Bedste Online Backup til Canada i 2020

Hvis du bor i Det store hvide nord og leder efter den bedste sikkerhedskopi til Canada, har vi nogle dårlige nyheder: på trods af at vi har store privatlivslovgivninger, har i øjeblikket ingen af ​​vores bedste online backupudbydere servere i Canada. Dette betyder, at canadiske brugere vil lide den samme overvågning som deres sydlige naboer i form af Patriot Act, CLOUD og PRISM.


For at kompensere for det har vi lagt særlig vægt på sikkerheden og privatlivets fred for dine filer og overførselshastigheder i denne fortegnelse, samt sørget for, at tjenester implementerer nul-viden-protokoller korrekt.

Det er i din bedste interesse at oprette en sikkerhedskopi, fordi du ikke kan være sikker på, hvor længe din harddisk vil vare, og dine data kan gå tabt på grund af funktionsfejl eller nedbrud. Du kan bruge datagendannelsessoftware, men dets succes er ikke sikker. Solid state-drev er heller ikke helt pålidelige, fordi de oplever flere datafejl på trods af deres lavere fejlfrekvens.

Hvis du her er på udkig efter opbevaring, kan du se vores artikel om den bedste cloud-opbevaring i Canada. Før vi fortsætter med listen, lad os definere de kriterier, vi har brugt til at fremstille den.

Bedste Online Backup til Canada i 2020

Hvad der gør den bedste online sikkerhedskopi til Canada

Sikkerhedskopieringstjenester skal tilbyde transit, i hvile og privat kryptering, hvilket betyder, at ingen andre men du kan læse dine skydata. Tjenesten skal også give tofaktorautentisering for at beskytte din adgangskode mod hackere.

Den første sikkerhedskopi kan tage lang tid. Hvor længe afhænger af din internetudbyder og hvor tæt du er på en server. Jo tættere du er, desto stærkere bliver din forbindelse. Det er bedst, hvis en tjeneste giver dig mulighed for at justere overførselsindstillinger, gashastighed og bruger en blokniveauoverførselsalgoritme, som hjælper efter den første sikkerhedskopi.

Vi ønsker alle at få mere og betale mindre, og det var hvad vi kiggede efter fra disse tjenester. Vi har taget værdi, og hvor mange planer tjenesten tilbyder i betragtning. Jo flere planer det har, jo flere valg har du. Det er dejligt, hvis det også har en gratis plan eller prøve, så du kan prøve tjenesten, før du abonnerer.

Til sidst giver en god brugeroplevelse dig mulighed for at bruge tjenesten uden at få hovedpine. For at sikre, at desktopklienten skal arbejde på de fleste operativsystemer, og deres grænseflader, sammen med dem fra webklienten og mobilappen, skal være behagelige og ligetil.

1. Bedste online sikkerhedskopi til Canada: IDrive

IDrive, et veteranfirma, der blev lanceret i 1995, er øverst på vores bedste sammenligningsliste til cloud-backup. Det bruger AES 256-bit kryptering til at kryptere dine filer under transit og i hvile. Du skal dog aktivere privat kryptering inden din første sikkerhedskopi for at bruge den. Hvis du ikke gør det, holder IDrive fast på din krypteringsnøgle. Der er ingen tofaktorautentisering, så gør din adgangskode stærk.

IDrive-Client-Backup-Slider1
© Cloudwards.net

IDrive-Client-Restore-Slider2
© Cloudwards.net

IDrive-Client-Scheduler-Slider3
© Cloudwards.net

IDrive-Client-Sync-Slider4
© Cloudwards.net

IDrive-Client-Disk-Image-Slider5
© Cloudwards.net

Tidligere

Næste

Dets amerikanske datacentre kan modstå brande og naturkatastrofer, fordi de har stativer, hævede gulve og kølezoner. For at beskytte mod menneskelig indtrængen bruger de overvågning, bevægelsessensorer og alarmer.

I vores test uploadede vi en mappe på 1 GB på cirka 20 minutter. Det er tæt på de teoretiske 15 minutter, det skal tage. Testene blev udført over et netværk fra Thailand, så forskellen kan sandsynligvis tilskrives afstanden fra serverne.

Andre grunde, som vi kan lide IDrive

Der er to årlige personlige planer, der i øjeblikket diskonteres: 2 TB for $ 52 og 5TB for $ 75. Du får 2 TB eller 5 TB synkroniseringsplads, hvilket giver 4 TB eller 10 TB samlet. Dertil kommer begge, at du kan sikkerhedskopiere ubegrænsede computere.

