Revisió BigMIND Home (de Zoolz): actualització 2020

Revisió de BigMIND Home (de Zoolz)

BigMIND Home, producte del mateix equip darrere de Zoolz Backup, és un servei de còpia de seguretat sòlid que ofereix una bona experiència. Els inconvenients són que a vegades pot ser una mica lent, ja que Glacier proporciona un recolzament i que és bastant car. Llegiu la nostra ressenya completa per obtenir més informació.


Lliscant1

Lliscant2

Lliscant3

Lliscant4

Lliscant5

Anterior

Pròxim

BigMIND Home és un servei de còpia de seguretat en línia que ofereix Zoolz que ofereix una experiència agradable a l’usuari, bones velocitats i algunes funcions interessants que sovint no veus en aquest tipus de servei. Malauradament, està en el costat car de les coses i no té encriptació privada. Continua llegint la nostra revisió de BigMIND Home per obtenir tot el que necessites saber sobre el servei.

BigMIND Home, a més d’oferir-vos un gran control sobre el procés de còpia de seguretat, té una interfície fàcil d’utilitzar i una excel·lent atenció al client. També té algunes novetats, com ara el reconeixement facial de fotos impulsat per intel·ligència artificial i la possibilitat d’enllaçar serveis, com Facebook i Google Drive.

Malauradament, tot això té un preu elevat, ja que els plans de BigMIND són molt cars, tenint en compte el que obteniu. A més, la manca de xifratge privat afecta greument la seguretat i la privadesa. Si es tracta de preocupacions principals, assegureu-vos que consulteu la nostra llista dels millors serveis de còpia de seguretat en línia per ajudar-vos a cercar alternatives.

Fortaleses & Debilitats

Alternatives per a BigMIND Home (de Zoolz)

Característiques

BigMIND Home presenta un nombre decent de funcions, fins i tot si falten algunes de les coses que voldríem veure. A més de les funcions de còpia de seguretat estàndard, BigMIND Home també inclou algunes funcionalitats menys habituals, incloses potents eines de gestió de fotografies alimentades per AI, així com integracions amb emmagatzematge en núvol i altres serveis de tercers..

Quant a les pròpies funcions de còpia de seguretat, BigMIND Home admet còpies de seguretat híbrides i mòbils. A iOS, això significa que les vostres fotos, vídeos, calendaris i contactes, mentre que l’aplicació Android també pot fer còpies de seguretat de registres de trucades, missatges de text i fitxers diversos.

Malauradament, no hi ha cap còpia de seguretat basada en imatges (per exemple, obteniu amb IDrive) el que significa que no hi ha cap manera de clonar tot el vostre sistema. A més, no hi ha cap servei de recuperació de missatgeria ni missatgeria, ja que estan restringits a BigMIND Business.

BigMIND Transmissió de vídeos

Una de les grans funcions que voldríem incloure en més serveis de còpia de seguretat és la possibilitat de transmetre els vídeos directament des de l’emmagatzematge. Malauradament, només podeu fer-ho en definició estàndard, tret que opteu per la subscripció més cara, que també us permet accedir a la transmissió en alta definició..

BigMind-Video-Streaming

Com hem comentat anteriorment, Zoolz BigMIND Home ofereix una integració impressionant amb altres serveis. Podeu enllaçar els vostres comptes d’emmagatzematge al núvol, com Dropbox o Google Drive, per crear un nivell addicional de redundància per als vostres fitxers emmagatzemats. També podeu enllaçar comptes de mitjans socials, com Facebook i Instagram, per fer còpies de seguretat de tot el que heu desat o publicat en aquestes plataformes.

Serveis lligats a BigMind

Les interessants eines de gestió fotogràfica que esmenten al començament d’aquesta secció són interessants. Si funcionés, aquesta seria una forma fantàstica d’organitzar les vostres fotos perquè podríeu fer cerques a través d’imatges basades en persones o objectes.. 

Hem intentat pujar diverses fotos de persones i, malauradament, BigMIND no ha pogut identificar la majoria de les cares.

