IDrive vs karbonit: ubegrænset enhed eller ubegrænset opbevaring?

Ubegrænset sikkerhedskopi for omkring fem dollars om måneden? Meget fint. At være i stand til at tage backup af ubegrænsede enheder til samme pris? Også meget flot. Desværre, når det kommer til skyen, kan du ikke have din kage og spise den også. I det mindste ikke uden at bruge flere penge. De bedste online backup-tjenester til forbrugere tilbyder enten ubegrænset sikkerhedskopiering eller ubegrænsede enheder, men aldrig begge dele.


For at hjælpe dig med at gøre en hård beslutning lettere besluttede vi at analysere to af vores foretrukne værktøjer side om side: IDrive, som giver dig 1 TB data for så mange enheder, du vil, og Carbonite, som giver dig ubegrænset sikkerhedskopi til en apparat. Se vores videoanmeldelser af hver service nedenfor.

IDrive videoanmeldelse

Carbonite Video Review

Definition af Cloud Backup

Vi sikkerhedskopierer data, da mere af vores liv skifter til det digitale spektrum, vi har mere at tabe. Tidligere involverede forbrugernes backup normalt brænding af cd’er eller indlæsning af USB-flashdrev. Fremgangsmåden fungerede, indtil det sted, hvor din cd knækkede i halve, eller du forlod dit flashdrev tilsluttet bibliotekets computer.

Andre populære indstillinger, der stadig er populære, inkluderer eksterne drev, der spænder fra enhedsdiskenheder til RAID og NAS-opbevaring som Synology DiskStation. Du kan ikke finde os om at bestride, at disse indstillinger stadig har et sted i en skudsikker backup-strategi, der inkluderer både ekstern og cloud-sikkerhedskopi.

Den mest åbenlyse fordel ved eksterne drev er, at de giver mulighed for hurtigere gendannelse af data end skyen. Hvor de kommer mest kort er i deres sårbarhed. Ligesom din computers harddisk eller flytbare medier, er eksterne drev modtagelige for fysisk skade, fiasko, korruption, tab og tyveri.

Cloud-backupværktøjer som IDrive og Carbonite giver fordelen ved at gemme dine data i eksterne, sikre datacentre. Servere i disse datacentre er bygget til redundans, hvilket sikrer, at hvis en disk mislykkes, vil der altid være en anden eller tredje kopi opbevaret andetsteds.

Datacentrene i sig selv er normalt temperaturkontrolleret og bygget til at modstå naturkatastrofer som oversvømmelser og jordskælv, foruden at være beskyttet mod både fysiske og virtuelle overtrædere.

Effekten er, at cloud-backup sikrer, at du altid har en kopi af dine mest værdifulde data et eller andet sted. Tænk på cloud backup som et sikkert digitalt hvælv, som du kan få adgang til fra enhver enhed og ethvert sted.

Slaget: IDrive vs. Carbonite

Mens den grundlæggende idé om dette sikre digitale hvælving er centralt for alle cloud-backup-tjenester, varierer implementeringen meget. De vigtigste forskelle inkluderer platform, filoverførselshastighed, sikkerhedsprotokoller og backup- og gendannelsesfunktioner. Så er der også omkostninger, plads og dækning.

Vi har en tendens til at tro, at en sådan variation mellem konkurrenter er en god ting for forbrugerne. Det faktum, at feltet er så bredt, betyder, at du mere sandsynligt finder en online backup-løsning, der passer til dine specifikke behov og livsstil.

I løbet af fem head-to-head-segmenter undersøger vi, hvordan IDrive og Carbonite stables op mod hinanden med hensyn til mange af disse elementer. Selvom vi ønsker at være grundige, vil vi ramme meget af diskussionen omkring, hvad der sandsynligvis er det mest brugerafhængige aspekt ved at vælge det ene eller det andet: Gør det faktum, at IDrive tilbyder ubegrænset enhedsstøtte mere mening for dine behov end Carbonites ubegrænset lagerplads?

1

Support og pris

I løbet af vores kickoff-runde skal vi se på planmuligheder for vores to konkurrerende tjenester. Vi overvejer omkostninger, understøttede platforme og enhedsbegrænsninger. Både IDrive og Carbonite tilbyder også forretningsabonnementer, så vi berører også disse. Hvis du vil vide mere om begge tjenester, anbefaler vi, at du tjekker vores Carbonite-anmeldelse samt vores IDrive-anmeldelse.

