The Best Password Manager 2020

Adgangskodeadministratorer er vigtige værktøjer, når du beskytter dig mod cyberkriminalitet. Disse enkle softwareapplikationer fungerer ved at gemme dine logins i en krypteret database og derefter bruge den database til at synkronisere dine adgangskoder på tværs af enheder. Adgangskodeadministratorer er grundlæggende, men det betyder ikke, at der ikke er forskelle mellem dem.


I denne vejledning henter vi vores erfaring med at gennemgå mere end 20 adgangskodeadministratorer for at erklære den bedste adgangskodeadministrator. Vi har 10 valg, der står over resten, som hver især holder dine adgangskoder sikre. 

Vi vil tale lidt om, hvorfor vi kan lide hver indstilling, men hvis man piper din interesse, anbefaler vi at læse vores fulde anmeldelse. Derudover vil vi besvare nogle almindelige spørgsmål og bekymringer omkring adgangskodeadministratorer i slutningen af ​​denne vejledning. 

Nedenfor finder du vores top 10 af adgangskodeadministratorer. Vil du se den fulde liste? Vi har dækket lige nedenfor.

De bedste passwordadministratorer for 2020

 1. 1Password – Let at bruge, sikker og billig
 2. Dashlane – Dyrt, men spækket med funktioner
 3. Bitwarden – Et billigt, open source-alternativ
 4. Zoho Vault – Perfekt til små virksomheder
 5. Keeper – Adgangskodehåndtering, krypteret besked og mere
 6. RoboForm – Fyldt til randen med indstillinger
 7. LastPass – Gratis og let at bruge
 8. Klistret adgangskode – Dateret, men fyldt med funktioner
 9. OneLogin – Sikker SSO og MFA for virksomheder
 10. NordPass – En simpel, billig adgangskodemanager

1. Bedste Password Manager: 1Password 

1Password-logo

Sidste år kronede vi Dashlane som vores mester, men det er siden blevet løsrevet af 1Password (læs vores Dashlane vs 1Password-sammenligning for mere om det). 1Password gør alt det rigtige til en rimelig pris og tilbyder en unik adgangskodesikkerhedsmodel og en række funktioner til en rimelig pris på $ 3 pr. Måned. 

Uden for sin personlige plan tilbyder 1Password også en fremragende familieplan, der opnåede førstepladsen i vores bedste adgangskodeadministrator til familieguide. 

Familieplanen skiller sig især ud på grund af 1Password’s usædvanlige brugervenlighed. Brugergrænsefladen og browserudvidelsen fungerer i tandem, så du hurtigt kan håndtere det, du har brug for, det være sig at bruge en adgangskode på et websted eller udfylde din adresse.

Til grundlæggende og avanceret adgangskodestyring bliver det ikke meget bedre end 1Password. Det har stadig et svagt punkt. Selvom det er billigt, tilbyder 1Password ikke en gratis plan. Vi forstår at reservere ubegrænsede adgangskoder til en betalt mulighed, men en begrænset gratis version med lagerplads til 50 adgangskoder eller deromkring ville være rart. 

Heldigvis udlignes det af 1Password’s fremragende prøve. Du kan komme i gang med at bruge 1Password gratis med sin 30-dages prøveperiode. Dette er ikke en 30-dages pengene-tilbage-garanti, husk dig – 1Password tilbyder refusion under kun specifikke omstændigheder – men snarere en hel måned med service gratis. Du kan lære mere om det og 1Password’s andre funktioner i vores 1Password-gennemgang.

2. Runner-Up: Dashlane

dashlane-logo

1Password har muligvis afskrækket Dashlane som den bedste passwordadministrator for 2020, men det gør ikke Dashlane mindre imponerende. Dashlane er passwordadministratoren for en der ønsker det hele. Selvom det er dyrere end 1Password – og resten af ​​markedet for den sags skyld – kommer det med nok godbidder til at retfærdiggøre prisen. 

Fra sin automatiske adgangskodeskifter til det virtuelle private netværk til dets beskyttelse af identitetstyveri, er Dashlane meget mere end bare en adgangskodemanager. Det er en komplet sikkerhedspakke dedikeret til at beskytte dine online konti, privatliv og identitet. Dashlane inkluderer alt i et enkelt abonnement bortset fra en sikker antivirus. 

