MyPCBackup Review – Defunct Service – Actualitzat 2020

MyPCBackup Review

Servei de còpia de seguretat en línia fàcil d’utilitzar. Interfície d’usuari decent. Complements disponibles però amb un cost elevat, de vegades amagat.


Atenció: actualització important!

Visió general

Pàgina d'inici de MyPcBackup

Posem-ho en pràctica: tantes empreses estan recorrent a proveïdors d’emmagatzematge en núvol per protegir les seves dades importants de manera segura. Però l’emmagatzematge al núvol i en línia no només és cosa per als usuaris de negocis.

Podeu beneficiar-vos de la còpia de seguretat en línia de moltes maneres de les quals trobareu una parella en aquesta revisió de MyPCBackup. MyPCBackup és una empresa que ofereix aquests serveis. Amb un preu econòmic i una garantia de 99,99% de precisió i temps de funcionament, aquesta empresa està aquí per facilitar la vida dels seus clients i millor.

Són coneguts per la seva fiabilitat i la majoria de clients semblen realment contents amb els seus serveis. Com que prop del 43% de les persones perdran els seus fitxers preciosos, inclosos correus electrònics, vídeos musicals, documents i altres fitxers, la necessitat de serveis d’aquest tipus continua creixent. 

Tot sobre la meva còpia de seguretat del meu PC

Una creació de la companyia Just Develop It, MyPC Backup és un líder empresarial en la revolució de còpies de seguretat en línia. L’objectiu de l’establiment és proporcionar resolucions senzilles per complicar les dificultats tècniques.

La companyia es va llançar per primera vegada el 2010 i proporcionen la mateixa quantitat de serveis que ofereixen les seves companyes germanes, ZipCloud i JustCloud. L’única diferència és que tenen un atractiu web lleugerament diferent perquè puguin atendre a un públic diferent.

Plans & Preu

De vegades, una mica difícil de trobar al seu lloc web, aquí es mostra la informació sobre preus de MyPCBackup: 

Fortaleses & Debilitats

Alternatives per a MyPCBackup

Còpia de seguretat

MyPCBackup està dissenyat per a persones que no vulguin pensar en la seva còpia de seguretat de fitxers i què fer una còpia de seguretat quan. Entenen el frustrant que pot ser fer sempre una còpia de seguretat de dades, de manera que ho fan per vosaltres.

Es tracta d’automatització i és per això que el seu sistema fa constantment còpies de seguretat en línia, fins i tot mentre treballes. Fan aquest procés molt fàcil de manera que, independentment del vostre nivell de coneixement informàtic, estarà protegit amb seguretat.

L’únic que haureu de fer és simplement instal·lar el programa al vostre sistema i el sistema farà la resta per vosaltres. La bellesa és que no només els vostres documents mecanografiats són segurs, sinó que protegiran les fotos, vídeos i qualsevol altre tipus d’arxius que pugueu imaginar..

Sovint, després d’un error de l’ordinador, pot ser que sigui necessari haver de tornar a instal·lar molts programes a causa de la fallada del disc dur. Tanmateix, no podreu tornar a traduir aquests documents ni fotografies, ja han desaparegut per sempre.

Aquesta és la raó per la qual es va crear MyPCBackup. A mesura que les persones s’endinsen més en l’era tecnològica i s’allunyen menys dels articles tangibles, l’amenaça es fa més gran.

Restauració de fitxers

Restaurar els fitxers des de MyPCBackup és fàcil des del tauler de control increïblement senzill. MyPCBackup ha creat una graella de servidors excepcional que es comunica amb Amazon S3.

Això permet als usuaris recordar ràpidament les seves dades. Només heu d’anar als vostres fitxers i trobar els que voleu carregar, és tan fàcil com el clic d’un botó. No hi ha cap motiu per agonitzar i buscar hores durant les proves que es troben amb algunes empreses de còpia de seguretat, ja que tot és fàcil d’utilitzar per a tots.

Tothom hauria de practicar fer un test de restauració d’un parell de vegades. Això et donarà la capacitat de poder reaccionar ràpidament i saber què fer en una crisi. Podeu seleccionar els fitxers o carpetes específics que voleu restaurar o podeu restaurar totes les vostres dades, l’elecció us correspon.

No es triga gaire a carregar un o dos documents, però, quan més dades s’hauran de restaurar, més tardarà. Tot el procés és força senzill i qualsevol hauria de ser capaç de fer-ho.

Característiques & Extres

Sempre podeu anar a la nostra comparació de còpia de seguretat en línia per comparar MyPCBackup amb altres proveïdors. MyPCBackup encara no està revolucionant el mercat de còpia de seguretat i emmagatzematge, us aporta una gran varietat d’addicions útils:

1. Ús compartit de fitxers

Podeu compartir fitxers o carpetes seleccionats amb amics i familiars. Això fa que sigui especialment fàcil compartir els vostres àlbums de fotos recents amb un grup de persones seleccionat. 

2. Sincronització d’arxius

MyPCBackup té funcions similars a Dropbox com la sincronització de fitxers, de manera que sempre podeu tenir la versió més recent en qualsevol dispositiu. 

3. Localitza el meu ordinador portàtil

MyPCBackup pot localitzar el vostre ordinador portàtil si es roba o es perd. D’aquesta manera tens el potencial de recuperar-lo. El bo és que si no podeu recuperar el portàtil, almenys els vostres fitxers són segurs. 

Veredicte final

MyPCBackup és un competidor molt fort al mercat d’emmagatzematge i còpia de seguretat en núvol, però té alguns defectes. Quan es compara MyPCBackup amb altres proveïdors, hi ha algunes limitacions. Si bé ofereixen una còpia de seguretat en línia bé, no van més enllà dels aspectes de còpia de seguretat en línia.

No obstant això, proporcionen als usuaris els seus serveis de còpia de seguretat en línia i ho fan excepcionalment bé. A més, hem de tenir en compte que, donat el seu quadre de comandament, és la interfície d’usuari més fàcil al voltant. Estan actualitzant constantment el seu programari, i amb aquestes millores vénen coses grans i millors.

El bloc és una manera fantàstica de mantenir-se connectat amb l’empresa i el que volen fer en el futur. 

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me