Jeg kører

IDrive har et unikt sted i sikkerhedskopierummet af nogle få forskellige grunde. En af de største er, at den udover at være en sikkerhedskopieringstjeneste også synkroniserer dine enheder. Det gør det til en hybrid, der blander elementer i både cloud-backup og cloud-lager.

(Bemærk: Hvis du ikke er klar over forskellen mellem de to, hjælper denne hurtige oversigt over sikkerhedskopieringsopbevaring).

IDrive gør dette arbejde ved at give brugerne separate, lige tildelinger til sikkerhedskopiering og synkronisering. På den måde har du ikke forsøgt at afbalancere mellemrummet mellem de to, hvilket kan blive besværligt hurtigt.

Tjenesten har både 1 TB og 10 TB planer til personlig brug såvel som flere forretningsplaner.

De fleste brugere klarer sig fint med 1 TB. Igen er det 1TB til sikkerhedskopiering og en separat 1TB til synkronisering. Så du får virkelig 2 TB. Du kan også give IDrive en testkørsel med en gratis 5 GB-plan. Det vil være nok til nogle synkroniseringsopgaver, men næsten helt sikkert vil det ikke være nok til at tage backup af din harddisk.

IDrive har ikke en ubegrænset backup-plan som mange af sine nærmeste konkurrenter, men det er på grund af dens understøtter så mange enheder, som du har brug for. Ubegrænset backup-tjenester er i mellemtiden næsten altid begrænset til en enhed.

Årsagen er klar, hvis du tænker over det. En service, der tilbyder ubegrænset sikkerhedskopi til ubegrænsede enheder til omkring $ 5 dollars om måneden, vil blive overvældet temmelig hurtigt og sandsynligvis gå konkurs kort efter. For så vidt angår understøttede enheder kan IDrive bruges til at tage backup af desktops, eksterne harddiske og mobile enheder. Inkluderingen af ​​mobil backup er en sjældenhed, der gør IDrive særlig fleksibel.

IDrive-forretningskonti giver dig mulighed for at oprette brugerunderkonti og overvåge alle processer fra en administrationskontrolkonsol. Disse planer understøtter også sikkerhedskopiering af:

 • Linux-servere
 • MS SQL Server
 • MS SharePoint Server
 • MS Exchange Server
 • VMWare
 • Oracle Server

Backup med IDrive Business hjælper virksomheder med at overholde regeringsmandater for forskellige brancher, herunder juridisk, medicinsk og regnskabspraksis.

Carbonite

Carbonite er strengt en sikkerhedstjeneste, men det er en god en. Det blev nummer tre i vores guide til bedste onlinetjenester til ubegrænset sikkerhedskopiering.

Carbonite giver dig så meget sikkerhedskopi, som du nogensinde har brug for til en computer. Det gør denne service ideel til folk, der beskæftiger sig med store mængder data, som fotografer og videografer.

Tjenesten har tre forskellige abonnementsplaner for hjemmebrugere.

Carbonite Basic er på linje med IDrive og andre backup-tjenester. For mange mennesker gør det jobbet.

Forskellen mellem Basic og Plus er, at Plus giver dig mulighed for at tage backup af dine eksterne harddiske til dit online lager. Vi ønsker, at Carbonite inkluderede denne kapacitet i dens grundlæggende plan som IDrive. Hvis du leder efter en ubegrænset sikkerhedskopitjeneste, der inkluderer eksternt drev i dets grundlæggende abonnementsomkostninger, har CrashPlan du dækket for de samme omkostninger som Carbonite ($ 59.99).

Carbonite Prime tilføjer automatisk video backup og budgendannelsestjeneste til mixen.

Carbonit har også tre forretningsplaner. Disse leveres dog ikke med ubegrænset lagerplads. I stedet får du et bestemt antal gigabyte og kan tilføje yderligere 100 GB for $ 99 årligt.

