IDrive per a la revisió empresarial: parada única: actualització de 2020

IDrive per a revisió empresarial

IDrive for Business inclou funcions, velocitats de càrrega dignes i molts altres avantatges. Consulteu si es pot ajustar al vostre negoci en aquesta revisió completa de IDrive per a empreses.


còpia de seguretat d’empresa

Fer una empresa pot comportar-se nerviós, de manera que no us caldrà cap problema addicional si us pot ajudar. La creació d’una còpia de seguretat per als vostres dispositius empresarials garanteix que les fallades del disc dur o els actes de la naturalesa no esdevinguin problemes tan grans. Gràcies a diverses i flexibles funcions de còpia de seguretat, poques opcions de còpia de seguretat en línia poden competir amb IDrive for Business.

IDrive no proporciona còpies de seguretat il·limitades, com ho fa el seu competidor proper CrashPlan per a petites empreses, però us permet fer còpia de seguretat de dispositius il·limitats. Això no només inclou còpies de seguretat de l’ordinador, sinó també smartphone, disc dur extern, NAS i còpies de seguretat del servidor. 

Això, juntament amb diverses funcions excel·lents, ajuda a convertir IDrive en una de les millors còpies de seguretat en línia per a opcions de petites empreses disponibles avui en dia.

En aquesta revisió de IDrive per a empreses, parlarem sobre els detalls de IDrive per a empreses per tal de veure si és adequat per a la còpia de seguretat de la vostra empresa. Començarem per passar per sobre de quines funcions ofereix.

Fortaleses & Debilitats

Alternatives per a IDrive for Business

Característiques

IDrive està al capdamunt dels nostres millors serveis de còpia de seguretat en línia, però aquesta llista es centra en solucions de còpia de seguretat privada. Aquí, anem a fer una ullada a IDrive for Business, que inclou totes les funcions disponibles en plans privats amb alguns avantatges addicionals.

Com tots els altres serveis de còpia de seguretat, IDrive for Business us ajuda a protegir les vostres dades en cas de patir un accident de disc dur, robatori o un acte de naturalesa. Si es produeix aquest esdeveniment, segur que les dades es guarden al núvol. 

No hi ha còpia de seguretat il·limitada i, si voleu, podeu llegir la nostra millor llista de còpia de seguretat en línia il·limitada per obtenir idees. Tanmateix, podeu fer còpies de seguretat de dispositius il·limitats.

idrive-business-features

Una única subscripció IDrive per a empreses us permet fer còpia de seguretat d’ordinadors il·limitats. A més, podeu fer una còpia de seguretat de tants discs durs externs i dispositius d’emmagatzematge NAS que vulgueu (consulteu la nostra guia NAS si no els coneixeu). De fet, la classifiquem com una de les millors còpies de seguretat en línia de les opcions de NAS disponibles.

També podeu fer còpies de seguretat de les unitats de xarxa. Això s’estén a servidors inclosos:

 • Windows Server
 • Servidor Linux
 • Microsoft SQL Server
 • Microsoft Exchange Server
 • Microsoft SharePoint Server
 • Servidor Oracle
 • Hyper-V
 • VMWare

També podeu utilitzar IDrive per fer còpies de seguretat a dispositius locals, que afegeix una altra capa de protecció a les vostres dades i us permet restaurar les vostres còpies de seguretat molt més ràpidament que si ho féssiu per internet. Aquest enfocament s’anomena còpia de seguretat híbrida, que encaixa molt bé amb la regla de còpia de seguretat 3-2-1. Si esteu interessats, llegiu la nostra forma de configurar una còpia de seguretat híbrida per a la guia de les PIME.

IDrive pot crear una imatge de disc, que us permet crear una còpia exacta del disc dur. Podeu utilitzar aquesta imatge per restaurar el vostre sistema operatiu a l’ordinador des del qual va ser creada, però no podeu utilitzar-la per clonar el vostre disc dur sobre un nou maquinari. Si voleu això, llegiu les nostres recomanacions de còpia de seguretat en línia per al millor programari d’imagineria d’escriptori.

