Kinsta Review – Actualització del 2020

Kinsta Review

Probablement una de les millors opcions d’allotjament web si aneu amb WordPress, Kinsta ofereix moltes campanes i xiulets per a aquells que ajuntin el seu lloc amb el CMS més utilitzat del món. Tanmateix, si no aneu amb WP, potser voldreu donar una passada a Kinsta. Llegiu tots els detalls a la nostra revisió completa.


Kinsta proporciona als nostres millors proveïdors d’allotjament web una bona quantitat de diners. Quan es tracta de velocitat, característiques i facilitat d’ús, és de primer nivell. Dit això, el punt elevat de preu no exigeix ​​res menys i, tot i que Kinsta compleix la promesa que marca l’etiqueta de preu, potser no és a les targetes per a tots els usuaris.

Tanmateix, si és a les cartes, Kinsta ofereix una experiència meravellosa. En aquesta revisió de Kinsta, parlarem del que ens ha agradat i del que no ens ha agradat després de passar el temps amb el pla Starter. Al llarg del camí, obtindrem velocitat, funcions, seguretat, privadesa i molt més abans de dictar el nostre veredicte.

No ha de sorprendre que aquí siguem fan de Kinsta a Cloudwards.net. De fet, es va guanyar un lloc destacat en el nostre millor allotjament web per a guies de WordPress. Dit això, no és l’amfitrió web per a tothom, sobretot si teniu un pressupost ajustat o us ve de gust treballar en una altra plataforma que no sigui WordPress.

kinsta-slider1

kinsta-slider2

kinsta-slider3

kinsta-slider4

kinsta-slider5

Anterior

Pròxim

Fortaleses & Debilitats

Alternatives per a Kinsta

Característiques

Kinsta té moltes funcions, cosa que convé tenir en compte el cost que costa. En lloc de parlar-ne tots, ens centrarem en les funcions no de seguretat d’aquesta secció. Si això és el que estàs buscant, llegiu la secció “seguretat” a continuació.

A diferència dels amfitrions barats, com ara iPage (consulteu la nostra revisió d’iPage), el conjunt de funcions de Kinsta està centrat en el rendiment. Per exemple, el vostre pla està equipat amb un emmagatzematge complet de la unitat d’estat sòlid, que té velocitats de lectura i escriptura molt més ràpides en comparació amb els discs durs de filatura tradicionals. Dit això, l’emmagatzematge SSD s’ha convertit en estàndard per a la majoria dels amfitrions web.

El que no és normal és una xarxa de lliurament de contingut gratuïta. Kinsta us ofereix entre 5 GB i 1 TB de transferència a KeyCDN, que és una xarxa de lliurament de contingut construïda per a HTTP / 2 i IPv6. Si teniu curiositat sobre IPv6, llegiu la nostra guia IPv4 vers IPv6.

Dit això, la més impressionant de les funcions de Kinsta és el suport per a xarxes de diversos llocs. Els plans més cars inclouen moltes instal·lacions de WordPress i Kinsta proporciona als propietaris de xarxes de diversos llocs el control sobre qui gestiona què.

Podeu crear i gestionar usuaris, que poques vegades es veu des dels amfitrions web. DreamHost és un altre exemple que ve al cap (llegiu la nostra ressenya de DreamHost). Si publiqueu diversos llocs web de WordPress, podeu segmentar permisos a d’altres del vostre equip que gestionen llocs web específics.

Per al desenvolupament, Kinsta inclou la posada en escena de WordPress que es pot activar amb el parpelleig d’un commutador. La posada en escena és un entorn independent del vostre lloc web on podeu provar els canvis abans d’afegir-los al lloc web en directe. Tot i que no és una característica poc freqüent, la implementació fàcil de Kinsta brilla.

cinsta-revisió-posada en escena

Per últim, Kinsta proporciona una memòria cau al costat del servidor juntament amb un connector de caché intern de WordPress. A la pràctica, ajuden a accelerar el vostre lloc web mitjançant els serveis estàtics de la memòria cau en lloc de treure’ls del servidor.