PlanOpbevaringÅrlige omkostningerAntal computereAntal servere
Core250GB$ 269,99UbegrænsetIngen
Strøm500GB$ 599,99Ubegrænset1
Ultimate500GB$ 999,99UbegrænsetUbegrænset

Alle disse planer understøtter ubegrænsede computere, eksterne harddiske og NAS-lager. Power-planen tilføjer backup af en server, mens Ultimate-planen giver dig mulighed for at tage backup af ubegrænsede servere.

Rundtanker

Medmindre du driver en virksomhed, hvis du har brug for mere end 1 TB lagerplads, vil du ønske at gå med Carbonite over IDrive. IDrives 10TB-plan er for dyr til at være praktisk for de fleste mennesker.

For brugere med mindre end 1 TB er IDrive imidlertid den klare vinder. At være i stand til at tage backup af flere enheder, inklusive din telefon, til prisen for et enkelt abonnement er en stor fordel. IDrives synkroniseringsfunktioner betyder endnu større værdi. Forvent dog ikke, at IDrive er en total arbejdsproduktivitetsudskiftning for Dropbox.

For så vidt angår forretningsplaner leverer IDrive betydeligt mere omkostningsværdi, startende med deres prisplan på 250 GB ($ 99,50 mod $ 269,99 for Carbonite).

Runde: Support- og prisplatform for IDrive

IDrive-logo
Carbonit-logo

2

Brugererfaring

De fleste backup-tjenester bruger et desktop-værktøj til at administrere basale backup-processer. Der er dog nogle vigtige funktionsforskelle omkring, hvordan disse grænseflader fungerer, som du gerne vil vide om, før du indgår et årligt abonnement.

I løbet af denne runde skal vi se på, hvordan desktop-oplevelsen adskiller sig mellem IDrive og Carbonite. Vi berører også hver enkelt services web- og mobiloplevelse.

Jeg kører

IDrive har tre vigtigste måder at få adgang til sin service via desktop-klienten såvel som web og mobil.

Desktop

IDrive har desktop-apps til både Windows og Mac. Både ser ud og fungerer på samme måde.

Langs venstre side finder du faner til sikkerhedskopiering, gendannelse, planlægning, synkronisering, server backup og indstillinger.

Som du sandsynligvis gætte, er fanen til sikkerhedskopi, hvor du mærker mapper og filer til sikkerhedskopi med IDrive. Du kan mærke objekter ved at klikke på knappen ‘Skift’ og navigere i dit filsystem for at finde det, du leder efter.

Når du installerer IDrive, bliver visse mapper også automatisk mærket til sikkerhedskopi, f.eks. Din brugermappe. Men for det meste påhviler det dig at styre, hvad der bliver sikkerhedskopieret, og hvad der ikke er.

Fanen “scheduler” er det sted, hvor du skal indstille, når dine sikkerhedskopier opstår.

IDrive’s planlægning med flere planer inkluderer flere tilpasningsmuligheder end de fleste backup-tjenester. Du angiver, hvilke ugedage din sikkerhedskopi kører, hvilket tidspunkt på dagen det starter, og på hvilket tidspunkt processen afbrydes.

Du kan også indstille IDrive til at køre backup kontinuerligt eller hver time, hvilket appellerer til brugere, der har brug for en mere hyppig backup-proces, der kører. Dette er især nyttigt for folk, der har krav til overholdelse, der skal følges.

IDrive giver dig endda mulighed for at indstille underretninger, så du kan holde øje med backup-udførelser og fejl.

Web

IDrive-webstedet giver dig mulighed for at få adgang til dine filer og administrere backup-processer eksternt.

For at få adgang til filer fra browseren skal du bare klikke på din enheds navn.

Du kan derefter navigere gennem gemt indhold og åbne det eksternt. Du kan også højreklikke på en mappe eller fil for at dele den med andre.

Dette vil generere et URL-link til objektet. Du kan kopiere og indsætte det link for at dele det, sende det automatisk til Facebook eller Twitter og dele det via e-mail. Ethvert link kan beskyttes med en adgangskode og gives enten “visning” eller “rediger” tilladelser.

For at administrere dine desktop-backup-processer skal du klikke på “dashboard” og derefter på “indstillinger.” Et vindue åbnes med generelle indstillinger, valg af backup og faneblad for planlægning.

Mens du kan styre sikkerhedskopieringsprocesserne på enhver tilsluttet enhed eksternt, skal den enhed naturligvis være tændt, inden ændringerne finder sted.