Dette abonnement vil dog anstrenge dit kreditkort. Dashlanes basisabonnement kører $ 60 pr. År, mens den altomfattende pakke – der tilføjer blandt andet identitetstyveri – koster dobbelt så meget. Den reddende nåde er, at Dashlane tilbyder en gratis plan, skønt den er begrænset til 50 adgangskoder. 

Dashlanes funktioner er den vigtigste årsag til at betale mere, men kerneadgangsadministrationen er også fremragende. Let at bruge og flydende på tværs af flere browsere, Dashlane integreres problemfrit med dine browservaner. Du kan lære mere om vores oplevelse med det i vores fulde anmeldelse af Dashlane.

3. Bedste Open Source Password Manager: Bitwarden

bitwarden-logo

Afslutningen af ​​vores top tre er Bitwarden, den første og eneste fuldstændige open source-adgangskodeadministrator på denne liste. Selvom der er andre open source-indstillinger – læs vores KeePass-gennemgang for en – får ingen af ​​dem nogen steder i nærheden af ​​Bitwarden. På trods af at han er helt fri til brug, føles Bitwarden som et kommercielt produkt. 

Lad os starte med det, du får. Gratis inkluderer Bitwarden lagring til ubegrænset adgangskoder, synkronisering af flere enheder og begrænset adgangskodedeling. Der er også en betalt plan, der kører kun $ 10 pr. År, og den tilføjer nogle ekstra funktioner. Betalende brugere får ubegrænset adgangskodedeling, 1 GB krypteret fillagring, yderligere to-faktor godkendelsesmuligheder og prioriteret kundeservice.

Gratis service er på niveau med kurset med open source-værktøjer, normalt fordi du ofrer produktets bekvemmeligheder med produkter med kommercielle ønsker. Det er dog ikke tilfældet med Bitwarden. Det er chokerende let at bruge, og hvis teamet skulle bede et par dollars om måneden om det, ville vi ikke slå et øje. 

Sammenlignet med en betalt adgangskodemanager er den største forskel, at Bitwarden mangler funktioner (læs vores Bitwarden vs LastPass-sammenligning for at se det i handling). For grundlæggende adgangskodeadministration er Bitwarden stadig den bedste mulighed. Du kan lære mere om det i vores Bitwarden-gennemgang.

4. Bedste Password Manager til små virksomheder: Zoho Vault

Zoho-logo

Zoho Vault er vores første skridt ind i den brede verden af ​​forretningsadgangskodeledere. Selvom Zoho tilbyder en gratis version af Vault til personlig brug, er værktøjet helt fokuseret på virksomheder. Dette fokus lønner sig også, med at Vault tjener en høj placering i vores bedste password manager til guide til små virksomheder. 

Små virksomheder er dog i fokus her. De fleste forretningsfokuserede software er dyre og passer til funktioner, som kun store udstyr har brug for. Zoho nærmer sig forskelligt markedet og tilbyder flere niveauer af service til at imødekomme ethvert budget. 

Planerne spænder fra Standard, der kører mindre end $ 1 pr. Bruger, op til Enterprise, der kører mere end $ 6 pr. Bruger. Naturligvis er funktionerne forskellige mellem disse planer, men så længe du ikke har brug for ting som single sign-on (SSO) og kodeordbegivenhedsmeddelelser, kan du klare dig for mindre. 

Bare fordi Zoho Vault er billigere end andre forretningsadgangskodeadministratorer, betyder det ikke, at det understøttes mindre. Zoho tilbyder fremragende supportressourcer med alt fra onboarding-guider til nye brugere til guidede, praktiske demoer. Det er en god ting, at disse supportressourcer også findes; Vault har nogle temmelig avancerede muligheder for brugeradministration og adgangskode.

På grund af disse avancerede indstillinger kan Vault imidlertid hurtigt blive overvældende for personlige brugere. Vi er glade for at se alle indstillingerne for virksomheder, selvom vi vil anbefale mod Vaults gratis personlige plan. Du kan lære mere om vores oplevelse med det i vores Zoho Vault-gennemgang.

