En Online Backup Battle Royale: IDrive vs CrashPlan vs Backblaze

Forskellige mennesker har forskellige behov, og det er lige så sandt med cloud-backup som noget andet. Den bedste cloud backup-sti for en person kan ofte være en forkert drejning for en anden. Værre er det, at tage det forkerte valg baseret på en enkelt cloud-backup-gennemgang kan koste dig tid og penge.


For at hjælpe dig med at tage den bedste backup-beslutning til dine behov besluttede vi at tage et kig på tre af vores foretrukne backup-løsninger side om side: IDrive, CrashPlan og Backblaze. Hos Cloudwards.net handler vi alt om bekvemmelighed.

Hvorfor vi bruger Cloud Backup

Det er en stor chance for, at du læser denne artikel, at du allerede i det mindste forstår nogle af fordelene ved at gemme dine data i skyen.

For at opsummere dem, der stadig er i mørke, giver cloud-backup dig mulighed for at sende dine harddiskdata til et eksternt datacenter til sikker opbevaring. Ved at gemme dine data eksternt mindsker du chancen for, at harddiskfejl, fysisk skade, tyveri, vira eller ransomware vil fjerne dig fra dine værdifulde filer.

Der er sandsynligvis en god chance for, at du allerede forstår de vigtigste forskelle mellem cloud-backup og cloud-lagring. Selvom cloud-opbevaringsløsninger som Google Drive og Sync.com er fantastiske til arbejdsproduktivitet, er de ikke designet til effektivt at beskytte din harddisk.

Det største problem med at bruge skylagring til sikkerhedskopiering er, at sådanne værktøjer normalt følger Dropbox-modellen for at få dig til at flytte filer, du vil beskytte, til en specialiseret synkroniseringsmappe. Mens du gør det strømline din arbejdsgang, er det ikke en god måde at sikkerhedskopiere dine data, fordi det gør det let at overse vigtigt indhold.

Cloud backup-løsninger på den anden side giver dig mulighed for at tagge mapper og filer til sikkerhedskopiering, uanset hvor de er i dit filsystem. Mange, som Carbonite og Backblaze, automatiserer processen endda, så du ikke behøver at bekymre dig om du sikkerhedskopierer hvert eneste dokument, video eller foto på din harddisk.

I modsætning til cloud-opbevaringsløsninger, indeholder de fleste cloud-backup-løsninger også backup-planlæggere og andre værktøjer til at hjælpe med at styre processen, så den ikke sap ressourcer og forhindrer dine i at få dit arbejde gjort.

Kampen: IDrive vs CrashPlan vs Backblaze

Der er mange fremragende cloud-backupløsninger tilgængelige. To Cloudwards.net-favoritter, supersikker SpiderOak og brugervenlig Carbonite, findes ikke i denne artikel. Du kan dog være sikker, da vi har skrevet masser af materiale til begge tjenester.

Vi valgte at indeholde IDrive, CrashPlan og Backblaze i denne artikel, fordi de præsenterer en fascinerende casestudie i, hvordan tilgange til cloud backup-produkter kan variere drastisk på trods af at have det samme mål i tankerne. Disse forskelle fremhæves delvist i vores bedste online backup-round i 2017.

I den roundup opnåede vores tre featured services top placeringer i fire af fem kategorier:

 • Bedste ubegrænset sikkerhedskopi: CrashPlan
 • Nemmeste cloud-backup: Backblaze
 • Bedste cloud-backup med synkronisering: IDrive
 • Bedste cloud-backup: IDrive

I vores 2017-placering for bedste samlede cloud-backup, som du kan finde i den samme artikel, er IDrive, CrashPlan og Backblaze listet henholdsvis første, anden og tredje. Ikke kun er disse tre cloud-backup-løsninger de bedste tilgængelige forbrugermuligheder, de får topkarakter af meget forskellige grunde.

Når vi kommer op, gennemgår vi fordele og ulemper ved hver tjeneste i løbet af fem runder med punkt-til-punkt-analyse: prisplaner, værktøjer, funktioner, hastighed og sikkerhed. Hvis du gerne vil have overskrifterne om, hvad vi kan lide ved disse tjenester, kan du se vores videoanmeldelser nedenfor.

