Jungle Disk Review – Opdateret 2020

Jungle Disk Review

Jungle Disk er hurtig og får jobbet gjort, men tilbyder simpelthen ikke funktionerne eller brugeroplevelsen fra vores top backup-udbydere. Det er dog ret billigt, så sørg for at tjekke vores fulde Jungle Disk-anmeldelse.


Bedste Online Backup anmeldelser

Forretningsbrugere, der ikke ønsker at betale for sikkerhedskopieringsplads, som de ikke har brug for, skal føle sig hjemme ved hjælp af Jungle Disk. Det er et godt forretningsalternativ til løsninger som Carbonite og IDrive, men et, der ikke er uden problemer.

Navnet kommer fra det faktum, at det oprindeligt kun samarbejdede med Amazon Web Services. Jungle Disk tilbyder nu også Google Cloud-lagring sammen med muligheden for at vælge mellem datacenterplaceringer.

Amazon Web Services og Google Cloud giver Jungle Disk en hurtig fordel i forhold til nogle af dens konkurrence, men den kan ikke konkurrere med CloudBerry Backup, som kan oprette forbindelse til over 60 cloud-tjenester. Hvis det er tiltalende, skal du læse vores CloudBerry Backup-anmeldelse. Jungle Disks komplekse brugeroplevelse forhindrer også, at den blandt de bedste online sikkerhedskopier for virksomheder er klassificeret.

Når det er sagt, har Jungle Disk funktioner i sin favør, herunder at være i stand til at sikkerhedskopiere servere og netværksbundne lagerenheder. Det er også overkommeligt og hurtigt.

Hvis det gnister din interesse, skal du holde dig med os, fordi vi vil tale detaljer i denne Jungle Disk-gennemgang. Vi vil tale om funktioner, omkostninger, sikkerhed og generel oplevelse, der hjælper dig med at beslutte, om Jungle Disk passer godt til din virksomhed. Hvis ikke, kan du se vores bedste online backup-liste for andre muligheder.

Alternativer til Jungle Disk

Styrker & Svagheder

Funktioner

Jungle Disk er en online backup-tjeneste rettet mod forretningsbrugere. Du kan bruge den til at gemme filer i skyen til computer- og serverbackup. Læs vores bedste artikel om sikkerhedskopiering for alternativer.

Desuden kan du bruge Jungle Disk til at sikkerhedskopiere data fra USB-enheder, såsom eksterne harddiske og NAS-enheder. Jungle Disk’s andre funktioner inkluderer backup-planlægning og throttling, som giver dig mulighed for at kontrollere upload- og downloadhastighederne.

Jungle Disk køber lagerplads fra Amazon S3 og Google Cloud Storage, så du kan gemme dine data på begge. Læs vores Google Cloud Storage-anmeldelse for at få flere oplysninger om det. Jo flere serverplaceringer du kan vælge, jo bedre, fordi det betyder potentielt hurtigere backuphastigheder. Du kan lære mere om Amazons løsning i vores Amazon S3-gennemgang.

Jungle Disk giver dig mulighed for at sikkerhedskopiere alle dine konti til en disk eller oprette separate diske for hver bruger.

Du kan bruge sin smartphone-app til at tage backup af video, fotos, lyd og andre filer såvel som dine kontakter. Overraskende kan det også sikkerhedskopiere filer fra cloud-lagringstjenester, du har på din telefon, herunder Google Drive, pCloud, Dropbox og MEGA.

jungle-disk-skabe-ny-disk

Fordi det er en forretningsløsning, giver Jungle Disk dig mulighed for at administrere brugere og deres tilladelser.

Jungle Disk File Sharing

Jungle Disk giver dig muligheden for at dele dine sikkerhedskopierede filer, mapper og netværksdrev. Du kan dele en fil fra dit filsystem ved at højreklikke på den og vælge “del med Jungle Disk.” Uploaden starter, og en side med et delingslink åbnes, når den er færdig. Du kan gøre det samme fra webgrænsefladen. Bemærk, at du ikke kan dele filer, der er større end 5 GB.

Jungle Disk’s fildeling er rudimentær og kan ikke konkurrere med andre værktøjer, såsom dem, vi har i vores bedste firmafilsynkroniserings- og deleleverandørguide.

