BigMIND Home (af Zoolz) Anmeldelse – Opdateret 2020

BigMIND Home (af Zoolz) Anmeldelse

BigMIND Home, et produkt fra det samme team bag Zoolz Backup, er en solid backup-service, der tilbyder en god oplevelse. Ulemperne er, at det nogle gange kan være lidt langsomt, da dets backend leveres af Glacier, og at det er ret dyrt. Læs vores fulde anmeldelse for detaljerne.


Slider1

Slider2

Slider3

Slider4

Slider5

Tidligere

Næste

BigMIND Home er en online backup-tjeneste, der tilbydes af Zoolz, der giver en behagelig brugeroplevelse, gode hastigheder og nogle interessante funktioner, som du ikke ofte ser i denne form for service. Desværre er det på den dyre side af tingene og mangler privat kryptering. Fortsæt med at læse vores BigMIND Home-anmeldelse for at lære alt, hvad du har brug for at vide om tjenesten.

Ud over at tilbyde dig meget kontrol over sikkerhedskopieringsprocessen, kan BigMIND Home prale af en brugervenlig grænseflade og fremragende kundesupport. Det har også nogle nye funktioner, herunder foto ansigtsgenkendelse drevet af kunstig intelligens og evnen til at linke tjenester, såsom Facebook og Google Drive.

Desværre kommer alt til en stor pris, da BigMINDs planer alle er ganske dyre, i betragtning af hvad du får. Desuden påvirker manglen på privat kryptering alvorligt sikkerheden og privatlivets fred. Hvis dette er den største bekymring, så sørg for at tjekke vores liste over de bedste online backup-tjenester til hjælp i søgningen efter alternativer.

Styrker & Svagheder

Alternativer til BigMIND Home (af Zoolz)

Funktioner

BigMIND Home pakker et anstændigt antal funktioner, selvom nogle af de ting, vi gerne vil se, mangler. Udover standard backup-funktioner inkluderer BigMIND Home også nogle mindre almindelige funktionaliteter, herunder kraftfulde fotostyringsværktøjer, der er drevet af AI, samt integrationer med cloud-lagring og andre tredjeparts tjenester.

Med hensyn til selve backupfunktionerne understøtter BigMIND Home både hybrid- og mobilbackup. På iOS betyder det dine fotos, videoer, kalendere og kontakter, mens Android-appen også kan sikkerhedskopiere opkaldslogger, tekstbeskeder og diverse filer.

Desværre er der ingen billedbaseret sikkerhedskopi (noget du f.eks. Får med IDrive), hvilket betyder, at der ikke er nogen måde at klone hele dit system på. Der er desuden ingen serverbackup eller budgendannelsestjeneste, da disse er begrænset til BigMIND Business.

BigMIND Streamingvideoer

En fantastisk funktion, som vi gerne vil se inkluderet i flere backup-tjenester, er muligheden for at streame dine videoer direkte fra lager. Desværre kan du kun gøre det i standard definition, medmindre du vælger det dyreste abonnement, hvilket også giver dig adgang til high definition streaming.

BigMind-Video-streaming

Som vi nævnte tidligere, har Zoolz BigMIND Home imponerende integration med andre tjenester. Du kan linke dine cloud-lagerkonti, som Dropbox eller Google Drive, for at oprette et ekstra niveau af redundans for dine filer, der er gemt der. Du kan også linke sociale mediekonti, såsom Facebook og Instagram, for at tage backup af alt, hvad du har gemt eller lagt på disse platforme.

BigMind-Linked-Services

De AI-drevne fotostyringsværktøjer, vi nævnte i starten af ​​dette afsnit, er en interessant inkludering. Hvis det fungerede, ville dette være en fantastisk måde at organisere dine fotos på, fordi du ville være i stand til at søge gennem billeder baseret på mennesker eller objekter. 

Vi forsøgte at uploade flere fotos af mennesker, og BigMIND kunne desværre ikke identificere de fleste af ansigterne.