IDrive videoanmeldelse

CrashPlan Video Review

Backblaze Video Review

Runde en: Prisplaner

Først vil vi se på grænser og omkostninger til backup for at hjælpe dig med at bestemme, hvilken løsning der bedst passer til dit budget og dine databehov.

Jeg kører

Den måske mest åbenlyse ting, der adskiller IDrive fra mængden af ​​online backup-tjenester, er, at alle dens planer, fra grundlæggende til forretning, giver dig mulighed for at tage backup af ubegrænsede enheder med et enkelt abonnement. De fleste udbydere begrænser dig enten til en enhed eller får dig til at tilmelde dig en dyrere multi-computerplan. Det inkluderer både CrashPlan og Backblaze.

IDrive giver dig dog ikke ubegrænset lagerplads, som også er en pause fra den model, der bruges af mange andre top-cloud-backup-tjenester. Det er dog ikke overraskende, hvis du tænker over det, da det ikke ville være den smarteste forretningsstrategi at tilbyde både ubegrænset lagerplads og ubegrænset enhedens sikkerhedskopi.

Alle IDrives planer leveres også med separate, men lige store spande med sikkerhedskopierings- og synkroniseringsplads. Meget få konkurrerende backup-tjenester tilbyder synkronisering, en nøglekomponent i skylagring. Blandt andet inkluderer undtagelser Livedrive, Sugarsync og SpiderOak.

IDrive tilbyder en gratis plan, men i betragtning af at den er begrænset til 5 GB sikkerhedskopi (+ 5 GB synkroniseringsplads), er det sandsynligvis ikke tilstrækkeligt for de fleste harddisk-sikkerhedskopier. De to grundlæggende personlige planer skal dog få jobbet gjort.

Begge niveauer kræver, at du betaler et år i forvejen. IDrive tilbyder dog i øjeblikket 25 procent rabatter på de første 12 måneders service. Du kan spare halvtreds procent på det første år, hvis du betaler i 24 måneder i forvejen.

Med et års rabat på en 1TB-plan, hvilket er, hvad de fleste brugere har brug for, fungerer det til kun $ 4,34 om måneden – et tilbud i cloud-backup-sektoren.

SMB’er og it-fagfolk kan være mere fristede af IDrices forretningsplaner, der tilbyder yderligere funktioner som underkonti, server backup og prioriteret support.

Månedlige indstillinger er tilgængelige for de fire dyreste planer, men du får to gratis måneder ved at betale for et år i forvejen. Lige nu tilbyder IDrive yderligere 25 procent rabat på årlige abonnement på forretningsplaner.

CrashPlan

CrashPlan lader dig sikkerhedskopiere ubegrænsede data, men begrænser hvor mange enheder du kan sikkerhedskopiere.

Der er ikke en gratis version af CrashPlan, nøjagtigt, men du kan tage den på et 30-dages testkørsel for at se, hvordan du kan lide det. Bagefter kan du fortsætte med at bruge CrashPlan-grænsefladen til at administrere dit lokale eksterne drev, men vil blive afbrudt fra online backup.

CrashPlan har to grundlæggende forbrugerplaner.

CrashPlan er også en dyrere forretningsplan, der er prissat til $ 10 pr. Måned pr. Computer. Med forretningsplanerne får du yderligere administrator- og betjeningspanelskontroller plus telefonisk support 24/7.

Backblaze

Backblaze’s prisstruktur er omtrent så enkel som den bliver.

Der er ingen gratis plan, selvom der kan du prøve Backblaze i 15 dage før du indleder. Backblaze tilbyder heller ikke nogen form for familieplan eller rabat til flere computere.

Der er dog en forretningsplan, der er prissat til $ 50 pr. År pr. Computer. Det er de samme omkostninger som tilmelding til et års service med personlig plan. Forskellen er, at forretningsplanen giver dig nogle administratorkontroller til at spore fakturering og generere rapporter.

Tanker om runde en:

Som du kan se, er der nogle ret store forskelle mellem hver tjenestes prismodel. At opsummere:

 • IDrive tilbyder et kompliceret udvalg af prisindstillinger
 • Backblaze indtager en minimalistisk tilgang
 • CrashPlan tilbyder noget af et mellemgrund

Det, der er interessant, er, at disse tre tilgange til prisfastsættelse grundlæggende stemmer overens med andre aspekter af, hvordan hver tjeneste nærmer sig backup-forretningen, som vi ser i de kommende runder.