Els que necessiten protegir els seus dispositius mòbils tindran el plaer de saber que IDrive us permet fer còpies de seguretat de les dades del telèfon intel·ligent tant per a Android com per a iOS. 

La majoria d’altres eines de còpia de seguretat en línia us permeten accedir als vostres fitxers de còpia de seguretat mitjançant el vostre dispositiu mòbil i, a més, poques eines admeten còpies de seguretat de fotografies. IDrive, però, us permet fer còpia de seguretat de contactes, suports i esdeveniments del calendari tant a Android com a iOS, així com a textos, registres de trucades, música i dades d’aplicacions a Android.

IDrive també pot fer còpies de seguretat de comptes de Facebook i d’Instagram, cosa que és útil si la vostra empresa implica fer campanyes de xarxes socials.

Quan es tracta d’altres funcions de còpia de seguretat, IDrive comprova totes les caselles. Inclou còpia de seguretat contínua, capacitats de planificació avançades, còpia de fitxers a nivell de bloc i notificacions de còpia de seguretat. A continuació, parlarem més sobre aquests aspectes quan tractem el procés de còpia de seguretat bàsica.

Versió IDrive

La capacitat de versió de fitxers d’IDrive us permet restaurar de les 30 versions anteriors de qualsevol fitxer. Això us ajuda a protegir les vostres dades empresarials contra les edicions no desitjades i les corruptes dels fitxers. A més, IDrive utilitza Snapshots, que proporcionen una visió històrica dels fitxers que us permeten fer fàcilment restauracions puntuals..

Per protegir més contra la pèrdua de dades, podeu utilitzar breu la recuperació Bare-Metal desastre de IDrive o BMR. D’aquesta manera, podeu fer una còpia de seguretat de tot un disc dur (incloses les configuracions del sistema operatiu i de l’aplicació) a un servidor in situ. Les transferències utilitzen la tecnologia CTB d’IDrive per a còpies de seguretat incrementals per reduir el temps que triga a carregar fitxers nous i canviats..

Si voleu copiar la còpia de seguretat de BMR al vostre compte de núvol, podeu fer-ho mitjançant la replicació al núvol. IDrive també manté indefinidament els fitxers suprimits, de manera que només els podeu esborrar manualment de la paperera o executar una neteja d’arxiu automatitzada..

A més d’això, IDrive, a diferència de molts altres serveis de còpia de seguretat, no elimina les dades de la vostra còpia de seguretat, fins i tot si les suprimeix del dispositiu. Això significa que admet l’arxivatge veritable. És útil si necessiteu alliberar espai als vostres dispositius.

Si teniu una empresa que no es pot permetre esperar molt temps per crear una còpia de seguretat inicial o restaurar fitxers, us beneficiarà d’IDrive Express. IDrive Express és el servei de recuperació i recuperació de missatgeria de IDrive.

Amb ell, IDrive us enviarà una unitat externa per carregar les vostres dades. Després d’enviar-la de tornada, els tècnics d’IDrive carregaran les vostres dades al núvol per a vosaltres, normalment entre dos i cinc dies. També podeu utilitzar el servei per restaurar fitxers, que trigaran de nou aproximadament entre dos i cinc dies. El servei de missatgeria és gratuït fins a tres vegades per any per als usuaris de negocis.

El client d’escriptori d’IDrive és ric amb funcions, cosa que el converteix en una bona elecció per a empreses que necessiten moltes funcions de còpia de seguretat personalitzables. L’excedirem a la secció “facilitat d’ús”, a continuació.

A més de les funcions de còpia de seguretat, IDrive té algunes capacitats d’emmagatzematge en núvol, com ara compartir compartir fitxers i sincronitzar fitxers. Això ajuda a ser una eina capaç de promoure la productivitat del treball. Dit això, si voleu un servei dedicat de productivitat al núvol, hauríeu de fer una ullada a la nostra millor forma de servei EFSS. També hi ha una funció de línia de temps que mostra les previsualitzacions de les fotos amb el vostre dispositiu mòbil.