BigMind-ansigter

Funktionen “objekter” ser ud til at fungere lidt bedre, og du kan vælge fra en liste over kategorier for at søge efter ting som “tekst” eller “elektronik”, som vil bede BigMIND om at vise dig de fotos, der indeholder et af disse objekter.

BigMind-Objekter

Når det kommer til versionering – hvilket betyder bevarelse af ændrede og slettede filer – gør BigMIND Home det okay. Slettede filer opbevares for evigt, men kun de sidste 10 versioner af en ændret fil vil blive registreret. Dette er sandsynligvis nok for de fleste mennesker, men det holder ikke helt med den ubegrænsede versionering af tjenester som SpiderOak ONE.

BigMind-Trash

BigMIND Hjem Funktioner Oversigt

BigMIND Home (af Zoolz) Logowww.zoolz.com

Start fra $ 299 per måned for 100 GBAlle planer

Backup

Backupplanlægning

Kontinuerlig sikkerhedskopi

Trinvis sikkerhedskopi

Billedbaseret sikkerhedskopi

Eksternt drev-sikkerhedskopi

NAS-sikkerhedskopi

Server backup

Hybrid backup

Sikkerhedskopiering af mobilenhed

Ubegrænset sikkerhedskopi

Ubegrænsede enheder

Hastighedsregulering

Blokering af fil-kopiering

Multithreaded Backup

Gendan

Courier Recovery Service

Browseradgang

Adgang til mobilapp

Versionering

Slet filopbevaring

Sikkerhed

Privat kryptering

At-Rest kryptering

Kryptering i transit
SSL

Krypteringsprotokol
AES 256-bit

To-faktor godkendelse

Hærdet datacentre

Proxy-serverindstillinger

HIPPA-kompatibel

Support

24/7 support

Support til live chat

Telefonstøtte

E-mail support

Brugerforum

Vidensdatabase

Diverse

Fildeling

Enhedssynkronisering

Gratis prøveversion

Prisfastsættelse

Zoolz BigMIND Home ‘s prismodel er ret involveret, idet de forskellige planer tilbyder forskellige funktioner, supportniveauer og antal enheder. Når det kommer til, hvor meget lagerplads du får for dine penge, er BigMIND Home bestemt ikke ideelt, så hvis du søger at få mest muligt for dit penge rent med hensyn til plads, kan du måske søge andre steder.

Først op er den gratis plan, der tilbyder 1 GB lagerplads for en bruger fordelt på tre computere, to mobile enheder og et eksternt drev. Selvom vi sætter pris på den gratis plan, er 1 GB ikke tilstrækkelig til selv de mest basale af backup-planer, og du får ikke nogen kundesupport.

Dernæst er den personlige plan, der for $ 35,88 pr. År tilbyder 100 GB lagerplads til en bruger på op til tre computere, tre mobile enheder og ubegrænsede eksterne drev. 

Familieplanen koster i mellemtiden $ 83,88 pr. År og inkluderer 500 GB plads til tre separate brugere, ni computere, seks mobile enheder og ubegrænsede eksterne drev. Begge disse planer modtager, hvad BigMIND kalder “standard support.”

Endelig får Family Plus-planen 1 TB lagringsplads til fem brugere, 15 computere og ubegrænsede mobile enheder og eksterne drev til $ 12.99 pr. Måned eller $ 155.88 pr. År. Du får også adgang til high-definition-streaming af videofiler fra dit lager (i modsætning til de andre planer, der kun tilbyder standard-definition-streaming) og premium support.

Det er værd at huske, at både de personlige planer og familieplanerne kræver, at du betaler for et helt år, mens Family Plus-planen kan faktureres månedligt. Der er ingen prøveversion tilgængelig, hvilket er en skam, fordi 1 GB, der tilbydes af den gratis plan, muligvis ikke er tilstrækkelig til at teste tjenesten tilstrækkeligt.

Alt i alt tilføjer dette en temmelig dyre service, der ikke tilbyder dig en hel masse plads sammenlignet med hvor meget du betaler. 