5. Keeper

keeper-logo

På trods af at han er placeret som femte, er Keeper ikke noget af en password manager. Selve værktøjet er fremragende med en vidunderligt designet og brugervenlig interface samt en række unikke funktioner. Når det er sagt, gør Keepers bredde af tjenester, at tilmeldingsprocessen føles mindre flydende end vores andre muligheder. 

Det skyldes Keepers forskellige tilføjelser. Baseadgangsadministratoren, Keeper, er kernen i din sikkerhedspakke, men du kan opbygge den med ting som KeeperChat og BreachWatch. Disse tilføjelser koster ekstra, og selvom Keepers basepris er lav nok – omkring $ 2,50 pr. Måned – tilføjes prisen hurtigt med alle de ekstra ting. 

Alligevel når Keeper aldrig priserne på Dashlane. Ud af Keepers tilføjelser er KeeperChat vores favorit. Det er en ende til ende krypteret messaging-applikation med nok funktioner til at få Facebook Messenger til at ligne børns leg. Ud over kryptering i transit inkluderer KeeperChat også et privat mediagalleri, tidsbestemte selvdestruktionsbeskeder og tilbagetrækning af meddelelser.

BreachWatch er mindre imponerende, blot skanning af det mørke web efter eventuelle kompromitterede poster, der matcher dine oplysninger (vores valg for den bedste beskyttelse af identitetstyveri gør et bedre job). Stadigvis koster den fulde pakke mindre end $ 5 pr. Måned, hvilket sammenlignet med indstillinger som Dashlane ikke er så slemt. Du kan lære, hvordan du kommer i gang i vores Keeper-gennemgang.

6. RoboForm

RoboForm-logo

På overfladen er RoboForm ikke en særlig imponerende passwordadministrator med en noget dateret interface og intet mere end standardsikkerhed. Det er dog billigt og passer med en masse indstillinger, der giver dig mulighed for at tilpasse din adgangskodeadministrationsoplevelse. Selvom det ikke er det bedste værktøj for alle, vil nogle synes det er uundværligt. 

Fra og med prisen kører RoboForm $ 24 pr. År, hvilket gør det til en af ​​de billigste administratoradgangskoder. Du kan spare endnu mere ved at abonnere længere. RoboForm tilbyder en, tre og fem års varighed. 

Desuden inkluderer RoboForm en gratis plan, der pakker en punch med ubegrænset adgangskodelager og support til Android og iOS. Det inkluderer dog ikke synkronisering af flere enheder. 

Heldigvis har gratis brugere stadig adgang til RoboForms mange muligheder. Det inkluderer ledelse, der kun er lokal, hvis du er bekymret for synkronisering i skyen, autofyldning i Windows-applikationer og mere. Gratis brugere bruger i det væsentlige RoboForm 7 uden synkronisering af flere enheder, mens betalende brugere har adgang til funktionerne i RoboForm 8. 

Der er nogle godbidder i den nyeste version, hvoraf den vigtigste er sikker adgang til adgangskode (du kan også dele hele mapper). Generelt set er RoboForm tæt på tilpasningsmuligheder, som for nogle er store. For andre vil det dog vise sig for meget. Du kan finde ud af, om det er det rigtige værktøj til dig ved at læse vores fulde RoboForm-gennemgang.

7. Bedste gratis adgangskodemanager: LastPass

LastPass-logo

LastPass er muligvis den mest populære passwordadgang derude med mere end 16 millioner abonnenter fra og med to år siden. Det er nemt at se hvorfor også. LastPass er let den bedste gratis passwordadministrator, der tilbyder ubegrænset adgangskoder og synkronisering af flere enheder uden at bruge en krone. 

Den gratis plan er begrænset på nogle få måder – for eksempel kan du kun dele poster med en enkelt anden bruger – men for det meste er det den fulde LastPass-oplevelse. Følgelig føles Premium-abonnementet på $ 3 pr. Måned ikke meget præmie. Det tilføjer funktioner som en-til-mange deling og prioriteret support, men disse funktioner berettiger ikke de ekstra omkostninger. 