A la següent secció, parlarem sobre els preus de IDrive. Tanmateix, si voleu obtenir més informació sobre les funcions de còpia de seguretat i el núvol de negocis, llegiu la nostra biblioteca d’emmagatzematge en núvol empresarial.

 Visió general d’IDrive per a empreses

Logotip de IDrive per a empreseswww.idrive.com

Comença des de 622 dòlars mensuals per a 250 plans GBAll

Còpia de seguretat

Programador de còpia de seguretat

Còpia de seguretat contínua

Còpia de seguretat incremental

Còpia de seguretat basada en imatges

Còpia de seguretat de la unitat externa

Còpia de seguretat de NAS

Còpia de seguretat del servidor

Còpia de seguretat híbrida

Còpia de seguretat del dispositiu mòbil

Còpia de seguretat il·limitada

Dispositius il·limitats

Speed ​​Throttling

Còpia de fitxers a nivell de bloc

Còpia de seguretat multithreaded

Restaurar

Servei de recuperació de missatgeria

Accés al navegador

Accés a l’aplicació per a mòbils

Versió

S’ha suprimit la retenció de fitxers

Restauració Bare-Metal

Gestió d’Usuaris

Definiu els rols d’usuari

Estableix unes regles de còpia de seguretat empresarial

Informes personalitzables

Accediu a la còpia de seguretat de l’usuari

Superviseu els dispositius connectats

Seguretat

Xifrat privat

Xifratge At-Rest

Xifrat en trànsit

Protocol de xifrat
AES 256-bit

Autenticació de dos factors

Centres de dades endurits

Configuració del servidor intermediari

Compleix amb HIPPA

Assistència

Assistència 24/7

Suport de xat en directe

Assistència telefònica

Assistència per correu electrònic

Fòrum d’usuaris

Base de coneixements

Diversos

Intercanvi d’arxius

Sincronització del dispositiu

Prova gratuïta

Preu

IDrive Business compta amb un parell de nivells que us ofereixen un grau d’escalabilitat i control de costos per al vostre negoci. Els sis primers plans requereixen que pagueu un any o dos per endavant, cosa que us proporciona un 25 per cent de descompte. Podeu pagar mensualment a partir del pla 1.25TB i superior.

L’escalabilitat que obteniu amb IDrive és ideal per a les empreses petites, però no es pot comparar amb una eina d’allotjament de fitxers en núvol que us permet pagar exactament la quantitat d’emmagatzematge que utilitzeu.. 

Un d’aquests serveis és Backblaze B2, que es combina perfectament amb una solució de centre de control de còpies de seguretat com CloudBerry Backup. Podeu llegir-ne més informació a la revisió de Backload de CloudBerry i a la nostra revisió de Backblaze B2.

De la mateixa manera, les empreses que necessiten còpia de seguretat il·limitada no trobaran IDrive atractiu perquè no tenen un pla il·limitat. L’espai de còpia de seguretat més gran que podeu obtenir amb una subscripció única a IDrive Business és de 12,5 TB.

Si només heu de protegir diversos equips que tinguin moltes dades a les còpies de seguretat, podeu estalviar diners si aneu amb Backblaze per a empreses o CrashPlan perquè tots dos ofereixen una còpia de seguretat il·limitada per a un sol equip. Podeu llegir més informació a les nostres ressenyes de Backblaze for Business i CrashPlan.

Dit això, si voleu protegir molts dispositius, inclosos servidors i dispositius mòbils, probablement IDrive sigui millor.

També és important tenir en compte que IDrive proporciona quotes d’emmagatzematge iguals tant per a còpia de seguretat en línia com per a sincronització. Això vol dir que quan us registreu a un pla d’1,25 TB, obteniu 1,25 TB per fer còpia de seguretat i la mateixa quantitat per sincronitzar. Si voleu utilitzar les funcions de sincronització en núvol d’IDrive, això augmentarà el seu valor en un gran marge.