BigMind-Faces

La funció “objectes” sembla que funciona una mica millor i podeu seleccionar entre una llista de categories per cercar coses com ara “text” o “electrònica”, que us demanarà a BigMIND que us mostri les fotos que contenen un d’aquests objectes..

Objectes BigMind

Quan es tracta de versionar, és a dir, la retenció d’arxius canviats i suprimits, BigMIND Home sí que està bé. Els fitxers suprimits es mantenen per sempre, però només es conservaran les deu darreres versions d’un fitxer canviat. Probablement això és suficient per a la majoria de la gent, però no resisteix a la versió il·limitada de serveis com SpiderOak ONE.

BigMind-Trash

Vista general de les funcions de BigMIND

Logotip de BigMIND Home (de Zoolz)www.zoolz.com

Comença des de 299 dòlars mensuals per a 100 plans GBAll

Còpia de seguretat

Programador de còpia de seguretat

Còpia de seguretat contínua

Còpia de seguretat incremental

Còpia de seguretat basada en imatges

Còpia de seguretat de la unitat externa

Còpia de seguretat de NAS

Còpia de seguretat del servidor

Còpia de seguretat híbrida

Còpia de seguretat del dispositiu mòbil

Còpia de seguretat il·limitada

Dispositius il·limitats

Speed ​​Throttling

Còpia de fitxers a nivell de bloc

Còpia de seguretat multithreaded

Restaurar

Servei de recuperació de missatgeria

Accés al navegador

Accés a l’aplicació per a mòbils

Versió

S’ha suprimit la retenció de fitxers

Seguretat

Xifrat privat

Xifratge At-Rest

Xifrat en trànsit
SSL

Protocol de xifrat
AES 256-bit

Autenticació de dos factors

Centres de dades endurits

Configuració del servidor intermediari

Compleix amb HIPPA

Assistència

Assistència 24/7

Suport de xat en directe

Assistència telefònica

Assistència per correu electrònic

Fòrum d’usuaris

Base de coneixements

Diversos

Intercanvi d’arxius

Sincronització del dispositiu

Prova gratuïta

Preu

El model de preus de Zoolz BigMIND Home està força implicat, amb els diferents plans que ofereixen funcions diferents, nivells de suport i nombre de dispositius. Quan es tracta de la quantitat d’espai d’emmagatzematge que obteniu els vostres diners, BigMIND Home definitivament no és l’ideal, així que si voleu obtenir el màxim de benefici per la vostra oferta purament en termes d’espai, potser voldreu cercar en un altre lloc..

El primer pla és el pla gratuït, que ofereix 1 GB d’emmagatzematge per a un usuari repartit en tres ordinadors, dos dispositius mòbils i una unitat externa. Tot i que agraïm el pla gratuït, 1 GB no serà suficient ni tan sols per als més bàsics dels plans de còpia de seguretat, i no obtindreu cap suport al client.

A continuació es presenta el pla Personal, que per 35,88 dòlars anuals ofereix 100 GB d’emmagatzematge per a un usuari en fins a tres ordinadors, tres dispositius mòbils i unitats externes il·limitades. 

Mentrestant, el pla Family us costarà 83,88 dòlars anuals i inclou 500 GB d’espai per a tres usuaris separats, nou ordinadors, sis dispositius mòbils i unitats externes il·limitades. Tots dos plans reben el que BigMIND denomina “suport estàndard”.

Finalment, el pla Family Plus us permet 1TB d’emmagatzematge per a cinc usuaris, 15 ordinadors i dispositius mòbils i unitats externes il·limitades per 12,99 dòlars mensuals o 155,88 dòlars anuals. També teniu accés a la transmissió de fitxers de vídeo d’alta definició des del vostre emmagatzematge (a diferència dels altres plans que només ofereixen streaming de definició estàndard) i a una assistència premium.

Val la pena tenir en compte que tant els plans personals com familiars requereixen que pagueu durant tot un any, mentre que el pla Family Plus es pot facturar mensualment. No hi ha proves disponibles, cosa que és una vergonya, perquè l’1GB que ofereix el pla gratuït pot no ser suficient per provar adequadament el servei.