Hvis du har brug for meget lagerplads, ville du have det bedre med en af ​​de bedste ubegrænsede online backup-tjenester, såsom Backblaze, der tilbyder al den plads, du nogensinde kan have brug for til en lavere pris, end alle BigMINDs planer undtagen det personlige en, der kun tilbyder en skånsom 100 GB skyopbevaring.

Brugervenlighed

BigMIND Home har en meget godt designet brugergrænseflade, der er let at forstå og bruge, ligesom dets fætter Zoolz Home. Selvom mobilappen overlader en smule at ønske, er både desktop-klienten og webdashboard fremragende og lette at forstå.

BigMind-Intro-opsætning

Når du downloader desktop-klienten, bliver du straks bedt om at vælge filer til sikkerhedskopiering. Du kan gøre dette gennem det “smarte valg”, der er opdelt i en række kategorier: mail, musik, desktop, videoer, dokumenter, bogmærker, Microsoft Office, økonomiske filer, billeder og e-bøger og PDF-filer.

BigMind-Intro-Smart-Selection

I de fleste af disse kategorier scanner BigMIND Home simpelthen dit skrivebords- og dokumentmappe for bestemte filtyper. For nogle kategorier skanner den dog – inklusive mail og Microsoft Office – hele din enhed for disse filtyper.

BigMind-Intro-My-computer

Hvis du hellere vil søge på din enhed og manuelt vælge mapper, kan du skifte til fanen “min computer”, hvor du kan se standarddestrukturen på dit drev, så du kan vælge nøjagtigt hvilke filer og mapper du vil beskytte . Når du har valgt dine filer, bliver du bedt om at indstille din tidsplan og andre backupindstillinger.

BigMind-Intro-Backup-indstillinger

Hovedpanelet på desktop-klienten fortæller dig det meste af hvad du har brug for at vide. Dit beskyttelsesniveau vises øverst, som fortæller dig, om nogen af ​​dine filer har brug for en anden sikkerhedskopi.

BigMind-Ikke-beskyttet

Lidt længere nede ser du oplysninger om din næste planlagte sikkerhedskopi, din seneste upload og hvor mange af dine filer der er gemt på BigMINDs servere. Langs bunden af ​​vinduet er der tre knapper: “valg af data,” “indstillinger” og “gendannelse.” Den første af disse åbner simpelthen den samme dialog til valg af filer, som du fik, da du først installerede klienten.

BigMind-Main-panel

“Gendan” -knappen fører dig til en smuk standard gendannelsesmenu, der viser en dropdown-liste over dine enheder og et hovedpanel, der viser alt, der er sikkerhedskopieret fra den valgte enhed.

BigMind-Restore-Main-Menu

Endelig er menuen “indstillinger”, hvor det meste af klientens kød er placeret. Dette er opdelt i syv kategorier: tidsplan, ressourceoptimering, forbindelse, hybrid +, avancerede indstillinger, mobile apps og præferencer.

Planlægning af sikkerhedskopiering

Når du angiver det åbenlyse, kan du i “skema” -menuen konfigurere din backupskema. Du kan vælge mellem en timelig eller daglig plan, men desværre er der ingen mulighed for en rent manuel sikkerhedskopieringsplan. Selvom en manuel plan ville være dejlig, giver BigMIND Home i det mindste masser af muligheder for din tidsplan sammenlignet med tjenester som Backblaze.

BigMind-Indstillinger-Schedule

Menuen “Ressourceoptimering” giver dig mulighed for at multithreading samt indstille BigMIND Home til automatisk at sætte uploads på pause, hvis du holder en præsentation, ser en film, spiller et videospil eller hvis din computers batteriniveau er lavt.

BigMind-Indstillinger-ressource

Du kan også aktivere throttling, enten generelt eller på bestemte tidspunkter af dagen. Hvis du har begrænset data om din forbindelse eller bruger en ældre computer med lav behandlingskraft, er disse funktioner meget nyttige, fordi det sparer dig fra at skulle manuelt sætte pausen på eller afslutte applikationen, når du har brug for ressourcer til andre opgaver.