Selvom synkronisering af flere enheder er nøglefunktionen, der gør LastPass så imponerende på den frie ende af tingene, ville det ikke gøre vores top 10, hvis det var vanskeligt at bruge. Som en af ​​de mest populære adgangskodeadministratorer omkring, skulle det være en lille overraskelse, at LastPass er let at bruge, fra browserudvidelsen til det fulde brugergrænseflade. 

Endvidere er LastPass udelukkende baseret på din browser. Selvom det betyder, at offlineadgang ikke er mulig, betyder det også, at du kan se dine adgangskoder overalt. Selv hvis du er på en computer, der ikke er din, kan du logge ind og få adgang til dine adgangskoder uden at skulle installere et program. Du kan lære mere om, hvordan LastPass fungerer i praksis i vores LastPass-gennemgang. 

8. Klistret adgangskode

klæbrig-adgangskode-logo

Sticky Password er en favorit her på Cloudwards.net, og hvis det ikke var til dets rigeligt forældede applikation, ville det rangere tæt på toppen af ​​vores liste. Så længe du kan komme forbi designet, finder du dog en fremragende passwordadministrator. Sticky Password har fremragende sikkerhed, mange funktioner og en lav pris til at starte op. 

Der er en gratis version, der inkluderer ubegrænset lagerplads og fuld adgang til browserudvidelser. Derudover tilbyder Sticky Password et betalt abonnement på $ 30 pr. År, hvilket tilføjer flere enhedssynkronisering og cloud-backup, blandt andre funktioner. Dette er alt sammen standard for andre værktøjer, men Sticky Password går et skridt videre og tilbyder levetidstilgang til dets værktøj mod et fast gebyr på $ 199. 

Et livstidsabonnement er ikke begrænset på nogen måde – i modsætning til PureVPNs “levetid” -indstilling – og det tilbyder alle fremtidige opdateringer gratis. Du bliver sandsynligvis nødt til at vente et stykke tid, inden nogen af ​​disse opdateringer flytter brugergrænsefladen i en moderne retning. I de sidste par år har Sticky Password opretholdt det samme Windows-program, der ser ud til, at det blev flået lige ud af Vista-æraen. 

Brugervenlighed er ikke et problem – at komme omkring Sticky Password er enkel nok – men vi forventer mere, når indstillinger som 1Password og Dashlane er på bordet. Stadig er Sticky Password et solidt valg for dem, der kan se forbi dets daterede følsomhed. Du kan læse om vores oplevelse med det i vores gennemgang af Sticky Password. 

9. OneLogin

én-login-logo

OneLogin er ikke en password manager i sig selv, men snarere en single sign-on (SSO) og multi-factor autentificering (MFA) tjeneste for virksomheder. I stedet for at indtaste adgangskoder og have dem automatisk udfyldt, når du lander på et websted, administrerer OneLogin legitimationsoplysninger for understøttede tjenester og giver dig mulighed for at dele disse legitimationsoplysninger mellem dine medarbejdere. 

Det lyder som adgangskodestyring, og det er, selvom det ikke helt passer til vores definition af en “adgangskodemanager.” Med denne forskellige tilgang er OneLogin imidlertid i stand til at tilbyde en større vifte af funktioner til administratorer. Du kan automatisere brugerprocesser, vælge, hvem der har adgang til hvad (enten på gruppe- eller brugerniveau) og se brugslogfiler. 

OneLogin kommer dog til sin egen med MFA. I modsætning til standard tofaktorautentifikation bruger MFA en række faktorer til at bestemme, om et loginforsøg er legitimt eller ej. For OneLogin kommer det i form af dens Vigilance AI og SmartFactor-godkendelse. Mellem de to bruger OneLogin ting som tidspunktet på dagen, IP-adresse og netværk til at bestemme, om et loginforsøg er reelt. 

Disse værktøjer lærer baseret på din virksomheds brug af dem såvel som dine egne tilpassede sikkerhedsregler, så du kan altid justere AI’en, hvis den blokerer for meget eller for lidt. OneLogin er muligvis ikke til individuelle brugere, men det er et fremragende værktøj for virksomheder, især for dem, der har brug for at styre snesevis af brugere. Du kan lære mere om, hvordan du kommer i gang i vores OneLogin-gennemgang.