IDrive Business starter ved $ 75 for ubegrænsede computere og brugere og giver 250 GB backup plads. Du kan øge pladsen op til 12,5 TB.

Før du beslutter at abonnere på lang sigt, kan du bruge den gratis plan, der giver 5 GB lagerplads.

Du bliver nødt til at vælge filer manuelt til sikkerhedskopi, fordi IDrive ikke sikkerhedskopierer efter filtype som ubegrænset backup-udbydere. Det giver ikke en simpel brugeroplevelse. Der er desuden mange muligheder, der muligvis gør det mere kompliceret for almindelige brugere.

IDrive har konkurrencedygtige priser, hurtige forbindelseshastigheder, privat kryptering for at sikre, at dit privatliv er beskyttet, og det giver dig mulighed for at tage backup af ubegrænsede computere. Det har dog ikke tofaktorautentisering eller en simpel brugeroplevelse. Det er stadig nok at gøre det til vores topvalg for Canada. Læs vores IDrive-gennemgang for at få detaljerne.

2. Acronis True Image

Acronis lancerede for 15 år siden, hvilket er lang tid inden for softwarevirksomheden, så det er ikke underligt, at True Image er en af ​​de bedste online backup-tjenester.

Tjenesten bruger AES 256-bit til at kryptere dine filer før overførsel, og TLS / SSL-protokollen beskytter dem under transit. Krypteringen kræver, at du bruger en adgangskode, som kun du kender, hvilket gør Acronis nul-viden kompatibel. På grund af dette kan virksomheden ikke hente din adgangskode, så sørg for at du ikke glemmer det. Der er ingen tofaktorautentisering.

Acronis True-Image-Backup-Setup-Slider1
© Cloudwards.net

Acronis True-Image-Destination-Slider2
© Cloudwards.net

Acronis True-Image-Active-Protect-Slider3
© Cloudwards.net

Acronis True-Image-Indstillinger-Slider4
© Cloudwards.net

Acronis True-Image-Tools-Slider5
© Cloudwards.net

Tidligere

Næste

Acronis overraskede os med dens hastighed. Det tog kun 15 minutter for sikkerhedskopiering og gendannelse af en 1 GB-mappe. Vi brugte den “optimale” indstilling til download, men der er også en “maksimal”, som antagelig er endnu hurtigere.

Andre grunde, som vi kan lide Acronis True Image

Undgå Acronis ‘livsplan, fordi den udelader meget. Du har det bedre med en af ​​de to årlige planer: Avanceret eller Premium.

Advanced giver 250 GB sikkerhedskopieringsplads til $ 49,99 eller 500 GB til $ 69,99. Præmien starter ved $ 99,99 for 1 TB backup-plads og slutter ved 5TB for $ 259,95. Du kan øge antallet af computere, der skal sikkerhedskopiere, og mængden af ​​sikkerhedskopieringsplads, men det koster dig ekstra.

Det er nemt og intuitivt at bruge desktop-klienten. Der er en menu til venstre for at navigere i appen. Du kan sikkerhedskopiere efter filtype i stedet for at vælge specifikke filer, der tager mere plads, men gør oprettelsen af ​​en backup-plan meget enklere. Hvis du har brug for at spare plads, kan du ekskludere filer, du ikke ønsker at tage backup af.

Acronis har hurtige backuphastigheder og privat kryptering, men mangler tofaktorauthentificering, og dens priser er ikke så konkurrencedygtige som IDrive’s. Det gør det passende til andenpladsen. Hvis du gerne vil se tabellerne med detaljer, hastighed og pris, skal du læse vores Acronis True Image-gennemgang.

3. BigMIND

BigMIND Home er en ny online backuptjeneste fra det firma, der oprettede Zoolz Home Backup, der leveres med mange funktioner, den ældre service ikke.

Filer på servere er krypteret ved hjælp af AES 256-bit kryptering. BigMIND administrerer din nøgle, hvis du ikke tilmelder dig privat kryptering, mens du opsætter din backup-plan. Bemærk, at du ikke kan gøre det bagefter. Hvis du tilmelder dig, vil BigMIND ikke kunne hente din adgangskode. SSL-protokollen beskytter filer under transit, men underligt nok skal du slå den på dig selv.

