1 & 1 IONOS Cloud Backup Review – Opdateret 2020

1&1 IONOS Cloud Backup Review

1&1 IONOS Cloud Backup er en interessant backup-udbyder, idet den fungerer som en IaaS-løsning, men kommer med sin egen, proprietære backup-klient. Resultatet er en meget alsidig, hvis dyr, backup-mulighed. Læs vores fulde 1&1 IONOS Cloud Backup-gennemgang for detaljerne.


Bedste Online Backup anmeldelser

1&1 blev lanceret i 1988 med det mål at levere datacenterarkitektur og et omfattende netværk. I 2018 fusionerede det med ProfitBricks ‘, en sky-infrastrukturløsningsvirksomhed, og skiftede navn til 1&1 IONOS.

Hvis du ikke har brug for cloud-backup, 1&1 IONOS tilbyder andre produkter. 1&1 Webstedsbygger hjælper dig med at oprette det websted, du altid har ønsket, og 1&1 IONOS Web Hosting hjælper dig med at få det i gang. Læs mere om dem i vores separate 1&1 webstedsbygger og 1&1 anmeldelser af IONOS Webhosting.

1&1 IONOS er en infrastruktur-som-en-service-løsning med en proprietær backup manager kaldet Cloud Backup. 1&1 IONOS Cloud Backup blev implementeret i samarbejde med en dedikeret cloud backup-udbyder, Acronis. Vores regelmæssige læsere vil genkende dette navn som firmaet bag Acronis True Image, som er et produkt, der giver dig mulighed for at tage backup af flere computere.

Det er mere brugervenligt end 1&1 IONOS’s løsning, men den kan ikke sikkerhedskopiere ubegrænsede enheder som 1&1 IONOS Cloud Backup kan. Når det er sagt, hvis Acronis lyder spændende for dig, skal du læse vores Acronis True Image Cloud-gennemgang for at lære mere om det.

1&1 IONOS Cloud Backup kræver, at du får adgang til sin Data Center Designer og bruger den til at oprette sikkerhedskopienheder. Denne tilgang kan være overvældende for almindelige brugere. Plus, dets abonnementsplaner er ikke billige.

Når det er sagt, 1&1 IONOS Cloud Backup fungerer på mange enheder, inklusive servere, laptops, tablets og smartphones. Det kan sikkerhedskopiere dem alle og sætter ingen grænser for antallet af enheder, du kan sikkerhedskopiere. Det giver også ubegrænset sikkerhedskopieringsplads, som du betaler per gigabyte for, så prisfastsættelsen er fleksibel.

Hvis du ikke tror 1&1 IONOS Cloud Backup er den rigtige løsning til dig, se vores bedste online backup-sammenligningsliste for alternativer. For andre virksomhedsløsninger, kan du læse vores bedste guide til synkronisering af virksomheder og dele udbydere. Ellers skal du holde dig med os, mens vi går nærmere ind på detaljerne i denne 1&1 Gennemgang af IONOS Cloud Backup.

Styrker & Svagheder

Alternativer til 1&1 IONOS Cloud-sikkerhedskopi

Funktioner

Cloud-backup-tjenester hjælper med at beskytte dine vigtige filer ved at spejle deres struktur i skyen. Når din oprindelige sikkerhedskopi er færdig, kan du være sikker på, at dine filer er sikre på harddisknedbrud eller anden softwarefejl.

Da cloud-backuptjenester kopierer strukturen for dine filer i skyen, kan du ikke bruge dem til at rydde plads på din harddisk. Det er den største sondring mellem cloud-backup og cloud-lagringstjenester. Hvis du vil lære mere om, hvad der adskiller dem, skal du læse vores forklaring.

1&1 IONOS Cloud Backup hjælper dig med at beskytte dine computere, servere, tablets og smartphones. Det kan sikkerhedskopiere hele din maskine, systemstatus, specifikke diske, filer og mapper. Plus, det kan sikkerhedskopiere Microsoft Active Directory og Microsoft SQL og Exchange-servere.