Andre funktioner inkluderer privat, ende til ende krypteringsversionering, synkronisering og deling, som er vigtige for en god backup-løsning.

Med versionering kan du hente tidligere versioner af filer. Det er nyttigt, hvis du laver en fejl eller falder til ransomware. Jungle Disk giver dig mulighed for at angive antallet af dage, det skal opbevare ældre versioner og slettede filer, før de udløber. Hvis du fjerner markeringen af ​​denne mulighed, beholder den dine gamle sikkerhedskopier og slettede filer på ubestemt tid.

Jungle Disk Sync

Jungle Disk giver dig mulighed for at bruge synkronisering, hvilket betyder, at du kan synkronisere filer på tværs af enheder. Det giver dig mulighed for at redigere en fil på en enhed og se ændringer på alle enheder, der er tilsluttet din Jungle Disk-konto i næsten realtid.

Som med deling er synkroniseringsomfang begrænset. Jungle Disk anbefaler, at du ikke synkroniserer mapper, der er større end 10 GB og har mere end 100.000 filer i dem. For at bruge synkronisering skal du oprette og konfigurere en synkroniseringsmappe, som er kedelig. Stadig giver fremgangsmåden dig mulighed for at ekskludere filer, du ikke ønsker at synkronisere ved at vælge deres filtyper.

Der er ingen måde at oprette sikkerhedskopier af diskbilleder på, så hvis du vil gøre det, skal du læse vores bedste billedbaserede backup-tjenester. Der er desuden ingen kontinuerlig sikkerhedskopi, der kører sikkerhedskopieringsprocessen, hver gang du tilføjede eller ændrede filer i dine sikkerhedskopierede mapper. Du kan lære mere om backupfunktioner i vores online backupbibliotek.

Prisfastsættelse

Jungle Disk har plads til to til 250 brugere. Det koster $ 4 pr. Licens for sikkerhedskopiering af computeren. Hver bruger får ubegrænset dataoverførsel og 10 GB sikkerhedskopi gratis. Da det mindste antal brugere, du kan have, er to, skal du betale mindst $ 8 pr. Måned.

Det er et godt udgangspunkt for de fleste virksomheder, men omkostningerne kan stige hurtigt. Det skyldes, at når du bruger din gratis 10 GB sikkerhedskopi, er hver ekstra gigabyte 15 cent. Det er dog fantastisk, at prisfastsættelsen skaleres, så du kun betaler for det, du bruger i stedet for at købe plads, som du muligvis ikke har brug for til en fast pris.

Der er også en abonnementsplan, der giver backup til Windows- og Linux-servere. Det koster $ 5 pr. Licens. Du får 10 GB gratis, og der er en 15-centers afgift for hver ekstra gigabyte efter dette.

Jungle Disk har en gratis 30-dages prøveperiode, men du skal anmode om det via e-mail. Du kan abonnere på egen hånd og bruge 30-dages pengene-tilbage-garanti, hvis Jungle Disk ikke passer dig.

Brugervenlighed

Jungle Disk’s desktop-klienter fungerer på Windows, macOS og Linux, og serverklienten er tilgængelig til Windows og Linux. Smartphone-apps kan bruges på Android og iOS.

jungle-disk-add-brugere

Når du har oprettet din konto, skal du oprette et personaliseret domæne til din hovedkonto, som giver dig mulighed for at tilføje brugere. Domænet skal være i formatet på dit domæne.myjungledisk.com. Live chat er tilgængelig for dig, mens du opretter dit domæne, hvilket er et dejligt touch.

Dit næste trin er at tilføje en bruger til hver licens, du har købt. Mens du tilføjer brugere, kan du mærke dem med specielle tags, som du senere kan bruge til at generere brugsrapporter. Du kan tilføje tags såsom “salg,” “marketing” eller “udvikling.”

jungle-disk-setup

Når du har konfigureret dine brugerkonti, skal dine brugere installere klienten til deres operativsystem. Installationsguiden guider dem gennem trinnene, men processen er forvirrende, fordi de bliver nødt til at oprette forbindelse til en online disk og konfigurere synkroniseringsmapper og et netværksdrev, hvilket ikke er normalt for online backup.

