Zoolz Home Cloud Backup Review – Opdateret 2020

Zoolz Home Cloud Backup Review

Zoolz Home Cloud Backup er en brugervenlig online-backup-løsning, der har Amazon Glacier som backend. Det er generelt ret godt, men har ikke mobile apps og en underlig hsitory med sine levetidsplaner. Læs vores fulde Zoolz-anmeldelse for detaljerne.


Slider1

Slider2

Slider3

Slider4

Tidligere

Næste

Zoolz Home Cloud Backup er en brugervenlig backuptjeneste, der giver dig en stor grad af kontrol over dine filer samt fremragende sikkerhed, privatliv og kundeservice. Du får også en hel del lagerplads til prisen, selvom det meste er “koldt.” Hvis dette lyder som en interessant pakke, skal du fortsætte med at læse vores Zoolz-anmeldelse for at lære alt hvad du har brug for at vide.

Det er ikke alle gode nyheder, da der også er nogle markante svagheder. Der er ingen Zoolz-mobile apps såvel som ingen mulighed for at oprette et fuldt diskbillede. 

Prisfastsættelsesplanen er også vanskelig at finde ud af, da der er flere forskellige sider på Zoolz ‘websteder, der viser helt forskellige planer. Eftersom det meste af skyen er “koldt”, kan du i de fleste tilfælde ikke med det samme gendanne dine filer fra serverne.

Hvis disse svagheder lyder som deal-breakers for dig, kan du tjekke vores liste over de bedste online backup-tjenester til alternativer.

Styrker & Svagheder

Alternativer til Zoolz Home Cloud Backup

Funktioner

Mens nogle backup-tjenester vælger at pakke klienten fuld af funktioner, fra links til sociale medier til traditionel cloud-opbevaring, fokuserer Zoolz i stedet på at levere en velfungerende, men grundlæggende backup-løsning uden for mange avancerede funktioner til at tale om.

Zoolz’s kerne-søjle er dens dobbelte sky-tilgang til sikkerhedskopier, der bruger både regelmæssig og kold opbevaring. 

I lighed med Amazon Glacier giver koldlagring Zoolz mulighed for at tilbyde relativt billig lagerplads udsat for visse begrænsninger. Mest markant er alt, hvad du placerer i kølerum, ikke med det samme tilgængeligt. I stedet for, når du starter gendannelsesoverførslen fra koldt lager, skal du vente et vilkårligt sted fra tre til 12 timer, før overførslen kan starte.

Zoolz Kolde-Storage-gendannelse

Selvom dette er en betydelig begrænsning, er det ikke den største aftale, hvis det eneste, du behøver, er at sikkerhedskopiere filer, du sjældent bruger, såsom gamle fotos og sjældent brugte dokumenter. Desuden vil mange køleopbevaringsløsninger – såsom Amazon Glacier – opkræve penge for enhver gendannelse, du gør, hvilket er noget, Zoolz gør gratis.

Zoolz Kolde-sammenligning

Med hensyn til enhedstyper kan du bruge Zoolz til at sikkerhedskopiere servere og computere, men ikke mobile enheder. Der er også en hybrid backup-mulighed, som giver dig mulighed for at gemme dine filer både på skyen og en lokal destination på samme tid.

Vi vil tale mere om disse funktioner i afsnittet om “sikkerhedskopiering og gendannelse af filer” længere nede i gennemgangen, samt den kurérgendannelsestjeneste, som Zoolz tilbyder.

Desværre er der ingen mulighed for diskimaging, hvilket betyder, at du ikke kan klone hele dit system. Dette er en funktion, du kan få med en masse andre sikkerhedskopieringsløsninger, såsom IDrive eller CloudBerry, så hvis dette er en funktion, du har brug for, kan du i stedet tjekke disse tjenester.