Facilitat d’ús

Amb IDrive for Business, no podreu fer còpies de seguretat de fitxers amb un sol clic, tal com es pot fer amb Backblaze. Dit això, tindreu accés a més funcions.

idrive-bussines-desktop-client

El client d’escriptori d’IDrive funciona a Windows i Mac, però no a Linux. Si voleu assistència de pingüins, hauríeu de considerar un dels serveis de la nostra millor còpia de seguretat en línia per a l’obertura de Linux. 

El client no és el més atractiu del mercat, però és fàcil i fàcil d’utilitzar. Requereix que seleccioneu fitxers i carpetes per fer còpies de seguretat, però almenys utilitzeu una estructura d’arbre per fer-ho. Algunes altres solucions de còpia de seguretat ni tan sols ho tenen, de manera que seleccionar els vostres fitxers esdevé feina. IDrive també selecciona automàticament les carpetes comunes com a còpia de seguretat.

idrive-business-web-client

A la part superior del client d’escriptori, IDrive proporciona un tauler de comandament basat en un navegador que és convenient si esteu lluny del vostre ordinador. És fàcil navegar-lo mitjançant el menú de l’esquerra. Podeu utilitzar-lo per previsualitzar els vostres espais de còpia de seguretat i sincronització, veure què heu compartit amb altres, què heu compartit amb vosaltres, la línia de temps de la foto i el tauler de control..

idrive-business-dashboard

El tauler us permet crear grups de treball i usuaris, i afegir usuaris als grups de treball. Podeu afegir-los com a usuaris habituals o donar-los permisos administratius. Un cop fet això, podreu accedir als vostres fitxers amb una còpia de seguretat i als vostres col·laboradors. 

Configuració de idrive-business-dashboard

A més, podeu gestionar de forma remota tots els equips amb una còpia de seguretat que inclou opcions com ara verificar i modificar còpies de seguretat, establir una planificació i habilitar alertes i notificacions. També podeu bloquejar o propagar qualsevol d’aquests paràmetres a qualsevol grup.

La llista completa d’opcions és massa extensa per entrar aquí, però n’hi ha prou amb dir que no us faltarà cap control d’administració.

També hi ha un nou client d’escriptori prim i dissenyat per utilitzar-lo al costat del client web. Mostra només la informació de còpia de seguretat dels ossos nu, però és una bona opció si no voleu utilitzar el client habitual.

També podeu accedir i restaurar la vostra còpia de seguretat mitjançant les aplicacions d’IDrive per a Android i iOS. A més, les aplicacions mòbils d’IDrive us permeten fer còpia de seguretat dels vostres contactes, fotos, vídeos, SMS i molt més. Això l’ha ajudat a arribar al capdamunt de la nostra millor còpia de seguretat en línia per a l’ajuda a mòbils. A més, podeu utilitzar l’aplicació per fer una còpia de seguretat automàtica de fotos i vídeos des del telèfon.

Un cop ho hàgiu fet, podeu previsualitzar les vostres fotos amb la funció “línia de temps” i també detectar-ne les cares. També podeu etiquetar fitxers per accedir fora de línia. L’aplicació és senzilla i no us donarà cap problema.

Còpia de seguretat de fitxers & Restauració

fitxers idrive-business-select-select

Per a aquesta secció, hem utilitzat Windows per il·lustrar els processos de còpia de seguretat i restauració. En funció de la plataforma en què treballeu, el plantejament pot ser una mica diferent.

Com hem comentat, el client d’escriptori requereix que seleccioneu manualment fitxers i carpetes per fer còpies de seguretat. Pot ser que sigui un problema si no esteu organitzats, però IDrive alleugera la càrrega seleccionant automàticament fotografies, documents, música, escriptori i carpetes de vídeos per fer còpies de seguretat.. 

fitxers idrive-business-exclude-

Si voleu seleccionar carpetes, però excloure determinats fitxers i subcarpetes, haureu de modificar aquesta opció al menú de configuració.

idrive-business-calendar

A continuació, podeu iniciar immediatament la còpia de seguretat fent clic al botó “còpia de seguretat ara” o podeu programar-la. Podeu dir-li que funcioni en dies específics a una hora fixada o canviar a una programació horària. Si definiu una programació horària, podeu especificar l’hora en què s’ha d’aturar la còpia de seguretat. També podeu habilitar les notificacions per correu electrònic i l’escriptori.

