Revisió DreamHost – Actualització 2020

Revisió DreamHost

DreamHost és l’únic servei d’allotjament web veritablement agradable per a la privadesa que hi ha a la nostra llista. Altres avantatges inclouen el seu cost i la seva facilitat d’ús, tot i que la interfície pot fer servir una mica de treball, com també podria ser la seva velocitat. Llegiu la nostra revisió completa de DreamHost per obtenir més informació.


DreamHost és un dels amfitrions web més inusuals. Les primeres impressions no es mostren, però. Més aviat, sembla estar al costat dels nostres millors proveïdors d’allotjament web, oferint una bona velocitat, una àmplia gamma de plans i funcions impressionants a un preu baix. Dit això, la seva inclinació cap a la seguretat i la privacitat fa que sigui un líder de la indústria a l’hora de protegir-vos.

En aquesta revisió DreamHost, parlarem del que ens ha agradat i del que no ens ha agradat després de llançar un lloc web amb un dels seus plans compartits. A més de provar la velocitat i la usabilitat, parlarem de funcions, seguretat, privadesa, preus i molt més durant la revisió abans de dictar el nostre veredicte..

DreamHost podria estar millor en zones, però, si es pren en conjunt, és impressionant. La velocitat és sòlida, el preu és baix i la seguretat és fantàstica. Dit això, no és el proveïdor d’allotjament web més ràpid que hem provat ni el més fàcil d’utilitzar. Tot i que tenint en compte els inconvenients, DreamHost és fantàstic.

dreamhost-slider1

dreamhost-slider2

dreamhost-slider3

dreamhost-slider4

dreamhost-slider5

Anterior

Pròxim

Fortaleses & Debilitats

Alternatives per a DreamHost

Característiques

DreamHost té moltes funcions, així que en lloc d’intentar cobrir-les totes, ens centrarem en el final compartit de les coses. A mesura que els plans són més cars, les funcions es van especialitzant, de manera que si busqueu quelcom específic que no vam cobrir, us recomanem que aneu al lloc web de DreamHost per obtenir més informació..

El servei es construeix al voltant, bé, del servei. En lloc de proporcionar funcions cridaners, la majoria de les ofertes de DreamHost es centren en millorar l’experiència d’allotjament web. Inclou l’emmagatzematge complet de SSD, correu electrònic il·limitat al vostre domini i un certificat SSL gratuït.

Com anem a tocar a la secció “seguretat” següent, DreamHost té una mentalitat particular pel que fa a seguretat i privadesa. Quan altres serveis cobren per funcions de seguretat i privadesa, DreamHost les considera un dret. A causa d’això, encarrega el canvi de moltes de les idees de la indústria d’allotjament web.

No és com que DreamHost estigui estèril, però. Tots els usuaris obtenen el creador de llocs web Remixer, que utilitza una interfície d’estil de bloc que s’assembla molt a Webnode (consulteu la nostra revisió Webnode). Tot i que és responsiu i potent per a un creador de llocs web integrat, Remixer és només alguns punts inferiors als nostres millors creadors de llocs web..

dreamhost-review-remixer

Això es deu principalment a que no ve amb les integracions de Wix o Weebly, que es troben a la part superior de les ressenyes de creadors de llocs web (llegiu la nostra revisió Wix i Weebly). És potent i capaç de crear un lloc web d’aspecte excel·lent, però si busqueu una botiga d’aplicacions gran o funcions avançades, el millor és mantenir-se amb un constructor dedicat.

Tot i així, Remixer té un gran avantatge. Tot i que només podeu publicar el lloc web que creeu amb Remixer, també podeu exportar-lo a WordPress. Això us permet aprofitar l’excel·lent interfície de construcció i una gamma de plantilles sense renunciar a la flexibilitat que ofereix WordPress.

Altres funcions se centren majoritàriament en els plans en què s’inclouen. Per exemple, els plans DreamPress, dels quals parlarem a la secció “Tipus d’allotjament”, inclouen alguna versió de Jetpack i el cloud hosting ofereix accés complet a l’arrel..

