Revisió MDDHosting – Actualitzat el 2020

Revisió MDDHosting

MDDHosting és una petita empresa independent d’allotjament web a la qual estem creixent. Ofereix moltes funcions, bones velocitats i gran seguretat i tot per un preu molt modest. Consulteu la nostra revisió completa de MDDHosting per obtenir més informació sobre aquest servei.


MDDHosting és un proveïdor independent d’allotjament web fundat el 2007 amb l’objectiu de proporcionar serveis d’alta qualitat a grans empreses i aficionats d’allotjament web. També té èxit amb la velocitat de creixement, una llarga llista de funcions i un punt de preu baix. MDDHosting s’està convertint en un dels favorits aquí a Cloudwards.net i és un dels millors proveïdors d’allotjament web.

En aquesta revisió MDDHosting, explorarem què diferencia el servei del paquet d’allotjament web. Després de llançar un lloc web amb el seu pla més barat, vam provar la usabilitat, les funcions, la velocitat i molt més per donar una imatge completa del que ofereix el servei.

El que ofereix és una experiència d’allotjament web que no comprometi les funcions ni la seguretat, malgrat la seva modesta tarifa. Mostra la complaença del mercat d’allotjament web en la seva forma actual i quant millor es poden donar les noves tecnologies.

mddhosting-slider1

mddhosting-slider2

mddhosting-slider3

mddhosting-slider4

mddhosting-slider5

Anterior

Pròxim

Fortaleses & Debilitats

Alternatives per al MDDHosting

Característiques

Moltes de les funcions de MDDHosting se centren en el rendiment més que en les addiccions cridaners. En lloc d’aconseguir alguns crèdits d’anuncis francament inútils per a Bing i Google com ho fan amb iPage (llegiu la nostra revisió d’iPage), MDDHosting centra la seva línia de funcions al voltant del rendiment i la seguretat, garantint que els vostres visitants arribin de forma ràpida i segura (si voleu fer la la majoria de Google Ads, consulta el nostre article sobre consells sobre anuncis de Google).

Això comença amb el servidor web LiteSpeed. Amb la majoria d’amfitrions web, obtindreu un servidor Apache, que és un programari de servidor web de codi obert gratuït i molt utilitzat perquè es pot ampliar amb aplicacions com ModSecurity. LiteSpeed ​​és una alternativa propietària de pagament que pot disminuir fins a un 50 per cent la càrrega del servidor.

Encara inclou les funcions d’Apache, inclosa ModSecurity, la protecció distribuïda contra atacs de denegació de servei, .htaccess i suport HTTP / 2. Dit això, la càrrega disminuïda significa que els llocs web allotjats en un servidor compartit LiteSpeed ​​generalment es carregaran més ràpidament que els allotjats en servidors Apache, sobretot si s’estan distribuint recursos mins..

També hi ha altres avantatges, particularment la memòria cau LiteSpeed. L’eina de memòria cau es comunica directament amb el servidor LiteSpeed ​​per millorar els temps de càrrega. Tot i que es dóna suport a gairebé qualsevol plataforma, hi ha un complement gratuït de WordPress que podeu instal·lar si esteu a aquesta plataforma (consulteu la nostra guia per a principiants d’utilitzar WordPress per aprendre a fer-ho)..

La velocitat que augmenta és la Railgun Cloudflare. Podeu llegir la nostra guia de Cloudflare per obtenir informació sobre la xarxa d’entrega de contingut en general, però Railgun, en particular, és una revolucionària eina d’allotjament web que us permet emmagatzemar en memòria cau objectes que abans no es podien accedir. Això augmenta la vostra velocitat més enllà del que pot fer una eina de memòria cau normal.

Normalment no és gratuït, cosa que no és sorprenent tenint en compte que necessiteu un compte de Cloudflare Business per $ 200 al mes per accedir a Railgun, però com que MDDHosting és un soci optimitzat per Cloudflare, obteniu Railgun amb el vostre allotjament per tenir ni un cèntim més. Un optimitzador de 200 dòlars per mes per més de 200 dòlars en crèdits publicitaris cada dia.