Tot i que el planificador té opcions suficients, ens agradaria tenir la possibilitat d’establir hores específiques per a còpies de seguretat, així com opcions setmanals i mensuals. Acronis Backup els proporciona totes i podreu obtenir més informació sobre com gestiona les operacions de còpia de seguretat a la nostra revisió Acronis Backup..

En qualsevol cas, us aconsellem activar la protecció de dades contínua des del menú de configuració. Fa una còpia de seguretat de forma automàtica per als fitxers canviats o afegits inferiors a 500 MB. 

Altres solucions de còpia de seguretat no imposen aquestes limitacions de mida a la còpia de seguretat contínua, per la qual cosa és una opció per a IDrive. Tingueu en compte que la còpia de seguretat contínua no s’aplica als fitxers del sistema i temporals.

idrive-business-restore-select

De forma similar a l’operació de còpia de seguretat, per restaurar fitxers cal que seleccioneu fitxers i carpetes de l’estructura del vostre directori. Després de fer-ho, podeu triar restaurar-los a la ubicació original o nova.

Velocitat

Fer una còpia de seguretat inicial del vostre ordinador pot trigar molt temps. Quant de temps depèn de diversos factors: la distància dels servidors de IDrive als Estats Units, l’amplada de banda i el funcionament de la gestió de fitxers IDrive.

Per veure el temps que va trigar una còpia de seguretat, vam realitzar diverses proves de càrrega i descàrrega mitjançant una carpeta comprimida d’1 GB formada per diversos tipus d’arxius. Vam fer les nostres proves utilitzant una connexió WiFi fora de Moscou, Rússia, amb una velocitat de càrrega de 36,55 MB / s i una velocitat de descàrrega de 25,82 MB / s.

Primer intentSegon intentAverage
Temps de càrrega:00:45:3400:38:4800:42:11
Temps de descàrrega:00:40:0900:45:2500:42:47

Amb aquestes velocitats, hauríem d’esperar que la nostra càrrega finalitzi en tres minuts i 55 segons sense sobrecàrrega. El temps de càrrega ha estat de mitjana de 42 minuts i 11 segons. Fins i tot comptabilitzant xifrats i altres processos implicats en la transferència, la discrepància és massa gran. 

Podem dir el mateix sobre el procés de descàrrega, que va tenir una mitjana de 42 minuts i 47 segons, quan devia estar més a prop de cinc minuts i 32 segons. Tot i que les còpies de seguretat inicials solen durar molt, aquest tipus de resultats no prometen que IDrive utilitzi el seu ample de banda a tot el seu potencial.. 

Dit això, les transferències haurien de funcionar molt més ràpidament després de la còpia de seguretat inicial, gràcies a l’algorisme de transferència a nivell de bloc. Si trobeu que IDrive treu massa de l’ample de banda, podeu accelerar-lo o configurar-lo per gestionar automàticament la connexió per optimitzar la vostra experiència laboral. 

Seguretat

Si la seguretat del núvol és important per als usuaris privats, ho serà sobretot per als propietaris d’empreses que solen fer front a la propietat intel·lectual i registres financers delicats. La bona notícia és que IDrive no pot saltar-se un ritme en què es tracta de funcions de seguretat.

IDrive utilitza encriptació AES de 256 bits per protegir els vostres fitxers en repòs als servidors. Aquest és el mateix algorisme que utilitzen les institucions financeres i els militars per protegir la informació. Tot i això, abans d’arribar a un servidor, les dades també es xifren en trànsit mitjançant el protocol TLS / SSL. Podeu obtenir més informació sobre ells en la nostra comparació SSL vs. TLS.

De manera predeterminada, IDrive contindrà la vostra contrasenya de xifratge, col·locant-la en un servidor separat d’on guarda les dades. L’avantatge d’això és que l’empresa pot restablir la vostra contrasenya si l’oblidem mai. 