Vista general de les característiques de Kinsta

Logotip de Kinstakinsta.com

Comença des de 3000 dòlars al mes Tots els plans

Tipus de servidor

Hosting compartit

Hosting VPS

WordPress gestionat

Hosting al núvol

Hosting dedicat

Hosting per a distribuïdors

Usabilitat

Accés FTP

Accés SSH

cPanel

Accés d’arrel

Còpies de seguretat diàries

Constructor de llocs web

Serveis

SEO

Màrqueting

Disseny de llocs web

Seguretat

Privadesa del domini

Xifratge SSL

Eliminació de programari maliciós

Tallafocs d’aplicacions web

Autenticació de dos factors

Protecció DDoS

sFTP

Assistència

Assistència per correu electrònic

Assistència telefònica

Suport de xat en directe

Tutories

Fòrum d’usuaris

Base de coneixements

Assistència 24/7

Preu

El preu de Kinsta és estrany en comparació amb els serveis de les altres ressenyes. Com que és un amfitrió només de WordPress, hi ha diversos nivells per al mateix tipus d’allotjament. Els paquets Starter i Pro són plans autònoms, mentre que els plans Business i Enterprise tenen diversos nivells. El quadre anterior mostra el preu més baix possible per a cada pla.

Val la pena assenyalar com Kinsta mesura l’ús dels recursos. A diferència dels plans de, per exemple, InMotion Hosting, on els visitants mensuals són simplement una estimació dels recursos que heu assignat (consulteu la nostra revisió de InMotion Hosting), les visites mensuals són la forma en què Kinsta mesura el vostre ús de recursos. Kinsta mesura el nombre d’adreces IP úniques que es connecten al vostre lloc web en un determinat mes.

Aquesta és una distinció important. A diferència del que fa a molts hostes web, podreu cobrar-vos despeses de menjar amb Kinsta. Si supereu les vostres visites mensuals, que només compten adreces IP singulars, se us cobrarà 1 $ per 1.000 visites. Dit això, és important tenir en compte que si actualitzeu els plans, el límit mensual de visitants s’aplica immediatament.

Parlem ara de la línia del pla. Els plans més fàcils de digerir són Starter i Pro. El primer punt de partida és molt bo per als principiants. Per obtenir un preu raonable, obtindreu una instal·lació única de WordPress, 20.000 visites i 10 GB d’emmagatzematge SSD. També obteniu totes les funcions d’altres plans, menys el nombre de treballadors de PHP.

Plans Pro Kinsta

Els plans Pro us aconsegueixen dues instal·lacions de WordPress, 40.000 visites i 20 GB d’emmagatzematge. No és sorprenent, el doble és el pla d’arrencada per dos vegades el preu. A més, obtindreu una migració gratuïta amb els plans Pro, que només estan disponibles gratuïtament amb Starter si compreu un any.

Els plans empresarials i empresarials tenen quatre nivells que van dels 100 $ als 1.500 dòlars mensuals. El pla en què vareu dependrà d’uns quants factors: el nombre d’instal·lacions de WordPress que necessiteu, el trànsit mensual i la quantitat d’espai d’emmagatzematge que necessiteu. Si necessiteu les especificacions, us recomanem que consulteu el lloc web de Kinsta.

Els plans s’ofereixen mensualment i anualment, i a diferència de la majoria d’amfitrions web, no hi ha shenanigans de diversos anys (llegiu la nostra ressenya de Bluehost per veure com s’assembla). En lloc de tenir tarifes diferents, el preu mensual és el mateix sense importar si es compra un mes o un any. Dit això, la compra d’un any t’atorga dos mesos de servei de forma gratuïta.

Això fa que la línia de Kinsta sigui neta quan es tracta de preus. Per exemple, Starter és de 30 dòlars al mes o 300 dòlars a l’any. Tampoc s’hauria de subestimar la transparència. Kinsta pot ser car, però els paquets es poden complir per als seus respectius preus.

A més, totes les compres compten amb una garantia de devolució de 30 dies, que, per sort, es clarifica durant el pagament.

Facilitat d’ús

Kinsta és tan fàcil d’utilitzar que vam estar en funcionament amb el nostre lloc web en menys temps del que es necessita normalment per fer un check out. El tauler de control no és cPanel, sinó un disseny propietari que emfatitza la usabilitat. En cinc minuts, havíem comprat un pla, configurat el nostre domini i instal·lat la versió més recent de WordPress.

kinsta-review-panel-control

Tot i que normalment cobrim el pagament, Kinsta parla per si sol. No hi ha cap quadre de complements absent que heu de desmarcar o que hagueu de revaluar. Veureu el vostre preu mensual, juntament amb un acord per aconseguir dos mesos de franc si compreu anualment i un botó de caixa.