Si voleu crear el vostre lloc web mitjançant un creador de llocs web, MDDHosting ofereix una integració amb SitePad Website Builder. És un creador digne amb prop de 350 temes a punt, però es sent com una desaparició de Weebly més que una opció per al nostre millor guia per a creadors de llocs web (llegiu la nostra crítica de Weebly).

mddhosting-review-sitepad

També hi ha moltes funcions de seguretat, però arribarem a les que es mostren a la secció “seguretat” a continuació. Pel que fa a les funcions que no són de seguretat, MDDHosting és excel·lent, centrant la seva gamma d’ofertes en l’augment del rendiment del vostre lloc web en lloc de proporcionar extrems gairebé sense sentit.

Vista general de les característiques de MDDHosting

Logotip de MDDHostingwww.mddhosting.com

Comença des de 400 € al mes Tots els plans

Tipus de servidor

Hosting compartit

Hosting VPS

WordPress gestionat

Hosting al núvol

Hosting dedicat

Hosting per a distribuïdors

Usabilitat

Accés FTP

Accés SSH

cPanel

Accés d’arrel

Còpies de seguretat diàries

Constructor de llocs web

Serveis

SEO

Màrqueting

Disseny de llocs web

Seguretat

Privadesa del domini

Xifratge SSL

Eliminació de programari maliciós

Tallafocs d’aplicacions web

Autenticació de dos factors

Protecció DDoS

sFTP

Assistència

Assistència per correu electrònic

Assistència telefònica
Facturació & vendes només

Suport de xat en directe

Tutories

Fòrum d’usuaris

Base de coneixements

Assistència 24/7

Preu

MDDHosting és barat, flexible i transparent, que són els millors trets que podríem demanar a l’hora de fer preus. No pagareu gaire per obtenir un pla d’allotjament decent, sempre que passeu per sobre de les opcions del VPS i MDDHosting tingui clar durant el final de la consulta sobre el preu que pagueu.

Els plans de núvol es distribueixen en nou nivells, que van des dels nivells barats d’Hostinger (consulteu la nostra revisió Hostinger) fins als plans superiors als 100 dòlars mensuals. Això és bo. MDDHosting mostra el poder i la flexibilitat de l’allotjament en núvol, permetent als usuaris nouvinguts i usuaris de poder trobar un pla que funcioni per a ells.

El preu tampoc és dolent. Els plans comencen a partir de 4 dòlars mensuals a llarg termini, que, tot i que no són tan barats com 1&1 IONOS, és més barat que gairebé qualsevol altre host web (llegiu el nostre 1&1 revisió IONOS).

MDDHosting també és flexible en la durada de hosting. Els plans de núvol es poden adquirir en una durada d’un mes, tres mesos, sis mesos, un any, dos anys i tres anys, de manera que pugueu trobar una durada que us serveixi. Hi ha un petit descompte en els plans plurianuals, però no tant, perquè la taxa mensual és més freqüent (consulteu la nostra ressenya Arvixe per veure un exemple).

Els plans VPS, en canvi, no són tan calorosos. Si apunteu pel contracte plurianual que tingui el descompte més gran, gastareu milers, fins i tot en el pla base. Ignora que MDDHosting no inclou l’instal·lador d’aplicacions Softaculous ni el servidor web de LiteSpeed..

A més, tot i que teniu accés root al servidor, MDDHosting no ofereix plans VPS no gestionats, és a dir, sempre pagareu, fins i tot si voleu administrar el servidor vosaltres mateixos. Si sou un desenvolupador i voleu guardar uns quants ossos en un pla VPS, consulteu la nostra crítica d’Allotjament A2.

Els plans dels núvols són el protagonista de l’espectacle i, tot i que normalment significa una falta de flexibilitat, aquest no és el cas de MDDHosting. Com que s’ofereixen tants nivells d’allotjament en núvol, l’interval pot allotjar gairebé qualsevol usuari, cosa que empenta els plans VPS encara més lluny de la consideració..

Independentment del pla que trieu, tindreu 30 dies per canviar d’opinió. Tot i que DreamHost ofereix 97 dies i InMotion Hosting ofereix 90 dies, un mes hauria de tenir molt de temps per provar MDDHosting.