Característiques generals de DreamHost

Logotip de DreamHostwww.dreamhost.com

A partir de 259 dòlars mensuals Tots els plans

Tipus de servidor

Hosting compartit

Hosting VPS

WordPress gestionat

Hosting al núvol

Hosting dedicat

Hosting per a distribuïdors

Usabilitat

Accés FTP

Accés SSH

cPanel

Accés d’arrel

Còpies de seguretat diàries
Específic del pla

Constructor de llocs web

Serveis

SEO

Màrqueting

Disseny de llocs web

Seguretat

Privadesa del domini

Xifratge SSL

Eliminació de programari maliciós
Pagat

Tallafocs d’aplicacions web

Autenticació de dos factors

Protecció DDoS

sFTP

Assistència

Assistència per correu electrònic

Assistència telefònica
Suport pagat

Suport de xat en directe

Tutories

Fòrum d’usuaris

Base de coneixements

Assistència 24/7

Preu

DreamHost és més barat que altres proveïdors si ens fixem en els preus promocionals. Hostinger pot obtenir una tarifa més baixa en l’allotjament compartit si compra tres o quatre anys al davant (consulteu la nostra crítica d’Hostinger), però, en la seva majoria, DreamHost està en línia amb altres proveïdors quan es tracta de tarifes promocionals..

Això és només per al terme inicial. DreamHost acaba sent molt més barat que la competència després de la renovació i, amb el seu esquema de preus fàcil d’entendre i transparent, tindrà clar què estàs comprant al sortir del moment. Quan tot això està dit i fet, DreamHost és una manera senzilla d’aconseguir allotjament web barat.

Contrasti amb iPage, que, com es pot veure a la nostra revisió d’Ipage, et permet tenir un pla compartit d’uns 2 dòlars mensuals. Això només serà si compreu tres anys per endavant. Un cop finalitzeu el termini inicial, invertireu uns 8 dòlars al mes, que és un preu bàsic per a la majoria de la indústria d’allotjament web.

No és el cas de DreamHost. Tot i que encara estalvieu més diners comprant la major durada, l’allotjament bàsic compartit es renova al voltant dels 6 dòlars al mes, molt més barat que la resta del mercat. Això també comporta diversos plans, amb DreamHost venia uns dòlars més barats que altres proveïdors de prestatgeries.

A més, podeu triar en la durada que compreu. Si useu de nou l’iPage, només podeu comprar un o tres anys d’allotjament. A tots els plans de DreamHost, podeu adquirir un mes, un any o tres anys. La capacitat de passar mensualment no es pot subestimar, especialment en els paquets compartits.

Tots els plans compartits també tenen la garantia de devolució de 97 dies de DreamHost. Independentment de la durada que trieu, trieu tres mesos per canviar d’opinió i recuperar els vostres diners. DreamHost és líder de la indústria a l’hora de reemborsar períodes, deixant la finestra de 90 dies de InMotion Hosting a la pols.

Per obtenir preus, DreamHost ofereix tot el que desitgem. Els plans són més barats que la resta del mercat, els preus són transparents durant tot el procés de compra, podeu adquirir qualsevol durada que vulgueu i els plans tenen una garantia de devolució generosa. Per a nosaltres, tot depèn del preu.

Facilitat d’ús

Com s’ha esmentat, DreamHost és transparent sobre el preu, i això facilita molt la utilització. A cada pàgina de producte, hi ha un canvi entre els plans mensuals i anuals, mostrant-vos clarament el preu que costen abans d’arribar a una pàgina de checkout. DreamHost també mostra el percentatge que esteu estalviant en un pla mensual.