Zoolz versionering

Versionering er en af ​​Zoolz ‘større styrker, da du kan vælge nøjagtigt, hvor mange tidligere versioner af filer du vil opbevare, samt hvor længe slettede filer skal forblive i arkivet. Der er ingen begrænsninger pålagt af Zoolz i denne forbindelse, så du kan vælge at beholde et ubegrænset antal tidligere versioner af filer og hænge på de slettede dem for evigt, hvis du vil.

Zoolz-Versioning-indstillinger

Uden for selve backup-funktionaliteten er der ikke meget at sige om Zoolz ‘funktioner. Du kan dog dele filer, som du har uploadet til dens servere via webklienten, enten via e-mail eller via et brugerdefineret link.

Zoolz-Del

Desværre er der ingen Zoolz-app til Android eller iOS, hvilket betyder, at du ikke kan bruge tjenesten til at sikkerhedskopiere dine mobile enheder, og du kan heller ikke få adgang til dine sikkerhedskopierede filer uden at gå gennem browserklienten. 

I det mindste er mobile apps til filadgang noget, som de fleste andre backup-tjenester (som Degoo eller Backblaze) tilbyder, selvom de ikke kan sikkerhedskopiere selve mobilenheden, som f.eks. IDrive.

Zoolz Home Features Oversigt

Zoolz Home Cloud Backup Logowww.zoolz.com

Start fra $ 416 per måned for 1000 GBAlle planer

Backup

Backupplanlægning

Kontinuerlig sikkerhedskopi

Trinvis sikkerhedskopi

Billedbaseret sikkerhedskopi

Eksternt drev-sikkerhedskopi

NAS-sikkerhedskopi

Server backup

Hybrid backup

Sikkerhedskopiering af mobilenhed

Ubegrænset sikkerhedskopi

Ubegrænsede enheder

Hastighedsregulering

Blokering af fil-kopiering

Multithreaded Backup

Gendan

Courier Recovery Service

Browseradgang

Adgang til mobilapp

Versionering

Slet filopbevaring

Sikkerhed

Privat kryptering

At-Rest kryptering

Kryptering i transit

Krypteringsprotokol
AES 256-bit

To-faktor godkendelse

Hærdet datacentre

Proxy-serverindstillinger

HIPPA-kompatibel

Support

24/7 support

Support til live chat

Telefonstøtte

E-mail support

Brugerforum

Vidensdatabase

Diverse

Fildeling

Enhedssynkronisering

Gratis prøveversion
Ubegrænset

Prisfastsættelse

Selvom det bestemt ikke er den billigste mulighed derude, tilbyder Zoolz en masse lagerplads til alle sine planer med få forskelle mellem dem med hensyn til funktioner. Når det er sagt, er det en forvirrende proces at finde de faktiske planer, fordi der ikke er nogen samlet prisside.

De første to hjemmebrugerplaner, som Zoolz tilbyder, er Familieplanen og den Tunge plan, som begge giver mulighed for fem brugere. 

Den eneste forskel mellem de to planer med hensyn til funktioner er, at Familiekonti kan sikkerhedskopiere tre eksterne / netværksdrev, mens Tunge konti ikke har nogen grænser i denne henseende. Ingen af ​​planerne giver dig mulighed for at betale pr. Måned, hvilket betyder, at du skal tilmelde dig et helt år.

Zoolz-Familie-og Heavy

Familieplanen giver dig adgang til 1 TB køleplads for $ 69,99 om året, og den tunge plan giver 4 TB til $ 249,99 pr. År. Disse planer har dog i øjeblikket en kraftig rabat, hvilket betyder, at du kan få dem for $ 39,95 pr. År og $ 99,95 pr. År, hvis du tilmelder dig nu.  

Selvom dette bestemt ikke er den billigste mulighed derude, især hvis du har en masse data, der skal sikkerhedskopieres, er det omtrent på linje med nogle andre udbydere som IDrive, hvor du får 2 TB lagerplads til $ 69,50 pr. År eller $ 5,79 pr. Måned.

De resterende tre planer – Zoolz 1TB, Zoolz 2TB og Zoolz 5TB – er forskellige, idet de kun tillader en enkelt bruger på hvert Zoolz-login, men alle tre giver dig mulighed for at tage backup af et ubegrænset antal enheder og eksterne drev. 