BigMind-Indstillinger-Forbindelse

Menuen “forbindelse” indeholder et link til din enheds proxyindstillinger samt kontroller for, om du vil have uploads, der skal køres på bestemte netværkstyper eller ej. Du kan aktivere eller deaktivere sikkerhedskopier via LAN-, WiFi- og mobildata, hvilket er en dejlig ting at have, hvis du er bekymret for datapakker på din forbindelse.

BigMind-Indstillinger-Hybrid +

Afsnittet “hybrid +” er hvor du kan aktivere hybrid-sikkerhedskopier. Dette betyder, at når du sikkerhedskopierer til sky, gemmer BigMIND Home også en kopi af dine filer til en lokal destination, f.eks. Et eksternt drev.

BigMind-Indstillinger-Avanceret-indstillinger

I menuen “avancerede indstillinger” kan du beslutte, hvilke filtyper BigMIND Home vil bruge sin VSS-protokol og algoritme på blokniveau. “VSS” er en forkortelse for “volumenskyggekopi” -tjeneste, der giver BigMIND mulighed for at tage backup af filer, mens de bruges. Du skal indstille dette manuelt, fordi der ikke er inkluderet nogen filtyper i dette felt som standard.

Opdatering af filer

I mellemtiden betyder en blokniveau-algoritme i det væsentlige, at i stedet for at uploade en hel fil, når der sker en ændring, skanner BigMIND filen for ændringer og uploader kun de dele (eller “blokke”), der er ændret. Dette gælder som standard for PST-filer (hvilket betyder Microsoft Outlook-datafiler), men du kan også manuelt tilføje andre filtyper.

BigMind-Indstillinger-Mobile-apps

Afsnittet “mobile apps” i indstillingerne er ikke særlig interessant, da det kun gør at du får et link til downloadsiden for BigMINDs iOS- og Android-applikationer.

BigMind-Preferences-Auto-Udeluk

Den endelige indstillinger kategori – “præferencer” – åbner et separat vindue med to faner. I den første fane kan du aktivere sikkerhedskopiering for skjulte filer og ændre ekskluderingslisten for at ignorere bestemte mapper, uanset om de er inkluderet i dit datavalg eller ej.

BigMind-Preferences generalsekretær

På den anden fane – mærket “generelt” – kan du aktivere avanceret logging og ændre cache-drevet, hvor BigMIND Home gemmer de filer, der verserer, før de uploades til skyen.

BigMIND Web Client og Mobile Apps

Udover desktop-klienten tilbyder Zoolz BigMIND Home også et fremragende browser-baseret dashboard, der giver dig en masse kontrol over dine sikkerhedskopierede data. 

Webklienten er opdelt i fire områder, hvoraf det første er instrumentbrættet. Her kan du se en masse nyttige oplysninger om din konto, herunder hvilke enheder der er beskyttet, dine kontooplysninger og grafer, der specificerer, hvilke slags filer du har gemt og din uploadtrafik.

BigMind-web-Dashboard

Næste op er fanen “opdag”, hvor du kan gennemse dine enheder og de filer, der er uploadet fra dem, samt eventuelle eksterne konti, du har linket til BigMIND Home, såsom Dropbox eller Instagram. Det er også her, du finder den AI-drevne ansigtsgenkendelsesfunktion, der er nævnt tidligere.

BigMind-web-Oplev

Den tredje post i webklientens menu er til administration af brugere. I modsætning til mange backup-løsninger giver BigMIND Home dig mulighed for at indstille individuelle brugere, der ikke kan få adgang til hinandens data, hvilket er en fremragende løsning for familier, især.

BigMind-Web-brugere

Endelig giver sektionen “rapporter” dig mulighed for at generere alle mulige rapporter om din brug, herunder båndbreddebrug, faktureringshistorik og enhedsoplysninger.