Derefter, efter at du har genstartet din computer, vil guiden guide dig gennem opsætning af sikkerhedskopieringsplanen. Vi vil tale mere om det i næste afsnit. Du kan bruge Jungle Disk-webklienten til yderligere brugeradministration ved at få adgang til rapporter om brug og sikkerhedskopiering.

jungle-disk-web

Du kan få adgang til din online disk via webklienten. Det er let at bruge. Venstre side viser dit filhierarki, og højre side viser filerne. Du kan udføre handlinger fra menuen øverst. De fungerer fint, men de er langsomme.

jungle-disk-mobil

Smartphone-appen giver dig adgang til data, der er sikkerhedskopieret fra dine enheder. Det viser også dine synkroniserede data. Appen er strømlinet og intuitiv, så du ikke har problemer med at bruge den. Det har en 4-stjernet bedømmelse i Google Play Store og over 1.000 downloads.

Jungle Disk er mere kompleks at bruge end engangsinstallationsløsninger som Backblaze. Hvis det er det, du ønsker, skal du læse vores Backblaze Business-anmeldelse. Du har brug for tid til at konfigurere Jungle Disk og finde ud af det, og selv da er det ikke altid klart, hvad du får ud af det. Brugeroplevelsen ville drage fordel af en opdatering.

Fil-sikkerhedskopi & Restaurering

For at oprette en sikkerhedskopi skal dine brugere logge på din arbejdsgruppe med de legitimationsoplysninger, du har angivet for dem og dit diskdomæne. Dernæst bliver de nødt til at vælge mapper fra deres computer til sikkerhedskopi.

Jungle Disk indeholder en liste over almindelige mapper, som du kan inkludere, såsom “desktop”, “dokumenter”, “billeder”, “music” og mere, men du kan også vælge andre. Hvis du ikke vælger nogen af ​​disse mapper, skal du oprette en sikkerhedskopi plan manuelt. Det samme gælder for redigering af din eksisterende sikkerhedskopi.

jungle-disk-start-backup

Først skal du klikke på knappen “konfigurer”. Vælg derefter den online disk, du vil uploade til, og gå gennem dens sikkerhedskopieringshierarki, indtil du kommer til “hvad der skal sikkerhedskopieres”. Når du klikker på den, ser du, at du kan tilføje eller ændre backup-mapper eller slette dem.

jungle-disk-add-backup

Det næste trin kræver, at du opretter en sikkerhedskopieringsplan. Standard er en sikkerhedskopi om dagen, men du kan få den til at køre så ofte som hvert femte minut. Det er det tætteste Jungle Disk kommer ved kontinuerlig sikkerhedskopiering. Der er også en mulighed for manuel sikkerhedskopi.

Derefter kan du oprette din private disk, hvis du har tilladelse, samt oprette synkroniseringsmapper og netværksdelinger. Generelt er sikkerhedskopieringsprocessen ikke vanskelig, men den er heller ikke brugervenlig.

jungle-disk-gendannelse

Du kan starte gendannelsesprocessen fra skrivebordsklienten ved at klikke på “gendannelse” i online diskmenuen. Det åbner et “gendannelsesfiler” -vindue, der lader dig vælge, hvilke filer du vil gendanne, og hvor du vil gendanne dem til. Du kan gendanne dem til deres oprindelige placering eller til en ny. Der er også en mulighed for at gendanne tidligere filversioner foretaget i tidligere sikkerhedskopier.

Foruden desktop-klienten kan du bruge webklienten eller mobilappen til at downloade filer.

Fart

Indledende sikkerhedskopier kan tage lang tid. Hvor lang tid de tager afhænger hovedsageligt af din internetudbyder og hvor tæt du er på en server. Med Jungle Disk er chancerne for, at du kommer til at være tæt på en, fordi den er afhængig af infrastrukturen fra Amazon og Google, der er spredt over hele kloden.

For at teste Jungle Disk’s hastigheder udførte vi adskillige uploads og downloads vha. En mappe på 1 GB med lynlås. Vi kørte vores tests ved hjælp af en Ethernet-forbindelse i Beograd, Serbien, der havde en uploadhastighed på 10 megabits per sekund og en downloadhastighed på 31 Mbps.

Med disse hastigheder beregnet vi, at det skulle tage ca. 14 minutter at uploade vores testmappe og lidt over fire minutter at downloade den uden overhead.