BigMIND Desktop Dashboard

BigMIND tilslutningsmuligheder

BigMIND Smart valg

BigMIND-backupplan

BigMIND Online Explore Files

Tidligere

Næste

Du kan forvente hurtig upload og langsomme downloadhastigheder, fordi BigMIND bruger Amazon Glacier, et køligt lager, designet til langvarig arkivering, til sikkerhedskopiering. Hvis det lyder som din kop te, skal du læse vores Amazon Glacier-anmeldelse. Den gennemsnitlige uploadtid for 1 GB data skal være ca. 30 minutter.

Andre grunde, som vi kan lide BigMIND

BigMIND Personal-planen koster $ 2,99 pr. Måned, hvis den betales årligt, og giver dig kun 100 GB backup-plads til en bruger og op til tre computere. Familieplanen koster $ 6,99 om måneden og giver en lidt bedre aftale med 500 GB til tre brugere, ni computere og seks mobile enheder.

En ordentlig mængde plads, 1 TB, leveres med Family Plus-planen, der koster $ 12.99 pr. Måned. Det er stadig ikke det bedste tilbud for den mængde plads, det tilbyder, men du kan dele den med fire flere brugere på tværs af 15 computere og ubegrænsede mobile enheder.

Desktop-klienten, til Windows eller macOS, er nyttig, fordi den viser dig din nuværende sikkerhedskopi-status, hvornår den sidste sikkerhedskopi var, hvor mange filer der er sikkerhedskopieret, og hvor mange, der afventes. Du kan vælge at tage backup af filtype eller placering. At tilbyde et valg er et dejligt touch, i betragtning af at andre tjenester kun bruger en metode.

Webgrænsefladen, der giver dig filkategorier og enheder, er mere farverig og giver dig mulighed for nemt at gennemse dit indhold i skyen. Der er et dashboard, der viser, hvor mange enheder der er forbundet til BigMIND, og ​​hvor mange der sikkerhedskopierer. En graf viser også din backup-aktivitet over tid, og et cirkeldiagram giver dig et overblik over dine filtyper.

Hvis du ikke er på din computer, kan du bruge Android- eller iOS-appen til at få adgang til dine filer. For at få et dybtgående kig på BigMINDs funktioner, skal du læse vores BigMIND-gennemgang.

4. Backblaze

Backblaze er en af ​​de mest populære tjenester og er tæt på toppen af ​​vores online liste over backup-anmeldelser.

Det har mange sikkerhedsfunktioner, herunder privat kryptering. Hvis du aktiverer den, holder du din krypteringsnøgle ellers beholder Backblaze den. Uanset hvad, skal du sende din adgangskode til Backblaze, så den kan gendanne dine filer. Det antages, at virksomheden sletter det bagefter. Du kan også aktivere tofaktorautentisering for at beskytte din konto mod hackere.

Backblaze-Slider1
© Cloudwards.net

Backblaze-Slider2
© Cloudwards.net

Backblaze-Slider3
© Cloudwards.net

Backblaze-Slider4
© Cloudwards.net

Backblaze-Slider5
© Cloudwards.net

Tidligere

Næste

I modsætning til mange andre tjenester tager Backblaze ikke meget tid på at færdiggøre de første sikkerhedskopier. Det er hurtigt og begrænser ikke dine upload- eller downloadhastigheder. Desuden kan du øge antallet af backup-tråde, du har kørt for at gøre upload hurtigere. Din afstand fra serverne i Californien vil dog være en faktor for dine tophastigheder.

Andre grunde, vi kan lide Backblaze

Backblaze har en simpel prisordning med kun én plan. For $ 5 om måneden får du ubegrænset sikkerhedskopieringsplads til en computer. Da det er en månedlig plan, kan du til enhver tid annullere, hvilket er en praktisk mulighed, som de fleste tjenester ikke tilbyder. Hvis du betaler for et år i forvejen, får du en rabat på $ 10, mens to år netto en $ 25. Du kan teste tjenesten med en 15-dages gratis prøveperiode.

Opsætning af din sikkerhedskopi er så enkel som prisfastsættelsen, fordi det ikke kræver, at du administrerer, hvor meget eller hvad du sikkerhedskopierer. Det skyldes, at Backblaze kan sikkerhedskopiere efter filtype, eksklusive system- og midlertidige filer. En sådan lethed leveres dog med en langsommere backup-proces, så sørg for at ekskludere filer, du ikke har brug for i menuen “indstillinger”.