BigMind-Web-rapporter

Desværre er mobilappen ikke så imponerende som desktop- og webklienter. Selvom du kan bruge det til at tage backup af dine mobile enheder, er det ret fleksibelt med hensyn til filvalg.

BigMind-Indstillinger-Mobile-apps

I stedet for at lade dig vælge individuelle filer, skal du uploade en hel kategori (f.eks. Fotos eller kontakter), hvilket er utroligt upraktisk, især hvis du har en masse fotos eller videoer og ikke har plads (eller behov) til sikkerhedskopiere dem alle.

BigMind-Mobile-Data-Selection

Når det er sagt, kan du bruge mobilappen til at administrere dine sikkerhedskopierede data, ændre kontoindstillinger, gøre brug af AI-fotofunktioner og streame videofiler, der er gemt på din skylager.

Fil-sikkerhedskopi & Restaurering

Selvom visse sikkerhedskopieringsfunktioner – såsom diskimaging og serverbackups – mangler fra Zoolz BigMIND Home, fungerer det stadig godt i denne kategori. Du har fået en hel del kontrol over sikkerhedskopieringsprocessen, og BigMIND fortæller dig nøjagtigt, hvad der sker, mens en download eller upload er i gang.

Selvom du vælger de filer, du vil tage backup af manuelt, kan du stadig oprette filtre til at begrænse en fil baseret på dens placering, størrelse, filtype eller alder. Mens placeringsfiltre ikke er alt for nyttige i en manuel opsætning, er de andre gode at have, fordi du kan undgå at uploade nogle kæmpe filer eller noget, du ikke har arbejdet med i årevis.

BigMind-Fil-filtre

Når du opretter din sikkerhedskopieringsplan, kan du indstille BigMIND Home til at udføre en ny upload i et interval (fra hvert femte minut til hver 24. time) og også bestemme, hvor ofte programmet skal udføre en fuld scanning af alle dine valgte filer. Hvis sikkerhedskopiering hver dag ser ud som overdreven, kan du også vælge en bestemt ugedag til at køre dine sikkerhedskopier.

BigMind-backup-In-Progress

Mens en backup er i gang, får du masser af oplysninger om, hvordan det går. Klienten fortæller dig, hvilke filer der i øjeblikket uploades, samt hvor mange data (og hvor mange filer) der allerede er sikkerhedskopieret.

BigMind-Afventer-Files

For dine uploads kan du skifte mellem “turbo” og “smart” tilstand. “Turbo” -tilstand giver BigMIND Home-klienten maksimal prioritet for din netværksforbindelse og processor, mens “smart” -tilstand ser på hvad der ellers gøres på computeren og justerer ressourceforbruget i overensstemmelse hermed.

Hvis du vil have endnu mere kontrol over uploaden, kan du aktivere multithreading og throttling i indstillingerne og også indstille BigMIND Home til at uploade filer ved hjælp af en blokniveau-algoritme. Selvom de fleste cloud backup-tjenester gør dette som standard, kræver BigMIND, at du aktiverer det for individuelle filtyper, hvilket er en smule smerte.

Gendannelse af en fil er ligetil, da alt hvad du skal gøre er at klikke på “gendannelse” -knappen i klientens hovedpanel. Når du gør det, åbnes et nyt vindue, hvor du kan vælge din enhed fra en rulleliste. Herfra kan du vælge en individuel fil eller mappe eller vælge at gendanne alt, der er sikkerhedskopieret fra enheden.

BigMind-Restore-muligheder

Når du har valgt, hvad du vil gendanne, giver næste side dig en masse muligheder. Først kan du vælge det sted, du vil hente til, som du kan vælge manuelt eller få BigMIND Home til at gendanne filerne til deres oprindelige placering.

BigMind-Restore-In-Progress

Hastighed

Hastighed er et afgørende element i en god cloud-backuptjeneste, især til din indledende sikkerhedskopi, som ofte kan tage meget lang tid, måske endda flere dage, afhængigt af hvor mange data du sikkerhedskopierer. BigMIND klarer sig ganske godt i denne kategori, især med hensyn til downloadhastighed, selvom vi gerne ville have set en lidt hurtigere upload.