Det kan dog ikke sikkerhedskopiere dine eksterne drev eller netværksbaseret lagerplads. Hvis du har brug for det, skal du læse vores bedste online sikkerhedskopi til NAS og bedste online backup til eksterne drevs roundups.

1&1 IONOS Cloud Backup-indstillinger

Standard sikkerhedskopieringsmuligheder inkluderer planlægning, sikkerhedskopiering til en lokal mappe eller netværksmappe, hvilket betyder, at der er tilgængelig hybrid sikkerhedskopi, og billedbackup. En af de mest nyttige funktioner, kontinuerlig sikkerhedskopiering, mangler dog. Det nærmeste du kan komme til at gentage dens brug er ved at indstille backup til at køre hvert minut i næsten hele dagen.

Du kan også vælge komprimeringsniveauet for dine data, som ikke kan være nogen, normal, høj eller maksimal.

1&1 IONOS Cloud Backup kan udføre fulde sikkerhedskopier, som sikkerhedskopierer alt på ét sted. Efterfølgende sikkerhedskopier er trinvis, hvilket betyder, at de kun uploader ændringer siden din sidste fulde sikkerhedskopi.

Når du opretter din sikkerhedskopi, kan du vælge at sende den til 1&1 IONOS på en harddisk ved hjælp af tjenesten Physical Data Shipping. Efterfølgende inkrementelle sikkerhedskopier kan udføres via internettet.

Filversionering er også tilgængelig. Det giver dig fuld opbevaringskontrol, hvilket betyder, at du kan vælge at beholde din sikkerhedskopi på ubestemt tid og hente den ønskede version til enhver tid.

1&1 IONOS Cloud Backup Aktiv beskyttelse

1&1 IONOS Cloud Backup har Aktiv beskyttelse, som hjælper med at beskytte dine filer mod ransomware. Derudover har den privat kryptering og andre sikkerhedsfunktioner. Vi vil tale mere om dem i sikkerhedsafsnittet.

Hvis du sletter filer fra din lokale maskine, 1&1 IONOS Cloud Backup kan holde dem i skyen på ubestemt tid, efter antal sikkerhedskopier eller alder. Sikkerhedskopier slettes kun, hvis den sikkerhedskopierede enhed fjernes fra backuptjenesten, eller sikkerhedskopieringsplanen slettes.

1&1 IONOS Cloud Backup hjælper dig også med at reducere nedetid ved at indlæse din Linux- eller Windows-sikkerhedskopi i en virtuel maskine.

Du kan bruge 1&1 IONOS Cloud Backup til at anmode om flere servere med sikkerhedskopi-klienten, der allerede er installeret på dem, og også konfigurere alt fra skypanelet. Hvis du vil lære mere om sikkerhedskopieringsfunktioner og sikkerhedskopiering generelt, skal du besøge vores online backupbibliotek.

1&1 Oversigt over IONOS Cloud Backup-funktioner

1 & 1 IONOS Cloud Backup-logowww.ionos.com

Start fra $ 500per måned for 50 GBAAlle planer

Backup

Backupplanlægning

Kontinuerlig sikkerhedskopi

Trinvis sikkerhedskopi

Billedbaseret sikkerhedskopi

Eksternt drev-sikkerhedskopi

NAS-sikkerhedskopi

Server backup

Hybrid backup

Sikkerhedskopiering af mobilenhed

Ubegrænset sikkerhedskopi

Ubegrænsede enheder

Hastighedsregulering

Blokering af fil-kopiering

Multithreaded Backup

Gendan

Courier Recovery Service

Browseradgang

Adgang til mobilapp

Versionering

Slet filopbevaring

Sikkerhed

Privat kryptering

At-Rest kryptering

Kryptering i transit
SSL

Krypteringsprotokol
AES 256-bit

To-faktor godkendelse

Hærdet datacentre

Proxy-serverindstillinger

HIPPA-kompatibel

Support

24/7 support

Support til live chat

Telefonstøtte

E-mail support

Brugerforum

Vidensdatabase

Diverse

Fildeling

Enhedssynkronisering

Gratis prøveversion

Prisfastsættelse

Du kan bruge en gratis prøveperiode, inden du beslutter at abonnere på 1&1 IONOS Cloud Backup, men du skal bruge tid på at kommunikere med salgsteamet via e-mail for at få det godkendt. Hvis du er tilfreds med tjenesten, kan du opgradere til en plan med en fast mængde backup-plads eller en fleksibel.