Tot plegat, afegeix un servei bastant car que no t’ofereix un gran espai, en comparació amb el que pagues. 

Si necessiteu molt emmagatzematge, us convindrà millor amb un dels millors serveis de còpia de seguretat en línia sense límits, com Backblaze, que ofereix tot l’espai que podríeu necessitar per a una etiqueta de preu inferior a tots els plans de BigMIND, excepte el personal. un, que només ofereix una paltry 100 GB d’emmagatzematge en núvol.

Facilitat d’ús

BigMIND Home ofereix una interfície d’usuari molt ben dissenyada i fàcil d’entendre i d’utilitzar, com la seva cosina Zoolz Home. Tot i que l’aplicació mòbil deixa una mica que desitjar, tant el client d’escriptori com el tauler de web són excel·lents i fàcils de comprendre.

BigMind-Intro-Configuració

Un cop descarregueu el client de l’escriptori, se us demanarà immediatament que seleccioneu fitxers com a còpia de seguretat. Podeu fer-ho mitjançant la “selecció intel·ligent”, que es divideix en un munt de categories: correu, música, escriptori, vídeos, documents, punts de llibre, Microsoft Office, fitxers financers, imatges i llibres electrònics i PDF..

BigMind-Intro-Smart-Selection

Per a la majoria d’aquestes categories, BigMIND Home només escaneja la carpeta d’escriptori i documents per trobar certs tipus d’arxius. Tot i que per a algunes categories, incloses les adreces de correu i el Microsoft Office, analitza el dispositiu a tot aquest tipus de fitxers.

BigMind-Intro-My-Computer

Si preferiu cercar el vostre dispositiu i seleccionar manualment les carpetes, podeu canviar a la pestanya “el meu ordinador”, on veureu l’estructura d’arbre estàndard de la unitat, permetent-vos seleccionar exactament quins fitxers i carpetes voleu protegir. . Un cop heu triat els fitxers, se us demanarà que configureu la vostra programació i altres configuracions de còpia de seguretat.

Configuració BigMind-Intro-Backup

El tauler principal del client d’escriptori us indica la majoria del que heu de saber. A la part superior es mostra el nivell de protecció que us indica si algun dels vostres fitxers necessiten una altra còpia de seguretat.

BigMind-No protegit

Una mica més avall, veureu informació sobre la propera còpia de seguretat programada, la càrrega més recent i quants fitxers s’emmagatzemen als servidors de BigMIND. A la part inferior de la finestra hi ha tres botons: “selecció de dades”, “configuració” i “restauració”. El primer d’aquests és el que simplement obre el mateix diàleg per seleccionar els fitxers que teníeu en instal·lar el client per primera vegada.

BigMind-Main-Panel

El botó “restaurar” et porta a un menú de restauració pràctic normal que presenta una llista desplegable dels teus dispositius i un panell principal que mostra tot el que es fa una còpia de seguretat del dispositiu seleccionat.

Menú BigMind-Restauració-Menú principal

Finalment, el menú “configuració” és el lloc on es troba la major part de la carn del client. Es divideix en set categories: programació, optimització de recursos, connexió, híbrids +, configuració avançada, aplicacions mòbils i preferències.

Programació de còpia de seguretat

Dit d’allò més obvi, al menú “planificar” podeu configurar la vostra còpia de seguretat. Podeu triar entre una programació horària o diària, però malauradament no hi ha opció per a un pla de còpia de seguretat purament manual. Tot i que un pla manual seria bo, almenys BigMIND Home us ofereix moltes opcions per a la vostra programació, en comparació amb serveis com Backblaze.

BigMind-Settings-Schedule

El menú “Optimització de recursos” us permet activar el multitregi i configurar BigMIND Home per aturar automàticament les càrregues si feu una presentació, mirant una pel·lícula, reproduint un videojoc o si el nivell de bateria del vostre ordinador és baix..

BigMind-Configuració-Recurs

També podeu activar l’acceleració, en general o en determinades hores del dia. Si teniu dades limitades a la vostra connexió o utilitzeu un ordinador més antic amb poca potència de processament, aquestes funcions són molt útils perquè us estalvia d’haver d’aturar manualment o sortir de l’aplicació quan necessiteu recursos per a altres tasques..