Un cop seleccioneu un pla, sereu enviats a un atractiu procés de check-out en tres parts. Tot i que la majoria dels allotjaments web simplement mostren una llista detallada de serveis, DreamHost fa que el procés de check-out sigui fresc. La pàgina de checkout té elements dinàmics que es mouen a la pàgina a mesura que esteu fent la vostra sessió, aportant un nivell de qualitat que rarament es veu amb els servidors web..

dreamhost-review-checkout

Els detalls de la caixa es mostren a la part dreta de la pàgina i la resposta i la disposició neta de la pàgina de checkout mostren un coneixement del disseny del lloc web que pocs altres host fan..

El que és important és que mai no sembli que DreamHost està intentant aconseguir-te. Tot i que altres servidors web semblen tenir contractes plurianuals o funcions i tarifes innecessàries amb el vostre pla, DreamHost té clar tot el que esteu comprant i quin preu pagareu per això.

Un cop hàgiu completat el pagament, DreamHost us redirigirà a una pàgina de creació de contrasenyes mentre envieu uns quants missatges de correu electrònic a l’adreça que vau registrar. Ens agrada aquest enfocament perquè no us fa treure el correu electrònic per trobar detalls del compte. Dit això, la contrasenya que creeu s’hauria d’emmagatzemar al nostre millor gestor de contrasenyes, Dashlane (llegiu la nostra revisió de Dashlane).

No obstant, hi va haver alguna cosa estranya durant la facturació. Originalment, teníem previst assenyalar un domini que ja teníem en direcció a DreamHost, però que no va poder funcionar durant la facturació. En canvi, vam dir que després registraríem un domini. Al entrar al tauler de control, però, era clar que DreamHost va generar un subdomini per a nosaltres i hi va instal·lar WordPress.

El que no estava clar era que encara necessitàvem afegir un domini i, per tant, no era senzill. No només necessitàvem suprimir el subdomini que DreamHost va generar, sinó que també vam haver d’esperar que els servidors de noms del nostre registre registressin abans de poder afegir-lo. En definitiva, el millor és registrar un domini amb DreamHost si us registreu a un compte.

Tauler de control DreamHost

DreamHost no té cPanel. En canvi, té el seu propi plafó de control i, tot i que no té l’aproximació basada en l’aplicació que cPanel té, funciona bé. Si esteu interessats en cPanel, consulteu el nostre millor allotjament web amb guia de cPanel.

dreamhost-revis-control-panel

En molts aspectes, cPanel és cridaner. Les icones són grans i acolorides. Les especificacions et fan sentir com si pilotessis un vaixell complex i la quantitat de detalls aclaparadora significa que és potent. Desplaçant-se de banda, cPanel és potent, però pot ser una mica molt, sobretot si intenteu fer tasques senzilles.

El tauler de control de DreamHost és tot el negoci, marcant les icones cridaners per a un disseny més senzill. Tot i que no és tan emocionant, el tauler de control està construït per utilitzar-lo. El menú del costat esquerre gestiona la navegació al voltant del vostre tauler de control, mostrant clarament les formes de construir el vostre lloc web o de gestionar el vostre servei.

Dit això, el tauler de control es pot sentir desconnectat de punts. Per exemple, la pestanya “WordPress” comença amb “instal·lacions d’un sol clic”, que mostra una pantalla gairebé en blanc amb algunes opcions, i directament a sota de “DreamPress”, que sembla més que un anunci que qualsevol cosa..

dreamhost-review-dreampress-panel de control

Aquesta és una preocupació estètica, per la qual cosa no fa una gran diferència quan es tracta d’usabilitat. Proveïdors com Bluehost demostren que pot tenir aspectes i funcionalitats, però (llegiu la nostra ressenya de Bluehost).

Dit això, l’esforç de DreamHost per dissenyar un quadre de control dóna els seus fruits. La interfície es racionalitza, gestionant els detalls del vostre allotjament i del vostre compte en un mateix sostre sense sentir-vos aclaparadors. Tot i així, està clar que algunes àrees han cridat més atenció que d’altres, amb estranyes opcions de disseny datades en algunes pàgines i un enfocament modern en altres..