Facilitat d’ús

Com començar amb MDDHosting és senzill, en gran mesura perquè només ofereix uns quants serveis. A diferència de GoDaddy, que ofega la seva pàgina principal amb la seva àmplia gamma de serveis, MDDHosting té una alineació condensada, cosa que facilita el procés per trobar el pla adequat (llegiu la nostra crítica de GoDaddy).

Després de triar un pla, MDDHosting us demanarà que registreu un domini nou, que en transferiu un que sigueu o que indiqueu un registrat amb un altre proveïdor. Aleshores, se us enviarà a una pàgina de checkout que detalla el vostre pla, juntament amb complements que hi vénen.

Mddhosting-review-checkout

A diferència, per exemple, de Bluehost (llegiu la nostra ressenya de Bluehost), MDDHosting no preselecciona complements. Podeu afegir l’opció d’afegir SpamExperts i SiteLock, però està clar que MDDHosting no intenta tirar-vos-hi una altra cosa, predefinint els paquets que potser no voleu..

Abans de completar la facturació, heu d’introduir la informació del vostre compte i MDDHosting en demana un munt, inclosa la forma en què heu trobat el servei. Tot i que no és estrany preguntar-se sobre la font de derivació, MDDHosting requereix que ho introduïu, cosa que molesta.

Si gemeges de banda, establiràs la teva contrasenya a la pàgina de finalització del pagament, de manera que no hauràs d’anar al teu correu electrònic per fer el seguiment de les credencials del teu compte. MDDHosting té un sistema tancat, el que significa que podeu passar de la caixa de seguretat al vostre tauler de control amb facilitat.

L’àrea del client és una còpia en carboni de InMotion Hosting (llegiu la nostra ressenya d’Hosting InMotion), tot i que ambdós són host web independents. Si MDDHosting copiarà un altre host web aquí, InMotion Hosting és una bona elecció. Excel·lent en la usabilitat, com passa amb MDDHosting, amb una àrea de client clara que mostra els vostres serveis, suport de bitllets i factures sense haver-hi massa gent..

mddhosting-review-client-area

A la pestanya “serveis”, trobareu el vostre compte d’allotjament, que contindrà una pàgina de gestió que mostra l’espai del vostre disc, l’ample de banda i molt més. Un menú d’accions al costat esquerre permet iniciar la sessió per cPanel, accedir al correu web, actualitzar o rebaixar el compte i sol·licitar la cancel·lació..

Tot i que s’ofereix cPanel, no cal que hi aneu sovint. MDDHosting compta amb un panell d’enllaços ràpids a la pàgina de gestió d’allotjament que permet accedir a funcions comunes de cPanel, com ara el gestor d’arxius i els comptes de correu electrònic. A sota d’això, també es mostren els vostres servidors de noms.

Podeu entrar al terra amb cPanel, però la implementació de MDDHosting és més concorreguda que la majoria. No és difícil d’utilitzar, però té més opcions que el nostre millor allotjament web amb seleccions cPanel. En aquest cas, això és bo, perquè els extres us permeten donar un cop de mà a les còpies de seguretat, accedir a eines addicionals d’optimització de motors de cerca i trobar temes nous per al vostre lloc..

mddhosting-review-cpanel

El procés de revisió en diversos passos és llarg, però MDDHosting és una alegria d’utilitzar el contrari. L’àrea de client és senzilla, les prestatgeries de cPanel estan emmagatzemades i no heu d’obrir el vostre correu electrònic per saber com iniciar la sessió. Des d’escollir un pla per gestionar el vostre lloc, MDDHosting és fluït..

Tipus d’allotjament

MDDHosting té una alineació de plans no tradicional. En lloc de centrar-se en paquets de WordPress compartits i gestionats barats, es centra en l’allotjament en núvol. Aquesta arquitectura és excel·lent per a WordPress, com es pot veure a la nostra millor guia de WordPress per a WordPress, però no hi ha plans de WordPress dedicats.