BigMind-Settings-Connection

El menú “connexió” conté un enllaç a la configuració del servidor intermediari del vostre dispositiu, així com controls per si voleu que les càrregues es puguin executar o no en determinats tipus de xarxes. Podeu habilitar o desactivar les còpies de seguretat mitjançant dades LAN, WiFi i mòbil, cosa que pot tenir si us preocupa els límits de dades de la vostra connexió..

BigMind-Settings-Hybrid +

La secció “híbrida +” és on podeu habilitar les còpies de seguretat híbrides. Això vol dir que, sempre que feu una còpia de seguretat al núvol, BigMIND Home també desarà una còpia dels vostres fitxers en una destinació local, per exemple, una unitat externa.

BigMind-Settings-Advanced-Settings

Al menú “Configuració avançada”, podeu decidir quins tipus de fitxers BigMIND Home utilitzaran el seu protocol VSS i l’algoritme a nivell de bloc. “VSS” és curt per al servei de “còpia d’ombra del volum”, que permet a BigMIND fer còpies de seguretat de fitxers mentre s’estan utilitzant. Heu de configurar-ho manualment perquè de manera predeterminada no s’inclouen cap tipus de fitxer en aquest camp.

Actualització de fitxers

Mentrestant, un algorisme a nivell de blocs significa essencialment que en lloc de tornar a penjar un fitxer sencer quan es produeix un canvi, BigMIND escaneja el fitxer per trobar canvis i només penja les parts (o “blocs”) que han canviat. De manera predeterminada, això s’aplica als fitxers PST (és a dir, a fitxers de dades de Microsoft Outlook), però també podeu afegir altres tipus de fitxers.

BigMind-Settings-Mobile-Apps

La secció “Aplicacions mòbils” de la configuració no és gaire interessant, ja que tot el que fa és donar-vos un enllaç a la pàgina de descàrrega de les aplicacions iOS i Android de BigMIND.

BigMind-Preferences-Auto-Exclude

La categoria de configuració final, “preferències”, obre una finestra independent amb dues pestanyes. A la primera pestanya, podeu activar la còpia de seguretat de fitxers ocults i modificar la llista d’exclusions per ignorar determinades carpetes, independentment de si s’inclouen o no a la vostra selecció de dades.

BigMind-Preferències Generals

A la segona pestanya, etiquetada com a “general”, podeu habilitar el registre avançat i canviar la unitat de memòria cau, que és on BigMIND Home emmagatzema els fitxers pendents abans de penjar-los al núvol.

Client web BigMIND i aplicacions mòbils

A més del client d’escriptori, Zoolz BigMIND Home també ofereix un quadre de comandament excel·lent basat en un navegador que us permet controlar les dades de còpia de seguretat. 

El client web es divideix en quatre àrees, la primera de les quals és el quadre de comandament. Aquí podeu veure molta informació útil sobre el vostre compte, inclosos els dispositius protegits, la informació del vostre compte i els gràfics que detallen quins tipus de fitxers heu emmagatzemat i el trànsit de càrrega.

BigMind-Web-Dashboard

A continuació, es mostra la pestanya “Descobrir”, on podeu navegar pels vostres dispositius i els fitxers carregats des d’ells, així com tots els comptes externs que heu enllaçat a BigMIND Home, com Dropbox o Instagram. També és on trobareu la funció de reconeixement facial alimentada per AI, esmentada anteriorment.

BigMind-Web-Discover

La tercera entrada al menú del client web és per gestionar usuaris. A diferència de moltes solucions de còpia de seguretat, BigMIND Home us permet configurar usuaris individuals que no poden accedir a les dades, la qual cosa és una solució excel·lent per a les famílies, en particular.

Usuaris web BigMind

Finalment, la secció “informes” us permet generar tot tipus d’informes sobre el vostre ús, inclosos l’ús de l’amplada de banda, l’historial de facturació i la informació del dispositiu..