Disse tre planer koster normalt henholdsvis $ 49,95, $ 149,90 og $ 124,90 om året, men de er i øjeblikket alle 60 procent rabat. Dette betyder, at du kan hænge en til henholdsvis $ 19,95, $ 59,95 eller $ 49,95 pr. År, hvis du tilmelder dig lige nu, men vi har ingen idé om, hvor længe dette tilbud vil vare.

Zoolz-Tre-new-Planer

Med undtagelse af Zoolz 2TB-planen leveres alle abonnementer kun køleplads. Hvis du har brug for øjeblikkelig adgang til dine sikkerhedskopierede filer, giver 2TB-planen 1 TB hver af koldt og regelmæssigt (eller “øjeblikkeligt” som Zoolz kalder det), hvorfor det kommer med en højere prismærke end 5TB-planen.

Zoolz-prissætningstabel

Hvis du ikke er sikker på, at du er villig til at uddele dette beløb til en sikkerhedskopieringstjeneste, tilbyder Zoolz en 14-dages gratis prøveversion med 50 GB almindelig opbevaring og 100 GB kold opbevaring, så du kan teste det grundigt.

Zoolz-Free-Trial

Med alt dette er Zoolz helt klart i den dyre ende af tingene, hvis du ønsker at tage backup af mere end 1 TB data. Der er flere alternative tjenester, der tilbyder ubegrænset lagerplads til en lavere pris, såsom Backblaze eller Carbonite.

Zoolz havde også den tvivlsomme ære af at blive vist i vores State of the Cloud-rapport for februar 2020, hvor vi detaljerede nogle lurede forretningsmetoder fra virksomheden med hensyn til abonnenters levetid.

Du kan læse hele historien i artiklen, der er linket ovenfor, men i resuméet, indtil for et år siden kunne du få et Zoolz-levetidsplan. Dette fik dig enten 1 TB lagringsplads eller 100 GB levetid adgang til Zoolz intelligent sky for en engangsbetaling på omkring $ 30 til $ 40. 

Dette var uden tvivl en hel del, og mange mennesker sprang på dette tilbud under antagelse af, at de ville beholde dette i evighed.

Dette ændrede sig imidlertid i midten af ​​januar 2020, da Zoolz sendte en e-mail, der fortæller livstidsabonnenter, at de starter i februar, de skulle betale $ 1,50 pr. Måned for at beholde adgangen til deres sikkerhedskopierede filer. Dette kalder virksomhedens pålidelighed, da det er vanskeligt at stole på det med dine filer, efter at det er gået videre og rodet med dets vilkår en gang allerede.

Brugervenlighed

Zoolz Cloud, ligesom dets fætter BigMIND Home, har en let at bruge interface, grundig introduktionsproces og et tydeligt layout, der gør det nemt at finde det, du leder efter. Du har også fået en masse kontrol over sikkerhedskopieringsprocessen såvel som masser af oplysninger om, hvad der sker på et hvilket som helst tidspunkt.

Når du først tilmelder dig, bliver du ført til webpanelet og bedt om at downloade desktop-klienten. Webpanelet er enkelt og viser nogle grundlæggende oplysninger om dine aktive enheder samt hvor meget plads du bruger og eventuelle ventende advarsler.

Zoolz-web-Dashboard

Når du har hentet klienten, er du gennemført en introduktion, der beder dig vælge, hvad du vil tage backup af, samt hvilken slags sikkerhedskopiindstillinger, du vil bruge..

Valg af filer

I datavalgsdelen af ​​opsætningen kan du vælge filer automatisk baseret på kategori ved hjælp af Zoolz ‘”smart valg” -funktion. Disse kategorier inkluderer standard Windows-biblioteker, såsom dokumenter, desktop og videoer, samt filtyper, såsom økonomiske filer og e-bøger og PDF-filer.