IDrive-browseren har “deles af mig” og “deles med mig” faner, der giver dig mulighed for at holde styr på delt indhold. Den første er især flot, da det er let at miste oversigt over hvilke links, du har oprettet. Fra februar 2017 tilbyder IDrive nu også Office 365-forbindelse, hvilket er velkomne nyheder, der sætter tjenesten mere i tråd med at konkurrere med tjenester som Dropbox, Google Drive og endda OneDrive, selv.

Ved at forbinde IDrive til OneDrive kan du gemme OneDrive-indhold i IDrive plus åbne og redigere OneDrive-filer. Når forbindelsen først er oprettet, vises en separat “OneDrive” -mappe på browserdashboardet.

Mobil

IDrive’s mobile kapaciteter er en solid grund til at vælge det over Carbonite, CrashPlan, Backblaze og det meste af resten af ​​backupfeltet. Smukt designede apps er tilgængelige til både Android og iOS.

Fra mobilhjemmeskærmen kan du vælge at tage backup af din telefon eller endda dine Facebook- og Instagram-konti.

Tommelfinger “backup”, og du kan lade IDrive automatisk tage backup af dine kontakter, fotos og videoer. Der er også muligheder for at tage backup af opkaldslogger, tekster, kalendere, musik, apps og “andre filer.”

IDrives mobilapp er en af ​​de bedste og nemmeste måder at tage backup af dine Android-data på.

Carbonite

Ligesom dens rival, har Carbonite tre forskellige portaler til sin tjeneste.

Desktop

Et kendetegn ved karbonit er enkelhed. Når du downloader og installerer desktop-appen, søger den automatisk efter og begynder at tage sikkerhedskopi af bestemte filtyper på din computer. I modsætning til IDrive kræver tjenesten ikke, at du sikkerhedskopierer på en mappe og individuelt fil. Sikkerhedskopiering baseret på filtype sparer tid og forhindrer, at du ved et uheld overser filer.

Carbonit kan gøre dette, fordi du får ubegrænset plads. IDrive med sin 1TB-cap kræver mere “brugervenlighed”.

Standard filtyper, der er sikkerhedskopieret af Carbonite, inkluderer:

 • Dokumenter: Word-dokumenter, Excel-regneark, .PDF’er og mere
 • Billeder: JPG, PNG, GIF, BMP osv.
 • E-mail-filer: Outlook, Thunderbird, IncrediMail og Windows Live Mail
 • Internetfavoritter og bogmærker
 • Finansielle datafiler: Quicken, Quickbooks og lignende programmer
 • Multimedia: musik- og videofiler

Nogle filer, inklusive systemfiler, sikkerhedskopieres ikke automatisk. Du kan finde en komplet liste over dem her.

Hvis der er specifikke mapper og filer, som du ikke ønsker at tage backup af, skal du bede Carbonite om at ignorere dem ved at højreklikke på et hvilket som helst objekt. Vælg “Carbonite” og derefter “ikke sikkerhedskopier dette.”

Eller vælg “Carbonite” og “egenskaber” for at kontrollere filens sikkerhedskopi status, tilgængelige versioner og andre data.

Carbonites desktop-app kan bruges til at kontrollere backup-status, finjustere din backup-plan, gendanne indhold og gøre et par andre ting. Derudover er der ikke meget behov for at overvåge noget.

For at ændre din backup-plan skal du klikke på “indstillinger & kontroller.”

Carbonit er standard for kontinuerlig sikkerhedskopi, hvilket betyder, at individuelle filer sikkerhedskopieres til skyen, hver gang der foretages en ændring. Hvis du arbejder med store og flere filer, kan du finde kontinuerlig sikkerhedskopi, der begrænser dine systemressourcer for meget.

I dette tilfælde kan du fortælle Carbonite at bare “sikkerhedskopiere en gang om dagen” eller fortælle det, “ikke sikkerhedskopier i løbet af bestemte timer.” Der er også en mulighed for at “reducere Carbonites internetforbrug”, der vil frigøre ressourcer, mens du bremser backup.

For de fleste skal Carbonites filoverførselsalgoritmer, som vi vil tale om i næste runde, dog håndtere kontinuerlig sikkerhedskopi uden at påvirke dit andet arbejde.

