que tots els treballs en l’entorn de producció es registren i es revisen.

Protocol de seguretat CloudAlly

Quan una operació de còpia de seguretat o restauració necessita atenció a causa d’un problema relacionat amb el fitxer, l’equip de CloudAlly primer ha de revisar la necessitat d’accedir al fitxer i, després, obtenir el permís del propietari de les dades per accedir-hi. Aquesta és una bona pràctica i fa que la manca de coneixement zero sigui suportable.

CloudAlly manté les vostres dades de còpia de seguretat sempre que mantingueu la subscripció. Si cancel·leu la subscripció, CloudAlly suprimirà els vostres arxius en dues setmanes. Si desactiveu la còpia de seguretat de cada usuari individual, aquestes dades se suprimiran dins d’un dia.

Podeu emmagatzemar les vostres dades a Amazon en centres de dades dels Estats Units, els canadencs, els europeus o els australians. Aquesta és una característica excel·lent per a aquells que desitgin evitar el projecte PRISM de l’oncle Sam i les lleis de privacitat incompletes, com ara l’acte CLOUD..

CloudAlly també compleix el Reglament general de protecció de dades, que és la forta llei europea sobre privadesa de dades en línia. Podeu obtenir més informació al nostre guia GDPR.

Tot el que és tarifa estàndard pels serveis al núvol. No hi ha clàusules qüestionables que puguin malmetre la vostra privadesa aquí.

Assistència

CloudAlly compta amb un equip de suport tècnic que opera tot el dia. Tanmateix, abans de contactar amb ells, podeu consultar la base de coneixement per trobar una solució al problema.

cloud-ally-knowledgebase

Està separat en diferents temes d’ajuda, però si no trobeu cap resposta navegant per ells, podeu utilitzar la barra de cerca. Els articles són fàcils de seguir i disposen de captures de pantalla per fer més fàcil completar les solucions. A més, hi ha una secció amb vídeos que us ajudaran a resoldre problemes habituals.

Si la base de coneixement no ajuda, podeu enviar un correu electrònic amb la vostra pregunta. Hem rebut i hem rebut una resposta en deu hores, que no és tan ràpida com alguns serveis, però no deixa de ser ràpida. Els que tinguin un problema urgent poden trucar directament a l’assistència. Hi ha línies telefòniques als Estats Units, al Regne Unit i a Austràlia.

El Veredicte

CloudAlly és un servei específic. Potser ho necessiteu o no en funció de la confiança que tingueu al vostre proveïdor de còpia de seguretat o emmagatzematge al núvol. També és possible que no vulgueu guardar els ous en una cistella, en aquest cas és una bona solució. Podeu connectar-lo al servei que vulgueu fer una còpia de seguretat i deixar-lo fer de la seva cosa sense que hi hagi gaire entrada.

Si heu de modificar alguna cosa, no haureu de sol·licitar ajuda perquè el servei és fàcil d’utilitzar. També és segur gràcies a protocols de xifrat, funcions que asseguren les vostres credencials i centres de dades endurits. CloudAlly també cuida la seva privadesa.

Tanmateix, no hi ha cap client mòbil que el posi disponible mentre estigueu lluny del vostre ordinador. Els preus de CloudAlly no són barats si voleu fer còpia de seguretat de molts fitxers, però no funcionen bé si limitem la còpia de seguretat als més importants.

Què en penses de CloudAlly? És alguna cosa que necessiteu o confieu en el mecanisme de recuperació de desastres que utilitza el vostre servei de núvol? Ho fem saber en els comentaris a continuació. Gràcies per llegir.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map