10. NordPass

nordpass-logo

NordPass kommer fra Tefincom, det samme firma bag NordVPN og den for nylig frigivne NordLocker (læs vores NordVPN-gennemgang og NordLocker-anmeldelse). Det er ikke den eneste VPN-slåede adgangskode-manager, hvor TunnelBear følger bagefter med sin RememBear-adgangskodemanager. Det er stadig det bedste. 

Det er en relativ påstand, i betragtning af at NordPass ikke når nær højderne på 1Password eller Dashlane, men det er et solidt værktøj i sig selv. Det skyldes hovedsageligt, at det er billigt. NordPass kører kun $ 2,49 pr. Måned, hvilket udgør omkring $ 30 pr. År. Der er også en gratis plan, der inkluderer ubegrænset lagerplads, skønt den mangler synkronisering af flere enheder. 

NordPass ‘største problem er manglen på funktioner. Den lokale applikation understøtter adgangskodeimport, og browserudvidelsen kan foreslå en stærk adgangskode med dens adgangskodegenerator, men det er ikke nok i betragtning af det aktuelle passwordadministrationslandskab. 

Alligevel er NordPass sikkert og nemt at bruge til at starte op. Der er bestemt bedre muligheder derude, især hvis du betaler. Hvis du finder ud af, at NordPass går sammen med dig, er der ingen grund til ikke at bruge det. Du kan læse om vores fulde oplevelse med det i vores NordPass-gennemgang.

Valg af de bedste adgangskodeadministratorer

Der er meget, man skal overveje, når man vælger en password-manager, på trods af at værktøjerne i sig selv er forholdsvis enkle at forstå. Men først og fremmest er sikkerhed. Når det kommer til det, kan ingen mængde funktioner eller smart UI-design gemme et værktøj, der ikke kan holde dine logins sikre. Det er her vi startede. 

Når vi vurderer sikkerhed, leder vi efter to ting: en nul-videnmodel og top-notch-kryptering. Vi kommer ind i det førstnævnte i et senere afsnit. Sidstnævnte kommer i form af AES-256. Det er også vigtigt, at adgangskodeadministratoren krypterer dine data, mens de er i ro såvel som i transit. 

Heldigvis er listen over adgangskodeadministratorer, der overholder solid sikkerhedspraksis, lang (se figur, det er et cybersikkerhedsværktøj). Ud over det er pris og funktioner vigtige. Vi samler de to, fordi der ofte er en afvejning mellem dem. For eksempel har Dashlane flere funktioner end nogen anden passwordadministrator. Det er også dyrere end nogen anden adgangskodemanager.

dashlane review-adgangskode-sundhed

Det indsnævrer listen, men vores placeringer tager kun form, når brugervenligheden bringes i spørgsmålet. Når vi vurderer en adgangskodeadministrator, køber vi et abonnement og downloader applikationen, ligesom alle andre ville gøre. På den måde kan vi få en idé om, hvordan selve applikationen fungerer, samt tilmeldingsprocessen. 

Der er også andre problemer, som platformstøtte. Vi leder efter Windows, macOS, Android, iOS og om muligt Linux support. 

Hvad er en Password Manager?

En adgangskodemanager er et værktøj designet til, godt, at styre dine adgangskoder. Med det overvældende antal online-konti, som de fleste har, er det vanskeligt – hvis ikke umuligt – at bruge den bedste sikkerhedspraksis, når du indstiller din adgangskode. De fleste mennesker bruger den samme adgangskode på tværs af konti, og den adgangskode er normalt selv svag. 

dashlane review-autoudfyldning

Formålet med en adgangskodeadministrator er to gange: gøre din browsingoplevelse lettere og mere sikker. Fra det førstnævnte kan passwordadministratorer automatisk udfylde dine login, når du lander på et websted. Det betyder, at du ikke behøver at være logget ind på dine mest anvendte websteder, og at du hurtigt kan gå ind på sjældent brugte websteder. 