Hvilken er den bedste tilgang, når det kommer til værdi? Hvis du kun har en computer, der skal sikkerhedskopieres, sandsynligvis Backblaze. Det er $ 5 måned-til-måned-plan svarer til de årlige omkostninger for CrashPlan. Sammenlignet med sin egen årlige plan, slutter du at betale $ 10 mere om året, hvis du går måned til måned. Luksusen ved at kunne annullere til enhver tid er dog en, som nogle brugere vil begjære.

Hvis du ikke har noget imod at betale for et år i forvejen, er Backblaze’s årlige omkostninger stadig den bedste aftale, hvis du kun ønsker at tage backup af en computer.

Hvis du har flere computere og mindre end 1 TB samlede data, giver IDrive mere mening. Hvis du har tre eller flere computere, der skal sikkerhedskopieres og mere end 1 TB, skal CrashPlan være dit valg. $ 13,99 pr. Måned for ubegrænset sikkerhedskopi på 2-10 computere er en lejlighedskøb.

Vinder: IDrive

Runde to: værktøjer

I løbet af runde to vil vi se på operativsystemstøtte, desktopværktøjer, browseradgang og mobiladgang.

Jeg kører

IDrive arbejder med en bredere vifte af platforme end de fleste cloud-backup-løsninger, hvilket er en dejlig fordel for en service, der giver dig mulighed for at tage backup af ubegrænsede enheder.

Desktop-applikationer er tilgængelige til både Windows og Mac, men ikke til Linux. Selve grænsefladen er fyldt med funktionalitet.

Det er ikke let på øjnene, men bekvemmeligheden ved at have så mange funktioner et klik eller to væk betyder mindre at grave gennem menuer.

På venstre side finder du praktiske faner til basale IDrive-funktioner: sikkerhedskopiering, gendannelse, planlægning, synkronisering, server backup og indstillinger. Vi kommer ind på et par specifikke funktioner i disse faner i næste runde. Bemærk, at fanen serverbackup er til brugere af forretningskonti.

Selvom det meste af din backuphåndtering håndteres via desktopværktøjet, er IDrives webgrænseflade ligeledes funktionsrige og måske lidt lettere at bruge.

For det meste bruger du webgrænsefladen til at få vist gemt indhold fra en browser, hvilket er nyttigt til, når du er på en computer, der ikke har IDrive-applikationen installeret.

Mobil adgang til dine cloud-backupdata kan opnås med apps, der kan downloades til Android, iOS (iPhone, iPad) og Windows Phone.

De fleste online backup-tjenester giver dig kun adgang til gemte data via mobilappen, men IDrive giver dig faktisk også mulighed for at tage backup af mobildata. Dette inkluderer:

 • Videoer
 • Billeder
 • Kontaktlister
 • Kalenderbegivenheder

Android-brugere kan også sikkerhedskopiere tekster, opkaldslogger og apps.

Ud over enhedsindhold gør IDrive noget andet, som de fleste andre cloud-sikkerhedskopier ikke gør: det giver dig mulighed for at tage backup af dine sociale mediekonti. Dette inkluderer både Facebook og Instagram.

IDrive forretningsplaner inkluderer også muligheden for at tage backup af Linux-servere, for ikke at nævne flere populære forretningsplatforme som MS SQL Server, VMWare og Oracle-servere.

CrashPlan

CrashPlan har desktop-applikationer tilgængelige til Windows, Mac og Linux. Desktopgrænsefladen har en dejlig kombination af æstetik og funktioner.

Til venstre finder du menufaner til sikkerhedskopiering, gendannelse, indstillinger, historie, venner og destinationer. Oplevelsen er ikke så overvældende som at arbejde med IDrive takket være bedre menudesign inden for hver fane. Det tofarvede look er også lettere at tage i, hvilket hjælper med at minimere distraktion.

CrashPlan giver også abonnenter browserbaseret adgang, så du kan få dine data hvor som helst uden at skulle downloade skrivebordsværktøjet.

