AltDrive-gennemgang – Defunct Service – Opdateret 2020

AltDrive anmeldelse

Nem databackup og arkivering. Mangler et par tilpasningsfunktioner. Generelt er det let at bruge.


OBS: Vigtig opdatering!

AltDrive-prisplaner

Hvem er AltDrive efter?

Producenten af ​​AltDrive anerkender, at livet i nutidens altid tilsluttede, overforbundne verden foregår lige så meget online som off. Det betyder, at tilgængeligheden af ​​et enkelt, effektivt og tilgængeligt middel til sikring, lagring og hentning af ens data er vigtigere end nogensinde før.

Selvom datasikkerhed og opbevaring forener flertallet af mennesker i dag, forstår virksomheden bag AltDrive, at brugerne selv og de data, disse brugere opretter, er alt andet end monolitisk – og det er derfor, programmet kommer i både virksomheds- og individuelle / hjemmebrugers iterationer.

Nu er den gode del, at AltDrive tilbyder ubegrænset lagerplads til dine filer. Tror du ikke, det er muligt? Det kan være en god ide at tjekke vores artikel om ubegrænset onlinebackup-tjenester eller bruge vores sammenligningstabel for cloud-lager. Ubegrænset online backup frigør dig fra at bekymre dig om, hvor meget data du har eller vil oprette i fremtiden. Du ved altid, at der er masser af plads til rådighed på AltDrives servere, uden at du behøver at betale mere. 

Lyder det for godt med en aftale? Læs videre for at få alle detaljerne. 

Alternativer til AltDrive

AltDrive Home

AltDrive Home er lige, hvad det lyder – en simpel værktøj til sikkerhedskopiering af filer til den enkelte kunde og små virksomheder, uanset alder og behov. I det mindste er det teorien.

Uanset om det er bedstemors fotoalbum, dine teenagers iTunes-biblioteker eller din egen kandidatopgave, giver AltDrive Home et slankt, intet greje middel til at holde det hele sikkert og tilgængeligt. Det betyder ikke noget, hvilket operativsystem du er på, heller. Når det kommer til dette, kan Mac’er og pc’er spille pænt … og ikke kun med hinanden, men også med Linux.

AltDrive tilbyder lignende funktioner som Backblaze og andre ubegrænsede online backup-tjenester. I vores testninger fungerede det meget godt i sammenligning med både hurtig upload af dine filer og kørte også glat i baggrunden. 

85

Planer i AltDrive Home-linjen inkluderer Guld (opbevaring, sikkerhed og sikkerhedskopiering / hentning af filer på en maskine) for $ 4,95 USD / mo. eller $ 44,50 / år, og AltDrive Platinum, som inkluderer alle funktionerne i Gold-pakken, men med den ekstra fordel af plads til op til tre computere og / eller andre enheder.

Hvis en potentiel bruger finder ud af, at hver krone virkelig tæller i deres søgning efter den bedste løsning til deres behov, vil de finde Platin-niveauet som virksomhedens bedste værdi, med månedlige planer, der koster $ 9,95 USD, mens årsplaner er sat til $ 99,50 eller bare en hår over to dollars om måneden.

For så vidt angår funktionssættet i AltDrive Home er “robust” måske det bedste ord, man kunne bruge til at beskrive det. Der er f.eks. Spørgsmålet om sikkerhed: AltDrives dobbelte SSL / AES 256-bit-kryptering, dens autorisationsprotokoller, der bruger brugergenererede nøgler, og dekryptering af målenhed, sørger for, at selv de mest følsomme filer forbliver sikre både på dine maskiner og på AltDrive’s egne servere.

AltDrives hjemmeplaner har ubegrænset kapacitet og et to måneders fastholdelsesvindue, mens dens unikke algoritme sporer ændringer og sikkerhedskopierer dem trinvist, hvilket i høj grad øger adgangshastigheden for slutbrugeren. Naturligvis er disse ikke de eneste funktioner, der er tilgængelige med AltDrive Home, men en udtømmende liste ville være næsten umulig at give i denne korte gennemgang; brugeren opfordres til at drage fordel af AltDrive-gratis prøveperioden, der varer i 30 dage og er god tid til at udforske alt, hvad AltDrive-systemet har at tilbyde.

AltDrive Biz

AltDrive Business – For seriøse iværksættere og små virksomheder

Ejer du eller administrerer du en mellemstor virksomhed til Fortune 500-niveau? Måske er du en systemadministrator, der er ansvarlig for den teknologiske daglige drift af en sådan enhed. I så fald ved du, hvor afgørende rettidig og pålidelig adgang til dine filer og programmer kan være. AltDrive passer måske til dine behov. Lad os se hvorfor. 

Ud over alle de funktioner, der er omtalt ovenfor i AltDrive Home-sektionen (og de mange, der ikke er, men alligevel kommer standard inden for det), kommer AltDrive Biz med sit eget sæt af specifikke og unikke funktioner i enterprise-grade.

For eksempel nyder AltDrive Biz-kunder nulkapper på deres båndbredde, overførselshastigheder osv. Såvel som ingen filbegrænsninger. Hvad du har brug for, er hvad du har brug for, og AltDrive er der for at sikre dig, at du har det, uanset hvad det er, hvilken størrelse det måtte være, eller hvilket operativsystem du er på. På samme måde er lager- og overførselshastigheder meget konkurrencedygtige; priser for enkel opbevaring er omkring femten cent (USD) pr. måned, mens hele maskiner kan styres for lige nord for $ 3 USD pr. måned. 

Sikkerhed

Naturligvis er sikkerhed det vigtigste i en forretningsinformationskontekst, og det er grunden til, at forretningsniveauet for AltDrive-produktet bruger dobbelt SSL / AES 256-bit-kryptering, sikre off-site-lagringsfaciliteter med overflødige sikkerhedsfunktioner (burserver-racks, flere overvågningslag, osv.) osv.

