Revisió HostMonster – Actualització 2020

Revisió HostMonster

HostMonster és un proveïdor d’allotjament estrany en què comparteix gran part del backend amb Bluehost, però sense les característiques i el suport del seu germà gran. El resultat final és un servei que podeu evitar a favor d’una millor opció. Llegiu la nostra revisió completa de HostMonster per obtenir-ne els detalls.


HostMonster és un proveïdor d’allotjament web impressionant, malgrat que el seu lloc web datat suggereix el contrari. Dit això, molts dels seus punts forts fan que sembli estar muntant-se en els equips d’un dels nostres millors proveïdors d’allotjament web, Bluehost. Això també té sentit, considerant que ambdós són propietat del conglomerat d’allotjament web Endurance International Group.

Si hi ha allotjament web barat, no el trobareu aquí. El preu elevat, el suport espacial i les funcions no combinades d’HostMonster deixen més avantatges que avantatges, tot i que comparteix les excel·lents idees que Bluehost té. Atès que és més car que el nen estrella EIG, no té gaire incentiu a triar HostMonster entre els seus germans més grans..

Dit això, estem aquí per proporcionar la nostra revisió HostMonster, detallant la nostra experiència després de llançar un lloc web amb el seu pla compartit més barat. Parlarem de cPanel, correu electrònic, funcions, velocitat i molt més abans de dictar el nostre veredicte.

hostmonster-checkout

hostmonster-control-panel

hostmonster-cpanel

hostmonster-load-impact

test de velocitat d’hostonster

Anterior

Pròxim

Fortaleses & Debilitats

Alternatives per HostMonster

Característiques

HostMonster és el mateix que Bluehost és gairebé a tots els sentits i inclou funcions. La llista és llarga, especialment per als usuaris de WordPress, però l’etiqueta de preu elevat fa que algunes de les funcions perdin la seva brillantor.

Els plans compartits, que formen la major part de la línia, compten amb bonificacions impressionants. Tots els nivells inclouen un certificat SSL, que és agradable de veure, però haureu de saltar a Plus o més amunt per veure que la llista de funcions entra en compte. El pla Choice Plus, situat a la part superior de la línia, inclou prevenció de correu brossa, privadesa del domini, còpies de seguretat de CodeGuard, ofertes de màrqueting i molt més..

No ens importa que HostMonster amaga algunes funcions darrere d’un placa de pagaments perquè no considerem que els crèdits de màrqueting o la prevenció de correu brossa són essencials. Els conceptes bàsics es tracten de diferents nivells, incloses les còpies de seguretat completes de cPanel i un certificat SSL, de manera que en quedem contingut.

Funcions de WordPress d’HostMonster

Tot i que no s’ofereixen plans específics de WordPress, HostMonster inclou un munt per al sistema de gestió de continguts preferit de tothom. Tal com discutirem a la secció “facilitat d’ús” a continuació, HostMonster us demanarà que escolliu un tema després de registrar-vos en un compte, que s’utilitzarà a la còpia preinstal·lada de WordPress que utilitza el vostre lloc web..

Si no voleu utilitzar WordPress, però, tindreu problemes. HostMonster es basa en l’excel·lent quadre de control de WordPress de Bluehost i el MOJO Marketplace, que ven temes per a WordPress. Hi ha altres instal·ladors, però HostMonster està centrat en els usuaris de WordPress.