Web-brugergrænsefladen er temmelig ligetil og intuitiv, ligesom desktop-værktøjet.

CrashPlan mobilapps er tilgængelige til både Android, iPhone og iPad. Mobilapperne fungerer fint til at få adgang til dit gemte indhold, men de kan ikke bruges til at tage backup af telefondata. CrashPlan’s forretningsplan kan ikke bruges til at sikkerhedskopiere din Linux-server, Oracle, SharePoint eller andre platforme, der er foretrukket af virksomheder.

Backblaze

Backblaze understøtter backup til Windows og Mac. Desktopgrænsefladen til begge operativsystemer har det mest minimalistiske design af enhver online backuptjeneste, vi har testet. Det er en stor grund til, at det blev førstepladsen i vores 2017-placering for nemmeste cloud-backup.

Der er knapper til pause og start af sikkerhedskopi, gendannelse af data og ændring af dine indstillinger. Bortset fra nogle få linjer med grundlæggende oplysninger, er det stort set alt, hvad du finder.

Denne smukt strømlinede tilgang holder mindre teknisk-brugere i at blive overvældede. Kombineret med et par gratis funktioner, som vi snart vil berøre, hjælper designet virkelig med at gøre hele sikkerhedskopieringsprocessen så usynlig som muligt.

Som med IDrive og CrashPlan er det mest en måde at få adgang til dine lagrede data fra en browser, hvis din computer ikke er praktisk, eller din harddisk er gået ned, og du virkelig har brug for en fil.

Backblaze har mobile apps til Android, iOS og iPad. Ligesom med CrashPlan bruges apps mest til at se og dele gemt indhold.

Runde to tanker

Igen er der mere adskillelse af vores tre fremhævede sikkerhedskopieringsløsninger, end du ville tro.

IDrive understøtter flere platforme end CrashPlan og Backblaze, herunder mobile sikkerhedskopier. Flere forretningsplatformmuligheder betyder også, at IDrive sandsynligvis vil appellere til virksomheder mere end de to andre tjenester, og det er grunden til, at vi gav det den øverste knap i vores bedste cloud-backup til forretningsrangering.

Når det er sagt, har IDrive også mere komplekse grænseflader end de fleste andre cloud backup-tjenester. Dette kan appellere til teknisk inkluderede brugere og dem, der kan lide at være meget involveret i overvågningen af ​​deres backup-rutine. Andre kan synes det er overvældende.

Backblaze tager den modsatte tilgang ved at reducere sin grænseflade til det blotte minimum af, hvad du har brug for, og det kommer også til at appellere til mange mennesker. CrashPlan slår selvfølgelig en afbalanceret tilgang og blander muligheder med strømlinet udseende.

På trods af sin kompleksitet er det svært ikke at give IDrive runden på grund af sin mobile support support og forretningsplatformmuligheder. Vi ønsker kun, at dens personlige plan havde et Linux-skrivebordsværktøj.

Vinder: IDrive

Runde tre: Funktioner

Vi har talt om priser, og vi har set på værktøjerne. I løbet af dette segment fordeler vi funktionerne.

Jeg kører

Som enhver god cloud-backup giver IDrive dig mulighed for at planlægge rutinemæssige sikkerhedskopier til, når du er gemt ind om natten. Planlæg dine sikkerhedskopier fra IDrives planlægningsfane.

Som du kunne forvente fra IDrive, er planlæggeren indlæst med indstillinger. Du kan indstille start- og sluttider, begrænse sikkerhedskopier til bestemte ugedage og oprette underretninger for at holde dig informeret.

Udover planlagte sikkerhedskopier tilbyder IDrive også vedvarende sikkerhedskopiering til filer under 500 MB i størrelse. Cloud-sikkerhedskopieringstjenester betegner normalt denne funktion “kontinuerlig sikkerhedskopiering.” Med IDrive kan kontinuerlig sikkerhedskopiering indstilles til at køre tæt på realtid eller hvert 10., 30. eller endda 60. minut.

Når du installerer IDrive, mærker den automatisk bestemte mapper til sikkerhedskopiering for at prøve at fange alle dine dokumenter, fotos og videoer. Der er dog ingen begrænsninger for filtypen, der kan sikkerhedskopieres på IDrive. Du kan markere en hvilken som helst fil eller mappe, du vil gemme fra fanen backup.