Cloud Backup-indstillingerne giver dig mulighed for at betale mindre for en fast mængde backup-plads. Når du har brugt det, anvendes Cloud Backup Flex-prissætningen. Bemærk, at denne Cloud Backup Flex-sats er billigere end hvis du skulle gå med Cloud Backup Flex fra starten.

Du skal betale $ 5 pr. Måned for 50 GB, hvilket kan virke rimeligt over for de uinformerede, men for en dollar mere pr. Måned kan du få ubegrænset sikkerhedskopieringsplads med Backblaze. Det er dog kun for én computer. Hvis det passer bedre til dine behov, kan du lære mere om det i vores Backblaze-anmeldelse.

Cloud Backup Flex-planen er dyrere pr. Gigabyte ved 12 cent, men den er mere fleksibel. Hvis du ikke har brug for meget plads, kan det spare dig for penge.

Når det er sagt, er det langt dyrere end Wasabi, der kun opkræver 0,0039 cent pr. Gigabyte. Wasabi tilbyder dog kun opbevaring, så du skal bruge en app, der kan hjælpe dig med at tage backup af dine data. CloudBerry Backup er et godt valg, fordi det integreres med Wasabi og har en masse backup-funktioner.

Læs vores CloudBerry Backup-anmeldelse for at lære detaljerne om det.

Brugervenlighed

Ionos-instrumentbræt

Inden du kan oprette en sikkerhedskopi, skal du logge ind på 1&1 IONOS’s Data Center Designer og oprette en sikkerhedskopienhed. Vi vil tale mere om den proces i det næste afsnit.

Når du gør det, skal du downloade og installere en backupagent for at oprette en sikkerhedskopi på din enhed. Det kommunikerer med backup-systemet og tildeler sikkerhedskopierne til backup-enheden. Backupagenten fungerer på Windows, macOS og Linux.

Det fungerer som et ikon i systembakken og viser status for din sikkerhedskopi, når den sidste sikkerhedskopi blev afsluttet, og hvilken sikkerhedskopienhed, der er tilknyttet din enhed. Indstillingsmenuen giver dig mulighed for at ændre din kryptering og starte backup-styringskonsollen.

Ionos-backup-management-konsol

Du administrerer alt om sikkerhedskopiering fra det. Det er attraktivt og klart. Menuen til venstre giver dig mulighed for at forhåndsvise dine enheder, sikkerhedskopier, overvåge aktiviteter, tjekke for advarsler og slette backupagenter fra dine enheder. Det er hurtigt og nemt at bruge.

Der er en mobilapp, men den fungerer ikke med 1&1 IONOS Cloud Backup, så du ikke kan kontrollere din sikkerhedskopi, hvis du er væk fra en computer. Det er en stor glip, da de fleste sikkerhedskopieringsløsninger er en måde at få adgang til din sikkerhedskopi ved hjælp af en smartphone på.

Fil-sikkerhedskopi & Restaurering

Ionos-skabe-backup-enhed

For at oprette din sikkerhedskopi skal du først oprette en sikkerhedskopienhed. Det gør du ved at indtaste et unikt navn og dine legitimationsoplysninger. Når det er oprettet, kan du gå ind i backupstyringskonsollen.

Derefter skal du tilføje en enhed. Før du kan gøre det, skal du dog downloade og installere backupagenten, så du kan registrere din enhed med tjenesten. Knappen “tilføj” øverst åbner menuen “tilføj enheder”, som giver dig mulighed for at downloade klienter til specifikke maskiner.

