AltDrive Review – Defunct Service – Actualitzat 2020

AltDrive Review

Fàcil de còpia de seguretat i arxiu de dades. Falta algunes funcions de personalització. En general, és fàcil d’utilitzar.


Atenció: actualització important!

Plans de preus AltDrive

Per a qui és AltDrive?

Els creadors d’AltDrive reconeixen que en el món sempre continuat i connectat a la nostra vida, la vida es desenvolupa tant en línia com fora de servei. Això vol dir que la disponibilitat d’un mitjà senzill, eficaç i accessible per assegurar, emmagatzemar i recuperar les dades d’un és més important que mai.

Tot i que, tot i que la seguretat i l’emmagatzematge de dades uneixen la majoria de la gent d’avui, l’empresa que hi ha darrere d’AltDrive entén que els usuaris i les dades que aquests usuaris creen no són només monolítics, i és per això que el programa es basa tant en iteracions d’usuaris corporatius com d’usuaris domèstics..

Ara, la bona part és que AltDrive ofereix un emmagatzematge il·limitat per als vostres fitxers. No creieu que això és possible? És possible que vulgueu consultar el nostre article sobre serveis de còpia de seguretat en línia il·limitats o utilitzar el gràfic de comparació d’emmagatzematge en núvol. Còpia de seguretat en línia il·limitada us allibera de preocupar-vos per la quantitat de dades que tingueu o creareu en el futur. Sempre sabeu que hi ha molt espai disponible als servidors d’AltDrive sense haver de pagar més. 

Em sembla massa bé un acord? Continua llegint per obtenir tots els detalls. 

Alternatives per AltDrive

AltDrive Home

AltDrive Home és el que sembla: una utilitat de còpia de seguretat de fitxers senzilla per a clients individuals i petites empreses, sigui quina sigui la seva edat o necessitats. Almenys aquesta és la teoria.

Tant si es tracta d’àlbums de fotos de l’àvia, les biblioteques d’iTunes per a adolescents o la seva pròpia tesi de màster, AltDrive Home proporciona un mitjà elegant i sense embussos de mantenir-lo tot segur i accessible. Tampoc importa quin sistema operatiu utilitzeu. Quan es tracta, Macs i ordinadors poden jugar molt bé … i no només entre ells, sinó també amb Linux.

AltDrive ofereix funcions similars com Backblaze i altres serveis de còpia de seguretat en línia il·limitats. En els nostres assajos, ha funcionat molt bé en comparació amb les càrregues ràpides dels teus fitxers i també funcionant bé en segon pla. 

85

Els plans de la línia inicial d’AltDrive inclouen or (emmagatzematge, seguretat i còpia de seguretat / recuperació de fitxers en una màquina) per 4,95 dòlars USD / mes. o $ 44,50 / any, i AltDrive Platinum, que inclou totes les funcions del paquet Gold, però amb l’avantatge afegit d’espai per a fins a tres ordinadors i / o altres dispositius..

En cas que un usuari potencial tingui en compte que cada cèntim compta realment en la seva cerca de la millor solució a les seves necessitats, trobarà el nivell de Platí el millor valor de l’empresa, amb plans mensuals que costen 9,95 dòlars USD, mentre que els plans anuals s’estableixen en 99,50 dòlars, o només un cabells de més de dos dòlars al mes.

Pel que fa al conjunt de funcions d’AltDrive Home, potser “robust” és la millor paraula que es podria utilitzar per descriure-la. Hi ha el problema de la seguretat, per exemple: el xifrat dual SSL / AES de 256 bits d’AltDrive, els seus protocols d’autorització que utilitzen claus generades per l’usuari i el desxiframent del dispositiu de destinació asseguren que fins i tot els fitxers més delicats es mantenen segurs tant a les màquines com a AltDrive. servidors propis.