Sikkerhed er dog hovedformålet med en adgangskodemanager. Ved at gemme dine logins giver en adgangskodemanager dig mulighed for at bruge lange, tilfældigt genererede adgangskoder på tværs af dine konti. 

Da du ikke behøver at huske disse adgangskoder, kan du bruge en anden til hver af dine online konti. Dette betyder, at selv hvis en af ​​dine konti er hacket, er dine andre stadig i sikkerhed.

Sådan fungerer en Password Manager?

Selvom specifikke adgangskodeadministratorer adskiller sig i, hvordan de fungerer, er det generelle princip det samme. En password manager gemmer dine logins i en krypteret database i skyen. Den eneste måde at dekryptere denne database på er med en hovedadgangskode, som passwordadministratoren generelt aldrig ser eller gemmer. 

LastPass review-hvælving

Når din database er låst op, er adgangskodeadministratoren derefter fri til at køre en kommando, der automatisk udfylder login, når den finder det rigtige felt. Ud over autofyld kan de fleste adgangskodeadministratorer også fange logins, når du tilmelder dig et nyt sted og genererer sikre adgangskoder. 

Uden for at udfylde data og tilbyde krypteret lagring, er adgangskodeadministratorer også nyttige til synkronisering af flere enheder. Da din krypterede database er gemt i skyen, kan alle dine enheder downloade og bruge disse data, så længe du indtaster din hovedadgangskode. 

I praksis betyder det, at du har adgang til alle dine login på alle dine enheder og kan indtaste dem med kun et klik. 

Hvor sikre er passwordadministratorer?

Da de fleste adgangskodeadministratorer er baseret i skyen – læse vores Steganos Password Manager-gennemgang for en der ikke er – sikkerhed er et kritisk problem. Selvom vi har spørgsmål om sikkerheden for bestemte adgangskodeadministratorer, vil alle ovenstående muligheder holde dine login-indstillinger sikre.

LastPass review-sikkerhed-udfordring

Det er takket være den nul-videnmodel, som de fleste passwordadministratorer bruger. Kort sagt bruges denne sikkerhedsmodel ofte af skybaserede tjenester som en form for udbyderbeskyttelse. Tanken er, at tjenesteudbyderen ikke har adgang til et kritisk stykke information, der kræves for at låse din konto op, og på grund af dette kan den ikke se nogen af ​​dine data i et klartekstformat. 

For adgangskodeadministratorer er det din hovedadgangskode. I næsten alle tilfælde er det kun du, der kender din hovedadgangskode, hvilket betyder, at den service, du bruger, ikke kan dekryptere dine adgangskoder. Derfor betyder dette også, at hackere ikke kan dekryptere dine adgangskoder i tilfælde af, at den service, du bruger, lider under en dataforbrydelse. 

Kort sagt, adgangskodeadministratoren har ikke værktøjerne til at dekryptere dine adgangskoder, og på grund af dette vil heller ikke potentielle angribere have det. Kombineret med top-notch-kryptering gør en nul-viden-model det næsten umuligt for nogen angriber at kompromittere dine login. Næsten alle velrenommerede adgangskodeadministratorer er sikre at bruge, og vores top 10 er helt sikkert sikre.

Hvor sikker er Googles Password Manager? 

Der er intet i vejen for teknisk dokumentation, der beskriver sikkerhedsarkitekturen i Googles passwordadministrator. Vi ved simpelthen ikke, om det er sikkert at bruge på et teknisk plan, så i stedet for at forsøge at fordømme det på den front, vil vi tilbyde et par grunde til, at en tredjepartsindstilling muligvis er mere sikker. 

Bekymringen omkring Googles passwordadministrator kommer ned på det faktum, at det er bundet til din Google-konto. Hvis nogen får adgang til din Google-konto, har de adgang til alle dine adgangskoder. Selvom dette er tilfældet for enhver adgangskodehåndterer, kan din Google-konto muligvis være mere modtagelig. 

Hvis du bruger Google Chrome, logges din Google-konto automatisk ind i Chrome, så du kan se dine bogmærker og historie uanset hvilken enhed du er på. Det betyder også, at dine adgangskoder allerede er låst op. Hvis nogen har adgang til din browser, kan de få adgang til dine adgangskoder. 