Tanmateix, l’allotjament al núvol no és només un termini de captura. A diferència de Pagely, que implementa el núvol VPS o el cloud hosting dedicat, MDDHosting ofereix allotjament en núvol compartit (llegiu la nostra revisió Pagely). Dit això, l’allotjament en núvol compartit és una actualització de l’allotjament compartit estàndard en gairebé tots els casos.

Quan inicieu un pla compartit, allotgeu el vostre lloc en un servidor amb altres usuaris. El servidor té una quantitat limitada de recursos, però no hi ha cap límit a la quantitat que podeu obtenir o cap altre usuari. Per això, els llocs web solen competir pels recursos, la qual cosa produeix errors de càrrega de pàgines i velocitats lentes (consulteu la nostra revisió Midphase per veure-ho en acció).

L’allotjament en núvol encara allotja el vostre lloc web en un sol servidor, però aquest servidor pot recórrer a una xarxa de servidors subjacents per obtenir recursos addicionals. Hi ha dues raons que són avantatjoses. El primer és que el vostre lloc web, teòricament, mai no estarà fora de línia. En emmagatzemar còpies redundants del vostre lloc web en altres servidors, MDDHosting sempre tindrà alguna cosa per servir a un usuari.

El segon motiu és que sempre podeu afegir recursos al vostre pla. A diferència del servei d’allotjament compartit normal, obteniu una quantitat dedicada de potència de processament, espai de disc i RAM i podeu augmentar-ne sense canviar a un altre servidor. Com que els servidors del núvol estan interconnectats, MDDHosting només cal que parli un commutador.

El que es destaca sobre aquest enfocament no és que MDDHosting ofereix paquets al núvol. Kinsta, per exemple, es construeix al voltant del hosting en núvol (llegiu la nostra ressenya de Kinsta). El que és excel·lent amb MDDHosting és que fa que l’allotjament en núvol sigui accessible. Els plans tenen un preu més barat que la majoria d’opcions compartides alhora que ofereixen totes les avantatges dels paquets en núvol.

També hi ha plans VPS, que encara emmagatzemen el vostre lloc web en un servidor compartit, però ho fan en un servidor virtual amb recursos dedicats. Els plans VPS són la gamma més alta de la línia, i el pla més barat és de gairebé 70 dòlars al mes. També falten funcions crucials, com l’instal·lador d’aplicacions Softaculous.

Hi ha paquets de distribuïdors que semblen un grup de hosting compartit en núvol a la xarxa de MDDHosting. Tenen algunes funcions inusuals, com ara la capacitat d’excepció del compte per sobre de les seves restriccions d’espai, però són paquets bàsics per a revendors..

Velocitat & Horaris

La velocitat d’allotjament web és un tema complex, amb diverses variables que reprodueixen la velocitat de càrrega del vostre lloc web. Per això, provem una versió en blanc de WordPress instal·lada al pla més barat amb dues eines: Pingdom Speed ​​Test i Load Impact. Fer-ho així ens permet mantenir les variables al mínim i veure la velocitat des de dos angles.

Aquí es paga tota l’optimització que hem esmentat a la secció “Funcions”. MDDHosting és sorprenentment ràpid, digne de la nostra guia d’allotjament web més ràpida i rivalitza amb la velocitat de Kinsta i A2 Hosting en plans que costen la meitat. La infraestructura del núvol, l’ús dels servidors LiteSpeed ​​i el Cloudflare Railgun mostren el seu poder.

MDDHosting ha obtingut un 96 de cada 100 de Pingdom Speed ​​Test, la qual cosa significa bàsicament que el lloc web és tan ràpid com pot ser. L’única degradació de la velocitat prové del fet que teníem qualsevol cosa instal·lada al lloc web, cosa que caldria esperar. Tot i que tenint en compte les múltiples capes de memòria cau de MDDHosting, el lloc web hauria de mantenir-se ràpid, fins i tot quan estigui carregat de contingut.