Tipus d’allotjament

DreamHost té una confusió alineació amb una ruptura entre allotjament compartit i WordPress. Malgrat això, els tipus d’allotjament que podeu comprar es descomponen fàcilment. Podeu comprar hosting compartit, VPS, dedicat i allotjament en núvol.

Parlarem més sobre els paquets de WordPress en un minut perquè l’oferta de DreamHost mereix la seva pròpia secció.

Els plans compartits són fàcils de digerir. En comprar-ne, esteu comprant espai en un servidor que tingui altres llocs web emmagatzemats, reduint el cost global per lloc web. Tot i que són excel·lents per estalviar diners, els plans compartits generalment no són tan ràpids ni coherents com una opció dedicada.

DreamHost ofereix dues versions: Starter i Unlimited. Els plans són idèntics fora del nombre de dominis que podeu allotjar. El programa d’inici permet tenir un domini i cinc subdominis, mentre que Unlimited ofereix, qui hauria encertat, dominis il·limitats.

Ens agrada com DreamHost comparteix els seus plans compartits. A diferència d’altres hostes web que ofereixen una estructura confusa i amb nivells: consulteu un exemple per a la revisió de HostGator. DreamHost només us demana el nombre de llocs web que necessiteu allotjar..

Els plans VPS són similars als plans compartits, ja que utilitzeu un servidor amb altres llocs web, però en lloc de compartir recursos, en teniu els vostres. En lloc d’oferir múltiples plans compartits, DreamHost ofereix múltiples plans VPS, que us ofereixen opcions de comprar barat si feu servir un lloc web petit o compreu un paquet gran si necessiteu més energia..

dreamhost-review-vps-plans

Per obtenir un allotjament dedicat, heu de contactar directament amb DreamHost. Com el seu nom indica, l’allotjament dedicat us ofereix un servidor. Tot i que podeu navegar pels servidors disponibles per trobar-ne un que us serveixi, parlar generalment amb un agent DreamHost és la millor aposta. També podeu invertir en un servidor dedicat si esteu interessats en revendre allotjament.

VPS i hosting d’allotjament compartit són tarifes estàndard per als amfitrions web de primer nivell. El que és emocionant de DreamHost és el hosting en núvol. L’allotjament al núvol, o DreamCompute com l’anomena DreamHost, distribueix el lloc web a través del núvol. Com que no hi ha cap ubicació centralitzada, el hosting d’allotjament proporciona una velocitat i seguretat millors que les formes tradicionals d’allotjament.

DreamHost també té un gir. En lloc de només pagar una quota mensual, només pagueu les hores que feu servir. No és il·limitat, però. DreamHost només et cobrarà fins a 600 hores (25 dies) al mes, de manera que saps el que pagues. A més, a causa de l’estructura de l’allotjament en núvol, podeu afegir més recursos segons els necessiteu.

DreamPress

Si feu clic a “WordPress” a la part superior del lloc web de DreamHost, se us oferirà opcions dels plans compartits i VPS. Ens centrarem en els plans exclusius de WordPress, anomenats DreamPress. DreamPress és una solució gestionada de WordPress que utilitza allotjament en núvol al màxim en velocitat i temps de treball amb el menor cost possible.

dreamhost-review-wordpress

Hi ha hostes web especialitzats en allotjament de WordPress gestionat: consulteu exemples de la nostra revisió Pagely i Kinsta, però rarament veiem un proveïdor que tingui excel·lent allotjament de WordPress gestionat a més d’una impressionant línia. No és sorprenent que DreamPress va obtenir un lloc al nostre millor allotjament web per a la guia de WordPress.

Les especificacions són excel·lents, però les funcions són encara més impressionants. A més de còpies de seguretat diàries automatitzades, obteniu còpies de seguretat il·limitades sota demanda per protegir el vostre lloc web, evitant la necessitat de fer una còpia de seguretat manual de WordPress. Com que DreamPress està gestionat, també obteniu actualitzacions automatitzades de WordPress.