Desktop-applikationen giver dig mulighed for at sende disse valg til både IDrive-skyen og en ekstern harddisk. At være i stand til at gøre begge ting er nyttigt: Det er smart at opbevare både lokale og eksterne kopier af dine data, men en besvær med at administrere disse processer separat.

Vi nævnte, at IDrive giver brugerne en separat datakuffer til “synkronisering.” Synkronisering er en arbejdsproduktivitetsfunktion, der automatisk justerer indhold på tværs af dine enheder. Denne idé er, at du kan hoppe fra enhed til enhed uden at skulle overføre arbejdsindhold med et flashdrev.

Alle filer, der er gemt i backup eller synkronisering, kan også deles ved at generere et URL-link. Links kan sendes til e-mail-modtagere eller deles på sociale medier.

IDrive understøtter også filversionering. Filversion lader dig vende tilbage til tidligere versioner af filer. Dette hjælper dig med at fortryde uønskede ændringer og mindske risikoen for filkorruption, inklusive den forårsaget af ransomware. IDrive bevarer de 10 seneste versioner af enhver fil, der er gemt i sikkerhedskopi eller synkronisering. Slettede varer opbevares også i 30 dage.

CrashPlan

I modsætning til IDrive er CrashPlan standard til kontinuerlig sikkerhedskopi og begrænser ikke kontinuerligt størrelsen på de sikkerhedskopierede filer.

Kontinuerlig sikkerhedskopi sikrer, at du aldrig mister en fil, og CrashPlan gør et pænt arbejde med filkomprimering for at sikre, at sikkerhedskopieringsprocesser ikke påvirker systemressourcerne. Imidlertid vil de med mindre datakraft muligvis ønske at gå med planlagte sikkerhedskopier, som også er en mulighed.

CrashPlan’s planlægning er temmelig ligetil. Du kan indstille en start- og sluttid og aktivere eller deaktivere dage i uger, som sikkerhedskopier kører.

CrashPlan mærker bestemte mapper til sikkerhedskopi, når du installerer det. Der er heller ingen begrænsninger på filtypen med CrashPlan. Mærkning til sikkerhedskopiering opnås gennem filtræet på fanen backup.

Ligesom IDrive kan udvælgelsesprocessen være lidt kedelig. Det er også meget let at overse filer og mapper, som du vil gemme. CrashPlan giver dig imidlertid mulighed for at administrere ekstern backup af drevet fra skrivebordsværktøjet, hvilket er en big time saver.

Du kan også bruge CrashPlan til at sikkerhedskopiere dine harddiskdata til en vens computer, hvilket er en unik funktion ved denne service. Din ven har ikke adgang til disse filer, medmindre du også vil have dem, og de behøver ikke at være en CrashPlan-abonnent selv.

En anden ting, vi elsker ved CrashPlan, er, at det ikke skimpter over de ubegrænsede data. Du kan sikkerhedskopiere filer i ubegrænset størrelse og endda bevare ubegrænsede versioner af enhver fil. Du kan endda opbevare slettede filer på ubestemt tid. Denne fleksibilitet hjalp CrashPlan med at vinde vores kategori for bedste ubegrænset cloud-backup til 2017. CrashPlan understøtter dog ikke fildeling.

Backblaze

Backblaze lader dig sikkerhedskopiere data kontinuerligt, indstille en daglig plan eller kun sikkerhedskopiere efter kommando. Kontinuerlig backup er dog standard. Backblaze’s tidsplan er næsten for enkel, hvilket gør det til en af ​​de få gange, at tjenestens minimalistiske tilgang kommer tilbage til at bide den lidt.

I modsætning til andre cloud backup-tjenester kan du ikke indstille dage om uger. Du angiver en start- og en sluttid – og det er det.

Backupprocessen med Backblaze skiller sig ud med dens filvalgsproces. Du behøver ikke bruge tid på at søge gennem dit filtræ efter mapper og filer, du vil mærke til sikkerhedskopi. I stedet gør Backblaze arbejdet for dig ved automatisk at finde og sikkerhedskopiere alle filer af bestemte typer, så snart installationen er afsluttet.