Mddhosting-review-speed-test

La nostra prova d’impacte de càrrega no va ser tan bona, però és més matisada que la majoria d’amfitrions web. Load Impact va enviar 50 usuaris virtuals al nostre lloc web al llarg de cinc minuts, mesurant les peticions i els temps de resposta de cada usuari. Vam rebre un error de límit de rendiment, el que suggereix que el servidor es va quedar sense recursos i va començar a sol·licitar les planes.

mddhosting-review-load-impacte

Tanmateix, de les 2.410 sol·licituds HTTP només es va produir un error. A diferència de la resta de proves, aquesta no suposa una recuperació del MDDHosting en general. Load Impact mostra que el pla bàsic d’allotjament en núvol trenca al voltant de 50 usuaris concurrents, però no cal canviar servidors per solucionar aquest problema..

Tal com es descriu a la secció “Tipus d’allotjament”, podeu afegir més recursos al servidor sense temps d’aturada. MDDHosting simplement cridarà a altres servidors de la seva xarxa. Això vol dir que si el trànsit augmenta i necessiteu més combustible, podeu afegir-lo sense tenir fora el lloc web fora de línia.

De fet, no hauríeu de tenir temps d’aturada. MDDHosting té una garantia de temps de vida del 1.000 per cent i no és només un disbarat en la comercialització. Si teniu temps d’inactivitat, podeu sol·licitar 10 vegades l’import del crèdit de servei. Això vol dir que si el vostre lloc web ha restat una hora, podeu demanar-lo de 10 hores d’allotjament de forma gratuïta.

És important tenir en compte que només s’aplica als temps d’inici del final de MDDHosting, com fan totes les garanties d’horari. Si teniu el lloc web fora de línia, el servei MDDHosting no us pot ajudar.

Seguretat

MDDHosting ofereix tot el que volem quan es tracta de seguretat. En la majoria dels casos, trobem que els amfitrions web ofereixen algunes funcions de seguretat i ometen d’altres, fent que els plans se sentin desconeguts (consulteu la nostra revisió WestHost per obtenir un exemple). MDDHosting, d’altra banda, ofereix un sabor de tot, permetent al vostre lloc web mantenir-se segur en tots els fronts.

S’inclou l’accés SFTP i SSH, que garantirà que la vostra connexió amb el servidor no s’interrompi en transferir o canviar fitxers. Aquest accés també es pot activar o desactivar per ordre, de manera que només ho heu de permetre quan ho necessiteu.

Els servidors estan protegits amb ModSecurity, que és un tallafoc d’aplicacions web creat per als servidors Apache. Un tallafoc d’aplicacions web utilitza un conjunt de regles per bloquejar o permetre el trànsit en la conversió HTTP. Per exemple, pot prevenir atacs, com ara una injecció SQL, que podria bloquejar el vostre servidor (consulteu la nostra guia SSL vs TLS per obtenir un exemple d’aquest atac).

No veureu mai el tallafoc de l’aplicació web. El que veuràs és SiteLock. SiteLock és bàsicament un antivirus per al vostre lloc web, protegint-lo de programari maliciós o qualsevol altra cosa relacionada amb la ciberdelinqüència. MDDHosting proporciona SiteLock Lite, que proporciona una exploració diària de programari maliciós i un seguiment de la llista negra fins a cinc pàgines amb cada paquet..

Hi ha versions més avançades de SiteLock que ofereixen l’eliminació de programari maliciós i un límit de pàgina més alt si voleu, però la versió bàsica MDDHosting inclou és excel·lent..

També inclou el certificat SSL / TLS i còpies de seguretat diàries fora de lloc. Aquestes funcions s’amaguen generalment darrere d’un paperet o es reserven per a plans més cars. Amb MDDHosting, obté tot, independentment del preu que pagueu.  

Privacitat

La privadesa és, per sort, senzilla amb MDDHosting. Tot i que no arriba a un nivell tan alt com DreamHost (llegiu la nostra revisió de DreamHost), la política de privadesa sense tonteries deixa clar que MDDHosting no està en negoci per vendre la vostra informació personal. Ens agradaria veure millores en algunes zones.

En particular, ens agradaria veure la privadesa del domini gratuïta. Quan registreu un domini, també genereu un registre amb el vostre nom, adreça de correu electrònic, adreça postal, número de telèfon i molt més. Aquest registre està disponible per a qualsevol persona que cerqui en línia, la qual cosa comporta la recol·lecció massiva de dades i, en alguns casos, la persecució.