Els plans d’inici d’AltDrive tenen una capacitat il·limitada i una finestra de retenció de dos mesos, mentre que el seu algorisme únic fa el seguiment dels canvis i els fa una còpia de seguretat incrementada, augmentant considerablement la velocitat d’accés per a l’usuari final. Per descomptat, aquestes no són les úniques funcions disponibles amb AltDrive Home, però una llista exhaustiva seria gairebé impossible de fer aquesta breu revisió; es recomana a l’usuari que aprofiti la prova gratuïta d’AltDrive, que té una durada de 30 dies i que té molt temps per explorar tot el que el sistema AltDrive ofereix..

AltDrive Biz

AltDrive Business: per a empresaris seriosos i petites empreses

És propietari o administrador d’un negoci de mida mitjana al nivell Fortune 500? Potser sou administrador del sistema responsable de les operacions tecnològiques del dia a dia d’una entitat d’aquest tipus. En cas afirmatiu, ja sabeu el grau d’accés puntual i fiable dels vostres fitxers i programes. AltDrive potser és un bon ajust per a les vostres necessitats. Veurem per què. 

A més de totes les funcions comentades anteriorment a la secció AltDrive Home (i moltes que no eren, encara que no hi són disponibles), AltDrive Biz compta amb el seu propi conjunt de funcions específiques i exclusives de qualitat empresarial..

Per exemple, els clients d’AltDrive Biz gaudeixen de zero límits en la seva amplada de banda, taxes de transferència, etc., a més de no tenir restriccions d’arxiu. El que necessiteu és el que necessiteu, i AltDrive hi és per assegurar-vos que el tingueu, sigui quina sigui, quina mida sigui, o quin sistema operatiu esteu fent. En la mateixa línia, les taxes d’emmagatzematge i transferència són altament competitives; les taxes d’emmagatzematge senzill són d’uns quinze cèntims (USD) al mes, mentre que les màquines senceres es poden gestionar per només el nord de 3 dòlars USD al mes.. 

Seguretat

Per descomptat, la seguretat és primordial en un context d’informació empresarial, és per això que el nivell empresarial del producte AltDrive utilitza un xifratge SSL / AES de 256 bits, instal·lacions d’emmagatzematge fora de lloc segures amb funcions de seguretat redundants (racks de servidor en gaiola, múltiples capes de vigilància, etc.), etc..

Addicionalment, els administradors del sistema poden si pugeu els perfils d’accés personalitzat tant a nivell individual com grupal, millor controlar qui pot veure i interactuar amb què. La retenció de dades és redundant, amb les finestres esborrades per defecte durant 30 dies, set anys i obertes, és a dir, les vostres dades es mantenen per sempre. Qualsevol que triï, les dades es fan una còpia de seguretat de nou en un servidor completament separat. La pèrdua d’allò que més importa a vosaltres i als vostres clients ja no s’ha de tenir por. 

Com en el cas del servei AltDrive Home, una llista exhaustiva de funcions és una empresa massa gran per fer una revisió d’aquest tipus. Es pot apreciar la curiositat d’un client potencial mitjançant l’ús de la prova gratuïta de 30 dies a disposició de tots els nous clients.

Quant a AltDrive

L’empresa AltDrive va ser fundada el 2005. Com passa sovint amb l’avanç tecnològic, el seu fundador -un enginyer- va veure la seva pròpia necessitat d’una solució senzilla i segura al seu fitxer d’emmagatzematge d’arxius i va decidir fer alguna cosa al respecte..

Vuit anys després, aquesta posada en funcionament humil ja està en negre i millor que mai, cosa que no és una cosa petita en una ciutat com Seattle; només demaneu a totes les empreses que la ciutat ha mastegat i escopit. Només va a mostrar-vos què és el que una empresa basada en un ethos d’ajudar els altres a assolir.