A més, teniu un nivell de Jetpack amb cada pla i els subscriptors de DreamPress Pro i DreamPress Plus poden utilitzar qualsevol dels temes premium de WordPress.com..

DreamPress combina el valor i la potència en un paquet de WordPress gestionat, difícil de trobar. Tot i que Pagely ofereix un poderós allotjament de WordPress, és costós. D’altra banda, podeu estalviar alguns ossos amb una opció compartida, com ara Arvixe, però sacrificareu molt poder (llegiu la nostra crítica d’Arvixe).

DreamHost aconsegueix un balanç impressionant, perfecte per a la majoria dels usuaris de WordPress. Si acabeu de començar amb WordPress, llegiu la nostra sèrie de tutorials:

 • Guia per a principiants sobre l’ús de WordPress.
 • Guia intermèdia per utilitzar WordPress.
 • Guia avançada d’ús de WordPress.

Velocitat & Horaris

Utilitzem Pingdom Speed ​​Test i Load Impact per provar la velocitat del lloc web. La prova de velocitat de Pingdom proporciona un temps de càrrega aïllat per a un usuari individual que accedeixi al lloc web, així com un registre de connexió detallat, de manera que podrem veure on es troba l’enganxament, si n’hi ha. Load Impact simula el rendiment del lloc web al món real.

Les proves es van fer amb el pla compartit més barat de DreamHost en una versió en blanc de WordPress. D’aquesta manera, podem assegurar-nos que no hi ha cap tema ni cap element cridaner dels resultats.

DreamHost ha tingut un bon rendiment, però no tan bo com un prestigi superior, com ara A2 Hosting (llegiu la nostra crítica sobre Hosting A2). Tot i així, no va quedar gaire enrere. Amb una puntuació de 90 sobre 100, DreamHost és impressionant a l’hora de fer velocitat, tot i que, com es pot veure al gràfic següent, els comptes de la “espera” més temps del que voldríem.

dreamhost-review-speed-test

Aquesta mètrica mesura el temps que el navegador espera per rebre dades del servidor. A partir de les nostres proves, podem veure que la major part del temps de càrrega només està a l’espera que les dades comencin a fluir, cosa que suggereix que DreamHost podria fer més coses per optimitzar el seu temps de càrrega. Tot i així, els resultats no són dolents.

Load Impact va produir bons resultats, però ho hem vist millor. A mesura que augmentava la càrrega dels usuaris, hi havia un parell de pics en el temps, però DreamHost sempre aconseguia tornar al lloc on va començar. És similar al que ofereix a InMotion Hosting (consulteu la nostra crítica de Hosting InMotion) perquè hi ha una petita inconsistència, però no hi ha res per evitar.

dreamhost-review-load-impacte

Si voleu veure com es mostra el rendiment incoherent al nostre test d’impacte de càrrega, llegiu la nostra ressenya de GreenGeeks.

Pel que fa al temps, DreamHost garanteix molt més que la majoria dels servidors web. En comptes d’un temps de vida del 99,9 per cent, té una garantia de temps de vida del 100 per cent, la qual cosa és una diferència significativa, tal com es pot veure a la nostra guia de garantia d’aptitud. Per sort, DreamHost defineix què significa la garantia en termes de servei.

En cas que el vostre lloc web, bases de dades, correu electrònic, FTP, SSH o correu electrònic baixin a causa d’un error en els sistemes de DreamHost, rebrà crèdit per un dia d’allotjament per cada hora que el servei s’hagi reduït. Malauradament, només tindreu una compensació fins a un 10% del proper període d’allotjament, a diferència de SiteGround, que us donarà un mes d’allotjament gratuïtament (consulteu la nostra ressenya de SiteGround)..

És important tenir en compte que aquesta garantia només s’aplica a temps d’aturada no avisats. Si teniu el lloc web fora de línia per qualsevol motiu, ja sigui un fitxer maliciós o qualsevol altra cosa, la garantia no s’aplicarà. Tampoc s’aplica a manteniment programat i anunciat.