L’inconvenient és que obre la possibilitat que algú pugui accedir a la clau de xifratge, ja sigui un empleat despistat o un pirata informàtic que va aconseguir accedir al servidor.

També significa que, si la legislació està obligada, IDrive es podria veure obligat a compartir les vostres dades amb programes de vigilància governamentals, com ara PRISM. Per evitar-ho, podeu crear i mantenir en compte la vostra clau de xifratge si activeu el xifratge privat quan configureu IDrive per primer cop.. 

No podreu fer-ho un cop inicieu el procés de còpia de seguretat. Si voleu obtenir més informació sobre el xifratge privat, llegiu el nostre article que explica el coneixement zero al núvol.

El xifrat fort no us ajudarà si algú intenta robar o trencar la vostra contrasenya. Això pot ser bastant fàcil si en teniu un debil. Assegureu-vos de no fer cap fallada de la contrasenya més habitual. En canvi, haureu de crear una contrasenya contundent i habilitar l’autenticació de dos factors del client web.

L’autenticació de dos factors ajuda a protegir les vostres credencials exigint-vos que entreu un testimoni únic quan intenteu iniciar la sessió des d’un dispositiu desconegut. Normalment obteniu aquest testimoni mitjançant SMS o correu electrònic.

IDrive protegeix els seus servidors en centres de dades endurits dissenyats per protegir contra atacs, desastres naturals i atacs virtuals. 

Les mesures inclouen sistemes de supressió d’incendis, sistemes de control de temperatura amb zones de refrigeració separades, terres elevades i bastidors construïts per resistir els terratrèmols. També disposen d’accés, vigilància oberta les 24 hores, sensors de moviment i alarmes d’infracció.

Una altra funció útil és la possibilitat de desconnectar de forma remota la sincronització per als dispositius del vostre compte. D’aquesta manera, si es perd o roben un ordinador portàtil, podeu assegurar-vos que qui tingui aquest dispositiu no podrà accedir a cap contingut sincronitzat. Tanmateix, això no farà res pels altres fitxers del vostre ordinador.

Privacitat

IDrive està basada als Estats Units, un país que no té les millors lleis de privadesa al núvol. Per tant, és la sort que IDrive tingui encriptació privada, que és la millor manera de protegir la vostra privadesa. Tot i que té xifratge privat, el millor és veure quines, o menys, hi ha llacunes a la política de privadesa. 

De forma similar a la majoria dels altres serveis al núvol, IDrive recopila les dades personals que els proporcioneu, que poden incloure el vostre nom, cognom, informació vàlida de la targeta de crèdit, contrasenya i correu electrònic i adreça postal comercial. Tot i això no és res per augmentar les celles.

A més de la informació anterior, IDrive recopila els vostres “metadats”, que són un nom elegant per a informació que inclou informació de connexió, tipus de navegador, adreça IP i durada de la sessió.. 

Les metadades i les dades personals que proporcioneu es recopilen amb la finalitat de millorar i actualitzar el servei, identificar les vostres necessitats, personalitzar la vostra experiència amb el servei i proporcionar anuncis de productes..

Una vegada que IDrive recopila la informació, diu que no “comparteix voluntàriament informació d’identificació personal amb cap tercer sense el consentiment exprés de l’usuari o llevat que sigui obligat per les lleis estatals i federals aplicables”.

Dit això, pot compartir informació amb tercers amb el vostre consentiment, si decideix utilitzar un servei de tercers per accedir a IDrive. 

A més, IDrive pot utilitzar determinades empreses i tercers de confiança per ajudar a analitzar i millorar-ne l’ús. Aquest ús pot incloure, però no es limita a la gestió de bases de dades, analítica web, processament de pagaments i millora de les funcions.

IDrive pot divulgar informació per complir les lleis o regulacions, prevenir fraus o abusos, protegir la seguretat de qualsevol persona de la mort o lesions o protegir els seus drets de propietat..