Zoolz-Data-Selection-Smart

Hvis du hellere vil vælge nøjagtigt hvilke filer og mapper der skal sikkerhedskopieres manuelt, kan du bruge den anden fane mærket “min computer”, som kun er en grundlæggende træstrukturrepræsentation af dit system.

Zoolz-web-My-computere

Endelig giver dataudvælgelsen dig også muligheden for at placere filer i køligt lager. Som vi forklarer i det næste afsnit, er dette et separat stykke cloud-lager, der er billigere, men ikke med det samme tilgængeligt.

Zoolz-Data-Selection-Cold-Storage

Når du har valgt, hvad du skal sikkerhedskopiere, kan du indstille planlægnings-, throttling- og “hybrid +” -indstillingerne i den endelige dialog. Det er også her du kan indstille din egen private nøgle, og hvis du ikke gør det nu, bliver du nødt til at geninstallere Zoolz for at få mulighed for at gøre det igen.

Zoolz-Intro-indstillinger

Når du først er kommet igennem opsætningen, ligner Zoolz bemærkelsesværdigt BigMIND Home, hvilket ikke er så overraskende i betragtning af at de er udviklet af det samme moderselskab, Genie9. 

Hovedpanelet giver dig en enkel oversigt over dit nuværende beskyttelsesniveau og status for enhver backup, der i øjeblikket er i gang. Der er tre knapper i bunden af ​​panelet: “valg af data,” “indstillinger” og “gendannelse.”

Zoolz-Main-panel

Menuen til valg af data er den samme, som du har gennemgået under opsætningen, og vi vil dække genoprettelsesmenuen i det næste afsnit af denne gennemgang. Indstillingerne er i mellemtiden opdelt i seks kategorier: tidsplan, ressourceoptimering, forbindelse, hybrid +, avancerede indstillinger og præferencer.

Zoolz-Schedule

I de første to af disse, “planlægning” og “ressourceoptimering”, kan du ændre indstillingerne for, hvor ofte Zoolz vil udføre en sikkerhedskopi, såvel som andre muligheder som throttling, multithreading og aktivering af præsentation og batteritilstand.

Zoolz-Ressource-optimering

Fanen “forbindelse” giver dig mulighed for at bestemme, hvilke typer netværk du vil uploade over, inklusive kabelforbundne, trådløse og mobile forbindelser. Du kan også aktivere eller deaktivere sikkerhedskopier over målte forbindelser og åbne enhedens proxyindstillinger, som Zoolz arver.

Zoolz-Forbindelse

I afsnittet “hybrid +” i indstillingerne kan du konfigurere indstillingerne for Zoolz ‘hybrid backup-funktion. Dette inkluderer indstilling af stien til din lokale sikkerhedskopi, enten på enheden selv eller på netværksdrev, samt hvilke filtre og hætter, du vil pålægge hybrid-sikkerhedskopien..

Zoolz-Hybrid +

Over i de “avancerede indstillinger” har du et par grundlæggende funktioner, f.eks. Aktivering af billedeksempler, visning af skjulte filer og aktivering af windows-kontekstmenuindstillinger. Det er også her du indstiller hvilke filtyper, du vil have, at Zoolz skal bruge dens VSS- og blokniveau-algoritmer til, som begge forklares nærmere i det næste afsnit af denne gennemgang.

Zoolz-Advanced-indstillinger

Endelig åbner sektionen “præferencer” et separat vindue, hvor du kan indstille filekskluderinger, aktivere avanceret logning og ændre det drev, som Zoolz bruger til cache.

Zoolz-Præferencer

Bortset fra desktop-klienten kan du også bruge Zoolz ‘webgrænseflade til at sikkerhedskopiere filer og administrere din konto. Fra instrumentbrættet kan du klikke på “mine computere” for at få et overblik over alle dine enheder og lagerplads. Herfra kan du også uploade filer direkte, selvom stabiliteten og hastigheden er meget bedre gennem desktop-klienten.