Standardfilvalg inkluderet:

 • Billeder
 • Videoer
 • musik
 • Dokumenter
 • Data

Selvom Backblaze tilbyder ubegrænset sikkerhedskopieringsplads, er nogle filtyper ikke valgt til sikkerhedskopiering for at afhjælpe båndbreddens flaskehals. Disse inkluderer forskellige systemfiler og midlertidige internetfiler.

Hvis du vil, kan du ændre, hvilke filtyper der sikkerhedskopieres ved at besøge fanen “ekskluderinger” i indstillinger.

Ud over at tage backup af din computers harddisk kan du også tage backup af eksterne drev ved at forbinde dem til din computer via USB eller firewire. I modsætning til med IDrive og CrashPlan giver Backblaze-grænsefladen dig ikke sikkerhedskopi til disse drev. Du skal håndtere det manuelt.

Mere skuffende er, at Backblaze også kun understøtter filversion og slettet filopbevaring i op til 30 dage. I betragtning af at det er en ubegrænset service, ville det være dejligt at se Backblaze dobbelt nede med ubegrænset version som CrashPlan.

Runde tre tanker

Backblazes enkle tilgang til fil-backup er, hvad der adskiller den fra enhver anden cloud-sikkerhedstjeneste. Kun karbonit kommer virkelig tæt på i den henseende – og ikke meget. Det er let at forstå, hvorfor IDrive, der begrænser, hvor meget data brugere kan sikkerhedskopiere, kræver en mere begrænset, brugerstyret tilgang. Imidlertid bør CrashPlan følge efter.

Når det er sagt, er Backblaze-begrænset versionering et problem, især hvis du bliver ramt af et løsepengeangreb, der ødelægger indhold, der ikke for nylig er opdateret. Mens CrashPlan tager mere styring, ubegrænset versionering og slettet filbeskyttelsesmorder værdi forslag.

Vi kan dog godt lide IDrive’s inkludering af synkronisering, hvilket tillader, at den ikke kun konkurrerer i backup-pladsen, men også positionerer sig som en sikker cloud-lagerkonkurrent i formen af ​​Sync.com. (Vi taler om sikkerhed i runde fem).

Vinder: IDrive

Runde fire: Hastighed

Sikkerhedskopiering kan tage en frustrerende mængde tid, især med middelmådige internethastigheder og store filer. I løbet af denne runde måler vi, hvordan vores tre kandidater er fair i et filoverførselsløb, så du ikke behøver at finde ud af den hårde måde. Vi lover at gøre det hurtigt.

Hastighedssammenligning

For at teste hver udbyder forberedte vi en 500 GB komprimeret mappe fyldt med forskellige filtyper. Derefter lader vi IDrive, CrashPlan og Backblaze prøve og uploade mappen, den ene efter den anden.

Disse tests blev udført på den samme maskine. Vi har slået vores Wi-Fi fra og tilsluttet vores computer direkte til vores modem for at begrænse svingninger i båndbredde. For at eliminere svingninger i båndbredde blev disse tests udført med Wi-Fi slået fra, og min computer blev tilsluttet direkte til mit hjemmecomputermodem.

I henhold til speedtest.net, download / upload hastigheder på tidspunktet for testning i gennemsnit 120 Mbps / 12 Mbps.

Upload tidDownloadtid
Jeg kører10:5000:25
CrashPlan06:3000:38
Backblaze08:4000:42

Generelt er uploadtid det større træk på systemressourcen, så giver CrashPlan’s upload-sejr lidt mere vægt end IDrices download-gevinst.

Trinvis sikkerhedskopiering og hastighedsregulering

De rå data præsenteret ovenfor er ikke det fulde billede.

Alle tre tjenester inkorporerer inkrementel backup i deres filoverførselsarkitektur. Trinvis backup betyder, at efter en fil er blevet uploadet en gang, vil fremtidige upload kun finde sted, hvis filen er ændret. Det er endnu bedre, at kun de dele (eller blokke) af filen, der er ændret, uploades.

Det fine med trinvis sikkerhedskopiering er, at det skærer markant ned på den tid, det tager at tage backup af filer.