kinsta-review-checkout

El quadre de comandament és igual de net. Després de comprar el vostre allotjament, haureu de dirigir-vos a la pestanya “llocs” per configurar el vostre domini. Mentre ho feu, també podeu instal·lar WordPress, juntament amb complements essencials, com ara Yoast SEO.

kinsta-review-add-site

Aquesta integració amb WordPress proporciona a Kinsta la competició. Tot i que no és l’únic amfitrió centrat en WordPress que hi ha, llegeix-ne la revisió pagely per una altra, destaca sobre els hostes que publiquen una xarxa àmplia, com ara HostGator (llegiu la nostra revisió HostGator). Per exemple, un cop afegiu el lloc web, podeu veure i gestionar els complements de WordPress des del tauler de control.

Hi ha altres petits detalls que fan que el tauler també destaqui. Per exemple, podeu canviar el vostre lloc web de directe a escenificació des del menú desplegable dins de la gestió del vostre lloc web. A més, és senzill afegir adreces IP a una llista de blocs i redireccions de configuració sense obrir mai el fons de WordPress.

kinsta-review-redirectes

El balanç de potència i usabilitat fa que Kinsta brilli. Tot i que no és tan accessible com Hostinger (llegiu la nostra crítica d’Hostinger), Kinsta passa molt més per sota del capó. En comptes d’apel·lar als principiants, Kinsta va dissenyar un tauler de control que permet als qui saben el que fan per fer-ho ràpidament.

Mai no es va preguntar on estava alguna cosa ni com canviar-ho. Més aviat, el tauler de Kinsta promou l’exploració i us premia amb integracions que rarament es veuen amb els amfitrions web. La reacció “oh, all cool” va aparèixer més d’una vegada.

Tipus d’allotjament

Kinsta només ofereix un tipus d’allotjament: cloud hosting. Tot i que pot no oferir allotjament compartit de baix cost ni la configuració d’allotjament dedicat, el hosting en núvol és un compromís emergent que permet als llocs web obtenir velocitat i seguretat a un preu baix..

L’allotjament en núvol és una forma en què es configuren els servidors. Encara esteu allotjats en un sol servidor, però aquest servidor està tirant recursos informàtics des d’una xarxa de servidors subjacents. Com que el servidor està configurat així, el lloc web obté una major escalabilitat, redundància i seguretat. El vostre lloc web està centralitzat, però els recursos que utilitza no són.

Això fa que sigui difícil assolir un límit informàtic o bloquejar un servidor amb massa sol·licituds. Si el núvol és prou massiu, el vostre servidor sempre podrà recórrer a altres servidors de la xarxa per obtenir més poder informàtic.

En el cas de Kinsta, la xarxa és prou gran. Està alimentat per Google Cloud, pràcticament sense límits quan es tracta de potència informàtica. No esteu comprant espai al núvol. Més aviat, Kinsta ha desenvolupat una plataforma que permet ampliar l’ús de Google Cloud segons el vostre lloc web.

A més, hi ha 20 centres de dades a tot el món on podeu triar allotjament. Cada lloc web que afegiu pot tenir el seu propi centre de dades, és a dir, si esteu creant diverses versions del mateix lloc web, podeu adjuntar-lo a un centre de dades proper a la ubicació a la qual vau dirigir-la..

El que resulta és una forma d’allotjament flexible que, malgrat el seu cost més elevat, proporciona molt més rendiment respecte d’un paquet compartit tradicional. Tot i que a l’altra banda de la tanca d’allotjament web barata, Kinsta proporciona allotjament ràpid i fiable a un cost relativament baix.

Velocitat & Horaris

Com que funciona amb Google Cloud, no ha de sorprendre que Kinsta tingui un bon rendiment a l’hora de fer velocitat. En el moment d’escriure, va rivalitzar amb el nostre Champing A2 Hosting amb temps de càrrega ultra ràpids i una coherència sorprenent (llegiu la nostra ressenya de Hosting A2).

Hem provat la nostra instal·lació en blanc de WordPress mitjançant Pingdom Speed ​​Test i Load Impact. La nostra prova es va fer amb el pla d’inici de Kinsta, però veient que l’única diferència entre els plans són els visitants mensuals i l’espai d’emmagatzematge, el rendiment representa tots els plans oferts..