Ionos-desktop-klienter

Når du har downloadet og installeret backupagenten, kan du registrere din enhed ved at klikke på registerlinket, som bliver tilgængeligt i slutningen af ​​installationen. Alternativt kan du kopiere registrerings-tokenet og indtaste det ved hjælp af en knap i bunden af ​​menuen “tilføj enheder”.

Derefter ser du din enhed. Vælg det, og vælg indstillingen “backup” fra sidefeltet.

Ionos-skabe-backup-plan

1&1 IONOS Cloud Backup-indstillinger

Du kan sikkerhedskopiere hele din maskine, specifikke diske, filer, mapper og systemtilstand. Hvis du vælger at tage backup af hele diske eller specifikke filer eller mapper, skal du specificere dem via en filhåndtering. Selvom filhåndteringen fungerer i browseren, er den hurtig, og du har ikke problemer med at finde de diske eller mapper, du har brug for.

For at åbne filhåndteringen skal du klikke på det orange “specificer” -link og derefter “vælge filer og mapper.” Før du vælger filer og mapper, kan du dog vælge at tage sikkerhedskopi af dem direkte eller bruge politikregler, såsom “[alle filer],” “/ root”, “% programfiles%” og andre.

Ionos-vælger-backup-mappe

Dernæst kan du vælge at tage backup af lokale eller netværksmapper. Når du har valgt dine mapper, kan du ændre standardplanen eller slå den fra, i hvilket tilfælde du skal starte backup-processen manuelt.

Planlægning tilbyder mange muligheder, herunder planlægning efter tid, efter tid siden sidste sikkerhedskopiering, på Windows-begivenhed, når en bruger logger på eller fra systemet, og når systemet starter eller lukker ned.

Ionos-backup-planlægning

Planlægning efter tid giver dig mulighed for at tage backup af månedlig, daglig, ugentlig eller time. Månedlig sikkerhedskopiering kan køre på bestemte måneder, dage i måneden eller ugen. Ugentlig og daglig backup giver dig mulighed for at vælge et bestemt tidspunkt, hvor sikkerhedskopien vil køre, og på hvilke dage. Timebackup giver endnu mere granuleret kontrol. Du kan bruge det til at specificere, hvor ofte din sikkerhedskopi skal køre på få minutter.

1&1 IONOS Cloud Backup-betingelser

Hvis det ikke var nok, 1&1 IONOS Cloud Backup giver dig mulighed for at specificere startbetingelser, der skal være opfyldt, før sikkerhedskopieringsprocessen kører. De inkluderer forhold, såsom at brugeren er inaktiv, montering af et bestemt tidsinterval, ikke starter på en afmålt forbindelse og mere.

Derefter kan du indstille, hvor ofte 1&1 IONOS Cloud Backup renser gamle sikkerhedskopier. Du kan opbevare dem på ubestemt tid ved et antal sikkerhedskopier op til højst 200 eller efter alder. Alder giver dig mulighed for at specificere måneder, uger, dage og timer.

Dernæst giver krypteringsskyderen dig mulighed for at aktivere kryptering og angive et kodeord, som 1&1 IONOS Cloud Backup optager ikke.

Før du starter, kan du også klikke på det lille gearikon øverst til højre for at få adgang til avancerede indstillinger.

Ionos-backup-muligheder

De giver dig mulighed for at ændre komprimeringsniveauet, filtrere filer, forsinke sikkerhedskopieringens starttid og mere.

Endelig skal du trykke på “Opret”, og sikkerhedskopien starter.

Ionos gendannelse-files-start

Hvis du vil gendanne dine filer, er processen enkel. Som med sikkerhedskopieringsprocessen skal du vælge en enhed. Når du gør det, skal du klikke på linket “gendannelse” i sidebjælemenuen til højre.

Du ser en kronologisk tidslinje for dine sikkerhedskopier. Vælg en af ​​dem, og klik på “gendanne filer / mapper” eller klik på “flere måder at gendanne”, som giver dig mulighed for at downloade filer eller billeder.