Vista general de les funcions d’HostMonster

Logotip de HostMonsterwww.hostmonster.com

A partir de 495 dòlars mensuals Tots els plans

Tipus de servidor

Hosting compartit

Hosting VPS

WordPress gestionat

Hosting al núvol

Hosting dedicat

Hosting per a distribuïdors

Usabilitat

Accés FTP

Accés SSH

cPanel

Accés d’arrel

Còpies de seguretat diàries

Constructor de llocs web

Serveis

SEO

Màrqueting

Disseny de llocs web

Seguretat

Privadesa del domini
Determinats nivells

Xifratge SSL

Eliminació de programari maliciós

Tallafocs d’aplicacions web
n / a

Autenticació de dos factors

Protecció DDoS
Desconegut

sFTP

Assistència

Assistència per correu electrònic

Assistència telefònica

Suport de xat en directe

Tutories

Fòrum d’usuaris

Base de coneixements

Assistència 24/7

Preu

Com veurem al llarg de la revisió, HostMonster té molt en comú amb el seu germà EIG, Bluehost. De fet, són el mateix en gairebé tots els aspectes. Dit això, tot i que HostMonster presta algunes de les tàctiques enganyoses de preus de Bluehost, el seu preu és encara més elevat..

No obstant això, HostMonster no és tan car com Arvixe. En comparació amb la nostra revisió d’Arvixe, es mostrarà que HostMonster no ha sortit del fons més profund en termes de preus, però acabaràs gastant 1- $ 2 més del que ho faries amb moltes opcions compartides al mercat..

No ens oposem a gastar més si el servei val la pena (Kinsta, Pagely i MDDHosting encaixen en aquesta categoria), però HostMonster no utilitza la vostra moneda addicional. Els plans són els mateixos que els de Bluehost en termes de especificacions i característiques, només un dòlar o dos més cars.

Ignorem que també podeu obtenir allotjament compartit per un preu més barat. 1&1 IONOS, per exemple, ofereix un paquet complet compartit per a aproximadament la meitat del preu de HostMonster (llegiu el nostre 1&1 revisió IONOS).

HostMonster no és massa car, però és difícil justificar gastar uns dòlars més del que voldríeu amb Bluehost quan la majoria dels dos serveis són els mateixos. Fins i tot els dominis són més cars, amb HostMonster cobrant al voltant de $ 5 $ més per un domini .com que GoDaddy (llegiu la nostra crítica de GoDaddy).

Independentment, estareu coberts durant 30 dies si decidiu recollir un paquet d’allotjament a HostMonster. Tot i que no tingui la finestra de reemborsament de tres mesos de InMotion Hosting (consulteu la nostra ressenya de Hosting InMotion), un mes és estàndard per a la majoria dels hostes.

Facilitat d’ús

HostMonster corre el mateix que la majoria dels germans EIG. Trieu un pla, introduireu un domini que vulgueu registrar, empleneu les vostres dades personals i espereu que el pagament es procedeixi. Dit això, el procés és més molest del que passa amb, per exemple, Bluehost.

El fet és que HostMonster utilitza un tipus de lletra clar sobre un fons fosc. Tot i que les inquietuds estètiques comencen molt abans de la facturació, el contrast que pateix els ulls fa que sigui difícil trobar on es troba el vostre total, que és una mètrica que és especialment important tenint en compte que els preselectes de HostMonster són extres al final de la caixa.

caixa de revisió de hostmonster

Una vegada que heu estat dragat a la caixa, se us enviarà una pàgina de confirmació de la comanda i se us demanarà que configureu una contrasenya. Tot i que preferim una experiència de compra actualitzada com la que feu amb Hosting24 (llegiu la nostra revisió de Hosting24), el sistema inclòs HostMonster funciona bé.

Després d’això, podeu iniciar la sessió a cPanel o correu electrònic mitjançant el vostre domini i contrasenya. Alternativament, si us heu registrat mitjançant l’opció d’inici de sessió única de Google, podeu iniciar la sessió d’aquesta manera.

Si opteu per iniciar la sessió directament al tauler de control, se us enviarà a una pantalla que us demanarà que escolliu un tema. Tot i que HostMonster no ho aclareix, el paquet d’allotjament es configura automàticament amb el creador de llocs web si seleccioneu un tema. Per sort, podeu saltar aquest pas i continuar fins a cPanel.

