Gennemgang af dataforretning – Opdateret 2020

Gennemgang af dataforhold

Selvom det tilbyder ubegrænset sikkerhedskopi, slår Data Deposit Box ud i alle andre aspekter. Bedste kig andetsteds.


Bedste Online Backup anmeldelser

Business backup-løsning Data Deposit Box tiltrækker takket være det faktum, at et enkelt abonnement kan bruges til at sikkerhedskopiere ubegrænsede enheder, inklusive computere, smartphones og servere. Når det kommer til bundlinjen, er tjenesten dog ikke lige så overkommelig som nogle af de andre muligheder i vores online bibliotek for gennemgang af anmeldelser.

Det er, som det viser sig, bare en af ​​mange grunde til at se andre steder. Under denne gennemgang af Data Deposit Box introducerer vi dig en service, som vi ikke har brugt meget tid på at skrive om her på Cloudwards.net og med god grund, som det viser sig. En forvirret brugeroplevelse og begrænset sikkerhedskopiering, gendannelse og sikkerhedsfunktioner er alle punkter imod.

Hvis du stadig føler trangen til at give Data Deposit Box en chance efter at vi er færdige, kan du drage fordel af en 30-dages gratis prøveperiode, før du tilmelder dig service for bare at være sikker.

Hvis du synes, du har det bedre med at søge andre steder, har vores bedste online backup til forretningsunderholdning masser af bedre muligheder. For løsninger til hjemmebackup snarere end forretningsmæssige, skal du se på vores mere generelle bedste online backup-guide.

Alternativer til dataforhold

Styrker & Svagheder

Funktioner

Data Deposit Box leverer online backup primært rettet mod SMB’er. Enhedsstøtte er en af ​​de ydelser, der er få seværdigheder, da det er i stand til at sikkerhedskopiere computere, mobile enheder og servere under et abonnement.

Understøttede computeroperativsystemer inkluderer Windows og MacOS, men ikke Linux, så se til vores bedste online backup til Linux-guide, hvis det er en prioritet. Smartphone-apps er tilgængelige til Android og iOS. Filserveres backup tilbydes til Windows.

Ekstern harddisk og NAS-understøttelse understøttes også, skønt vi på grund af nogle problemer med brugervenlighed blandt andet ikke rangerer Data Deposit Box blandt de bedste online backup til NAS-muligheder derude.  

Data Deposit Box er heller ikke i stand til backup af diskbillede, kun sikkerhedskopiering efter filtype. Vi har en sammenlægning af topbillede-baserede sikkerhedskopieringsmuligheder, hvis det er et behov. Vi anbefaler især CloudBerry Backup til denne opgave (læs vores Cloudberry Backup review).

En ting, vi kan lide, er, at Data Deposit Box tilbyder tilpassbar filversion, som gemmer tidligere filkopier, som du kan rulle tilbage til i tilfælde af utilsigtede ændringer eller filkorruktioner, inklusive dem, der er forårsaget af malware.

Fra det samme indstillingspanel kan du også trække din sikkerhedskopi for at reducere indvirkningen på systemressourcer.

Generelt er de funktioner, der tilbydes af Data Deposit Box, lidt af en blandet taske. Det største problem med tjenesten, vi fandt, er, at den ikke bruger desktop-klienten til at administrere backup-processer. Vi behandler dette problem mere, når vi diskuterer brugervenlighed nedenfor.

Prisfastsættelse

Abonnementsplaner for Data Deposit Box er bygget op omkring et sæt lagdelte indstillinger, der starter ved 60 GB og går op til 1 TB. Hvis du har brug for mere end 1 TB, kan du kontakte salg for betingelser.

Betalinger er måned til måned, hvilket betyder, at du kan annullere, når du vil. Der er ikke nogen rabatter for tilmelding på lang sigt, som du får med mange andre online backup-tjenester.

Priserne er også mere end de fleste andre udbydere. For eksempel med CrashPlan (læs vores CrashPlan-gennemgang) kan du få ubegrænset sikkerhedskopi til en forretningscomputer til kun $ 10 om måneden.