Hvis du har brug for at gendanne filer, kan du gøre dette fra skrivebords hovedskærm ved at klikke på “få mine filer tilbage.” Du kan vælge at gendanne enten bestemte filer eller alt på én gang.

Hvis du vælger den anden mulighed for at gendanne alt på én gang, gør du det fra værktøjet Carbonite. Den første mulighed, gendannelse af individuelle filer, omdirigerer dig til Carbonite-webstedet for at afslutte processen.

Web

Carbonite-browsergrænsefladen giver dig mulighed for at se filer, der er gemt i skyen, og starte gendannelsesprocessen. Alle enheder, der er knyttet til din Carbonite-konto, vises på hovedsiden.

Klik på “vis filer” for at gennemse gemt indhold. Du kan navigere i dit online lager baseret på det samme filsystemlayout, som din computer bruger.

Vælg indhold ved at klikke på afkrydsningsfeltet ved siden af ​​individuelle mapper og filer, og klik derefter på knappen “download”. Du kan downloade op til 5000 filer og 10 GB data på én gang. Alle de filer, du downloader, tilføjes en zip-fil, som kan udvindes til det sted, du ønsker.

Ud over det er alt andet, du kan gøre online, begrænset til kontoadministration. Carbonite lader dig ikke administrere backup-processer eksternt.

Mobil

Carbonite-mobilappen giver dig mulighed for at få adgang til filer fra din Carbonite-beskyttede computer eksternt.

Appen giver dig også mulighed for automatisk at tage backup af fotos taget fra din telefon. Det er dog alt, hvad du kan tage backup af.

For at se sikkerhedskopierede fotos eller filer fra din computer skal du blot vælge din mobile enhed eller computernavn fra appens startskærm.

Mobilappen giver dig også mulighed for at beskytte din mobile enhed mod tyveri med fjerntørringsfunktioner. Dette forhindrer andre i at få adgang til din Carbonite-konto og andre telefondata ved at udføre en nulstilling af fabrikken. Et andet cool trick: det giver dig mulighed for eksternt at ændre din telefons skærmlåseadgangskode og låse skærmen.

Runde to tanker

Vi beundrer den grundlæggende enkelhed i Carbonite-oplevelsen. Det gør ikke tingene lige så nemme som rivaliserende Backblaze, men det er temmelig tæt. IDrive til sammenligning tager mere arbejde for at sikre, at hvert eneste dokument, foto og video, du værdsætter, bliver beskyttet.

De fleste brugere, især teknikere og dem med indhold af høj værdi, foretrækker sandsynligvis IDrives udvidede muligheder. De omfattende sikkerhedskopieringsfunktioner, der er tilgængelige via desktop-appen, og det faktum, at du kan styre din sikkerhedskopieringsproces fjernt fra IDrive-browseren, er gode fordele.

Web-oplevelsen af ​​Carbonite er næsten for smal. Selvom vi sætter pris på at være i stand til at tage backup af fotos fra Carbonite-mobilappen, skal det faktum, at IDrive lader os tage backup af opkaldslogger, tekstbeskeder, kontakter og alt andet, spændende smartphone-brugere.

Runde: Brugeroplevelsespunkt for IDrive

IDrive-logo
Carbonit-logo

3

Filoverførselshastighed

Ét af irritationsmomenter ved implementering af en cloud-backup-strategi er, at filoverførsler mellem din computer og sky-serverne kan tage nogen tid. For at hjælpe med at fremskynde tingene implementerer de bedste tjenester arkitektoniske komponenter som trinvis overførsel af blokniveau og filkomprimering.

I løbet af denne runde ser vi, om IDrive og Carbonite følger efter. Men først deler vi resultaterne af nogle basale overførselstest, vi har udført for at se, hvilken service der kan flytte filer hurtigst.

IDrive vs karbonit: hastighedstest

For at måle download- og uploadhastigheder for begge tjenester udførte vi et par overførsler med en komprimeret mappe på 250 MB. Denne mappe består af flere forskellige filtyper. Tests blev udført fra et sted lige uden for Boston, Massachusetts over et WiFi-netværk. Før vi kom i gang, kontrollerede vi vores datahastigheder på Speedtest.net:

 • Uploadhastighed: 12 Mbps
 • Downloadhastighed: 32 Mbps

Husk, at dine egne filoverførselshastigheder for begge tjenester kan variere dramatisk afhængigt af hvor du befinder dig, og styrken på din forbindelse.