HostMonster cPanel

Lloc web o no, HostMonster guanya punts importants quan es tracta del tauler de control. Utilitza la mateixa interfície que Bluehost, que es centra simultàniament en la usabilitat i la personalització, una combinació difícil d’extreure.  

hostmonster-review-control-panel

Si vas saltar la selecció d’un tema, HostMonster configurarà WordPress en un domini temporal. És una versió escenificada del vostre lloc web, el que significa que podeu fer canvis abans d’afegir les dades al domini en directe. Mentre ho feu, el domini en directe mostrarà una pàgina “en breu”.

No hauríeu d’haver d’iniciar sessió a WordPress quan comenceu, però si feu fàcil el botó morat gran al centre del tauler de control. En lloc d’això, podeu navegar per temes i complements des del tauler de control, el que us permetrà configurar el vostre lloc web sense tractar el back-end de WordPress, certament maldestre..

Si voleu cavar als detalls de cPanel, podeu fer-ho. La pestanya “avançada” mostra el clàssic aspecte de cPanel, que va aconseguir Bluehost un lloc en el nostre millor allotjament web amb guia de cPanel..

hostmonster-review-cpanel

El correu electrònic es gestiona en un altre lloc, tot i que hi ha un “correu electrònic & fitxa Office ”al tauler de control. Si feu clic a la pestanya apareixerà un parell d’anuncis per a Microsoft Office 365 i Google G Suite, a més de l’opció de crear adreces de correu electrònic al vostre domini. Per accedir al correu web, haureu de tornar a sortir del tauler de control.

Webmail de HostMonster

Haureu de tancar la sessió per accedir al correu web si voleu fer-ho a través del lloc web d’HostMonster, cosa que no us recomanem, ja que no us heu registrat constantment. En canvi, el millor és trobar l’adreça del vostre compte de correu web i registrar-lo. en directament. També podeu utilitzar una aplicació de correu web.

Es pot configurar a través del tauler de control navegant pel “correu electrònic & Fitxa Office i fent clic a “Comprova el correu electrònic” per obtenir l’adreça correcta. Obrirà la pàgina de configuració del correu web on podeu configurar Horde, Roundcube o SquirrelMail. També hi ha instruccions de configuració per a molts clients de correu electrònic locals, inclosos Thunderbird, Microsoft Outlook i Postbox.

Tipus d’allotjament

HostMonster té diversos tipus d’allotjament, però és possible que al principi no sigui evident. Igual que el seu iPage germaning EIG (llegiu la nostra revisió iPage), HostMonster només mostra els seus plans compartits a la pàgina principal. Els altres plans, que compten amb VPS i hosting dedicat, queden relegats al peu de pàgina web.

Si no coneixeu els tipus d’allotjament i què volen dir, consulteu la nostra visió general dels tipus d’allotjament.

Com és el cas de la majoria d’amfitrions web orientats a principiants, HostMonster se centra en els plans compartits (llegiu la nostra ressenya de JustHost per a un altre exemple). Hi ha tres nivells d’allotjament compartit: Basic, Plus i Choice Plus – que reflecteixen l’esquema de denominació i les especificacions generals de la línia compartida a Bluehost.

A diferència de Bluehost, però, el preu de HostMonster és alt. Com podeu llegir en el nostre comentari de Bluehost, tenim problemes amb el seu preu mateix, de manera que la prima addicional d’HostMonster no es veu bé per als plans compartits.

Tot i que l’esquema i la disposició dels plans són els mateixos que els de Bluehost, el polonès no ho és.

HostMonster també ofereix tres nivells d’allotjament compartit que tenen un anunci per “anar pro”, que afegeix una adreça IP dedicada i un servidor d’alt rendiment. Dit això, sembla que HostMonster va oblidar-se d’actualitzar la còpia de màrqueting perquè l’anunci diu que el pla inclou tot el que inclou el paquet Prime d’HostMonster. Aquest paquet Prime no existeix.

HostMonster VPS i hosting dedicat

La línia compartida no és impressionant i, tenint en compte que HostMonster se centra en això, vam suposar que el VPS i els plans dedicats serien igual de mediocres. Per sort, no és el cas. Tot i que HostMonster no proporciona la flexibilitat de l’allotjament A2 quan es tracta de plans VPS (llegiu la nostra revisió d’allotjament A2), no són massa malhumorats.