Derudover giver alle tre tjenester dig mulighed for at gashåndtere dine uploadhastigheder. Throttling er et middel til at kontrollere, hvor meget båndbredde tjenesterne bruger. Mens maksimering af din gashåndtering er normen, kan du, hvis du har en dårlig internetforbindelse, hindre din evne til samtidig at deltage i andre webaktiviteter (som at se Cloudwards.net videoindhold).

Mail Services

IDrive hjælper også med at fremskynde de første uploads og fuld gendannelse sammen med deres IDrive Express-service.

IDrive sender dig en ekstern harddisk på op til 3 TB, helt gratis. Du overfører de data, du vil tage backup af, til det drev og sender dem tilbage. IDrive supportteknikere uploader derefter dine data til deres servere. I betragtning af at det kan tage dage eller uger at fuldføre fuld initial backup, er dette en enorm fordel. Hvis du har brug for at udføre en komplet systemgendannelse, kan IDrive indlæse en harddisk med alle dine data og sende dem til dig.

Backblaze tilbyder en lignende service, men kun til gendannelser. I modsætning til med IDrive, skal du dog betale for harddisken på forhånd til en pris af $ 189. Du får en refusion, når du har sendt den tilbage.

Runde fire tanker

Hvis du tager højde for IDrive’s mailingtjeneste, bliver erklæringen af ​​en vinder i denne runde noget muddied. Imidlertid bruger de fleste brugere sandsynligvis aldrig IDrive Express, og den daglige backup-operation er mere afhængige af hver tjenestes upload / download-hastigheder.

Ingen af ​​de tre tjenester dræber dig ved downloadtider, men CrashPlan ser ud til at have en fordel, når det kommer til uploads.

Vinderen af ​​runde fire: CrashPlan

Runde fem: sikkerhed

Uanset om du er en fortaler for beskyttelse af personlige oplysninger, ejer en virksomhed med følsomt indhold, eller du er en forsigtig privatborger, skal du undersøge, hvor godt din sky-software forpligter sig til sikkerhed, bør gøre din forbrugertjekliste. I løbet af vores sidste runde opdeler vi, hvordan IDrive, CrashPlan og Backblaze beskytter dine data, mens de er i transit over Internettet og på serversiden.

Jeg kører

IDrive krypterer data under transit med sikre SSL-forbindelser. Tjenesten krypterer også dine data, mens du sidder gemt i deres datacentre, hvilket beskytter dit indhold mod dataforbrud. Dine data er krypteret i begge tilfælde med 256-bit AES-kryptering, den protokol, der er anbefalet af U.S. National Institute of Standards and Technology.

En måde, hvor IDrive adskiller sig med hensyn til datasikkerhed, er ved at tilbyde brugerne valget enten en standard- eller brugergenereret krypteringsnøgle.

Ved at vælge at indstille din egen krypteringsnøgle kan kun du, brugeren, dekryptere dit indhold. Dette betyder, at IDrive kan fungere som en nul-viden backup-løsning.

Selvom vi fuldt ud anbefaler dine beskytte dine data med en privat krypteringsnøgle, skal du vide, at hvis du glemmer din IDrive-adgangskode, bliver du permanent afskåret fra dine sky-data. Det betyder, at du bliver nødt til at gennemgå den første sikkerhedskopieringsproces igen.

Uanset om du går med en standardtast eller indstiller din egen, foregår al kryptering på din computer inden overførsel. Mange cloud-tjenester dekrypterer og scanner derefter dine data, før de gemmes på deres servere. IDrive gør det ikke – de forlader det krypteret, indtil du trækker det tilbage. Det gør IDrive til en ende-til-ende krypteringstjeneste.

CrashPlan

CrashPlan narrer ikke, når det kommer til kryptering, og krypterer dine data med 448-bit Blowfish, før det forlader din maskine. De fleste kryptografer betragter 256-bit AES dog mere sikker, mens de markerer Blowfish som den afskrækkede hurtigere protokol.

Når det er sagt, antages ingen af ​​protokollerne endda at være tæt på knækkes, så du skal ikke bekymre dig for meget om forskellen. Dine data er yderligere beskyttet, mens du flytter mellem din computer og skyen takket være en SSL-tunnel for at forhindre aflytning i tilfælde af.