Zoolz-web-My-computere

Fil-sikkerhedskopi & Restaurering

Selvom det ikke er så funktionspakket som nogle af sine konkurrenter, leverer Zoolz stadig en solid backup-proces, der er let at konfigurere og administrere. Mens en backup er i gang, får du masser af oplysninger om dens status, så det er altid let at se, hvad der foregår.

Som nævnt i afsnittet “funktioner” kan du bruge Zoolz til at sikkerhedskopiere både stationære enheder og servere, men der er ingen måde at sikkerhedskopiere mobile enheder eller endda få adgang til dine data via en mobilapp.

Selve backupprocessen er meget ligetil. Alt hvad du skal gøre er at vælge, hvilke filer du vil tage backup af, og hvis du valgte 2TB-planen, kan du også vælge, hvad du skal lægge i køleplads, og hvad der går i “øjeblikkelig hvælving.”

Planlægning af dine sikkerhedskopier

Selvom der ikke i sig selv er nogen kontinuerlig sikkerhedskopi, kan du indstille tidsplanen til at køre hvert femte minut, hvilket praktisk set er næsten det samme. Skemaet kan også indstilles til længere intervaller med indstillinger, der spænder fra hvert femte minut til hver 24. time. Hvis du gerne vil have mindre hyppige sikkerhedskopier, kan du også vælge bestemte ugedage.

Du kan også udøve en vis kontrol over sikkerhedskopien med hensyn til filtre og throttling samt flere forskellige “tilstande” til uploads og downloads. Først giver filtrene dig mulighed for at ignorere filer baseret på filtyper, størrelse, alder og deres placering. Throttling, på den anden side, kapsler hastigheden på din overførsel, hvilket er godt, hvis du vil gøre andre ting, mens du sikkerhedskopierer.

Zoolz-filtre

De forskellige uploadtilstande er også utroligt nyttige i denne henseende. “Præsentationstilstand” stopper upload automatisk, når du bruger enheden til spil, ser videoer eller giver præsentationer, mens “batteritilstand” gør det samme, når din enhed har lav strømstyrke.

Zoolz understøtter multetrådede uploads og downloads, og den bruger også en blokniveau-algoritme til visse filtyper for at undgå genoplæsning af en hel fil, når kun en lille del af den er ændret. Tilsvarende lader tjenestens VSS, forkortet til “lydstyrke-skyggekopitjeneste”, Zoolz uploade filer, mens de bruges.

Som nævnt tidligere er der ingen disk-imaging-funktion, hvilket er noget, du kan få med, for eksempel Acronis True Image eller Backblaze. Hvis du vil være i stand til at gendanne hele dit system nøjagtigt som det var på en ny enhed, bør du tjekke et af disse alternativer i stedet.

Kurertjeneste

Hvis du sikkerhedskopierer eller gendanner et stort antal filer via en langsom forbindelse, tilbyder Zoolz en budtjeneste kaldet “Zoolz import / eksport” for at spare dig for båndbredde. 

Her har du to muligheder. Den første er, at du kan bruge din egen harddisk, som du kan bruge til at sikkerhedskopiere eller gendanne 1 TB, 2 TB, 4 TB, 8 TB eller 10 TB til en pris på henholdsvis $ 160, $ 225, $ 380, $ 740 og $ 1.500.

Zoolz-Import-Export

Den anden mulighed – ved hjælp af en Amazon “snowball” -enhed leveret af Zoolz – er en meget bedre mulighed for meget store sikkerhedskopier. Med denne mulighed kan du sende op til 100 TB data på den leverede enhed eller enheder mod et fast gebyr på $ 500 plus et behandlingsgebyr, der varierer afhængigt af størrelsen på overførslen ($ 100 for 10 TB eller $ 300 for 50 TB).

Import / eksporttjenesten er dog kun tilgængelig for Zoolz-kunder i Europa, Nordamerika eller Australien, så alle andre bliver nødt til at tage backup af deres filer på gammeldags måde.