Adgangskodeadministratorer har derimod ofte automatiske time-out-funktioner, der logger dig ud af din konto efter en times tid. I dette tilfælde kunne en hacker ikke se dine adgangskoder, selvom de har adgang til din browser. 

Uden for sikkerhed er der nogle andre mangler ved Googles adgangskodeadministrator. Det fungerer kun med Chrome, så lokal autofyld er ikke mulig, og brug af tværbrowser er ude af spørgsmålet. Derudover kan du kun gemme adgangskoder, kreditkort og adresser i Chrome. Sikker noter og lignende er funktioner til tredjepartsadgangskodeadministratorer. 

Hvad er den nemmeste adgangskodemanager at bruge? 

1Password review-hvælvinger

1Password er den nemmeste adgangskodemanager at bruge. Selvom indstillinger som LastPass og Dashlane giver 1Password et løb for dets penge, har vi ikke testet et værktøj mere flydende end vores top-rangerede service. Det skyldes, at 1Password indtager en lidt anden tilgang, og selvom det måske ikke synes meget, gør det en verden af ​​forskel. 

Den vigtigste forskel er, at 1Password understøtter et ubegrænset antal hvælvinger. De fleste passwordadministratorer, inklusive 1Password, har en form for organisering, men ingen af ​​dem giver dig mulighed for at organisere dine poster i separate hvælvinger. 

Det sammen med understøttelse af brugerdefinerede poster og dets fremragende browserudvidelser gør 1Password til den nemmeste adgangskodehåndterer at bruge.

Hvad er den sikreste adgangskodemanager?

dashlane review-identitet-dashboard

Selvom 1Password er mere end i stand til at holde dine logins sikre, vil vi give et nikk til Dashlane, når det gælder om at holde dine adgangskoder sikre. Alt er naturligvis låst bag dit hovedadgangskode, men der er en masse interessant tech der foregår bag kulisserne med Dashlane. 

Når du tilføjer en enhed til din konto, genererer Dashlane en enhedsnøgle. Dette sammen med din hovedadgangskode er påkrævet for at låse din hvælving op. Nøglen genereres ved hjælp af maskinens og softwareegenskaber på din maskine sammen med 38 tilfældige tegn, hvilket gør den unik for den specifikke enhed, du bruger. 

Denne model er på plads, så Dashlane kan udføre to-hemmelig nøgledivation. For at låse din konto op, har de fleste værktøjer en nøgle fra din hovedadgangskode og bruger den til at godkende dig. Med Dashlane er en nøgle dog afledt fra din enhedsnøgle og din hovedadgangskode, som i sagens natur er mere sikker. 

1Password har også en to-hemmelig nøglemodel, selvom Dashlane bruger en mere moderne nøgledivationsfunktion. Din nøgle genereres ved hjælp af Argon2d og et 32-bytes salt, hvilket er det bedste af det bedste lige nu.

Afsluttende tanker

Med så mange tilgængelige muligheder, kan det være svært at vælge et kodeordstyringsværktøj, der ikke kun holder dine logins sikre, men også gør din browseroplevelse sjovere. For os er toptjenesten utvivlsomt 1Password, skønt den har en hård konkurrence i form af Bitwarden og Dashlane.  

1Password er det mest afbalancerede af de tre, med en rimelig pris og en generøs liste over funktioner. Bitwarden har færre funktioner, skønt det er gratis eller, hvis du betaler, meget billigt, mens Dashlane har flere funktioner, men kræver et højere gebyr. 

Heldigvis kan du prøve alle tre. 1Password tilbyder en 30-dages gratis prøveperiode, Bitwarden er helt gratis og Dashlane har en gratis plan begrænset til 50 poster. 

Er du enig i, at 1Password er den bedste mulighed? Vil du ændre noget ved vores placering? Fortæl os det i kommentarerne herunder og som altid tak for læsningen.

1Password-logo

1Password-gennemgang

Starter fra $ 299 pr. Måned
Alle planer

Besøg 1Password

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map