Første forsøg: Andet forsøg: Gennemsnit:
Upload tid:00:32:0000:31:4200:31:51
Downloadtid:00:05:1200:05:1600:05:14

Uploadhastighederne var fine, fordi de var i gennemsnit 31 minutter og 51 sekunder. Indrømmet, det skulle være tæt på 14 minutter, men til sammenligning tager mange tjenester næsten en time. Den gennemsnitlige downloadtid var meget bedre på fem minutter og 14 sekunder, hvilket er tæt på det, vi forventede.

jungle-disk-gasspjæld

Hvis Jungle Disk forstyrrer dit arbejde, kan du gashåndtere det. For at gøre det skal du åbne konfigurationsvinduet, klikke på “applikationsindstillinger” og vælge “båndbreddebegrænsning.” De fleste tjenester giver dig mulighed for at specificere grænserne for upload og download båndbredde, men Jungle Disk giver dig også mulighed for at konfigurere den tid, den skal håndhæve dem.

Når det er sagt, var vores erfaring ikke throtting, fordi vores backup ikke forhindrede os i at bruge vores computer på anden måde.

På den anden side, hvis din overførselshastighed er langsom, kan du aktivere indstillingen “optimer ydeevne til forbindelse med høj båndbredde”. Jungle Disk anbefaler, at du kun tænder den, hvis din uploadhastighed er større end 2 Mbps. Vi kørte vores tests uden det.

Sikkerhed

Jungle Disk bruger AES 256-bit kryptering til at sikre dine filer under transit og i hvile på dets servere. Det er en af ​​de stærkeste krypteringsalgoritmer, som det fremgår af, at det bruges af banker og regeringskontorer. Så vidt vi ved, har ingen været i stand til at knække det.

Jungle Disk giver dig mulighed for at holde fast i din krypteringsnøgle, hvilket betyder, at du får fordelen med nul-viden kryptering. Det betyder kun, at du vil være i stand til at dekryptere og læse dine filer. Det betyder også, at Jungle Disk ikke kan nulstille din adgangskode, hvis du mister den. Sørg for, at du husker det, skriv det ned eller brug en af ​​de bedste adgangskodeadministratorer til at gemme det.

TLS-protokollen beskytter også filer under transport mod angreb mellem mennesker og andre trusler, der muligvis er målrettet mod dine filer under overførsel til en server.

Hvor sikre dine data vil være i datacentret afhænger af, hvilken skyudbyder du vælger. Googles datacentre bruger specialdesignede elektroniske adgangskort, alarmer, metaldetektorer og mere. De overvåges også 24/7.

Redundante kraftsystemer sikrer, at datacentre kører uden afbrydelse. Plus, kølesystemer opretholder en optimal arbejdstemperatur. Der er også udstyr, der håndterer brand og andre miljømæssige trusler. Virksomheden udgav et sikkerheds whitepaper, hvis du gerne vil lære mere.

Amazons datacentre gennemgår tredjepartsrevisioner og begrænser adgangen til kun de mennesker med en forsvarlig grund til at være der. Videoovervågning, indtrængende detektion og adgangslogger hjælper med at beskytte ejendommen mod uønsket adgang.

Vand, strøm og andre systemer er designet med redundans, så kontinuerlige operationer fortsætter med at køre i en nødsituation. Plus, faciliteter kan modstå brande, oversvømmelser og andre miljøkatastrofer. Du kan læse mere om Amazons datacentersikkerhed her.

Jungle Disk understøtter ikke tofaktorautentisering, hvilket vil hjælpe med at beskytte dine legitimationsoplysninger. Når det er sagt, kan administratorer logge ind på deres Jungle Disk-kontrolpanel via deres Google-konto, som understøtter det.

Jungle Disk har de fleste af de sikkerhedsfunktioner, vi gerne ser med hensyn til sikkerhedskopiering, så du skal ikke bekymre dig om dine data.

Privatliv

Øverst i sin privatlivspolitik siger Jungle Disk, at den ikke vil se de filer, du uploader, downloader eller gemmer ved hjælp af den. Det siger også, at det ikke vil overvåge eller videregive oplysninger om dine filer uden din tilladelse, medmindre det er i overensstemmelse med fortrolighedspolitikken og servicevilkårene.