Gendannelse af filer med Zoolz Home Cloud Backup er en ukompliceret affære. Alt hvad du skal gøre er at gå ind i “gendannelse” -menuen fra klientens hovedpanel, der åbner et separat vindue.

Zoolz-gendannelse

Herfra kan du vælge, hvilken enhed du vil gendanne på rullelisten øverst i vinduet, der viser alle de filer, du har uploadet fra nævnte enhed til Zoolz ‘cloud-lagringsservere.

Zoolz-Restore-muligheder

Når du har valgt hvilke filer, du vil gendanne, giver det næste trin dig et par muligheder for download. Dette inkluderer, hvilken placering du vil downloade til (enten en manuelt defineret en eller dens oprindelige placering), og om du skal bruge multithreading til at fremskynde download og filtre baseret på filernes alder.

Hastighed

Hastighed er afgørende for cloud-backup-tjenester, fordi brugere ofte er nødt til at uploade og downloade et stort antal filer, især under deres første sikkerhedskopiering. Zoolz klarer sig meget godt i dette område med hurtige overførselshastigheder både for uploads og downloads, selv når du er placeret langt væk fra en server.

For at teste hastigheden på Zoolz Home Cloud Backup kørte vi to uploads og to downloads af en mappe på 3,51 GB over en forbindelse med en 20 / Mbps downloadhastighed og 10 / Mbps uploadhastighed. Realistisk set vil vi gerne se, at uploaden er færdig på cirka tre timer og downloadet på cirka en og en halv time.

Første forsøg: Anden forsøg: Gennemsnit:
Upload02:49:0001:56:0001:22:30
Hent01:42:0001:24:0001:33:00

Som du kan se, er dette stort set de resultater, vi håbede på. Selvom det teoretisk er muligt at nå højere hastigheder på vores forbindelse, afhænger det alt af netværksbelastning – både på vores ende og Zoolz ‘- samt fysisk afstand til serverne. Til vores test aktiverede vi multithreading og turbo-tilstand (som prioriterer Zoolz på din netværksforbindelse) for at maksimere hastigheden.

Zoolz-Data-Center-Steder

Det er værd at huske på, at fordi vi udførte disse test fra Asien, har vi standardet til datacentre placeret i USA, hvilket resulterer i en betydelig afstand – geografisk set – mellem vores enhed og serverne. Brugere i regionerne med dedikerede servere (Nordamerika, Europa, Australien / New Zealand og Japan) bør se bedre resultater.

Sikkerhed

Når du vælger en online backuptjeneste, er det vigtigt, at du kan føle dig sikker på dine filers sikkerhed, hvad enten det kommer fra virtuelle trusler, som hackere og cyberkriminelle eller fysiske, som tyveri og naturkatastrofer. Zoolz klarer sig godt med dette, med den eneste bemærkelsesværdige undtagelse er dens mangel på tofaktorautentisering.

Dine filer er beskyttet ved hjælp af AES 256-bit kryptering, hvilket er godt nok til, at det vil tage tusinder – hvis ikke millioner – år at knække gennem brute force. For en mere detaljeret forklaring af, hvordan dette fungerer, skal du tjekke vores beskrivelse af kryptering.

Selvom krypteringen ikke er privat som standard, kan du indstille din egen private nøgle under hver enheds installationsproces. Mens dine filer er på farten, bruger Zoolz SSL for at sikre, at de ikke er i fare for angreb fra mand til midten.

Zoolz-Privat-kryptering

På den fysiske sikkerhedsside af tingene er Zoolz ‘datacentre virkelig bare Amazons, da AWS leverer den serverinfrastruktur, som tjenesten bruger. Dette betyder top beskyttelse, inklusive hærdning mod naturkatastrofer og avancerede sikkerhedssystemer for at forhindre fysiske indbrud og tyveri.

Zoolz-AWS

Selvom Zoolz Home Cloud Backups fætter, BigMIND Home, tilbyder tofaktorautentisering, er dette ikke noget, der er tilgængeligt for almindelige Zoolz-brugere. Dette er en skam, da det er den eneste sikkerhedsfejl i, hvad der ellers er en meget sikker service.