Ionos gendannelse-mappe-liste

Til testformål gik vi ruten “filer / mapper”. Et nyt vindue åbnes, hvor du bliver bedt om at indtaste din adgangskode, hvis du krypterede din sikkerhedskopi. Derefter ser du indholdet af din sikkerhedskopi. Du kan vælge en hvilken som helst fil eller mappe i den og klikke på “gendanne.”

Ionos gendannelse-vælg-placering

Før du starter gendannelsesprocessen, kan du vælge at gendanne filer til deres oprindelige placering eller til en ny. Andre gendannelsesindstillinger inkluderer backupvalidering, filekskluderinger, sikkerhed på filniveau og mere.

Ionos gendannelse-optioner

Når du har klikket på “start gendannelse”, kan du vælge at overskrive eksisterende filer, overskrive eksisterende filer kun, hvis de er ældre eller for ikke at overskrive dem.

1&1 IONOS Cloud Backup springer ikke et beat over, når det kommer til sikkerhedskopiering og gendannelse. De er lette at oprette og udføre og tilbyder mange muligheder. Plus, 1&1 IONOS Cloud Backup skjuler de avancerede indstillinger, så du ikke behøver at rod med dem, hvis du ikke ønsker det.

Hastighed

1&1 IONOS Cloud Backup har flere redundante datacentre i USA og Europa. Konkret er de i New Jersey, Las Vegas, London, Berlin, Frankfurt am Main, Tyskland og Karlsruhe, Tyskland.

Det hjælper dig med at nå hurtigere hastigheder, fordi du har flere chancer for at være tæt på en server. Derudover afhænger dine overførselshastigheder af din internetudbyder og om du tænder for kryptering.

Vi tændte for den og brugte en 1 GB lynlåsemappe til vores test. Vi overførte mappen ved hjælp af en forbindelse i Beograd, Serbien, med en uploadhastighed på 9,34 megabits per sekund og en downloadhastighed på 126 Mbps. Med disse hastigheder burde vores fil have taget ca. 15 minutter og 19 sekunder at uploade og et minut og otte sekunder at downloade.

Bemærk, at vores måldatacenter var i Frankfurt am Main, Tyskland, som er relativt tæt.

Første forsøg: Andet forsøg: Gennemsnit:
Upload tid00:16:0000:15:0800:15:34
Downloadtid00:00:5700:00:5700:00:57

1&1 IONOS Cloud Backup skuffede ikke. Som du kan se fra vores hastighedstabel tog det kun 15 minutter og 34 sekunder at uploade en testmappe på 1 GB. Det er hvor lang tid det skal tage i et ideelt scenario. Downloadtiden matchede også den tid, vi forventede at det ville tage. Din første sikkerhedskopi bør ikke tage lang tid at gennemføre.

Vi siger det, fordi 1&1 IONOS har ikke et globalt netværk af servere, så der er en chance for, at du vil være langt væk fra en, hvilket vil påvirke dine overførselshastigheder.

Hvis overførselshastigheder tager for meget af din båndbredde, kan du smøre dem fra menuen til backupindstillinger. Vi testede, om 1&1 IONOS Cloud Backup bruger filniveau kopiering på blokniveau ved at ændre vores sikkerhedskopierede mappe og udføre en anden sikkerhedskopi, men uploaden tog ikke mindre tid.

Vi spurgte en 1&1 IONOS-repræsentant for at afklare, og han svarede ved at sige, at: “inkrementelle backup-job understøttes kun på filniveau.”

Sikkerhed

1&1 IONOS Cloud Backup krypterer dine sikkerhedskopieringsdata ved hjælp af AES 256-bit kryptering og lader dig holde den private nøgle, der er nødvendig for at dekryptere dem. Det betyder, at den klassificeres som nul-viden kryptering. Det betyder også 1&1 IONOS kan ikke nulstille din adgangskode, så skriv den ned eller brug en af ​​de bedste adgangskodeadministratorer til at gemme den. SSL-protokollen vil beskytte dine data under transit.