Còpia de seguretat & Restaurar

Com fer còpies de seguretat i restaurar fitxers amb AltDrive

Per descomptat, la part més important sobre un servei de còpia de seguretat en línia és la còpia de seguretat de les vostres dades. Però la còpia de seguretat no és suficient si el procés de restauració és defectuós, podeu oblidar-vos de funcions fantàstiques i avantatges de seguretat. 

AltDrive realitza una còpia de seguretat tant automàtica com manual, i es pot fer en un calendari definit per l’usuari o bé simplement deixat a la configuració automàtica del programa.

Restablir fitxers és de manera intuïtiva; només cal que seleccioneu qualsevol dels fitxers individuals a tota la vostra màquina i AltDrive s’ocuparà de la resta i tot sota estrictes protocols de seguretat. Els usuaris simplement poden gaudir d’una tassa de cafè o embolicar-se a Facebook i deixar AltDrive fer el seu fons en segon pla, la majoria dels usuaris no reporten cap retard o caiguda de la velocitat d’Internet. És tan prop d’un clic com es pot obtenir una operació com aquesta. 

En comparació amb altres programes de còpia de seguretat, estem encantats d’informar que AltDrive funciona de manera impecable, restablint els nostres fitxers de prova sense cap incident important.. 

Veredicte final

No és cap secret que hi hagi una gran quantitat d’utilitat de còpia de seguretat de fitxers al mercat en l’actualitat. Tot i això, moltes d’elles pateixen diverses limitacions, algunes de les quals poden ser força severes.

AltDrive s’esforça a ser accessible a tothom, ja sigui jove o vell, ric o no, gran biz i petit aleví, i el seu servei ho reflecteix. La conclusió és la següent: És possible que no quedis amb ells per sempre, però si estàs buscant una solució elegant i elegant i accessible per a les necessitats d’emmagatzematge, seguretat i accés d’arxius, que funcionen per a tu, independentment de qui siguis. (i que no farà que la cartera et faci malestar davant els maltractaments), haureu de fer una ullada a AltDrive. 

Alternatives per AltDrive

 • «
 • {número de pàgina}
 • »

Proveïdor
valoració al núvol
$ al mes

les principals característiques
Més

 1. 1
 2. AltDriveLogotip d
  www.altdrive.com
 3. 371 dòlars
  Estalvieu un 17% / mes
  • Còpia de seguretat contínua
  • Còpia de seguretat incremental
  • Còpia de seguretat de la unitat externa
  • Còpia de seguretat de NAS
  • Còpia de seguretat il·limitada
  • Versió
  • Xifrat privat
 4. Visita AltDriveAltDrive Review
 1. 2
 2. JustCloudLogotip de JustCloud
  www.justcloud.com
 3. 761 dòlars
  Estalvieu el 29% / mes
  • Còpia de seguretat contínua
  • Còpia de seguretat incremental
  • Còpia de seguretat de la unitat externa
  • Còpia de seguretat de NAS
  • Còpia de seguretat il·limitada
  • Versió
  • Xifrat privat
 4. Visiteu la revisió de JustcloudJustcloud
 1. 3
 2. CrashPlan per a petites empresesLogotip de CrashPlan per a petites empreses
  www.crashplan.com
 3. 1000 dòlars / mes
  • Còpia de seguretat contínua
  • Còpia de seguretat incremental
  • Còpia de seguretat de la unitat externa
  • Còpia de seguretat de NAS
  • Còpia de seguretat il·limitada
  • Versió
  • Xifrat privat
 4. Visiteu CrashPlan per a BusinessCrashPlan per a revisió empresarial
 1. 4
 2. CarbonitaLogotip de carbonita
  www.carbonite.com
 3. 600 $ / mes
  • Còpia de seguretat contínua
  • Còpia de seguretat incremental
  • Còpia de seguretat de la unitat externa
  • Còpia de seguretat de NAS
  • Còpia de seguretat il·limitada
  • Versió
  • Xifrat privat
 4. Visiteu CarboniteCarbonite Review
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me