Her er vores resultater:

UploadHent
Jeg kører09:4601:12
Carbonite08:1001:30

Begge services uploadhastigheder er på linje med andre topskytjenester, hvilket antyder, at de håndterer filkomprimering godt.

Indrømmet, hvis du har hundredvis af gigabyte med data til at uploade, kunne du stadig vente et stykke tid. Du ser sandsynligvis på uploads på 15-20 minutter pr. Gigabyte. Så det vil tage omkring en dag at uploade 100 GB.

Når en fil er blevet sikkerhedskopieret til skyen, kopieres den normalt kun igen, hvis der er sket en filændring. Dette kaldes “inkrementel backup.” Næsten alle cloud backup-tjenester gør dette, da det ellers ville medføre enorme båndbreddeproblemer. En anden, mindre almindelig algoritmisk teknik kaldet “blok-niveau inkrementel backup” ændrer fremgangsmåden. Overførsler på blokniveau betyder, at kun de dele af filen, der ændres, kopieres i stedet for at uploade hele filen igen.

Ved at bruge denne fremgangsmåde snarere end at tage fire minutter at uploade en 250MB-fil, tager det normalt kun så længe, ​​som det kræves for at overføre ændringerne. Så det bør kun tage 20-30 sekunder at tilføje 25MB data til vores 250MB-fil.

Både IDrive og Carbonite implementerer overførsler på blokniveau, så du vil være i god form på begge måder. For at sikre, at det fungerer som designet, lavede vi en lille ændring af vores komprimerede testmappe: vi fjernede en fil indeni den.

Ændringen tog under 30 sekunder at afspejle sig i vores online backup for begge tjenester som forventet.

Runde tre tanker

Både IDrive og Carbonite presterede godt i vores hastighedstest. Mens Carbonite havde en lille fordel, kunne forskellen let med en placeringsfaktor snarere end selve teknologien. Fordi vi ønsker at erklære en vinder, har vi besluttet at indføre en bindebreaker i sidste øjeblik: budtjeneste.

Med budtjeneste kan backup-tjenester omgå langsomme backup-processer og fulde gendannelser ved at sende dig et eksternt drev. Overførsel af data til og fra eksterne drev er meget hurtigere end at overføre dem over internettet.

CrashPlan tilbyder kun kurer service til restaureringer og kun hvis du betaler Carbonite Prime. IDrive tilbyder budtjeneste til både sikkerhedskopiering og gendannelse, og de tilbyder den gratis til alle kunder. Tjenesten kaldes IDrive Express, og det er en dejlig fordel, hvis du har at gøre med hundreder af gigabyte data.

Round: File Transfer Speed ​​Point for IDrive

IDrive-logo
Carbonit-logo

4

Sikkerhed

På grund af en stigning i globale dataovertrædelser, ransomware-angreb, mand-i-midten-angreb og informationsovervågning, er sikkerhed et emne, som du aldrig bør overse, når du vælger skytjenester. Aspekter at undersøge inkluderer krypteringsprotokoller, adgangskodebeskyttelse og datasentre sikkerhed.

Jeg kører

Når du sikkerhedskopierer data med IDrive, holder de alle dine data sammen på deres servere. På den måde kan hvem, der bryder deres servere, ikke se, hvad du har gemt der.

Krypteringsprotokollen, som IDrive bruger, er 256-bit AES. AES er den protokol, der er anbefalet af U.S. National Institute of Standards and Technology. Mens populariteten af ​​AES gør det til et fristende mål for hackere, vurderes det, at selv verdens mest magtfulde supercomputere ville have brug for flere milliarder år for at bryde krypteringen.

IDrive beskytter også dine data under transport mellem din enhed og skyen med TLS-tunneler for at forhindre aflytning.

Både hvile- og transitkryptering er almindelig blandt skytjenester. IDrive adskiller sig dog ved at give dig muligheden for at konfigurere privat ende-til-ende-kryptering.