Typisk opretter CrashPlan krypteringsnøgler på stedet med en generator med tilfældigt tal. Ligesom IDrive giver tjenesten dig også mulighed for at forbedre dit databeskyttelse ved at oprette din egen krypteringsnøgle.

Du kan også oprette et separat arkivadgangskode til gendannelse af data, der adskiller sig fra din kontos adgangskode.

CrashPlan giver dig også muligheden for at aktivere tofaktorautentisering. Når denne funktion er aktiveret, bliver du bedt om at indtaste dine typiske brugeroplysninger plus en engangskode leveret via tekst eller e-mail for at få adgang til dine data.

Backblaze

Backblaze “only” bruger 128-bit AES-kryptering. Det er dog det samme krypteringsniveau, som de fleste finansielle institutioner bruger. Det ville tage flere milliarder år for verdens mest avancerede supercomputere at brute kraft AES-128.

De fleste cloud-tjenester går over bord med 256-bit kryptering, dels for at sikre tjenester mod fremtidige gennembrud og dels til markedsføring.

Ligesom IDrive og CrashPlan, bliver dine data krypteret, før de forlader din computer og forbliver krypteret i Backblaze’s datacentre. Mellem dem afskærmer SSL det i transit.

Typisk opretter og opbevarer Backblaze krypteringsnøglen til dig. Men ligesom IDrive og Backblaze tilbyder de brugerne muligheden for at oprette deres egen nøgle.

Backblaze matcher yderligere tempoet med CrashPlan med valgfri tofaktorautentisering. CrashPlan’s version kræver, at du indtaster en sekscifret kode, der sendes til din telefon, før du får adgang til dine data.

Fem runde tanker

Alle tre tjenester gør et fantastisk job, der tilbyder brugerne valget om at oprette private krypteringsnøgler, som kun de kender. Vi ønsker, at flere cloud-tjenester inkluderede denne mulighed. På trods af risikoen for at miste din adgang, sikrer nul-viden kryptering bedst, at dine data aldrig kompromitteres. Hvis du er bange for at miste din adgangskode, kan en cloud-adgangsadministrator hjælpe.

Mens IDrive er den eneste service af de tre, der bruger den anbefalede 256-bit AES-krypteringsprotokol, er den også den eneste, der ikke tilbyder tofaktorautentisering. Vi giver denne runde til CrashPlan takket være lidt bedre kryptering, som Backblaze.

Det er dog et tæt indhold, og du skal virkelig ikke føle dig bekymret over, hvordan nogen af ​​disse tre tjenester nærmer sig sikkerhed.

Vinder af runde fem: CrashPlan

Dommen

Hvis vi gik rent efter rundegevinster, ville vi sandsynligvis kalde denne matchup et bind mellem IDrive og CrashPlan. Begge tjenester tog to runder hver. I sidste ende varierer alligevel tildeling af værdi til en af ​​disse tre tjenester meget afhængigt af dine personlige data behov.

Hvis du leder efter en overkommelig løsning til sikkerhedskopiering af flere computere og forventer, at 1TB ikke vil skære den op, giver CrashPlan familieplan sandsynligvis den mest værdi. Men hvis du kun ønsker at tage backup af en computer og ikke gerne bekymre dig om detaljer, er Backblaze sandsynligvis den bedre mulighed for dig. Vi kan ikke hjælpe os med at beundre dens markant forenklede tilgang til cloud-backup.

Da vi tror, ​​at de fleste læsere er brugere af flere enheder, der falder under 1TB-tærsklen, er vi i sidste ende nødt til at kæmpe for denne kamp for IDrive. IDrives synkroniseringsfunktioner, ubegrænset enhedens sikkerhedskopi og mobil backup er nøglefunktioner, som du ikke finder med de fleste cloud-backup-løsninger. Selvom det er begrænset til, hvor meget data du kan gemme, medmindre du behandler enorme filer rutinemæssigt, som f.eks. High definition-video, burde det ikke være et problem.

Tror vi, at vi har forkert? Vi er altid åbne for andre perspektiver. Fortæl os venligst i kommentarerne nedenfor, tak for at have læst.

Sidste vinder: IDrive

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me