Si IDrive participa en una fusió, adquisició o venda, pot transferir la vostra informació a la part corresponent, però li avisarà per correu electrònic sobre qualsevol canvi de control..

Vostè té el control sobre la informació que proporcioneu a IDrive. Tens dret a modificar, corregir o suprimir qualsevol informació personal que hagis proporcionat a IDrive del seu compte. IDrive conserva la informació sempre que tingueu un compte actiu o necessiteu el servei. 

Si ja no voleu utilitzar el servei, podeu suprimir el compte mitjançant la configuració del compte o sol·licitar que IDrive ja no utilitzi la vostra informació per proporcionar-vos el servei..

A més, IDrive compleix la UE-EUA. i Suïssa-EUA. Privacy Shield Frames, que gestiona la recollida, l’ús i la retenció d’informació personal transferida des dels països membres de la Unió Europea i Suïssa als Estats Units. Tingueu en compte que IDrive compleix les transferències posteriors de la UE i Suïssa als Estats Units.

Els lectors interessats de la UE tindran el plaer de saber que IDrive també compleix el Reglament general de protecció de dades de la UE, que ajuda a protegir la privadesa de les dades en línia dels usuaris. També defineix un conjunt de drets de privacitat en línia disponibles per als ciutadans de la UE. Més informació sobre això en la nostra guia GDPR.

Assistència

IDrive és un dels pocs serveis de còpia de seguretat en línia que proporciona suport 24 hores al dia per a usuaris i empreses privades. El canal de suport principal és el xat en directe i vam poder arribar a un representant de suport a l’instant a les 12:45 hores d’un dilluns. També inclou assistència per correu electrònic.

Abans d’enviar una sol·licitud d’ajuda per correu electrònic, podeu posar-vos en contacte amb un representant d’assistència IDrive via telèfon. L’assistència telefònica no és les 24 hores del dia, però funciona des de les 6 del matí fins a les 22:30. PST, de dilluns a divendres.

suport a empreses idrive

IDrive també disposa d’una base de coneixement de suport, amb articles per a la resolució de problemes, tutorials i preguntes freqüents. Fins i tot inclou tutorials de vídeo. La secció FAQ té respostes i captures de pantalla detallades que us ajudaran a seguir.

En conjunt, IDrive disposa de capacitats de suport suficients per assegurar-se que fins i tot les empreses més exigents resolguin el seu problema de manera puntual.

El Veredicte

Si teniu una empresa que us demana que feu una còpia de seguretat de diversos equips, dispositius NAS, telèfons intel·ligents, unitats externes i fins i tot servidors, no hi ha cap pregunta que us doni IDrive for Business. És més barat que el pla de còpia de seguretat empresarial de Carbonite i ofereix un millor suport a la plataforma.

Algunes de les funcions que ofereix IDrive són un arxiu real, una còpia de seguretat de missatgeria, una retenció indefinida de fitxers eliminats i una còpia de seguretat de metall nu. A més, té assistència de xat 24 hores al dia, així com assistència per correu electrònic i telèfon.

IDrive no pot fer còpies de seguretat per tipus de fitxer, es transfereix lentament i té una còpia de seguretat contínua limitada a fitxers de 500 MB o menys. Però per ser just, la còpia de seguretat del tipus de fitxer no és habitual amb serveis que no siguin il·limitats. Per això, no és tan fàcil fer còpia de seguretat de fitxers amb IDrive, però els usuaris no haurien de tenir cap problema.

Si us trobeu en el grup d’usuaris que necessiten una còpia de seguretat il·limitada o només necessiteu una solució diferent, consulteu les nostres ressenyes d’emmagatzematge en núvol empresarial per obtenir idees alternatives.

En general, però, és clar que IDrive pertany a la part superior de la llista per obtenir la millor còpia de seguretat en línia per a les empreses i no dubtem a oferir aquest servei la nostra recomanació.

Recomanaries IDrive for Business? Ens agradaria escoltar la vostra opinió, més encara si és diferent a la nostra. Ho fem saber en els comentaris a continuació. Gràcies per llegir.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map