La privadesa del domini substitueix la vostra informació, fent que el seu registre sigui privat. A diferència de DreamHost i 1&1 IONOS, MDDHosting no ofereix privadesa de domini de forma gratuïta. Tot i que això és cert per a la majoria dels amfitrions web, voldríem veure que MDDHosting ho ofereix com a mínim per al terme inicial, sobretot amb la sòlida política de privadesa..

Tot i que no s’inclou, és difícil queixar-se. La protecció d’identificació, que és el que MDDHosting anomena privadesa del domini, és de només 5 dòlars l’any, la qual cosa és aproximadament la meitat del que cobren els servidors web com HostGator (consulteu la nostra revisió HostGator). Tot i que la gratuïtat sempre és millor, MDDHosting ofereix un punt d’entrada baix per a la privadesa del domini.

La política de privadesa és excel·lent, però. És breu i, per tant, deixant clar que MDDHosting està “compromès a protegir la vostra privadesa”. MDDHosting diu que no divulgarà la informació personal obtinguda sobre vostè a tercers, per a vendes o d’una altra manera. MDDHosting deixa clar que no es canviarà sense el vostre coneixement i consentiment.

Hi ha una excepció quan es tracta de l’aplicació de la llei, que no ens ha de sorprendre. Malgrat això, MDDHosting no vendrà ni compartirà la vostra informació personal amb ningú. Es poden utilitzar algunes dades anònimes, però MDDHosting diu que “no utilitzarà cap informació que pugui identificar … persones”.

Assistència

Desafortunadament, MDDHosting finalitza amb una nota agre. Tenint en compte que la resta del servei és excel·lent, teníem grans esperances en ajudar-nos. Tot i que transitable, MDDHosting no va més enllà del que és com SiteGround, la qual cosa condueix a una experiència de suport decent però mediocre (llegiu la nostra ressenya de SiteGround).

La qualitat del suport no és dolenta. Són les opcions que pateixen. MDDHosting no ofereix xat en directe, o almenys ho vam pensar al principi, que és un canal crític de suport d’allotjament web per aclarir petits problemes durant tot el dia. Tècnicament s’ofereix assistència telefònica, però només per a preguntes de facturació i vendes, deixant només l’assistència de correu electrònic basada en bitllets.

El xat en viu està disponible mitjançant una petita bombolla a la part inferior de cada pantalla, que hem trobat a faltar durant la majoria de la revisió. MDDHosting diu constantment que ofereix suport de correu electrònic durant tot el dia, però no esmenta el xat en directe, de manera que un petit pop-up o aclariment pot facilitar la cerca de suport.

Podeu enviar un missatge de correu electrònic en qualsevol moment, MDDHosting diu que té representacions disponibles les 24 hores del dia, però no dubtem a trucar-lo com a veritable assistència 24 hores. MDDHosting és ràpid amb respostes, però encara esperareu com a mínim unes hores per saber-ho de la consulta.

Això et permet la base de coneixement, que, per sort, està plena d’articles útils. Tanmateix, hi ha un focus molt important en tutorials i aclariments en lloc de guies de resolució de problemes. Contrastats amb la secció de venda prèvia, només hi ha set guies de resolució de problemes a les 25 presales.

mddhosting-review-knowledgebase

No hem tingut cap problema mentre utilitzem MDDHosting. Tot es va aclarir durant la nostra prova, inclòs un petit problema que vam tenir a l’hora d’instal·lar WordPress. Quan el sistema funciona amb l’eficiència en què funciona MDDHosting, és menys preocupant el suport.

El Veredicte

MDDHosting és ràpid, està ple de funcions i és econòmic. Mostra la potència de l’allotjament en núvol de forma excel·lent, amb una àmplia línia flexible de plans i funcions d’alta tecnologia, inclosos els servidors Cloudflare Railgun i LiteSpeed. L’assistència al client no és el millor, però és fàcil passar per alt tenint en compte la resta d’oferta MDDHosting..

Fa tot el que volem, cosa rara en el món d’allotjament web.

Què en penses de MDDHosting? Informeu-nos si teniu previst provar-ho als comentaris que hi ha a continuació i, com sempre, gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me