Versionering beskytter dig mod ransomware, men 1&1 IONOS Cloud Backup har en funktion, der aktivt beskytter mod den og cryptocurrency-minedrift kaldet Active Protection. Den overvåger processerne, der kører på den beskyttede maskine. Når en tredjepart-proces forsøger at kryptere filer eller mine cryptocurrency, opretter Active Protection en alarm og udfører yderligere handlinger.

1&1 IONOS’s datacentre er hærdede og bruger mange sikkerhedsmekanismer for at sikre dine datas sikkerhed. Forskellige mekanismer er på plads afhængigt af hvilket datacenter du bruger. Du kan se dem her.

Datacentret, som vi har oprettet forbindelse til i Frankfurt am Main, Tyskland, bruger dobbeltdørssystemer med sikkerhedsglas, 24/7 patruljer og overvågning, kortlæserenheder, biometrisk identifikation og alarmer. Dets strømforsyning og klimaanlæg er mere end 99,99 procent tilgængelige. Desuden er det i overensstemmelse med ISO 27001, som er den vigtigste standard for informationssikkerhed.

Datacentrene gentager lagringsdrev på en anden lagerserver i en anden brandzone i det samme datacenter. Desuden har alle kommunikationsforbindelser og enheder mindst én sikkerhedskopi på plads.

Det er dog alt for intet, hvis nogen får adgang til din konto. For at forhindre det, 1&1 IONOS leverer tofaktorautentisering. Når det er tændt, kræver det, at du indtaster et sikkerhedstoken ud over dine legitimationsoplysninger, hvilket betyder, at din konto er sikker, selvom nogen stjæler dit brugernavn og din adgangskode.

Privatliv

1&1 IONOS indsamler personlige oplysninger, såsom navn, e-mail-adresse, postadresse, telefon- og faxnumre, betalingskontooplysninger og andre oplysninger, der kræves for at levere de ønskede tjenester. Det fører også en fortegnelse over kontakter til kundesupport eller teknisk support.

Det kan også indsamle oplysninger om, hvordan du bruger dets tjenester. Sådanne oplysninger kan omfatte browsertype og sprog, din IP-adresse og de handlinger, du udfører på dets websted, såsom websider, der er vist og link, der er klikket på.

To tredjeparts tjenester, Mouseflow og Google Analytics, hjælper det med at gøre det. Du kan fravælge Mouseflow ved at besøge www.mouseflow.com/opt-out/.

Hvis dine domæner ikke er indstillet til privat registrering, 1&1 IONOS vil dele dine oplysninger med det offentligt tilgængelige WHOIS-register. Andelen vil indeholde personlige oplysninger, såsom din titel, fornavn, efternavn, domænenavn, e-mail-adresse, land og telefonnummer.

1&1 IONOS bruger muligvis også personlige oplysninger til at markedsføre produkter og tjenester til kunder, men kun i det omfang du accepterer det.

1&1 IONOS Cloud Backup Data Sharing

Virksomheden kan også bruge disse oplysninger og dele dem med pålidelige tredjeparter til forskning vedrørende effektiviteten af ​​dets websteds tjenester, markedsføring, reklame og salgsindsats. 1&1 IONOS vil ikke sælge eller på anden måde dele oplysningerne med en tredjepart til en tredjeparts markedsføringsformål, medmindre du bemyndiger dem til at gøre det.

1&1 IONOS kan også afsløre kombinerede, anonymiserede data baseret på information indsamlet fra brugere til investorer og potentielle partnere. I dette tilfælde deles kun statistiske oplysninger.

1&1 IONOS kan lejlighedsvis bruge tredjeparter, såsom dets datterselskaber og tilknyttede virksomheder, til at analysere, bevare, gemme eller manipulere data modtaget fra dets kunder. I sådanne tilfælde skal tredjepartsudbydere behandle data med samme grad af ansvar som 1&1 IONOS og det er forbudt dem at videregive det til andre.