BigMind-Web-Reports

Malauradament, l’aplicació per a mòbils no és tan impressionant com els clients d’escriptori i web. Tot i que podeu utilitzar-lo per fer còpies de seguretat dels vostres dispositius mòbils, és força inflexible quant a la selecció de fitxers.

BigMind-Settings-Mobile-Apps

En comptes de deixar-vos seleccionar fitxers individuals, heu de penjar una categoria sencera (com ara fotografies o contactes), cosa que resulta molt inconvenient, sobretot si teniu moltes fotos o vídeos i no teniu l’espai (o necessiteu) per fer còpia de seguretat de tots ells.

BigMind-Mobile-Data-Selection

Dit això, podeu utilitzar l’aplicació per a mòbils per gestionar les vostres dades de còpia de seguretat, canviar la configuració del compte, utilitzar les funcions de fotografies de l’AI i transmetre fitxers de vídeo desats al vostre emmagatzematge al núvol..

Còpia de seguretat de fitxers & Restauració

Tot i que a Zoolz BigMIND Home no hi ha algunes funcions de còpia de seguretat (com les imatges de disc i les còpies de seguretat del servidor), encara funciona de forma correcta en aquesta categoria. Teniu molt control sobre el procés de còpia de seguretat i BigMIND us explica exactament el que passa mentre es realitza una descàrrega o una càrrega.

Tot i que trieu els fitxers que voleu fer una còpia de seguretat de forma manual, encara podeu configurar filtres per limitar un fitxer en funció de la seva ubicació, mida, tipus de fitxer o edat. Tot i que els filtres d’ubicació no són massa útils en una configuració manual, els altres són excel·lents perquè podeu evitar carregar accidentalment alguns fitxers immensos o alguna cosa amb la qual no heu treballat durant anys..

BigMind-File-Filters

Quan configureu la vostra programació de còpia de seguretat, podeu configurar BigMIND Home per realitzar una càrrega nova en un interval (de cada cinc minuts a cada 24 hores) i també decidir amb quina freqüència el programa ha de realitzar una exploració completa de tots els fitxers seleccionats. Si la còpia de seguretat de cada dia sembla un excés de massa, també podeu triar un dia específic de la setmana per executar les còpies de seguretat.

BigMind-Backup-in-Progress

Mentre hi ha una còpia de seguretat en curs, se us ofereix molta informació sobre el seu funcionament. El client us indica quins fitxers s’estan penjant actualment, així com la quantitat de dades (i quants fitxers) ja s’ha creat una còpia de seguretat.

Arxius BigMind pendents

Per a les pujades, podeu canviar de mode “turbo” a “smart”. El mode “Turbo” proporciona al client BigMIND Home la màxima prioritat per a la vostra connexió i processador de xarxa, mentre que el mode “intel·ligent” mira el que es fa a l’ordinador i ajusta el consum de recursos en conseqüència..

Si voleu encara més control sobre la càrrega, podeu activar el multithreading i el reglament a la configuració i també configurar BigMIND Home per penjar fitxers mitjançant un algorisme a nivell de bloc. Tot i que la majoria dels serveis de còpia de seguretat del núvol ho fan de manera predeterminada, BigMIND requereix que l’habiliteu per a diferents tipus de fitxers, cosa que és una mica.

La restauració d’un fitxer és senzilla, ja que tot el que heu de fer és fer clic al botó “restaurar” al tauler principal del client. Quan ho feu, s’obrirà una nova finestra on podreu seleccionar el dispositiu d’una llista desplegable. Des d’aquí, podeu seleccionar un fitxer o carpeta individual, o bé decidir restaurar tot el que tingui una còpia de seguretat del dispositiu.

Opcions BigMind-Restauració

Un cop heu triat el que voleu restaurar, la pàgina següent us ofereix un munt d’opcions. Primer, podeu triar la ubicació que voleu descarregar, que podeu triar manualment o bé que BigMIND Home restableixi els fitxers a la ubicació original.