For at teste BigMINDs upload- og downloadhastighed sikkerhedskopierede og gendannede vi en mappe på 3,51 GB fyldt med forskellige filtyper. Efter at have gjort dette to gange, gennemsnit vi resultaterne. Vi brugte en forbindelse med en downloadhastighed på 20 Mbps og en uploadhastighed på 10 Mbps. Teoretisk betyder det, at uploaden skal tage cirka en time, og downloadet er ca. 30 minutter.

Når det er sagt, er forbindelser sjældent helt stabile, og hastighederne varierer afhængigt af netværksbelastning og mængden af ​​trafik, der går til BigMINDs servere. Realistisk set vil vi gerne se, at uploaden er afsluttet om cirka tre timer og downloadet på halvanden time.

Første forsøg: Andet forsøg: Gennemsnit:
Upload tid04:23:0003:40:0004:01:30
Downloadtid00:41:0001:03:0000:52:00

Som du kan se, er disse resultater slet ikke dårlige. Især downloadhastigheden er fremragende, men upload kunne have været en smule hurtigere. Vi aktiverede multithreading til alle vores test og aktiverede BigMINDs “turbo” -tilstand til uploads, hvilket giver klienten maksimal prioritet.

Det er værd at bemærke, at vi udførte vores test fra Asien ved at forbinde til et datacenter i det østlige USA, så hvis du befinder dig tættere på et af BigMINDs (eller Amazons, som BigMIND bruger AWS) datacentre, skal dine resultater være bedre.

Sikkerhed

Hver gang du gemmer en fil på skyen, er det vigtigt at være sikker på, at den er sikker mod adgang udefra eller utilsigtet tab. Zoolz BigMINDs sikkerhed er anstændig og har stor – men ikke helt privat – kryptering og solid datacentersikkerhed.

Alle dine sikkerhedskopierede data er beskyttet ved hjælp af AES 256-bit kryptering, både under hvile og under transit. Dette er stort set den bedste kryptering, du kan bede om med din sikkerhedskopi, da det ville tage år at revne med brute force, som vi forklarer i vores beskrivelse af kryptering. 

Når dine data er på vej til serverne, bruger Zoolz BigMIND SSL for at sikre, at de er sikre fra angreb mellem mennesker i midten.

Desværre er der ingen måde at oprette din egen private nøgle på, hvilket betyder, at Zoolz har magten til at dekryptere enhver fil eller mappe, den ønsker. Dette er en stor bekymring ikke kun for sikkerhed, men også privatliv, som vi vil berøre i det næste afsnit.

For sine datacentre lejer Zoolz BigMIND – som mange andre virksomheder – serverplads i Amazons AWS (Amazon Web Services) datacentre.

Dette betyder ikke kun fremragende fysisk sikkerhed, men det giver også BigMIND mulighed for at sprede dine data ud ad flere datacentre – svarende til en RAID-opsætning – for at beskytte mod utilsigtet tab, f.eks. I tilfælde af en naturkatastrofe eller brand.

BigMind-To Factor-Authentication

Endelig giver BigMIND dig også mulighed for at konfigurere tofaktorautentisering. Dette betyder, at du skal indtaste en engangskode, der er leveret til dig via tekstbesked for at logge ind på tjenesten, hvilket giver et ekstra lag af sikkerhed mod hackere eller andre cyberkriminelle..

Privatliv

Som med sikkerhed er BigMINDs privatliv anstændigt, men det har nogle alvorlige mangler. Placeringen af ​​dets datacentre udgør en smule risiko i denne henseende, men dette er et almindeligt problem for cloud-backup-tjenester generelt. Mere alvorlig er manglen på privat kryptering, hvilket giver Zoolz BigMIND magten til at dekryptere enhver fil, den ønsker.