Det er sandt, at du skal tage højde for, at Data Deposit Box kan bruges til at sikkerhedskopiere ubegrænsede computere og servere og mobile enheder også. Det gør IDrive (læs vores IDrive for Business-gennemgang) til en bedre sammenligning, en service, der giver dig mulighed for at sikkerhedskopiere ubegrænsede enheder og priser 1,25 TB til omkring $ 50 om måneden.

Betydning, dataindskuddsboksen kommer stadig ikke ud og ser særlig billig ud. Inden du sætter dig ind i Data Deposit Box som en backup-løsning, bør du bestemt drage fordel af den 30-dages gratis prøveperiode for at finde ud af, om det virkelig opfylder dine behov..

Brugervenlighed

Tilmelding til Data Deposit Box tager kun et par minutter, hvorefter du bliver nødt til at downloade en desktop-klient.

Imidlertid køres processen med at oprette en sikkerhedskopieringsplan og senere gendanne filer udelukkende via et web GUI. Det strider mod normen efterfulgt af de fleste online backupværktøjer i dag.

Selvom vi ikke har noget imod brugen af ​​en web GUI over en desktop GUI, føles designet gammeldags med lille skrifttype, og det gør dårlig brug af tilgængelig plads. Det gør det svært at få dine kuglelejer først.

Skift mellem faner i browserværktøjet resulterede også i længere belastningstider, end vi havde forventet, et problem, der ikke ville eksistere med en desktop GUI.  

Ikke for at bunke videre, men vi kunne heller ikke lide det faktum, at Data Deposit Box straks begyndte at tage sikkerhedskopi af vores computer uden at spørge. Mens lange beundrere af Backblaze’s sæt-og-glemme-tilgang fortæller denne service i det mindste dig, hvad den vil gøre, før den begynder at gøre det, mens vi med Data Deposit Box ikke klarede, hvad der blev sikkerhedskopieret.   

Backup & Gendan

Som nævnt starter Data Deposit Box straks sikkerhedskopiering af din harddisk, når du installerer desktop-klienten. Denne proces styres gennem en browser, men hvis du lukker browseren, vil den fortsætte med at tage backup i baggrunden.

Inkluderet til øjeblikkelig sikkerhedskopi er skrivebordsmappen plus dokumenter og billeder undermapper i din brugermappe. Selvfølgelig kan du ændre det, hvis du vil, trække fra og tilføje mapper og endda mærke bestemte filer til sikkerhedskopi.

Gå til fanen “indstillinger”, og klik på “valg af sikkerhedskopi” for at se og foretage ændringer til din backup-plan.

Backup kører kontinuerligt som standard, hvilket giver dig den bedste beskyttelse. De fleste online backup-værktøjer giver dig imidlertid også muligheden for at oprette planlagte sikkerhedskopier; Opbevaring af data gør det ikke.

Der er på den anden side en blokering-mulighed, hvor du kan planlægge tidsblokke, hvor ryggen ikke løber. Det er ikke så godt som planen, men næsten.

Du kan gendanne filer ved at klikke på “gendanne” -knappen i web GUI. Når du vælger filer, kan du angive en tidligere backup-dato for at gendanne tidligere filversioner.

Når du har foretaget dine filvalg, skal du klikke på “download-knappen”. Du har ikke valgt at gendanne filer til deres oprindelige placering. I stedet for vil Data Deposit Box forberede en .zip-fil til dig.

Generelt var vi bare ikke så imponeret over sikkerhedskopierings- og gendannelsesprocessen. Det er ikke næsten så fleksibelt og funktionsrigt som nogle af de andre tilgængelige back-tjenester, hvad enten det er en avanceret løsning som Acronis Backup (læs vores Acronis Backup-anmeldelse) eller et budgetvenligt valg som CrashPlan (læs vores CrashPlan-anmeldelse).

Hastighed

Et område, hvor dataindskud ikke falder, er hastighed. Vi testede tjenesten ved hjælp af en 1 GB testmappe, den samme som vi har brugt til at måle dens konkurrence.