Privatliv

Vores online privatliv krænkes kontinuerligt, så det er vigtigt at vide, at en online backup-løsning gør alt, hvad det er i sin magt for at sikre dit privatliv og anonymitet. Ligesom med sikkerhed klarer Zoolz sig godt med dette med stærk kryptering og en solid privatlivspolitik.

Som nævnt i det foregående afsnit bruger Zoolz stærk privat kryptering, der beskytter dine filer mod nysgerrige øjne både under hvile og under transit. Da nøglen er privat, betyder det kun, at du kan dekryptere dine filer.

Da Zoolz bruger Amazons datacentre til sine servere, afhænger nøjagtigt, hvor dine data er gemt, hvor du befinder dig. Britiske og europæiske kunder har deres data lagret i Storbritannien, mens datacentre i Australien bruges til dem, der er beliggende i Australien eller New Zealand, og japanske brugere får deres information placeret på datacentre i Japan selv.

Amerikanske brugere – og alle andre ikke nævnt ovenfor – vil som standard til Amazons datacentre i U.S.A. Dette er lidt uheldig, da U.S. Når det er sagt, bruger de fleste online backup-tjenester datacentre i USA, så det er ikke som Zoolz er unik i denne forbindelse.

Zoolz-kommunikation-politik

Zoolz har en solid fortrolighedspolitik, der gør det klart, at selvom de indsamler visse metadata på dets brugere – inklusive navne, adresser og betalingsoplysninger, sælger den ikke disse oplysninger til nogen og vil kun dele dem med betroede partnere eller med myndighederne at overholde love.

Zoolz-Compliance

Genie9, moderselskabet til Zoolz og BigMIND, er også i overensstemmelse med både GDPR og HIPAA samt flere andre privatlivsregler.

Kunde service

Du vil stole på cloud backup-udbydere med vores vigtigste filer, så det er vigtigt, at de leverer ordentlig kundeservice for at sikre, at du kan føle dig sikker ved at vide, at dine filer håndteres godt. Med en meget lydhør kundeserviceafdeling udmærker Zoolz det på trods af manglen på telefonstøtte.

I de fleste forespørgsler bliver du bedt om at sende en supportanmodning via e-mail-formularen, som beder dig om at give en detaljeret forklaring af dit problem. Vi testede reaktionsevnen her flere gange og modtog altid et svar inden for en dag og lejlighedsvis inden for få timer.

Zoolz-mail-formular

Chat-supporten er markant mere begrænset, da den mest fokuserer på at yde salgsassistance. Når det er sagt, kan du bruge det til mindre tekniske problemer, men noget mere kompliceret vil sandsynligvis resultere i at blive henvist til den e-mail-formular, der er nævnt tidligere.

Zoolz-chat

Dommen

Det afslutter vores gennemgang af Zoolz. Hvis alt hvad du leder efter er en sikker cloud-backup-løsning til filer, du ikke har brug for konstant adgang til, er Zoolz uden tvivl et stærkt valg. En letanvendelig webgrænseflade og desktop-klient giver dig masser af kontrol over sikkerhedskopieringsprocessen, og sikkerhed og privatliv er begge helt i top.

Når det er sagt, kan manglen på mobile apps og disk-billeddannelsesmuligheder såvel som afhængigheden af ​​kold opbevaring være en afbryder for mange. Priserne er også noget høje, især sammenlignet med tjenester som Backblaze eller Carbonite, som tilbyder ubegrænset lagerplads til en lignende pris som den 1TB-plan, som Zoolz leverer.

Hvad synes du om vores anmeldelse? Er du enig i, at det markerer alle de vigtigste bokse til en sikkerhedskopieringstjeneste, eller er manglen på mobile apps og en disk-billeddannelsesfunktion – plus dodgy forretningspraksis med hensyn til livstidsplanen – nok til at holde dig væk? Fortæl os det i kommentarerne herunder. Tak fordi du læste.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map