MyPCBackup Review – Defunct Service – Opdateret 2020

MyPCBackup anmeldelse

Let at bruge online backup-service. Anstændig brugergrænseflade. Tilgængelige tilgængelige, men til et heftigt, undertiden skjult gebyr.

OBS: Vigtig opdatering!

Oversigt

MyPcBackup hjemmeside

Lad os indse det: så mange virksomheder henvender sig til cloud storage-udbydere for sikkert at beskytte deres vigtige data. Men skylagring og online er ikke kun noget for forretningsbrugere.

Du kan drage fordel af online backup på mange måder, som du finder et par i denne MyPCBackup-gennemgang. MyPCBackup er et firma, der tilbyder disse tjenester. Med en økonomisk pris og garanti på 99,99% nøjagtighed og oppetid er dette firma her for at gøre deres kunders liv lettere og bedre.

De er kendt for deres pålidelighed, og de fleste kunder synes virkelig tilfredse med deres tjenester. Da næsten 43% af mennesker mister deres dyrebare filer inklusive e-mails, musikvideoer, dokumenter og andre filer, fortsætter behovet for tjenester af denne art fortsat med at vokse. 

Alt om min pc-sikkerhedskopi

MyPC Backup er en oprettelse af Just Develop It Company og er førende inden for online backup-revolution. Virksomhedens mål er at give enkle opløsninger til indviklede tekniske vanskeligheder.

Virksomheden blev først lanceret i 2010, og de leverer den samme mængde tjenester, som deres søsterselskaber, ZipCloud og JustCloud tilbyder. Den eneste forskel er, at de har en lidt anderledes visuel webside-appel, så de kan imødekomme et andet publikum.

Planer & Prisfastsættelse

Nogle gange, lidt svært at finde på deres websted, er her MyPCBackups prisoplysninger: 

Styrker & Svagheder

Alternativer til MyPCBackup

Backup

MyPCBackup er designet til folk, der ikke ønsker at tænke på deres sikkerhedskopieringsfiler, og hvad de skal sikkerhedskopiere, hvornår. De forstår, hvor frustrerende det kan være at altid tage backup af data, så de gør det for dig.

De handler om automatisering, og det er derfor, deres system konstant laver onlinebackups, selv mens du arbejder. De gør denne proces meget let, så uanset dit niveau af computer viden, er du sikkert beskyttet.

Det eneste, du skal gøre, er blot at installere programmet på dit system, og systemet gør resten for dig. Det smukke er, at ikke kun dine indtastede dokumenter er sikre, men de vil beskytte fotos, videoer og enhver anden type filer, du kan forestille dig.

Ofte kan det efter en computeruheld være nødvendigt at geninstallere en masse programmer på grund af harddiskens fejl. Du vil dog ikke være i stand til at bringe disse dokumenter eller fotos tilbage, de er væk for evigt.

Dette er netop grunden til, at MyPCBackup blev oprettet. Når folk bevæger sig mere ind i den teknologiske æra og mindre væk fra konkrete genstande, bliver truslen større.

Filgendannelse

Gendannelse af dine filer fra MyPCBackup er let fra det utroligt enkle betjeningspanel. MyPCBackup har konstrueret et usædvanligt servernet, der kommunikerer med Amazon S3.

Dette giver deres brugere superhurtig tilbagekaldelse af deres data. Bare gå til dine filer og find dem, du ønsker at uploade, det er lige så let som et klik på en knap. Der er ingen grund til at plage og søge i timevis med at prøve at finde filerne som hos nogle backup-virksomheder, denne gør alt brugervenligt for alle.

Alle skal øve sig på at gøre en testgendannelse et par gange. Dette vil give dig muligheden for at være i stand til at reagere hurtigt og vide, hvad du skal gøre i en krise. Du kan vælge de specifikke filer eller mapper, du vil gendanne, eller du kan gendanne alle dine data. Valget er op til dig.

Det tager ikke lang tid at uploade 1 eller 2 dokumenter, men jo flere data der skal gendannes, jo længere vil det tage. Hele processen er temmelig ligetil, og enhver skal kunne gøre det.

Funktioner & Ekstra

Du kan altid gå til vores online backup-sammenligning for at sammenligne MyPCBackup med andre udbydere. MyPCBackup revolutionerer endnu ikke backup- og lagermarkedet, og giver dig en række nyttige tilføjelser:

1. Fildeling

Du kan dele valgte filer eller mapper med venner og familie. Det gør det især let at dele dine nylige fotoalbum til en valgt gruppe mennesker. 

2. Filsynkronisering

MyPCBackup har Dropbox-lignende funktioner som filsynkronisering, så du altid kan have den seneste version på enhver enhed. 

3. Find min bærbare computer

MyPCBackup kan finde din bærbare computer, hvis den bliver stjålet eller mistet. På den måde har du potentialet til at gendanne det. Den gode ting er: hvis du ikke kan gendanne din bærbare computer i det mindste er dine filer sikre. 

Endelig dom

MyPCBackup er en meget stærk konkurrent på skylagrings- og backupmarkedet, men alligevel har det nogle mangler. Når man sammenligner MyPCBackup med andre udbydere, er der nogle begrænsninger. Mens de tilbyder online backup godt, går de ikke for meget ud over bare online backup aspekter.

De leverer dog deres brugere online sikkerhedskopieringskapaciteter og gør det usædvanligt godt. Vi må også bemærke, at det er deres letteste brugergrænseflade i betragtning af deres dashboard. De opdaterer konstant deres software, og med disse forbedringer kommer større og bedre ting.

Bloggen er en fantastisk måde at holde kontakten med virksomheden og hvad de vil gøre i fremtiden. 

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me