Her er numre, vi har:

Data Depositbox SpeedTest One: Test To: Gennemsnit:
Upload:01:10:0001:30:0001:20:00
Hent:00:16:0000:16:0000:16:00

Vores test blev udført over et WiFi-netværk med 25 Mbps download og 10 Mbps uploadhastigheder, og vores testplacering var i Sydøstasien. Du kan forvente bedre resultater, hvis du er tættere på Data Deposit Box-datacenteret, som er i Canada, og du har en bedre internetforbindelse.

Selv fra vores fjerne placering er tiderne imidlertid ikke dårlige. Nogle af konkurrencen, f.eks. Carbonite, tog flere timer at uploade det samme indhold.

Selvom du med rimelighed kunne forvente, at en overførsel af 1 GB vil tage ca. 15 til 20 minutter, er det normalt ikke tilfældet med online-backupværktøjer, men vi har fundet, medmindre du arbejder med mere avanceret infrastruktur som den for Amazon S3 eller Acronis Backup (læs vores Acronis Gennemgang af sikkerhedskopi).   

Sikkerhed

Data Deposit Box afslører ikke meget om dets sikkerhedsopsætning online, som normalt er et dårligt tegn. Vi kontaktede support for at finde ud af, at filer faktisk er krypteret inden de forlader din computer og forbliver krypterede indtil gendannelse, hvilket betyder, at kryptering er ende til ende.

Brugt krypteringsniveau er 448-bit Blowfish. Selvom det er mindre almindeligt end AES, skal det stadig holde dine filer sikkert.  

Der er dog ingen mulighed for privat kryptering, som du finder med mest respektable online backup-tjenester i dag. Det betyder, at Data Depositbox administrerer din krypteringsnøgle og kan dekryptere dine filer når som helst.

Der er ingen mulighed for to-faktor-godkendelse med Data Deposit Box, ligesom der er med IDrive, Backblaze og mange andre online backup-tjenester.

Data Deposit Box giver heller ikke detaljer om, hvilke skridt den tager for at sikre sine datacentre mod virtuelle angreb, overtrædere og naturkatastrofer. I betragtning af dette vil vi fejle ved siden af ​​forsigtighed og antage, at det ikke er særlig sikkert.

Support

Data Deposit Box giver support via telefon og e-mail. Vi fyrede af et par e-mails for at teste effektiviteten af ​​supportnetværket. Mens vi glade for at modtage svar inden for en arbejdsdag, svarede de svar, vi fik, ikke helt på de spørgsmål, vi stillede.

For eksempel bad vi om oplysninger om den anvendte krypteringsprotokol, og om den var privat, og vi blev kun underrettet om, at filer faktisk var krypteret uden nogen af ​​de andre oplysninger, vi bad om.

Mens Data Deposit Box også har en flot videnbase online, fandt vi, at de fleste svar på spørgsmål, vi ikke havde indeholdt i. Det omfattede spørgsmål om kryptering og versionering.  

Supportwebstedet har et par flot videotutorials, men de hjælper kun med de mest grundlæggende spørgsmål.  

Afsluttende tanker

Hoveddelen er, at bortset fra respektable uploadhastigheder i forhold til konkurrencen, er der ikke meget at elske ved Data Deposit Box. Brugeroplevelsen føles især som et rod. Web GUI er langsomt, med sværlæselig font og ikke så mange muligheder, som du finder med mere moderne online backup-løsninger, som CloudBerry Backup.

For eksempel kan du ikke gendanne filer til deres oprindelige placering, du kan kun downloade en zip-fil. Og uden en mulighed for privat kryptering eller tofaktorautentisering føles Data Deposit Box bare ikke særlig sikker.

Du har det bedre med at se på nogle af de andre løsninger i vores bedste online backup til forretningsvejledning. Selvom der virkelig ikke er nogen tjeneste, der overgår alle de andre, kan du gøre noget bedre end Data Deposit Box.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map