BigMind-Restore-in-Progress

Velocitat

La velocitat és un element crucial d’un bon servei de còpia de seguretat en núvol, especialment per a la vostra còpia de seguretat inicial, que sovint pot trigar molt temps, potser fins i tot diversos dies, en funció de quantes dades feu una còpia de seguretat. BigMIND fa molt bé en aquesta categoria, sobretot pel que fa a la velocitat de descàrrega, tot i que ens hauria agradat veure una pujada una mica més ràpida.

Per provar la velocitat de càrrega i descàrrega de BigMIND, vam fer una còpia de seguretat i restaurar una carpeta de 3.51 GB plena de diversos tipus de fitxers. Després de fer-ho dues vegades, hem fet una mitjana dels resultats. Hem utilitzat una connexió amb una velocitat de descàrrega de 20Mbps i una velocitat de càrrega de 10Mbps. Teòricament, això significa que la càrrega hauria de trigar aproximadament una hora i la baixada aproximadament 30 minuts.

Dit això, les connexions rarament són completament estables i les velocitats variaran en funció de la càrrega de la xarxa i de la quantitat de trànsit dirigit als servidors de BigMIND. Realista, ens agradaria veure que la càrrega es va acabar en unes tres hores i la baixada en una hora i mitja.

Primer intent: Segon intent: Mitjà:
Temps de càrrega04:23:0003:40:0004:01:30
Temps de descàrrega00:41:0001:03:0000:52:00

Com veieu, aquests resultats no són gens dolents. La velocitat de descàrrega, en particular, és excel·lent, però la càrrega no podria ser una mica més ràpida. Hem activat el multithreading per a totes les nostres proves i hem activat el mode “turbo” de BigMIND per a les càrregues, cosa que proporciona al client la màxima prioritat.

Val la pena assenyalar que hem realitzat el nostre test des d’Àsia, connectant-nos a un centre de dades de l’est dels EUA, de manera que si estàs situat més a prop d’un dels centres de dades de BigMIND (o d’Amazon, ja que BigMIND utilitza AWS), els resultats haurien de ser millors.

Seguretat

Sempre que emmagatzeneu un fitxer al núvol, és important estar segur que estigui segur de l’accés exterior o de la pèrdua accidental. La seguretat de Zoolz BigMIND és decent, amb una gran encriptació, encara que no totalment privada, de seguretat i sòlid centre de dades.

Totes les vostres dades de còpia de seguretat estan protegides mitjançant encriptació de 256 bits AES, tant en repòs com en trànsit. Aquest és, a la pràctica, el millor xifratge que podeu demanar amb la vostra còpia de seguretat, ja que trigaríem a trigar anys amb força bruta, tal com expliquem a la nostra descripció del xifrat.. 

Quan les dades es dirigeixen cap als servidors, Zoolz BigMIND utilitza SSL per assegurar-se que no es pot protegir dels atacs intermitjos.

Malauradament, no hi ha cap manera de crear la vostra pròpia clau privada, cosa que significa que Zoolz té el poder de desxifrar qualsevol fitxer o carpeta que desitgi. Aquesta és una gran preocupació no només per la seguretat, sinó també la privadesa, que tindrem en compte a la següent secció.

Per als seus centres de dades, Zoolz BigMIND, com moltes altres empreses, lloga espai al servidor als centres de dades AWS d’Amazon (Amazon Web Services)..

Això no només significa una excel·lent seguretat física, sinó que també permet a BigMIND difondre les vostres dades entre diversos centres de dades, semblants a la configuració del RAID, per protegir-vos de pèrdues accidentals, com per exemple en cas de desastre o incendi..

Autenticació BigMind-Two-Factor

Finalment, BigMIND també us permet configurar l’autenticació de dos factors. Això vol dir que heu d’introduir un codi únic que us ha estat lliurat a través d’un missatge de text per iniciar la sessió al servei, que proporciona una capa addicional de seguretat contra els pirates informàtics o altres ciberdelinqüents..

Privacitat

Com en la seguretat, la privacitat de BigMIND és decent, però té alguns greus defectes. La ubicació dels seus centres de dades presenta una mica de risc en aquest sentit, però aquest és un problema habitual dels serveis de còpia de seguretat en núvol en general. Més greu és la manca de xifratge privat, que permet a Zoolz BigMIND poder desxifrar qualsevol fitxer que desitgi..