Dette betyder, at Jungle Disk begrænser adgangen til personlige oplysninger til dets medarbejdere, entreprenører og agenter, der har brug for at vide disse oplysninger for at betjene dets tjenester. Denne tilgang er almindelig blandt skytjenester. Plus, hvis disse personer misbruger deres adgangsrettigheder, kan de være underlagt disciplin og straffeforfølgelse.

Jungle Disk træffer også foranstaltninger for at forhindre uautoriseret adgang til eller uautoriseret ændring, videregivelse eller ødelæggelse af data. De inkluderer interne data audits, opbevarings- og behandlingspraksis og sikkerhedsindsats.

Det er ikke tilstrækkelig beskyttelse mod ondsindede personer, så vi anbefaler, at du håndterer din private nøgle, hvilket vil sikre, at privat kryptering beskytter dine filer mod nysgerrige øjne.

Det er godt, at Jungle Disk lover ikke at sælge eller markedsføre brugernes e-mail-adresser eller andre personlige oplysninger til tredjepart.

Jungle Disk indsamler oplysninger, når du tilmelder dig dets tjenester. Den bruger ikke disse oplysninger til andet formål end til hvorfor de blev indsamlet, medmindre du giver din tilladelse. Det sporer også forskellige parametre for overførte data til understøttelsesfunktioner, såsom rapporter om båndbredde, lagerbrug og andre metrics.

Dine rettigheder med Jungle Disk

Jungle Disk giver dig mulighed for at ændre din konto for at rette eller opdatere de oplysninger, du har givet til tjenesten.

Hvis du annullerer din konto, kan Jungle Disk muligvis opbevare dine personlige data og andre oplysninger i arkivet eller sikkerhedskopien. Det er mildest talt bekymrende, fordi du ikke kan være sikker på, at Jungle Disk sletter dine data.

Når det er sagt, hvis du er EU-borger og har givet Jungle Disk dine personlige data i stedet for forretningsinformation, kan du sende en anmodning om at slette dem ved at e-maile [e-mail-beskyttet] med “GDPR” i emnelinjen. Hvis du ikke er bekendt med den almindelige databeskyttelsesforordning, skal du læse vores GDPR-guide.

Support

jungle-disk-vidensbase

Når du rammer en ulempe ved hjælp af Jungle Disk, er din første og hurtigste mulighed at bruge vidensbasen til at løse dit problem. Du kan søge efter et svar på dit problem eller gennemse de mest almindelige artikler. Artiklerne har mange skærmbilleder og er lette at følge.

Hvis de ikke hjælper, skal du kontakte Jungle Disk live support, men du kan kun gøre det mandag til fredag, fra 08:00 til 17:00, Central Standard Time. Support sker via telefon i stedet for chat.

Hvis du hellere vil undgå at tale, kan du også indsende en anmodning til Jungle Disk’s supportteam ved at bruge en online formular eller sende en e-mail til [e-mailbeskyttet]. Vi testede e-mail-supporttider ved at stille spørgsmål og modtog et svar inden for to timer eller i et senere tilfælde et par minutter. Når det er sagt, afhænger responstiderne af det tidspunkt, du kontakter supportteamet. Svarene var nyttige, og de leverede endda links til os for at lære mere.

Dommen

Brugere, der ikke har noget imod en kompleks brugeroplevelse, vil opdage, at Jungle Disk ikke er dyre, har stærk sikkerhed og kan sikkerhedskopiere dine servere og NAS-enheder. Det har også ubegrænset versionering og slettet filopbevaring. Oven i det har det synkroniserings- og delingsfunktioner, omend rudimentære funktioner.

Det er dejligt, at du kan vælge mellem at bruge Amazon S3 eller Google Cloud Storage til at være vært for dine filer. Dette sammen med privat kryptering vil holde dine forretningsfiler sikre.

Jungle Disk føles stadig ikke så poleret eller rig med funktioner som nogle tjenester, såsom Cloudberry Backup, Acronis True Image eller CrashPlan for Small Business. Du kan læse mere CrashPlan for Small Business i vores CrashPlan for Small Business anmeldelse. Det har ikke kontinuerlig sikkerhedskopi, som er en vigtig funktion for en cloud-backuptjeneste.

Hvis Jungle Disk ikke er til dig, skal du læse vores online backup-anmeldelser for at finde alternativer. Hvad synes du om Jungle Disk? Skriv dine tanker i kommentarerne herunder. Tak fordi du læste.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me