En general, DreamHost és ràpid i resistent, fins i tot si lluita per mantenir-se al dia dels nostres millors intèrprets. Dit això, és més ràpid que la majoria i, amb una garantia de temps de vida sòlida, aquesta secció es perfila bé.

Seguretat

La seguretat és un focus fonamental per a DreamHost. Mentre que altres hostes web ho veuen com un servei, DreamHost ho veu com un dret. Amb el vostre pla s’inclouen moltes eines de seguretat de forma gratuïta, de manera que el vostre lloc web està protegit de connexions i programari maliciós no xifrats.

Això comença amb un certificat gratuït Xifrar SSL / TLS. Tot i que els certificats SSL gratuïts són cada vegada més comuns, DreamHost va ser un dels primers proveïdors a incloure-ne un de franc. Quan utilitzeu un certificat SSL / TLS, essencialment heu de dir al navegador que es connecta al vostre lloc web que us pot confiar, xifrant la connexió del visitant..

Tot i que són excel·lents per protegir les dades en trànsit, els certificats SSL són especialment importants si recopileu informació personal al vostre lloc web, ja sigui un formulari de contacte o una pàgina de checkout. Amb una instal·lada, les dades personals que passen entre vostè i el visitant es xifren, que podeu llegir a la nostra descripció del xifrat..

Darrere dels escenaris, DreamHost utilitza ModSecurity, que és un tallafoc d’aplicació web de codi obert dissenyat per als servidors Apache. A causa de la seva naturalesa de codi obert, DreamHost és capaç d’afegir centenars de regles personalitzades al tallafoc per assegurar-se que qualsevol connexió que s’ha d’aturar és.

El paquet de seguretat es completa amb l’eina d’eliminació de programari maliciós de DreamShield. Malauradament, però, no està inclòs amb el vostre pla. Tenint en compte quantes funcions de seguretat i privadesa inclou DreamHost de forma gratuïta, només té sentit que DreamShield també ho seria, però no és així.

En canvi, us generarà 3 dòlars al mes, cosa que no va malament, però la gratuïtat és millor. Tot i així, és superior a la majoria d’eines d’exploració integrades. DreamShield realitzarà exploracions setmanals al vostre lloc web i netejarà automàticament qualsevol cosa que trobi. La part d’eliminació de la protecció és important, ja que la majoria d’eines malicioses incloses només escaneixen el vostre lloc web.

Funciona com un antivirus per al vostre lloc web (llegiu la nostra millor guia de programari antivirus), protegint-vos de les molèsties relacionades amb la ciberdelinqüència. DreamShield és prou barat i prou impressionant per valer la pena, però si DreamHost està buscant per afegir el seu paquet de seguretat, inclòs DreamShield de forma gratuïta seria un bon lloc per començar..

Privacitat

La seguretat de DreamHost pot ser impressionant, però la seva privadesa destaca encara més. Tot i que normalment parlem de privadesa a les nostres revisions VPN, també és important per a allotjament web, no només per respectar els drets dels ciutadans als estats lliures, sinó també per protegir les dades dels usuaris que interaccionen amb els llocs web..

Tots els dominis registrats a DreamHost inclou la privadesa del domini, que substitueix la informació personal que registreu amb el domini per la informació del registrador. Gairebé tots els amfitrions web cobren la privadesa del domini, que no és correcte. A menys d’1 dòlar al mes, cobrar per la privadesa del domini sembla una manera barata de nichejar i apagar el client.

DreamHost s’adona que la privadesa dels usuaris no ha de ser un servei, sinó un dret, de manera que inclou privadesa de domini de forma gratuïta. Tot i que per nosaltres és molt important, un acord encara més gran és una empresa que lluita en nom dels seus clients per mantenir la seva privadesa.

El 2017, DreamHost es va posar en contacte amb el Departament de Justícia dels Estats Units per proporcionar informació a disruptj20.org, que era un lloc web construït al voltant d’organitzar les protestes polítiques de l’administració Trump als EUA. És important tenir en compte que el lloc web no parlava de violència o qualsevol cosa del tipus. Més aviat es va centrar en protestar i resistir.