Principalment, perquè HostMonster ofereix plans VPS en núvol, que poden ajudar el vostre lloc web amb seguretat i rapidesa. L’enfocament centrat en el núvol de MDDHosting i Kinsta funciona millor (llegiu la nostra revisió MDDHosting i Kinsta), però si voleu anar amb HostMonster, la seva oferta de VPS no està malament.

No es pot dir el mateix per als plans dedicats. No estan malament, però hem vist la mateixa cançó i ball al mateix preu d’altres proveïdors. Encara pitjor, els servidors dedicats utilitzen discs durs tradicionals en lloc de unitats d’estat sòlid, que s’estan convertint en habituals entre els servidors web.

Si busqueu allotjament dedicat, WebHostingBuzz és una manera excel·lent d’obtenir-lo de manera barata, ja que ofereix servidors dedicats a l’autorització que comencen per menys de 50 dòlars al mes (llegiu la nostra revisió WebHostingBuzz). Alternativament, si busqueu més energia, podeu llegir la nostra revisió de LunarPages, però advertiu, gastareu una prima elevada per a aquest poder.

WordPress gestionat per HostMonster

Tot i que HostMonster ofereix més opcions que compartides, li falten els paquets de WordPress gestionats. Aquests plans, que són comuns entre els nostres millors allotjaments web per a opcions de WordPress, us permeten llançar un lloc web de WordPress sense preocupar-vos d’instal·lar-lo ni de mantenir-lo al dia..

Els plans VPS al núvol semblen una casa natural perquè hem vist que l’estructura proposa un rendiment excel·lent amb els plans DreamPress de DreamHost (consulteu la nostra ressenya de DreamHost). Malauradament, això no s’ofereix.

Si busqueu una solució de WordPress gestionada, hi ha algunes opcions. Ens agrada SiteGround, ja que ofereix un paquet complet de WordPress gestionat per menys de la majoria (consulteu la nostra ressenya de SiteGround). Dit això, si necessiteu més potència, podeu llegir la nostra revisió Pagely.

Velocitat & Horaris

Per a proves de velocitat, utilitzem Pingdom Speed ​​Test i Charge Impact. Amb aquestes dues eines, podem obtenir una visió completa de la velocitat i el temps de funcionament. La prova de velocitat de Pingdom ens permet incorporar a un sol usuari i la velocitat que poden experimentar i l’impacte de càrrega ens mostra com funciona el servidor sota tensió.

No és sorprenent, HostMonster ha actuat similarment a Bluehost. En revisar JustHost, vam parlar amb suport sobre les similituds entre aquest i Bluehost. Tot i que el representant va esquivar la qüestió, va quedar clar que Bluehost va pertànyer a una part de l’arquitectura que JustHost va utilitzar..

També sembla que és el cas de HostMonster, tenint en compte que hem obtingut els mateixos resultats que vam obtenir a la nostra prova Bluehost en el mateix nivell d’allotjament, així com el quadre de control mirallat. Per sort, aquests resultats són bons, almenys per a la prova d’un sol punt. HostMonster ha obtingut 94 de 100, cosa que no és tan ràpida com Hostinger (llegiu la nostra crítica de Hostinger), però és més ràpida que la majoria.

hostmonster-review-speed-test

Load Impact explica una història diferent, tal com va passar amb Bluehost, tot i que els mínims són encara més baixos amb HostMonster. Utilitzem Load Impact com a eina de prova d’estrès, enviant 50 usuaris virtuals al lloc web durant cinc minuts per veure el seu funcionament. Hem trobat que aquests números són el màxim per a la majoria de plans compartits de nivell inferior.

Alguns errors HTTP o sol·licituds perdudes no són una gran cosa, però més de la meitat dels nostres es van trobar amb errors en provar HostMonster (llegiu la nostra revisió de GreenGeeks per a un altre proveïdor que tingui problemes amb això).