Google Analytics indsamler oplysninger om brugen af ​​1&1 IONOSs websted, som hvor ofte brugere besøger, hvilke sider de besøger, og hvilke websteder de brugte, før de kom til det. Google Analytics indsamler kun din IP-adresse, ikke dit navn eller andre identificerende oplysninger.

1&1 IONOS bruger de data, der er modtaget fra Google Analytics, til at forbedre sine tjenester. Personligt identificerbare oplysninger kombineres ikke med Google Analytics-data.

Når det kræves af loven, 1&1 IONOS er muligvis nødt til at videregive dine personlige oplysninger. Plus, den mener, at videregivelse er nødvendig for at beskytte dens rettigheder og for at overholde en retssag, retsafgørelse eller andre juridiske processer. Det kan også videregive oplysninger om dig med henblik på national sikkerhed, retshåndhævelse eller andre offentlige spørgsmål.

Det indsamler personlige oplysninger, men kun det, du leverer til registrering af dets tjenester. Det er normalt for en onlinetjeneste. Det indsamler også metadata, som det bruger til at forbedre sine tjenester. Det er også hvad de fleste tjenester gør.

Når det er sagt, kan det dele dine personlige oplysninger med “betroede” tredjeparter til undersøgelse af dets tjenester. Det er en bekymrende klausul, og vi ønsker, at virksomheden havde en måde at fravælge den.

Det er godt, at privat kryptering er tilgængelig for at beskytte dine backup-data. Med det i spil kan du være sikker på, at du kun er i stand til at læse den. Plus, 1&1 IONOS overholder den generelle databeskyttelsesforordning. Du kan lære mere om det i vores GDPR-guide.

Support

Ionos-support-center

Hvis du støder på et generelt problem med 1&1 IONOS Cloud Backup, kan du klikke på “?” -knappen i backup-styringskonsollen for at åbne hjælpesektionen. Artiklerne er klare og kortfattede, men de kunne bruge skærmbilleder for at gøre dem lettere at følge.

Hvis hjælpesektionen ikke løser dit problem, kan du kontakte det tekniske supportteam, der fungerer døgnet rundt hele året. Du kan få fat i dem via e-mail eller telefon.

Vi testede det tekniske team ved at sende et par e-mails, og vi modtog et svar i løbet af få minutter, hvilket er den hurtigste respons, vi har set. Når det er sagt, forventes sådan support fra en virksomhedsløsning.

En anden mulighed er at aktivere din dedikerede personlige konsulent. Du kan aktivere funktionen til enhver tid gratis. Når du har gjort det, kan du komme i kontakt via chat eller telefon.

Endelig er der et DevOps Central Community-forum, der er fuld af tutorials rangordnet fra “begyndere” til “avanceret.”

Dommen

1&1 IONOS Cloud Backup er en god backuptjeneste takket være sin stærke sikkerhed, hurtige overførselshastigheder, fremragende teknisk support og muligheden for at tage backup af et ubegrænset antal enheder. Vi kan også godt lide, hvordan det giver mange muligheder for sikkerhedskopiering og gendannelse, herunder avanceret planlægning.

Når det er sagt, mangler tjenesten ægte kontinuerlig sikkerhedskopi og en blokniveau-filkopieringsalgoritme, som er hæfteklip-backup-funktioner. Det er også dyrt, men prisen er muligvis berettiget, hvis du har brug for at beskytte en masse forretningscomputere, inklusive servere. De mange sikkerhedskopieringsmuligheder, som du kan finjustere, lige som du vil sød tilbuddet, også.

Hvad synes du om 1&1 IONOS Cloud-sikkerhedskopi? Er en IaaS-løsning med en proprietær backup-klient, hvad du har brug for, eller har du brug for en billigere løsning, der passer til personlige brugere? Fortæl os det i kommentarerne herunder, og hvis du har brug for noget til personlig brug, så tjek vores online backup anmeldelser for ideer. Tak for at have læst.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map