Zoolz, la companyia de BigMIND, compleix tant HIPAA com GDPR, com una sèrie d’altres normes de privadesa. Tot i que l’empresa té la seu a Londres, la majoria dels centres de dades que utilitza per emmagatzemar les vostres dades es troben als EUA, en virtut de llogar espai de servidor d’AWS..

BigMind-Compliance

Això és problemàtic perquè els Estats Units tenen algunes de les pitjors lleis de privadesa en línia, amb exemples notables i infames com Patriot Act i programes encoberts com el PRISM.

Aquest problema s’agreuja pel fet que no hi ha cap manera de configurar la vostra pròpia clau privada. Independentment de les intencions de Zoolz, si l’ASN hagués de reforçar-la per complir-la, seria capaç de veure el contingut de qualsevol fitxer que hàgiu emmagatzemat als servidors BigMIND i probablement ni tan sols sabríeu que va passar..

Política de privadesa de BigMind

A més, BigMIND emmagatzema una mica de metadades tant en vosaltres com en els vostres fitxers, inclosos el vostre nom, adreça, correu electrònic i determinades metadades de fitxers, com ara mides de fitxer, capacitat d’emmagatzematge utilitzada i noms de fitxers. 

Això no és infreqüent, però deixa la porta oberta a que les autoritats sol·licitin aquesta informació. A banda d’això, però, Zoolz afirma no vendre mai la vostra informació a ningú i que només compartirà la informació internament o amb socis de confiança que l’ajudin a proporcionar el seu servei..

Servei d’atenció al client

Tot i no oferir assistència telefònica, Zoolz proporciona un excel·lent servei d’atenció al client per als seus usuaris, incloent un formulari de correu electrònic, xat en línia i un ampli centre d’ajuda en forma de pàgina wiki.

Si teniu un problema amb Zoolz BigMIND, podeu començar fent una cerca a la pàgina wiki, que inclogui els problemes més habituals i les instruccions sobre com solucionar-los. Si no trobeu allò que busqueu allà, haureu d’enviar una sol·licitud de correu electrònic o contactar amb el servei de xat.

BigMind-Zoolz-Wiki

En enviar una sol·licitud de correu electrònic, se us ha demanat que proporcioneu una mica d’informació, inclòs el producte de Zoolz BigMIND que feu servir i quina subscripció teniu. Aquest últim és especialment important si sou membres Family Plus, ja que els usuaris amb aquest pla de subscripció reben suport prioritari, és a dir, se’ls ha col·locat a la part davantera de la cua..

Formulari BigMind-Email

Per provar la resposta del suport de correu electrònic de Zoolz, vam enviar una sol·licitud i vam rebre la resposta inicial en poc més de 24 hores. Això va ser sense “suport premium”, de manera que si opteu per la subscripció Family Plus, podeu esperar un temps de resposta encara més ràpid.

Tot i que l’assistència per correu electrònic us pot ajudar en qualsevol problema, el xat és una mica més limitat. El seu objectiu principal és vendre, però també pot ajudar amb problemes tècnics menors. A més, l’única manera d’utilitzar el xat amb finalitats de suport és programar una cita que és una mica complicat.

El Veredicte

Amb això, hem arribat al final de la revisió de Zoolz BigMIND Home. Tot i que es tracta d’un servei fàcil d’utilitzar i amb una funcionalitat interessant, es queda en qüestió tant de seguretat com de privacitat, principalment per la falta de xifratge privat.

L’elevat preu per any és una altra preocupació, sobretot tenint en compte l’emmagatzematge en núvol limitat que obteniu amb el vostre compte. Si el benefici és més important per a vostès, és probable que voldreu considerar altres serveis amb una etiqueta de preu inferior a l’any o una quantitat d’emmagatzematge més elevada..

Què us ha semblat la revisió de Zoolz BigMIND Home? Esteu d’acord que la manca de xifratge privat i un preu relativament elevat per any és un problema o creieu que aquests problemes són un compromís acceptable per a les novetats i les característiques interessants incloses en el producte? Ho fem saber en els comentaris a continuació. Gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me