Després de 36 usuaris, el temps de resposta va baixar a zero, el que significa que el lloc web no va carregar per ningú passat aquest punt. El nombre elevat d’errors HTTP suggereix que hi ha massa usuaris allotjats al mateix servidor.

hostmonster-review-load-impacte

El rendiment és el mateix que Bluehost, i la mateixa garantia és de funcionament. És a dir no n’hi ha. De fet, l’entrada de la base de coneixement que s’adreça al temps de funcionament es copia i s’enganxa directament de Bluehost, que diu que HostMonster intentarà mantenir el 100% de funcionament, però no hi ha cap garantia..

Seguretat

HostMonster té les tres principals característiques de seguretat que busquem: un certificat SSL, còpies de seguretat diàries i exploració de programari maliciós. Bluehost també té aquesta trifecta i, de la mateixa manera que la nostra experiència, no vam poder verificar la seguretat dels servidors Apache.

En gairebé totes les nostres revisions, contactem amb l’assistència per preguntar sobre les funcions de seguretat del servidor, que inclouen la protecció distribuïda de denegació de servei, ModSecurity, BitNinja i altres. Totes aquestes funcions són necessàries per mantenir protegits els servidors d’allotjament web i, tot i que sospitem que els servidors Bluehost en tenen alguns, no tenim forma de saber-ho amb seguretat.

Tampoc anomenar-los “servidors Bluehost” tampoc és un error tipogràfic. Tal com parlarem a la secció “assistència”, la representació d’HostMonster amb què vam parlar amb els servidors d’aquesta manera, cosa que suggereix que HostMonster és només una versió de Bluehost resucitada i revisada..

SSL de HostMonster

A part, les característiques de seguretat són impressionants. Obteniu un certificat SSL gratuït, que permet als navegadors que visiten el vostre lloc web que saben que és segur. Això permet al navegador obrir una connexió xifrada entre el vostre lloc web i l’usuari, protegint la informació que passa entre ells.

A més, obté còpies de seguretat diàries del seu compte cPanel que es poden restaurar amb un sol clic i una versió bàsica de SiteLock. SiteLock és com un antivirus per al vostre lloc web, protegint-lo de qualsevol cibercriminalitat que us presenti. La versió Lite inclosa ofereix un rastreig bàsic, però no eliminarà programari maliciós del vostre lloc web.

Tot i així, estem contents que aquestes tres funcions de seguretat hi siguin presents. Podeu actualitzar la vostra versió de SiteLock o comprar còpies de seguretat addicionals a través de CodeGuard, però HostMonster proporciona prou funcions de seguretat a tots els plans perquè ens conformem..

Privacitat

HostMonster és propietat d’EIG, la qual cosa és un mal signe de privadesa. Si heu llegit la nostra crítica de HostGator, sabreu que EIG és propietari d’empreses d’allotjament web, però és el negoci de vendre les vostres dades.

A partir del problema menor, HostMonster no inclou la privadesa del domini en plans com WestHost (consulteu la nostra revisió WestHost). Dit això, HostMonster és millor que la majoria, ja que inclou privadesa de dominis amb selectes plans compartits. Els dos primers nivells ofereixen privadesa del domini, de manera que encara que ho preferim entre plans, és difícil queixar-nos.

La privadesa del domini amaga la informació personal dels recol·lectors massius de dades substituint la informació que emmagatzemeu al registre WHOIS per la informació del registrador. És el primer pas per protegir la vostra identitat en llançar un lloc web i hem vist que proveïdors com WestHost i DreamHost la introdueixen a les seves línies de forma gratuïta.

Dit això, és una petita preocupació en comparació amb la política de privadesa d’EIG. La política de privadesa proporciona a EIG el dret a compartir i vendre la vostra informació de la forma que consideri oportuna, cosa que és especialment preocupant, atès que es coneix la llista de socis coneguts que té.

La política de privadesa diu que EIG pot vendre la vostra informació personal a Google Ads, Bing, WPBeginner, Verizon i molt més. De fet, la llista de socis coneguts és tan llarga que es triga al voltant de sis pàgines a imprimir.