Independentment de les vostres opinions polítiques, el DOJ va fer alguna cosa indefensable, sol·licitant DreamHost no només lliurar la informació sobre el propietari del lloc web, sinó també a tots els que havien visitat. En total, el DOJ va exigir 1,3 milions d’adreces IP i la informació identificable personal de milers d’usuaris registrats.

En definitiva, és que després que DreamHost denegés la sol·licitud, la DOJ va presentar una moció al Tribunal Superior de Washington D.C. per demanar els documents, als quals DreamHost va respondre amb arguments d’oposició..

Després d’un eslògan, les dades encara eren necessàries per a lliurar-les, però amb bona part de la informació identificable personalment publicada per DreamHost. El tribunal va reconèixer que el govern “no té dret a transmetre la informació continguda al lloc web de DreamHost”.

El resultat d’aquest cas no diu res sobre DreamHost, però el fet que l’empresa s’hagi defensat per la privacitat dels usuaris parla de volums. És un dels amfitrions web, si no és l’únic, que es preocupa de la privadesa dels usuaris, que no es pot ignorar.

Assistència

Mai no ens ha molestat el suport i, tot i que l’equip humà de DreamHost no ens molesta, el robot de la pàgina principal ho fa. Quan arribeu al lloc web, un robot de vendes us donarà la benvinguda per preguntar-vos per què visiteu i dirigir-vos als diferents serveis que ofereix DreamHost..

A part, el robot us pot orientar cap a un suport real. Des del tauler de control del vostre compte, podeu accedir a l’assistència fent clic a la pestanya “assistència” del menú esquerre o al menú superior. Al menú de l’esquerra, podeu executar el procés de suport basat en entrades de DreamHost i veure l’estat del vostre servidor i bases de dades..

dreamhost-revisió-contacte

El suport basat en bitllets és bo. DreamHost us demana que descriviu el problema, que després tractarà de resoldre amb la base de coneixement. Si no trobeu cap resposta, podreu enviar un missatge de correu electrònic o xatejar amb un representant d’assistència. L’assistència telefònica també està disponible, però a un preu. Us costarà 10 dòlars per trucada de retorn o 15 dòlars al mes fins a tres trucades al mes.

No haureu de contactar amb vostès per ajudar-vos gaire, però és bo si el procés no és senzill. La base de coneixement és densa i fàcil de navegar, que abasta temes bàsics i avançats amb la mateixa cura.

dreamhost-revision-knowledgebase

A més d’això, hi ha un fòrum d’usuaris, molt rar en el món de l’allotjament web. No és la millor eina d’assistència: una mirada ràpida només mostra una resposta de les respostes a preguntes recents, però si no es pot trobar suport en cap altre lloc, està disponible.

En general, el suport és bo, però es pot aconseguir amb un procés de contacte més senzill. També es recomana la càrrega de les atencions telefòniques. Dit això, els representants amb què vam parlar van ser educats i servicials i la base de coneixement ofereix una gran quantitat de recursos d’autoajuda..

El Veredicte

DreamHost és alguna cosa especial. Amb preus baixos, velocitat impressionant i un bon ventall de funcions, pot mantenir-se propi davant qualsevol proveïdor de prestatgeries (tal com va fer en la nostra comparació DreamHost vs Bluehost). Dit això, DreamHost no és només un altre host web d’alta qualitat. Més aviat té un interès particular en la seguretat i la privadesa dels usuaris, separant-lo d’un mercat molt concorregut.

En total, podríeu gastar molt més i fer molt pitjor. DreamHost fa tot el que volem que faci un host web, encara que alguns proveïdors siguin millors en determinades àrees. Si us interessa alguna cosa que DreamHost no ofereix, consulteu les nostres ressenyes d’allotjament web.

Què en penses de DreamHost? Feu-nos-ho saber als comentaris a continuació i, com sempre, gràcies per llegir.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map