Hvis du er interesseret i at lære mere om Backblaze, skal du læse vores Backblaze-anmeldelse.

5. Carbonit

Carbonite er en af ​​de ældste backup-tjenester, som det har været i forretning siden 2005. Det er målrettet hjemmebrugere og små virksomheder.

Tjenesten bruger AES 128-bit kryptering til at beskytte dine filer på servere, men hvis du aktiverer privat kryptering, skifter den til AES 256-bit og lader dig holde nøglen. Det gør det til nul-viden, hvilket betyder, at det ikke vil være i stand til at nulstille din adgangskode. Carbonite kræver, at du opretter en stærk adgangskode og giver tofaktorautentisering, hvis nogen stjæler det.

Carbonites oprindelige backup-proces er langsom og kommer ikke tæt på uploads hastighederne for sine konkurrenter. Upload af ændrede filer er dog meget hurtigere takket være blokniveauoverførsel.

Andre grunde, som vi kan lide karbonit

Du kan vælge mellem tre ubegrænsede lagerplaner: Basic, Plus og Prime. Basic tilbyder dig ubegrænset lagerplads uden særlige funktioner for $ 72 om året. Plus tilføjer eksternt drev og automatisk videobackup til $ 112 om året, og Prime topper det med en kurérgendannelsestjeneste for $ 150 om året.

Det er let at arbejde med Carbonite, da dets desktop-klienter er enkle og lette at installere. Du behøver kun at udføre et trin for at starte backup, fordi det meste af processen er automatiseret.

Tjenestefarven koder dine filer, så du kan kontrollere deres status med et øjeblik. Det ekskluderer nogle filer og udvidelser og sikkerhedskopierer som standard ikke filer, der er større end 4 GB. Du skal mærke dem manuelt for at inkludere dem.

Der er også en attraktiv webgrænseflade, der giver dig mulighed for at kontrollere din backup-status, få adgang til filer og administrere din konto.

Med den mobile app kan du også gøre det. Det har en klar, minimalistisk grænseflade, så det forvirrer ikke dig. Udover at gemme filer, kan du bruge appen til automatisk at tage backup af fotos på din telefon. Du kan ikke gøre det med andre filtyper, men ubegrænset sikkerhedskopiering af fotos er stadig meget. Læs vores Carbonite-gennemgang for at lære mere om tjenesten.

Ærlig nævn: Carbonite Safe Server Backup

Carbonite tilføjede en cloud-backupplacering i Canada, men kun til Carbonite Safe Server Backup. Det er for meget for individuelle og små virksomheder, men det vil passe til nogle virksomheder.

Tjenesten kan gendanne en enkelt fil eller en hel server i et par trin. Derudover kan du vælge mellem granuleret og komplet systemsikkerhedskopi, inklusive billedbackup. Hybrid backup giver dig også mulighed for at beskytte data lokalt og i skyen.

AES-128 bit beskytter dine filer, men der er en mulighed for at skifte til AES-256 bit med en privat nøgle. Under overførslen sikrer TLS / SSL-protokollen dine data.

For at nyde disse fordele skal du abonnere på strømplanen for $ 50 om måneden, faktureret årligt. Det giver 500 GB sikkerhedskopi, og du kan sikkerhedskopiere en server og 25 computere. Den ultimative plan giver dig den samme mængde plads, men giver dig mulighed for at tage backup af ubegrænsede servere og 25 computere for $ 83 pr. Måned.

Afsluttende tanker

Sikkerhedskopiering af dine data i Canada er en god taktik, hvis du vil drage fordel af dets lovgivning om beskyttelse af personlige oplysninger, men der er en mangel på cloud backup-udbydere. Vi er blevet tvunget til at se på tjenester i USA, men vi har sørget for, at de tilbyder hård sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger.

IDrive er vores øverste valg på grund af dets konkurrencedygtige priser, privat kryptering og hurtig forbindelse. Hvis du gerne vil have en service, der er hurtigere, men ikke så billig, skal du vælge Acronis True Image. For dem, der har brug for masser af backup-plads, passer de to sidste tjenester på listen.

Hvad synes du om vores liste? Bor du i Canada og bruger du en anden backuptjeneste, end vi har vist? Fortæl os det i kommentarerne herunder. Tak fordi du læste.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map