Derudover kan systemadministratorer soprette tilpassede adgangsprofiler på både individuelt og gruppeniveau, jo bedre er det at kontrollere, hvem der kan se og interagere med hvad. Opbevaring af data er overflødig, med standardtørringsvinduer indstillet i 30 dage, syv år og åbent – det vil sige, dine data forbliver for evigt. Uanset hvad du vælger, sikkerhedskopieres dataene igen på en helt separat server. Tab af det, der betyder mest for dig og dine klienter, behøver ikke længere være frygtet. 

Som med AltDrive Home-tjenesten er en udtømmende liste over funktioner simpelthen for stor en virksomhed til at gennemgå denne type. En potentiel kundes nysgerrighed kan bedst antages ved hjælp af den gratis 30-dages prøveversion, der er tilgængelig for alle nye kunder.

Om AltDrive

Virksomheden AltDrive blev grundlagt i 2005. Som det ofte er tilfældet med teknologisk udvikling, så dens grundlægger – en ingeniør – sit eget behov for en enkel, sikker løsning på hans filopbevaringsplads og besluttede at gøre noget ved det.

Otte år senere kører denne engang ydmyge opstart i det sorte og bedre end nogensinde, hvilket ikke er nogen lille ting i en by som Seattle – bare spørg alle de virksomheder, byen har tygget op og spyttet ud! Det viser sig bare, hvad et selskab bygger på en etos af at hjælpe andre kan udrette.

Backup & Gendan

Sådan sikkerhedskopieres og gendannes filer med AltDrive

Selvfølgelig er den vigtigste del ved en online backup-tjeneste, hvor godt den sikkerhedskopierer dine data. Men sikkerhedskopiering er ikke nok, hvis restaureringsprocessen er defekt, kan du glemme de smarte funktioner og dejlige sikkerhedsopgaver. 

AltDrive tager sikkerhedskopi af både automatisk og hands-off, og kan udføres enten på en brugerdefineret plan eller ellers blot overladt til de automatiske programindstillinger.

Gendannelse af filer er på samme måde intuitivt – vælg bare alt fra individuelle filer til hele din maskine, og AltDrive håndterer resten og det hele under strenge sikkerhedsprotokoller. Brugere kan simpelthen nyde en kop kaffe eller rod rundt på Facebook og lade AltDrive gøre sine ting i baggrunden, med de fleste brugere rapporterer ikke om nogen betydelig forsinkelse eller fald i internethastigheder. Det hele er så tæt på et enkelt klik, som en operation som denne kan få. 

Sammenlignet med andre sikkerhedskopieringsprogrammer er vi glade for at rapportere, at AltDrive fungerer fejlfrit og gendanner vores testfiler uden større hændelser. 

Endelig dom

Det er ingen hemmelighed, at der er en overflod af fil-backup-værktøjer på markedet i dag. Mange af dem lider imidlertid af forskellige begrænsninger, hvoraf nogle kan være ret alvorlige.

AltDrive stræber efter at være tilgængelige for alle, uanset om de er unge eller gamle, rige eller ikke, big biz eller små yngel, og deres service afspejler det. Den nederste linje er denne: Du bliver muligvis ikke hos dem for evigt, men hvis du leder efter en tilgængelig, funktionsrig, elegant løsning på dine fillagrings-, sikkerheds- og adgangsbehov, der fungerer for dig, uanset hvem du er (og som ikke får din tegnebog til at gispe ved din dårlige behandling), så skal du bestemt tage et kig på AltDrive. 

Alternativer til AltDrive

 • «
 • <
 • {sidenummer}
 • >
 • »

provider
cloudwards vurdering
$ pr. måned

top funktioner
Mere

 1. 1
 2. AltDriveAltDrive-logo
  www.altdrive.com
 3. 371 $
  Spar 17% / måned
  • Kontinuerlig sikkerhedskopi
  • Trinvis sikkerhedskopi
  • Eksternt drev-sikkerhedskopi
  • NAS-sikkerhedskopi
  • Ubegrænset sikkerhedskopi
  • Versionering
  • Privat kryptering
 4. Besøg AltDriveAltDrive-anmeldelse
 1. 2
 2. JustCloudJustCloud-logo
  www.justcloud.com
 3. $ 761
  Spar 29% / måned
  • Kontinuerlig sikkerhedskopi
  • Trinvis sikkerhedskopi
  • Eksternt drev-sikkerhedskopi
  • NAS-sikkerhedskopi
  • Ubegrænset sikkerhedskopi
  • Versionering
  • Privat kryptering
 4. Besøg JustcloudJustcloud Review
 1. 3
 2. CrashPlan til små virksomhederCrashPlan for Small Business-logo
  www.crashplan.com
 3. $ 1000 / måned
  • Kontinuerlig sikkerhedskopi
  • Trinvis sikkerhedskopi
  • Eksternt drev-sikkerhedskopi
  • NAS-sikkerhedskopi
  • Ubegrænset sikkerhedskopi
  • Versionering
  • Privat kryptering
 4. Besøg CrashPlan for BusinessCrashPlan til forretningsanmeldelse
 1. 4
 2. CarboniteCarbonit-logo
  www.carbonite.com
 3. $ 600 / måned
  • Kontinuerlig sikkerhedskopi
  • Trinvis sikkerhedskopi
  • Eksternt drev-sikkerhedskopi
  • NAS-sikkerhedskopi
  • Ubegrænset sikkerhedskopi
  • Versionering
  • Privat kryptering
 4. Besøg CarboniteCarbonite Review
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me