Zoolz – firmaet bag BigMIND – er i overensstemmelse med både HIPAA og GDPR samt en række andre fortrolighedsregler. Selvom virksomheden har hovedkontor i London, er de fleste af de datacentre, det bruger til at gemme dine data, placeret i USA i kraft af at leje serverplads fra AWS.

BigMind-Compliance

Dette er problematisk, fordi U.S.A. har nogle af de værste onlinelovgivningsloven derude, med bemærkelsesværdige og berygtede eksempler, herunder patriotloven og skjulte programmer som PRISM.

Dette problem forværres af det faktum, at der ikke er nogen måde at opsætte din egen private nøgle på. Uanset Zoolz ‘intentioner, hvis NSA skulle styrke den til overholdelse, ville den være i stand til at se indholdet af enhver fil, du har gemt på BigMIND-serverne, og du ville sandsynligvis ikke engang finde ud af, at det skete.

BigMind-kommunikation-politik

Yderligere gemmer BigMIND en smule metadata på både dig og dine filer, inklusive dit navn, adresse, e-mail og bestemte filmetadata, såsom filstørrelser, brugt lagringskapacitet og filnavne. 

Dette er ikke ualmindeligt, men det lader døren være åben for, at myndighederne anmoder om disse oplysninger. Bortset fra det hævder Zoolz dog aldrig at sælge dine oplysninger til nogen, og at de kun vil dele oplysningerne internt eller med betroede partnere, der hjælper dem med at levere dens service.

Kunde service

Selv om Zoolz ikke tilbyder telefonsupport, tilbyder Zoolz fremragende kundeservice for sine brugere, herunder en e-mail-formular, online chat og et omfattende hjælpecenter i form af en wikiside.

Hvis du har et problem med Zoolz BigMIND, kan du starte med at søge på wikisiden, som indeholder de mest almindelige problemer og instruktioner til, hvordan du løser dem. Hvis du ikke kan finde det, du leder efter der, skal du sende en e-mail-anmodning eller kontakte chat-supporten.

BigMind-Zoolz-Wiki

Når du sender en e-mail-anmodning, bliver du bedt om at give en hel del information, herunder hvilket Zoolz BigMIND-produkt, du bruger, og hvilket abonnement du har. Det sidstnævnte er især vigtigt, hvis du er et Family Plus-medlem, da brugere med denne abonnementsplan får prioriteret support, hvilket betyder, at de er stødt foran i køen.

BigMind-mail-formular

For at teste lydhørheden for Zoolz ‘e-mail-support sendte vi en anmodning og modtog det første svar på lidt over 24 timer. Dette var uden “premium support”, så hvis du vælger Family Plus-abonnementet, kan du forvente en endnu hurtigere responstid.

Selvom e-mail-support kan hjælpe dig med ethvert problem, er chatten lidt mere begrænset. Dets primære formål er salg, men det kan også hjælpe med mindre tekniske problemer. Desuden er den eneste måde at bruge chatten til supportformål at planlægge en aftale, hvilket er lidt af en besvær.

Dommen

Med det er vi nået til slutningen af ​​vores gennemgang af Zoolz BigMIND Home. Selvom det er en brugervenlig service spækket med interessant funktionalitet, kommer den til kort i både sikkerhed og privatliv, hovedsagelig på grund af manglen på privat kryptering.

Den høje pris om året er en anden bekymring, især i betragtning af den begrænsede cloud-lager, du får med din konto. Hvis det er vigtigt for dig at få mest udbytte for dit penge, vil du sandsynligvis overveje andre tjenester med et lavere prismærke pr. År eller et højere lagertillæg.

Hvad syntes du om vores anmeldelse af Zoolz BigMIND Home? Er du enig i, at manglen på privat kryptering og relativt høj pris om året er et problem, eller synes du, at disse problemer er en acceptabel afvejning for den nye og interessante funktioner, der er inkluderet i produktet? Fortæl os det i kommentarerne herunder. Tak fordi du læste.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me