Med privat ende-til-ende-kryptering er det kun du, der kender din krypteringsnøgle, så ikke engang IDrive kan dekryptere dine data. Men det betyder også, at hvis du glemmer din adgangskode, kan du heller ikke få adgang til dine data.

Én ting, som IDrive ikke tilbyder, ville være velkommen: to-faktor-verifikation. To-faktor-verifikation kræver, at du leverer en sikkerhedskode ud over dit brugernavn og din adgangskode, når du logger ind fra ukendte enheder. Det forhindrer, at folk, der har stjålet din adgangskode, får adgang til dine data.

IDrive understøtter dog versionering, hvilket betyder, at der opretholdes et sæt antal tidligere filversioner. På den måde, hvis du er målrettet mod et ransomware-angreb, der fungerer ved at ødelægge dit indhold, kan du bare vende tilbage til en ukorrupt version, når du har fjernet den ansvarlige malware. Med IDrive opbevares ti kopier af dine filer til både sikkerhedskopiering og synkronisering.

Carbonite

Carbonite beskytter din indholdsserverside ved hjælp af enten 128-bit eller 256-bit AES. 128 bit bruges som standard, mens Carbonite skifter til 256 bits, hvis du vælger privat kryptering.

Ligesom IDrive betyder privat kryptering, at du indstiller din egen nøgle, og Carbonite ved aldrig, hvad det er. Igen, selv om dette giver det bedste sikkerhedsniveau, betyder det også, at Carbonite ikke kan nulstille din adgangskode, hvis du mister den.

Når det er svært at opsætte privat kryptering med Carbonite, er det, at du skal gøre det, når du først installerer programmet og opsætter din sikkerhedskopi. Under denne proces, hvis du vælger at lade Carbonite styre din krypteringsnøgle i stedet, kan du ikke skifte senere.

Kryptering under transit bruger TLS-tunneler til at forhindre folk i at spionere på dit indhold, når det bevæger sig mellem din enhed og datacentret. Carbonit understøtter ikke to-faktor-verifikation, som det kalder totrins-verifikation.

Opsætning udføres online ved at logge ind på din konto og besøge fanen “personlige oplysninger”.

Runde fire tanker

Begge tjenester gør det rigtigt ved at kryptere indhold i hvile og tilbyde brugerne privat kryptering. At ikke kunne skifte til privat kryptering, efter at du har besluttet at lade Carbonite administrere din krypteringsnøgle, er bestemt en head scratcher, selvom.

Så igen, Carbonite lader dig konfigurere totrins verifikation og IDrive gør det ikke. At både privat kryptering og verifikation i to trin er på bordet med Carbonite, vipper denne sidste runde til fordel for, men knap nok.

Runde: Sikkerhedspunkt for karbonit

IDrive-logo
Carbonit-logo

5

Dommen

Både IDrive og Carbonite tilbyder stor værdi og giver fremragende brugeroplevelser. På grund af dette har begge tjenester gennem årene konsekvent rangeret blandt de bedste cloud-backup-tjenester, vi har evalueret. I vores 2017-backup-backup-placering placerede IDrive og Carbonite henholdsvis første og femte.

På trods af det faktum, at IDrive toppede vores placering i 2017, og selvom det tog de første tre runder af denne matchup med relativ lethed, er det ikke fair at sige, at det er det ideelle valg for alle. Hvad der gør Carbonite til det bedre valg for nogle brugere, kommer ned på det ubegrænsede lager.

Denne funktion betyder, at du aldrig behøver at bekymre dig om at styre din plads med Carbonite, og det har også gjort det muligt for Carbonite at skabe en meget enklere brugeroplevelse end hvad du finder med IDrive. Backup af filtype betyder, at du skal sætte og glemme backup for dig, så du kan bruge din værdifulde tid på andre opgaver.

For de fleste brugere, der har under 1 TB data, der skal sikkerhedskopieres, giver det at være i stand til at beskytte deres computere, tablets og telefoner med et billigt abonnement mere værdi, end Carbonite kan konkurrere med. Som altid tak for at have læst. Vi vil meget gerne høre om dine egne tanker og oplevelser med begge tjenester.

Du er velkommen til at dele i kommentarerne herunder.

Samlet vinder: IDrive

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map