La nostra prova va produir un 96 de cada 100 de Pingdom Speed ​​Test, la qual cosa és impressionant, així que, de fet, Kinsta es va guanyar un lloc al nostre guia d’allotjament web més ràpid. Si no hi ha detalls, que podeu veure al gràfic següent, no hi ha res fora de lloc. La mètrica de connexió és més llarga del normal, però només en una petita quantitat, i el temps d’espera és baix. No hi ha res per queixar-se.

kinsta-review-speed-test

Load Impact va produir resultats igualment impressionants. Hem enviat 50 usuaris virtuals al servidor durant cinc minuts com a prova d’estrès. En total, es van realitzar lleugerament més de 9.000 sol·licituds, i Kinsta va poder processar aquestes peticions a una mitjana de 31 per segon. A més, vam tenir gairebé el mateix temps de resposta durant tota la prova, que és fantàstic.

kinsta-review-load-impacte

Tampoc hi va haver errors HTTP, cosa que suggereix que hi ha molts recursos per utilitzar el vostre lloc web (si voleu veure errors, llegiu la nostra ressenya de GreenGeeks). No és sorprenent, tenint en compte l’estructura de l’allotjament en núvol, però es mostra un avantatge amb una plataforma més cara.

Sincerament, cap dels nostres resultats és sorprenent. Pagueu per allotjar ràpidament amb Kinsta i les nostres proves demostren que Google Cloud ofereix.

Pel que fa a l’hora de funcionament, el vostre lloc web serà vigilat durant tot el dia. Hi ha un acord de nivell de servei que Kinsta té establert per proporcionar al vostre lloc web un 99,9 per cent de temps de funcionament. La garantia d’horari proporciona a Kinsta 30 minuts per reaccionar davant les emergències i, per cada hora que el vostre lloc web estigui baixat, Kinsta retornarà el 5 per cent de la vostra quota de servei mensual..

No és probable que aparegui. Atès que Kinsta proporciona un CDN gratuït i està basat en Google Cloud, la probabilitat que el vostre lloc web tingui temps d’inactivitat basats en problemes del servidor és reduït..

Seguretat

Kinsta té un conjunt de funcions impressionant i, tot i que no són cridaners, us ajudaran a garantir que el vostre lloc sigui ràpid i coherent. Les funcions de seguretat també són excel·lents i Kinsta revisa totes les vulnerabilitats essencials de la infraestructura d’un lloc web.

Això comença amb còpies de seguretat automàtiques diàries, que es poden navegar, descarregar i restaurar des del tauler de control del vostre compte amb un sol clic. Tot i que Kinsta només manté les còpies de seguretat durant 14 a 30 dies segons el vostre pla, la possibilitat de descarregar les vostres còpies de seguretat significa que podeu tenir-les pràcticament per a sempre..

Si seguiu aquesta ruta, assegureu-vos de disposar d’un servei de còpia de seguretat en línia sòlid per emmagatzemar còpies del vostre lloc web. Recomanem Backblaze (llegiu la nostra crítica de Backblaze).

Dit això, també podeu fer punts de còpia de seguretat manuals si esteu provant canvis al vostre lloc web. El nombre de còpies de seguretat manuals que podeu crear depèn del vostre pla, però no hauríeu de crear-les. Kinsta ofereix còpies de seguretat de sis hores i hores per un suplement, ideal per a llocs web que canvien freqüentment.

còpies de seguretat de kinsta-review-hourly-review

També inclou un certificat SSX Encrypt SSL gratuït. Tot i que és un certificat de baix nivell, us permetrà obrir una connexió xifrada entre el vostre visitant i el servidor. Si necessiteu un certificat SSL / TLS més important, important per a una presa de comerç electrònic, Kinsta us permet importar-ne un fàcilment al tauler de control.

Kinsta no té eliminació ni exploració de programari maliciós o, si més no, de la manera que ofereix Arvixe (consulteu la nostra crítica d’Arvixe). En lloc de fer publicitat d’una eina d’exploració, com SiteLock, Kinsta assegura la seva infraestructura amb detecció distribuïda d’atacs de denegació de servei, tallafocs de maquinari i vigilància a l’hora morta de darrere.

Això no és només fum i miralls. Kinsta té una garantia de seguretat al seu lloc que us ajudarà a netejar el vostre lloc si es veu compromès. L’equip repararà o reinstal·larà el nucli de WordPress, restablirà totes les bases de dades i les contrasenyes de FTP i identificarà d’on ve el programari maliciós. També es suprimirà aquest codi maliciós, netejant el vostre lloc web.