També ignora la negociació interna que es desenvolupa. EIG posseeix moltes marques, moltes de les quals proporcionen serveis per a allotjament web. Per exemple, probablement veureu un augment en els anuncis de SiteLock i MOJO Marketplace després de comprar un paquet d’allotjament. Com a evidència anecdòtica, com a mínim, el revisor el té certament.

Assistència

Al llarg d’aquesta revisió, hem parlat de la similitud que té HostMonster a Bluehost, però quan provem l’assistència, hem obtingut la nostra resposta segurament. Vam preguntar sobre la seguretat dels servidors, que va tenir una resposta similar a la que va fer la pregunta a Bluehost. Dit això, després d’una bona quantitat de proves, el servei d’assistència es referia als servidors com a “servidors Bluehost”.

hostmonster-revisió-xat en viu

El nom que es troba a la part superior de la finestra de xat en directe és diferent, però sembla que el representant respon a preguntes d’HostMonster i Bluehost (i probablement també de JustHost). Sabent això, la nostra conclusió és la mateixa. HostMonster té una assistència ràpida per telèfon i xat en directe, però els representants estan més interessats en proporcionar petites aclariments que no pas per ajudar-vos a solucionar el vostre lloc web..

Dit això, el centre d’ajuda no és el mateix. Ens agrada molt el centre d’ajuda de Bluehost, així que veure-ho aquí no seria malament. HostMonster va decidir no robar la base de coneixement, però. En canvi, té una col·lecció d’articles difícil de llegir i navegar.

hostmonster-review-reviewbase

A més, HostMonster no té els recursos de suport que Bluehost té. Només hi ha uns quants articles sobre bases de coneixement i, tot i que tenen detalls i instruccions sòlids, els tutorials de vídeo, seminaris i guies de ruta que Bluehost té són més útils..

Aquesta no és una peça de comparació de Bluehost vs. HostMonster (podeu llegir el partit de DreamHost vs. Bluehost si voleu veure-ho al ring). Dit això, és difícil no establir una expectativa de referència quan els dos serveis siguin, en la seva majoria, els mateixos. Malauradament, quan es tracta de donar suport, HostMonster ha adoptat els punts pobres del seu germà sense els forts.

El Veredicte

HostMonster és Bluehost, no hi ha cap altra manera, però és una versió més lleugera i costosa. Tot i que apreciem les funcions, sobretot pel que fa a la seguretat, alguns dels aspectes negatius són massa grans per passar per alt. En comparació amb Bluehost, HostMonster no perd.

Com en totes les marques EIG, la privadesa i suport són punts febles, però la velocitat d’HostMonster és millor que la majoria dels germans..

Què en penses d’HostMonster? És només una versió rescatada de Bluehost? Feu-nos-ho saber als comentaris a continuació i, com sempre, gràcies per llegir.

Preguntes freqüents de HostMonster

 • Què és HostMonster?

  HostMonster és un proveïdor d’allotjament web propietat del grup Endurance International. Compta amb allotjament compartit, dedicat i VPS en servidors Apache amb cPanel.

 • Per què no s’aconsegueix la càrrega HostMonster?

  HostMonster va lluitar durant les nostres proves d’estrès, suggerint que hi ha massa usuaris en un servidor i no hi ha prou recursos. Això podria fer que no es carreguessin els llocs allotjats amb HostMonster.

 • Com reenvieu els missatges de correu electrònic a HostMonster?

  Podeu configurar el desviament de correu electrònic al tauler de control HostMonster fent clic a “correu electrònic & oficina ”i afegir una nova adreça. Podeu obtenir més informació sobre com es pot reenviar mitjançant la lectura de la documentació de cPanel.

 • On es troba la gestió del nom de domini a HostMonster?

  Podeu trobar l’àrea de gestió del nom de domini fent clic a la pestanya “dominis” del tauler de control HostMonster. Allà, podeu afegir un certificat SSL, gestionar el domini i molt més.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map