Kinsta mantindrà les vostres bases de dades i contingut intactes, però sereu els responsables de reinstal·lar els complements i els temes. Aquest és un servei que sovint pot administrar centenars de dòlars per lloc web i el fet que Kinsta ho inclogui de forma gratuïta demostra una clara confiança en la seva infraestructura..

Dit això, primer haureu de dirigir el vostre lloc web a Kinsta. Com a part del procés de migració, Kinsta explorarà el vostre lloc web per veure si té programari maliciós. Si ho fa, haureu de pagar una despesa de neteja de 100 dòlars abans que es pugui allotjar als servidors de Kinsta.

Privacitat

Kinsta no ofereix el registre de dominis, per la qual cosa normalment considerem la privadesa del domini com a part clau d’aquesta secció, aquí no és un tema. Dit això, la privadesa encara s’aplica i la clara política de privadesa de Kinsta demostra que no està al costat dolent de la tanca.

Com tots els servidors web, Kinsta recopila la vostra informació personal i els registres del servidor al finalitzar la caixa. Tanmateix, aquesta informació no la maneja la tercera persona, tret que la llei ho exigeixi. Pel que fa a vendre la vostra informació, Kinsta no publica res, només uns quants tercers específics podran accedir a la informació en circumstàncies estrictes..

Aquests tercers es descriuen a la política de privadesa, però només hi ha els sospitosos habituals. Per exemple, la informació de facturació es comparteix amb Stripe per processar pagaments i Google Cloud veu les dades del vostre lloc web perquè, bé, el vostre lloc web està allotjat allà.

Per això, la privadesa està fora del control de Kinsta. Tot i que Kinsta té una política de privadesa senzilla, alguns dels seus socis mediquen en zones grises.

Sorprenentment, això no ve de Google. La política de privadesa de Google Cloud deixa clar que les vostres dades no es faran servir amb finalitats publicitàries i que la xarxa mai es convertirà en una porta del darrere per a la vigilància del govern..

En general, és poc el que heu de preocupar per Kinsta, o fins i tot per a Google Cloud, per això. Dit això, altres empreses poden tenir polítiques de fam. Tot i això, és difícil culpar a Kinsta tenint en compte la naturalesa modular de l’allotjament web i quants serveis poden participar en el procés.

Assistència

Kinsta té un excel·lent suport si saps el que estàs fent. La naturalesa directa dels representants de suport és útil en el món desordenat i sovint confús de l’allotjament web, sempre que puguis traduir el que diuen. Tingueu en compte els novells, perquè Kinsta no hi és per agafar-vos la mà.

No vol dir que l’assistència sigui dolenta. Kinsta no està centrat en els llocs web principiants i, per tant, tampoc no és compatible. Quan vàrem contactar amb el xat en directe, el representant era coneixedor i servicial, i ens va apuntar cap a una lectura a la base de coneixement alhora que responíem a la nostra pregunta..

kinsta-revisió-xat en viu

La base de coneixement pot ajudar els principiants a sortir del terreny. A més de diverses guies i tutorials de resolució de problemes, Kinsta inclou un glossari que defineix termes comuns al món d’allotjament web, com ara PHP i DNS..

kinsta-review-knowledgebase

A més, les publicacions són detallades. Preneu, per exemple, la guia sobre els servidors de noms. Kinsta mostra com generar adreces del servidor de noms al tauler de comptes i aplicar-les a registradors de dominis populars, com ara GoDaddy (llegiu la nostra revisió de GoDaddy).

Fora d’això, no hi ha assistència per correu electrònic, però no hi ha assistència telefònica. Kinsta explica que el sistema de missatgeria en línia sovint funciona millor i, en aquest cas, estem d’acord. Quan vam utilitzar el sistema de missatgeria, vam poder resoldre problemes en pocs minuts i un registre de la conversa es va enviar automàticament a la nostra adreça de correu electrònic..

El Veredicte

Kinsta és car, però té les costelles per competir amb el millor dels millors. Amb una excel·lent rapidesa, seguretat de classe mundial i suport ràpid, és l’opció perfecta per a llocs web de WordPress establerts o en desenvolupament. Dit això, és un amfitrió web nínxol, per la qual cosa pot ser que no sigui la vostra opció si busqueu construir en una altra plataforma o accedir a un preu més baix.

Què en penseu de Kinsta? Feu-nos-ho saber als comentaris a continuació i, com sempre, gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me